2022. november 9., szerda

Kovid oltás hamarosan a csecsemők számára is? Childrens Health Defense konferencia Budapesten

Kedves nézőink! Köszöntöm Önöket Budapestről, mögöttem a csodálatosan megvilágított Szabadság híddal. „Szabadság” egy szó, mely sokak fejében megfordul manapság. Ami pedig a COVID va-kcinákat illeti, a későbbiekben még említést teszünk róluk, újraértelmezi a szabadságról al-kotott képünket. Ami különösen az oltásokat illeti, egyre több emberben kérdőjelezi meg a hatásosságot, valamint az ehhez köthető mellékhatásokat. Ugyanakkor a média és a politika nyomást gyakorolt ezekre az emberekre, így a szabad döntési lehetőségük eltörpült. A kampányok, melyekkel az oltást magasztalták, illetve az Európai Bizottság és az Európai Gyógyszerügynökség jóváhagyása a vakcinákat egyfajta modernkori megváltóként méltatta az oltásokat. Egy naiv megfigyelőnek semmi nem olyan bizonyos ebben a felgyorsult idősz-akban, mint a biztonság és hatékonyság a COVID-19 vakcinák kapcsán. Leginkább ezt közli velünk a politika és a média. A valós ellenpéldák, melyek különböző botrányos események kiváltójaként többek közt jól igazolják az oltásokkal szembeni bizalmatlanságot. Jelen esetben ezen jelentések a komoly-abb mellékhatásokkal kapcsolatban, melyek az oltások következményeiként értelmezhetünk, elégnek tűnik egy nyilvános nyomozás elindításához, melynek során a kapcsolódásokat igyekszünk felderíteni. A figyelmeztetések, a hivatalos tanulmányok, a mellékhatások és az elhalálozások ellenére az Európai Gyógyszerészeti Ügynökség aláírta a forgalmazással kapcsolatos engedélyeket mind a Comirnaty, mind a Moderna oltóanyagai számára, melye-ket gyermekeknek és fiataloknak szánnak 12 éves kortól. Ha mindez nem lenne elég, jelenleg is zajlik a Comirnaty és Spikevax oltóanyagok kiterjes-ztése a hat hónapos és annál idősebb csecsemők számára. Az ilyen „hivatali erőfeszítések” száma jelentős, valamint az ennek következtében fellépő mellékhatások és halálozások száma is növekszik az oltottak körében, különösen azóta, hogy orvosilag bebizonyították, a COVID-19 fertőzés kiugró mértékben nem okoz károsodásokat a gyermekek szervezetében. Mindennek a fejlődésnek a bemutatása 2022 november 8-án történt Budapesten egy orvosi konferencia keretein belül. Orvosok, ügyvédek és szakértők ültek össze az esetlegesen fellépő egészségügyi kockázatok megvitatása kapcsán, melyek a COVID oltások kapcsán jelentkezhetnek. Maga a kezdeményező és szervező a Childrens Health Defense, egy non-profit szervezet, melynek legfőbb célja a, hogy elhárítsa a gyermekek felől az összes káros behatást, mely az egészségüket veszélyezteti, valamint felelősséget vállal, felállítja azokat a biztonságos ke-reteket, melyek segítségével a jövőben igyekszik őket megvédeni bárminemű veszélytől. A Kla.tv jelen volt a konferencia során, így általa betekintést nyerhetünk a konferencia történéseibe.
Mary Holland (Children´s Health Defense, elnöke) „Elmondhatom, hogy az elmúlt három évben egy világméretű járvány, vagyis inkább világmretű hazugság és korrupció áldozatai voltunk. Az egész világon hazudtak nekünk a természetes immunitásról, a maszkhasználatról, a tünetmentességről, lezárásokról, az oltások biztonságos mivoltáról és hatékonyságáról, valamint mennyire legálisak, kutatási génterápiás anyagok felírása, illetve ezek megfelelnek-e a demokratikus szabályoknak.“ A jó hír a szabadság felé való „megmozdulás“, az egészség és a demokratikus szabadság megnyerése. Tulajdonképpen mindezt megnyertük. Nyertünk, mivel az igazság, a tudás, az etika és a törvény a mi oldalunkon van.
Dr. Meryl Nass szerint egy gyógyszer, vagy oltóanyag kifejlesztése sok problémába ütközik, mivel elég nagy tételben kell kipróbálni, hogy megbizonyosodjunk affelől, hogy az embereknél nem okoz problémát. Mit tenne ugyanakkor, ha Ön egy gyártó, vagy állami felügyeleti szerv lenne, illetve nagy tételben kellene kifejlesztenie és jóváhagynia oltóanyagot, vagy gyógyszert? Mit tudna ilyen helyzetben tenni? Felvilágosítaná a lakosságot, hogy az oltóanyag felvétele nagyon is jelentős, vagy rosszabb fényben tűntetné fel a betegséget, mint amilyen valójában. Ezen felül az oltóanyagokkal és gyógyszerekkel kapcsolatos teszteredmények előnyös oldalát is kiemelhetné, esetleg úgy „reklámozná“ az egészet, hogy sokan vágyakozzanak rá, ahogy Ön szeretné, hogy óriási nyereséget könyvelhessen el. Mostanság eljutottunk arra a szintre, hogy több az oltóanyag, melynek körülbelül 250 dollár a kiskereskedelmi ára dózisonként. A 2016-os évben a gyógyszerészeti törvénykezés odáig vezetett, hogy a Központi Megelőzési és Ellenőrzési Kamara (CDC) a terhes nők számára ajánlott oltóanyag kapcsán megszüntette a kötelező felelősségvállalást. Ha mindez nem lenne elég, 2005-ben a „Prep Act“, mely egy újfajta rangsorolás a gyógyszerekkel és oltóanyagokkal kapcsolatban, többek közt a teljes-körű tesztelést és engedélyeztetést is figyelmen kívűl hagyja. Mindez tulajdonképpen kísérle-ti felhasználásnak minősül, szükség esetén kapnak csupán jóváhagyást. Ezek után a Gyógyszer- és Élelmiszerügynökség vezetősége a szükséghelyzeti jóváhagyást bármely termékre kivetheti, feltéve, ha a haszon meghaladja a rizikófaktort.
