2021. augusztus 5., csütörtök

A globalista mumus

Csak a Kadhafi, Szaddám és Asszad elleni hangulatkeltéshez hasonlítható hecckampány van folyamatban a nyugati médiában Lukasenka fehérorosz elnök ellen. A globalista politika pedig teljes erővel igyekszik megbuktatni. Lehet sejteni mi van készülőben.

Tömeges halálhullám jön az oltási kötelezettségek közepette, miközben az igazság és a forradalom tölti meg a levegőt

 

Az igazság és a forradalom a levegőben van.

A nagy gyógyszeripar Covid-19 oltóanyag bevezetésével közvetlenül összefüggő számos ismert egészségügyi kockázat leleplezésével a nemzetközi bűnszövetkezet most védekezésbe vonult, felhasználva a mondást, miszerint a legjobb védekezés a jó támadás.

Az uralkodó elit minden eddiginél keményebben, agresszívan szorgalmazza a kényszeroltások, az állandó zárlatok és a maszkokra vonatkozó világméretű mandátumok bevezetését.

Ám minél inkább nyomást gyakorolnak ránk a tekintélyelvű kormányok, annál több visszavágást kapnak az emberektől, akiknek elegük van és elérik a határaikat az ilyen növekvő drákói zsarnokság alatt élve.

John Whitehead alkotmányjogász szerint itt az ideje, hogy a polgárok visszavegyék szuverén hatalmukat a túlhatalmas szövetségi kormány "újrakalibrálásával". Miközben az illegitim Biden-rezsim megpróbálja megszorongatni az állam által kiadott oltási útlevelekre, a fokozottan kikényszerített maszkviselésre és a nonstop lezárásra vonatkozó mandátumokat, számos amerikai állam vagy aláírta a végrehajtási rendeleteket, vagy már törvényt fogadott el az oltási útlevelek és/vagy a maszkellenes mandátumok ellen.

Florida és Montana megtiltja mind a magánvállalkozásoknak, mind az állami intézményeknek, hogy az oltás igazolását megköveteljék. Idahóban, Arizonában, Utahban, Dél-Dakotában, Dél-Karolinában, Arkansasban, Indianában és Texasban minden állami épületben tilos az oltási útlevelek használata, de sürgősen ki kell terjeszteni az összes vállalkozásra. További tíz államban folyamatban van az oltási útlevelek vagy az oltási státuszon alapuló megkülönböztetés tilalmáról szóló törvényhozás. Ahogy egyre több igazság derül ki az oltás veszélyeiről, az inga egyre több állam felé lendül, hogy kövesse a példát, hogy megvédje a polgárokat az elit népirtó őrületétől.

Annak ellenére, hogy a Betegségellenőrzési és Megelőzési Központ (CDC) 2021. július végén újra ajánlotta az arcmaszk viselését beltérben a Covid-19 úgynevezett variánsok állítólagosan magas átvihetősége miatt, Texas, Florida, Missouri, Arizona és Iowa már opcionálissá tette a maszkok használatát. Általában a republikánus államok az oltási kötelezettség ellen foglalnak állást, míg a keleti és nyugati parton lévő, demokrata vezetésű városok és államok a legszigorúbb kötelezettségek és a teljes zárlatos ellenőrzés felé hajlanak. Az egykori progresszívek pártja Amerikában egy megtört, beszivárgott oktatási rendszerből degenerálódott az agymosott wokeizmus generációjává, a cancel-kultúra, a faji identitáspolitika, és a marxista kommunizmus, a politikai korrektség és az áldozattá válás mint büszkén viselt társadalmi identitás és zászló átitatva.

Eközben július utolsó hetében a világ különböző országaiban az emberiség elleni, túlzó globalista támadás napról napra kétségbeesettebbnek és szélsőségesebbnek tűnik. Az emberi történelem legnagyobb, leghalálosabb csalásának hazugságai és bűntettei gyakorlatilag napról napra jobban lelepleződnek.

Az orvosi maffia, amelyet a Planned Parenthood egykori eugenikus vezetőjének fia, Bill Gates vezet, megvásárolta és lefizette az Egészségügyi Világszervezetet.

Bill Gates és társa, Dr. Anthony Fauci is a megdöbbentő "Frankenstein-kutatások" finanszírozásának egyik vezetője volt, a legutóbbi leleplezés során egerekre ültetett abortált csecsemők szerveit használták fel.

A 21. század Dr. Mengele-jének nevezett Fauci-val együtt a Gates-Fauci páros a mai ruhátlan császárok, akiket az emberiség és az élet elleni potenciális háborús bűnösökként lepleztek le.

Az elit "oszd meg és uralkodj" stratégiájának legújabb, újrahasznosított változata most a beoltottakat állítja szembe a be nem oltottakkal, és hamisan a halálos csapás ellenállókat okolja az úgynevezett deltaváltozat jelenlegi fellángolási hullámáért.

