2021. december 14., kedd

OLASZORSZÁG: Az orvosok a beoltatlan nővérek újra munkába állítását követelik

 

A negyedik korona-hullámban az olaszországi kórházakat súlyosan terheli a létszámhiány. Az egészségügyi ellátórendszer vezetői most azt követelik, hogy a kötelező védőoltás miatt ebből a szakmacsoportból felfüggesztett, oltatlan személyeket engedjék vissza a munkahelyükre.

Olaszországban március óta kötelező a védőoltás az egészségügyi dolgozóknak. Az elmúlt hónapokban több ápolót és orvost felfüggesztettek az új rendelet értelmében. Tekintettel a karácsonyi ünnepek alatt várható drasztikus létszámhiányra, egészségügyi szakemberek most azt kérik, hogy a beoltatlan dolgozók térjenek vissza munkahelyükre.

A padovai kórház angiológiai osztályát irányító Giampiero Avrucio, aki a Kórházvezetők Szövetségének (ANPO) vezetője is, ezt nyilatkozta:

"Az oltatlan kollégák eltávolítása még nagyobb terhet ró mindenkire. Csak a padovai kórházban 200 be nem oltott alkalmazottat függesztettek fel."

Avrucio javasolja, hogy a visszatérő kollégákat rendszeresen teszteljék.

Olaszországban az oltási kötelezettséget december 15-től kiterjesztik az egészségügyi közigazgatásra, a rendőrökre és a pedagógusokra is.



https://mediaforras.com/olaszorszag-az-orvosok-a-beoltatlan-noverek-ujra-munkaba-allitasat-kovetelik-1255

Szuri muri Egyáltalán nem vicc

John O'Looney temetkezési igazgató interjú 2021. december 14.

Egyesült Királyság temetkezési igazgatója: Idén 600%-kal nőtt a trombózisos halálozások száma

Íme, a legfrissebb a brit temetkezési igazgatótól, John O'Looney-tól, akivel a független médiafiú , Danny Tommo készített interjút .

