A COVID lezárással kapcsolatos összes korlátozás hosszú távú, alapfokú stresszt és félelmet gerjeszt - ami rontja az emberek mentális egészségét. Ennek a célja, hogy szándékosan nyomást gyakoroljon az emberekre annak érdekében, hogy mentálisan meghasonuljanak és beleegyezzenek a COVID vakcinába.

Azonban ennek a rendszernek az ismerete meghiúsíthatja.

COVID pszichés stressz

hidegen és kiszámítottan alkalmazzák a világ teljes népességére, mivel sok nemzet belép a koronavírus lezárásának és korlátozásainak 6. vagy 7. hónapjában. A koronavírus operáció mindenekelőtt pszichológiai művelet (psy op). Arról szól, hogy becsapjon egy gyilkos vírus történetével a csíraelmélet széles körben elterjedt, de hiányos koncepciójának kihasználásával. Arról szól, hogy becsapjon, hogy vannak ellenségek - még apró láthatatlan ellenségek is, akiknek létét soha nem bizonyították be -, amelyek ellen védelemre van szükség, amelyet a Big Pharma és a Big Government szeretettel nyújt.

Arról szól, hogy kondicionálja, hogy elfogadja a jelenlegi társadalom borzalmas valóságát - álarcok, társadalmi távolságtartás, elszigeteltség, karanténok, zárolások, mély félelem, valamint az elidegeníthetetlen, szuverén, eredendő emberi jogok megsértését - mint új normális állapot. Arról van szó, hogy a COVID pszichés stresszel legyőzik Önt, amíg meg nem törik, és egyet nem ért a tervezett megoldásokkal, a megfigyelésekkel és az oltásokkal, közben egy kétségbeesett próbálkozással megpróbál visszatérni a normális, egészséges és szabad élethez, a korlátlan társadalmi interakciókhoz.

COVID pszichológiai stressz

Az elmúlt hónapokban sok szabad és erőteljes hang felhívta a figyelmet arra, hogy a drákói korlátozások, amelyek miatt a COVID-ot hívom pszichés stressznek, valójában hasonlóak a kínzási módszerekhez, amelyeket olyan szervezetek és ügynökségek finomítottak, mint a CIA. Az összes lezárási politika - társadalmi elhatárolódás, karantén, kötelező maszkviselés, elszigeteltség, a fertőzéstől való félelem, attól való félelem, hogy mindenki feltételezhetően tünetmentes hordozó lehet, nem képes személyesen meglátogatni az idős családtagokat és még sok más - a kínzás egyik formája.

Azáltal, hogy az olyan dolgokat, mint a koncertek, sport, kocsmák, bárok, klubok és egyéb szórakoztatási formák „nem alapvető fontosságúnak tekintik, a kormányok képesek voltak korlátozni, betiltani és / vagy végleg bezárni az ilyen létesítményeket és tevékenységeket működtető vállalkozásokat és szervezeteket. Az ötlet az, hogy megakadályozza az embereket abban, hogy ellazuljanak és kifújják a gőzt, ezáltal növelve a nyomást és a stresszt. Aztán, ha mindenkit ilyen alacsony fokú stressz ér, egyesek a gazdasági és pszichológiai manipulációk miatt elkerülhetetlenül meghasadnak, és vagy bűncselekményeket követnek el, veszekszenek a körülöttük élőknek, öngyilkosságot követnek el, vagy a kormányhoz könyörögnek, hogy megmentsék meg őket.

 

Munchausen-szindróma és Stockholm-szindróma

Ezen vonalak mentén érdemes megérteni a Munchausen-szindróma fogalmát. Ez tényszerű rendellenesség, olyan mentális rendellenesség, amelyben az ember többször és szándékosan úgy viselkedik, mintha fizikai vagy mentális betegsége lenne, miközben nem is beteg. Ez a videó bemutatja azt az elképzelést, hogy a Munchausen-szindróma egyik aspektusa
az a szülő, aki annyi figyelmet fordít a beteg gyermekre, hogy szándékosan megbetegszik.

