2022. január 18., kedd

MIKRO-ROUTERT TALÁLTAK A PFIZER-OLTÁSBAN

Forrás:
https://www.bitchute.com/video/kEi52FnUz5Jd/

Honvédelem: Éles lőszerrel lőhetik a magyar embereket

"Közelharc esetén a mindennemű ellenség leküzdése engedélyezett akár élet árán is."

Éles lőszerrel lőhetik a magyar népet a magyar katonák - az új, 2021.09.04-es "Magyar Honvédelmi Törvény" értelmében - 2023. 07. 27-től. Ettől a dátumtól éles lőszerrel való fellépésre képzik ki és engedik a magyar katonákat.

"1 vaklőszer, 12 éles lőszer" (a fegyvertárakban)

A BM rendelet a Tiszti Kar részére szól, azaz nem tudhatnak róla az emberek.

PORTUGÁLIA: Egy 6 éves beoltott kisfiú szívinfarktusban elhunyt

 

Egy 6 éves portugál kisfiú haláláról számolt be egy helyi újság, miután a gyermek az első adag Pfizer-injekció után pár nappal szívinfarktust kapott.
Meghalt egy 6 éves kisfiú, akinek a Sars-CoV-2-tesztje pozitív lett vasárnap a Santa Maria Kórházban – jelentette be a Centro Hospitalar Universitário Lisboa Norte (CHULN) hétfőn, megjegyezve, hogy a halál okainak elemzése folyamatban van. Az elhunyt gyermeket egy héttel korábban beoltották. A kórház sürgős boncolást kért.

A kórház közleménye szerint a gyermeket szombaton „szív- és légzésleállással” szállították a Santa Maria kórházba.

„ A gyermek megkapta az első adag covid-19 elleni oltást. Az esetet jelentették az Egészségügyi Főigazgatóságnál” – áll a közleményben.

A DGS adatai szerint a járvány kezdete óta három 0 és 9 év közötti gyermek halt meg Portugáliában.

https://mediaforras.com/portugalia-egy-6-eves-beoltott-kisfiu-szivinfarktusban-elhunyt-1329

Az Egyesült Királyság nemzetgyilkos kormánya elismeri, hogy a vakcinák károsították a kétszeresen beoltottak természetes immunrendszerét.

 

A brit kormány elismeri, hogy a vakcinák károsították a kétszeresen beoltottak természetes immunrendszerét.

A brit kormány elismerte, hogy aki egyszer kétszeresen beoltatott, az soha többé nem lesz képes teljes természetes immunitást szerezni a Covid-változatokkal - vagy esetleg bármely más vírussal szemben. Nézzük tehát, hogyan kezdődik most az "igazi" világjárvány!

A 42. heti "COVID-19 Vaccine Surveillance Report" című jelentésében az Egyesült Királyság Egészségügyi Minisztériuma a 23. oldalon elismeri, hogy "az N antitestek szintje alacsonyabbnak tűnik azoknál az embereknél, akik két oltási dózis után fertőződnek meg". A továbbiakban azt állítja, hogy az antitestek csökkenése lényegében állandó.

Mit jelent ez? Tudjuk, hogy a vakcinák nem akadályozzák meg a fertőzést vagy a vírus átadását (sőt, a jelentés máshol azt mutatja, hogy a beoltott felnőttek ma már sokkal nagyobb valószínűséggel fertőződnek meg, mint a be nem oltottak).

 

A britek most azt találták, hogy a vakcina megzavarja a szervezet azon képességét, hogy a fertőzés után ne csak a tüskefehérje, hanem a vírus más részei ellen is termeljen antitesteket. Különösen úgy tűnik, hogy a beoltott emberek nem képeznek antitesteket a nukleokapszid fehérje, a vírus burka ellen, ami a nem beoltott embereknél a válasz egyik kulcsfontosságú része.

Hosszú távon a beoltottak sokkal fogékonyabbak a tüskefehérje bármilyen mutációjára, még akkor is, ha már egyszer vagy többször megfertőződtek és meggyógyultak. Az oltatlanok ezzel szemben tartós, ha nem is végleges immunitást szereznek az állítólagos vírus minden törzsével szemben, miután akár csak egyszer is természetes úton megfertőződtek vele.


