2022. augusztus 4., csütörtök

Vax gyilkosok

 

Orvosok, politikusok, szerkesztők megérdemlik a halálbüntetést mert összeesküvést követtek el előre megfontolt népirtást

A világkormány jelenlegi gyilkosság a profitért/népességcsökkentési tervében a Big Pharma, a Big Government és a Big Media együtt dolgozik emberek millióinak kiirtásán - és sikerrel járnak.

Ahelyett, hogy az átlagembereket az oltási útlevelükről kérdeznénk ki, és megbüntetnénk őket, ha elég okosak voltak ahhoz, hogy elkerüljék a mérgező oltást, valami sokkal hasznosabbat javaslok a közérdek szempontjából.

Ahelyett, hogy szükségtelenül megzavarjuk az ártatlan polgárok életét ezekkel az értelmetlen és szadista bosszúságokkal, vádoljuk meg tömeggyilkossággal ezeket a baljós orvosokat, perverz politikusokat, elitista vezetőket és média embergyűlölőket. Mert a bizonyítékok vaskosak.

De hacsak nem kapcsolja ki a tévét, nem fogja hallani. Hallgassák meg, értsék meg, ítéljék el őket, majd végezzék ki őket. Mindannyiukat. Itt vannak a bizonyítékok.

1. Nobel-díjas feltalálója, Kary Mullis szerint a PCR-teszt valójában nem tud semmilyen konkrét betegséget azonosítani; ezért ez a széles körben használt teszt nem tudja bizonyítani, hogy valaki valóban elkapta a COVID-ot, nemhogy belehalt volna. Mégis emberek millióit, köztük sok gyermeket és fiatal felnőttet, akik életük virágkorában voltak, gyilkolták meg olyan manipulált diagnózisok alapján, amelyek bizonyíthatóan hamisak.

2. A világ legelvakultabb orvosai - nevezetesen Cowan, Kaufman és Lanka - szerint a COVID néven ismert betegséget soha nem izolálták és nem tisztították meg, ami azt jelenti, hogy valójában nem létezik, és mivel az a sok szerencsétlen ember, aki beadatta az oltást és meghalt, bizonyára a kezelés miatt halt meg, mivel a betegség nem létezik és soha nem is létezett.

 

 

3. A szövetségi sürgősségi felhasználási engedély, amely lehetővé tette a kormány számára, hogy a Remdesivir-t feltételes kezelésként elrendelje ennek a nem létező betegségnek a kezelésére, attól függött, hogy nincs más megfelelő kezelés, ezért a hatóságok olyan keményen küzdöttek a hidroxiklorokvin és az Ivermectin betiltásáért, mint vény nélkül kapható gyógymódok ennek a pestisnek álcázott influenzának a kezelésére.

Mert ha elfogadnák őket törvényes gyógymódként - ami mostanra már régen megtörtént -, az azt jelentené, hogy a Remdesivirt illegálisan hagyták jóvá, mivel az életképes alternatívákat szisztematikusan elnyomták, hogy mind a gyógyszeripari óriások, mind pedig a kórházak és orvosok profitját hizlalják, akik összejátszottak ebben a felfoghatatlanul despotikus csalásban. Ez azt jelenti, hogy az ebben az ördögi tervben részt vevő összes összeesküvő ellen vádat lehet és kell emelni tömeggyilkosságra való összeesküvés miatt, ami világszerte több mint két éve zajlik.

4. Összhangban ezeknek a vény nélkül kapható gyógyszereknek a betiltásával, amelyek csökkentették a halálos kimenetelű bármilyen influenzaszerű himlő halálos voltát, amit a nyilvánosságra erőszakoltak, a Remdesivir használata 3200 dollár/adag áron halálosnak bizonyult a korábbi kísérletekben, mégis voltl

A terv gonosz természetének bizonyítéka az volt, hogy a kórházaknak fizetett 100 000 dollárt meghaladó teljes prémiumot kaptak holttestenként, amit ez a démoni formula eredményezett, ami örökre beszennyezte az orvosi szakmát, és lerombolt minden bizalmat, amit a közvélemény valaha is táplálni fog a kormány iránt, amely ezt megengedte, és valójában lelkesen és cinikusan támogatta a döbbenetes profit, az átható korrupció és a félrevezetett társadalmi megalománia nevében.

Klaus Schwab Nagy Újraindítása valójában az emberi társadalmat tette tönkre. A hatása az őrültek által irányított világra felmérhetetlen.

Mindenekelőtt pszichológiai és fiziológiai szempontból szabotálta a jövő generációit a gyermekek elleni csonkításokkal, amelyeket soha nem lehet megbocsátani, de amelyeket még évekig nem is lehet megfelelően értékelni, mivel a szívrohamot kapó gyermekek és a halva született csecsemők egy olyan rémálomszerű jövőt sejtetnek, amely talán nem is létezik, amint a fajunknak okozott, önmaga által okozott csapás paramétereit teljesen megértik, ha egyáltalán valaha is megértik.

