2022. június 26., vasárnap

Az EU visszalép a szénkorszakba

 

A blokk több tagja bejelentette, hogy az orosz gázhiány miatt sürgősségi terveket készít a "piszkos tüzelőanyagok" felhasználásának növelésére.

Több uniós ország vészhelyzeti terveket indított, amelyek célja a földgáz felhasználásának csökkentése és adagolása, valamint a széntüzelésű energiatermelés feltámasztása - jelentette kedden a Business Insider.

Ezen a héten Németország, Ausztria és Hollandia bejelentette, hogy a szénnel termelt energia segíthet nekik megbirkózni a következő téli energiaválsággal. Robert Habeck német alkancellár és gazdasági miniszter azt mondta, hogy az ország "keserves" döntést hozott a szénerőművek újraindításáról.

"De ha nem tesszük meg, akkor azt kockáztatjuk, hogy az év végére, a téli szezon felé nem lesznek eléggé tele a tárolók. És akkor politikai szinten megzsarolhatóak vagyunk" - jelentette ki a Reuters által idézett nyilatkozatában. Ausztria is bejelentette, hogy vészhelyzet esetén átállít egy gáztüzelésű erőművet szénnel való üzemelésre, Hollandia pedig feloldotta a szénalapú energiatermelés korlátozását.

A jelentések szerint az olaszországi széntüzelésű erőművek az elmúlt hónapokban felhalmozták a szénkészleteket.

Eközben Hollandia és Dánia hétfőn szintén vészhelyzeti terveket jelentett be, amelyek ellátási hiány esetén gázadagolást jelentenek. Olaszország is fontolgatja az energiaügyi készültségi állapot kihirdetését - jelentette forrásokra hivatkozva a Reuters, ami azt jelenti, hogy az ország megkezdheti a gázadagolást az ipari felhasználók számára. Németország és Ausztria már elindított hasonló jellegű vészhelyzeti terveket.

 

 

Az EU szénmentes "zöld energia" törekvéseitől a "piszkos üzemanyag" felé való elmozdulás azután következett be, hogy a blokk fő gázszállítója, az orosz Gazprom a múlt héten 60%-kal csökkentette az Északi Áramlat gázvezetéken keresztül történő szállítást. Erre azután került sor, hogy a német Siemens karbantartó cég az Ottawa által bevezetett oroszellenes szankciók miatt nem küldte vissza a szivattyúegységeket a Kanadában végzett javításokból.

Oroszország hangsúlyozta, hogy a lépés tisztán technikai okokra vezethető vissza, mivel az Oroszországból Németországba és tovább Európába gázt szivattyúzó létesítmény nem képes a szokásos kapacitással működni, mivel a nyolcból csak három szivattyúegység üzemel.

"Van gázunk, készen áll a szállításra, de az európaiaknak vissza kell adniuk a berendezéseket, amelyeket kötelezettségeik értelmében meg kell javítaniuk" - mondta hétfőn Dmitrij Peszkov, a Kreml szóvivője, akit a Reuters idézett.

Európai tisztségviselők azonban politikai jellegűnek minősítették a döntést. A blokk földgázszükségletének 40%-át Oroszországtól kapja, és a szállítások leállítása veszélyezteti az EU energiabiztonságát. A földgáz iránti kereslet jelenleg meglehetősen nagy a régióban, mivel a nyári hőség arra kényszeríti az európaiakat, hogy fokozzák a hűtőrendszerek használatát. A helyzet azonban a téli hónapokhoz közeledve romolhat, amikor a fűtési szezonban sokkal nagyobb a fogyasztás.

https://www.pokolafoldon.hu/hihetetlen/az-eu-visszalep-a-szenkorszakba

Szerinte a gazdaság jól teljesít - Hatalmas mértékben nő az infláció!