Forrás: https://assets.publishing.service.gov.uk/government/uploads/system/uploads/attachment_data/file/1027511/Vaccine-surveillance-report-week-42.pdf

Az első biztosítótársaságok meghátrálnak, mert hatalmas kárigényhullám érkezik feléjük. Anthony Fauci megerősíti, hogy a PCR-teszt nem képes kimutatni az élő vírusokat.

 

Anthony Fauci megerősíti, hogy sem az antigén teszt, sem a PCR teszt nem tudja megmondani, hogy valaki fertőző-e vagy sem!!!

Ezzel az úgynevezett világjárvány minden alapja érvényét veszti.

A PCR-teszt volt az egyetlen jele a világjárványnak. PCR-TESZT nélkül nincs pandémia!

EZ a végső kulcs, a végső bizonyíték arra, hogy az összes intézkedést azonnal fel kell oldani!

https://www.pokolafoldon.hu/pandemia/uk-kormanya-elismeri-hogy-a-vakcinak-karositottak-a-ketszeresen-beoltottak-termeszetes-immunrendszeret

Vernon Coleman: Az Australian Open már nem tekinthető Grand Slam-versenynek

 

Az oltás-párti holdkórosok vadul éljeneznek, mert a világ első számú teniszezőjét, és az ausztrál teniszbajnokság minden bizonnyal legesélyesebb győztesét kidobták az országból.

"Be kellene oltani, mint a többi játékos 97%-át" - mondta az egyik félkegyelmű, figyelmen kívül hagyva azt a tényt, hogy ez a 97% egy tál férget is megenne, ha egy csekkfüzetes ember erre utasítaná őket.

Djokovicot nem azért dobták ki Ausztráliából, mert nem volt beoltva (csak szánalmasan tudatlan ember hiheti, hogy a védőoltások bármi hasznosat is tesznek), hanem azért, mert az ausztrál kormány kétségbeesetten próbálja fenntartani vasmarkát egy olyan országban, amely ma már egy diktatúra által irányított rendőrállam.

Úgy tűnik, az ausztrál kormány egyik fő érve az, hogy Djokovic "a szabad választás ikonjává" válhat, ha Ausztráliában maradhat teniszezni.

És ez a lényeg.

Djokovicot nem orvosi okokból dobták ki Ausztráliából (a beoltottak nagyobb valószínűséggel terjesztenek vírusokat, mint a be nem oltottak), hanem politikai okokból.

Ausztráliát most az Idi Amin alatti Ugandához lehet hasonlítani.

 

Ez egy viccország, ahol az észbontóan ostoba politikusok teljesen átvették az irányítást a lakosság felett.

Djokovicot nem azért dobták ki, mert veszélyt jelent a körülötte lévő emberekre, hanem azért, mert a jelenléte veszélyeztetheti a politikusok fojtogató befolyását az ausztrál szavazókra. A politikusok kidobták a világ legjobb teniszezőjét, és gyanítom, azt, aki a legnagyobb eséllyel megnyerné a nyomorult kis tornájukat, egyszerűen azért, mert nem helyeslik a mérgező, kísérleti szúrással kapcsolatos nézeteit.

Az ausztrál kormánynak nem szabadna ezt megengedni.

A versenyüket Grand Slam-versenyről vissza kellene minősíteni helyi, kisebb jelentőségű eseménynek, amely ugyanabba a kategóriába tartozik, mint a Market Snodbury éves teniszverseny.

Sőt, a többi teniszezőnek is szégyellnie kellene magát.

Djokovic a múltban kiállt az összes kollégája mellett, beleértve a rangidős, zsellér profikat is, akiknek annyi esélyük van megnyerni egy tornát, mint nekem arra, hogy meghívjanak a BBC műsorába. Jobban megvédte őket, mint bárki más, akire gondolni tudok.