A meggyilkolt jab-áldozatok vénáiból kivont szervetlen, de önszerveződő iszap borzalmas látványa felfedi azokat a romlott mentális folyamatokat, amelyek a legjobban fizetett orvosainkat arra késztették, hogy ilyen aljas sorsot találjanak ki a bennük bízó pácienseik számára, egy olyan árulást, amelyet soha nem fognak megérteni azok, akik még mindig óvatosan próbálják megérteni, hogy embertársainkba vetett bizalom talán már túl van az emberi viselkedés reális lehetőségein. Ez egy olyan rémálom lenne, amelyből az emberek soha nem tudnának kilábalni.

 

 

Mégis, a nukleáris család elpusztításával és az egyéni emberi autonómia végleges eltörlésével együtt, úgy tűnik, ezek azok a tulajdonságok, amelyeket az emberi anatómiával babráló megalomániások ki akarnak törölni az emberi viselkedés repertoárjából, és ez a benyomás émelyítően hat, ha azt a beteges torzszülöttet, a robotzsidó Yuval Noah Haririt nézzük.

Rabszolgák teremtéséről és az emberek kiirtásáról beszélünk, és a folyamat - most, hogy az orvostudomány átállt a sötét oldalra - nem biztos, hogy visszafordítható.

Ennek az egyre sötétebbé váló rémálom-forgatókönyvnek az egyik kulcstényezője a lakosság tudatosságának gyorsuló hanyatlása. A televízió és a képességeinek erodálására kiszámított propaganda által éveken át tépázott, összegyűlt választók már nem képesek különbséget tenni Joe Biden és Donald Trump, vagy akár Ron DeSantis és Tulsi Gabbard között, mert mind a jelölteket, mind a választókat annyira a zsidó média által előírt tanterv szerint szabályozzák, hogy nagyon kevesen képesek már elképzelni egy olyan valóságot, amely táplálja az egyéni szabadságot. Oly sokáig az egyetlen lehetőség mindig is az volt, hogy elfogadjuk a kenőpénzt és elfogadjuk a sorsunkat, és bármi másra törekedni - például megérteni, hogy milyen lenne egy igazán szabad társadalom - egyszerűen messze túlmutat azon, amit a helyi újságok szerint valaha is lehetséges lesz.

Említettem már, amit Freud elfelejtett elmondani? Az egyetlen dolog, ami számít, az az, amit másokért teszel. Amit magadért teszel, az senkit sem érdekel.

Ugyanez fordítva is igaz. Senkit sem érdekel, hogy mit teszel magadért, de örökre ismert leszel arról, hogy mit tettél másokért.

Ebben a tekintetben minden idők legszörnyűbb mészárosa nem lehet más, mint az amerikai kormány jelenlegi legjobban fizetett alkalmazottja, Dr. Anthony Fauci, aki a COVID-készítményéről szóló hazugságaival valószínűleg több embert ölt meg, mint bármely más ember a történelemben, vagy fog, mire néhány év múlva, amikor a tüskés fehérjéi befejezik ördögi pusztításukat.

De ami igazán őt teszi a bajnokká a vakcinagyilkosok között, az az, hogy valószínűleg már azelőtt bajnok volt, hogy a COVID-csalás valaha is elkezdődött volna.

 

 

Bruce McDonald barátom írta:

Fauci évtizedek óta szó szerint megúszta a tömeggyilkosságot! Ez egy részlet Dr. Robert Willner előadásából, ahol népirtással vádolja Anthony Faucit.

Dr. Willner az állítását alátámasztó bizonyítékokat a "Halálos megtévesztés, A bizonyíték, hogy a SEX és a HIV abszolút nem okoz AIDS-et" című könyvében tette közzé. Dr. Willner még egy olyan személy vérét is befecskendezi magának, akiről ismert, hogy HIV-vírusos, hogy bizonyítsa állításait!

Dr. Willner leleplezi az Anthony Fauci által elkövetett első nagyszabású bűnös csalást, a HIV okozza az AIDS-et hoaxot. Fauci rájött, hogy eltérítheti az újonnan feltalált PCR-eljárást, hogy azt a látszatot keltse, hogy világjárvány van kialakulóban, egyszerűen azzal, hogy az eljárást helytelenül "tesztnek" nevezi, és ellenőrzi a folyamat során használt ciklusok számát.

Ez a teljes Csalás, miszerint a HIV okozza az AIDS-et, a mai napig ártatlan emberek véget nem érő áradatának megöléséért felelős. Ez egy olyan csalás, amely jóval több mint fél TRILLIÓ dolláros profitot termelt a Big Pharma számára azáltal, hogy a létező legmérgezőbb gyógyszerekkel ölte meg az embereket.

