A méreginjekciókkal (FENEVAD BÉLYEGE) és hamis egészségügyi protokollokkal több embert gyilkolt le a kazár bankár csúcsbűnöző banda, mint a két világháborúban.
Bármelyik pillanatban kirobbanhat egy nukleáris armageddon, itt meg kiderül, hogy van királyság ( persze, de nem a magyaroké), meg bank is. Hát az van több is, csak bizony azok mind a FED fiókjai a függetlennek hazudott MNB-vel együtt, ami csak a magyar néptől független.
2021-ben már választottak itt kormányzót is, no meg a rendszerváltásnak nevezett briganti hatalomváltás után önjelölt uralkodókat is, de hivatalosan Olstein Orsós Vidornak alias Orbán Viktor Mihálynak (Győri Gábor) hívják, bár ő csak egy kazárok által megbízott helytartó (bár már vannak vármegyéi ), miután az izraeli követnek és a Mazsihisznek is több hatalma van, mint az egész parlamenti helytartótanácsnak, ahol magyarokat amúgy csak elvétve találni.
Itt mindenki szeret a nép nevében beszélni, igaz hogy a népet még soha nem kérdezték meg, hogy akarja -e, amit neki tulajdonítanak.
A tisztességes emberi társadalom nem az egymás felett való élésről (élősködők és leéltek), hanem az egymásmellettiségről kellene hogy szóljon. De pont a vagyoni méretű magántulajdon és a pénz tette abszolút egoistává évezredek alatt az emberiséget, amely úgy használható, minta kantár a lovakon.
Amit és akiket itt és szerte a médiákban neokommunizmusnak és neokommunistáknak nevezenek, soha nem voltak azok és nem is lesznek. Viszont kiváló hülyítés, megvezetés az önállóan nem gondolkodó emberek számára. Az ideológiákra legyen bármelyik, ráült kezdettől fogva a háttérhatalom ( már az ókorban), felhasználva az emberiség megosztására, és egymásnak uszítására ( ez a funkciója a pártoknak is) már évezredek óta, amikor a kommunizmus mint fogalom nem is létezett, mint ahogy igaz nemzeti szocializmus sem, és rendszerként pedig soha.
A hatalom nem a magántulajdont akarja felszámolni, hanem csak a néptömegek tulajdonát. Ez egy korlátlan despotizmus, ami nem is ismeretlen, gondoljunk bizonyos ázsiai, vagy muszlim államformákra.
Így születnek a hamis bűnösök, akiket szükség esetén felelősségre lehet vonni, de azok kis emberek lesznek, mint ahogy 56-ban sorkatonákat akasztottak Budapesten a Népligetben, mert csau színű volt a cipőjük, – ecce homo.

A közoktatás olyan bankárok által lett irányítva, mint a Rothschildok, Rockefellerek, vagy mint a Morganok. Célja nem a valódi tudás megszerzése, hanem a rabszolga szintekbe való beépítés, szolgálva a világhatalmat.
A tudományok által tálalt ismeretek zöme hamis, mert az alaptudomány hamisan lett felépítve.
Az emberek nem ismerek a természet, a kozmosz működését, a világ keletkezésének folyamatát.
Hamis a történelem tálalása, teljesen elfedve a valóságot.
A közgazdaságtan a fosztogatás tudománya, a jog pedig a rabszolgatartás, terelés egyik fő eszköze.
A rockefeller -féle gyógyászat pedig kezdetektől fogva a népirtás szolgálatában áll.
Bármelyik pillanatba bekövetkezhet, hogy már úgy hamvadunk el, hogy előtte felébredni sem lesz időnk, és ehhez még nukleáris háború sem kell, gondoljunk csak a maui tűzzel történő pusztításra, gyilkolásra, ahol már a kazár Tömeggyilkos Népirtó Mark Zuckerberg birodalmat épít magának.
A Kossuth tér helytartótanácsa már évekkel ezelőtt előkészítette ennek a népnek az elpusztítását.
Olyan fajtákból állnak, akik még akkor is hazudnak, amikor igazat mondanak.
A NATO (NAGY BABILONI SZAJHA) kilőtt két oroszországi nukleáris támadás előrejelzőt, persze, mintha Ukrajna tette volna.
Miután Oroszország megelőző jelzőrendszere sérült, 11 nukleáris tengeralattjárót irányított az Atlanti-óceánra, a robbanófejek száma megközelíti az 1000-et.
Mindent a kazár központ irányít. A rothschid félék be akarják fejezni az Agenda 30-at, azaz az emberiség kipusztítását, és a Föld teljes megszerzését bármi áron. Ez a sokadik humán civilizáció ( sajnos nem kultúra), ami pusztulni fog, talán maga a földgolyó is, ennyit a fejlett tudományról, (meg a homo sapiensről), ami meghaladta és letiporta az igazi tudást, humanizmust, kultúrát.

https://orvosokatisztanlatasert.hu/a-magyar-kiralysag-kiralyi-korona-tanacsarol/