2022. szeptember 6., kedd

Djokovics a US Open bajnoka, miután az összes többi játékos szívrohamban meghalt

 

NEW YORK CITY, NY - A szerb teniszsztárt, Novak Djokovicot nyilvánították a 2022-es US Open bajnokának, miután az összes többi versenyző hirtelen, rejtélyes szívrohamban elhunyt.

A US Open elnöke, Patrick Galbraith ma reggel tette meg a bejelentést, miközben az utolsó játékost is elszállították egy mentőautóban.

"Hát, azt hiszem, már csak az oltásellenes fickó maradt, mivel ő az egyetlen teniszező, aki még életben van" - mondta Galbraith a riportereknek. "Novak Djokovic a US Open 2022-es győztese!"

Az idei torna eseménydús volt, a mérkőzéseket gyakran szakították meg hirtelen sürgősségi osztályra való utazások és véletlenszerű halálesetek miatt szívgyulladás és masszív vérrögök miatt. A források szerint a vitatott döntés azután született meg, hogy az egyetlen hátralévő két versenyző, Matteo Berrettini és Casper Ruud a második meccsükön mindketten a mellkasukat szorongatták és elestek.

"Nem tudjuk megmagyarázni, hogy miért halnak meg ezek az egészséges fiatal sportolók, de úgy gondoljuk, hogy vagy a globális felmelegedéshez vagy a rasszizmushoz lehet köze" - mondta Galbraith. "Szeretnénk gratulálni Djokovicnak ahhoz a hihetetlen győzelemhez, amit csak úgy ért el, hogy túlélte ezt a rejtélyes járványt."

Sajnos Djokovic nem vehette át a díjkiosztón a trófeát, mivel nem volt beoltva.

Mikor kezdődött a Walkover-szabály a teniszben?

https://www.pokolafoldon.hu/blog/djokovics-a-us-open-bajnoka-miutan-az-osszes-tobbi-jatekos-szivrohamban-meghalt

A zaporozsjei atomerőmű vízellátása szennyeződött egy fűtőolaj-tartály szivárgása miatt - hatóságok

 

Az Energodar tisztviselői azt is elmondták, hogy a kijevi erők továbbra is csapásokat mérnek az erőműre, annak ellenére, hogy a Nemzetközi Atomenergia-ügynökség (NAÜ) ellenőrei jelen vannak a létesítményben.

https://www.rt.com/russia/562308-zaporozhye-npp-fuel-oil-leak/

Szakemberek dolgoznak egy fűtőolaj-tartály szivárgásának megszüntetésén, amelyet az ukrán csapások okoztak - állítják a tisztviselők
Szennyeződött a zaporozsjei atomerőmű vízellátása - hatóságok

Az ukrán erők legutóbbi lövedékei a Zaporozsjei Atomerőmű körüli, orosz ellenőrzés alatt álló területeken fűtőolaj-szivárgást okoztak - közölte kedden Alekszandr Volga, Energodar város közigazgatási vezetője.

A tisztviselő elmondta, hogy az Energodar városában lévő hőerőművet célzó ukrán csapások eltaláltak egy fűtőolaj-tartályt, amely a zaporozsjei atomerőművet vízzel ellátó csatornába szivárgott. Kijelentette, hogy a szakemberek most a területen dolgoznak a szivárgás megszüntetésén.

Az Energodar tisztviselői azt is elmondták, hogy a kijevi erők továbbra is csapásokat mérnek az erőműre annak ellenére, hogy a Nemzetközi Atomenergia-ügynökség (NAÜ) ellenőrei jelen vannak a létesítményben.

 

 

Az ENSZ nukleáris felügyelő szerve a múlt héten látogatott el a zaporozsjei atomerőműbe, hogy ellenőrzést végezzen az erőműben és felmérje annak állapotát. Miután megmutatták a létesítményt, és interjúkat készítettek a helyszínen tartózkodó orosz és ukrán személyzettel, a küldöttség hétfőn két tagját hátrahagyva távozott a létesítményből. Rafael Grossi, a NAÜ vezetője elmondta, hogy az ügynökség "folyamatos jelenlétet" fog biztosítani az erőműben.

Grossi nyilvánosan megerősítette ugyan, hogy az erőmű a lövések következtében megsérült, de eddig tartózkodott attól, hogy bármelyik félre hárítsa a felelősséget. Az ügynökség jelentése várhatóan kedden kerül nyilvánosságra.

Moszkva többször is a kijevi erőket vádolta az erőmű megtámadásával, és arra figyelmeztetett, hogy a további lövések az 1986-os csernobili katasztrófához hasonló nukleáris katasztrófát idézhetnek elő. Kijev azonban tagadja, hogy célba vette volna az erőművet, és kitart amellett, hogy az orosz erők lövik a területet, miközben katonai eszközöket állomásoztatnak ott.

https://www.pokolafoldon.hu/blog/a-zaporozsjei-atomeromu-vizellatasa-szennyezodott-egy-futoolaj-tartaly-szivargasa-miatt-hatosagok

Oklahomai híradósnak agyvérzése van az adásban...

Oklahomai híradósnak agyvérzése van az adásban; az ohiói középiskolai focista 6 lábnyi "vérrögöt" húzott ki a lábából; a seattle-i komp (látszólag) ok nélkül ütközött; és így tovább...

Újabb sorozat (úgy tűnik, hogy) NEM halálos kimenetelű injekció utáni balesetek az USA-ból, egy az Egyesült Királyságban és három (hol máshol?) Olaszországban.

A következő adagot csak a jövő héten akartam közzétenni, de az elmúlt két napban annyi ilyen jelentés érkezett, hogy úgy döntöttem, nem várok.

