Dr. Lee Merritt - Célzott DNS begyűjtés és károsítás, népességcsökkentés, globalisták IMMUNE, DNS-javítás - JÚNIUS 20, 2022

Milyen kényelmes: "az askenázi zsidó vérvonal gyakorlatilag immunis a tüskefehérjére."

Az alábbi leleplezés bemutatja a talán legfontosabb tudományos adatokat/információkat, amelyek nemcsak azt bizonyítják, hogy a Covid vakcinákat szándékosan fegyverként használták a bolygó szisztematikus elnéptelenedésének végrehajtására, hanem azt is, hogy valójában ki áll emögött. Ami az OPERATION COVID-19 egészét illeti, az 1 millió dolláros kérdés mindig is ez volt: "Qui bono?" („No és kinek jó ez?”). Ami most következik, az a döntő válasz erre a fontos kérdésre.

Maria Zee itt Dr. Lee Merritt-tel. Dr. Merritt amellett, hogy világbajnok testépítő, tíz évig a tengerészgyalogság sebésze volt, és a Pentagon egyik főtisztjének a felesége. Több mint négy évig a Haditengerészeti Kutatási Tanácsadó Bizottság felügyelő orvosaként dolgozott, és az Amerikai Orvosok és Sebészek Szövetségének korábbi elnöke. Dr. Merritt egy Fort Detrick-i kollégája tanácsára 2019 karácsonya óta figyeli a COVID-helyzetet, még mielőtt a legtöbb orvos tudta volna, hogy létezik olyan, hogy COVID. Ő az abszolút beltway bennfentes, és csak egy mainstream média zombi hagyná figyelmen kívül, amit itt mondani akar.

Az első körülbelül tíz percben Dr. Merritt rámutat arra, hogy függetlenül attól, hogy létezik-e egyáltalán vírus vagy sem, a felszaporodott fehérje az, ami megbetegíti az embereket. Az addig példátlanul korán visszavonták az orvosi kiadványokból azokat a tudományos cikkeket, amelyek bizonyították, hogy a tüskés fehérje a HIV-ből származik, kétséget sem hagyva afelől, hogy az genetikailag manipulált. Amikor az olyan alternatív híroldalak, mint a ZeroHedge felkapták a tényt, hogy a szúrós fehérje biofegyver, egyszerűen lekapcsolták őket, és ezzel megkezdődött a földi emberi élet teljes elárulása egy olyan média által, amely az elmúlt két évben a gonosz megtestesítőjévé vált....

Dr. Merritt azt mondja még, hogy ez a "mérgező nanorészecske", ez egy szintetikus kórokozó, nem a levegőben terjed. Ez a nagy hazugság. Kézzel terjesztették Wuhanban, Lombardia egyes részein és New Yorkban. Ezután egy hatalmas, világméretű kampány indult a szigorúan cenzúrázott médián és a politikusokon keresztül, akiket vagy megvásároltak és lefizettek, vagy alkalmatlanok, vagy mindkettő, hogy ne egy vírust, hanem a vírustól való félelmet terjesszék. Ezt a démoni színjátékot az őrült tudós, Dr. Anthony Fauci vezette és irányította, aki ingadozott aközött, hogy azt mondta az embereknek, hogy nincs szükségük maszkra, vagy hogy az ágyban viseljenek egyet, és kettőt, amikor kimennek.

Előre láthatóan az emberek többsége, akik már halálra voltak rémülve, anélkül, hogy kellő körültekintéssel jártak volna el, mintha autót vásárolnának, elrohantak, és beadták maguknak az "ismeretlen, nem bizonyított genetikai anyagot", amely DNS-kódoló utasításokat tartalmazott a tüskés fehérje saját testükben történő előállítására. A vakcina az igazi biofegyver, és minden más csak dezinformáció volt, hogy elfedje a vakcina által okozott károkat. A PCR-teszt nem működik és soha nem is működött, így ennek az úgynevezett vírusnak a létezése erősen megkérdőjelezhető. Nem létezhet olyan vírusváltozat, amely nem létezik.

Maguk a tudósok azok, akik a részecskék elektronmikroszkóp alá helyezése érdekében végzett manipulációjukkal - ami egy kéthetes folyamat - okozzák a vírusnak nevezett mutációjukat. Dr. Merritt rámutat továbbá, hogy az elektronmikroszkópban csak apró pöttyöket látnak. A médiában mindenütt látható képek a vírusrészecskékről nem mások, mint művészi ábrázolások. Fogalmuk sincs, hogy ezek az apró részecskék valójában hogyan néznek ki. Ezek nanorészecskék.

Amióta az európaiak kisajátították, Ausztráliában időről időre robbanásszerűen megnőtt az egérpopuláció, ami pusztítást végzett a mezőgazdaságban. 2016-ra kifejlesztettek egy sterilizáló vakcinát. A vakcinát beadják a nőstény egereknek, tönkretéve a szaporodáshoz szükséges petefészkeiket, majd a nőstényeket szabadon engedik az őshonos egérpopulációban. A vakcina ezután "önszóródással", a vedlés folyamatával "terjed", ahol pusztán érintkezés útján átadódik egyik egérről a másikra.

A faj kipusztulásának elkerülése érdekében a vakcina a harmadik generációra elhasználódik. Gondolom, meg kell várnunk, hogy ezt a fajta empátiát kiterjesztették-e az emberi fajra, de nyilvánvaló, hogy nem kell mindenkit beoltaniuk ahhoz, hogy mindenkit megfertőzzenek.