Videó: Több mint 30 évvel ezelőtt Dr. Robert Willner leleplezte Fauci gyilkos hazugságát, miszerint a HIV AIDS-et okoz

Kell-e még mondanom, hogy már régen itt az ideje, hogy felkeljünk és elpusztítsuk azokat az őrülteket, akik tönkreteszik az országunkat és a világot, mielőtt már nem vagyunk képesek megkísérelni egy ilyen létfontosságú manővert?

Többek között ez lenne az egyetlen módja annak, hogy meggyőzzük a világot arról, hogy visszanyertük a józan eszünket, ami megelőzné annak szükségességét, hogy a világ többi része felkeljen és elpusztítsa azt a veszett kutyát, amivé az Amerikai Egyesült Államok egyértelműen vált, amit most, hogy beszélünk, Kína és Oroszország minden bizonnyal fontolgat.

Mert ha mi magunk nem tesszük meg, végül valaki más biztosan megteszi.

https://www.pokolafoldon.hu/pandemia/vax-gyilkosok

FBI informátor kiszivárogtatja a "Csak belső használatra" dokumentumot "Hogyan lehet észrevenni egy belföldi terroristát

Az FBI szövetsége a Demokrata Párttal új abszurd magasságokba emelkedett a Project Veritas által most kiszivárogtatott dokumentummal, amely az ügynökség szerint "milíciai erőszakos szélsőségeseket" (Militia Violent Extremists, MVEs) minősít.

A "Nem minősített/rendészeti szempontból érzékeny", "csak az FBI belső használatára" szánt dokumentum olyan szimbólumokat, képeket, kifejezéseket, eseményeket és személyeket vázol fel, amelyeket a különleges ügynököknek keresniük kell, amikor állítólagos belföldi terroristákat azonosítanak.

A "Szimbólumok" rész alatt a dokumentum azt állítja, hogy az MVE-k "a második kiegészítéssel indokolják létezésüket, a "jól szabályozott milícia", valamint a fegyverviseléshez való jog említése miatt".

Ez alatt, a "Gyakran hivatkozott történelmi képek és idézetek" részben a forradalmi háború képei, mint például a Gadsden zászló és a Betsy Ross zászló, az erőszakos szélsőségesség jeleként szerepelnek.

A "Common Phrases and References" (Gyakori kifejezések és hivatkozások) részben a 2021. január 6-án a Capitolium épületében meggyilkolt veterán Ashli Babbittot említik, mint olyan személyt, akit az MVE-k "mártírnak" tartanak.

 

 

A dokumentum felsorolja a Ruby Ridge, a Waco és az Oklahoma City-i robbantást, mint radikális és/vagy erőszakos múltbeli eseményeket.

A Project Veritas megjegyezte, hogy az FBI egyik informátora szivárogtatta ki nekik a dokumentumot. Az iroda elitista baloldali tisztviselői nem tettek kísérletet arra, hogy felsorolják a radikális baloldali csoportok szimbólumait, képeit, kifejezéseit, eseményeit és személyeit, mint például az Antifa, amely piros-fekete zászlót, anarchia zászlót, anarchoszocializmus zászlót, vagy Black Lives Matter zászlót lobogtat a tüntetéseken, amelyek közül néhány rendkívül erőszakos volt és egész városrészeket gyújtott fel.

 

 

 

Ami furcsa, hogy az FBI miért nem vette a fáradságot, hogy összefoglalja a radikális baloldali csoportok szimbólumait és hasonlókat. Ez egy újabb ügynökség, amelyet a Biden-kormányzat fegyverként használ a politikai ellenzék ellen.

https://www.pokolafoldon.hu/politika/fbi-informator-kiszivarogtatja-a-csak-belso-hasznalatra-dokumentumot-hogyan-lehet-eszrevenni-egy-belfoldi-terroristat

FBI informátor kiszivárogtatja a "Csak belső használatra" dokumentumot "Hogyan lehet észrevenni egy belföldi terroristát

 

Az FBI szövetsége a Demokrata Párttal új abszurd magasságokba emelkedett a Project Veritas által most kiszivárogtatott dokumentummal, amely az ügynökség szerint "milíciai erőszakos szélsőségeseket" (Militia Violent Extremists, MVEs) minősít.

A "Nem minősített/rendészeti szempontból érzékeny", "csak az FBI belső használatára" szánt dokumentum olyan szimbólumokat, képeket, kifejezéseket, eseményeket és személyeket vázol fel, amelyeket a különleges ügynököknek keresniük kell, amikor állítólagos belföldi terroristákat azonosítanak.