EGYESÜLT ÁLLAMOK

Ez a cikk tartalmazza a videót Julie Chin tájékozódási zavaráról, amint megpróbálta elolvasni a súgógépet:

"Sajnálom, valami nem stimmel velem ma reggel": Oklahomai híradós élő adásban elájul, miközben elakad a szavaiban.
2022. szeptember 5.

Chin zavartnak tűnt saját magától, ahogy hirtelen képtelen volt kimondani az egyszerű szavakat, amelyeket az előtte lévő súgógépről olvasott fel

Julie Chin, a tulsai NBC leányvállalatának, a KJRH-nak a munkatársa hirtelen képtelen volt kimondani azokat a szavakat, amelyeket adás közben a súgógépről olvasott fel...
Zavartan és dadogva próbálta folytatni az adást, de hamarosan azon kapta magát, hogy teljesen képtelen kimondani, amit felolvasott.
Chin végül azt mondta, hogy nem tudja folytatni, és átküldte az adást az időjárási csapatnak.

 

 

A műsorvezető azonban nem tért vissza, miután az időjárással végeztek, mivel a munkatársak hívták a 911-et, és elküldték egy kórházba.
Vasárnap Chin elmondta, hogy az orvosok közölték vele, hogy a stroke "kezdeti tüneteit" szenvedte el, és megerősítették, hogy jól van, és hamarosan visszatérhet a munkába.

https://www.dailymail.co.uk/news/article-11182561/Oklahoma-news-anchor-stumbles-words-suffers-STROKE-live-air.html

'Sokkal rosszabb is lehetett volna' | Wauseon futballista karrierje hirtelen véget ér
Kaden Clymer, a junior válogatott játékos lábából néhány nappal a szezon kezdete előtt hat lábnyi vérrögöt távolítottak el.

Folytatás… további történetekkel és linkekkel

"Hirtelen felnőtt halál szindróma" robbanásszerűen terjed, mivel fiatal és egészséges felnőttek halnak meg a COVID oltást (FENEVAD BÉLYEGE) követően

A "hirtelen" elhalálozó fiatal, egészséges felnőttek száma mára már annyira közismertté vált, hogy még a vállalati média sem tudja többé figyelmen kívül hagyni a 18 és 65 év közötti munkásosztály körében bekövetkező rekordszámú halálesetet.

Az összefüggés e "hirtelen halálesetek" és a COVID vakcinák bevezetése között vitathatatlan, de mivel "az összefüggés nem egyenlő az ok-okozati összefüggéssel", a vállalati média és a kormányzati egészségügyi ügynökségek továbbra is tagadják, hogy a vakcinák a hibásak.

Mivel nem találnak más lehetséges okot a fiatal és egészséges emberek körében bekövetkezett rekordszámú halálesetekre, egyszerűen a SADS, azaz a hirtelen felnőttkori halál szindróma kategóriájába sorolják őket.

De ezek a történetek mostanra már annyira gyakorivá váltak, hogy remélhetőleg a hazugságot elhitt vak és buta lakosság kezd felébredni.

Néhány ilyen történetet újra közzéteszek ebben a cikkben, és míg a meghaltak egy részéről ismert, hogy COVID vakcinát kaptak, addig a többiek közül néhányan nem hozzák nyilvánosságra ezt az információt.

De mindannyian olyan intézmények tagjai, amelyek előírták a COVID oltást. Néhányan az Indiana Egyetem hallgatói és alkalmazottai, néhányan pedig olyan egészségügyi szakemberek, akik olyan intézményekben dolgoztak, ahol az oltásokat előírták.

Ez lehet az emberi történelem egyik leggonoszabb időszaka, amikor ennyi kormányzati pozícióban vagy intézményvezetőként hatalmi pozícióban lévő ember bűnös tömeggyilkosságban, és mindeddig egyikük sem került az igazságszolgáltatás elé.

Meddig terjed ez a bűnösség, hogy részt vesznek egy egész generáció népirtásában?

Mi a helyzet önökkel? Ön is bűnös?

Ha a válaszod egy hangos: "Szó sem lehet róla! Nem támogatom a COVID vakcinákat!". - akkor fel kell tennem egy kérdést.

Vannak részvényei befektetési alapokban? A nyugdíjalapja részvényekbe és befektetési alapokba van befektetve?

Mert ha igen, akkor nagyon valószínű, hogy bárki is kezeli a portfólióját, az olyan gyógyszeripari cégekbe fektetett be, mint a Pfizer, a Moderna, a Johnson and Johnson és mások, mivel a Big Pharma a "legjobb hely, ahová most a pénzét elhelyezheti", ha valaki maximalizálni akarja a profitját.

Ez azt jelenti, hogy Ön is osztozik a bűnösségben, még akkor is, ha nincs tisztában azzal, hogy a pénzét hova fektették be. Jogilag önök résztulajdonosok ezekben a cégekben, amelyek ezeket a halálos biofegyvereket gyártották, amelyek szó szerint emberek millióit ölik meg.

 

 

Hirtelen halálesetek egy egyetemi városban

Margaret Menge

Az Indiana Egyetem három diákja hirtelen halt meg körülbelül egy évvel ezelőtt.

Az Indiana Egyetem kuratóriumának egyik tagja is.

Két mentős a környéken, és néhány egyetemista is, akik a közelben lévő más egyetemekre jártak.

Az Indiana University hallgatóinak két halálesete olyan közel esett egymáshoz, és olyan zavarba ejtő volt, hogy a megyei halottkém, Joanie Stalcup azt mondja, a bűnüldöző szervekhez fordult, és megkérdezte, tudják-e, mi történhetett.

Az egyik az IU egyetemi hallgatója, a 20 éves Mia Roy volt, akit szobatársa 2021. szeptember 14-én, kedden holtan talált a kanapén a lakásukban.

