2022. május 19., csütörtök

Beoltva, becsapva, magunkra hagyva

Magyar oltáskárosultak beszámolói. A legbátrabbak, elmondják az oltástörténeteiket.

Velük tudjuk megállítani ezt az őrületet. Az igazság a mi oldalunkon van. Nem vagytok egyedül. Jogotok van elmondani, meghallgatva lenni és kárpótolva lenni.

Az oltatlanok megadóztatását javasolja a Big Pharma, a Fenevad bélyegének zászlóshajója által finanszírozott tanulmány

 

Az Oxfordi Egyetem Üzleti Adóügyi Központja által közzétett új tanulmány azt az ötletet tárgyalja - és végül támogatja -, hogy különadót vetnének ki azokra, akik elutasítják a "Covid19" elleni "védőoltást".

A tanulmány szerzői azzal érvelnek, hogy a védőoltással kapcsolatos adó "indokolt" lenne, mivel "a nemkívánatosnak tartott viselkedésre kivetett adók nem új keletűek".

És hogy még ha a "vakcinák" néhány embernek komoly károkat is okoznak...

"egyes államok kivételes esetekben, amikor úgy ítélik meg, hogy az előnyök meghaladják a költségeket, olyan politikákat fogadnak el, amelyek súlyos károkat okozhatnak"

Igen, jól olvastad.

A továbbiakban mindenféle módot javasolnak ennek a "nemkívánatos viselkedésnek" a korrigálására, az egyenes adózástól kezdve az oltottaknak nyújtott adójóváíráson át az oltási kötelezettségig és a nem oltottak kötelező Covid biztosításáig (ami csak egy másik módja annak, hogy "adózást" mondjunk).

Most itt van az a pont, ahol bekezdésről bekezdésre lebonthatnánk - és általában le is bontanánk - a cikket. Boncolgatnánk az érveket, beemelnénk az általuk figyelmen kívül hagyott adatokat, kiemelnénk a logikai tévedéseket... tudjátok, a szokásos.

Ma nem ezt fogjuk tenni.

Rámutathatnánk, hogy a Covid "esetek" fertőzéses halálozási aránya elenyésző.

Vagy hogy az úgynevezett "vakcinák" nem akadályozzák meg sem a fertőzést, sem a "Covid19" nevű állítólagos új betegség terjedését.

 

 

Elkezdhetnénk jogi érvelést a polgári jogokról, a Nürnbergi Kódexről és az orvosi kényszerítésről.

De nem fogunk ilyesmire vállalkozni.

Mert ez már két éve tart, és az élet túl rövid. Eleget tettünk már, a tények mind ott vannak, bárki számára, akit eléggé érdekel, hogy megtalálja őket.

Ehelyett inkább csak idézzük az Oxford Center for Business Taxation "About" oldalát, egy kis hangsúlyozással...

A Centre for Business Taxation 2005-ben alakult, és kezdetben a Százas Csoport számos tagjának jelentős adományaiból finanszírozták. Számos ilyen és más vállalat továbbra is támogatja a CBT-t. Az év során az AstraZeneca [és] a GlaxoSmithKline Plc adományozói voltak.

Hogy egyértelmű legyen, a Hundred Group egy lobbicsoport, amely az FTSE100 összes tagjának nevében dolgozik.

A GlaxoSmithKline a világ egyik legnagyobb gyógyszeripari vállalata, és a francia Sanofi óriáscéggel együttműködve állította elő a Covid vakcinát, amely a vállalatoknak milliárdos szállítási szerződéseket hozott, annak ellenére, hogy a vakcinát még nem engedélyezték nyilvános használatra.

Ha bármit is tudsz a Covidról, akkor nincs szükséged arra, hogy elmondjuk, ki az AstraZeneca.

A CBT-t - és így a lapot is - a nagyvállalatok és a nagy gyógyszergyártók finanszírozzák.

Tényleg kell még bármi mást hozzátennünk?

https://www.pokolafoldon.hu/pandemia/az-oltatlanok-megadoztatasat-javasolja-a-big-pharma-altal-finanszirozott-tanulmany

Az adatok szerint 60 éves kor alatt senkinek sem szabadna megkapnia a COVID vakcinát, a Fenevad bélyegét

 

A Vaccine Safety Research Foundation adatai szerint 60 éves kor alatt senkinek sem szabadna megkapnia a COVID vakcinát

A több mint 1500 halálesetről szóló jelentés adatai azt mutatták, hogy 60 év alatt senkinek sem szabadna beadatni a COVID vakcinát.

A Védőoltásbiztonsági Kutatási Alapítvány ügyvezető igazgatója, Steve Kirsch által végzett elemzés kimutatta, hogy a lakossági kontrollcsoportban a vártnál több haláleset történt az oltott személyek körében.

Kirsch szerint ez egy elővigyázatossági elv, amely szerint sokkal biztonságosabb, ha a 60 év alattiak nem oltják be magukat. Bár az elemzésben lehetnek hibák vagy a felmérés torzításából adódó hibák, amelyek megváltoztathatják az eredményt, az előzetes adatok azt mutatták, hogy a vakcina szedése veszélyes.

Egy halálozási felmérésben arra kérte az embereket, hogy jelentsék a 2020. december 1. után elhunytak dátumát, életkorát és oltási státuszát, akikkel a legközelebbi kapcsolatban állnak. Ez azt jelentheti, hogy egyetlen ember körülbelül annyi halálesetet jelenthet, ahány személyesen ismert emberről tud beszámolni, kezdve a hozzá legközelebb álló személytől.

Minden halálesetet jelenteni kell, függetlenül az okától, amennyiben ezek a személyek a megadott dátum után haltak meg.

Az 1700 jelentésből származó első eredményekből kiderült, hogy 60 év alatt senkinek sem kellene megkapnia a vakcinát, mivel nem volt bizonyíték arra, hogy ez jótékony hatással lenne rájuk. A 40 és 60 év közötti emberekről kiderült, hogy nagyobb valószínűséggel halnak meg magától a vakcinától.

Az is kiderült, hogy minél fiatalabb valaki, annál valószínűbb, hogy a vakcina veszélyes. Ezek az eredmények jobban megfelelnek annak, amit a cenzúrázott egyének mondtak, amit a kormány és a mainstream média nem akart a nyilvánosság tudomására hozni.

Ami Kirsch szerint érdekes, az az, hogy a 60 év feletti emberek nagyobb valószínűséggel részesülnek a vakcina előnyeiben, ami nincs összhangban a Vaccine Adverse Event Reporting System (VAERS) adataival, a balzsamozók adataival és a Medicare adataival.

Az ellentmondásos bizonyítékok miatt Kirsch úgy véli, hogy biztonságosabb elkerülni a COVID vakcinákat minden korosztály számára.

 

 

A Pfizer meghamisítja a vizsgálati adatokat

Egy, a Pfizer 3. fázisú vizsgálat alvállalkozójával dolgozó informátor előállt azzal, hogy problémák voltak az adatgyűjtésükkel, és hogy a vállalat "meghamisította" az adatokat. A bejelentő hozzátette, hogy a létesítményekben rossz gyakorlatok folytak, ami aggodalomra ad okot a laza hatósági felügyelettel kapcsolatban.

Ami még érdekesebb, hogy az Élelmiszer- és Gyógyszerügyi Hivatal (FDA) nem foglalkozott azonnal a bejelentő panaszával, arra hivatkozva, hogy nincs elég embere az összes klinikai vizsgálat aktív ellenőrzésére és kivizsgálására, annak ellenére, hogy a panasz magától az adatgyűjtő cég egyik alkalmazottjától érkezett.

Eközben a korai kezelések, mint például a Fareed-Tyson protokoll, szinte tökéletes eredményt mutattak a COVID ellen, kevés kórházi kezeléssel és egyetlen feljegyzett halálesettel sem. Ez a protokoll szerint a betegeket már a fertőzés első négy napján, illetve az expozíciót követő öt napon belül kezelni kellett. Ez hidroxiklorokin, cink-szulfát, azitromicin, doxiciklin, ivermektin és aszpirin kezelését foglalja magában.

Az úgynevezett egészségügyi szakértők azonban figyelmen kívül hagyták ezt a kezelést, és számos más haszontalan alternatívát szorgalmaztak, mint például a szűrővizsgálat, a zárlatok, a társadalmi távolságtartás, a maszk viselése és a vakcinák.

https://www.pokolafoldon.hu/pandemia/az-adatok-szerint-60-eves-kor-alatt-senkinek-sem-szabadna-megkapnia-a-covid-vakcinat

A vakcina mellékhatásainak nyilvánosságra hozatala után megnőtt a Pfizer ellen indított perek száma

SÜRGŐS FELHÍVÁS! Kérjük, hogy valamennyiünk érdekében a lehető legszélesebb körben terjesszék ezeket a videókat családtagjaik és ismerőseik között, mert súlyos veszélyben vagyunk egy orvosi-társadalmi zsarnokság uralma alatt, melynek célja, hogy elpusztítsa az emberiséget.