A nemzeti kormányok, a WHO és a vállalati média propagandistái, mint például a Reuters, most mind azt állítják, hogy a kórházak mindenütt megtelnek a legújabb ellenséggel - az oltatlanokkal.

Mivel az új Covid-19-es megbetegedések 80%-a a rettegett "deltaváltozat" az Egyesült Államokban történt, a Spanyolországtól (80%) Kalifornián (80%) át Utah-ig (95%+) terjedő jelentések mind azt állítják, hogy a be nem oltottak felelősek a sok új megbetegedésért, kórházi kezelésért és halálesetért.

Valójában azonban éppen fordítva van, az Egyesült Királyságban a közelmúltban kórházba került koronavírusos betegek 60%-ának többsége már teljesen be volt oltva, ami megegyezik az USA-ban újonnan diagnosztizált esetek 60%-ával, akik szintén teljesen be voltak oltva, míg Szingapúrban az elmúlt négy hétben 75%-uk teljesen be volt oltva.

Mindezek a beérkező adatok azt jelzik, hogy ahol az emberek a legjobban be vannak oltva, Szingapúrtól Kaliforniáig, ott terjed a leggyorsabban a Covid-19 vírus.

Képtelen megközelíteni a mesterei által megkövetelt kvótát, miszerint július 1-jéig az amerikaiak legalább 70%-a kapja meg az oltást, 78 évesen kifut az időből, és képtelen egyetlen beszélt mondatot is érthetően artikulálni, az álmos Joe bácsira egyre nagyobb nyomás nehezedik, ha meg akarja tartani jelenlegi állását... tik-tak, a 25. módosítás ébresztőórája hamarosan megszólal, és a modern kor egyik legnépszerűtlenebb politikusa marad nekünk - Kamala Harris. Egy dolog nem változott, Joe Biden beteges hazudozása miatt kétségbeesetten húzza a harcvonalat a jó kis oltott robotok és a gonosz, engedetlen, oltatlan bajkeverők között, akiket a CNN most kijelentette, hogy éhen kellene hagyni. A whitehouse.gov honlapjáról Biden, vagy valószínűbb, hogy a megbízottjai írják:

Ami most Amerikában történik, az egy világjárvány - az oltatlanok világjárványa. Hadd ismételjem meg még egyszer: Ez a be nem oltottak járványa. A múlt hónapban egy tanulmány kimutatta, hogy a COVID-19 halálesetek több mint 99 százaléka a be nem oltottak között történt - 99 százalék!

Biden most kapott jogi zöld utat az Igazságügyi Minisztériumától, hogy az összes amerikai szövetségi alkalmazottat, mint a nemzet legnagyobb létszámú munkavállalóját kötelező védőoltásra kötelezze. Biden 2021. augusztus 1-jén a Nemzeti Egészségügyi Intézet (NIH) igazgatója azt mondta, hogy az oltás igazolása "a jó irányba tett lépés" lenne. Amikor nemrégiben arról kérdezték, hogy az oltási kötelezettségeket az államok és az önkormányzatok adják ki, mint az oltás hátsó ajtós módszerét, a bábu azt válaszolta:

Ezt még nem tudom, szeretném, ha továbbra is ebbe az irányba haladnának, és ezért mutatok rá. Megkértem az Igazságügyi Minisztériumot, hogy állapítsa meg, hogy ez - megtehetik-e ezt jogszerűen, és megtehetik. A helyi közösségek megtehetik. A helyi vállalkozások megtehetik. Az még mindig kérdés, hogy a szövetségi kormány felhatalmazhatja-e az egész országot. Ezt még nem tudom.

Tehát nyilvánvalóan tudjuk, hogy a nemzeti és globális napirend arra vágyik, hogy mindannyiunkra rákényszerítse a védőoltásokat, megsértve az önkéntes beleegyezéshez való szuverén jogunkat, mint "kísérleti emberi alanyok". A bűnözői összeesküvés elcsépelt, elhasználódott "oszd meg és uralkodj" taktikájának középpontjában ma az oltatlanok démonizálása áll. De bármennyire is próbálkoznak, ez soha nem fog működni, mert a macskát már kiengedték a zsákból - ők gyilkosok!

Visszatérve a rasszista Obama hivatali idejére, a másik kedvenc, túlzó, megosztó trükkjük a hamis zászlós tömeges lövöldözések, amelyek a fajokat egymás ellen uszítják. A gyakran ismételt mém, miszerint a "fehér fajgyűlölő csoportok" leselkednek Amerika legveszélyesebb fenyegetéseként, az álságos bábu beszélő fejek - a szélhámos Biden és az FBI-os Christopher Wray - által terjesztett mém. De ismétlem, ez sem működik, mivel az amerikaiak túlnyomó többsége közel sem olyan fajilag megosztott, mint azt a rosszindulatú hamis propagandisták állítják.

