Az igazság és a forradalom a levegőben van.

A nagy gyógyszeripar Covid-19 oltóanyag bevezetésével közvetlenül összefüggő számos ismert egészségügyi kockázat leleplezésével a nemzetközi bűnszövetkezet most védekezésbe vonult, felhasználva a mondást, miszerint a legjobb védekezés a jó támadás.

Az uralkodó elit minden eddiginél keményebben, agresszívan szorgalmazza a kényszeroltások, az állandó zárlatok és a maszkokra vonatkozó világméretű mandátumok bevezetését.

Ám minél inkább nyomást gyakorolnak ránk a tekintélyelvű kormányok, annál több visszavágást kapnak az emberektől, akiknek elegük van és elérik a határaikat az ilyen növekvő drákói zsarnokság alatt élve.

John Whitehead alkotmányjogász szerint itt az ideje, hogy a polgárok visszavegyék szuverén hatalmukat a túlhatalmas szövetségi kormány "újrakalibrálásával". Miközben az illegitim Biden-rezsim megpróbálja megszorongatni az állam által kiadott oltási útlevelekre, a fokozottan kikényszerített maszkviselésre és a nonstop lezárásra vonatkozó mandátumokat, számos amerikai állam vagy aláírta a végrehajtási rendeleteket, vagy már törvényt fogadott el az oltási útlevelek és/vagy a maszkellenes mandátumok ellen.

Florida és Montana megtiltja mind a magánvállalkozásoknak, mind az állami intézményeknek, hogy az oltás igazolását megköveteljék. Idahóban, Arizonában, Utahban, Dél-Dakotában, Dél-Karolinában, Arkansasban, Indianában és Texasban minden állami épületben tilos az oltási útlevelek használata, de sürgősen ki kell terjeszteni az összes vállalkozásra. További tíz államban folyamatban van az oltási útlevelek vagy az oltási státuszon alapuló megkülönböztetés tilalmáról szóló törvényhozás. Ahogy egyre több igazság derül ki az oltás veszélyeiről, az inga egyre több állam felé lendül, hogy kövesse a példát, hogy megvédje a polgárokat az elit népirtó őrületétől.

Annak ellenére, hogy a Betegségellenőrzési és Megelőzési Központ (CDC) 2021. július végén újra ajánlotta az arcmaszk viselését beltérben a Covid-19 úgynevezett variánsok állítólagosan magas átvihetősége miatt, Texas, Florida, Missouri, Arizona és Iowa már opcionálissá tette a maszkok használatát. Általában a republikánus államok az oltási kötelezettség ellen foglalnak állást, míg a keleti és nyugati parton lévő, demokrata vezetésű városok és államok a legszigorúbb kötelezettségek és a teljes zárlatos ellenőrzés felé hajlanak. Az egykori progresszívek pártja Amerikában egy megtört, beszivárgott oktatási rendszerből degenerálódott az agymosott wokeizmus generációjává, a cancel-kultúra, a faji identitáspolitika, és a marxista kommunizmus, a politikai korrektség és az áldozattá válás mint büszkén viselt társadalmi identitás és zászló átitatva.

Eközben július utolsó hetében a világ különböző országaiban az emberiség elleni, túlzó globalista támadás napról napra kétségbeesettebbnek és szélsőségesebbnek tűnik. Az emberi történelem legnagyobb, leghalálosabb csalásának hazugságai és bűntettei gyakorlatilag napról napra jobban lelepleződnek.

Az orvosi maffia, amelyet a Planned Parenthood egykori eugenikus vezetőjének fia, Bill Gates vezet, megvásárolta és lefizette az Egészségügyi Világszervezetet.

Bill Gates és társa, Dr. Anthony Fauci is a megdöbbentő "Frankenstein-kutatások" finanszírozásának egyik vezetője volt, a legutóbbi leleplezés során egerekre ültetett abortált csecsemők szerveit használták fel.

A 21. század Dr. Mengele-jének nevezett Fauci-val együtt a Gates-Fauci páros a mai ruhátlan császárok, akiket az emberiség és az élet elleni potenciális háborús bűnösökként lepleztek le.