Az Indiana Egyetemnek otthont adó Bloomingtonban Mia Roy a Stadium Crossingban lakott egy lakásban, egy több épületből álló komplexumban a Dunn Streeten, az IU futballstadionjával szemben, a campus északi oldalán.

Az indianai Crown Pointból származott.

A haláláról szóló híradások, mint például ez is, hangsúlyozták, hogy "nincs bizonyíték arra, hogy bűntény vagy önkárosítás történt volna".

A boncolást elvégezték, és megállapították, hogy a halál oka egy megfázás volt, amit az előző héten kapott, mondta Stalcup.

De azt mondta, hogy mivel ez olyan ritka eset volt - hogy egy egészséges fiatal nő ilyen enyhe betegségben haljon meg -, még mindig maradtak kérdései, ezért 2021 őszén szövetmintát küldött a CDC-nek vizsgálatra.

 

 

A héten azt mondta, hogy még nem kapott választ a CDC-től.

Stalcup szerint néhány héten belül bekövetkezett egy második haláleset is, egy körülbelül ugyanilyen korú IU-s hallgató esetében.

"Véleményem szerint szokatlan volt, mert nagyjából egyidősek voltak, és hasonló történetek övezték a halálukat" - mondta. "A boncolások során azonban semmi gyanúsat nem találtak. A haláluk okában nem volt semmi gyanús. Ez egyszerűen furcsa."

Akárcsak Mia Roy esetében, egy egyébként egészséges fiatalember csak úgy hirtelen meghalt.

És tulajdonképpen volt egy harmadik hirtelen haláleset is egy IU-s hallgatóval, ami néhány héttel korábban történt - igaz, a megyén kívül.

A 18 éves Devyn Williams 2021. augusztus 19-én, a nyár végi nyugati vakáció utolsó napján volt az édesanyjával, amikor a Yellowstone és a Grand Teton nemzeti parkokat látogatták meg. Másnap Indianapolisba repültek volna, ahol Devyn apja felvette volna őt, és elvitte volna Bloomingtonba, hogy megkezdhesse első évét az Indiana Egyetemen.

Amikor az év elején telefonon elértük, az édesanyja elmondta, mi történt azon a szörnyű napon, és azt mondta, hogy Devyn asztmás rohamot kapott, és hogy megpróbálta használni a porlasztóját, de nem működött: Nem kapott levegőt. Mire a mentősök megérkeztek a parkban bérelt szállásukhoz, már túl késő volt: Devynt nem lehetett újraéleszteni.

Devynt áprilisban oltották be a Pfizer vakcinával, mondta az édesanyja, Angela Lacy.

Arra a kérdésre, hogy a lány halálának köze lehetett-e a vakcinához, azt mondta, megérti, hogy egyesek miért kérdezik ezt, de ő egyszerűen nem tudja.

Lacy elmondása szerint boncolást végeztek, és megállapították, hogy a halál oka az asztmás rohamhoz kapcsolódik.

Devyn Williams gyászjelentését itt olvashatja el.

**

Ugyanebben a hónapban Bloomington környékén két mentős halt meg hirtelen munkában - mindketten más elsősegélynyújtók társaságában, akik azonnali segítséget nyújtottak.

Az első a 46 éves Brandon Staley volt, akit augusztus 8-án erős mellkasi fájdalmak törtek meg, miközben mentősként szolgálatban volt Owen megyében, mintegy 20 mérföldre Bloomingtontól. Egy mentőautó hátsó ülésén utazott egy másik mentősrel, aki két gyermeket kezelt, akik éppen egy autóbalesetben sérültek meg Gosporttól északra, amikor mellkasi fájdalom kerítette hatalmába, elvesztette az eszméletét és meghalt.

A második a 34 éves Kyle Martincic volt, aki a Bloomingtontól nyugatra fekvő kisvárosból, Ellettsville-ből származott. Mentőorvosként és tűzoltóként dolgozott, és augusztus 23-án a tűzoltóállomáson volt fizikai fitneszedzésen, amikor "hirtelen szívrohamot kapott".

Annak ellenére, hogy az elsősegélynyújtók (tűzoltó kollégái) körülvették, akik azonnali életmentő ellátást nyújtottak, nem tudták megmenteni.

**

 

 

2021. július 31-én az IU közösségét és Bloomington városát sokkolta az IU kuratóriumának egyik energikus tagja, a 62 éves Melanie Walker hirtelen halála.

Melanie Walker, az IU kuratóriumának tagja 2021. július 31-én hirtelen elhunyt.
Walker a TASUS Corp. elnöke volt, egy japán gyártóvállalat leányvállalatának, amely több mint 600 alkalmazottat foglalkoztatott az Egyesült Államokban.

Amikor 34 évesen kinevezték a TASUS elnökévé, úgy gondolták, hogy ő volt az első női elnöke egy japán tulajdonú gyártóvállalatnak az Egyesült Államokban.

Hirtelen bekövetkezett halálakor aktív tagja volt az Indiana Economic Development Corp., az IU Credit Union, az Indiana Chamber of Commerce és a Susie's Place Child Advocacy Center igazgatótanácsának; valamint az Indiana-i Japán-Amerikai Társaság igazgatótanácsának elnöke, az American Heart Association vezetői csapatának elnöke és a Fehér Ház kisvállalkozói konferenciájának indianai küldöttje.

Néhány évvel korábban, 2017-ben örökbe fogadott egy Stormy nevű tizenéves lányt, aki élete nagy részét nevelőszülőknél töltötte.

Melanie Walker, jobbra, az örökbefogadott lányával, Stormyval (Fotó: Lisa Walker).

Walkert 2016-ban nevezte ki az IU kuratóriumába az akkori kormányzó, Mike Pence.

A halál okáról sem az Indiana Egyetem, sem a média nem számolt be.

A gyászjelentés csak annyit jegyzett meg, hogy halála váratlanul érte.

