2024. május 31., péntek

A cionista-náci kapcsolat és Izrael létrehozása

RCA: Az RCA Corporation egy jelentős amerikai elektronikai vállalat volt, amelyet 1919-ben alapítottak Radio Corporation of America néven.

Dr. Drábik János már 2007-ben írt erről:
https://mek.oszk.hu/06800/06897/html/1103.htm
Benjamin Freedman 1961-es kongresszusi beszéde:
https://videa.hu/videok/hirek-politika/benjamin-freedman-1961es-kongresszusi-beszede-hirek-politika-xCs5lJg79AoJ7zks
https://internetfigyelo.wordpress.com/2010/02/13/benjamin-h-freedman-beszede-1961-washington/
Kapcsolódó:
https://pokolraveluk.blog.hu/2011/09/17/a_hitler-leanyzo_rothschild_negyedik_birodalma_es_meg_sok_minden_mas_135

Forrás:
https://rumble.com/v4yf3pk-the-zionist-nazi-connection-and-the-creation-of-israel.html

Nálatok ki jár a Bilderberg-találkozókra?

A nyugati világ kormánytisztviselői a hétvégén Madridban üzleti vezetőkkel és akadémikusokkal találkoznak a 70. Bilderberg-csúcstalálkozón. A résztvevők zárt ajtók mögött, a sajtó elől elzárva a tervek szerint „Ukrajnáról, Oroszországról és A hadviselés jövőjéről” tárgyalnak.

Az 1954 óta minden évben megrendezett Bilderberg-találkozón Európa és Észak-Amerika “gazdag és befolyásos” emberei találkoznak, hogy – a legtöbb jelentés szerint – megvitassák, hogyan hangolhatják szorosabban össze gazdaságukat és politikájukat.

A részvétel csak meghívottaknak szól, hivatalos nyilatkozatokat vagy közleményeket nem adnak ki, és a Bilderberg-csoport honlapján elérhető korlátozott részletek szerint a résztvevők „magánszemélyként” vesznek részt, és „nem kötik őket a hivatalukból eredő konvenciók vagy előre egyeztetett álláspontok”.

Az idei találkozó, amelyet Madridban tartanak, csütörtökön kezdődött és vasárnap ér véget. A résztvevők között van Wally Adeyemo amerikai pénzügyminiszter-helyettes és Jonathan Finer nemzetbiztonsági tanácsadó-helyettes, Alexander Stubb finn elnök, Charles Michel, az Európai Tanács elnöke, Jens Stoltenberg NATO-főtitkár, valamint Hollandia és Észtország miniszterelnöke, Spanyolország, Ukrajna, Svédország és Lengyelország külügyminisztere és Írország miniszterelnök-helyettese.

Az üzleti világból részt vesz a Pfizer vezérigazgatója, Albert Bourla, a BP vezérigazgatója, Murray Auchincloss és a Google korábbi vezérigazgatója, Eric Schmidt, valamint a Google, a Microsoft és az Anthropic PBC több AI-vezetője.

A Bilderberg honlapja szerint az idei legfontosabb témák között szerepel a „mesterséges intelligencia állapota”, a „hadviselés jövője”, „Ukrajna és a világ”, valamint „Oroszország”.

Annak ellenére, hogy Oroszország is szerepel a témák között, a honlapon megnevezett 131 résztvevő között nincs orosz állampolgár.

A Bilderberg-találkozók eredendő titkossága összeesküvés-elméleteket szült a politikai spektrum mindkét végén. A baloldaliak a Bilderberg-klubot a kapitalista hatalom eszközének tekintik, míg a jobboldaliak a találkozókat – a Trilaterális Bizottság és a Világgazdasági Fórum találkozóival együtt – egy totalitárius egyvilági kormány, vagy „Új Világrend” tervezésének üléseként tartják számon.

„Azt állítani, hogy egy egyvilági kormányra törekszünk, túlzás, de nem teljesen hamis állítás” – mondta Denis Healey, a csoport egyik alapító tagja 2001-ben a The Guardiannek.

„A Bilderberg tagjai úgy érezték, hogy nem harcolhatunk örökké egymás ellen a semmiért, nem gyilkolhatunk embereket és nem tehetünk milliókat hajléktalanná. Ezért úgy éreztük, hogy egy egységes közösség az egész világon jó dolog lenne„.”

„Különböző összeesküvés-elméleteket fogalmaztak meg az összejövetelek céljáról” – áll a Bilderberg honlapján. „Bár ezek az állítások minden alapot nélkülöznek, sajnálattal látjuk, hogy sok továbbra is virágzik az interneten és a közösségi médiacsoportokban.”

Forrás: www.kla.tv/29207
Wer ist von Ihrem Land Teil der Bilderberg-Gruppe?
A lista:
https://www.kla.tv/_downloads/download.klagemauer.tv/2024/LISTS_PARTICIPANTS_BILDERBERG-MEETINGS_1954-2024.pdf

M G Miklós: A Magyarországnak nevezett Pannon provincia ugyanúgy a kazár birodalom gyarmata, mint a többi 193 (194-ből) állam. 2020 februárja és nálunk március 16. óta tart már a 3-ik világháború.