De a szerencsétlen nyápicok elhagyták őt. És sokan közülük (engedelmesen szurkoltak) kritizálták, hogy nem olyan hülye, mint a 97%.

Szégyellniük kellene magukat.

 

Remélem a világ bojkottálja Ausztráliát. És különösen figyelmen kívül hagyja a nyomorult kis teniszmeccseit.

Ami Djokovicsot illeti - nos, ő most bűnhődni fog a bátorságáért.

A franciák máris megváltoztatták a törvényeiket, hogy megakadályozzák, hogy a francia nyílt bajnokságon játsszon. Vajon az USA és Nagy-Britannia is követni fogja ezt a példát?

A terv egyszerű, és attól tartok, mindig is kiszámítható volt.

Gyanítom, hogy a szerbek nem jöttek rá, hogy az összeesküvők hogyan fognak eltiporni mindenkit, aki szembeszállni mer velük.

Copyright Vernon Coleman 2022. január

https://www.vernoncoleman.com/main.htm

A 3 perces történet

 

– Uraim! Egy táska van mindegyikük előtt, én két percig fogok beszélni és három perc múlva elhagyom a termet. Vagyis egy percük lesz feltenni a kérdéseiket és eldönteni, hogy benne vannak a játékban vagy sem. Az óra elindult.

A teremben 54 ország miniszterelnöke ült egyetlen hatalmas körasztalnál, fényesre polírozott felületéről meglepettséget tükröző arcuk groteszk mása verődött vissza a tágas, barokk kupola felé. Egész napos konferenciára számítottak, unott eszmecserére, heves vitákra, teátrális sértődésekre és lekenyerezett kiengesztelődésre, hogy mindössze három percig fog tartani az
egész, cseppfolyóssá tette őket, puhává és képlékennyé. Ez volt a cél. – A pénz a világot mozgató energia, nem engedhetjük meg, hogy lényeges mennyiség tőlünk függetlenül legyen jelen. A táskában az új projektünk leírása
található. Egy gazdasági válság, amely a közszférából kiszivattyúzza azokat a megtakarításokat, amelyek anyagi bázisai lehetnek bármilyen civil szervezkedésnek vagy ellenállásnak. A mostani világválság, nem a bankokkal
operál, ahogyan az megszokott volt. Túl átlátható és kiszámítható lenne. A recessziót egy világméretű járványra alapozzuk, melyre hivatkozva, nemcsak
beborítjuk a világgazdaságot, de a vészhelyzetre hivatkozva jelentős korlátozásokat és szankciókat vezethetünk be, melyek aktív idejét mi határozzuk meg. A járvány kapcsán bevezetett rendkívüli állapotban bezárhatunk és lefoglalhatunk gyárakat, üzemeket, mintha államosítanánk a közszférát és a magánvagyont, azzal a különbséggel, hogy ezek most nem az
állam égisze alá, hanem egyenesen a maguk érdekcsoportjához kerülnek. A leírás pontosan meghatározza, hogyan kell eljárniuk a járvány ideje alatt, beleértve a katonaság, az oktatás, a média és a vallás vagy a gazdaságpolitika területén. Minden ország kap némi mozgásteret, hogy a jellegzetes társadalmi sémákhoz igazítsa az epidémia lefolyását. A táskában legfelül egy mappát találnak, melyben egyetlen lap szerepel, rajta három számmal. Az első az az összeg, amelybe az önök országában az új válságterv kerülni fog. Ezt és a két másik összeget is mi álljuk. A második szám azt az összeget jelöli, amit azért utalunk, hogy a válság alatt az országot és az önök érdekcsoportjainak vállalkozásait működésben tartsuk. A harmadik összeg a maguké. Ezzel szabadon rendelkezhetnek, kibélelhetik vele zsebeiket, megtölthetik feneketlen bankszámláikat és bőven jut az önök lojális holdudvarának is, amit tetszésük szerint oszthatnak szét, vagy tarhatnak meg maguknak és strómanjaiknak. Nyissák ki uraim! – A teremben mozgolódás támadt, a nyugtalanság szétterjedt, a feszültség láthatatlan mezőként terült szét a kupola alatt. A táskák nemesfém zárai felpattantak, mohó tekintetek zuhantak a bársony mappák mélyére. – Minden számjegy egy milliárdot jelent dollárban és ahogyan láthatják a harmadik összeg jelentősen nagyobb, mint az előző kettő összesen. – A két perc lejárt, van egy percük a kérdésekre és hogy eldöntsék megveszik a vírus franchise-t. Kérdések.