 

A kormány szerint, továbbra is jó a gazdaságunk, sőt, olyan kijelentést is hallani lehetett Orbán szájából, hogy Európában Magyarország a legjobb hely, ahol élni lehet! Orbán Balázs is azt nyilatkozta több médiának, hogy az ország gazdasága erős és továbbra is jól teljesít. Ezzel azonban némi probléma van. A választások után egy hónappal, már drasztikus áremelések történtek. Ezek azonban nem 10-20%-ot jelentettek, hanem főként az élelmiszerekben szinte minden esetben 100%-ot, de 60-70% általánosságban. Az építőanyagok 100 és 130%-al emelkedtek. Ami nagyon érthetetlen, hogy az EU. országaiban ilyen jellegű emelések nem történtek, csak kizárólag Magyarországon. A hadiállapot kihirdetése nem a veszélyhelyzet miatt került kihirdetésre, hanem a közelgő infláció eltussolására szolgált, hogy legyen indok mire fogni a sikertelen és nemlétező gazdaságot fedezni. Magyarország 2012 óta az unió fogyasztója és nem termelője lett. Az alacsony képzettség és a magyar cégek ellehetetlenítése folyamatosan erősödik a nyugati befolyás miatt. Orbán többször hangsúlyozta, hogy megvédi a magyarokat. Azonban ez a rabszolgatörvény bevezetésével és sok pótlék csökkentése és eltörlése miatt a magyaroknál a legrosszabbak a munkavállalói érdekvédelem. A kiskapuk lehetővé teszik, hogy 8 óra helyett 12 órát dolgozzanak az emberek és a megillető pótlékokat nem fizetik ki a dolgozóknak. Sok állami, önkormányzati intézményben kettős könyvelést végeznek, így a dolgozók bérének 1/3-át benyeli az állam és ezt a törvények által legálisan teszik. Ön szerint is jól teljesít a gazdaságunk, amikor a külföldi multik a hasznot adómentesen vihetik ki az országból és az állam magas adója miatt, csak a magyar munkásokat sújtja. Oldalunk ismét szolgáltatja a híreket az átalakulás után!

https://fmr-europe.com/news.php?extend.499

Nagy vihar készül! világra szóló… Nem kevesebbet fenyeget, mint az úgynevezett „emberiséget”.

 

Teljesen nyilvánvaló, hogy annak a rendszernek, amit évtizedeken, vagy akár régebb óta megszokott az emberiség, annak vége van. Soha nem fog visszatérni.

Azért van vége, mert hazugságra épült, amit egyesek nagyon is tudatosan hazudtak el, mások meg nagyon is készségesen elfogadták mindezt, mert sok tekintetben kellemes volt a számukra, de a hazugság attól még ugyanúgy hazugság marad és szükségszerűen összeomlik.

A dolog lényege röviden az, hogy semmi nem az, aminek látszik, és szinte semmi mögött nincs ma már valós érték.

A pénz ma már csak egy elektronikus jel egy mágneses adathordozón, amit úgy módosítanak egy gombnyomással, ahogyan akarnak. A pénz értéke ma már csupán személyes döntés kérdése. Valós érték pedig szinte egyáltalán nincs már mögötte. Főként a „Nyugat” (EU és USA) ma már csak egy hatalmas luftballon, amit annyira felfújtak, hogy nem lehet már tovább fújni, mert akkor azonnal kidurran. Elérte tehát a határát a hazugságáradat.

Az EU és az USA népei ellustultak, eladósodtak, genetikailag is maximálisan degradálódtak az etnikai keveredés miatt és a krónikus tudati lezüllés következtében morálisan is összeomlottak.

 

 

A világ energia és ásványkincs tartalékúnak kb. a fele Oroszországban Kínában és Indiában, valamint az általuk befolyásolt és felügyelt országoknak a kezében van. A világ termelőerejének kiemelkedő része felett Kína rendelkezik. Az EU-nak és az USA-nak nem nagyon maradt más, csak az a pénz, ami mögött csupán olyan adósság van, ami soha nem lesz behajtható. Ezt egyébként ők is nagyon jól tudják. Az USA államadóssága meghaladta a 30.000 milliárd dollárt, és ha Kína nem hajlandó a jövőben USA államkötvényeket vásárolni, akkor az amerikai államcsődöt azonnal be kell jelenteni. Ha Kína és Oroszország, valamint India nem USA dollárban kereskedik a jövőben az olajjal és ehhez Szaúd-Arábia is csatlakozik, akkor a petrodollárnak vége és a bukás sokkal hamarabb bekövetkezik. Akkor a FED-nek is vége és bizonyos „családok” is csomagolhatnak.