A túlzásba vitt kétségbeesett megosztási törekvésük, különösen a halálos dzsembori őrületük alatt, végre gyorsabban ébrednek fel a polgárok világszerte, mint valaha. Mi, az emberek rájöttünk a kormány és a média összes hazugságára és cselvetésére, mert a túljátszott koronavírus narratívájuk gyorsan kibomlik, és minden egyes nappal egyre jobban lelepleződik.

Az emberek rájönnek, hogy az igazi közellenség #1 az irányító Deep State bábmesterek és szégyentelenül kétségbeesett bábjaik, mert tudják, hogy elveszítik az irányítást, a kilátás miatt, hogy katonai bíróság elé kerülnek az emberiség ellen elkövetett bűneik miatt.

Ha már a bábuknál tartunk, 2021. július 28-án, szerdán a Betegségellenőrzési és Megelőzési Központ (CDC) vezetője, Dr. Rochelle Walensky valóban bevallotta:

A korábbi változatoknál, amikor az embereknek ilyen ritka, áttörő [újra]fertőzéseik voltak, nem láttuk, hogy mennyire képesek a vírust másokra is átterjeszteni... Van egy nagyon átvihető vírusunk, amely képes kikerülni a vakcináinkat abból a szempontból, hogy megvédjen minket a súlyos betegségektől és a haláltól.

A CDC főnöke most ismerte el, hogy az összes oltóanyaguk használhatatlan a jelenlegi deltavírus és az érkező más előre tervezett változatok terjedésének megakadályozására. Még 2021 márciusában Dr. Walensky biztos volt abban, hogy azok, akiket beoltottak, nem fertőzhetik meg és nem terjeszthetik a vírust másokra. De ezen a héten egy újabb 180 fokos bombamegfordulással egy másik, vezető szakértőnek álcázott bábu kénytelen volt beismerni, hogy az összes vakcina nem védi meg a beoltottakat a legújabb változatoktól, csakúgy, mint az oltatlanokat, és elismerte, hogy mind a beoltottak, mind az oltatlanok, akiket a delta változat megfertőzött, ugyanolyan magas vírusterheléssel rendelkeznek.

Ez a bevallott tény önmagában nulla előnnyel jár a gyilkos lövés beadására, de csak a ma már ismert káros egészségügyi hatások egész sorát kockáztatja, például a korai halált. Egy másik nyugtalanító felfedezés, amely az oltottak körében felmerül, hogy az oltások csak ideiglenes védettséget biztosítanak, amely körülbelül hat-hét hétig tart, mielőtt elhalványul, ami szükségessé teszi az állandó "emlékeztető" oltások beadását, ami táplálja a Big Pharma pénzhajhászását. Azzal a ténnyel együtt, hogy a vakcinák használhatatlanok az új változatok elleni küzdelemben, egyáltalán nincs valódi vagy tartós haszna a halálos oltásoknak, csak potenciálisan katasztrofális szövődmények, amelyek az emberi faj kihalását kockáztatják.

A lakosságot azzal az ígérettel verték át, hogy biztonságban érezzék magukat, hogy az oltás után nem kell majd maszkot viselniük, de most, hogy az emberi DNS-ük tartósan megváltozott, az oltottaknak potenciálisan borzalmas sors vár rájuk, mivel a tüskés fehérjék, a grafén-oxid és a nanorészecskék súlyos szív- és érrendszeri betegségekhez, idegrendszeri károsodáshoz, gyilkos vérrögökhöz, elszabadult meddőséghez és esetleges korai halálhoz kapcsolódnak.

Amíg a halál el nem választja őket egymástól, mostantól szuperterjesztőknek számítanak, veszélyeztetve a be nem oltottakat, a nagymamát és az unokákat, akik mind védtelenek maradnak a fertőző, bőrről bőrre történő érintkezéssel vagy légi úton történő átvitellel történő fertőzéssel szemben.

Így Walensky és társai újra a kiindulópontnál tartanak, és gyengén ajánlják a maszkok állandó viselését még beltéren is, és optimálisan működő autoimmunrendszer nélkül a beoltottak a delta és más mutáns változatok megfertőzésének célpontjai. A New York Times szerint 2021. július 31-én a világ lakosságának 54%-a kapott legalább egy oltást a már beadott 4,13 milliárd adag koronavírus elleni védőoltásból. Ha ezek a statisztikák igazak, akkor bárhogy is nézzük, a Földön élő emberek többsége ma rosszul jár - valószínűleg egyirányú jegyet kap a legközelebbi temetőbe.

