2022. március 13., vasárnap

Több tízezer szíriai tapasztalt harcos csatlakozik a donbászi DNR-hez és PNR-hez, hogy kiűzzék az ukronácikat

 

A donyecki köztársaság vezetője szerint hamarosan közel-keleti önkéntesek érkezhetnek Donyeckbe

Március 12-én Denisz Puszilin, a Donyecki Népköztársaság (DPR) vezetője kijelentette, hogy hamarosan önkéntesek érkezhetnek a Közel-Keletről, hogy támogassák a donbásszi köztársaságok fegyveres erőit.

A Russia 1-nek adott interjújában Puszilin elárulta, hogy nagyszámú jelentkezést kaptak a Közel-Kelet lakóitól, akik szembesültek a "radikalizmussal", amelynek sok köze van az ukrán "neonácizmushoz".

"Több ezer és ezer önkéntes van, akik készek jönni. Nem zárom ki, hogy a közeljövőben velünk lesznek a szomszédos lövészárkokban, vállvetve egységeinkkel a Donyecki Népköztársaság, valamint a Luhanszki Népköztársaság (LPR) felszabadításáért" - mondta Puszilin.

Szergej Sojgu orosz védelmi miniszter március 11-én az orosz Biztonsági Tanács ülésén tájékoztatta Vlagyimir Putyin elnököt arról, hogy több mint 16 ezer ember akar önkéntesen a DPR-be és az LPR-be menni. Az elnök támogatta a kezdeményezést, hogy az önkénteseket a donbásszi háborús övezetbe küldjék.

 

 

A DPR és az LPR erői az ukrajnai különleges katonai művelet kezdete óta harcolnak az orosz hadsereggel egymás mellett.

Dmitrij Peszkov, a Kreml szóvivője elárulta, hogy az önkéntesek többnyire szíriaiak. Ez nem volt meglepő, tekintve Oroszország kulcsszerepét a terrorizmus elleni szíriai háborúban.

Szíriai források megerősítették, hogy több ezren jelentkeztek önkéntesként harcolni a Donbaszba.

A londoni székhelyű Emberi Jogok Szíriai Megfigyelőközpontja március 13-án közzétett jelentésében még 40 ezerre is tette a számukat.

Minden friss jelentés megerősíti, hogy Szíriából vagy más közel-keleti államból eddig egyetlen önkéntes sem került át a Donbasszba. Oroszország valószínűleg senkit sem fog engedni, hogy harcolni menjen a térségbe. Az önkéntesek valószínűleg komoly átvilágítási folyamaton mennek majd keresztül. Még ezt követően is előfordulhat, hogy nem harcolnak Donbasszban, hanem inkább segítenek a háború sújtotta térségben egyéb szükséges ügyekben.

https://www.pokolafoldon.hu/hihetetlen/tobb-tizezer-sziriai-tapasztalt-harcos-csatlakozik-a-donbaszi-dnr-hez-es-pnr-hez-hogy-kiuzzek-az-ukronacikat

Az 5G gyengíti az immunrendszert, és megkönnyíti a vakcinák számára a genetikai váltás elindítását

Stew Peters amerikai újságíró interjút készít Karen Kingstonnal, aki azt állítja, hogy az 5G sugárzás gyengíti az immunrendszert, így a vakcinák átírhatják a DNS-t, ami több betegséghez vezet.

“A nép konvoja az USA-ban, 2022”. Békés és politikamentes tüntetés a szabadságert.

Del Bigtree interjút készít Kyle Sefcikkel, az amerikai "Freedom Convoy 2022", vagyis a Nép konvoja szervezőjével, aki a kormányt a túlkapások leállítására és a szükségállapot megszüntetésére akarja rávenni; és rámutat arra, hogy az Egyesült Államokban milyen sokan támogatják és akarják a rendkívüli állapot megszüntettését. Mi akarjuk, a nép".

Tömeggyilkos Sajid Javid brit egészségügyi miniszter: az oltást nem lehet rendeletben előírni

Nemzetgyilkos Sajid Javid brit egészségügyi miniszter szerint a Delta leváltása óta helyes, ha felülvizsgálják az oltási politika végrehajtását, szerinte már túlzás, hogy rendeletben írják elő az oltások bevezetését.

Tömeggyilkos Sátánfatty Justin Trudeau a hadiállapottal felfüggesztette a demokráciát és bevezette a diktatúrát

Tucker Carlson elítéli és hadiállapotnak tartja a Kanadában elfogadott szükségállapot-törvényt, holott egy ilyen törvény alkalmazásának feltételei nem teljesülnek: korlátozza a szabadságjogokat, megtiltja a kamionosok támogatását, lefoglalja a bankszámlájukat stb.

Tüntetés Rómában a Covid ellenes intézkedések és a vakcina-diktatúra ellen

SÜRGŐS FELHÍVÁS! Kérjük, hogy valamennyiünk érdekében a lehető legszélesebb körben terjesszék ezeket a videókat családtagjaik és ismerőseik között, mert súlyos veszélyben vagyunk egy orvosi-társadalmi zsarnokság uralma alatt, melynek célja, hogy elpusztítsa az emberiséget.

Egy nagyszabású római tüntetésen több szónok is kifejezte szembenállását a kormány által előidézett diktatórikus állapotokkal, elítélte a média hivatalos propagandáját, és a szabadság mellett szólalt fel, akkor is ha ez a szabadság szenvedéssel jár.

Éves védőoltás Covid ellen, - gyerekeknek is - és mindezt pénzért!

Antikrisztuskövető Tömeggyilkos Christopher Cole, az FDA egyik vezetője szerint az, amire készülnek, riasztó aggályokat vet fel, kezdve a kormányok azon törekvésétől, hogy mindenki számára - beleértve a kisgyermekeket is - kötelezővé tegyenek egy oltást évente, egészen a kormány és a Big Pharma között gazdát cserélő dollármilliárdokig, amelyekkel a vakcinák jóváhagyási folyamatát akarják kikényszeríteni.