Elhunyt országunk egyik legfőbb vezetője,politikai és média guruja Lovas István!
Egyike volt azoknak az embereknek akik a jelenlegi magyar politikai és média helyzetet olyanná tették mint amilyen.

Orbán Viktor egyik felettese és legbizalmasabb politikai és média tanácsadójaként hatalmas befolyással bírt a jelenlegi (az utóbbi 12-15 évben kialakult) politikai és médiahálózatra és az azokban megjelent stratégiai kommunikációra.

A Jobbik egyik alapítója és ideológusa volt egy időben a Fidesszel csak úgy mint Stump István. A fidesz és a jobbik által az elmúlt évtizedben vezetett országunkban gyakorlatilag egyike volt azon nemzetközi szaktekintélyeknek akik a legmagasabb rangban befolyásolták a törvénykezést és a politikai visszaéléseket.

( A Fidesz és a Jobbik karöltve szavazott meg minden visszaélést és törvénykezési procedúrát)

Ő írta gyakorlatilag a média szabályozási törvényeket amik ma is érvényesek mint a legmagasabb rangú poltikai és média tudományi szakértő.

Egyike volt azoknak akik szervesen hozzájárultak a Hír tv(tanácsadó referens) az ATV és az Echo tv (tulajdonos) pálfordulásaihoz és startégiai változásaihoz.

Egyike volt azon embereknek akiknek államvezetési papírja és képzettsége volt a legmagasabb szintről vagyis a Párizsi politika tudományi intézetből!!!! (Melyben a legelitebb európai és nemzetközi tudományos és jogi vezetést képzik minden ország részére hogy az új világrendet létrehozzák)

 

A Pók Attila vezette UGLE páholy magas rangú szabadkőművesinek egyike volt de ezt megerősíteni nem tudom. De vannak olyan információk is (megerősítve) melyek szerint a cionista B'nai B'rith szabadkőműves kör tagja volt annak köré melynek korábbi feje a 80-as érában pl. barátja Stumpf istván volt és egyik fő szponzora az Soros György akit mindenki mostanság előszeretettel vesz a szájára persze anélkül hogy tudnák is ki is ő. A családja minden tagja jelenleg is hithű kazár kabbalista zsidó és Izraelben élnek!

Tipikus új világrendi ember volt az elit legmagasabb köreiből. Mindig arra fordította az imazsámolyt és a politikai irányítást ahova kellett.


https://nwoinfo.webnode.hu/l/elhunyt-orban-viktor-legfobb-tanacsadoja/