A materiális világ „valódi” materiális értékei tehát egyáltalán nem az USA és az EU kezében van ma már, és a humán erőforrásokkal sem büszkélkedhetnek egyeduralkodó módon, mert az „agyelszívást” már sikerrel megvalósította Kína és a többi feltörekvő gazdasági hatalom is.

Ott van tehát Oroszország, mint energia nagyhatalom, Kína, mint a legolcsóbb tömeg munkaerő és ott van a lezüllött USA, elbukott háborúk sorozatával, valamint az ellustult, elöregedett és etnikailag is tönkrement Európa, aminek a megosztottsága is jelentős.

A helyzet tehát lényegében arról szól, hogy bejelenti-e az úgynevezett „Nyugat”, hogy a pénzvilága összeomlott és az a pénz, ami a világban forgalomban van, amögött csak adósság van és ezzel egy pénzügyi világkatasztrófát szabadít az emberiségre, vagy beleviszi az emberiséget egy kilátástalan és vélhetően katasztrofális háborúba, mintsem elismerje a totális vereségét és bukását. Bejelenti-e valaki, hogy az USA dollár az Euro és a többi pénznem sem ér annyit, mint az a papír vagy fém amire nyomják, és hogy az IMF, és az összes többi bank is csak egy ócska kirakat, ami adósságot halmoz folyamatosan, vagy a beismerés helyett inkább beletaszítják az emberiséget egy beláthatatlan háborús helyzetbe és így igyekeznek elfedni a valóságot?

 

 

A helyzet tehát az, hogy az eddigi világrendnek vége van, és nincs megegyezés abban, hogy hogyan tovább? Addig ment egymás körbelopása, amíg csak adósság maradt. De ezt ki és hogyan jelentse be hétmilliárd vesztesnek? Ez itt az igazi probléma, és a kardinális kérdés.

A Nyugatnak rohamosan esik a gazdasági státusza, ami nyilvánvalóan az életszínvonal drasztikus romlásában is szükségszerűen meg fog nyilvánulni. De akkor mi lesz a csőcselék szimpátiájával? Akkor nem fogják megválasztani az aljas és gazember politikusokat? Akkor hogyan lehet tovább lopni és az illegitim hatalmat bitorolni? Azt pedig nem akarják feladni azok, akik ezt már megszokták. Keresni kell tehát egy ellenségképet, mondjuk az oroszokat és őket kell felelőssé tenni mindenért. Ki kell robbantani bármi áron egy hatalmas háborút, ami egyrészt elfedi a katasztrofális helyzetet, másrészt lehetőséget ad a világ átrendezésére. Amivel el lehet terelni a figyelmet és amivel meg lehet magyarázni a hiperinflációt és a nélkülözést. Aztán ha minden a terv szerint alakul, akkor még megmentőként is fel lehet majd tűnni a háború lezárását követően.

A „Nyugatnak” tehát létérdeke a háború. Nem kerülheti el, mert akkor színt kellene vallani, hogy az egész modern nyugati jólét, a fogyasztói társadalom egekig magasztalt ideája megbukott és be kellene ismerni, hogy az egész kapitalista ideológia a liberalizmussal és a demokráciával együtt végzetes tévedés volt, és akik ezt rászabadították az emberiségre, azok a világ legnagyobb gazemberi és a legostobább idióták. Ez a beismerés pedig nem fog megtörténni. Ennek az elkerüléséről szólt és szól a vírus hiszti is és a háborús hangulatkeltés és konfliktusgerjesztés is. Valahogyan „előre” menekülni és elkerülni az elkerülhetetlent. Ez a jelenlegi „stratégia” és ezt szolgálja minden taktikai húzás is.

