2022. február 19., szombat

Az Antikrisztus által vezetett sajtó hazudott a világnak. Vera Sharav igyekszik megakadályozni, hogy megismétlődjön a holokauszt

A tömeggyilkos népirtó sajtó hazudott a világnak a hamis világjárványról és a vakcinákról terjesztett propagandával, az igazságot kellett volna elmondaniuk, de most a Nürnbergi Kódex szerint fognak ítélkezni felettük, mondja Vera Sharav, a náci holokauszt túlélője, hangsúlyozva hogy erre emlékezni kell, nehogy megismétlődjön, mert az eugenikus szemléletmód, még mindig érvényben van, de most az emberiség megmentéséről van szó.

Mike Adams: Washington állam aktiválja a Covid megsemmisítő táborait

SÜRGŐS FELHÍVÁS! Kérjük, hogy valamennyiünk érdekében a lehető legszélesebb körben terjesszék ezeket a videókat családtagjaik és ismerőseik között, mert súlyos veszélyben vagyunk egy orvosi-társadalmi zsarnokság uralma alatt, melynek célja, hogy elpusztítsa az emberiséget.

Mike Adams aktivista elítéli az amerikai kormány megsemmisítési programját, mely szerint az embereket elrabolják és Covid internálótáborokba viszik, ahol megölik őket, majd a holttesteket "bioszilárd anyaggá" vagy "bioiszappá" alakítják, amit azután trágyaként használnak a gazdaságokban az élelmiszernövények termesztéséhez.

Az ausztrál kormány a pedofíliát, a szülőellenes lázadást és az oltást támogatja!

Stew Peters leleplezi, hogy a népirtó Antikrisztuskövető ausztrál kormány hogyan támogatja az azonos neműek közötti pedofíliát, a szülők elleni lázadást és a veszélyes, teljesen felesleges oltásokat, mindezt egyetlen, beteges, és démoni képsorokat bemutató videóban! Ez a mostani Ausztrália diktatúra!

Hogyan éljük túl a COVID oltást?

 

Ha Ön COVID-19 injekciót kapott, és az injekció okozta tünetektől szenved, a Front Line COVID-19 Critical Care Working Group (FLCCC) I-RECOVER15 protokollja a hosszú távú COVID-szindróma kezelésére hasonló sikerrel alkalmazható az injekció okozta tünetek kezelésére.

A protokoll teljes egészében letölthető,16 és lépésről lépésre útmutatást ad a hosszú távú COVID-szindróma és/vagy a COVID-19 injekciók okozta reakciók kezelésére. Továbbá, ha már kapott injekciót, és szeretné csökkenteni az esetleges szövődmények kockázatát, van néhány alapvető stratégia, amit tanácsolnék.

1. Győződjön meg róla, hogy megméri a D-vitamin-szintjét, és szájon át elegendő D-vitamint szed (a legtöbb felnőtt esetében általában körülbelül 8000 egység/nap) és/vagy ésszerű napozással gondoskodjon arról, hogy a szintje 60-80 ng/ml (150-200 nmol/l) legyen.

2. Szüntessen meg minden növényi (magvas) olajat az étrendjéből, ami magában foglalja szinte minden feldolgozott élelmiszer és a legtöbb éttermi étel elhagyását, kivéve, ha biztos lehet benne, hogy a szakács csak vajjal főz. Kerülje az éttermi szószokat és salátaönteteket, mivel ezek tele vannak magolajokkal.

 

Kerülje a csirke- és sertéshúst is, mivel ezek gazdagok linolsavban, az omega-6 zsírsavban, amelyből szinte mindenki túl sokat fogyaszt, és amely hozzájárul a szívbetegségeket okozó oxidatív stresszhez.

3. Fontolja meg a napi körülbelül 500 milligramm NAC szedését, mivel segít megelőzni a vérrögök kialakulását, és előanyagként szolgál a szervezet számára a fontos antioxidáns, a glutation előállításához.

4.Hirschman napi aszpirint ajánlott, de helyette fontolja meg a fibrinolitikus enzimek szedését, amelyek megemésztik a vérrögökhöz, stroke-hoz és tüdőembóliához vezető fibrint. Az adag általában kettő, naponta kétszer, de éhgyomorra kell bevenni, egy órával étkezés előtt vagy két órával étkezés után. Ellenkező esetben az enzimek az ételt emésztik meg, nem pedig a vérrögben lévő fibrint.

Még több lehetőségért az Egészségügyi Világtanács, az egészségügyre összpontosító szervezetek és civil társadalmi csoportok világméretű koalíciója, amely a közegészségügyi ismeretek bővítésére törekszik, kiadott egy tüskés fehérje méregtelenítési útmutatót, amely tele van olyan természetes gyógymódokkal, amelyek segíthetnek az egészséged támogatásában.

Bővebben: https://articles.mercola.com/sites/articles/archive/2022/02/19/fibrous-clots.aspx