2022. november 7., hétfő

“A történet sohasem a közegészségről szólt, hanem szabadságuk megvonásáról!”

EU parlamenti képviselő Christine Anderson felszólalása: “Az emberek át lettek verve a coviddal”.

Hozzád szólok... Jó lenne már végre tenni valamit !

Björn Andreas Bull-Hansen: Nincs bocsánat

Forrás: Björn Andreas Bull-Hansen @ YouTube
https://youtu.be/zeZO34kuUXA

Kapcsolódó anyagok:
Nem lesz Covid-amnesztia - by ComputingForever
https://www.bitchute.com/video/nz6OIhilqGT1/
Nem felejtünk - by Björn Andreas Bull-Hansen
https://www.bitchute.com/video/ZUtvIdqLxSqx/

Keresztrefeszítés

"Figyelmeztesse a Kremlt": Nukleáris apokalipszis' tengeralattjáró belépett a Földközi-tengerre.

Több jelentés szerint a világ legnagyobb atom-tengeralattjárója, a USS Rhode Island a múlt héten hagyta el a Spanyolország déli partjainál fekvő Gibraltár kikötőjét, és utoljára a Földközi-tengeren látták. A Daily Express című brit lap szerint az atom-tengeralattjáró "állítólag a Fekete-tenger felé tart".

A la Repubblica című olasz lap szerint a USS Rhode Island, amely november 1-jén érkezett Gibraltárba, pénteken lépett a Földközi-tengerbe. Az Ohio-osztályú, nukleáris meghajtású ballisztikus rakétás tengeralattjáró 24 Trident II rakétát hordozhat, amelyek 18 ezer kilométerre lévő célpontokat képesek eltalálni.

"A Rhode Island interkontinentális rakétákkal és több száz nukleáris robbanófejjel felfegyverkezve bukkan fel Gibraltárban. Küldetése, hogy figyelmeztesse a Kremlt" - írta a La Repubblica.

????????⚔️⚡⚓ A Földközi-tengerre lépett az amerikai atom-tengeralattjáró, a "világvége lovasának" nevezett USS Rhode Island.
A tengeralattjáró 24 Trident II interkontinentális ballisztikus rakétát képes szállítani, amelyek akár a következő távolságokból is képesek célpontokat támadni

1/ pic.twitter.com/goAvJZsAED

- J. Malkova????????♥️ (@CanadianKitty1) November 5, 2022

A hét elején John Craddock kapitány, az amerikai haditengerészet 69-es munkacsoportjának parancsnoka azt mondta:

"A Rhode Island gibraltári kikötői látogatása megerősíti a térségbeli szövetségeseink és partnereink iránti vasszigorú elkötelezettségünket.

"Az Egyesült Államok és az Egyesült Királyság szoros együttműködésre tekint vissza, amely gyakorlatokon, műveleteken és az ehhez hasonló együttműködési tevékenységeken keresztül erősíti egyesített képességeinket és partnerségünket.

"A Rhode Island összetettsége, halálos ereje és taktikai szakértelme megtestesíti a tengeralattjáró-erők hatékonyságát és erejét."

A USS Rhode Island a Földközi-tengerre érkezése azt követően történt, hogy az orosz Generalisszimusz Szuvorov tengeralattjáró egy Bulava ballisztikus rakétát indított a Fehér-tengerről egy kiképzési küldetés keretében.

Az Ohio-osztályú tengeralattjárók a NATO nukleáris elrettentő erejének rendkívül hatékony eszközeként folyamatosan járőrözhetnek, és a Fekete-tenger közelében lévő stratégiai pozícióba tarthatnak.

https://www.zerohedge.com/military/give-kremlin-warning-us-nuclear-apocalypse-submarine-enters-mediterranean-sea

https://southfront.org/give-kremlin-a-warning-us-nuclear-apocalypse-submarine-enters-mediterranean-sea/