Az elit "oszd meg és uralkodj" stratégiájának legújabb, újrahasznosított változata most a beoltottakat állítja szembe a be nem oltottakkal, és hamisan a halálos csapás ellenállókat okolja az úgynevezett deltaváltozat jelenlegi fellángolási hullámáért.

A nemzeti kormányok, a WHO és a vállalati média propagandistái, mint például a Reuters, most mind azt állítják, hogy a kórházak mindenütt megtelnek a legújabb ellenséggel - az oltatlanokkal.

Mivel az új Covid-19-es megbetegedések 80%-a a rettegett "deltaváltozat" az Egyesült Államokban történt, a Spanyolországtól (80%) Kalifornián (80%) át Utah-ig (95%+) terjedő jelentések mind azt állítják, hogy a be nem oltottak felelősek a sok új megbetegedésért, kórházi kezelésért és halálesetért.

Valójában azonban éppen fordítva van, az Egyesült Királyságban a közelmúltban kórházba került koronavírusos betegek 60%-ának többsége már teljesen be volt oltva, ami megegyezik az USA-ban újonnan diagnosztizált esetek 60%-ával, akik szintén teljesen be voltak oltva, míg Szingapúrban az elmúlt négy hétben 75%-uk teljesen be volt oltva.

Mindezek a beérkező adatok azt jelzik, hogy ahol az emberek a legjobban be vannak oltva, Szingapúrtól Kaliforniáig, ott terjed a leggyorsabban a Covid-19 vírus.

Képtelen megközelíteni a mesterei által megkövetelt kvótát, miszerint július 1-jéig az amerikaiak legalább 70%-a kapja meg az oltást, 78 évesen kifut az időből, és képtelen egyetlen beszélt mondatot is érthetően artikulálni, az álmos Joe bácsira egyre nagyobb nyomás nehezedik, ha meg akarja tartani jelenlegi állását... tik-tak, a 25. módosítás ébresztőórája hamarosan megszólal, és a modern kor egyik legnépszerűtlenebb politikusa marad nekünk - Kamala Harris. Egy dolog nem változott, Joe Biden beteges hazudozása miatt kétségbeesetten húzza a harcvonalat a jó kis oltott robotok és a gonosz, engedetlen, oltatlan bajkeverők között, akiket a CNN most kijelentette, hogy éhen kellene hagyni. A whitehouse.gov honlapjáról Biden, vagy valószínűbb, hogy a megbízottjai írják:

Ami most Amerikában történik, az egy világjárvány - az oltatlanok világjárványa. Hadd ismételjem meg még egyszer: Ez a be nem oltottak járványa. A múlt hónapban egy tanulmány kimutatta, hogy a COVID-19 halálesetek több mint 99 százaléka a be nem oltottak között történt - 99 százalék!

Biden most kapott jogi zöld utat az Igazságügyi Minisztériumától, hogy az összes amerikai szövetségi alkalmazottat, mint a nemzet legnagyobb létszámú munkavállalóját kötelező védőoltásra kötelezze. Biden 2021. augusztus 1-jén a Nemzeti Egészségügyi Intézet (NIH) igazgatója azt mondta, hogy az oltás igazolása "a jó irányba tett lépés" lenne. Amikor nemrégiben arról kérdezték, hogy az oltási kötelezettségeket az államok és az önkormányzatok adják ki, mint az oltás hátsó ajtós módszerét, a bábu azt válaszolta:

Ezt még nem tudom, szeretném, ha továbbra is ebbe az irányba haladnának, és ezért mutatok rá. Megkértem az Igazságügyi Minisztériumot, hogy állapítsa meg, hogy ez - megtehetik-e ezt jogszerűen, és megtehetik. A helyi közösségek megtehetik. A helyi vállalkozások megtehetik. Az még mindig kérdés, hogy a szövetségi kormány felhatalmazhatja-e az egész országot. Ezt még nem tudom.