Kövér, elhízott alak szólalt meg, sárga szemfehérje kíváncsi mohósággal villant.

– Jól értettem, a harmadik összeget akár meg is tarthatjuk mind?

– Ha úgy gondolják, igen. De nem javaslom, ezzel megnőne a személyes erőpotenciáljuk és mozgásterük, így lehet, hogy meg kell maguktól szabadulnunk. A tanulmány részletezi százalékos elosztásban, mennyit érdemes a lojális körükbe invesztálni. – Újabb kéz a magasban. – Tessék?

– A járvány mennyire veszélyes?

– Igazából most nem lesz konkrét járvány. A vírus a médián keresztül fog terjedni. A hírcsatornák megkapnak minden segítséget, hogy hiteles anyaggal álljanak elő, mintha valóban egy világméretű járványról lenne szó. Ezt támogatják majd a megadott intézkedések, gyárak, iskolák, közintézmények bezárása, rendőrségi, katonai akciók stb.

– Mi a maguk haszna? – kérdezte egy aszketikus arc. A ráncok mélyén faggyús csillogás.

– Az egységes világhatalom megszilárdítása. Természetesen a teljes tervbe nem kapnak beavatást, de a leírásban szerepel, mit kérünk. Előjogokat, piacot, szabályok bevezetését, stb. A főbb anyagi bevétel és az abból származó helyzeti előny, az álvírusra kifejlesztett vakcinából származik majd, ami előbb-utóbb kötelező lesz. Csak a beoltottak dolgozhatnak, járhatnak iskolába, használhatnak banki tevékenységet. Olvassa el! Egyetlen kérdésre van idő.

– Mi van a vakcinában, ha a vírus nem valódi? – A tekintet tiszta, kissé aggódó.

– Számít ez magának? – A férfi lehajtotta a fejét és a brosúrában szereplő összeget nézte.

– Tulajdonképpen nem.

– Én is úgy gondolom. Maguk a fekete esernyő alatt állnak, védelmük garantált. – A hatalmas faliórára pillantott. – Az idő lejárt, túl is léptük hat másodperccel. Az önök előtt lévő szavazógéppel jelezzék döntésüket – mondta, azzal kifordult és öles léptekkel elhagyta a tárgyalótermet.

– Az 54 ország egyöntetűen elfogadta az új világválság tervezetét. Abban a pillanatban kitört az emberiséget fenyegető vírusjárvány. Az esti híradásokban már szerepeltek a veszélyeztetett országok, mutattak halottakat és elkezdtek a határok lezárásáról beszélni.

Freeman

Egy brit gyógyszerész tanúvallomàsa a Huddersfield-i rendőrségen. 2022 január 18.

Egy brit gyógyszerész a Covid-oltás ellen emel szót azzal, hogy tanúvallomást tett a Huddersfield-i rendőrségen a Hammersmith & ICC támogatására.

Bűnügyi feljelentés száma: 6029679 /21

https://originalrebel.net/2022/01/21/hammersmith-london-uk-cid-begins-criminal-investigation-into-covid19-vaccines-with-crimes-against-humanity-icc-in-hague-watching-closely/

(ICC: Nemzetközi büntetőbíróság)

Előzmények:
https://www.bitchute.com/video/GJMk2MGzjxYz/

Oroszország: Teljes katonai készültség a nyugati határoknál

 

Oroszország megkezdte a tankok, az MLRS-ek, a légvédelem és a hadsereg tömeges átszállítását a NATO-határra. Oroszország 500 ezer főre növelheti hadseregének létszámát a nyugati határokon.