 

 

Mert ugyebár, ha egyértelműen kiderülne, hogy nincs tulajdonképpen semmilyen „megtakarítás” sem, meg nyugdíjalap sem, meg életbiztosítási tartalék sem, meg semmi sem, csak a nagy hazugság van, az adósság, meg az egyik napról a másikra történő pénzügyi túlélés és zsonglőrködés, akkor bizony a csőcselék nagy valószínűséggel kezelhetetlenné válna és meglincselné azokat a gazembereket, akiben eddig, ha kételkedve is, de azért megbízott.

Hát ezért kell a háborús cirkusz. Ezért kellenek a józan ésszel teljesen ellentétes kormányzati döntések. Ezért kell a kétségbeesett bűnbak keresés. Ezért kell az uszítás. Ezért kell a zavarkeltés, a felforgatás. Ezért kell minden hazugság és megtévesztés, hogy ki ne derüljön a leghülyébbek számára is, hogy a helyzet nem kritikus, hanem katasztrofális.

Vége van tehát, ha tetszik, ha nem. Csak idő kérdése, hogy mikor válik teljesen kezelhetetlenné a helyzet. Nyilván ez nem húzódik évtizedekig. Lehet, hogy még évekig sem. Ez itt áll már a küszöbön és bármikor beléphet és amikor majd teljes valóságában belép, akkor nem fogja érdekelni, hogy ki van felkészülve a fogadására és ki nem.

  • Forrás: Internet

Így tervezik az emberiség leigázását

Megtörténik - Már csak három hónapunk van - David DuByne - Alkalmazkodj a 2030-hoz!

David DuByne az ADAPT 2030 Mini Ice Age 2105-2035 videósorozat és a Mini Ice Age Conversations Podcast alkotója.

Korábban kávéfelvásárló voltam Északkelet-Mianmarban, Pyin Oo Lwin környékén, és amikor a kávétermelők elmondták, hogy a hideg időjárás károsította a növényeket a felső levelek elhalásával, a bab sűrűségének csökkenésével és azzal, hogy 13-14% -kal többet kell ültetni, hogy ellensúlyozzák a hidegkárokat és a gazdaságok elhalását, válaszokat kerestem.

David teljes mértékben a CO2-felmelegedés híve volt, ezért furcsának tűnt, hogy a korábban Burmának nevezett országban ilyen közel az Egyenlítőhöz ilyen mértékű hidegkárok keletkeztek.

Elkezdtem válaszokat keresni, és nem tartott sokáig, amíg bizonyítékot találtam arra, hogy a Nap irányítja az éghajlatunkat, és egy újabb nagy napminimum felé tartunk, amely mélyreható hatással lesz a globális élelmiszertermelésre.

Ez a rideg felismerés, hogy az élelmiszer a társadalom alapja, és 2023-ra globális élelmiszerhiány lesz, ezen a ponton két választásom volt:

hazudni magamnak és visszaaludni, vagy előhozni az igazságot.

 

 

Ebben a videóban kb. 11 percnél David elmagyarázza, hogy az amerikai búzatermelőknek olyan szerződéseik vannak, amelyeket szeptemberben és decemberben nem tudnak majd teljesíteni, amiért bírsággal sújthatják őket, és ez csődbe viheti őket; akkor jön a Blackrock és felvásárolja az összes farmot. Beszél még a világszerte tapasztalható szokatlan időjárásról és a friss termékek pazarlásáról Ausztráliában.

https://www.pokolafoldon.hu/great-reset/mar-csak-harom-honapunk-van

Átvert dolgozók Magyarországon - Egyes intézmények benyelik a fizetések 1/3-át!

 