A Pfizer és a Moderna pénzügyi vezetői lemondanak. Luke Rudkowski újságíró azon tűnődik, hogy vajon azért teszik-e, mert a vakcinák által okozott halálesetekről és káros mellékhatásokről a bíróság előtt kellene majd felelniük.

Figyelem, Olaszország, sürgős riasztás! A népirtó vakcina szörnyű káros hatásairól Ébredjetek fel!

Orvosok, újságírók, olasz parlamenti képviselők ítélik el a kísérleti vakcinákat és azok szörnyű, káros hatásait, a vakcinák bevetése után megnőtt a halálozások száma, és 20 évvel csökkent a várható élettartam . Fel kell ébrednünk, és nem szabad hagynunk, hogy a kormány becsapjon bennünket azzal, hogy most enyhít az intézkedéseken, és nem szabad pánikba esnünk az ukrán-orosz háborúról szóló dezinformációs média-bohózat miatt.

Hatalmas készlet bébi tápszereket találtak a határon, a hiányt a Fehér Ház tervezte meg, hogy éheztesse az amerikai csecsemőket

 

Videófelvételek kerültek elő, amelyek bizonyítják, hogy a jelenlegi tápszerhiányt a hatalmon lévők szándékosan idézik elő.

Egy hatalmas készlet bébi tápszert fedeztek fel Amerika déli határán, aminek van értelme, mivel a Fehér Ház most elismerte, hogy az amerikai készleteket a "migránsoknak" adják ki a határ menti létesítményekben.

Miközben amerikaiak milliói küzdenek azért, hogy etessék a családjukat, a Biden-rezsim az ő adóforintjaikból eteti az illegális bevándorlókat. A kormány ki tudja, mennyi pénzt költ a tápszer megvásárlására és szállítására délen, miközben az élelmiszerboltok országszerte kifogynak.

Kat Cammack képviselő (R-Fla.) szerint a déli határon több nagy raktár is tele van nem csak tápszerrel, hanem más élelmiszerekkel is, amelyeket a migránsoknak osztogatnak.

Cammackot egyébként többször megvádolták már azzal, hogy hazudik a tápszer-válságról és annak okáról. Most már bizonyítéka van arra, hogy igazat mondott, mivel ő maga is meglátogatta és felmérte a létesítményeket, miközben mindezt videóra vette.

"Múlt héten szöveges üzeneteket és fotókat kaptam a határőrség ügynökeitől, amelyeken egy halom bébi tápszer látható, és teljes volt a felháborodás a Fehér Ház, a CNN és más liberális csatornák részéről, azt állítva, hogy hazudunk, ezért úgy döntöttem, hogy magam megyek le és lefilmezem" - mondta Cammack a Fox Businessnek egy nemrég adott interjúban.

"És lám, nem csak hogy feltöltött raktárak voltak, hanem több feltöltött raktár volt, amelyek nem csak bébi tápszerrel, pelenkákkal, törlőkendőkkel és ruhákkal voltak tele, hanem ezt már hónapok óta csinálják, és még több van úton.".

 

 

A CDC migránsok áradatát készül az Egyesült Államokba küldeni.

Eddig a Biden-rezsim egyáltalán nem tett semmit annak érdekében, hogy megpróbáljon segíteni a tényleges amerikaiaknak túlélni a jelenlegi válságot, amelynek előidézéséért sok tekintetben ő a felelős.

Az amerikaiaknak azt mondják, hogy csak tűrjék el, miközben az amerikai adóforintokat milliárdszámra küldik Ukrajnába és a határ menti létesítmények raktáraiba, ahol ingyen osztogatják az árukat az illegális bevándorlóknak.

Amerika süllyedése a feledésbe az utóbbi időben igazán felgyorsult, a mesterséges bébiételhiány pedig egyfajta hab a tortán. És ahogy ez történik, az amerikaiaknak, akiket érdekel, alapvetően azt mondják, hogy üljenek nyugodtan és várjanak a választásokig, mintha az megoldana bármit is.

A fenébe is, Amerika szerencsés lesz, ha egyáltalán eljut a választásokig. Talán az ország túléli a félidős választásokig, de 2024 már-már nevetségesnek tűnik annak alapján, hogy milyen gyorsan omlanak össze a dolgok.

A migránsválsággal kapcsolatban még rosszabbá teszi a helyzetet, hogy az Egyesült Államok Betegségellenőrzési és Megelőzési Központja (CDC) a következő hetekben megszünteti a 42. cím szerinti korlátozásokat, amelyek a Wuhan koronavírus (Covid-19) miatt megakadályozták a migránsokat abban, hogy az amerikai törvények és nemzetközi szerződés alapján menedékjogot kérjenek.

Ez persze azt jelenti, hogy hamarosan sokkal több migráns fog az Egyesült Államokba áramlani egy olyan időszakban, amikor az erőforrások már így is szűkösek, az infláció pedig az egekbe szökött.

Május 23-án jár le a 42. cím, így már csak néhány nap van hátra a zsilipek megnyitásáig.

"Ez ismét rámutat arra, hogy mennyire nem érti a kormányzat a dolgát, és egy egyszerű politikai változtatással megállíthatnák ezt" - mondja Cammack a csecsemőtápszerhiánnyal kapcsolatban.

"Ez csak egy újabb példa arra, hogy a kormányzat megtört, és nem tudja, hogyan kell kormányozni" - tette hozzá, és inkább a hozzá nem értést, mint a rosszindulatot okolja a válságért.

https://www.pokolafoldon.hu/blog/hatalmas-keszlet-bebi-tapszereket-talaltak-a-hataron-a-hianyt-a-feher-haz-tervezte-meg-hogy-eheztesse-az-amerikai-csecsemoket

Törökország kilép a NATO-ból és új szövetséget hoz létre?

 

A közelmúlt témáinak fő nemzetközi témája Finnország és Svédország NATO-csatlakozásának kilátásba helyezése volt.

Május 18-án benyújtották ezen országok kérelmét Jens Stoltenberg NATO-főtitkárhoz. Hangsúlyozta, hogy Helsinki és Stockholm döntése kritikus pillanatban erősítené Európa biztonságát. Jens Stoltenberg megjegyezte, hogy üdvözli ezt a lépést, és minden nemzetnek joga van a saját útját megválasztani.

Ezen országok vészintézkedéseinek oka az ukrajnai háború volt. Ez Finnország és Svédország semleges státuszának feladását kényszerítette ki. Ezt követően a skandináv országok állami intézményei megkezdték az ehhez szükséges eljárásokat. Ez azt jelenti, hogy az Észak-atlanti Szövetség 30-ról 32 országra bővül. De! Kiderült, hogy nem minden olyan egyszerű. És a szövetség azt kockáztatja, hogy nem nyer,hanem veszít.

Törökország kategorikusan ellenezte az új NATO-tagokat. Május 16-án Erdogan elnök kijelentette, hogy Ankara ellenzi Finnország és Svédország NATO-tagságát, és tájékoztatóján hangsúlyozta, hogy ha ezek az országok csatlakoznak a szövetséghez, akkor a NATO megszűnik a biztonságot szolgáló szervezet lenni,hanem a terrorizmust támogatók helyévé válik. Ez a két ország ugyanis támogatja a Kurdisztáni Munkáspártot, vagyis a PKK-t. Köztudott, hogy a törökök számára ez a párt terrorista pártnak számít.

Már jelentek meg olyan hírek, hogy Törökország kész kilépni az Észak-atlanti Szövetségből, ha Finnország és Svédország csatlakozik hozzá. Törökország nem nagyon fog hiányozni. Ez egy nagyon nehéz és önfejű partner. De ha Törökország kilép a szövetségből, a NATO komoly reputációs veszteséget szenved. Precedens teremtődik. A szövetség egysége megbomlik. Törökország képes lesz szövetséget létrehozni Azerbajdzsánnal, Kazahsztánnal, Kirgizisztánnal, Türkmenisztánnal és Üzbegisztánnal. Ez a török vezetés régóta tartó kezdeményezése.

 

 

Erdogan azonban nem lenne önmaga, ha nem szabott volna számos feltételt Washington és Brüsszel számára Svédország és Finnország fogadására. Követelte az ország visszatérését az F-35-ös vadászgépek szállítási programjába, az orosz Sz-400-as légvédelmi rendszerek beszerzése miatti amerikai szankciók feloldását, de ami a legfontosabb,a török államfő követelte, hogy Svédország és Finnország vezetése ismerje el a PKK-t terrorszervezetként. Hadd emlékeztessem Önöket, hogy ennek a pártnak a képviselői tagjai az említett országok parlamentjeinek. Az öreg Erdogan nem ad nyugodt életet senkinek.