Kla.tv A konferenciát követő napon egy demonstráció vette kezdetét a Könyves Kálmán Gimnázium előtt, ahol korábban egy 17 éves fiú váratlanul összeesett és meghalt egy testnevelés órát követően. Egy későbbi vizsgálat megerősítette, a fiú éppen azelőtt kapta meg a második CO-VID-19 oltását.
Dr. Meryl Ness kimondta, hogy egyre több ember hal meg és egyre több ember szenved krónikus be-tegségektől a korona elleni védőoltásokat követően, beleértve az összes oltást, de főként az mRNS oltásokat. Belekeveredtünk egy olyan ügybe, mely az emberiség ellen elkövetett bűn-tett, és mi a Children’s Health Defense szervezete, ennek szeretnénk gátat szabni.
Mary Holland azt hangoztatta: „Egyéni döntési jogot szeretnénk, nemzeti önrendelkezést szeretnénk, nem pedig egy világkormányt, mely teljes mértékben megfigyel bennünket. Ez pedig nem csupán képzelgés.“
KLA.TV Györffy Orsolyát kérdezte, hogy mit mondana azoknak a szülőknek, akik egyedül érzik magukat és tanácstalannak az oltásokkal kapcsolatos aggodalmaik miatt?
Mary Holland Nem tekinthetőek másodlagos szereplőknek, és nincsenek egyedül, sőt elsődleges a szerepük olyan tekintetben, hogy felismerik, nem bölcs dolog a gyermekeket kísérleti fázisban levő szerekkel beoltatni.
Orsolya Gyorffy (Children´s Health Defense Europa) Nézzük csak meg mi áll az mRNS oltások mögött. Egyszerűen végigvezetve a szóbeszédet, rájövünk, hogy egy céltudatos propagandáról van szó. Tudják ez egy nagyon tudatos propa-ganda. Lényegében megtanulták a módját, hogyan manipulálják a népességet. Sajnos az emberek többségének ez természetes volt, úgyszólván sodródtak az árral. Mondhatnám csupán engedelmes állampolgárok szerettek volna lenni, nem akartak rossz szándékkal bírni. Nagyon sokan nem akartak a dolgok mögé nézni, az idejüket erre fordítani, vagy nem volt lehetőségük rá, de említsük meg azt is, hogy a cenzúra is elég komoly, ennek ellenére elmondhatom, hogy az alternatív csatornáknak és az Önökhöz hasonló gondolkodású em-bereknek köszönhetően egyre többen ébrednek fel és csatlakoznak hozzánk.
KLA.TV Beszéljünk egy kicsit a szülőkről. A szülők nagyon szeretik a gyerekeiket és mindent meg akarnak tenni annak érdekében, hogy egészségesek és védettek legyenek, éppen ezt használják ki különböző intézmények és a média, annak érdekében, hogy a gyerekeket beoltassák. Sok szülővel beszéltem, akik tanácstalanok voltak az oltás felvételével kapcsolat-ban, mivel nem tudták, mi a helyes. A vakcinák fontossága megkérdőjelezhetetlen a gyermekeink megvédése érdekében, másik szemszögből pedig arról vannak meggyőződve az emberek, hogy a vakcináknak bizony vannak mellékhatásai. De mit tehetnek a szülők, annak érdekében, hogy jobban informáltak legyenek és jobb döntéseket tudjanak hozni.
Györffy Orsolya azt tanácsolja, menjünk magunk a megbízhatónak vélt források után, el-lenőrizzük magunknak és ne bízzunk senkiben. Abszolút ne higgyünk senkinek. Ellenőrizzük le saját magunk. Például az Európai Gyógyszer Ügynökség nagyon ajánlja az mRNS vakcinák felvételét, akár a 6 hónapos csecsemők számára is. Ez mindazért abszurd, mivel ez az oltóanyag feltűnően gyorsan került piacra, gyorsabban, mint bármi más korábban. Tulajdon-képpen arra sem voltak képesek, hogy valós teszteredményekkel szolgáljanak annak érdeké-ben, hogy bebizonyítsák, hogy véd-e vagy sem a fertőződéstől.
KLA.TV Valójában egy fontos szerepet játszanak a gyermekek egészségének megvédésében Európában. Miért olyan fontos Önöknek a gyermekek egészségének megőrzése?
Györffy Orsolya erre úgy reagált, hogy a gyerekek, szülők, nagyszülők egészségének megvédése magával hozza a felszínre az igazságot, mivel a legnagyobb méreg, mely bennünket körülvesz, az a hazugság. Körülöleli mind az általános egészséget, a károkat, melyek a jövőre hatást gyakorolnak, de negatív hatást gyakorolhatnak mindenkire a földön. Mindannyian arra törekszünk, hogy ezt magunk mögött haggyuk és a következő generációkra olyan államot hagyunk, melyben magunk is kívánnánk élni.
KLA.TV Szóval milyen világot is akarunk magunk mögött hagyni?
Orsolya Gyorffy Egy megbízható, szerethető környezetet, ahol mindenki szabadon választhat magának egy ösvényt magának egy szabad országban.
Dr. Meryl Ness kijelentette, hogy az embereknek meg kell találniuk az erejüket, mivel mindannyiunk rendelkezik vele. Mindenki rendelkezik képességekkel. Mindannyiunk rendel-kezik megfelelő előérzetekkel, tudással és a logikus gondolkodás képességével. Megvan a képességünk arra, hogy átlássuk, az elit mivel hipnotizál bennünket és hogyan tartja csapdában a világot. Mindez felhívás arra, hogy felébredjünk.
Mary Holland Mindannyian veletek vagyunk és Európával. Mindannyian tudjuk, hogy a kontinens egy nehéz időszakon megy át. Ismerjük a háborús helyzet problémáját, az üzemanyag-ellátás problémáját, az élelmiszer árának emelkedését. Érezzük azt a törekvést, mellyel az Európai Bizottság újra akarja formálni a kontinens felállását, illetve látjuk, hogy a következő hónapok még nehezebbek lesznek. Mindannyian veletek vagyunk és támogatjuk minden erőfeszítésetek, melyet a függetlenségetek érdekében tesztek.