Ennyit arról, hogy a mai "tudományban" és annak úgynevezett "szakértőiben" bízzunk, és mentségükre a tévedéses, tévedésbe esett hitünket a tudomány változásának határait hozzák fel, amikor új információk érkeznek. De ez is egy újabb hazugság, mivel a bizonyítékok azt mutatják, hogy az orvosi sérülések minden érzékenységét már azelőtt ismerték, mielőtt emberi kísérleti nyulak millióit szúrták volna meg. A lényeg, hogy minden, amit az orvosi hatóságok és az intézmény az elmúlt másfél évben mondtak nekünk, rosszindulatú hazugság. Mint egy sátáni halálszekta kártyatulajdonosai, a tudomány irányítói, a mainstream média és gyakorlatilag az összes kormány azt akarja, hogy minél előbb meghaljunk. Tehát tegyétek, amit mondtak, és álljatok sorba a népirtó mészárszéki halálos szúrásotokért.

Alig egy héttel a legutóbbi beismerése előtt, 2021. július 21-én Dr. Walensky és a CDC ismét szorgalmasan evett varjút, vonakodva kénytelen volt beismerni, hogy az egész Covid-19 "világjárvány" egy óriási hazugságon - a PCR-teszten - alapult. Nyilvánosan kiderült, hogy a PCR-teszt soha nem diagnosztizálta pontosan az "örökké csalóka", nem létező vírust, hanem csak több millió hamis pozitív eredményt adott, amelyet a világ népességének hatalmas részeinek félrediagnosztizálására használtak, miközben a világjárvány megalkotói tudták, hogy a teszt teljesen hamis. A csalárdság összeesküvői szándékosan manipulálták a "tudományt", vagy ebben az esetben a PCR eszközt szándékosan, megtévesztően túl magas ciklusszámra állították be, hogy világszerte több millió hamis pozitív eredményt tegyenek lehetővé, hogy elindítsák a globális Covid-19 Dem pánikot (megjegyzem, ezt használták arra is, hogy az antiglobalista Trumpot eltávolítsák a hivatalából).

https://pokolafoldon.hu/pandemia/tomeges-halalhullam-jon-az-oltasi-kotelezettsegek-kozepette-mikozben-az-igazsag-es-a-forradalom-tolti-meg-a-levegot

"Ne fogadják el ezeket az oltásokat" figyelmezteti a gyermeket vállaló nőket a Pfizer korábbi alelnöke

 

Dr. Michael Yeadon megvitatta a legújabb eredményeket, amelyek szerint a kísérleti COVID-19 vakcinák a nők petefészkeiben koncentrálódnak, és "autoimmun támadást" indítanak a méhlepény ellen.

Kivonat:

A szerdai online "Stop the Shot" konferencián tartott rövid előadásában Dr. Michael Yeadon, a Pfizer korábbi alelnöke három okot emelt ki, amiért a szülőképes korú és fiatalabb nőknek teljes mértékben el kellene utasítaniuk a kísérleti COVID-19 génterápiás vakcinákat.

"Hazudnak önöknek, hazudnak nekem" - mondta a hivatásos kutató tudós. "A hatóságok nem adnak teljes körű tájékoztatást e termékek kockázatairól".

Yeadon, aki biokémiai és toxikológiai diplomával, valamint légzőszervi farmakológiai doktori címmel rendelkezik, 32 évig dolgozott a gyógyszeriparban, és 2011-ben vonult nyugdíjba a szakterületének legmagasabb rangú pozíciójából, a Pfizer alelnökeként és az allergia és légzőszervi kutatások vezető kutatójaként.

Innen alapította meg saját biotechnológiai vállalatát, a Ziarco-t, amelyet 2017-ben eladott a világ legnagyobb gyógyszeripari vállalatának, a Novartisnak.

A brit állampolgár az első pontját úgy magyarázta, hogy az "annyira nyilvánvaló", hogy mindenki egyetérthet vele. "Soha, de soha nem adunk kísérleti gyógyszereket terhes nőknek. Miért nem tesszük ezt?" - tette fel a kérdést.

A továbbiakban kifejtette, hogy 60 évvel ezelőtt:

"a nők a reggeli rosszullétek ellen egy új készítményt kaptak, a talidomidot, és ez legalább 10 000 születési rendellenességhez vezetett".

Az akkori forgalomba hozatal előtti vizsgálatok nem voltak képesek azonosítani "a thalidomidot, mint toxint az anyaméhben".

Ez a tragédia - magyarázta - megtanította a tudósokat erre:

"a csecsemők nem biztonságosak és védettek a méhen belül, ahogyan azt korábban gondoltuk. De valójában ők a fejlődés apró csodái. Kritikus szakaszok, különösen a korai szakaszban, ahol ha beavatkoznak a biokémiai anyagok vagy bármi más, az visszafordíthatatlanul megváltoztathatja a gyermek fejlődésének menetét"."