És most nehéz feladat elé állította a NATO és az Egyesült Államok vezetését. Menjen tovább és hagyja magát megzsarolni? Vagy veszélyeztesse az észak-atlanti szövetség integritását, és provokálja egy új szövetség létrejöttét, amely senkit sem enged be Közép-Ázsiába, Keletre és Afrikába?

FŐBB PONTOK
  • A török ​​Erdogan megduplázta azt, hogy ellenzi Svédország és Finnország NATO-szövetséghez való csatlakozását, egyes elemzők szerint ezzel a lépéssel engedményeket akarnak elérni.
  • Egy új tagállam NATO-felvételéhez az összes meglévő tag konszenzusos jóváhagyása szükséges.
  • A szövetséghez 1952-ben csatlakozott Törökország a NATO meghatározó szereplője, az Egyesült Államok után a 30 tagú csoport második legnagyobb hadseregével büszkélkedhet.

Recep Tayyip Erdogan török elnök megerősítette, hogy ellenzi Svédország és Finnország NATO-csatlakozását, ami történelmi lépés lenne a két északi ország számára Oroszország ukrajnai inváziója után.

 

 

"Nem fogunk igent mondani azoknak [az országoknak], amelyek szankciókat alkalmaznak Törökországgal szemben, hogy csatlakozzon a NATO biztonsági szervezethez" - mondta Erdogan hétfőn késő este egy sajtótájékoztatón. Arra utalt, hogy Svédország 2019-ben felfüggesztette a Törökországnak szánt fegyvereladásokat a szíriai katonai tevékenysége miatt.

A svéd külügyminisztérium hétfőn közölte, hogy Finnország tisztviselőivel egyesülve magas rangú tisztviselőket tervez a török fővárosba, Ankarába küldeni, hogy Erdogan kifogásaival foglalkozzanak. A török vezető azonban lényegében azt mondta, hogy csak az idejüket vesztegetnék.

"Azért jönnek, hogy meggyőzzenek minket? Elnézést, de ne fáradjanak" - mondta Erdogan. Hozzátette, hogy a két ország csatlakozása a NATO-t "olyan hellyé tenné, ahol a terrorszervezetek képviselői koncentrálódnak".

A CNBC megkeresésére a finn külügyminisztérium azt válaszolta, hogy "az ENSZ, valamint az EU terrorizmus elleni szankcióit hajtja végre minden személy vagy szervezet ellen ... az uniós jogszabályokkal összhangban", és hogy "az EU és Törökország rendszeres párbeszédet folytat terrorizmusellenes kérdésekről". A CNBC a svéd kormányt is megkereste kommentárért.

Svédország és Finnország menedéket nyújtott a Törökország által terrorista szervezetként besorolt és Törökországban támadásokat végrehajtó kurd szeparatista szervezet, a PKK tagjainak. A két ország emellett támogatást nyújtott és magas szintű találkozókat tartott az YPG tagjaival, amely a PKK szíriai ága, és amelyet az ISIS legyőzésében való közreműködéssel, valamint a török erők elleni harccal tartanak számon.

https://www.pokolafoldon.hu/hihetetlen/torokorszag-kilep-a-nato-bol-es-uj-szovetseget-hoz-letre

Híres emberek a vakcinák ellen. XXVII. rész

Sok híres ember ellenzi a gyilkos vakcinákat, és ezt nyilvánosan is kijelentették, többek között: Leigh-Allyn Baker, Brad Skistimas, Mártin Sánchez, Xavier Azalbert, Ornella Mariani és mások.

Beoltott pilóták a légitársaságoknál: emberek milliói vannak súlyos veszélyben!!

Kurt Schuster kereskedelmi repülőgép-pilóta szerint emberek milliói vannak komoly veszélyben, amikor olyan pilótákkal repülnek, akik ezeket a haszontalan, az oxigénellátást gátló maszkokat viselik. Ráadásul sokan be is oltatták magukat és káros mellékhatásoktól szenvednek, bár a karrierjük elvesztése miatti félelemben hallgatnak erről, de ez akkor is veszélyt jelent, ezért nem mehet így tovább.

A vakcinák sok egészséges ember életét tették tönkre.

Sir Christopher Chope parlamenti képviselő elítélően szól arról, hogy vakcinák káros mellékhatásokat idéztek elő és halált okoztak, hogy propagandaháború zajlott, amelyben az áldozat az igazság volt, a média pedig a kormány propagandagépezetének szócsöve.

A tömeges mérgezéses esemény magyarázata: hogyan károsodtak milliók és hogyan gyógyulhatnak meg

 

Mit tesznek a COVID-oltások az immunrendszerrel és hogyan gyógyulhatnak a károsultak


BETH GIUFFRE ÉS DR. YUHONG DONG .2022. MÁJUS 19.
A cikk forrása itt található.

  • A jab okozta tüskés sérülések száma egyre nő, de a gyógyuláshoz először fel kell ismerni a sérüléseket.
  • Del Bigtree futball analógiája leegyszerűsíti, hogyan programozza át a spiccfehérje a szervezet immunrendszerét arra, hogy megtámadja önmagát
  • A legújabb tudományos eredmények megmagyarázzák a szúrás okozta spike-sérülések mechanizmusát, és a spike bizonyos szervek iránti affinitását.
  • A sérülés mechanizmusának megértése segíthet a gyógyulásban: az energiát növelő gyakorlatok újra felerősítik az immunrendszert, az olyan vegyületek pedig, mint az N-acetil-L-cisztein, semlegesíthetik a spike fehérje mérgező hatásait.

Mivel a világ népességének többsége mára "teljesen" be van oltva, az emberek előtt az a példátlan kihívás áll, hogy megbirkózzanak az oltás okozta tüskés sérülésekkel. A világ még soha nem látott olyan vírust, amelynek spike fehérjéje ennyire mérgező a szervezetre, és a világ lakossága sem látott még olyan oltóanyagot, mint például az mRNS technológia első alkalmazása egy fertőző vírus ellen.

Ez az első olyan, genetikailag módosított polinukleotidok beadása, amelyet nagy populáción alkalmaznak. Ez az első, amely a hashajtó polietilénglikolt injekcióban alkalmazza. Ez az első koronavírus elleni vakcina, amelyet embereken próbáltak beadni, és egyben az első olyan vakcina, amelyet a világ népességének több mint 66 százalékán alkalmaztak.

Ezen elsőségek mellett ez az első termék, amelyet a Moderna piacra dob, és az első vakcina, amelyet az amerikai élelmiszer- és gyógyszerügyi hatóság (FDA) ilyen gyorsasággal - kevesebb mint tíz hónap alatt - hagyott jóvá.

Egy ilyen újszerű technológia esetében a siker esélye az előrejelzések szerint nem több mint 2 százalék, ami összhangban van a virológusok figyelmeztetésével, miszerint elméletileg nem lehetséges vakcinát készíteni egy olyan RNS-vírus ellen, mint a SARS-CoV-2, mivel a vírus olyan gyorsan mutálódik. Pontosan ez az oka annak, hogy a HIV, a SARS-CoV, a MERS-CoV, a Hepatitis C stb. ellen soha nem sikerült RNS-vírus elleni vakcinát létrehozni.

Egy ilyen példátlan, kockázatos vakcina esetében nem meglepő, hogy az első COVID-19 vakcina 2021 eleji bevezetése óta ennyi váratlan, súlyos mellékhatás történt.

Stephanie Seneff MIT-kutató és Greg Nigh természetgyógyász onkológus "Rosszabb, mint a betegség" című tanulmánya részletesen leírja a COVID-19 elleni oltások nem szándékolt következményeit, beleértve az olyan katasztrofális mellékhatásokat, mint az immunrendszer pusztulása.

Neves immunológusok, vakcinológusok és minden klinikai szakterület kutatói most bizonyítékokkal támasztják alá, hogy a COVID-19 mRNS injekciós termékek immunrendszeri diszregulációt okoznak.

Az oltás okozta tüskekárosodás bonyolult mechanizmusának magyarázata a nagyközönségnek nem könnyű feladat, amikor a kormányok még mindig az oltást sorolják az első számú kiútként a világjárványból, miközben kampányok özöne igyekszik lejáratni azokat az orvosokat és tudósokat, akik fel akarják ismerni és segíteni akarnak a károsultaknak.

Mivel ilyen kevés támogatást kapunk az intézményektől, és szinte feketepiac van az oltás okozta tüskés sérülések módszereivel kapcsolatos valódi orvosi útmutatásoknak, az emberek kétségbeesetten keresik a választ - hogyan gyógyulhatnak meg a sérültek?

Hogyan működik az immunitás?