Jelenleg mintegy 100 000 orosz katonát és több ezer katonai felszerelést telepítenek Oroszország és Ukrajna határára. A nagyszabású katonai felszerelés Oroszország keleti részéből a nyugati határok felé történő szállításáról nagyon sok kép látható a világhálón.

Az orosz csapatok tehát nagy készültséggel várakoznak az ukrán határon.

Harckocsik, rakétavető, könnyű páncélozott járművek, katonai teherautók, tábori tüzérség és egyéb mérnöki járművek  - például vegyi, biológiai, radiológiai és nukleáris felderítő járművek gurulnak át az országon. Egyes hírforrások szerint azért, mert fennáll a veszélye annak, hogy az ukrán fegyveres erők mind a Donbászt, mind a Krímet megtámadhatják.

Úgy tűnik, az orosz csapatokat számos katonai táborba telepítik majd a teljes nyugati határ mentén, így nem csak az ukrán határ lesz érintve, hanem Fehéroroszország Lengyelországgal, Litvániával és Lettországgal közös határa is.

Mindeközben a másik oldalon is "készülődés" indult. Anglia páncéltörő rakétákat juttatott el Ukrajnába. Az első fegyverszállítmány hétfőn érkezett meg
Rövid hatótávolságú páncéltörő rakétákkal és egy kisebb, kiképzést nyújtó "különítménnyel" segíti Nagy-Britannia Ukrajnát.

Ben Wallace brit védelmi miniszter szerint az oroszok"egyre fenyegetőbb viselkedése” miatt van szükség erre.

„Ukrajnának joga van megvédeni a határait, és a segítségünkkel erre még inkább képes lesz.”

https://mediaforras.com/oroszorszag-teljes-katonai-keszultseg-a-nyugati-hataroknal-1320

A Covidian-kultusz utolsó napjai

 

Ez nem lesz szép, emberek. Egy halálkultusz bukása ritkán az. Lesz jajgatás és fogcsikorgatás, összefüggéstelen fanatikus fecsegés, kínos tweetek tömeges törlése.

Lesz egy valóságos cunami kétségbeesett racionalizálásból, erőlködő tagadásból, szégyentelen hibáztatásból és a seggfedezés egyéb formáiból, ahogy a Covidian szekta egykori tagjai hirtelen az utolsó pillanatban elmenekülnek a dzsungelbe, mielőtt a teljesen beoltott és felturbózott "biztonságos és hatékony Kool-Aid" szerverek elérnék őket.

Igen, így van, ahogy bizonyára észrevettétek, a hivatalos Covid-narratíva végül a szemünk láttára esik szét, vagy sietősen szétszedik, vagy történelmileg átdolgozzák.

A "szakértők" és a "hatóságok" végre elismerik, hogy a "Covid halálesetek" és a "kórházi kezelések" statisztikái mesterségesen felfújtak és teljesen megbízhatatlanok (ami a kezdetektől fogva így volt), és elismerik, hogy a csoda "vakcináik" nem működnek (hacsak nem változtatjuk meg a "vakcina" szó definícióját), és hogy megöltek néhány embert, vagy talán nem is keveset, és hogy a lezárások valószínűleg "súlyos hiba" voltak.

Nem fogok további idézetekkel bajlódni. Ugyanolyan jól lehet böngészni az interneten, mint én.

 

A lényeg az, hogy az "apokaliptikus járvány" PSYOP elérte a lejárati idejét. Közel két évnyi tömeges hisztéria után egy olyan vírus miatt, amely a fertőzöttek 95%-ánál enyhe vagy közepes mértékű megfázást vagy influenzaszerű tüneteket okoz (vagy egyáltalán nem okoz tüneteket), és amelynek általános halálozási aránya körülbelül 0,1-0,5%, az emberek idegei meg vannak fáradva.

Mindannyian kimerültünk. Még a Covidian szektások is kimerültek. És kezdik tömegesen elhagyni a szektát.

Ez mindig is csak idő kérdése volt. Ahogy Klaus Schwab mondta:

"A világjárvány egy ritka, de szűk lehetőség arra, hogy elgondolkodjunk, újragondoljuk és újraindítsuk a világunkat."