"Soha, de soha nem adunk nem megfelelően tesztelt gyógyszereket, gyógyhatású készítményeket egy terhes nőnek" - hangsúlyozta. "És pontosan ez történik. Kormányunk sürgeti a terhes nőket és a szülőképes korú nőket, hogy oltassák be magukat. És azt mondják nekik, hogy ezek biztonságosak. És ez hazugság, mert ezeket a tanulmányokat egyszerűen nem végezték el"."

Továbbá, "reproduktív toxikológiai vizsgálatokat nem végeztek egyik termékkel sem, természetesen nem egy teljes körű tesztcsomagot, amit szeretnénk" - mondta Yeadon.

"Szóval, itt vagyunk. Potenciálisan több százmillió szülőképes nőnek [adtak be] olyan termékeket, amelyeket nem vizsgáltak a megtermékenyülésre és a baba fejlődésére gyakorolt hatás szempontjából".

"Ez elég rossz, mert ez azt mondja nekem, hogy vakmerőségről van szó. Senkit sem érdekel. A hatóságokat nem érdekli, hogy mi történik" - mondta.

De közelebbről megvizsgálva Yeadon azt mondta, hogy két másik tanulmányt figyelembe véve a helyzet "sokkal rosszabbnak" tűnik a termékenységre gyakorolt tényleges káros hatások bizonyítása miatt.

https://pokolafoldon.hu/pandemia/ne-fogadjak-el-ezeket-az-oltasokat-figyelmezteti-a-gyermeket-vallalo-noket-a-pfizer-korabbi-alelnoke

A kezében érzi a győzelmet a plutokrata elit

A Tömeggyilkos Macron újabb intézkedései bizonyítják, hogy mennyire az Antikrisztus szekértolója, ha nem maga az Antikrisztus, de az üzenetek azt állítják keletről való

 

Miközben Franciaországban milliós tüntetések folynak mindenhol az országban, a kormány intézkedik a lakosság érdekében:

 

1. Szeptemberben 7000 oltóhelyet nyitnak meg az iskolákban a gyerekek beoltása érdekében.

2. A gyerekek oltásához nem lesz szükség szülői beleegyezésre.

3. A gyerekeket általuk kedvelt mesefigurák, színészek, énekesek stb fogja biztatni az oltásra.

4. A gyerekek lelki terror alá kerülnek, mivel megölhetik szeretett szüleiket, nagyszüleiket, ha nem lesznek beoltva. Ők lesznek felelősek az idősek haláláért, ha visszautasítják az oltást, hiszen oltás nélkül ők fertőzik meg az időseket.

5. Ha a szülők mindezek után még tiltakoznának, törvénysértést követnek el, mivel akadályozzák a gyerek nevelését, erkölcsi fejlődését, egészségének biztosítását.
30000 euró és két év börtön sújthatja őket.

Feltételezem, hogy ezek után a gyereket is elvennék tőlük, hiszen ha a szülő börtönben van, akkor a gyerek is vagy megy vele, vagy az állam kezelésbe veszi.

Technofasizmus

Hogyan pusztítja el a civilizációt a Nagy Újraindítás

Zombivá válás a vaxx által

 

Dr. Pierre Gilbert, a mágneses vakcinákról. 1995-ből. Zombivá válás a vaxx által. Alapvető olvasmány, nézze meg a rövid videolinket.

Az előző hozzászólásomban elmondottak fényében (kérem, olvassa el, ha még nem olvasta volna), tudomásomra jutott valami, ami szerintem nagyon is fontos az emberiségre irányuló Covid 19 injekciós nyomás valódi, rejtett célját illetően. Mint már korábban is mondtam, számomra egyáltalán nem volt világos, hogy mi az injekciók valódi célja, de ez a Dr. Pierre Gilbert nevű ember 1995-ben tett néhány nagyon jelentős kijelentést, ami úgy tűnik, hogy az igazi oka. Ez az első alkalom, hogy tudomást szereztem erről a témáról, így ez teljesen új számomra.

Először is, itt van ennek a francia orvosnak az 1995-ös videója, amit szeretném, ha megnéznétek, és utána az alábbiakban megvitatom.

Youtube videó, most működik.