Ez a COVID helyzet megfelelő leírása - a kormánytisztviselők úgy viselkednek, mintha az állampolgárok teljes lakossága fertőző és veszélyes lenne, és úgy tesznek, mintha orvosok lennének, és a többi állampolgár a betegük. Beteg és kiforgatott pszichológiai játék, és valójában, amint Jon Rappoport egy nemrégiben megjelent cikkében rámutat: Hány embernek van „Pszichológiai COVID-je?”, Akár hamis meggyőződés révén odáig is vezethet, hogy az emberek „megszerzik” azt, amit „COVID” -nak gondolnak , meggyőzve magukat arról, hogy vírusuk van, még ha közben nincs is.

A Munchausen-szindróma egy dolog, de a Stockholm-szindróma valami más. Leírja azt a pszichológiai jelenséget, amikor az elrabolt vagy rabszolgává vált emberek ragaszkodást és megbecsülést éreznek elrablóik iránt. Ragaszkodás, hűség vagy akár perverz szeretet alakul ki elnyomóik iránt. Miért? Az egyik magyarázat az, hogy nem látnak más lehetőséget; tudatalatti szinten az általuk megélt szürreális világnak egyáltalán nincs értelme, uralkodóik mindentudók és jóindulatúak. Tehát meggyőzik magukat arról, hogy vezetőiknek igazuk kell hogy legyen. Sok szempontból Stockholm társadalmi szindrómájában szenvedünk.

A COVID pszichológiai stressz gyökerei belefonódnak a kínzásba

A Brian Shilhavy által írt és a Leigh Dundas videó alapján a Children Have 0.00% Chance of Dying from COVID but are Harmed for Life by Social Distancing, Which has its Roots in CIA Torture Techniques Gyermekeknek 0,00% esélye van a halálra a COVID-19 vírustól, de az egész életükre ártalmas a társadalmi távolságtartás, amelynek gyökerei a CIA kínzási technikáiban vannak,
feltárja az elszigeteltség mögött rejlő gyötrő hátteret, amely az olyan dolgok alapja, mint a magánzárka:

Íme néhány kevésbé ismert tény a társadalmi elhatárolódásról és elszigeteltségről:

  • 70 évvel ezelőtt a CIA fejlesztette ki államellenségek lebontására.
  • Ez egyenértékű a napi 15 cigaretta elszívásával ÉS alkoholistának lenni.
  • Megduplázza a halál kockázatát, és elpusztítja az agy tanulásért felelős részét.

Folytatás:

„… A társadalmi elszigeteltség emberi jogok megsértése - ami megegyezik a kínzásokkal és más háborús bűnökkel. Valójában a társadalmi elszigeteltség az elsődleges protokoll, amelyet háború idején alkalmaznak az ellenség ellen, függetlenül az adott időszaktól és országtól. Ez nagyrészt annak köszönhető, hogy sikeres az egyén pszichológiai megsemmisítése anélkül, hogy véresebb és komolyabb fizikai beavatkozásokra lenne szükség. Az államellenségekkel szembeni társadalmi elszigeteltség tanulmányait az 1950-es és 1960-as években kezdte meg kidolgozni a CIA:

A fogvatartóknak, a rendőröknek és az inkvizítoroknak régóta szokása, hogy elszigeteljék foglyaikat. De ezek közül a módszerek közül - kérdezte Hinkle - melyik a leghatékonyabb? Az összes szokásos kihallgatási technika változó ... hatással van az agy működésére. [De] az összes lehetséges technika közül az elszigeteltség az ideális módszer egy fogoly „összeroppantására” ...



Már csupán néhány hetes társadalmi elszigeteltség hatását látjuk, tapasztaljuk
a diákokon, hallgatókon: a tizenéves öngyilkosságok növekedtek. A múlt héten az OC seriff jelentése szerint 25% -kal nőtt a családon belüli erőszak, 24% -kal nőttek a családi viták és 30% -os növekedés volt a gyermekfelügyeleti bejelentéseké. Annyira károsak ezek a hatások, hogy az elmúlt években az ENSZ kihirdette az úgynevezett Mandela-szabályokat. Ezek a szabályok tiltják a 15 napnál hosszabb ideig tartó társadalmi elszigeteltséget, megjegyezve, hogy az ennél hosszabb távú társadalmi elszigeteltség „kegyetlen, megalázó és embertelen bánásmódot vagy kínzást jelent”. Más szervezetek, például az Amerikai Pszichiátriai Társaság, hasonlóan álltak hozzá. Talán a legironikusabb, amit a rideg kemény tudomány mutat, hogy a folyamatosan alkalmazott társadalmi elszigeteltség valójában aláássa az állítólagos egészségügyi célokat, mert az ilyen elszigeteltség rontja az immunrendszert. "