Megjegyzések
O'Looney arra számít, hogy oltási útlevelet állítanak ki számára, vagy általában a temetkezési vállalkozók számára, hogy végezhessék dolgukat és felvehessék a holttesteket. Ezután azt tervezi, hogy bezárja üzletét. A „vakcinát” vissza fogja utasítani magának.
A 2020-as halálozási arányok valamivel alacsonyabbak voltak, mint 2019-ben, annak ellenére, hogy a média beszámolt róla.
Látott már olyan embereket, akik a 4. stádiumú rákba kerültek, mert nem tudnak orvoshoz fordulni a „Covid” miatt. De az orvosi elhanyagolás kérdése felébreszti az embereket, és sok haragot kelt. Egyik ügyfelének kórházba kellett mennie egy kisebb beavatkozás miatt; kényszerítették rá, hogy megkapja a szúrást, és 90 perccel később meghalt. A halottkém jelentése a trombózist sorolja fel a halál okaként; bokától csípőjéig bemetszették, hogy megtalálják a vérrögöt, ami az orvosi probléma elismerése. A család dühös, és senki sem hallgat rá. MÉG 14 NAP ELTELTÉIG NEM SZÁMÍTJA A HALÁLOT AZ OLTÁS MIATT.
181 FIFA regisztrált játékos és edző tapasztalt problémákat az oltást követően.
Körülbelül 600%-kal nőtt a trombózis miatti halálozások száma az Egyesült Királyságban 2021- ben szúrásban részesülők körében. Beszámol egy 30 éves szakmabeli veterán esetéről, aki áprilisban elveszíti az állását, mert megtagadta a szúrást, mégis egy ravatalozóban dolgozik! Ez az iparági veterán a trombózis miatti halálozások 600%-os növekedéséről számolt be, és minden ügyfelet megszúrnak. Egy tapasztalt ápolónő, aki egy ügynökségnél (Michelle) dolgozik, arról is beszámolt neki, hogy a kórházi A&E-kbe érkező esetek 9/10-e olyan ember, aki vérrögök miatt nem tud lélegezni. Tommo: De nekünk ennek az ellenkezőjét mondják. John: És általában azokat, akiknél vérrögök láthatók a tüdőben, kezelésre tartják;akiknek például vérrög van a lábában, azokat hazaküldik. Mégis meg fognak halni otthon, mert a vérrög körbe-körbe fog mozogni a testben. MINDEN korosztályból érkeznek emberek, akik meghaltak ezektől a vérrögöktől. Nincs meghatározott életkor. (Bár még nem látott gyerekeket ebben a helyzetben.) Hogyan tudja John ellenőrizni ezeket a halálokokat? Mert ellenőriznie kell azt a papírt, amit a halottkém küldött neki, és amely felsorolja a halál okát. A temetési folyamat során a családtagokkal folytatott beszélgetések is információkat szereznek. A családtagok gyakran nem látják az összefüggést a haláleset és a szeretett személy szúrása között, mert az több héttel vagy hónappal korábban történt.
Miért látják ezt az egészet maguk a halottkémek (papírjaik szerint), és nem jelölik meg? Azt mondták neki, hogy követik a kormány politikáját. A vakcinázást pedig csak az oltást követő 14 nap elteltével ismerik el összefüggőnek. Mégis felismerik a halálesetek természetét, azaz a trombózist. A halottkémnek fel kell fednie a trombózisos halálozások növekedésének mértékét.
A vérröghalál általában ritka. John több vérröghalált halt meg 2021-ben, mint az előző 14 évben. Most hetente látja a vérrögök miatti hirtelen haláleseteket. Ilyen még soha nem fordult elő. És ez a jelenség azonnal elkezdődött, amint az oltások megjelentek.
John írt a halottkémnek, megkérdőjelezte a trombózisos halálozások számát és azt, hogy miért nem tesznek semmit. 40 vagy 50 orvosnak küldték el. A halottkém maga soha nem válaszolt; titkára azt válaszolta, hogy a kormány politikáját követik.
Orvosok jelentkeztek, például a Barrington-nyilatkozat révén, de figyelmen kívül hagyják őket. Nem szerepelnek a Big Pharma bérlistáján.
John sok „Covid” halálesetről gondoskodott, de személyesen soha nem volt beteg. Megkérdezte az ápolónőket a kórházban, ahol nemrégiben járt, hogy tapasztalták-e a trombózisos halálozások növekedését, és azt mondták, igen, „mert a vért ragasztóvá teszi”. Tudják, hogy ez megtörténik, de nem riasztanak.
Mit tegyen a halottkém? Nyilvánossá kell tennie a védőoltásban részesülők trombózisos halálozásának riasztó növekedését . Tudnia kell, hogy morálisan tekintve a kormány politikáját figyelmen kívül kell hagyni.
Mindenkinek, aki ebben részt vesz, megvan a maga érdeke, saját programja. Mennyi pénzbe kerülne az egyes személyek befolyásolása? Még azok is, akik beadják az oltást, 30 fontot kapnak óránként. Tommo: Az oltások vásárlása és beadása sok pénzbe kerül.
Az NHS munkatársainak, akik megtagadják az oltást, áprilisig kell beoltaniuk, de John úgy véli, hogy velük kapcsolatban „a kivégzés felfüggesztése” lesz, mivel ők alapvetően tanúi annak, ami történik. Ha áprilisban elmennek, szabadon beszélhetnek. Azok az orvosok, akikről beszélt, mindent pontosan ugyanúgy látnak.
John hetek óta nem látott senkit sem meghalni „Covid”-ban. Ez mind az oltást követő trombózis miatti hirtelen halálozás.
Üzenet a nyilvánosság számára. Végezzen kutatást. Kerülje a Google-t és a BBC-t. – Soha nem a Covidról volt szó; az ellenőrzésről volt szó"

Hamis Járványok 4.0: COVID-19, spanyolnátha újratöltve (1918-1920)

A történelem ismétli önmagát, ugyanabba a tócsába lépünk újra és újra. A mai kókler kuruzslóink, áltudományos méregkeverőink, már akkor is itt voltak közöttünk és halomra ölték az embereket, az egészség és a tudomány nevében.
100 évvel ezelőtt ugyanezeket a próbálkozásokat láthattuk, a videóban látható újságcikkek szerint, kötelező maszk viselés, templomok és egyéb közösségi terek kötelező lezárása, gyülekezés megtiltása. A fegyveres erők lakosság ellen fordítása...

1920, az egyik cikk a videóból:
„Visszautasította a maszk viselését; lelőtte a tiszt”
„San Francisco, Október 28. - Miközben temérdek járókelő keresett fedezéket, H. D. Miller, a szolgálatban levő Egészségügyi Tiszt, meglőtte és súlyosan megsebesítette James Wisser-t a patkolókovácsot. Egy városi gyógyszertár előtt, ma a korai órákban, miután Wisser visszautasította az influenza maszk viselését.
A rendőrség szerint, Miller a levegőbe lőtt először, amikor Wisser először viszautasította a maszk viselését. Wisser megközelítette, és az ezt követő összetűzésben meglőtték a karján és a lábán.
Wisser-t a központi vészhelyzeti kórházba szállították, ahol aztán letartóztatás alá helyezték, mivel nem engedelmeskedett Miller parancsának.”

A nagy átverés: a "fertőző" betegségek képzete
https://www.bitchute.com/video/FGE3OQ9nnmaj/

Eredeti videó: https://www.bitchute.com/video/c8XcSWv27e5B/