Még nincs vége, de ez az ablak bezárul, és a világunk még nem lett "újragondolva" és "újraindítva", nem visszavonhatatlanul, még nem. A GloboCap nyilvánvalóan alábecsülte a Nagy Újraindítással szembeni potenciális ellenállást, és azt az időt, ami ahhoz kell, hogy ezt az ellenállást letörjék.

És most az óra ketyeg, és az ellenállás nem tört meg... épp ellenkezőleg, növekszik. És a GloboCap nem tehet semmit, hogy megállítsa, kivéve, ha nyíltan totalitárius lesz, amit nem tehet, mert az öngyilkosság lenne. Ahogy egy nemrégiben megjelent rovatomban megjegyeztem:

Az új normális totalitarizmus - és a totalitarizmus bármely globális-kapitalista formája - nem jelenhet meg totalitarizmusként, de még csak tekintélyelvűségként sem. Nem ismerheti el politikai természetét. Ahhoz, hogy létezzen, nem szabad léteznie. Mindenekelőtt el kell törölnie erőszakosságát (azt az erőszakot, amelyre minden politika végső soron visszavezethető), és úgy kell tűnnie számunkra, mint egy legitim "globális egészségügyi válságra" adott alapvetően jótékony válasz...".

A szimulált "globális egészségügyi válság" minden értelemben véget ért. Ami azt jelenti, hogy a GloboCap elszúrta a dolgot.

 

A helyzet az, hogy ha a tömegeket egy "apokaliptikus globális világjárvány" miatt a végbélnyalásos paranoia esztelen őrületébe akarják kergetni, akkor egy ponton egy tényleges apokaliptikus világjárványt kell produkálni.

A hamisított statisztikák és a propaganda egy ideig még elbírja, de végül az embereknek meg kell tapasztalniuk valamit, ami legalábbis hasonlít egy valódi, pusztító világméretű járványra, a valóságban, nem csak a telefonjukon és a tévéjükön.

A GloboCap is komolyan túljátszotta a kezét a csoda "vakcinákkal". A Covidian szektások tényleg azt hitték, hogy az "oltóanyagok" megvédik őket a fertőzéstől. Olyan járványügyi szakértők, mint Rachel Maddow, biztosították őket arról, hogy igen:

Most már tudjuk, hogy a vakcinák elég jól működnek ahhoz, hogy a vírus minden beoltott emberrel megálljon - mondta Maddow 2021. március 29-én este a műsorában. "Egy beoltott ember ki van téve a vírusnak, a vírus nem fertőzi meg, a vírus nem tudja aztán felhasználni azt a személyt, hogy máshová menjen" - tette hozzá vállvonogatva. "Nem használhat fel egy beoltott személyt gazdatestként, hogy újabb embereket kapjon el".

És most mindannyian betegek... nos, alapvetően megfáztak, vagy "tünetmentesen fertőzöttek", vagy akármi. És olyan jövő elé néznek, amelyben három-négy havonta "oltásoknak" és "emlékeztetőknek" kell majd alávetniük magukat, hogy "megfelelőségi bizonyítványukat" naprakészen tartsák, hogy munkát vállalhassanak, iskolába járhassanak, vagy éttermekben ehessenek, ami, oké, rendben, a keményvonalas szektásoknak nem gond, de emberek milliói vannak, akik nem azért tesznek eleget a követelményeknek, mert téveszmés fanatikusok, akik a gyermekeik fejét celofánba csomagolnák, ha Anthony Fauci erre utasítaná őket, hanem pusztán "szolidaritásból", vagy kényelemből, vagy csordaösztönből, vagy.... tudod, gyávaságból.

Sokan ezek közül az emberek közül (azaz a nem fanatikusok közül) kezdenek gyanakodni, hogy talán nem is olyan őrültség, amit mi, "bádogkalapos, Covidot tagadó, anti-vakszis, összeesküvés-elméleti szélsőségesek" mondtunk nekik az elmúlt 22 hónapban, mint ahogy azt eredetileg gondolták.