Gyors fordítása a videónak:
(A biológiai pusztítás során csak viharokat kell szervezni, a szerek bejárják a elektromágneses mezőket, ott van a szennyeződés is, ami bekerül a vérbe és az agyba. Az emberiséget fertőzések létrehozásával manipulálják és ilyen értelemben ezeknek a fertőzéseknek önkéntesen vetik alá magukat. Törvényeket hozunk létre amelyek kötelezik a népességet minden év végén vakcinákra és ezekben a vakcinákban olyan anyagok vannak, amitől mindent megtesznek és irányíthatóvá válnak. Beleteszünk ezekbe a vakcinákba folyékony kristályokat. Ezek a kristályok a sejtekben az agyban egy bizonyos időpontban aktiválódnak mikro-vevőkészülékké, amik a 104-es hullám által küldött elektromágneses mezőket nagyon alacsony szinten és nagyon alacsony frekvencián megakadájozzák, hogy bármi rosszat is gondoljon rólunk. Zombivá tehet. Azt hiszem ez csak egy hipotézis amit én gondolok. Emlékezzen erre: Ruanda)

Honnan tudhatta ez az ember ezeket a dolgokat? Ahogy már korábban is mondtam, az NWO sok évre előre megtervezi a dolgokat, majd meg is valósítja azokat a világban. Ez az egyik fő módja annak, ahogyan az NWO irányítja a világot. Tehát ez az ember valahogyan tudomást szerzett ezekről a tervekről, amelyekről 1995-ben vagy korábban tudott, és megpróbálja nyilvánosságra hozni őket ebben a videóban. Nem lepődnék meg, ha megtudnám, hogy ez az ember valamikor (valószínűleg nem sokkal) a videó elkészülte után hirtelen, váratlanul meghalt, mert az NWO-nak egy dolog fontos, a titkolózás, és minden becsületes ember, aki megpróbálja leleplezni a terveiket, legalábbis zaklatásra, legrosszabb esetben gyilkosságra számíthat. Emlékezzünk, mi történt Aaron Russóval, amikor nyilvánosan felfedte a terveiket.

A következőkben néhány olyan dolog következik, amit ez az ember mondott, és ami szerintem közvetlenül kapcsolódik a Covid 19-hez és a Covid 19 oltási kampányhoz.

Azt mondta, hogy szándékos fertőzéseket fognak létrehozni, hogy rávegyék a lakosságot az injekciók beadására. Úgy látom, hogy pontosan ez történt a Covid 19 esetében is. IMO A Covid 19 nem csak egy hazugság, hanem valami, amit szándékosan hoztak létre egy laboratóriumban, és szándékosan engedték ki a világba, hogy ürügyet szolgáltassanak arra, hogy mindenki megkapja az injekciót, hogy megvédje magát tőle. Ha elolvasta az előző bejegyzésemet, amelynek címe: Minden látott dolog eszköz a cél eléréséhez, akkor pontosan erre gondoltam. A "Covid 19" csak eszköz volt/van a kívánt cél eléréséhez, hogy az egész emberiséget rávegyék, hogy injekciót adjon be a testébe, anélkül, hogy fogalma lenne az injekció valódi céljáról vagy az injekció beadásának hosszú távú következményeiről.

Azt is mondta, hogy a kötelező injekciókat a törvény fogja kikényszeríteni. Ezt már komolyan javasolták Európában. Ez még sehol a világon nem történt meg, de teljes mértékben hiszem, hogy meg fog történni, mert tervbe van véve, hogy megtörténik. A Kígyók most készítik fel az emberiséget arra, hogy ez megtörténjen. Ha túl gyorsan haladnak a terveikkel, akkor az emberiség tiltakozni fog, ezért a kígyók lépésről lépésre haladnak, hogy az emberiséget eljuttassák erre a pontra. Mert tudják, hogy bármit is tesznek, mindig lesznek olyan emberek, akik ellenállnak az oltásnak, és ezért a vakcinát rá kell kényszeríteni azokra, akik nem hajlandók önként bevenni. Hiszem, hogy ez az emberiség jövője, hogy végül sok országban, köztük az USA-ban is olyan törvényeket fognak hozni, amelyek kötelezővé teszik az oltást. Elképzelem, hogy ijesztgető taktikákat fognak alkalmazni, hogy a lakosságot rávegyék ennek elfogadására, például a Covid 19 egy sokkal halálosabb változatát, amelyhez kemény kormányzati válaszlépésekre van szükség, hogy "megvédjék a lakosságot" ettől a veszélytől. De az egész csak egy megtévesztés lesz, hogy mindenkit beoltassanak. Valamiért azt akarják, hogy mindenki megkapja ezt az oltást. Nem lehet, hogy csak néhányan kapják meg és néhányan nem. Mindenkinek meg kell kapnia, ez is része a Kígyó rejtett tervének.

Az oltóanyagokra úgy utalt, mint az emberiség véráramának célzott megfertőzésére, rejtett szándék vagy szándékok érdekében.

A vakcinák olyan folyadékkristályokat is tartalmaznak majd, amelyek reagálnak a mágneses mezőkre. Ez nagyon fontos, mert a közelmúltban sokan bizonyították, hogy a Covid 19 vakcinák valóban tartalmaznak olyan részecskéket, amelyek reagálnak a mágneses mezőkre.