Tehát nyilvánvalóan tudjuk, hogy a nemzeti és globális napirend arra vágyik, hogy mindannyiunkra rákényszerítse a védőoltásokat, megsértve az önkéntes beleegyezéshez való szuverén jogunkat, mint "kísérleti emberi alanyok". A bűnözői összeesküvés elcsépelt, elhasználódott "oszd meg és uralkodj" taktikájának középpontjában ma az oltatlanok démonizálása áll. De bármennyire is próbálkoznak, ez soha nem fog működni, mert a macskát már kiengedték a zsákból - ők gyilkosok!

Visszatérve a rasszista Obama hivatali idejére, a másik kedvenc, túlzó, megosztó trükkjük a hamis zászlós tömeges lövöldözések, amelyek a fajokat egymás ellen uszítják. A gyakran ismételt mém, miszerint a "fehér fajgyűlölő csoportok" leselkednek Amerika legveszélyesebb fenyegetéseként, az álságos bábu beszélő fejek - a szélhámos Biden és az FBI-os Christopher Wray - által terjesztett mém. De ismétlem, ez sem működik, mivel az amerikaiak túlnyomó többsége közel sem olyan fajilag megosztott, mint azt a rosszindulatú hamis propagandisták állítják.

A túlzásba vitt kétségbeesett megosztási törekvésük, különösen a halálos dzsembori őrületük alatt, végre gyorsabban ébrednek fel a polgárok világszerte, mint valaha. Mi, az emberek rájöttünk a kormány és a média összes hazugságára és cselvetésére, mert a túljátszott koronavírus narratívájuk gyorsan kibomlik, és minden egyes nappal egyre jobban lelepleződik.

Az emberek rájönnek, hogy az igazi közellenség #1 az irányító Deep State bábmesterek és szégyentelenül kétségbeesett bábjaik, mert tudják, hogy elveszítik az irányítást, a kilátás miatt, hogy katonai bíróság elé kerülnek az emberiség ellen elkövetett bűneik miatt.

Ha már a bábuknál tartunk, 2021. július 28-án, szerdán a Betegségellenőrzési és Megelőzési Központ (CDC) vezetője, Dr. Rochelle Walensky valóban bevallotta:

A korábbi változatoknál, amikor az embereknek ilyen ritka, áttörő [újra]fertőzéseik voltak, nem láttuk, hogy mennyire képesek a vírust másokra is átterjeszteni... Van egy nagyon átvihető vírusunk, amely képes kikerülni a vakcináinkat abból a szempontból, hogy megvédjen minket a súlyos betegségektől és a haláltól.

A CDC főnöke most ismerte el, hogy az összes oltóanyaguk használhatatlan a jelenlegi deltavírus és az érkező más előre tervezett változatok terjedésének megakadályozására. Még 2021 márciusában Dr. Walensky biztos volt abban, hogy azok, akiket beoltottak, nem fertőzhetik meg és nem terjeszthetik a vírust másokra. De ezen a héten egy újabb 180 fokos bombamegfordulással egy másik, vezető szakértőnek álcázott bábu kénytelen volt beismerni, hogy az összes vakcina nem védi meg a beoltottakat a legújabb változatoktól, csakúgy, mint az oltatlanokat, és elismerte, hogy mind a beoltottak, mind az oltatlanok, akiket a delta változat megfertőzött, ugyanolyan magas vírusterheléssel rendelkeznek.

Ez a bevallott tény önmagában nulla előnnyel jár a gyilkos lövés beadására, de csak a ma már ismert káros egészségügyi hatások egész sorát kockáztatja, például a korai halált. Egy másik nyugtalanító felfedezés, amely az oltottak körében felmerül, hogy az oltások csak ideiglenes védettséget biztosítanak, amely körülbelül hat-hét hétig tart, mielőtt elhalványul, ami szükségessé teszi az állandó "emlékeztető" oltások beadását, ami táplálja a Big Pharma pénzhajhászását. Azzal a ténnyel együtt, hogy a vakcinák használhatatlanok az új változatok elleni küzdelemben, egyáltalán nincs valódi vagy tartós haszna a halálos oltásoknak, csak potenciálisan katasztrofális szövődmények, amelyek az emberi faj kihalását kockáztatják.