Ebben a videóban az Amazing Polly azt javasolja, hogy amit drákói COVID korlátozásokként élünk át, az majdnem tökéletes párhuzamot mutat az Amnesty International kínzások definíciójával és Biderman kényszerdiagramjával. Ezenkívül ez a videoklip rávilágít arra, hogy az érzéki nélkülözés (melléktermék a COVID-korlátozások száma, amelyek elősegítik az elszigeteltséget) fokozott hajlamot eredményezhet a meggyőzésre. Gondoljon ebbe bele - fokozott a hajlam a meggyőzésre. Nem éppen ez az, amit a kormányok mindig is szerettek volna, egy fogékony, engedelmes és szófogadó lakosság, amely formázható a kívánt módon?

Halloween lemondva, karácsony lemondva, nincs munka az irodában, amíg nem vagy Vaxxed

A terv semmi, ha nem kirívó. A világ minden tájáról a helyi, regionális és országos vezetők folyamatosan olvassák a forgatókönyv sorait. Nemrégiben a kaliforniai Los Angeles bejelentette, hogy lemondják a Halloween-t, annak ellenére, hogy körülbelül 50 nap van még hátra, és akkor még nem tudhatták a vírus alakulását (és ez azt feltételezi, hogy Ön még a mainstream narratívát is megvásárolja). Úgy tűnik, most visszavonulnak, de csak azért, mert elég sok ember állt fel és nem volt hajlandó elfogadni. Hasonló módon az Egyesült Királyság miniszterelnöke, Boris Johnson pszichológiailag felkészíti a briteket arra, hogy a karácsonyt idén lemondhatják. A hagyományos társasági események, például a Halloween és a Karácsony lemondása ridegen kiszámított manipuláció, amelynek célja a COVID pszichés stressz növelése.

A végjáték, ahogy Bill Gates folyamatosan ismételgeti az ad nauseam-et, nem tér vissza a normális helyzet, amíg 7+ milliárd ember be nincs oltva, amit a korporatokrácia is visszhangoz (pl. A Netflix vezérigazgatója, Reed Hastings, aki kijelentette, hogy nem lesz visszatérés az irodákba az alkalmazottak beoltásáig). Végül az NWO (New World Order) vezérlőknek van egy biztonsági tervük, ha a stressz útján történő zsarolás-manipulációjuk nem győzi meg a tömegeket a vakcina beoltásról: A megvesztegetés.

Globalist think tank A Brookings Institute-ban nemrégiben megjelent egy cikk, amely azt javasolja, hogy az USG fizessen minden egyes COVID vakcina oltásért 1000 amerikai dollárt. Az oltások eleve mérgezőek és veszélyesek, és ez még inkább a folyamatban lévő COVID oltásokra jellemző, ahol egyes esetekben a klinikai vizsgálatokat leállították a résztvevők megbetegedése miatt, és ahol fel kell készülnünk arra a lehetőségre, hogy beültetik őket nanotechnológiával, pl. hidrogél implantátumok.

Az örök félelem csökkenti intelligenciánkat és immunitásunkat

Amint Az örök félelem maró bére című cikk elmondja, az a fajta hosszú távú, krónikus, alacsony fokú félelem, amellyel minket fenyegetnek, pusztító hatással lehet ránk:

"Idézni fogom Sapolsky-t, aki korunk egyik legjobb idegtudósa ..." Tartós stressz alatt jobban félünk, zavaros a gondolkodásunk, rosszul ítéljük meg a kockázatokat, és inkább megszokásból indulatosan cselekszünk nem pedig új adatokat építünk be. ” … "A stressz gyengíti azokat a kapcsolatokat, amelyek elengedhetetlenek az új információk beépítéséhez, amelyeknek ösztönözniük kell az új stratégiára való áttérést - miközben erősítik a kapcsolatokat a szokásos agyi áramkörökkel." Más szavakkal, a félelem belezár a szokásainkba és a korábbi döntéseinkbe. Szó szerint csökkenti azokat az agyi utakat, amelyek lehetővé teszik, hogy meggondolja magát ... „Tartós stressz alatt érzelmileg kiemelkedő információkat dolgozunk fel gyorsan és automatikusan, de kevésbé pontosan. A munkamemória, az impulzuskontroll, a döntéshozatal, a kockázatértékelés és a feladatváltás romlik. ” És ez ismét biológiai. Az agyi áramkörök közvetlenül érintettek. ”

