Az oltás-párti holdkórosok vadul éljeneznek, mert a világ első számú teniszezőjét, és az ausztrál teniszbajnokság minden bizonnyal legesélyesebb győztesét kidobták az országból.

"Be kellene oltani, mint a többi játékos 97%-át" - mondta az egyik félkegyelmű, figyelmen kívül hagyva azt a tényt, hogy ez a 97% egy tál férget is megenne, ha egy csekkfüzetes ember erre utasítaná őket.

Djokovicot nem azért dobták ki Ausztráliából, mert nem volt beoltva (csak szánalmasan tudatlan ember hiheti, hogy a védőoltások bármi hasznosat is tesznek), hanem azért, mert az ausztrál kormány kétségbeesetten próbálja fenntartani vasmarkát egy olyan országban, amely ma már egy diktatúra által irányított rendőrállam.

Úgy tűnik, az ausztrál kormány egyik fő érve az, hogy Djokovic "a szabad választás ikonjává" válhat, ha Ausztráliában maradhat teniszezni.

És ez a lényeg.

Djokovicot nem orvosi okokból dobták ki Ausztráliából (a beoltottak nagyobb valószínűséggel terjesztenek vírusokat, mint a be nem oltottak), hanem politikai okokból.

Ausztráliát most az Idi Amin alatti Ugandához lehet hasonlítani.

 

Ez egy viccország, ahol az észbontóan ostoba politikusok teljesen átvették az irányítást a lakosság felett.

Djokovicot nem azért dobták ki, mert veszélyt jelent a körülötte lévő emberekre, hanem azért, mert a jelenléte veszélyeztetheti a politikusok fojtogató befolyását az ausztrál szavazókra. A politikusok kidobták a világ legjobb teniszezőjét, és gyanítom, azt, aki a legnagyobb eséllyel megnyerné a nyomorult kis tornájukat, egyszerűen azért, mert nem helyeslik a mérgező, kísérleti szúrással kapcsolatos nézeteit.

Az ausztrál kormánynak nem szabadna ezt megengedni.

A versenyüket Grand Slam-versenyről vissza kellene minősíteni helyi, kisebb jelentőségű eseménynek, amely ugyanabba a kategóriába tartozik, mint a Market Snodbury éves teniszverseny.

Sőt, a többi teniszezőnek is szégyellnie kellene magát.

Djokovic a múltban kiállt az összes kollégája mellett, beleértve a rangidős, zsellér profikat is, akiknek annyi esélyük van megnyerni egy tornát, mint nekem arra, hogy meghívjanak a BBC műsorába. Jobban megvédte őket, mint bárki más, akire gondolni tudok.

De a szerencsétlen nyápicok elhagyták őt. És sokan közülük (engedelmesen szurkoltak) kritizálták, hogy nem olyan hülye, mint a 97%.

Szégyellniük kellene magukat.

 

Remélem a világ bojkottálja Ausztráliát. És különösen figyelmen kívül hagyja a nyomorult kis teniszmeccseit.

Ami Djokovicsot illeti - nos, ő most bűnhődni fog a bátorságáért.

A franciák máris megváltoztatták a törvényeiket, hogy megakadályozzák, hogy a francia nyílt bajnokságon játsszon. Vajon az USA és Nagy-Britannia is követni fogja ezt a példát?

A terv egyszerű, és attól tartok, mindig is kiszámítható volt.

Gyanítom, hogy a szerbek nem jöttek rá, hogy az összeesküvők hogyan fognak eltiporni mindenkit, aki szembeszállni mer velük.

Copyright Vernon Coleman 2022. január

https://www.vernoncoleman.com/main.htm