Magyarországon 2012 óta szélsőségesen kiszolgáltatják a munkavállalókat a nyugati és gazdagodni akaró újgazdagoknak. Elterjedté vált az a könyvelési forma, mely szerint 8 órás az állás, de valójában 12 órát kell dolgozni a munkavállalónak. Az órák számára odafigyelnek, azonban folyamatosság és a pihenő nincs arányban a bérezéssel. Sok helyen nem fizetik ki a pótlékokat, hiszen a legtöbb esetben 8 órát jelentenek le a NAV felé így semmiféle pótlékra nem jogosult a munkavállaló és az esetek nagy részében hétvégén is dolgoznak, azonban a bérlapokon csak hétfőtől péntekig dolgoznak. Számos esetben szereztünk tudomást olyan megoldásokról, amelyek szociális szférában alkalmaznak. A rendszer ugyan ez, 8 óra, 12 órát kell dolgozni. A béreket a közalkalmazotti státusz szerint állapítják meg. Azonban itt is két jelenléti ív szerint osztják a béreket. Az egyiken a 12 órás beosztást írják alá, ahol jól látható és olvasható, hogy hány hétvégét éjszakát és nappalt dolgozott a dolgozó. Az elszámoló bérpapíron, viszont egy hétvége sem szerepelt a kifizetésben. Az intézet egy komplett műszakot spórol meg a 12 órás műszakkal, viszont több olyan embert alkalmaz, akik nem az intézményben dolgoznak, de oda vannak lejelentve és ezeket az embereket írják be a hétvégi munkára, miközben valósan az adott intézményben nem is ismerik őket. Ezért az intézmény állandó munkaerőhiánnyal küszködik. Egyrészt azért, mert papíron a létszám stimmel, miközben kevesebb ember végzi a munkát sokkal kevesebb bérért. Amíg Budapesten 400 000Ft/hó fizetnek, addig az egyik Dél-Magyarországi intézményben csak nettó 240 000Ft. átlagot keresnek. 50 gondozottra 2-3 nővér jut osztályonként és műszakonként. Egy könyvelő számítása szerint a 12 órás műszak szerint minimum 320 000Ft. nettóra lennének jogosultak a dolgozók. Magát megnevezni nem akaró ápoló elmondása szerint ez már legalább 10 éve így megy és egyre nehezebb esetek érkeznek az intézménybe, akiknek az ellátását már 2-3 nővér nem tudja ellátni. Az éves ellenőrzések során mindig rendben találtak mindent, viszont a városban már az intézetnek egyáltalán nincs jó híre. A megcsapolt fizetések miatt kizárólag olyan munkaerő van, amely az intézet működését veszélyezteti. A szabadságokkal is variálnak, hogy mikor ki menyjen, mert az intézet működésképtelen volna. Elmondása szerint, egyszer három nővér betegedett meg, nem covidban, és az éjszakai műszakokat osztályonként egy ember vitte az éjszakai műszakokat. Hiába a munkavédelmi törvény és előírás, több esetben 40-60kg-os nővérek emelnek ki ágyukból 120kg-os beteget és lakót, mert nincs több nővér. A munkavédelem szerint a nők maximum 25kg-ot emelhetnek, akkor minek a munkavédelmis, amikor alapból megszegik őket? Senki nem indít nyomozást, eljárást, vagy kivizsgálást, hogy az illetményeket valóban megkapják e a dolgozók.

https://fmr-europe.com/news.php?extend.501

COVID "VAKCINA" NÉPIRTÁS: A füstölgő fegyver

 

Dr. Lee Merritt - Célzott DNS begyűjtés és károsítás, népességcsökkentés, globalisták IMMUNE, DNS-javítás - JÚNIUS 20, 2022

Milyen kényelmes: "az askenázi zsidó vérvonal gyakorlatilag immunis a tüskefehérjére."

Az alábbi leleplezés bemutatja a talán legfontosabb tudományos adatokat/információkat, amelyek nemcsak azt bizonyítják, hogy a Covid vakcinákat szándékosan fegyverként használták a bolygó szisztematikus elnéptelenedésének végrehajtására, hanem azt is, hogy valójában ki áll emögött. Ami az OPERATION COVID-19 egészét illeti, az 1 millió dolláros kérdés mindig is ez volt: "Qui bono?" („No és kinek jó ez?”). Ami most következik, az a döntő válasz erre a fontos kérdésre.