A lakosságot azzal az ígérettel verték át, hogy biztonságban érezzék magukat, hogy az oltás után nem kell majd maszkot viselniük, de most, hogy az emberi DNS-ük tartósan megváltozott, az oltottaknak potenciálisan borzalmas sors vár rájuk, mivel a tüskés fehérjék, a grafén-oxid és a nanorészecskék súlyos szív- és érrendszeri betegségekhez, idegrendszeri károsodáshoz, gyilkos vérrögökhöz, elszabadult meddőséghez és esetleges korai halálhoz kapcsolódnak.

Amíg a halál el nem választja őket egymástól, mostantól szuperterjesztőknek számítanak, veszélyeztetve a be nem oltottakat, a nagymamát és az unokákat, akik mind védtelenek maradnak a fertőző, bőrről bőrre történő érintkezéssel vagy légi úton történő átvitellel történő fertőzéssel szemben.

Így Walensky és társai újra a kiindulópontnál tartanak, és gyengén ajánlják a maszkok állandó viselését még beltéren is, és optimálisan működő autoimmunrendszer nélkül a beoltottak a delta és más mutáns változatok megfertőzésének célpontjai. A New York Times szerint 2021. július 31-én a világ lakosságának 54%-a kapott legalább egy oltást a már beadott 4,13 milliárd adag koronavírus elleni védőoltásból. Ha ezek a statisztikák igazak, akkor bárhogy is nézzük, a Földön élő emberek többsége ma rosszul jár - valószínűleg egyirányú jegyet kap a legközelebbi temetőbe.

Ennyit arról, hogy a mai "tudományban" és annak úgynevezett "szakértőiben" bízzunk, és mentségükre a tévedéses, tévedésbe esett hitünket a tudomány változásának határait hozzák fel, amikor új információk érkeznek. De ez is egy újabb hazugság, mivel a bizonyítékok azt mutatják, hogy az orvosi sérülések minden érzékenységét már azelőtt ismerték, mielőtt emberi kísérleti nyulak millióit szúrták volna meg. A lényeg, hogy minden, amit az orvosi hatóságok és az intézmény az elmúlt másfél évben mondtak nekünk, rosszindulatú hazugság. Mint egy sátáni halálszekta kártyatulajdonosai, a tudomány irányítói, a mainstream média és gyakorlatilag az összes kormány azt akarja, hogy minél előbb meghaljunk. Tehát tegyétek, amit mondtak, és álljatok sorba a népirtó mészárszéki halálos szúrásotokért.

Alig egy héttel a legutóbbi beismerése előtt, 2021. július 21-én Dr. Walensky és a CDC ismét szorgalmasan evett varjút, vonakodva kénytelen volt beismerni, hogy az egész Covid-19 "világjárvány" egy óriási hazugságon - a PCR-teszten - alapult. Nyilvánosan kiderült, hogy a PCR-teszt soha nem diagnosztizálta pontosan az "örökké csalóka", nem létező vírust, hanem csak több millió hamis pozitív eredményt adott, amelyet a világ népességének hatalmas részeinek félrediagnosztizálására használtak, miközben a világjárvány megalkotói tudták, hogy a teszt teljesen hamis. A csalárdság összeesküvői szándékosan manipulálták a "tudományt", vagy ebben az esetben a PCR eszközt szándékosan, megtévesztően túl magas ciklusszámra állították be, hogy világszerte több millió hamis pozitív eredményt tegyenek lehetővé, hogy elindítsák a globális Covid-19 Dem pánikot (megjegyzem, ezt használták arra is, hogy az antiglobalista Trumpot eltávolítsák a hivatalából).

https://pokolafoldon.hu/pandemia/tomeges-halalhullam-jon-az-oltasi-kotelezettsegek-kozepette-mikozben-az-igazsag-es-a-forradalom-tolti-meg-a-levegot