Azt is mondta, hogy a folyadékkristályok (amelyeket a vakcina szállít) a vakcinát kapott személy agysejtjeiben (azaz a neuronokban) lesznek elhelyezve, és hogy ezek a folyadékkristályok az agysejtekben az elektromágneses mezők mikro-vevőivé válnak. Azt mondta, hogy az emberek képtelenek lesznek önállóan gondolkodni, és ehelyett távolról fogják őket irányítani. Dr. Gilbert azt mondja, hogy ezt a technológiát titokban fejlesztették ki. A fejlesztés kezdete óta kétségtelenül sok emberen tesztelték, anélkül, hogy tudták volna. Kérjük, nézzék meg a következő bekezdést a Szervezett bandák zaklatásáról, hogy megértsék, hogy a szervezett bandák zaklatása, ahogyan azt sok ember megfigyelte, valójában ennek a titkos agykontroll technológiának a tesztelése lehet. Azt is mondta, hogy valamikor a jövőben (1995 után) ezt a technológiát világméretűen, hatalmas léptékben fogják alkalmazni, hogy megpróbálják az egész emberiséget irányítani.

Azt mondta, hogy a vakcinák lehetővé teszik majd az emberek akaratuk ellenére történő irányítását.

Azt mondta, hogy ULF (ultra alacsony frekvenciájú) jeleket fognak használni arra, hogy parancsokat adjanak az embereknek. Megjegyzem, hogy a világméretű 5G hálózat tökéletes lenne az ilyen parancsok titkos továbbítására. Míg az 5G hálózat ismert célja a telefonos és internetes kommunikáció, addig az ilyen titkos aljas célokra is felhasználható. Az 5G hálózaton bármilyen frekvenciájú jelek továbbíthatók, és ezeket a jeleket bármire fel lehetne használni. Tehát amit ez az ember mond, annak valós érvényessége van. Ne feledjük, hogy ezt a beszédet 1995-ben mondta, anélkül, hogy tudta volna, milyen lesz a világ 2020-ban. És 2020-ban mi fog történni a Convid 19-es járvánnyal párhuzamosan? Az 5G világméretű hálózat. Ez nem véletlen. Van egy rejtett kapcsolat a plandémia és az 5G hálózat között, amelyet sokan utaltak rá, de nem tudták megmagyarázni. Amit ez az ember mond, az lehet a valódi magyarázat. Minden összekapcsolódik, ha elég mélyen belenézel.

Az 1994-es ruandai népirtásra is rámutat, mint konkrét példára, amikor és ahogyan ezt a technológiát használták. Nem tudtam semmit erről a ruandai népirtásról, ezért utána kellett néznem. Javaslom, hogy önök is tegyék ugyanezt. A következőkben egy rövid bekezdés következik, amely a ruandai népirtást írja le:

1994. április 6-án a hutuk elkezdték lemészárolni a tuszikat az afrikai Ruandában. Miközben a brutális gyilkosságok folytatódtak, a világ tétlenül nézte a mészárlást. A ruandai népirtás 100 napig tartott, és körülbelül 800 000 tuszit és hutu szimpatizánst ölt meg.

Összefoglalva tehát a ruandai népirtás a lakosság egy egész faji szegmensének brutális, erőszakos, véres tömeggyilkosságáról szólt.

Ha igaz, amit Dr. Gilbert mond, akkor azok, akik gyilkoltak, az 1994-es népirtást megelőzően oltóanyagnak álcázva kaptak valamit. Ha rákeresnék, mennyi az esélye annak, hogy valaki, mint például Bill Gates vagy az Egészségügyi Világszervezet, a népirtás előtt oltásokat adott be Ruandában?

Kíváncsiságom felkeltette az érdeklődésemet. Meg kell néznem, hogy ez igaz-e, mert ha ez igaz, akkor ez valóban alátámasztaná azt, amit ez az ember mond. Ráadásul Dr. Gilbert arra figyelmeztet, hogy ezt a technológiát a jövőben ugyanerre a célra használhatják, azaz arra, hogy a lakosság egy részét rávegyék a lakosság egy másik részének erőszakos megölésére. Felfogtad ezt? Hogyan csökkenne a világ népessége tízmilliárdról 500 millióra? Ez egy módja annak, hogy ez megtörténhet.