Maria Zee itt Dr. Lee Merritt-tel. Dr. Merritt amellett, hogy világbajnok testépítő, tíz évig a tengerészgyalogság sebésze volt, és a Pentagon egyik főtisztjének a felesége. Több mint négy évig a Haditengerészeti Kutatási Tanácsadó Bizottság felügyelő orvosaként dolgozott, és az Amerikai Orvosok és Sebészek Szövetségének korábbi elnöke. Dr. Merritt egy Fort Detrick-i kollégája tanácsára 2019 karácsonya óta figyeli a COVID-helyzetet, még mielőtt a legtöbb orvos tudta volna, hogy létezik olyan, hogy COVID. Ő az abszolút beltway bennfentes, és csak egy mainstream média zombi hagyná figyelmen kívül, amit itt mondani akar.

Az első körülbelül tíz percben Dr. Merritt rámutat arra, hogy függetlenül attól, hogy létezik-e egyáltalán vírus vagy sem, a felszaporodott fehérje az, ami megbetegíti az embereket. Az addig példátlanul korán visszavonták az orvosi kiadványokból azokat a tudományos cikkeket, amelyek bizonyították, hogy a tüskés fehérje a HIV-ből származik, kétséget sem hagyva afelől, hogy az genetikailag manipulált. Amikor az olyan alternatív híroldalak, mint a ZeroHedge felkapták a tényt, hogy a szúrós fehérje biofegyver, egyszerűen lekapcsolták őket, és ezzel megkezdődött a földi emberi élet teljes elárulása egy olyan média által, amely az elmúlt két évben a gonosz megtestesítőjévé vált....

Dr. Merritt azt mondja még, hogy ez a "mérgező nanorészecske", ez egy szintetikus kórokozó, nem a levegőben terjed. Ez a nagy hazugság. Kézzel terjesztették Wuhanban, Lombardia egyes részein és New Yorkban. Ezután egy hatalmas, világméretű kampány indult a szigorúan cenzúrázott médián és a politikusokon keresztül, akiket vagy megvásároltak és lefizettek, vagy alkalmatlanok, vagy mindkettő, hogy ne egy vírust, hanem a vírustól való félelmet terjesszék. Ezt a démoni színjátékot az őrült tudós, Dr. Anthony Fauci vezette és irányította, aki ingadozott aközött, hogy azt mondta az embereknek, hogy nincs szükségük maszkra, vagy hogy az ágyban viseljenek egyet, és kettőt, amikor kimennek.

Előre láthatóan az emberek többsége, akik már halálra voltak rémülve, anélkül, hogy kellő körültekintéssel jártak volna el, mintha autót vásárolnának, elrohantak, és beadták maguknak az "ismeretlen, nem bizonyított genetikai anyagot", amely DNS-kódoló utasításokat tartalmazott a tüskés fehérje saját testükben történő előállítására. A vakcina az igazi biofegyver, és minden más csak dezinformáció volt, hogy elfedje a vakcina által okozott károkat. A PCR-teszt nem működik és soha nem is működött, így ennek az úgynevezett vírusnak a létezése erősen megkérdőjelezhető. Nem létezhet olyan vírusváltozat, amely nem létezik.

Maguk a tudósok azok, akik a részecskék elektronmikroszkóp alá helyezése érdekében végzett manipulációjukkal - ami egy kéthetes folyamat - okozzák a vírusnak nevezett mutációjukat. Dr. Merritt rámutat továbbá, hogy az elektronmikroszkópban csak apró pöttyöket látnak. A médiában mindenütt látható képek a vírusrészecskékről nem mások, mint művészi ábrázolások. Fogalmuk sincs, hogy ezek az apró részecskék valójában hogyan néznek ki. Ezek nanorészecskék.

Amióta az európaiak kisajátították, Ausztráliában időről időre robbanásszerűen megnőtt az egérpopuláció, ami pusztítást végzett a mezőgazdaságban. 2016-ra kifejlesztettek egy sterilizáló vakcinát. A vakcinát beadják a nőstény egereknek, tönkretéve a szaporodáshoz szükséges petefészkeiket, majd a nőstényeket szabadon engedik az őshonos egérpopulációban. A vakcina ezután "önszóródással", a vedlés folyamatával "terjed", ahol pusztán érintkezés útján átadódik egyik egérről a másikra.