Körülbelül harminc perc múlva Dr. Merritt a lényegre tér. Egy ilyen terv, ha egy elit csoport titokban hajtaná végre, öngyilkos lenne, ha nem lennének biztosak abban, hogy örökletes immunitással rendelkeznek a szúrós fehérjével szemben. Az amerikaiakat már rajtakapták genetikai minták begyűjtésén Kínában és 2017-ben Oroszországban. A Human Genome Project megjelenésével lehetővé vált a tüskés fehérje módosítása, hogy elektrosztatikusan tapadjon bizonyos genetikai szekvenciákhoz.

A korábbi fertőző kórokozók soha nem jutottak túl a légzőrendszeren, de "ez a cucc valójában beakad, ez a biofegyver, amit genetikai anyagból készítettek, valójában beakad az ACE2 útvonalba [az ACE2 útvonalak szabályozzák a hőtermelés és az energiaanyagcsere működését a szervezetben], és az egész testben vannak ACE2 útvonalak. De a genetikádtól függ, hogy milyen erősséggel kapcsolódik be."

Dr. Merritt, aki kétségtelenül fenn akarja tartani a politikai korrektséget, ha nem is a saját érdekében, de a Pentagon érdekében, aztán kitáncolja azt a tényt, hogy az askenázi vérvonal gyakorlatilag immunis a tüskés fehérjére. Ez egy 2020 nyarán megjelent tudományos közlemény kivonata, amely pontosan megmondja, hogy a fajodtól függően mekkora az esélyed arra, hogy megöl vagy megcsonkít a tüskés fehérje:

ACE2 kódoló variánsok különböző populációkban és lehetséges hatásaik a SARS-CoV-2 kötési affinitására

"A különböző populációk SARS-CoV-2 fertőzésre való fogékonysága még nem ismert. Itt kombináltuk az ACE2 kódoló variánsok elemzését a különböző populációkban és a számítógépes kémiai számításokat, hogy megvizsgáljuk a SARS-CoV-2/ACE2 kölcsönhatásra gyakorolt hatásokat. Az ACE2-K26R; amely az askenázi zsidó populációban a leggyakoribb, csökkentette a SARS-CoV-2/ACE2 elektrosztatikus vonzást. Ezzel szemben az ACE2-I468V, R219C, K341R, D206G, G211R növelte az elektrosztatikus vonzást; a kötőerősség szerint a leggyengébbtől a legerősebbig. A fent említett változatok a kelet-ázsiai, dél-ázsiai, afrikai és afroamerikai, európai, európai és dél-ázsiai populációkban a leggyakoribbak." (1)

 

Dr. Merritt az óra hátralévő részében a vérzéses láznak nevezett betegségről szóló csalárd állításokról és az afrikai fegyverkezésről beszél. Ezzel részletesen foglalkoztunk a 2016-os, Krisztus vére című cikkünkben: Paint It Blue Hemorrhagic Fever, Expendable Humans and Bacteria Gone BeZerk. Majdnem ötvenhét percnél ismét a lényegre tér, amikor felhozza a "nano maffiát", és elmagyarázza, hogy mennyivel egyszerűbb és hatékonyabb lenne a nanotechnológia segítségével az embereket engedelmes robotrabszolgákká alakítani.

Rámutat arra, hogy a Merck - ellentétben azzal, amit 2014-ben a nyilvánosság előtt mondtak arról, hogy kiszállnak a vakcinaüzletből - a következő szintre lépett azzal, hogy megvásárolta a kegyvesztett Dr. Charles Lieber által kifejlesztett neuro-agy interfész technológiával foglalkozó élvonalbeli vállalatot. A megvilágosodás mindebben az esszé utolsó három bekezdésében és a Bormann-frakció darabjaink gondos olvasása során válik nyilvánvalóvá.

Nekem is megvilágosodtam, amikor egy óra és három és fél perc után elmagyarázza, hogy az olyan parazitaellenes gyógyszerek, mint a hidroxiklorokvin és az ivermektin miért ellenszenvesek a boszorkánydoktorok és az esti híradóban táncoló ördögök számára. A parazitaellenes gyógyszerek nanogátlók. Ezt egy tudományos cikkben olvastam az emberi szervezetben lévő nanorészecskékről 2020 elején, amikor Phil Hunterrel az 5 G okoz COVID-ot és más okokat az internet kikapcsolására írtunk.

Abban az időben a média gúnyolódott azokon az orvosokon, akik a hidroxiklorokin használatát javasolták, még akkor is, amikor Trump ezt reklámozta. Amikor visszamentem ugyanahhoz a cikkhez, hogy megmutassam Philnek azt a mondatot, amely kifejezetten a hidroxiklorokint nevezi meg nano-gátlóként, a mondatot kitörölték a cikkből. Ebből élek, profi vagyok, tudtam, hogy mit olvastam, de nem volt bizonyítékom, így kénytelen voltam elfelejteni, egészen mostanáig. Talán van remény azok számára, akik hagyták, hogy beadják maguknak ezt a transzhumán mérget...

Idézet1 - Ali, Fedaa, Menattallah Elserafy, Mohamed H. Alkordi és Muhamed Amin. "ACE2 kódoló variánsok különböző populációkban és lehetséges hatásuk a SARS-CoV-2 kötődési affinitásra". National Library of Medicine. PubMed, 2020. augusztus 20. Web. <https://www.ncbi.nlm.nih.gov/pmc/articles/PMC7439997/>.


https://www.pokolafoldon.hu/pandemia/covid-vakcina-nepirtas-a-fustolgo-fegyver