Mielőtt belekezdenénk a gyógyulásba, először is tudnunk kell néhány kulcsfontosságú dolgot a tüskés fehérje természetellenes befecskendezéséről a szervezet immunrendszerébe.

A veleszületett rendszer az idegen testek, sérülések és kórokozók ellen természetes baktériumölő anyagok, kívülről a bőr védelme, belülről a nyálkahártya védelme, valamint az első válaszadók: a dögevő sejtek vagy természetes gyilkosok segítségével küzd. A szervezet már be van drótozva, hogy bármilyen betolakodóval szemben felvegye a harcot, aki megpróbál betörni. Megvan az intelligenciájuk ahhoz, hogy tudják, mely betolakodók tartoznak a szervezetbe, és melyek akarnak bajt okozni.

Amikor valaki megbetegszik, az adaptív immunrendszerét használja a kórokozók elleni harcra vagy a megváltozott testsejtek elleni védekezésre. A természetes adaptív immunrendszer a vérben lévő védekező sejteket, az úgynevezett B-limfocitákat (B-sejtek) és antitesteket, valamint a szövetekben lévő védekező sejteket, az úgynevezett T-limfocitákat (T-sejtek) használja, hogy a szervezetnek soha többé ne kelljen foglalkoznia az adott kórokozóval.

A különböző immunsejtek együttműködve, összehangoltan, rendszerszintűen harcolnak a fertőzések ellen, úgy működnek, mint a Navy SEAL-ek.

Del futball analógiája

Az egyik leglaikusabb magyarázat a szúrás okozta tüskés immunrendszeri sérülésről a Highwire 2020-ban sugárzott. "Del futball analógiája" Geert Vanden Bossche belga vírusszakértő korai figyelmeztetésein alapul, amelyek a vírusos immunmenekülés veszélyére és Knut Wittkowski, Ph.D. epidemiológus véleményére utaltak, miszerint mindenkinek a természetes immunitását kellett volna használnia a COVID-19 fertőzés ellen, nem pedig egy olyan vírus elleni vakcinát, amely csak egy elavult vírus ellen véd. Nyissák meg az iskolákat és a gazdaságot, mondta, védjék meg a veszélyeztetetteket.

Del Bigtree, a Highwire műsorvezetője elmagyarázza, mi történik, ha a szervezet nem tud védekezni, amikor egy új variáns vagy bármilyen betolakodó bejut a szervezetbe, és petri-csészévé válik az új támadások számára. Egy injekcióval a veleszületett rendszert figyelmen kívül hagyják, és egyenesen a védelem mellett haladnak el. A tüske már túl van az injekció beadásának helyén, és a mezőnyben dübörög.

A spike fehérje célba juttatása egy kulcsfontosságú tulajdonságot hoz létre, amely lehetővé teszi, hogy ennyire mérgező legyen: ez egy specifikus antitest, a természetes immunrendszer nem specifikus védelme helyett. Ez a tulajdonsága könyörtelen versenytárssá teszi a mezőre lépve.

Az Ön teste jól képzett arra, hogy a focistákhoz hasonlóan legyen egy védelmi vonala, amely minden bejövő vírus vagy más betegség után megy. A toxikus tüskés fehérje azonban agresszív és céltudatos, és arra lett tervezve, hogy az eredeti labdás játékos után menjen.

Innentől kezdve a szervezet védekező sejtjei a Spike csapatában vannak. Spike a csapatkapitány, és nem hagyja, hogy a csapat szem elől tévessze a célt: az eredeti törzset. Amikor a spike szót hallja, gondoljon a "toxinra", mert amikor a spike átveszi az uralmat a sejtek felett, nem törődik semmilyen más vírussal, kórokozóval, parazitával, baktériummal vagy új COVID-19 variánssal. A rendszer csak az eredeti törzsre játszik. Ezért csökken a vakcina hatékonysága rövid idő alatt.

Az oltás okozta sérülések kezelése

Gyakoriak azok a jelentések, amelyek szerint az emberek az oltás beadását követően elkapták a COVID-19-et. Azok, akik önként vagy kényszerből vettek be legalább egy oltást, most már a világ lakosságának egyre növekvő számú károsultjai közé tartoznak.

Nem csoda, hogy sokan a természetes immunitás és gyógyulás felé fordítják figyelmüket. Az egészségügyi adatok szerint a vakcina hatékonysága az Omicron-fertőzés megelőzésében kevesebb, mint 49 százalékos a világon elérhető összes COVID-19 vakcina esetében.

A károsultak száma sokkal nagyobb lehet, mint amennyit jelentettek, mivel a jelentési rendszereknek megvannak a maguk korlátai - ehhez az embereknek és orvosaiknak fel kellene ismerniük az oltás okozta sérüléseket, és időt kellene szakítaniuk arra, hogy jelenteni tudják.

A Children's Health Defense California tavaly arról számolt be, hogy az egyes COVID vakcinákat követő nemkívánatos események becsült előfordulási gyakorisága (az aluljelentésekkel kiigazítva) kb: Minden 31-ből 1 jelent majd nemkívánatos eseményt; minden 160-ból 1 és 2077-ből 1 jelent majd súlyos nemkívánatos eseményt; és minden 538-ból 1 és 6990-ből 1 jelent majd halálesetet.

Márciusban a Pfizer klinikai kísérleti dokumentumainak bíróság által elrendelt nyilvánosságra hozatala során a vakcinázást követően 1291 típusú nemkívánatos eseményt tártak fel, köztük akut vesekárosodást, akut petyhüdt myelitist, pozitív spermiumellenes antitestet, agytörzsembóliát és szívmegállást.

"Miután kiválasztották az expresszálandó spike fehérjét, egy olyan fehérjét, amely a véralvadás beindulását okozza, a tromboembóliás mellékhatások kockázatát beleégették a tervezésbe. Egyáltalán semmi sem korlátozza a spike protein mennyiségét, amely egy adott dózisra válaszul keletkezik. Egyes egyének kevés és csak rövid ideig termelnek. A normális tartomány másik vége bőséges mennyiségű spike protein szintézisét eredményezi hosszabb ideig. A helyek, ahol ez a kóros esemény bekövetkezett, valamint az, hogy a spektrumon hol helyezkedett el, véleményem szerint döntő szerepet játszottak abban, hogy az áldozatnál jelentkeztek-e káros események, beleértve a halált is" - mondta Yeadon.

A VAERS (Vaccine Adverse Events Reporting System) elemzője és számítógépes biológus, Dr. Jessica Rose nemrégiben foglalkozott a Betegségellenőrzési és Megelőzési Központ (CDC) azon állításával, miszerint az oltatlan emberek többször nagyobb valószínűséggel halnak meg COVID-19-ben, mint a vakcinában, mivel a narratíva arra változik, hogy "még ha be is oltják magukat, akkor is kisebb a valószínűsége, hogy COVID-ben halnak meg".

Rose mégis eltökélt szándéka, hogy felébressze az embereket. Az Egészségügyi Világtanács szemináriumán, melynek címe: "A COVID-19 Jab ártalom okozásának kulcsfontosságú módjai" Rose a Bradford Hill-i kritériumokat alkalmazta az oltás okozta károk magyarázatára, és a VAERS-ből származó elemzései segítségével kimutatta, hogy az oltások rosszabbak, mint a természetes fertőzés.

"Minden adat azt mutatja, hogy a COVID okozta halálozás esélye a legtöbb ember számára nulla" - mondta Rose - "Ha 55 év alatti vagy, akkor nulla. A gyerekek nagyon jól kezelik a COVID-ot. A mérleg mostanra teljesen felborult."

Rose nyilvánosan elmondta, hogy tudósként az ő feladata az volt, hogy eljuttassa az információt az emberekhez - különösen azért, hogy megakadályozza, hogy a szülők beoltassák gyermekeiket a COVID-19 oltással - ami az oltás okozta tüskés sérülések tagadásának légkörében igen fontos feladat.

Az adatokat közelebbről megvizsgálva Rose úgy döntött, hogy a Bradford Hill-i kritériumok alapján elemzi a specificitást, hogy megvizsgálja a nemkívánatos eseményekkel küzdő emberek két alcsoportját: a nagyteljesítményű sportolókat és a gyermekeket, akik az oltások miatt szenvedtek el nemkívánatos eseményeket.

Elmondta: "Természetesen mindenki hallott arról, hogy a szívizomgyulladás a gyerekeknél kezd kialakulni, ami bizarr világ. És ritka és enyhe betegségnek nevezik, pedig ez egyik sem az".

2021 augusztusában a Journal of the American Medical Association (JAMA) című folyóiratban megjelent tanulmány súlyos problémára hívta fel a közvélemény figyelmét. Washington, Oregon, Montana és Kalifornia negyven kórházának adatai alapján a szívizom- és szívburokgyulladás előfordulása jelentősen, 60 százalékkal emelkedett a COVID-19 oltás után.