ettől paz

Források/Linkek: Zulassungen für COVID-19 Impfstoffe durch Europäische Kommission und EMA https://www.ema.europa.eu/en/human-regulatory/overview/public-health-threats/coronavirus-disease-covid-19/covid-19-latest-updates

Hol a joghatóság ?

Andi saját erőből lett sikeres.

Vesztésre álltok

Forrás: AwakenWithJP @ YouTube
https://youtu.be/FzD4HPwJFKQ

Az ország katasztrófába száguld

Robert F. Kennedy Jr. ha a génmanipulációs kígyóméreg-vakcinákat, a Fenevad bélyegét jóváhagyják, akkor kibújhatnak a felelősség alól

Robert F. Kennedy Jr. ügyvéd arról beszél, hogy az oltási törvényt meg kell semmisíteni. A vakcinát sürgősségi használatra engedélyezték, és addig nem lehet őket beperelni, amíg nincs jóváhagyás, azután viszont perelhetőek. Ha a gyermekek számára jóváhagyják, akkor mentességet kapnak.

Dr. Jane Ruby: Az mRNS injekciók az embereket a Homo Sapiensből egy új fajjá alakítják

Dr. Jane Ruby elmagyarázza, hogy a gének háborúja már elkezdődött, az mRNS injekciók szintetikus génhelyettesítőként működnek. Általuk az emberek Homo Sapiensből új fajjá változnak. Mindez sokkal rosszabb lesz a most bevezetendő multivalens injekciókkal, erősíti meg.

A Covid-vakcinák az 5G-s tornyokkal együtt neurális tömegpusztító fegyverek

SÜRGŐS FELHÍVÁS! Kérjük, hogy valamennyiünk érdekében a lehető legszélesebb körben terjesszék ezeket a videókat családtagjaik és ismerőseik között, mert súlyos veszélyben vagyunk egy orvosi-társadalmi zsarnokság uralma alatt, melynek célja, hogy elpusztítsa az emberiséget.

Karen Kingston, dokumentumokkal alátámasztva, azt mondja, hogy a Covid injekciók neurális tömegpusztító fegyverek, az 5 G-s tornyokkal egyetemben. Ezeket tájékozott beleegyezés nélkül lehet felhasználni. Egyetlen reményünk mindkettő betiltása, szervezkedjünk, tiltakozzunk.