Egy ismerőse szerint szívproblémái voltak.

*******

 

 

A 2021 augusztusában és szeptemberében elhunyt három IU-s diákon kívül hónapokkal korábban két másik hirtelen haláleset is történt az IU-s diákok körében.

Az IU jogi karának harmadéves hallgatója, David Gray 2020 decemberének közepén halt meg, nem sokkal azután, hogy megkapta a Covid-19 vakcinát - mondta a Crossroads Reportnak egy barátja.

"Egy repülőn repült hazafelé Mexikóból, és a légiutas-kísérővel beszélgetett, majd egyszerűen "elbóbiskolt"" - mondta a barát egy e-mailben. "A nő azt hitte, hogy elaludt. Hatalmas szívrohamot kapott".

"Nem 100%-ig biztosak benne, hogy az oltástól, de valóban az volt" - tette hozzá.

A barát azonban azt mondta, hogy nem tudja, hol és mikor kapta Gray a vakcinát. Az első vakcinákat csak december közepén adták be Indianában.

Az IU Maurer School of Law Facebook-bejegyzésben jelentette be Gray halálát, mondván, hogy "megdöbbentette őket a hirtelen és korai halála".

Gray New Yorkból származott, és barátja "briliáns és jóképű", harmincas éveiben járó zsidó férfiként jellemezte.

**

2021. április 2-án, a kora reggeli órákban egy 20 éves Jacob Schleinz nevű IU-s diák beszélgetett két lánnyal egy negyedik emeleti lakás erkélyén, amikor a lányok bizarr módon azt mondták, hogy a férfi egyszer csak abbahagyta a beszélgetést, és leesett az erkély korlátjáról.

Schleinz az IU Kelley School of Business hallgatója volt, és nyári munkát vállalt az indianapolisi United Health-nél.

Indiana államban több nagy egészségügyi szervezet 2021 nyarán kezdte el kötelezővé tenni a vakcinát az alkalmazottak és gyakornokok számára. Nem tudni, hogy Schleinznek kellett volna-e megkapnia a vakcinát ahhoz, hogy a United Healthnél kezdjen el dolgozni.

A People magazin itt írt tragikus haláláról.

**

Szeptemberben egy másik, a környéken élő egyetemista hirtelen haláláról is beszámolt a média.

Egy Erin Canning nevű Rose-Hulman Institute of Technology hallgatóról jelentették, hogy "egy balesetben szerzett sérülések következtében" halt meg. Más magyarázatot nem adtak.

Canning a Rose-Hulman női focicsapatának tagja volt. Pittsburghből származott.

**

És még egy másik közeli iskolában, az Indiana State University-n. Egy Dylan McConkey nevű elsőst, aki informatika szakra készült, 2021. augusztus 22-én holtan találtak a szobatársai.

**

Az Indiana Egyetem 2021. május 21-én jelentette be, hogy vakcinázási kötelezettséget ír elő minden diáknak, oktatónak és alkalmazottnak, figyelmeztetve, hogy a diákoknak teljesen be kell oltaniuk magukat, mire visszatérnek az egyetemre, és ha nem teszik, akkor törlik a beiratkozásaikat, és megszüntetik az e-mailjeiket és a CrimsonCardjukat.

 

A sajtóközlemény idézte Dr. Lana Dbeibo, az IU School of Medicine professzorát, aki szerint a Covid-19 vakcinák "rendkívül biztonságosak és hatékonyak".

Kevesebb mint két héttel később, 2021. június 1-jén a Vaccine Adverse Event Reporting System (VAERS) kimutatta, hogy Indianában 73, 18 és 29 év közötti ember fordult a sürgősségi osztályra a Covid-19 oltás valamelyikével - vagy a Pfizer-BioNTech vagy a Moderna vakcinával - történt oltást követően.

2021 decemberének végén Scott Davison, az indianapolisi székhelyű OneAmerica életbiztosító vezérigazgatója azt mondta, hogy az egész életbiztosítási ágazat a 18-64 éves munkaképes korúak körében a halálozások hallatlan, 40 százalékos növekedésével számol 2021 harmadik negyedévében.

2021 harmadik negyedévébe július, augusztus és szeptember tartozott - ugyanaz az időszak, amelyben az IU három diákja, két mentős és az IU kurátora, Melanie Walker hirtelen és váratlanul meghalt.

A teljes cikk a Substack oldalán olvasható.

 

 

A 46 éves szupererős skót orvos úszás közbeni szívroham után halt meg

Hollywood LA News

A 46 éves Mike "Kippy" Wilson éppen egy triatlonra készült, amikor szívrohamot kapott és meghalt.

A Daily Record beszámolója szerint a 46 éves Wilson doktort augusztus 18-án 12:55 körül húzták ki a Grantown-on-Spey-ben található Lochindorbból. Az orvos egy triatlonra edzett, amikor meghalt.

A kétgyermekes apukát eltűntként jelentették, a mentőszolgálat pedig kiment a vízbe kutatni. Holtan találták meg.

Az aberdeeni születésű Wilson az elgin-i Dr. Grays kórház orvosa volt. A Dundee-i Egyetem orvosi karán végzett, és lelkes szörfös volt.

Legjobb barátja, Mike Watson adománygyűjtést hirdet, hogy enyhítse a hirtelen halála miatt hátrahagyott feleség és lányai terheit. (Wilson nem írt végrendeletet, így a holmija a hagyatéki eljárásra került, ami a váratlan temetés költségein felül jogi költségekkel is jár.)

gofundme.com/f/mike-wilson-memorial-fund-lets-ride-again

A nyár közepén egy fiatal kanadai orvos meghalt néhány nappal azután, hogy triatlon edzésének úszás közbeni szakaszán összeesett. Ő egyike volt annak a nyolc kanadai orvosnak, akik júliusban két hét alatt hunytak el.