"Ha önök szándékosan visszatartják a biztonsági adatokat a nyilvánosság elől, és tudják, hogy probléma van a biztonsági profillal, és továbbra is beadják ezeket a termékeket, akkor bűnösek a hivatali visszaélésben" - mondta Rose. "Az a gyanúm, hogy a nemkívánatos események aránya nem fog lassulni".

A nemkívánatos események száma

Május 6-ig az amerikai Vakcina Mellékhatás Jelentési Rendszerben (American Vaccine Adverse Event Reporting System) a vakcinák nemkívánatos eseményeiről szóló jelentések 1 261 147 jelentést találtak az USA-ban kapható három vakcina valamelyikével kapcsolatos nemkívánatos eseményről, beleértve 27 968 halálesetet és 155 633 kórházi kezelést. Egy harvardi tanulmány szerint a VAERS becslések szerint az oltási károsodásoknak csupán egy százalékát teszi ki, azonban a bizonyos károsodások tömeges száma miatt a múltban bármelyik gyógyszert vagy beavatkozást leállították volna. A számok minden egyes emlékeztetővel tovább emelkednek: 4615 vetélés, 6596 trombocitopénia, 13 740 övsömör, 14 326 szívroham, 40 328 szívizomgyulladás/perikarditisz és 41 632 súlyos allergiás reakció. A kísérleti injekciók miatt 51 996 amerikai vált tartósan rokkanttá.

Az Európai Unió hasonlóan magas számokról számolt be. A mellékhatások bejelentésére szolgáló európai adatbázis, az EudraVigilance 2021. szeptember 11-ig 2 317 495, a négy kísérleti injekció valamelyikével kapcsolatos mellékhatást gyűjtött össze, köztük 24 526 halálesetet. Az összes regisztrált károsodás közel fele továbbra is súlyos. A négy injekció adatait összesítve, a Rio Timesban közzétett összefoglalóból az európaiak a következőket jelentették: 2 214 terhességi állapotot, 36 498 reproduktív rendszer és emlő rendellenességet, 44 615 vér- és nyirokrendszeri rendellenességet, 442 717 idegrendszeri rendellenességet, 214 847 gyomor-bélrendszeri rendellenességet, 53 146 szívrendellenességet és 60 784 érrendszeri rendellenességet.

A csendes vírus magyarázata: Hirtelen halál

A COVID-19 oltási program tavalyi kezdete óta súlyos orvosi mellékhatások megdöbbentő sorozata fordult elő élsportolók, tizenévesek, gyermekek és felnőttek körében. A sportolók szívrohamot kapnak, összeesnek a pályán, és az oltást követő napokon belül meghalnak.

A fiatalok szívizomgyulladás-kockázatának növekedésével kapcsolatos tanulmányokat és kutatásokat kiemelve Dr. Peter McCullough kardiológus, belgyógyász és epidemiológus a következőket mondta a The Epoch Times-ban megjelent interjúban: "Az orvosok még soha nem láttak ennyi szívizomgyulladásos esetet". McCullough szerint a szervezet az oltás után 15 hónapig termeli a mérgező spike fehérjét, ami többek között a szív- és érrendszeri károsodást okozza.

Az oltás után hirtelen halált okozó másik mellékhatás a vakcina által kiváltott immun trombotikus trombocitopénia (VITT), egy súlyos véralvadással járó autoimmun állapot. Emlékszünk a floridai Dr. Gregory Michael 56 éves szülészorvos elvesztésére, aki 16 nappal azután halt meg, hogy a Pfizer oltóanyagával beoltották.
Az ezzel ellentétes híradások és a CDC és a floridai orvosszakértő folyamatban lévő vizsgálata ellenére a Johns Hopkins egyik vérbetegségekkel foglalkozó szakértője a New York Timesnak azt mondta, Michael felesége leírása alapján "orvosi bizonyossággal állítható, hogy a vakcina összefüggésben állt" Michael halálával.

Amióta a COVID-19 oltások megkezdődtek, egyre több olyan oltott emberről szólnak a történetek, akik "váratlanul haltak meg" és "hirtelen haltak meg". Bár a mainstream média nem hajlandó erről beszámolni, az olyan alternatív oldalak, mint a Real not Rare, a The People's Testaments és a Health Impact News közzéteszik azoknak a képeit, videóit és történeteit, akik oltáskárosodásról számoltak be. A történetek minden korosztályra és demográfiai csoportra kiterjednek, és sokan a közös nevezők között szerepel a VITT.

Melanie Bitner, egy 47 éves anyuka Brit Kolumbiából, egyike a sok ezer történetnek, amelyek az oltás utáni VITT-tel kapcsolatosak. Az orvosok többszörös vérrögöt találtak a lábában és a tüdejében". Bitner a CBC-nek elmondta: "Szuper traumatikus volt, hogy a semmiből a kórházban kötöttem ki, amikor egész életemben egészséges voltam" - mondta. "Terveket készítettem arra az esetre, ha nem élném túl. Két tizenéves gyermekem van, úgyhogy nagyon, nagyon ijesztő volt".

A vizsgálatok egyre részletesebbé válnak a vérrögök, a szívizomgyulladás és a hirtelen halál előfordulásának módjáról az oltások után, ahogy egyre több boncolást és elemzést hagynak jóvá és finanszíroznak.

A New England Journal of Medicine 2021. júniusi számában megjelent, a VITT-ről szóló cikk alaposan megvizsgálta, hogy egyes betegeknél miért alakul ki artériás vagy vénás vérrögképződés az agyban vagy a hasban 5-20 nappal az oltás után. A kutatók szerint az a mód, ahogyan az oltások az autoimmun véralvadást közvetítik, klinikailag hasonló ahhoz, ami a heparin (vérhígító) mellékhatásánál történik: az immunrendszer beindul, és olyan reakciót vált ki, amelyben antitestek képződnek, és túlságosan lecsökkentik a vérlemezkeszámot (trombocitopénia).

Alapvetően az immunrendszer lát egy betolakodót, és megtámadja azt, elindítva egy láncreakciót, amely vérrögökhöz vezet.

A Journal of Medical Science 2021. októberi, koreai esetleírása egy 22 éves férfi hirtelen halálát vizsgálta, akinél a Pfizer oltás első adagja után mellkasi fájdalom jelentkezett. A boncolás megállapította, hogy a halál elsődleges oka a Pfizer oltással "okozati összefüggésben álló" szívizomgyulladás volt.

A boncolás eredményei három fő megkülönböztetést tartalmaztak az immunmediált myocarditistől, beleértve a neutrofil és hisztiociták túlsúlyát a pitvarfalakban és a bal kamra kontrakciós sávos nekrózisát, ami gyulladásos sejtekre és fertőzésre utal. Egy egészséges szívű fiatalember esetében a kutatók szerint a vakcinán kívül nem volt más magyarázat a szívizomgyulladás ilyen szokatlan megnyilvánulására.

Bár hipotézisüket a hatás módjáról alkotják, a kutatók megvizsgálták annak lehetőségét, hogy a folyamat a szívizomzat citokin által közvetített vagy hisztocitákhoz kötődő immunológiai károsodása.

A JAMA-ban megjelent kutatási levélben a szerzők megállapították, hogy a myocarditises esetek átlagos havi száma az oltás előtti időszakban 16,9 volt, szemben a vakcina alatti 27,3-mal; míg a pericarditises esetek havi száma 49,1-ről 78,8-ra emelkedett.

A számítások miatt, amelyek azt mutatták, hogy a myocarditis a fiatalabb betegeknél, különösen a fiatal férfiaknál, főként a második oltás után, az idősebb betegeknél pedig az első vagy a második adag után alakult ki gyorsan, a szerzők azt írták, hogy számaik az oltás okozta myocarditis és pericarditis sokkal nagyobb előfordulását mutatják, mint amiről a CDC beszámolt, "ami az oltás okozta mellékhatások aluljelentésére utal".

Az aluljelentések nem új keletűek, ezt bizonyítja a Harvard Pilgrim 2010-es jelentése, amely szerint a CDC által ajánlott oltási ütemtervben szereplő oltóanyagokból származó nemkívánatos események kevesebb mint egy százalékát jelentik a VAERS-nek.
A tüske méreg, függetlenül attól, hogy milyen formában kerül beadásra.
Mind a VITT, mind a myocarditis/pericarditis okozta hirtelen halálesetekről elegendő tanulmány született ahhoz, hogy oltáskárosodásként jellemezzék őket, többek között a The Epoch Times cikke: "Are Recombinant Covid Vaccines Causing These Deaths?" De a mechanizmusuk különbözik. A Nature folyóirat szerint az AstraZeneca oltása különbözik az mRNS oltásoktól, amikor a dolgok rosszul mennek. A folyóirat kifejti: "A rekombináns vakcinát rekombináns DNS-technológiával állítják elő.