A "Szimbólumok" rész alatt a dokumentum azt állítja, hogy az MVE-k "a második kiegészítéssel indokolják létezésüket, a "jól szabályozott milícia", valamint a fegyverviseléshez való jog említése miatt".

Ez alatt, a "Gyakran hivatkozott történelmi képek és idézetek" részben a forradalmi háború képei, mint például a Gadsden zászló és a Betsy Ross zászló, az erőszakos szélsőségesség jeleként szerepelnek.

A "Common Phrases and References" (Gyakori kifejezések és hivatkozások) részben a 2021. január 6-án a Capitolium épületében meggyilkolt veterán Ashli Babbittot említik, mint olyan személyt, akit az MVE-k "mártírnak" tartanak.

 

 

A dokumentum felsorolja a Ruby Ridge, a Waco és az Oklahoma City-i robbantást, mint radikális és/vagy erőszakos múltbeli eseményeket.

A Project Veritas megjegyezte, hogy az FBI egyik informátora szivárogtatta ki nekik a dokumentumot. Az iroda elitista baloldali tisztviselői nem tettek kísérletet arra, hogy felsorolják a radikális baloldali csoportok szimbólumait, képeit, kifejezéseit, eseményeit és személyeit, mint például az Antifa, amely piros-fekete zászlót, anarchia zászlót, anarchoszocializmus zászlót, vagy Black Lives Matter zászlót lobogtat a tüntetéseken, amelyek közül néhány rendkívül erőszakos volt és egész városrészeket gyújtott fel.

 

 

 

Ami furcsa, hogy az FBI miért nem vette a fáradságot, hogy összefoglalja a radikális baloldali csoportok szimbólumait és hasonlókat. Ez egy újabb ügynökség, amelyet a Biden-kormányzat fegyverként használ a politikai ellenzék ellen.

https://www.pokolafoldon.hu/politika/fbi-informator-kiszivarogtatja-a-csak-belso-hasznalatra-dokumentumot-hogyan-lehet-eszrevenni-egy-belfoldi-terroristat

A Facebook Biden hóna alá nyúlt - A fészúk segített Bidennek nyerni

Forrás: www.kla.tv/23263

Steve Kirsch vita a vírus létezéséről

 

Hadd legyek világos. A magam nevében beszélek, mint riporter, aki szerint a SARS-CoV-2 nem létezik.

Nem beszélek Andrew Kaufman, Stefan Lanka, Tom Cowan, Christine Massey, Sam Bailey vagy bárki más nevében, aki ugyanerre a következtetésre jutott.

RENDBEN. Steve Kirsch így vázolja fel a vitát (lásd még itt): A COVID-del kapcsolatban van egy sor tény, amit az asztalra lehet tenni. Aztán eldöntöd, hogy melyik hipotézis magyarázza meg legjobban ezeket a tényeket.

Az ő esetében ő ezt választja: "A SARS-CoV-2 létezik."

Ez a megközelítés elemi hiba.

Én nem kérdőjelezek meg semmilyen hipotézist. Én egy egyenesen laboratóriumi eljárást támadok.

A támadásom a következő szinten történik: "Az "A" pohárból a "B" pohárba öntötted a folyadékot. Tévedtél. A C pohárba kellett volna öntened."

A virológusok egy laboratóriumi eljárást alkalmaznak, hogy felfedezzenek egy vírust, amit még soha nem láttak. Azt állítják, hogy ez az eljárás ISOLÁLJA a vírust az összes környező anyagtól egy általuk létrehozott levesben. Én azt mondom, hogy az eljárásuk egyáltalán nem ezt az eredményt hozza. Pont.

Azt mondom, hogy nincs izoláció.

Dióhéjban ennyi.

 

 

A hipotézisekről való vitatkozás teljesen mellékes.

De írok néhány szót erről a témáról, csak hogy tisztázzuk a helyzetet.

Ha egy igazi tudós tények egész gyűjteményét tenné le az asztalra, akkor minden egyes tényt alaposan megvizsgálna, hogy megbizonyosodjon arról, hogy az tényleg tény. Amikor elégedett, leülne, elgondolkodna, és megkérdezné magától: "Milyen hipotézis magyarázná meg ezeket a tényeket?".

Tegyük fel, hogy előáll eggyel. Ez még csak a tényleges tudományos munka kezdete. Miért? Mert egy hipotézis egyetlen tudományos értéke az, hogy képes PREDIKÁLNI.

És ez alatt azt értem, hogy konkrét és nagyon hasznos jóslatot tegyen, amelyet TÉNYLEGES KÍSÉRLETEKKEL lehet igazolni vagy cáfolni.

Ha egy hipotézist, amely megmagyaráz egy sor tényt, pezsgősdugók kipukkasztásának indokaként állítunk, az azt jelzi, hogy durván félreértjük, mi is a tudomány.