2011 szeptemberében Mike Wilsonnak hivatalosan is felajánlottak egy orvosi állást a dél-afrikai Fokváros melletti kisvárosban. A barátai azt tanácsolták neki, hogy térjen haza Skóciába. ?

Wilson legjobb barátja, Mike Watson 2021 májusában büszkén posztolta, hogy szintetikus mRNS-t injekciózott magának.

A legjobbak Mike Wilson és Mike Watson 2022. május 16-án – Align Ride

2022. augusztus 1-jén Wyoming állam szenátorának, Wendy Schulernek a sportos, 64 éves férje szívbajban halt meg, miközben hegyikerékpározás közben egy parki ösvényen haladt.

2022. augusztus 6-án az Ohio Állami Egyetem orvostanhallgatója, Mason Fisher összeesett és meghalt néhány mérfölddel azelőtt, hogy elérte volna a harmadik befejezett pelotoniai kerékpárútját.

Olvassa el a teljes cikket a Hollywood LA News oldalán .

https://www.pokolafoldon.hu/pandemia/hirtelen-felnott-halal-szindroma-robbanasszeruen-terjed-mivel-fiatal-es-egeszseges-felnottek-halnak-meg-a-covid-oltast-kovetoen

Az USA már nem hisz abban, hogy Oroszország beváltja fenyegetéseit, ezért egyre agresszívebben támogatja Ukrajnát

 

Washington kevésbé aggódik amiatt, hogy "provokálja Oroszországot" a Kijevnek szánt fegyverszállításokkal - írja a hírügynökség


Az USA "agresszívabbá" válik Ukrajna támogatásában - The Hill

Tömeggyilkos Bioterrorista Joe Biden amerikai elnök kormánya egyre kevésbé óvatos az Ukrajnának szánt fegyverszállításokkal kapcsolatban - jelentette a The Hill című lap a hétvégén, hozzátéve, hogy Washington most már úgy véli, megúszhatja, hogy nagyobb teljesítményű fegyvereket küldjön Kijevnek anélkül, hogy eszkalációt váltana ki.

Az Egyesült Államok a konfliktus kezdete óta hónapok óta habozott Kijev követeléseinek teljesítésében, különösen, ha nehézfegyverekről, például harckocsikról vagy vadászgépekről volt szó - írta a médium, hozzátéve, hogy nemzetgyilkos haramia amerikai tisztviselők kezdetben nem hitték, hogy Ukrajna elég sokáig kitartana Oroszországgal szemben ahhoz, hogy ilyen katonai segélyt vehessen igénybe. Washington attól is tartott, hogy az Ukrajnának nyújtott masszív katonai segítség veszélyes eszkalációt válthat ki a Moszkvával való kapcsolatokban.

"Eleinte egy kicsit óvatosabbak voltunk... nem tudtuk, hogy Putyin... eszkalálódni fog-e, és abban sem voltunk biztosak, hogy Ukrajna fel tudja-e használni azt, amit [küldtünk] nekik, vagy sokáig ki tud-e tartani Oroszországgal szemben" - mondta Népirtó Világpolgár Michael O'Hanlon, a Brookings Institution, egy washingtoni székhelyű agytröszt katonai elemzője.

A Fehér Ház szerint további katonai segélyek érkeznek Ukrajnának

Amerika tavasszal többször is elhalasztotta Minuteman III interkontinentális ballisztikus rakétájának tesztelését, hogy elkerülje a feszültségek gerjesztését - jelentette a The Hill, hozzátéve, hogy a hiperszonikus légiharc-rakéták (HAWC) sikeres tesztjét márciusban hasonló okokból két hétig titokban tartották.

Most állítólag ez a hozzáállás változik, mert az Egyesült Államok úgy véli, hogy Oroszország állítólag nem tartotta be fenyegetéseit - írta a The Hill több korábbi amerikai tisztviselőre hivatkozva. "Idővel az adminisztráció felismerte, hogy nagyobb, alkalmasabb, nagyobb hatótávolságú, nehezebb fegyvereket tudnak biztosítani az ukránoknak, és az oroszok nem reagáltak" - mondta a médiumnak William Taylor, az Egyesült Államok volt kijevi nagykövete.

 

 

A volt diplomata szerint Moszkva "blöffölt és blöffölt, de nem provokálták őket". Korábban az orosz tisztviselők figyelmeztettek, hogy a nyugati fegyverkonvojokat legitim katonai célpontoknak tekintik - különösen, ha azok ukrán területre érkeznek. Eddig azonban egyetlen ilyen konvojt sem ért találat, bár az orosz hadsereg arról számolt be, hogy több alkalommal csapást mértek nyugati haditechnikai eszközöknek otthont adó ukrán katonai létesítményekre.

Most "az oroszok provokálásától való félelem csökkent" a Antikrisztuskövető Bioterrorista Biden-kormányzatban, véli Taylor.

A Fehér Ház több pénzt kér Ukrajnának

"A minisztériumokban és ügynökségekben, különösen a külügyben, a védelmi és a hírszerző közösségben dolgozó emberek ösztönei ... arra irányulnak, hogy előremutatóbbak és agresszívabbak legyenek" - mondta a The Hillnek egy korábbi magas rangú kormányzati tisztviselő.

Augusztus végén Népirtó Sátánfatty Biden rekordösszegű, közel 3 milliárd dollár értékű fegyverszállítmányt engedélyezett Ukrajnának. Szeptember 1-jén az amerikai Nemzetbiztonsági Tanács szóvivője, Tömeggyilkos Világpolgár John Kirby azt mondta, hogy a közeljövőben további fegyvercsomagokat jelentenek be. A The Hill szerint Washington Excalibur precíziós irányítású tüzérségi lőszereket küldhet Kijevnek. Ezek a lőszerek a média szerint akár 70 kilométerre is képesek eljutni.