Az emberek csodálkoznak azon, hogy szinte az összes COVID-19 oltás - mRNS és vírusvektoros oltás - halálos áldozatokról számolt be, és súlyos mellékhatásokat okoz. Amit az embereknek meg kell érteniük, hogy minden COVID-19 oltás tüskefehérjét hoz létre.

Mind az mRNS (Moderna és Pfizer), mind a vírusvektoros (AstraZeneca és Johnson & Johnson) vakcinák létrehozzák a spike-ot, a cél az, hogy a szervezet antitesteket termeljen, hogy megállítsa a vírus terjedését. A mechanizmusaik azonban különböznek. Az mRNS oltások apró lipidek (zsíros molekulák) által szállított genetikai anyagot használnak, hogy megmondják a sejteknek, hogyan készítsenek tüskefehérjéket. Miután a sejtjei létrehozták a spike fehérjéket, a szervezetnek most meg kell próbálnia lebontani az mRNS-t, csak ez a cikk azt írja le, hogy miért nem bomlik le a spike.

Most, hogy a spike átosont a veleszületett immunrendszeren - megkerülve a normál immunrendszeri tűzjelzőket, mint például a bőr, a nyálkahártya és az interferonok -, el fog szökni az injekció beadásának helyéről, a véráramban, és tovább, oda, ahol az adott személynek gyengesége van. A Pfizer saját klinikai vizsgálataiból származó tanulmányok szerint a tüske többek között a májat, a lépet, a mellékveséket, a csontvelőt és a petefészkeket részesíti előnyben.

A tüske a tüdőbe a védő interferonok hatástalanításával és citokinvihar kiváltásával jut be, a szívbe pedig a mitokondriumok működésének és az endotheliumnak a károsításával. A vizsgálatok azt is megállapították, hogy a tüske keresztreakcióba lép az emberi szövetekkel, krónikus gyulladást és autoimmun betegséget okozva.
A vírusvektoros vakcinákban (AstraZeneca és Johnson & Johnson) a spike fehérje DNS-ét egy másik vírus módosított változatába, azaz vektorba helyezik. Ez a vírus juttatja el a DNS-utasításokat a sejtekhez.

Amint a cikkben leírtak szerint a vektorvakcináknak megvannak a maguk problémái. Az AstraZeneca által használt vektor vérrögöket okozhat, mivel vonzza a vérlemezke 4-es faktorát (PF4), az emberi véráramban lévő fehérjét, amely olyan láncreakciót indít el, amely végül trombózishoz vezet.

Egyes tudósok elmélete szerint a Johnson & Johnson oltás azért nem küzd olyan véralvadási problémákkal, mint az AstraZeneca, mert egy "biztonságosabb" emberi adenovírus vektort, az Ad26-ot használja. Azonban a spike az spike, és mindkét oltás olyan kódot ad át, amely azt mondja a sejteknek, hogy spike fehérjét kell termelniük.

Autoimmun hepatitis

A Journal of Hepatology című folyóiratban megjelent esetleírásból megtudjuk, hogy egy 52 éves férfinál a Pfizer mRNS-injekció második adagja után akut hepatitis alakult ki. A férfi orvosa megállapította, hogy a férfi májában a normálisnál 5,3-szor több immunsejt volt, ami súlyos gyulladásos, vakcina által kiváltott citotoxikus spike-specifikus T-sejt-infiltrációra utal a májban - az immunrendszere saját sejtjeit támadta meg.

A jelentés nem csak azt találta, hogy a COVID-19 mRNS oltás keresztreakcióba léphet a szervezet számos saját összetevőjével, és autoimmun állapotot válthat ki a szervezetben, de gyanítják, hogy az agresszív tüske a májbetegségre érzékenyebbé teheti az embert.
Egyszerűen magyarázva: a spike-fehérjék a vérben mozognak, olyan szervekben landolnak, mint a máj, eltérítik a sejteket, és az immunrendszer a saját testének sejtjeiben látja az ellenséget.

Így lenne értelme a Journal of Hepatology című folyóiratban 2021 júliusában megjelent levélnek, amely tovább vizsgálta az mRNS spike fehérje és az autoimmun folyamatok kapcsolatát, és azt írta, hogy "hihető, hogy ezek a vakcinák leleplezhetik az autoimmun betegségeket a hajlamos betegeknél".

Egy másik, egy hónappal korábban ugyanebben a folyóiratban megjelent írás az autoimmun vakcinák okozta károk lehetséges mechanizmusait vizsgálta, miközben egy 41 éves nő esetét vizsgálta, akinél súlyos hepatitis alakult ki az első Moderna injekció beadása után.

Néhány megfontolás mellett a szerzők szerint lehetséges, hogy a májfehérjéknek szekvencia-homológiájuk van a tüskefehérjével. Ez azt jelenti, hogy a spike és a máj autoantigénjei genetikailag hasonlóak, ami megmagyarázza, hogy a spike miért vonzódik a májba, hogy túléljen. Elmagyarázták, hogy az RNS kódoló RNS szintézise a kívánt antigénfehérje, de hogy elkerüljék, hogy az immunrendszer kiirtja, az RNS-t nanorészecskékbe vagy liposzómákba kapszulázzák, amelyek a tartalmukat a célsejtek belsejébe juttatják.

Mielőtt lefordítanák, az "RNS a mintafelismerő receptorokhoz (különösen a toll-szerű receptorokhoz) kötődik, ami számos proinflammatorikus jel aktiválódását eredményezi".

Tehát egyre világosabbá válik a kérdés, hogy "miért" fordulnak elő autoimmun betegségek az oltások után, azonban nagyon sokan csodálkoznak azon, hogy egyes emberek miért érzékenyek a vakcinák által kiváltott hepatitisre vagy más vakcinák által kiváltott autoimmun betegségekre.
Rengeteg olyan ember van, aki beoltotta magát, és látszólag egészséges. A kérdés megválaszolásához a JAMA-ban 2018-ban megjelent vizsgálatot vesszük szemügyre, amely szerint a stresszel kapcsolatos rendellenességek szignifikánsan összefüggnek a későbbi autoimmun betegségek kockázatával.

A kutatók úgy találják, hogy a vakcinák által kiváltott autoimmun betegségek és általában az autoimmun betegségek között van egy közös vonás: az élet stresszoraira adott pszichiátriai reakciók gyakoriak a megbetegedők körében, és a relatív kockázat emelkedése a fiatalabb betegek körében kifejezettebb volt. A stressz nem mindig jelent fokozott mentális állapotot. A stressz lehet fizikai is. A nagy intenzitású sport például mellékvese stresszt okozhat, ami a tüske felhalmozódásának vizsgált helye. A mellékvese olyan hormonokat választ ki, mint az adrenalin és az adrenalin, amelyek irányítják a szervezet stresszre adott reakcióját, és befolyásolják a vérnyomást és a szívverést, ami magyarázatot adhat a hirtelen szívroham és a hirtelen halál lehetséges kapcsolatára a nagyteljesítményű sportolóknál.

Autoimmunitás több útvonalon keresztül

A COVID-19 oltások több különböző úton keresztül károsíthatják immunsejtjeinket.

1. A tüske a védőinterferonok hatástalanításával jut be a tüdőbe.
A Frontiers in Immunology 2021. júniusi cikke szerint a COVID-19 fertőzésből származó spike fehérje elnyomhatja az ACE2 és az 1-es típusú interferonok mRNS-eit. Az interferonok természetes védőfehérjék, mint Del Bigtree futball analógiájában a linebackerek. Az interferonok jelzik az immunrendszernek, hogy baktériumok vagy vírusok vannak a szervezetben. Az interferonok elindítják a gyilkos immunsejteket, hogy harcoljanak a betolakodók ellen. Az ACE-2 receptor az a fehérje, amely a tüske belépési pontját biztosítja. Így az ACE2 nyitja az ajtót, az interferonok pedig az oldalvonalon vannak, egyáltalán nem vesznek részt a játékban, a tüske képes "megnyerni" a játékot azzal, hogy átveszi a labdát, és megbetegíti az illetőt.

2. A tüskefehérje károsítja a mitokondriális funkciót és az endothelt
A spike toxikus természetéről további munkák jelentek meg, amelyek tovább magyarázzák, mi történik, amikor az ACE2 megnyitja az ajtót a spike előtt. Az American Heart Association áprilisban megjelent kutatási leveléből megtudhatjuk, hogyan károsítja a spike a mitokondriumokat. A mitokondriumok a sejt erőművei, amelyek segítenek a táplálékból származó energiát a sejt által felhasználható energiává alakítani.

A levélből kiderül, hogy a spike fehérje károsítja a mitokondriumokat, és amikor ez megtörténik, a spike önmagában károsíthatja az endothelt, azt a vékony membránt, amely a szív és az erek belsejét béleli. Az endotélsejtek kulcsfontosságúak a véralvadás, az immunműködés és a vérlemezkék tapadásának szabályozásában.

