2021. december 18., szombat

Chip van a tablettában, mondja Bourla (2018)

Forrás: https://welovetrump.com/2021/12/17/watch-pfizer-ceo-albert-bourla-discusses-fda-approved-electronic-pill-with-a-microchip-at-world-economic-forum/

Emlékeztek, amikor a mikrochip-elés őrült összeesküvés-elmélet volt?

Ha megemlítetted annak lehetőségét, hogy valaki chipet ültethet beléd, a fősodratú média őrültnek bélyegzett.

Mint kiderült, a mikrocsipek emberbe ültetése mégsem összeesküvés-elmélet.

Nem meglepő módon ugyanazok a szereplők vitatják meg azokat a tudományos kísérleteket, amelyeket az emberiségen szeretnének elvégezni.

Ebben az esetben a Pfizer vezérigazgatója, Albert Bourla a Világgazdasági Fórumon tette közzé ezeket a megjegyzéseket három évvel ezelőtt.

Antikrisztuskövető Népirtó Fauci az elképzelhetetlen pszichopata, gyermek tömegsír, AIDS "gyógyszer" kísérlet áldozatokkal

Fauci, ismert, halálos "gyógyszerekkel" kísérletezett HIV teszt pozitív gyerekeken akik közül sokan teljesen egészségesek voltak és tünetmentesek. Azoktol a szülőktől, akik ellenálltak, a gyerekvédelmisek elvették a gyerekeket. Ha a gyermek állt ellen akkor kórházba került, műtéttel csövet vezettek a gyomrába, és ezen keresztül adagolták a halálos mérget. Majd a meghalt gyermekeket tömegsírba tették.
Információk ifjabb Robert Kennedy könyvéből, "Anthony Fauci valódi arca".

Eredeti videó:
"Fauci's Dead Babies and Mass Graves From the Past- Greg Reese"
"Fauci halott csecsemői és tömegsírok a múltból – Greg Reese"
https://www.bitchute.com/video/85WojZWZHDzW/

Törlik a karácsonyt, szilvesztert.Faucizmus, hiány, szegregáció,nem az oltásra

Pszichológiai és spirituális háborúban élünk, ahol emberek nagy részét hipnotizálták félelemmel, fenyegetéssel és vesztegetéssel, hogy elfogadjanak egy gyilkos tüskefehérjés vakcinát, amely szörnyű károkat okoz, sőt most egy rohamosan közeledő holokauszt keretében a gyerekeknek is be akarják adni.
A harmadik világháború teljes lendülettel zajlik, ahol a lelkünk, a szellemi és lelki épségünk a tét.
Ami a karácsonyt illeti, mindenki nagyon várja ezt az időszakot, azonban úgy tűnik, hogy a Covid és új változatai terjedésének megfékezése érdekében elővigyázatosságból számos országban kezdik törölni a karácsonyt, lemondják a karácsonyi vásárokat, a Mikulás érkezését, ünnepségeket, felvonulásokat, koncerteket, karácsonyi éjféli miséket, szilveszteri bulikat és még a családi összejöveteleket is.
És mi van azokkal a családokkal és gyermekeikkel, akik nagy érdeklődéssel várják a Kínából érkező konténerek felszabadulását, hogy ajándékokat vásárolhassanak, és boldog karácsonyt és szilvesztert ünnepelhessenek?
Miért akarják elnyomni az év leghagyományosabb ünnepét, beleértve a Mikulás érkezését az ajándékaival, amely oly sok jót tett a gyerekekkel és a családokkal az évek során?

Akár 24 000 euró plusz havonta: ennyit keresnek az orvosok a Corona-oltásokon

 

A Corona-járványból a védőoltás a kiút. Az ország sok orvosa számára azonban ez egyben jó pénzkereseti lehetőséget is jelent.

Az állam Corona-oltásonként 28 eurót fizet a rendelőknek, hétvégén és ünnepnapokon pedig akár 36 eurót is. Minden egyes oltóorvos esetében ez gyorsan több ezer euróra rúghat havonta.

És ez így működik: a Kassenärztliche Bundesvereinigung (KBV) szerint jelenleg mintegy 100 000 orvosi rendelő vesz részt a Corona oltási kampányban. A múlt héten mintegy 4,5 millió Corona-oltást hajtottak végre. Ez átlagosan körülbelül 45 oltást jelent praxisonként és hetente. Ez egy hétre legalább 1260 eurós bevételt jelent - annál többet, minél több oltásra kerül sor a hétvégén. Ennyi oltás esetén az átlagos havi bevétel legalább 5040 euró lenne.
A Corona-oltásokért járó díjazást meg kell adóztatni

Természetesen a jövedelem a praxistól függően nagymértékben változhat. Egy egyetlen orvos által vezetett kis praxisban heti 44 oltóanyagadagnál jóval kevesebbet is rendelhetnek. A több orvos által vezetett orvosi rendelők viszont ennek a mennyiségnek a többszörösét is megrendelhetik és beolthatják.