A faj kipusztulásának elkerülése érdekében a vakcina a harmadik generációra elhasználódik. Gondolom, meg kell várnunk, hogy ezt a fajta empátiát kiterjesztették-e az emberi fajra, de nyilvánvaló, hogy nem kell mindenkit beoltaniuk ahhoz, hogy mindenkit megfertőzzenek.

Körülbelül harminc perc múlva Dr. Merritt a lényegre tér. Egy ilyen terv, ha egy elit csoport titokban hajtaná végre, öngyilkos lenne, ha nem lennének biztosak abban, hogy örökletes immunitással rendelkeznek a szúrós fehérjével szemben. Az amerikaiakat már rajtakapták genetikai minták begyűjtésén Kínában és 2017-ben Oroszországban. A Human Genome Project megjelenésével lehetővé vált a tüskés fehérje módosítása, hogy elektrosztatikusan tapadjon bizonyos genetikai szekvenciákhoz.

A korábbi fertőző kórokozók soha nem jutottak túl a légzőrendszeren, de "ez a cucc valójában beakad, ez a biofegyver, amit genetikai anyagból készítettek, valójában beakad az ACE2 útvonalba [az ACE2 útvonalak szabályozzák a hőtermelés és az energiaanyagcsere működését a szervezetben], és az egész testben vannak ACE2 útvonalak. De a genetikádtól függ, hogy milyen erősséggel kapcsolódik be."

Dr. Merritt, aki kétségtelenül fenn akarja tartani a politikai korrektséget, ha nem is a saját érdekében, de a Pentagon érdekében, aztán kitáncolja azt a tényt, hogy az askenázi vérvonal gyakorlatilag immunis a tüskés fehérjére. Ez egy 2020 nyarán megjelent tudományos közlemény kivonata, amely pontosan megmondja, hogy a fajodtól függően mekkora az esélyed arra, hogy megöl vagy megcsonkít a tüskés fehérje:

ACE2 kódoló variánsok különböző populációkban és lehetséges hatásaik a SARS-CoV-2 kötési affinitására

"A különböző populációk SARS-CoV-2 fertőzésre való fogékonysága még nem ismert. Itt kombináltuk az ACE2 kódoló variánsok elemzését a különböző populációkban és a számítógépes kémiai számításokat, hogy megvizsgáljuk a SARS-CoV-2/ACE2 kölcsönhatásra gyakorolt hatásokat. Az ACE2-K26R; amely az askenázi zsidó populációban a leggyakoribb, csökkentette a SARS-CoV-2/ACE2 elektrosztatikus vonzást. Ezzel szemben az ACE2-I468V, R219C, K341R, D206G, G211R növelte az elektrosztatikus vonzást; a kötőerősség szerint a leggyengébbtől a legerősebbig. A fent említett változatok a kelet-ázsiai, dél-ázsiai, afrikai és afroamerikai, európai, európai és dél-ázsiai populációkban a leggyakoribbak." (1)

 

Dr. Merritt az óra hátralévő részében a vérzéses láznak nevezett betegségről szóló csalárd állításokról és az afrikai fegyverkezésről beszél. Ezzel részletesen foglalkoztunk a 2016-os, Krisztus vére című cikkünkben: Paint It Blue Hemorrhagic Fever, Expendable Humans and Bacteria Gone BeZerk. Majdnem ötvenhét percnél ismét a lényegre tér, amikor felhozza a "nano maffiát", és elmagyarázza, hogy mennyivel egyszerűbb és hatékonyabb lenne a nanotechnológia segítségével az embereket engedelmes robotrabszolgákká alakítani.

Rámutat arra, hogy a Merck - ellentétben azzal, amit 2014-ben a nyilvánosság előtt mondtak arról, hogy kiszállnak a vakcinaüzletből - a következő szintre lépett azzal, hogy megvásárolta a kegyvesztett Dr. Charles Lieber által kifejlesztett neuro-agy interfész technológiával foglalkozó élvonalbeli vállalatot. A megvilágosodás mindebben az esszé utolsó három bekezdésében és a Bormann-frakció darabjaink gondos olvasása során válik nyilvánvalóvá.