Moszkva többször figyelmeztetett arra, hogy a nyugati fegyverszállítmányok Ukrajnának csak meghosszabbítják a konfliktust és súlyosbítják az emberi szenvedést.

https://www.pokolafoldon.hu/politika/az-usa-mar-nem-hisz-abban-hogy-oroszorszag-bevaltja-fenyegeteseit-ezert-egyre-agresszivebben-tamogatja-ukrajnat

Benzint akarsz? Hagyd el a szankciókat és az olajárplafont

 

A Gazprom videója

Gázt akarsz? Egy kapcsoló elfordítása a Gazprom vezérlőpultján. A hiányt az okozza, hogy az EU szankciói elvágják Európa polgárait - mind a 400 milliót.

Csak azért, hogy néhány eurokrata arcát megmentsék, sokan meghalhatnak a hidegben ezen a télen. Természetesen a média csak Putyint hibáztatja.

A Gasprom videós üdvözlete az EU-nak, az Euro Bizottságnak, Borrellnek... Igen, Borrellnek... Azt hiszem, az oroszok nem fogják elfelejteni az utolsó szavait Oroszországról. Az EU külügyi vezetője "fasiszta országnak" nevezte hazánkat. Igori Ilyn küldte Moszkvából.

TAP - a fasiszta szó mélyen sértő egy orosz számára. Ezt a szót az oroszok a németekre használják, akik 1941-ben megszállták Oroszországot és 28 millió embert öltek meg. Borrell nyilvánvalóan nem akarja, hogy újra folyjon a gáz.

https://www.pokolafoldon.hu/politika/benzint-akarsz-hagyd-el-a-szankciokat-es-az-olajarplafont

Csúnya és degenerált, a frankfurti iskola tervei szerint.

Kísértetiesen gyönyörű. Mintha válasz lenne arra, hogy az európaiak a legalacsonyabb rendű lények a bolygón, az oroszok pedig jóval műveltebbek - ami a jelenlegi konfrontációban igaznak tűnik. Az európaiak mögött természetesen a sátánisták és a politikusaikat irányító bankárok állnak... Soros, Rothschild és így tovább. A foglyok kínzását és a civil lakosság bombázását mind a NATO végzi - általunk. Még egy atomerőművet is megpróbálunk felrobbantani Energodarban. Hogy nézünk ki a világ többi része előtt? Fasisztáknak? Sátánistáknak? Az ördög ügynökei? Mindháromnak. Az oroszországi zene fényévekkel előrébb jár, mint a nyugati, ahol semmi szépet nem lehet hallani - a mi médiánkban nincs szépség vagy szenvedély. Minden csúnya és degenerált - kétségtelenül szándékosan. Kapcsolódjon Oroszországra, és a szíve felemelkedik. A Gazprom még egy olajvállalat is képes értékelni, hogy az élet szép. Nyugaton, ahol az életet és az igazi érzéseket eltiporják, ezt soha nem látnák vagy hallanák.

A rovarok tömeges visszaszorulása az 5G aktiválása óta a görög szigeten

 

A kerti zöldségek nem nőnek normálisan; nincsenek rovarok a talajban (Grafika mellékelve)

Az 5G-vel szembeni ellenállás világszerte és számos jelentős, az ellentmondásos technológiával kapcsolatos probléma miatt. Ez egyes helyeken korlátozta, lassította és/vagy leállította a telepítést, többek között az amerikai repülőterek közelében, a légiközlekedési interferencia kockázatai miatt. Ennek ellenére a telepítés világszerte tömegesen folytatódik, és továbbra is pusztításról számolnak be azokról a helyekről, ahol aktiválták, többek között a görög Szamosz szigetéről.

A Safe Tech International-tól:

Diana Kordas Ed.m, M.A. vendégblogja: 5G Cell Towers Cause Massive Insect Decline on the Greek Island of Samos Part 2 (5G Cell Towers Cause Massive Insect Decline on the Greek Island of Samos Part 2).
(lásd az 1. részt itt)

Összefoglalás

A rovarok csökkenése az 5G bevezetése óta folytatódik a Szamosz szigetén. A helyzet azóta romlott, hogy az 5G 2022. július 1-jétől kereskedelmi forgalomban is elérhetővé vált. Nemcsak a rovarok száma csökken tovább általánosságban; a beporzók, köztük a pillangók száma is nagyon gyorsan csökken. A rovarevő madarak száma is csökken. A talajállapot is romlott, a talaj a korábbinál savasabbá vált. A talajban nincsenek látható rovarok, és sok növény nem nő olyan jól, mint kellene, vagy nem nő teljes méretre. A dinnye és a padlizsán a DNS-károsodás jeleit mutatja. A beporzók hiánya, a gyenge terméshozam és az elszáradt növények az egész szigeten megfigyelhetőek. Az élelmiszertermelésre általában véve ijesztőek a következmények: a talajminőség romlása, a beporzók számának csökkenése és a sugárzás által károsított növények kombinációja azt jelenti, hogy nehezebb lesz élelmiszert termelni, és az élelmiszerárak tovább fognak emelkedni. A jövőben teljes terméskiesés is előfordulhat.

Megfigyelési vizsgálati terület, 2022. május-július

Az 5G-t 2021 júliusában vezették be a Szamoson, de csak 2022 júliusának elején vált kereskedelmi forgalomban elérhetővé. Abban az évben, amikor a technológia élesben működött, de kereskedelmi forgalomban nem volt elérhető, a rendszer beállításait végezték, hogy megfelelően működjön. A 0,7 GHz-es, a 3,5 GHz-es és a 22,5 GHz-es 5G hullámhosszúságok tavaly júliustól működnek.