 

Visszalépnek, racionalizálnak, átdolgozzák a történelmet, és mindenféle öncélú baromságokat találnak ki, mint például, hogy most "egy posztvakcinás világban élünk", vagy hogy "a tudomány megváltozott", vagy hogy "az Omicron más", hogy ne kelljen beismerniük, hogy ők a GloboCap PSYOP áldozatai és az általa generált világméretű tömeghisztéria áldozatai.

Ami... rendben, hadd mondjanak maguknak bármit, amit csak kell a hiúságuk vagy az oknyomozó újságírói, baloldali hírességek vagy Twitter-forradalmárok hírnevük érdekében.

Ha azt hiszed, hogy ezek a "felépülő" Covidian-kultusz tagjai valaha is nyilvánosan elismerik mindazt a kárt, amit 2020 márciusa óta a társadalomnak, az embereknek és családjaiknak okoztak, nemhogy bocsánatot kérnének mindazért a bántalmazásért, amit ránk zúdítottak, akik a tényekről tudósítottak... nos, nem fognak.

Forgatni, kétértelműsíteni, racionalizálni és hazudni fognak a fogaikon keresztül, bármi áron, hogy meggyőzzék magukat és a közönségüket arról, hogy amikor a szar a ventilátorba csapódott, nem csettintettek a sarkukkal és nem mentek át teljes "jó németbe".

Adjatok nekik a pokolba, ha kell. Én ugyanolyan dühösnek és elárultnak érzem magam, mint te. De ne tévesszük szem elől a végső tétet. Igen, a hivatalos narratíva végre összeomlik, és a Covidian-kultusz kezd összeomlani, de ez nem jelenti azt, hogy a harcnak vége.

A GloboCap és bábjaik a kormányban nem fogják törölni az egész "Új normális" programot, úgy tenni, mintha az elmúlt két év meg sem történt volna, és méltóságteljesen visszavonulnak az új-zélandi pazar bunkerükbe és a megajachtjaikra.

A totalitárius mozgalmak és a halálkultuszok általában nem mennek el méltóságteljesen. Általában az önkényes, nihilista erőszak indokolatlan orgiájában buknak el, miközben a szekta vagy a mozgalom kétségbeesetten próbálja fenntartani befolyását ingadozó tagjai felett, és megvédi magát a közelgő valóságtól. És jelenleg itt tartunk... vagy hamarosan itt fogunk tartani.

 

Városok, államok és országok szerte a világon folytatják az Új Normális biológiailag biztonságos társadalom bevezetését, annak ellenére, hogy ennek már nincs semmilyen hihető indoka. Ausztria az erőltetett "vakcinázást" folytatja. Németország ugyanerre készül. Franciaország nemzeti elkülönítési rendszert vezet be az "oltatlanok" megbüntetésére. Görögország bírságolja a "be nem oltott" nyugdíjasokat. Ausztrália "karanténtáborokat" működtet.

Skócia. Olaszország. Spanyolország. Hollandia. New York City. San Francisco. Toronto. A lista folytatódik, és folytatódik, és folytatódik.

Nem tudom, mi fog történni. Nem vagyok jós. Csak szatirikus vagyok. De vészesen közeledünk ahhoz a ponthoz, amikor a GloboCapnak teljesen fasisztává kell válnia, ha be akarják fejezni, amit elkezdtek.
Ha ez megtörténik, a dolgok nagyon csúnyán elfajulnak.

Tudom, a dolgok már most is csúnyák, de én egy egészen másfajta csúnyaságról beszélek. Gondoljunk Jonestownra, vagy Hitler utolsó napjaira a bunkerben, vagy a Manson család utolsó néhány hónapjára.

Ez történik a totalitárius mozgalmakkal és a halálkultuszokkal, ha egyszer megtörik a varázs és a hivatalos narratívájuk szétesik. Amikor elbuknak, megpróbálják magukkal rántani az egész világot.

Nem tudom, ti hogy vagytok vele, de én remélem, hogy ezt el tudjuk kerülni. Abból, amit hallottam és olvastam, nem túl szórakoztató.