 

A méreginjekciókkal (FENEVAD BÉLYEGE) és hamis egészségügyi protokollokkal több embert gyilkolt le a kazár bankár csúcsbűnöző banda, mint a két világháborúban.
Bármelyik pillanatban kirobbanhat egy nukleáris armageddon, itt meg kiderül, hogy van királyság ( persze, de nem a magyaroké), meg bank is. Hát az van több is, csak bizony azok mind a FED fiókjai a függetlennek hazudott MNB-vel együtt, ami csak a magyar néptől független.
2021-ben már választottak itt kormányzót is, no meg a rendszerváltásnak nevezett briganti hatalomváltás után önjelölt uralkodókat is, de hivatalosan Olstein Orsós Vidornak alias Orbán Viktor Mihálynak (Győri Gábor) hívják, bár ő csak egy kazárok által megbízott helytartó (bár már vannak vármegyéi ), miután az izraeli követnek és a Mazsihisznek is több hatalma van, mint az egész parlamenti helytartótanácsnak, ahol magyarokat amúgy csak elvétve találni.
Itt mindenki szeret a nép nevében beszélni, igaz hogy a népet még soha nem kérdezték meg, hogy akarja -e, amit neki tulajdonítanak.
A tisztességes emberi társadalom nem az egymás felett való élésről (élősködők és leéltek), hanem az egymásmellettiségről kellene hogy szóljon. De pont a vagyoni méretű magántulajdon és a pénz tette abszolút egoistává évezredek alatt az emberiséget, amely úgy használható, minta kantár a lovakon.
Amit és akiket itt és szerte a médiákban neokommunizmusnak és neokommunistáknak nevezenek, soha nem voltak azok és nem is lesznek. Viszont kiváló hülyítés, megvezetés az önállóan nem gondolkodó emberek számára. Az ideológiákra legyen bármelyik, ráült kezdettől fogva a háttérhatalom ( már az ókorban), felhasználva az emberiség megosztására, és egymásnak uszítására ( ez a funkciója a pártoknak is) már évezredek óta, amikor a kommunizmus mint fogalom nem is létezett, mint ahogy igaz nemzeti szocializmus sem, és rendszerként pedig soha.
A hatalom nem a magántulajdont akarja felszámolni, hanem csak a néptömegek tulajdonát. Ez egy korlátlan despotizmus, ami nem is ismeretlen, gondoljunk bizonyos ázsiai, vagy muszlim államformákra.
Így születnek a hamis bűnösök, akiket szükség esetén felelősségre lehet vonni, de azok kis emberek lesznek, mint ahogy 56-ban sorkatonákat akasztottak Budapesten a Népligetben, mert csau színű volt a cipőjük, – ecce homo.

A közoktatás olyan bankárok által lett irányítva, mint a Rothschildok, Rockefellerek, vagy mint a Morganok. Célja nem a valódi tudás megszerzése, hanem a rabszolga szintekbe való beépítés, szolgálva a világhatalmat.
A tudományok által tálalt ismeretek zöme hamis, mert az alaptudomány hamisan lett felépítve.
Az emberek nem ismerek a természet, a kozmosz működését, a világ keletkezésének folyamatát.
Hamis a történelem tálalása, teljesen elfedve a valóságot.
A közgazdaságtan a fosztogatás tudománya, a jog pedig a rabszolgatartás, terelés egyik fő eszköze.
A rockefeller -féle gyógyászat pedig kezdetektől fogva a népirtás szolgálatában áll.
Bármelyik pillanatba bekövetkezhet, hogy már úgy hamvadunk el, hogy előtte felébredni sem lesz időnk, és ehhez még nukleáris háború sem kell, gondoljunk csak a maui tűzzel történő pusztításra, gyilkolásra, ahol már a kazár Tömeggyilkos Népirtó Mark Zuckerberg birodalmat épít magának.
A Kossuth tér helytartótanácsa már évekkel ezelőtt előkészítette ennek a népnek az elpusztítását.
Olyan fajtákból állnak, akik még akkor is hazudnak, amikor igazat mondanak.
A NATO (NAGY BABILONI SZAJHA) kilőtt két oroszországi nukleáris támadás előrejelzőt, persze, mintha Ukrajna tette volna.
Miután Oroszország megelőző jelzőrendszere sérült, 11 nukleáris tengeralattjárót irányított az Atlanti-óceánra, a robbanófejek száma megközelíti az 1000-et.
Mindent a kazár központ irányít. A rothschid félék be akarják fejezni az Agenda 30-at, azaz az emberiség kipusztítását, és a Föld teljes megszerzését bármi áron. Ez a sokadik humán civilizáció ( sajnos nem kultúra), ami pusztulni fog, talán maga a földgolyó is, ennyit a fejlett tudományról, (meg a homo sapiensről), ami meghaladta és letiporta az igazi tudást, humanizmust, kultúrát.