Ezen az alapon vitát folytatni hiábavaló, irreleváns és időpocsékolás lenne.

Végül, egyelőre a vita videón történő lefolytatása hasznos információkat közvetíthet a nézők számára, de nem véletlenül ragaszkodnak az orvosi és tudományos folyóiratok makacsul ahhoz, hogy a tanulmányokat szavak formájában mutassák be - szemben azzal, hogy a szerzők felöltöznek és a kamera előtt ismertetik munkájukat.

Az oldalon lévő szavak sokkal jobbak.

Lehetővé teszik, hogy más tudósok, újságírók és civilek nagyon alaposan, mondatról mondatra átnézzenek egy tanulmányt. Lehetővé teszik más tudósok számára, hogy a szerzők munkáját ÚJÓLAG MEGISMÉTLŐDJÉK, hogy kiderüljön, megállják-e a helyüket az eredmények és a következtetések.

Persze ebben a "gyorsan változó világban, ahol az emberek úton vannak, és aktív életmódot folytatnak", talán el kellene fogadnunk a Könnyebb és gyorsabbat, mint a tudományos döntéshozatal módját.

"Oké, Fred, a kamerák fel vannak állítva, készen állunk a felvételre? Minden vitázó online van? Megvan már a szavazó képernyő, hogy a nézők szavazhassanak, és eldönthessék, mi a tudomány és mi nem, amikor végeztünk?"

 

 

Eláll a lélegzetem a várakozástól.

Másrészt, ha van "egy független szakértőkből álló testület", amely meghozza ezt a döntést, akkor a jövőben bérbe adhatjuk őket a The New England Journalnak és a The Lancetnek. Igen, egy kóborló testület, amely mindenféle ítéletet hoz. Fűszereznék a tudományt, amelynek nagy szüksége van az azonnali melodrámára és a boffo kasszasikerekre.

A pokolba is, csináljunk ebből a vitából egy vetélkedőt.

"Remek ötlet, Jim. Egy pár magas, bikinis modell, akik nagy táblákkal sétálgatnak, és egy olyan műsorvezető, mint, ó, Chris Wallace vagy az a fickó, aki folyton arról beszél, hogy egymillió dollárra fogadást köt. Hogy is hívják? Kirsch. Steve Kirsch."

Stevie, bébi, senkit sem érdekel a pénzed. Senkit sem érdekel a te millió dollárod.

- Jon Rappoport

https://jonrappoport.substack.com/p/the-steve-kirsch-debate-about-the?utm_source=email

https://stevekirsch.substack.com/p/1m-bet-rules Ez Steve Kirsch cikke, amelyre Jon Rappoport válaszol.

A gyógyszerészeti sötét korszak vége közeleg, ahogy az igazság fénye a "kémiai egyensúlyhiány" csalásra vetül

 

A gyógyszeripari bűnszövetkezet ismét lebukott a nyilvánosság átverésén.

Ezúttal a régóta fennálló pszichiátriai átverés az agy "kémiai egyensúlyhiányáról", amelyet csak veszélyes, szörnyű mellékhatásokkal járó gyógyszerek adagolásával lehet "helyreállítani" (anélkül, hogy a "helyes kémiai egyensúlyt" valaha is azonosították volna), alaposan lelepleződött, mint az agyzsibbasztó áltudomány újabb túladagolása.

Az átverés természetesen rengeteg pénzt hozott a szociopata gyógyszergyártók és a kábítószer-kereskedők pszichiátriai kontrollszektájának szentségtelen szövetségét irányító degeneráltaknak. Emellett rengeteg embert tett mozgásképtelenné vagy gyilkolt meg, támogatva ezzel a globalista eugenikai programot, amelynek célja az emberi faj megölése vagy tehenivé tétele.

De úgy tűnik, hogy az igazság végre áthatolt a dezinformáció erőterén, amelyről a pszichopolitikai-gyógyszeripari konglomerátum hírhedt.

A gyógyszeripari bűnszindikátus mögött álló felforgatók számára ez a legújabb kínos helyzet a kovid pszichopsziájának pénzzel történő kiégetése és a váxjab halálos áldozatok számának növekedése után következik.

Az írás a falon van a népirtó szélhámosok számára, mivel szinte eltűnőben van azoknak az embereknek a száma, akik még mindig hisznek egy rohadt szónak is, ami ezeknek az őrülteknek a villás nyelvéről csöpög.
Remélhetőleg fejek fognak hullani, és ezek a bűnözők felelni fognak azokért a milliókért, akiket megcsonkítottak és megöltek az eltűnőben lévő gyógyszerészeti sötét korszak évtizedei alatt.