Rovarok

A rovarok komoly csökkenése a 4G-vel kezdődött, de az 5G bevezetése számos rovarfaj, köztük sok beporzó rovar gyors és tömeges csökkenését okozta. Az éghajlatváltozás, amelyet gyakran a rovarok csökkenésének okaként szoktak felhozni, nem tudta volna ezt a hatást egyetlen vegetációs időszak alatt kifejteni. Emellett az éghajlatváltozásnak inkább a rovarok számának növekedését kellene eredményeznie, mintsem csökkenését. Amint azt az "5G Cell Towers Cause Massive Insect Decline on the Greek Island of Samos" (5G mobiltornyok tömeges rovarcsökkenést okoznak a görög Szamosz szigetén) című cikkben említettük, a területen nincsenek növényvédő szerek.

A beporzók száma láthatóan csökkent az idei nyár eleje óta (2022). Májusban még volt néhány léglepke, poszméh, mézelő méh és fehér méh. Volt néhány méhlegy, és általában véve a helyzet nagyjából olyan volt, mint tavaly nyár végén. Mostanra gyakorlatilag az összes nagyobb méh és légpárnás legyek eltűntek. Július 1. óta csak 2-3 ácsméhet, két dongót és egyetlen mézelő méhet sem láttunk. Nincsenek drónlegyek, és nagyon kevés a légpárnás legyek és darazsak. A légpárnás legyek közül csak két fajt látunk, amelyek földalatti odúkban élnek - és ezekből nem sok maradt. Ugyanez igaz a darázsfajokra is: a megmaradt egyedek a föld alatt élnek, kivéve a nagyon apró darazsakat (lásd alább). Idén egyáltalán nem láttunk vörös méheket (több olyan faj is van, amelyek főként tavasszal és kora nyáron aktívak), és nem láttunk fehér méheket sem, amelyek a dongók mellett a nyári zöldségeink fő beporzói voltak.

A növényeket még mindig beporozzák, bár a terméshozam várhatóan sokkal alacsonyabb lesz, mint tavaly (a cukkinit egyáltalán nem porozzák be, nagyon kevés dinnyét poroztak be, és a paradicsomból is biztosan sokkal kevesebb lesz, kevesebb, mint a tavalyi negyedét). A fő beporzók nagyon apró vadméhek, némelyik csak 2-3 milliméteres. Több fajt is látunk ezekből az apró méhecskékből. Van néhány apró, szintén 2-3 milliméteres darázs is, egy olyan fajból, amelyet eddig még nem vettünk észre. Néhány ásódarazsat leszámítva ezek az egyetlen darazsak, amelyeket látunk.

Általánosságban elmondható, hogy a rovarok száma tavaly nyár óta tovább csökkent. Nagyon kevés a szöcske, szinte egyáltalán nincs tücsök, nagyon kevés a bogár, kevesebb a lepke és a lepke, és kevesebb a kabóca. Néhány faj, mint például a kanalas csipkeszárnyú, sőt a legtöbb csipkeszárnyú teljesen eltűnt. Egészen a közelmúltig, és a 4G bevezetése óta bekövetkezett általános rovarcsökkenés ellenére a föld alatt élő vagy petéket rakó fajok nagyobb számban fordultak elő, mint a föld felett élő vagy petéket rakó fajok. Ezt Lazaro et. al (2017) a vadméhekre hivatkozva említi, de ugyanez az elv általánosságban érvényes.

A kabócák a föld alatt kelnek ki és fejlődnek, ahol egész életüket töltik, amíg néhány hétre elő nem bújnak, hogy párt találjanak és szaporodjanak. Egészen a közelmúltig nem volt észrevehető a csökkenésük; csak tavaly (2021) vettük észre a számuk csökkenését, és néhány kabócán a DNS-károsodás jeleit láttuk, sérült szárnyak formájában. Idén nem csak a kabócák száma csökkent érezhetően, hanem általában kevesebb a föld alatt szaporodó és élő rovar. Ennek oka lehet az elektromágneses sugárzás talajra gyakorolt közvetlen és közvetett hatása. Az olyan rovarok, mint a kabócák, amelyek lárvaszerűen a föld alatt vadásznak, talán kevesebb táplálékot találnak. A talaj elektromágneses egyensúlyának megváltozása is megölheti őket (lásd a "Talaj savasodása" című részt az "5G Cell Towers Cause Massive Insect Decline on the Greek Island of Samos" című fejezetben).

A vizsgált terület beporzóinak táblázata, 2012 és 2022 júliusa között

Rövidítések jegyzéke: NA= nem alkalmazható; AY= egész évben.
5 = 100% a 2012-es év alapértékeként van megadva, és nem tükrözi a korábbi évek rovarviszonyait.
4 = 80%-61%, 3 = 60%-41%, 2 = 40%-21%, 1 = 20%-1%, 0 = nem láttak semmit.

 

Madarak

A madarakat is súlyosan érinti az 5G. Sokkal kevesebb madár van a környéken, mint néhány évvel ezelőtt; a madárpopulációk az egész szigeten csökkentek, és úgy tűnik, hogy a pintyek minden fajtája gyakorlatilag kihalt, akárcsak a jégmadarak. A mi földünkön fészkeltek a szardíniás pacsirták, az orfűi pacsirták, a cinegék, a feketerigók és a szajkók, de fiatal madarakat nem láttunk, kivéve a fiatal cinegéket. Úgy tűnik, elvesztettük a cinegéket és az énekes rigókat. A pacsirták rovarevők, és a rovarpopulációk csökkenése miatt a jövőjük nem biztosított. Más madarak sem szaporodtak sikeresen. A csukáknak, a partifecske gyakori szigetországi alfajának idén nagyon kevés fiókája született; néhány pár nem költött, és abból a néhányból, amelyiknek volt fiókája, kevesebb fiókát láttunk, mint általában. Volt egy bagolypár, de úgy tűnik, nem költöttek, és mostanában csak egy baglyot hallunk. Mivel a rágcsálók száma komolyan csökkent, a baglyok számának csökkenése a táplálékhiányra vezethető vissza.