https://orvosokatisztanlatasert.hu/a-magyar-kiralysag-kiralyi-korona-tanacsarol/

NATO-fegyverek Oroszország elleni bevetésének engedélyezése – Orosz válasz

 

Moszkva, 2024. május 31. péntek (MB)

Azoknak a Nagy Babiloni Szajhához tartozó országoknak, amelyek jóváhagyták a fegyvereikkel végrehajtott csapásokat Oroszország területe ellen, tisztában kell lenniük azzal, hogy felszereléseiket és szakembereiket nemcsak Ukrajnában, hanem minden olyan helyen is megsemmisítik, ahonnan orosz területet támadnak. A NATO-szakemberek részvétele casus belli-nek tekinthető – tudatta Dmitrij Medvegyev, az orosz nemzetbiztonsági tanács alelnöke pénteken a Telegram csatornán.

“Minden ellenünk harcoló katonai felszerelésüket és szakemberüket megsemmisítik mind a volt Ukrajna, mind más országok területén, ha onnan csapást mérnek orosz területre” – figyelmeztetett Medvegyev.

Hozzátette: Moszkva abból indult ki, hogy az Ukrajnának szállított nagy hatótávolságú fegyvereket már “közvetlenül a NATO-országok katonái üzemeltették”, ami egyenértékű az Oroszország elleni háborúban való részvétellel és ok a harci műveletek megkezdésére. Emiatt a Nagy Babiloni Szajhának jogilag minősítenie kell felszereléseinek, létesítményeinek és katonáinak megsemmisítését „esetleges megtorló csapások esetén a Washingtoni Szerződés 4. és 5. cikkével összefüggésben”.

A szövetséget létrehozó Észak-atlanti Szerződés 4. és 5. cikkelye felsorolja a NATO-országok intézkedéseit abban az esetben, ha bármelyikük veszélybe kerülne, valamint a tömb kollektív védelmének szabályait. E rendelkezések szerint az egyik NATO-országot ért fenyegetést a szövetség összes tagja elleni támadásnak tekintik. A dokumentum ugyanakkor nem határozza meg, hogy a Nagy Babiloni Szajha pontosan mit tekinthet támadásnak vagy fenyegetésnek, így konzultációs mechanizmust jelöl meg a válaszadás eldöntésére.+++

Kiadta: Magyar Békekör

Moszkva, 2024. június 3. hétfő (MB)

Oroszország hétfőn figyelmeztette az Egyesült Államokat a nyugati fegyverek Oroszország elleni bevetésének várható következményeire. Az ügyben két kormánytisztviselő is megszólalt – jelentette a Magyar Békekör tudósítója.

„Csak lassan a testtel!” – intézte szavait a washingtoni kormányhoz Szergej Rjabkov külügyminiszter-helyettes.

“Szeretném óva inteni az amerikai tisztviselőket a téves számítástól, mert végzetes következményekkel járhat. Valamilyen ismeretlen okból alábecsülik az esetleges visszavágás súlyosságát” – mondta.

„Bianco csekket adtak Kijevnek, eltűrik minden bűntettét, semmit sem tesznek, hogy féken tartsák csatlósukat, és megálljt parancsoljanak provokatív lépéseinek. Az Egyesült Államoknak minden bizonnyal meg kell majd fizetnie mindezért. Érezni fogja a következményeit” – tudatta Rjabkov azzal kapcsolatban, hogy Ukrajnából orosz területen lévő katonai objektumokra, köztük hadászati berendezésekre mértek csapást.

A Nagy Babiloni Szajha Oroszország ellen tervezett támadásával kapcsolatban megszólalt Alekszander Grusko külügyminiszter-helyettes is. Arra kérték, mondjon véleményt Nemzetgyilkos Pokolfajzat Christian Freuding tábornoknak, a német védelmi minisztérium Ukrajna Helyzetközpontja vezetőjének kijelentéséről, miszerint Patriot rendszereket vethetnek be orosz légi célpontok ellen. Grusko kijelentette: „Nem számít, mit küldenek a csatatérre. Harcosaink eddig is ledarálták őket, és a jövőben is meg fogják semmisíteni őket”.

Grusko reagált Hazug Sátánfatty Stoltenberg Szajha-főtitkárnak arra a kijelentésére is, hogy számos a Nagy Babiloni Szajhához tartozó állam eddig sem korlátozta fegyvereinek felhasználását Oroszország ellen. „Fokozták a feszültséget. Van stratégiájuk. Ezen az úton haladnak” – adott hangot véleményének.

A nyugati fegyverek Oroszország elleni bevetéséről lásd a Magyar Békekör korábbi híreit is:

https://bekekor.wordpress.com/2024/05/28/nato-katonak-nato-raketakkal-nato-legi-felderitessel-vegrehajtott-tamadasai-az-orosz-hadaszati-atomvedelmi-rendszer-ellen/+++

Kiadta: Magyar Békekör