Az alábbi cikk a The Citizens Commission on Human Rights UK (CCHR UK), amelynek több mint 60 éves elkötelezett kampánya a pszichofarmáciai zsarnokság ellen mára hatalmas igazsághoz vezetett, meggyőző elemzést nyújt a "kémiai egyensúlyhiány" tömeges gyógyszerkészítményekkel kapcsolatos törekvésekről.

A "kémiai egyensúlyhiány" egy pszichiátriai marketingeszköz volt.

 

 

Forrás: CCHR UK

Évtizedeken át írtak fel az embereknek antidepresszánsokat abban a hitben, hogy a pszichiátriai gyógyszerek képesek valamit tenni az úgynevezett "kémiai egyensúlyhiány megszüntetésére az agyban".

A pszichiáterek, a gyógyszergyárak és spin-doktoraik arra használták ezt az elképzelést, hogy meggyőzzék az embereket arról, hogy a gyógyszerek szedése hasznos lehet, miközben az antidepresszánsok növekvő eladásából is profitáltak.

A meglévő tanulmányok új felülvizsgálata azonban megállapította, hogy a depressziót valószínűleg nem kémiai egyensúlyhiány okozza, és jelezte, hogy az embereket fel kell hívni a figyelmüket a kezelés egyéb lehetőségeire.

Gondoljunk csak bele: ha az antidepresszánsok állítólag az agy egyensúlyhiányát korrigálnák, akkor ebből következne, hogy lenne mód annak mérésére, hogy az egyensúlyhiány mikor korrigálódott. Csak a jegyzőkönyv kedvéért: nincs mód az agy egyensúlyának vagy egyensúlyhiányának mérésére.

Az évek során számos megkeresés érkezett, amelyekben adatokat kértek a kémiai egyensúlyhiányra vonatkozó állítások alátámasztására. A kéréseket soha nem teljesítették, mégis a pszichiáterek a gyógyszergyártó cégekkel szentségtelen szövetségben továbbra is tudománytalan retorikát használtak, ami a gyógyszerek felírásának folyamatos növekedését eredményezte. Július elején arról számoltak be, hogy Angliában az előző évhez képest közel félmillióval több felnőtt szed antidepresszánst.

Végeredményben ez egy lenyűgöző marketingstratégiát jelzett, amely hatalmas profitot termelt a gyógyszergyártóknak, miközben mérhetetlen pusztítást végzett. 2000 óta csak Angliában több mint 5 milliárd fontot költöttek antidepresszánsokra. Kétségtelen, hogy ez kereskedelmi sikert jelent, ami boldoggá tette a részvényeseket, de mindez az emberek kárára történt.

11 ország és az Európai Unió 151 figyelmeztetést adott ki, amelyekben arra figyelmeztetnek, hogy az antidepresszánsok káros mellékhatásokat okoznak. Ezek között 37 olyan figyelmeztetés van, amely szerint az antidepresszánsok öngyilkossági kockázatot vagy öngyilkos magatartást okoznak.

Emellett 35 országból 279 tanulmány készült, amelyek azt mutatják, hogy az antidepresszánsok káros mellékhatásokat okoznak. Ezek közé tartozik 49 tanulmány az újszülöttkori komplikációkat okozó antidepresszánsokról és 27 tanulmány az öngyilkossági kockázatot vagy öngyilkossági kísérletet okozó antidepresszánsokról.

A legfontosabb tényező mindebben a tájékozott beleegyezés. Azáltal, hogy lehetővé válik az antidepresszánsok veszélyeiről való teljes körű tájékoztatás, az emberek saját maguk dönthetnek, ahelyett, hogy elfogadnák az áltudományos állításokat.

Megpróbálják majd megvédeni a jövedelmező vállalkozást, de az antidepresszánsok mézesmadzagja olyan, mint egy kártyavár, amely összeomlás előtt áll. A pszichiátriai színjáték ideje lejárt.

https://www.pokolafoldon.hu/pandemia/a-gyogyszereszeti-sotet-korszak-vege-kozeleg-ahogy-az-igazsag-fenye-a-kemiai-egyensulyhiany-csalasra-vetul

Az orosz MIL Ukrajna eredetűnek nyilvánítja a C19-et! A DNC globalistái hozták létre a Covidot!

 

ÚJ BIOLÓGIAI FRISSÍTÉS OROSZORSZÁGBÓL

A sugárvédelmi, vegyi és biológiai védelmi erők főnökének, Igor Kirillov tábornoknak új tájékoztatója az Egyesült Államok katonai biológiai tevékenységéről Ukrajna területén.

Az orosz MIL megvizsgálta a megadó ukrán katonáktól származó biológiai mintákat, és amit találtak, az több mint nyugtalanító. Körülbelül 20%-uk nyugat-nílusi kórokozókat hordozott, amelyeket "a Pentagon az ukrán UP-4 és UP-8 projektek részeként" tanulmányozott. Ez azt sugallja, hogy az ukrán katonákat önkéntelen biológiai kísérleteknek vetik alá, és biológiai fegyvereknek teszik ki őket (gondoljunk csak Nürnbergre).