Nekem is megvilágosodtam, amikor egy óra és három és fél perc után elmagyarázza, hogy az olyan parazitaellenes gyógyszerek, mint a hidroxiklorokvin és az ivermektin miért ellenszenvesek a boszorkánydoktorok és az esti híradóban táncoló ördögök számára. A parazitaellenes gyógyszerek nanogátlók. Ezt egy tudományos cikkben olvastam az emberi szervezetben lévő nanorészecskékről 2020 elején, amikor Phil Hunterrel az 5 G okoz COVID-ot és más okokat az internet kikapcsolására írtunk.

Abban az időben a média gúnyolódott azokon az orvosokon, akik a hidroxiklorokin használatát javasolták, még akkor is, amikor Trump ezt reklámozta. Amikor visszamentem ugyanahhoz a cikkhez, hogy megmutassam Philnek azt a mondatot, amely kifejezetten a hidroxiklorokint nevezi meg nano-gátlóként, a mondatot kitörölték a cikkből. Ebből élek, profi vagyok, tudtam, hogy mit olvastam, de nem volt bizonyítékom, így kénytelen voltam elfelejteni, egészen mostanáig. Talán van remény azok számára, akik hagyták, hogy beadják maguknak ezt a transzhumán mérget...

Idézet1 - Ali, Fedaa, Menattallah Elserafy, Mohamed H. Alkordi és Muhamed Amin. "ACE2 kódoló variánsok különböző populációkban és lehetséges hatásuk a SARS-CoV-2 kötődési affinitásra". National Library of Medicine. PubMed, 2020. augusztus 20. Web. <https://www.ncbi.nlm.nih.gov/pmc/articles/PMC7439997/>.


https://www.pokolafoldon.hu/pandemia/covid-vakcina-nepirtas-a-fustolgo-fegyver

Egy orosz kitörési elképzelés

Hadiállapot az infláció ellen - Már egy éve tudták, hogy bekövetkezik!

 

Magyarországon igen érdekesen alakulnak az események és sokan nem is sejtik, vagy nem is akarják tudni a valóságot. Sajnos nagyon sokan dugják a fejüket a homokba. A hadiállapot kihirdetése csak egy elterelés a valós gazdasági összeomlás leplezésére. Egy ország sincs hadiállapotban Ukrajna miatt, csak Magyarország! Az uniós pénzek befagyasztásával bedőltek a FIDESZ-s cégek törekvéseik és láthatóvá vált, hogy a magyaroknak nincs valós gazdasága, csak az EU-s pénzek felélése. Érdekes, hogy ezt az elszabadult inflációt, már a múlt évben tudták, hiszen mi is írtunk egy cikket erről. A választások után forgatókönyv szerint történtek az események és amit akkor megírtunk, most át is éli mindenki. Valójában nem a háború miatt van a drágulás, hanem azért, mert az országnak nincs valós gazdasága és az uniós pénzek sem az ország gazdaságába vannak visszafordítva, hanem magánszámlákra mennek nyugati bankokba. Ez a tőkehiány okozza a magyar válságot. Magyarország mindent külföldről hoz be és nagyon minimális az önellátó gazdasága. Magyarország 1990-ig Európa harmadik legnagyobb búzatermelője volt, ma pedig az országnak sem tudja kitermelni a szükségleteit. A földtörvénnyel azt tették lehetővé, hogy ne vessék be a földeket gabonával, hanem parlagon hagyott földek után vastag járadékot vegyenek fel, amelyből a nemzet nem profitál semmit, csak az, aki kapja. Az állattenyésztésben is ugyan ez a helyzet, ne érje meg a magyarnak gazdálkodni és állatokat tenyészteni. A tejet már a románok vásárolják fel, mert a magyar ipar nem fizet annyit, hogy a nagy cégeknek megérje az állattartást finanszírozni. Már számos településről Romániába járnak át dolgozni, mert többet keresnek, mint Magyarországon. Év végére megismerhetjük az 50 000Ft-ost és nem a háború vagy a kamu járvány miatt, hanem a nyilvános és törvényes rablás miatt. Mikor akarnak ébredni a magyarok? 30 év sem volt elég, hogy lássák mi folyik az országban?

https://fmr-europe.com/news.php?extend.500