Ezen a ponton szükségét érzem, hogy összekapcsoljam azt, amiről Dr. Pierre Gilbert itt beszél, azzal, amit egy bizonyos nő az interneten évekig mondott a szervezett bandák zaklatásának témájában. Mint igazságkereső, majdnem 20 éven át kutattam az interneten a rejtett igazságot keresve, és keresésem során találkoztam ezzel a nővel és a szervezett bandák zaklatásáról szóló állításaival, amelyeket megértettem, de soha nem fogadtam el. Az állításai mindig túl vadnak és felháborítónak tűntek ahhoz, hogy elhiggyem őket. Bár őszinte embernek tűnt, aki tényleg hitt abban, amit mondott, abban az időben, amikor eredetileg találkoztam az írásaival, nem tudtam elfogadni, amit mondott. Mert amit mondott, az annyira különbözött attól a világtól, ahogy én azt hiszem, hogy ismerem, hogy számomra elfogadni, amit mondott, olyan lett volna, mintha egy sci-fi típusú alternatív valóságba kerülnék. Elolvastam, amit mondott, de soha nem fogadtam el, de most, hogy megnézem, amit Dr. Gilbert mond, és visszagondolok arra, amit az a nő mondott, látom, hogy hogyan kapcsolódhatnak össze. Engedjék meg, hogy elmagyarázzam, ha nem látják a kapcsolatot.

Amit Dr. Gilbert mond, az a tömeges agykontroll alkalmazása az emberiségen, ahol az emberiség alapvetően rabszolga, anélkül, hogy képes lenne önállóan gondolkodni. Az ilyen emberek egyszerűen követnék a nekik adott parancsokat, gondolkodás nélkül, és úgy engedelmeskednének ezeknek a parancsoknak, mintha azok a parancsok a saját akaratuk lennének. Képtelenek lennének különbséget tenni a más által adott parancsok és a saját tudatos akaratuk között. Lényegében automatákká vagy emberi robotokká válnának, akiket valaki más irányít. Értitek ezt? Oké, ha azt, amit Dr. Gilbert 1995-ben ebben a beszédben mondott, 2021-ben megvalósítják a világban, akkor biztos, hogy ezt a technológiát már korábban titokban sok emberen tesztelték, és csak miután teljesen kipróbálták, és tudják, hogy úgy működik, ahogy ők akarják, akkor nyomulnak rá, hogy ezt az egész emberiséggel megtegyék, hogy titokban irányítsák őket.

De visszatérve erre a nőre, aki a csoportos zaklatásról beszélt, és arról, hogy a zaklatást végző emberek nem voltak kapcsolatban és rendes munkájuk volt. Nem volt logikus magyarázat arra, hogy miért dolgoznának hirtelen mindannyian együtt, hogy bizonyos embereket csoportosan zaklassanak. Ez magyarázatot ad arra a rejtélyes viselkedésre, amelyet ez a nő dokumentált. Most megyek és keresek linkeket ahhoz, amit az a nő mondott a csoportos zaklatásról, mert úgy gondolom, hogy ez nagyon is kapcsolódik a tömeges agykontroll fogalmához. Kössék be a biztonsági öveiket, mert most egy olyan rejtett nyúlüregbe fogunk lemenni, amit egyikünknek sem kellene megértenie.

A következő linkek segítenek összekötni a pontokat. Remélem, jól összekapcsoljátok őket.

Szervezett csoportos zaklatás: Amit tudnod kell

Mi az a szervezett csoportos zaklatás?

Szervezett zaklatás: Információk azoknak, akik számára ez a bűncselekmény újdonságnak számít.

Több linket is feltehetnék a szervezett bandás zaklatásról, de amire szeretném megnyitni az elmédet, az az a lehetőség, hogy a szervezett bandás zaklatás ezen esetei valójában egy titkos agykontroll-technológia tesztelése, amellyel az embereket akaratuk ellenére rávehetik dolgokra, és hogy ugyanaz a technológia, amelyet ezekben az esetekben használtak (vagy annak egy kifinomultabb változata), az, amit ma az emberekbe befecskendeznek, a "Covid 19 vakcina" álcája alatt. Halljátok, amit mondok?

Előrelépek, de csak szeretném ezt elmondani, amíg ez jár a fejemben. Csak azért, mert még nem kapcsolták be ezt a rendszert az emberiség nagy része számára, mert arra várnak, hogy még több ember kapja meg a "vakcinát", nem jelenti azt, hogy nem tudják bármikor bekapcsolni, hogy ellenőrizzék mindazokat, akik már megkapták a vakcinát. Nem akarom megijeszteni Önöket, de nagyon ijesztő elképzelni, hogy a rendszer mögött álló gonosz kígyók mire kényszeríthetik az oltottakat, akaratuk ellenére, az oltatlanok ellen. Képes a képzeletük ezt elképzelni? Látta már a The Purge" filmsorozatot? Gondolt már arra, hogy ezek a filmek valósággá válhatnak? Ez csak egy példa arra, hogy mi lenne lehetséges, ha ezek a gonosz kígyók egyszerre sok ember fölé kerekednének, és rávehetnék őket arra, amit akarnak. Ha ez nem ijeszt meg, akkor meg kellene rémülnöd.

https://pokolafoldon.hu/pandemia/zombiva-valas-a-vaxx-altal