A kórokozók hordozásán kívül szinte az összes feladott ukrán katona a legkülönfélébb kábítószerek és opioidok, köztük metamfetamin és kodein nyomait is magánál tartotta.

Oroszország biztosan emlékeztetett minket a nácik metamfetamin használatára a második világháborúban. Erről már 2 héttel ezelőtt is beszámoltam, amikor a baloldali média megpróbálta ezt a valóságot valamiféle X-men mutáns összeesküvés-elméletnek beállítani. Nem, ők csak nácik, és történelmileg a nácik drogot használnak. Különösen a háborúban előnyként.

Oroszország arra hivatkozik, hogy ezt az ukránok által használt metamfetamint, a Pervitint az amerikai katonák is használták Vietnam és Korea alatt. A háború pszicho-emocionális terheinek csökkentésére fejlesztették ki.

Szándékolt mellékhatása azonban a túlzott agresszió, ami Oroszország szerint az egyik fő oka annak, hogy a nacionalista ukrán erők "rendkívüli kegyetlenséget" tanúsítanak a civilekkel szemben, és saját népüket lövik Donbászban. Ukrajna tudatmódosító szereket alkalmaz az erőin, hogy fogékonyabbá tegye őket a szörnyű tettek végrehajtására.

 

 

Ezután következik az eddigi talán legrobbanásveszélyesebb dia, amelyben Oroszország végre előáll, és KÖZVETLENÜL megvádolja az USA-t, hogy felelős a Covid-19 létrehozásáért és felszabadításáért. Az elejétől fogva azt mondom, hogy ez az egész a C-19-hez vezet, ami a szög lesz a koporsóban és a vörös pirula, ami felébreszti a világot.

Az USA-nak Oroszország és a keleti világ többi része részéről érkező visszahatás közvetlenül azért van, mert a világ rájött, hogy az Egyesült Államok hozta létre a COVID-ot. Konkrétan a "DNC/Liberális Globalisták", ahogy az oroszok állítják. Nem Trump.

Oroszország tisztázza, hogy több mint 16.000 biológiai mintát, köztük vér- és szérummintákat is nyilvántartanak, amelyeket Ukrajnából az USA-ba, Grúziába, európai országokba szállítottak.

Az USA azt állította, hogy ezeket a biológiai mintákat "kizárólag békés célokra" fogják felhasználni, de láthatjuk, hogy nem így történt.

Oroszország ezután rámutatott Jason Crow amerikai kongresszusi képviselőre, a képviselőház hírszerzési bizottságának tagjára, aki figyelmeztette az amerikaiakat a veszélyekre, ha DNS-üket magánvállalatoknak (Think 23&Me) adják át vizsgálatra, mert:

"...fennáll annak a lehetősége, hogy a teszteredményeket eladják harmadik félnek... és a kapott információkat felhasználhatják olyan biológiai fegyverek kifejlesztésére, amelyek célpontjai meghatározott csoportok... vagy egyének".

Pontosan úgy hangzik, mint amit Oroszország mindvégig állított. Hogy az USA biológiai fegyvereket gyártott, hogy etnikailag megtisztítson bizonyos egyéneket a kiválasztott genomszekvenciáktól. Nem tudom, ti hogy vagytok vele, de az etnikai tisztogatás biológiai fegyverekkel nem hangzik túl "demokratikusan", de lehet, hogy ez csak én vagyok.

Oroszország szerint ez a tevékenység alapos okot ad arra, hogy megkérdőjelezzék az amerikai katonai biológusokat a COVID-19 kórokozó megjelenésében és terjedésében. Oroszország idézi:

"2022 májusában Jeffrey Sachs - a The Lancet című tekintélyes orvosi folyóirat vezető szakértője és a Columbia Egyetem professzora, a globális biológiai biztonság vezető tudományos intézménye - egy spanyolországi konferencián elmondta, hogy "...a koronavírust mesterségesen hozták létre, és nagy valószínűséggel az amerikai biotechnológiai fejlesztések felhasználásával hozták létre...".

 

 

Ezt egy pillanatra szívd magadba. Aha. Oroszország most vádolta meg az Egyesült Államokat a Covid-19 létrehozásával és kibocsátásával. De várjunk csak, van még más is.

Oroszország megerősíti, hogy a C19 természetellenes viselkedése azt bizonyítja, hogy ezt a vírust nem csak ember alkotta, hanem folyamatosan dolgoztak rajta, és "mesterségesen táplálták" a különböző változatok különböző régiókba történő bevezetésével.