 

Ezenkívül a Corona-oltásokért járó állami visszatérítések bruttó összegek. Az orvosi rendelőknek ezért adót kell fizetniük utánuk. Ugyanakkor a bevételeket ellensúlyozzák a személyzeti és munkaerő-kiadások, valamint a dokumentáció költségei - az oltóeszközöket a gyógyszertárak biztosítják a rendelőknek az állam költségén.

Ez azt jelenti, hogy az adott naptári hétre számított 5000 euró körüli átlagjövedelemből le kell vonni. Mindazonáltal a Corona vakcinázási üzletág továbbra is rendkívül vonzó a német orvosi rendelők számára.

És ez egyébként különösen az oltóközpontokban. Az ottani oltóorvosok körülbelül 150 eurós órabért kapnak - egy nyolcórás műszak esetén ez napi bruttó 1200 eurót jelent. Ez 20 munkanappal számolva havi bruttó 24 000 eurós fizetést jelent. Összehasonlításképpen: Németországban a havi bruttó átlagkereset 3975 euró.

Elkerülhetetlen a totalitarizmus? Kezdjünk el párhuzamos struktúrákat építeni

 

Malone azt mondja, hogy a Desmet-tel folytatott beszélgetései során Desmet azt mondta, hogy szerinte a tömegformációs pszichózis jelenleg annyira elterjedt, hogy a globális totalitarizmus elkerülhetetlen lehet. Szerinte át fogja venni a hatalmat, ahogy azt már most is látjuk számos országban. Mit tehetünk tehát, ha tehetünk egyáltalán valamit? A javaslatok összefoglalása a következő:

-Folytassuk a valós és pontos információk nyújtását, hogy ellensúlyozzuk a hamis narratívát. Néhányan, akiket még nem hipnotizáltak teljesen, még visszavezethetők a józan észhez. A szókimondás segíthet a totalitárius rezsim által végrehajtott atrocitások korlátozásában is, mert a totalitarizmusban az atrocitások és az emberiség elleni bűntettek növekednek, ahogy csökken az ellenvélemény.

-A vírustól való félelem narratíváit olyan narratívákkal kell helyettesíteni, amelyek egy még nagyobb félelmet emelnek ki - a totalitarizmustól való félelmet. "A totalitarizmus nagyobb mumus, mint a vírus" - mondja Malone. "Az irányítás elvesztése Bill Gates, a Világgazdasági Fórum, a BlackRock és a Vanguard számára messze nagyobb fenyegetés, mint a SARS-CoV-2 az ön és a gyermekei számára."

 

Desmet tesztelte ezt az elméletet, és megállapította, hogy meg lehet törni a COVID-ra való hipnotikus összpontosítást, ha képesek vagyunk átirányítani a figyelmüket valami olyan dologra, ami még nagyobb aggodalomra ad okot számukra.

-Vegyüljetek össze más másként gondolkodókkal nagyobb csoportokba. Ez alternatívát ad a nagyobb többségnek, akik nincsenek teljesen hipnotizálva, de túlságosan félnek ahhoz, hogy szembe menjenek az árral, hogy ne menjenek a totalitáriusokkal.

-Építsetek párhuzamos struktúrákat a helyi közösségeiteken belül. Gondolkozzatok globálisan, cselekedjetek lokálisan. Kezdjetek el párhuzamos struktúrákat kialakítani, hogy meggyógyítsátok azt a négy alapfeltételt, amelyek lehetővé tették a tömeges formálódást.

A párhuzamos struktúra minden olyan vállalkozás, szervezet, technológia, mozgalom vagy kreatív törekvés, amely beleillik egy totalitárius társadalomba, miközben erkölcsileg kívül áll rajta. Amint elég párhuzamos struktúra jön létre, egy párhuzamos kultúra születik, amely a józanság szentélyeként működik a totalitárius világon belül.

Helyzetünk súlyossága

Mattias Desmet on Our Grave Situation

 

Ha magától Desmet-től szeretné hallani, hallgassa meg a Dr. Chris Martensonnal készített egyórás interjúját. Ahogy Desmet megjegyezte, mivel az önpusztítás a totalitárius rendszerbe alapból be van építve, a totalitárius rendszerek nem tarthatók fenn örökké. Szétesnek, ahogy belülről pusztulnak el. Ez a jó hír.

A rossz hír az, hogy amíg tart, pokoli lehet, mivel a tömegformálásra épülő totalitarizmus szinte mindig ahhoz vezet, hogy a jótett nevében szörnyű atrocitásokat követnek el. A végén általában kevés túlélő marad.

Mindezek mellett Desmet úgy véli, hogy ez az új globális totalitarizmus instabilabb, mint a regionális diktátorok által vezetett totalitárius rendszerek, így gyorsabban megsemmisítheti önmagát. Most fejezte be "A totalitarizmus pszichológiája" című könyvének megírását, amely várhatóan 2022 januárjában jelenik meg.

https://pokolafoldon.hu/blog/elkerulhetetlen-a-totalitarizmus

The Family - Cathy don't go to the supermarket today - avagy a fenevad bélyege 1985-ből