3. A tüskefehérje citokinvihart vált ki
Azt javasolták, hogy a spike fehérje kölcsönhatása a célsejtfelszíni receptorokkal az Nlrp3 inflammaszóma intracelluláris hiperaktiválását, más néven "citokinvihart" idézi elő, ami sejthalálhoz vezethet.
A citokinvihar az, amikor egy fertőzés arra készteti az immunrendszert, hogy elárassza a véráramot gyulladásos fehérjékkel, úgynevezett citokinekkel. Sok esetben ez súlyos akut légzőszervi szindrómában, szívizomgyulladásban és vesekárosodásban végződik.
A citokinvihar során a spike fehérje a vérképző őssejteket/progenitor sejteket (a vért homeosztázisban tartó, önmegújító sejteket) károsítja, erre vonatkozó bizonyítékokat a Leukemia című szaklapban 2021 júniusában megjelent levél részletezi.

4. A tüske keresztreagál az emberi szövetekkel
Egy 2020. augusztusi, a Clinical Immunology című szaklapban megjelent cikk potenciális keresztreaktivitást talált a spike fehérje és az emberi szövetek között, ami a reakciót az autoimmun betegségekkel való lehetséges kapcsolathoz köti.

A szerzők azt írják: "A jövőben az autoimmun betegségek arányának növekedésével szembesülhetünk, mivel minden olyan tényező, amely krónikus gyulladást okoz a szervezetben, potenciálisan autoimmun betegséget indukálhat".

A cikk kifejti, hogy az autoimmun keresztreaktivitásból eredő, vakcinák által kiváltott autoimmunitás összefüggésbe hozható a narkolepsziával, a Guillain-Barré-szindrómával, a szklerózis multiplexszel, a demyelinizáló neuropathiákkal, a szisztémás lupus erythematosussal és a poszturális ortosztatikus tachikardia szindrómával az arra fogékony alcsoportokban.

A szerzőknek sikerült pontosan meghatározniuk a keresztreakciót. Azt írták: "A SARS-CoV-2 spike protein antitest és a szöveti fehérjék közötti reakciót vizsgálva azt találtuk, hogy a legerősebb reakciókat a transzglutamináz 3 (tTG3), a transzglutamináz 2 (tTG2), az ENA, a myelin bázikus fehérje (MBP), a mitokondriumok, a nukleáris antigén (NA), az α-myozin, a pajzsmirigy-peroxidáz (TPO), a kollagén, a claudin 5+6 és az S100B esetében tapasztaltuk".

5. A tüske elhagyja az injekció beadásának helyét és felhalmozódik a májban, a lépben, a mellékvesékben és a petefészkekben.
Most már tudjuk, hogy a tüske az egész testben eloszlik, de hová kerül többnyire? Az Acuitas Therapeutics (a Pfizerrel közösen készített) szöveti biodisztribúciós jelentése szerint, miután a spike elhagyja az injekció beadásának helyét, a spike fehérje (a legtöbbtől a legkevésbé) a májban, a lépben, a mellékvesékben és a petefészkekben koncentrálódik.
A jelentés kifejti: "48 óra alatt a [3H]-08-A01-C01 főként a májban, a mellékvesékben, a lépben és a petefészkekben oszlott el, a maximális koncentráció az adagolást követő 8-48 órában volt megfigyelhető. A [3H]-08-A01-C01 teljes visszanyerése (az injekció beadott dózisának %-a) az injekció beadásának helyén kívül a májban volt a legnagyobb (akár 21,5%), és sokkal kisebb volt a lépben (≤1,1%), a mellékvesékben (≤0,1%) és a petefészkekben (≤0,1%). Az átlagos koncentrációk és a szöveti eloszlási mintázat nagyjából hasonló volt a nemek között."

Több oltás, több fertőzés

A súlyosan sérült immunitás következtében nem meglepő, hogy minél több oltást kapnak az emberek, annál magasabb a fertőzési arányuk. Egy május 9-i Walgreens-jelentés friss adataiból kiderült, hogy azoknál, akik legalább öt hónappal korábban három oltást kaptak, 32,7 százalékos volt a fertőzési arány, szemben a két oltást kapók 31,3 százalékával, az egy oltást kapók 26,3 százalékával és az oltást nem kapók 21,4 százalékával.

A szunnyadó vírusok újra aktiválódtak: Miért emelkedik a hepatitises esetek száma a gyermekek körében?
Mivel tudjuk, hogy a májban megugró fehérjekoncentráció és az oltások hatástalanítják az immunrendszert, és fogékonnyá teszik a szervezetet bármilyen szunnyadó betegségre, amely arra vár, hogy az őrök elaludjanak, érthető, hogy a világ tucatnyi országában több száz akut hepatitis, vagyis hirtelen fellépő májbetegség esete fordult elő. Sok esetben gyermekekről van szó. Egyes elméletek szerint az oltott anyák az anyatejen keresztül adják át a tüskét a csecsemőjüknek, mások szerint pedig a gyerekek az oltásoktól kapják a tüskét.

Az Epoch Times beszámolója szerint a rejtélyes hepatitisben szenvedő gyermekek 40 százaléka pozitív a 41-es adenovírusra, amely általában enyhe tüneteket okoz a gyermekeknél, a gyerekeknél azonban súlyos hepatitis tünetei jelentkeznek.

Ennek a rejtélynek a megmagyarázására több kérdésünk van, mint válaszunk. Hogyan okozhat egy enyhe vírus ilyen súlyos reakciót, és akár halált is a gyermekeknél? A tüske a szunnyadó vírusokkal kötődik össze, hogy újra aktiválódjanak? És ha az adenovírus enyhe betegség, akkor ez azt jelenti, hogy az agresszív tüskefehérje minden alkalmat megragad, hogy keresztreakcióba lépjen egy nyugvó vírussal? Lehet-e köze a két COVID-19 vírusvektor vakcinának az adenovírus fertőzéshez?
Sajnos ez az a pont, ahol a tudomány bizonytalan. Ha az immunrendszer egyszer kikapcsolódik, minden nyugvó vírus szabad préda egy olyan toxin számára, mint a spike fehérje. Ha rá tud lobbani egy adenovírusra, akkor biztosan rá fog, ha a cél a győzelem, csak nem tudjuk pontosan, hogyan.

Reaktivált nyugvó vírusok: Miért emelkednek a gyermekbénulásos esetek

A gyermekbénulás a Bill & Melinda Gates Alapítvány által a vírus kiirtására indított nagyszabású oltási kampány után nemkívánatos módon visszatér Afrikában, a Közel-Keleten és Ázsia egyes részein. Az elmúlt években azonban az orális gyermekbénulás elleni vakcina inaktivált vírusösszetevője valójában az ellenkezőjét érte el a gyermekbénulás kiirtásának. Ehelyett a vakcina a mutálódott vírus bevallott szétterjedését okozta, és ezzel másokat is kitett az oltásból származó gyermekbénulásnak.

Az oltásból származó gyermekbénulásos megbetegedések a 2019-2020-as időszakban csaknem megháromszorozódtak. A Bill és Melinda Gates Alapítvány új erőfeszítései egy új és továbbfejlesztett vakcina bevezetésére irányulnak a vakcinából származó törzsek ellen, és erőfeszítéseik nagy viták tárgyává váltak, amint azt a Highwire egyik legutóbbi epizódja is kiemelte, amelyben Vanden Bossche ismét megjelent, hogy megismételje figyelmeztetését, miszerint az immunológusoknak fel kell szólalniuk, mivel az emberi immunrendszer nem biztos, hogy felépül a természetes védekezőképessége elleni célzott támadásból. Ismét több kérdés marad előttünk, mint válasz. Az oltásból származó gyermekbénulás újbóli megjelenésével a COVID-19 oltások legalább egy újabb tényezőt jelenthetnek, amelyet a szunnyadó vírusoknak a szervezetben való térhódításáért felelősnek kell tekinteni?

A szunnyadó vírusok és az autoimmun betegségek hosszú listája

Nem csak a hepatitis és az oltásból származó gyermekbénulás terjed. A Pfizer saját, az mRNS-buborék mellékhatásait leíró dokumentumai szerint a vírusok reaktiválódásának és az autoimmun betegségek esetei hosszú listát alkotnak, beleértve a herpeszt is. Az összesen 42 086 különleges érdeklődésre számot tartó mellékhatásból (AESI: egy másik közeli kifejezés a mellékhatásra) 8 152 (19,4%) volt herpesszel kapcsolatos eset, amelyeknél a megjelenés medián ideje egy nap volt.
A Pfizer jab által okozott autoimmun betegségek:

Fent látható egy képernyőmentés a Pfizer klinikai vizsgálataiból származó mellékhatásjelentésből, ahol láthatjuk, hogy hányféle autoimmun betegséget okozhat egy Pfizer-oltás.