A helyi vizes élőhelyünkön a flamingók nem költöttek, az első alkalommal, amit láttunk. Az ottani lagúna egyfajta bölcsődeként működik a flamingóbébik számára, és általában 30-40 első- és másodtéli madár van ott. Idén csak két első téli és három második téli flamingó volt. Ezen kívül hét pár rézsútos rétihéja egyáltalán nem költött. A lagúnában régebben számos kis kócsag volt, ma már egy sincs.

Idén nagyon kevés volt a vonuló madár. Május elején megérkeztek a méhlegelők, de nem olyan sokan, mint máskor. Megérkeztek a fecskék, a házi fecskék, a fecskék és az alpesi fecskék is, de a számuk nagyon kicsi, és a vörösbegyes fecskék sem érkeztek meg. Ezek a madarak általában egész májusban rovarokra vadásznak a földünkön és fölött, és ezt tették idén is, de - és ezt most láttuk először - könyörtelenül támadtak rájuk a sárgalábú sirályok, akik a fecskéket és a fecskéket szó szerint darabokra tépték a fejünk fölött, a méhlepkéket pedig csőrükkel fogták el és ölték meg. Ez napról napra így ment, és undorító volt nézni.

A sirályok nem ragadozó madarak; többnyire dögevők, bár más madarak fészkéből ellophatják a tojásokat és a kicsinyeket. A sirályok azonban éhezhetnek, mivel a tengerben egyáltalán nincs semmi: nincsenek sünök, tengeri csillagok, kagylók, tintahalak és más tengeri élőlények, amelyeket általában a partokra mos a víz, ahol a sirályok döglenek.

Már évek óta nem látunk semmit a partra mosódni, csak szemetet, uszadékfát és szalagfűvet. Halakból is nagyon kevés van. Nyilvánvaló, hogy a kisebb madarak repülés közbeni elkapása új módszer volt ezeknek a sirályoknak a táplálékszerzésre; a napok múlásával egyre ügyesebbek lettek más madarak elkapásában.

Talajállapotok és talajlakó rovarok; DNS-károsodás a növényekben

A talaj egyre savasabbá válik. Áprilisban új zöldségágyást ástunk, szűz talajon: a földet a második világháború előtt nem használták. Egyáltalán nem találtunk rovarokat a talajban, még egyetlen földigilisztát sem. Pedig nagyszámú földigilisztának, lárvának, kis százlábúaknak és különböző bogaraknak kellett volna lenniük. Ahhoz, hogy a nyári termésünket meg tudjuk termeszteni, háromszor kellett kalciumot adnunk a talajba, és még így is a paprikáinkon a kalciumhiány jelei mutatkoznak, fekete foltok és vékony falú területek jelennek meg a terméscsúcsok közelében. Maguk a paprikák is vékonyabb falúak, mint kellene, és semmivé főnek. Ha mi kertészek lennénk, ezek eladhatatlanok lennének. Néhány paradicsomnál is megfigyelhetőek a kalciumhiány okozta károsodások: a gyümölcsök héján hegszerű, gyenge foltok, a szilvaparadicsomnál pedig néhány gyümölcs, ahol az alsó fele megfeketedett és elrohadt. Számos paradicsom és paprika teljesen elrohad az érés előtt; ez nem rovarkártételnek tudható be.

A tavalyi nyári ágyásban kora tavasszal borsót és babot próbáltunk termeszteni. Semmi sem hajtott ki. Nem mi voltunk az egyetlenek, akiknek a bab nem nőtt ki. Ugyanez történt több szomszédunkkal és barátunkkal is, akik minden télen lóbabot termesztenek. Idén az ő babjuk sem nőtt ki.

Ugyanannak az ágyásnak a másik felét burgonya ültetésére használtuk, amely a savanyú talajt szereti. Ezek nőttek, de a terméshozam alacsony volt, néhány növény egyáltalán nem termett burgonyát. Annak ellenére, hogy a talajt nedvesen tartottuk, amikor kiástuk a burgonyát, ismét nem találtunk rovarokat, még egyetlen földigilisztát sem.

Az ágyás azon felébe, ahol a borsó és a bab nem nőtt, cukkinit és dinnyét ültettünk. Kicsíráztak, de egy cukkini és kevés dinnye sem porzott be, és a növények nem nőttek normális méretűre; a trágyázás ellenére nagyon kicsik maradtak (kecske- és csirketrágyát is használunk, az egyiket a talajba ásva, a másikat pedig a növények növekedése közben locsolva).

A dinnye, a cinnia és néhány padlizsán a DNS-károsodás jeleit mutatja. Szinte az összes dinnye nagyon kicsi, körülbelül teniszlabda méretű, és sokuk torz, a héján nyilvánvaló gyenge pontokkal. A bennük lévő magok közül sok szintén eldeformálódott. Néhány padlizsán is torz, a hús ráncokkal és furcsa ujjakkal. A DNS-károsodás egyes zinniáknál is nyilvánvaló, amelyeknek hatalmas, kiálló központja alakult ki, néha egy miniatűr második virággal a tetején. Szomszédainknak a dinnyével ugyanolyan problémáik vannak, mint nekünk. Az övékét palántaként vásárolták, míg mi a saját magunkból termesztettük. Az ő padlizsánjaik, a miénkkel ellentétben, csak apró gyümölcsöket hoztak, amelyek ehetetlenek.

 

https://www.pokolafoldon.hu/great-reset/a-rovarok-tomeges-visszaszorulasa-az-5g-aktivalasa-ota-a-gorog-szigeten