Én magam és sokan mások is hajlottunk arra az elképzelésre, hogy nem Wuhan volt a C19 járvány egyetlen "eredete". A vírust a világ több laboratóriumában is kibocsátották, különböző, speciálisan megtervezett változatokkal, amelyeket úgy terveztek, hogy a régió lakosságát célozzák meg a genomspecifikus C19 vírussal.

A DNC globalistái Ukrajnát használták a vírus előállításának bázisaként, majd a genom-specifikus vírusokat a világ különböző pontjain lévő laboratóriumokba szállították, hogy a vírus az egész világot megfertőzze...

Szakértőink szerint ezt bizonyítja a koronavírusok előfordulásának különböző csúcsokat okozó genovariánsainak jellegtelen változékonysága, a letalitás és a fertőzőképesség jelentős különbségei, az egyenlőtlen földrajzi eloszlás és a járványfolyamat egészének kiszámíthatatlansága. Úgy tűnik, hogy a betegség megfékezésére és izolálására tett erőfeszítések ellenére a világjárványt mesterségesen táplálják a vírus új változatainak egy adott régióban történő bevezetésével.

Oroszország a továbbiakban közvetlenül az USA Nemzetközi Fejlesztési Ügynökségét (USAID) vádolja az új Covid-változatok létrehozásában való részvétellel. Arra hivatkozva, hogy 2009 óta (Obama) tanulmányozzák a koronavírust, és hogy a projekt egyik fő szerződője a hírhedt Biden-féle biolaboratórium, a Metabiota, az ukrajnai biológiai visszaélések fő forrása.

A COVID-19 forgatókönyv megvalósítása és a Predict program USAID általi 2019-es sürgősségi leállítása a világjárvány szándékos jellegére és az USA részvételére utal annak kialakulásában.

Oroszország úgy véli, hogy az USA nemcsak létrehozta és kibocsátotta a C19-et, hanem ezt szánd szándékkal tette.

És amikor már azt hitted, hogy ennél rosszabb már nem lehet... még rosszabb lesz.

A harmadik dián Oroszország kiemeli a Labirintus Ukrajna tevékenységét. Különösen az ukrán katonák beoltását, és a biológiai minták gyűjtését tőlük, hogy genomspecifikus biológiai fegyvereket fejleszthessenek ki. A Labirintussal kapcsolatban álló egyik fő vállalkozót idézve, ismét Biden Metabiota.

 

 

Oroszország azt is megjegyzi, hogy a Labyrinth Global Health a CORONAVIRUSOKAT ÉS MAJOMHIMLŐT tanulmányozta.

Így világos tendenciát látunk: a Pentagon érdekeltségi övezetébe kerülő fertőző betegségek kórokozói később világjárványt okoznak, amelynek haszonélvezői az amerikai gyógyszeripari vállalatok és pártfogóik, az amerikai Demokrata Párt vezetői.

Szent szar... Oroszország most mondta, hogy a DNC és az amerikai nagy gyógyszergyárak szándékosan okoznak világjárványokat, hogy megnyerjék a választásokat...

Komoly legitimitást adva Anon általános tézisének a C19-ről és 2020-ról, és legitimitást adva az én tézisemnek, hogy a Monkeypox a következő biofegyver, amelyet a Deep State szándékosan bocsát ki, hogy megpróbálja ellopni a 2022-es választást a tömeges levélben történő szavazással.

Összefoglalva, Oroszország most KÖZVETLENÜL megvádolta a DNC globalistáit:

  • -a koronavírusok és most már a majomhimlő új változatainak létrehozásával és kibocsátásával, szándékosan, a politikai ellenőrzés és a világuralom céljából.

  • -a világ polgárain végzett, beleegyezés nélküli kísérletezéssel, hogy genom-specifikus biológiai fegyvereket hozzanak létre etnikai tisztogatás céljából.

  • -kábítószerek, például metamfetaminok létrehozása és felhasználása az ukrán erők ellen, hogy elembertelenítsék őket, hogy az ukrajnai civilek ellen szörnyű emberiség elleni bűncselekményeket hajtsanak végre.

Oroszország épp most erősítette meg az általános narratívámat; hogy az ukrajnai háború a mély állam által létrehozott és használt C19 visszahatása. Már a harmadik világháborúban vagyunk, és a C19 volt az első fegyver, amit elsütöttek.

Az a tény, hogy Oroszország most kiállt és nyíltan ásónak nevezte ezt az ásót… arra utal, hogy közeledünk a célhoz. Oroszország azt állítja, hogy a végleges dosszié „ősszel” készül el.

Emberek... ez történik.

-Titkos

1https://t.me/mod_russia_en/3117

https://www.pokolafoldon.hu/pandemia/az-orosz-mil-ukrajna-eredetunek-nyilvanitja-a-c19-et-a-dnc-globalistai-hoztak-letre-a-covidot