Tévedés ne essék - ez egy idegeket felőrlő háború, és az NWO összeesküvői hosszú távon várják az eredményt. Folyamatosan fejik ezt a gyártott válságot, és folyamatosan tolják, amennyire csak tudják, hogy olyan elkeseredettségbe és kimerültségbe sodorják az embereket, hogy azok készségesen felálljanak az oltás megszerzéséért: „Bármit megteszek, hogy ne kelljen ezt a hülye maszkot viselnem mert nem tudok benne rendesen lélegezni". Minden rendben - csak add be az átkozott oltást, és hagyj békén!

 

Végső gondolatok

2020 eddig a félelem éve volt. El kell fogadnunk a rideg kemény igazságot: a COVID pszichés stresszt szándékosan alkalmazzák és terjesztik ki annak érdekében, hogy az oltás befogadására érett körülmények szülessenek.

Mindannyian gyorsfőzőben pörkölődünk, amelynek célja az emberek mentális és érzelmi leépítése. A cikk lényege, hogy felhívja a figyelmet a történésekre, hogy felül tudjunk emelkedni rajta. Nincs előre meghatározva; ez nem tényleges tény. Nem kell engedelmeskednünk testi épségünk és orvosi szuverenitásunk további megsértésének. Láthatjuk a sémát annak, ami. Minden pillanatot megragadhatunk a társasági életre, a kötődésre, a táncra, az érintésre, a szórakozásra és a kapcsolattartásra; más szóval, hogy teljesen emberi legyek ennek a baljós embertelenítő programnak a szemében. Néhányunk már felébredt, és gyanítom, hogy ha a hatóságok az elkövetkező 2-3 hónapban megpróbálják bevetni az oltást, akkor felébresztenek egy alvó óriást, és még sokan fel fognak lázadni, hogy megvédjék az igazság és a szabadság szellemét az egész világon.

Kérjük, terjessze ezt a cikket széles környezetében, hogy ez megvalósulhasson.

*****

 

Makia Freeman az alternatív média / a The Freedom Articles független híroldal szerkesztője, a Rák: A hazugság, az igazság és a megoldások könyv szerzője, valamint a ToolsForFreedom.com vezető kutatója.

Makia Steemit és Parler.

Források:

*https://www.youtube.com/watch?v=eMRys3gxiZU

*https://www.wakingtimes.com/2020/09/04/how-many-people-have-psychological-covid/

*https://vaccineimpact.com/2020/children-have-0-00-chance-of-dying-from-covid-but-are-harmed-for-life-by-social-distancing-which-has-its-roots-in-cia-torture-techniques/

*https://www.youtube.com/watch?v=Hotgujv3cPA

*https://www.youtube.com/watch?v=Xh-C69slLtk

*https://www.latimes.com/california/story/2020-09-09/no-trick-or-treating-in-los-angeles-county

*https://www.aol.co.uk/news/2020/09/09/pm-cannot-say-whether-families-will-be-able-to-celebrate-christm/

*https://thefreedomarticles.com/bill-gates-no-mass-gatherings-unless-youre-vaccinated/

*https://www.theverge.com/2020/9/8/21426956/netflix-ceo-reed-hastings-return-to-office-vaccine-working-from-home-negative

*https://www.brookings.edu/opinions/want-herd-immunity-pay-people-to-take-the-vaccine/

*https://thefreedomarticles.com/toxic-vaccine-adjuvants-the-top-10/

*https://www.bbc.com/news/world-54082192

*https://thefreedomarticles.com/hydrogel-biosensor-darpa-gates-implantable-nanotech-covid-vaccine/

*https://www.technocracy.news/the-caustic-wages-of-perpetual-fear/

https://besthirdetes.hu/tudasfa/covid-pszichologiai-stressz-a-vakcinaval-szembeni-ellenallas-megtoresere.html