Jab által kiváltott tüskés sérülés gyógyítása

A sok új, szúrás okozta tüskés sérülés miatt gyakorlatilag mindannyian ismerünk valakit, akinek hasznára válna egy tüskésfehérje-méregtelenítés - akár természetes úton kapta el a COVID-19 vírust, akár a szúrás okozta tüskésmérgezéssel küzd. Még mindig van remény a gyógyulásra.

Stephanie Seneff, az MIT tudósa, Greg Nigh természetgyógyász onkológus és más ismert tudósok és orvosok arra bátorítják az embereket, hogy természetes módon erősítsék immunrendszerüket, például menjenek ki a napfényre, hogy megemeljék D-vitamin szintjüket, vagy vegyszerekkel terhelt feldolgozott élelmiszerek helyett főként bio teljes értékű élelmiszereket fogyasszanak.
De ha még célzottabb megközelítést szeretnénk, íme, több bizonyított megoldás az oltás okozta tüskés sérülésekre:

1. Természetes vegyületek az immunrendszer gyógyítására
Azt, hogy hogyan lehet a spike-fehérjét méregteleníteni, hogy visszanyerjük az elvesztett immunfunkciót, egy 2021. júniusi, Plos One cikkben írták le. Számos, növényekből származó természetes vegyület gátló hatással van a tüskefehérje toxikus hatásaira. A kutatók például megállapították, hogy a Prunella vulgaris természetes gyógynövények és a Suramin természetes vegyületek egyaránt erős gátló hatást mutatnak a spike által közvetített fertőzésekre. A gyógynövények képesek közvetlenül megszakítani a spike receptorához, az ACE2-hez való kötődést, és blokkolni a vírus belépési lépését.

Az American Heart Association korábban említett leveléből, amely arról szól, hogy a spike fehérje hogyan károsítja az endotélfunkciót és az ACE2 downregulációját, megtudhatjuk, hogy az N-acetil-L-cisztein (NAC) egy reaktív oxigénfajok gátlója, és semlegesíteni tudja a spike fehérje toxikus hatását. A spike nem ellenfél a NAC-nak, mivel nem engedi, hogy a spike megtörje az endothelt.

2. Energetikai gyakorlatok, mint például a Qigong az immunrendszer gyógyítására
Korábban a cikkben említettük a stressz hatását az immunrendszerre, valamint a tüske azon képességét, hogy lerombolja a sejtek energiatermelő mitokondriumait. Bármit is teszünk a stressz csökkentése érdekében, az jót tesz a sérült immunrendszernek, szem előtt tartva, hogy a test és a lélek összefügg.
A Tai Chi és a Qigong, a testtartásból és mozgásból, légzésből és meditációból álló elme-test gyakorlat, a Tai Chi és a Qigong hatásait például a Medicines című szaklapban megjelent metaanalízisben tekintették át. A kutatók megállapították, hogy mindkét meditatív energiagyakorlat képes volt pozitívan helyreállítani az immunrendszer működését és csökkenteni a gyulladásos biomarker-válaszokat, ami jelentős értéket jelent azok számára, akiknek át kell vészelniük egy COVID-19 fertőzést.

A Qi-erősítő hagyományos kínai gyógyszerek, mint például a Panax ginseng, tanulmányozták a mitokondriális funkciók és a sejtek oxidáns aktivitásának növelését, de számos módja van az immunrendszer támogatásának.

3. További módok a méregtelenítés tüskéinek
Dr. Joseph Mercola aprólékosan kutatott "Hogyan méregtelenítsük a spike fehérjét COVID vagy oltás után" című írása több spike fehérje gátlóval foglalkozik, mint például a fenyőtű, az emodin, a neem, a gyermekláncfűlevél kivonat és az ivermektin. Mercola hivatkozik az Egészségügyi Világtanács ajánlásaira is, és összeállítja a spike protein semlegesítőinek listáját, amelyen a NAC szerepel a glutationnal, az édesköményteával, a csillagánizs teával, a fenyőtű teával, az orbáncfűvel, a komfűlevéllel és a C-vitaminnal együtt.

A szúrás okozta spike-károsodás elismerésével és elfogadásával a tudósok tovább tanulmányozhatják a spike-injekciós technológia mechanizmusait - beleértve egy másik nagy kérdés megválaszolását is: meddig fertőz a spike-fehérje a szervezetben? A tudományos becslések néhány naptól néhány évig terjednek, és nagyon kevés az egyetértés.

Idővel világosabb képet kell alkotni az okozott károkról, és a szúrás okozta spike-károsodás mechanisztikusabb magyarázatával a megoldások sokféle választási lehetősége szűkülhet, és inkább egy protokollt alkothat, azonban a spike-kal kapcsolatos tudomány egyértelműen nem rendezett. Egy nyitottabb hozzáállást kell ösztönözni és fenntartani, amíg nem születik végleges megoldás az emberiség számára.
A hivatkozások átfogó listáját lásd a forráscikkben

https://www.pokolafoldon.hu/pandemia/a-tomeges-mergezeses-esemeny-magyarazata-hogyan-karosodtak-milliok-es-hogyan-gyogyulhatnak-meg

Skandináv NATO-bővítés - vagy a NATO összeomlása?

2022. május 16-án Finnország és Svédország úgy döntött, hogy NATO-taggá válik.

Ez teljesen ellentétes az 1991-ben Gorbacsov akkori orosz elnöknek tett amerikai/ NATO-ígérettel, miszerint "a NATO egy centit sem mozdul Berlintől keletre". Akkor a NATO összesen 14 tagot számlált, kettőt Amerikában - USA és Kanada - és 12-t Európában. Az 1990-es évek végére a bővítés gyorsan megindult, és ma a NATO 30 tagot számlál, 28-at Európában és ugyanennyit Amerikában. Az újak többsége Berlintől keletre.
Finnországnak 1340 km hosszú közös határa van Oroszországgal. Így NATO-országként egy újabb valós fenyegetést jelentene Moszkva számára. Emellett a második világháború alatt Finnország a náci Németországgal szövetkezett a Szovjetunió ellen, amikor a Szovjetunió mintegy 27 millió embert, katonákat és civileket vesztett. Finnországnak nincs tiszta múltja Oroszországgal szemben.

Másrészt Svédországnak nincs közös határa Oroszországgal, és az elmúlt 300 évben nem állt háborúban Oroszországgal. Svédországot, akárcsak Finnországot, egyáltalán nem fenyegette Oroszország. Tehát, hogy Svédország összefog Finnországgal Oroszország ellen - itt valami elég furcsa dolog történik. Egy ország nem keres vagy csinál magának egyik napról a másikra ellenséget, amikor a "feltételezett" ellenség részéről egyáltalán nem volt minimális fenyegetés. Mi folyik itt?

Tekintettel a körülményekre, hogy ez a két "semleges" ország hirtelen "semlegesből agresszívvá" vált Oroszországgal szemben, más oka lehet, mint hogy Oroszország megtámadta Ukrajnát. Mindkét ország pontosan ismeri az Ukrajna elleni orosz háború hátterét.

Bár a háborút minden körülmények között el kell kerülni, és tárgyalásokkal kell helyettesíteni, nem lehet figyelmen kívül hagyni Oroszország aggodalmait - aggodalmakat, amelyeket fokoz az a tény, hogy számos, Oroszország által a háború előtt előterjesztett tárgyalási javaslatot Zelenszkij ukrán elnök elutasított.

Hasonlóképpen, a fegyveres konfliktus kezdete után a béketárgyalásokra vonatkozó javaslatokat, nevezetesen Szergej Lavrov külügyminiszterét, bár először elfogadták, majd elutasították, ami arra engedte következtetni Lavrov urat, hogy Zelenszkij úr nem szuverén saját embere, hanem utasításokat követ. Lásd alább az Al Arabia médiának adott interjúját.

 

Lehet, vagy nagyon valószínű, hogy mind Finnországot, mind Svédországot Washington, és valószínűleg Európa / NATO kényszerítette, hogy döntsenek és kérjék az azonnali NATO-tagságot? Svédországot az Északi-tenger miatt, ahol Oroszország dominánsan jelen van?

A NATO cárja, Stoltenberg, többször is azt mondta, hogy a NATO különleges intézkedéseket fog alkalmazni (vagy különleges szabályokat hoz létre?), hogy felgyorsítsa e két ország NATO-tagságát. Többször megismételte, hogy 2022 júniusára Finnország és Svédország már aktív tagok lehetnek. Normális esetben legalább egy évbe telik, amíg egy új NATO-tag belép a szövetségbe. Akkor mi ez a sietség, ha nincs fenyegetés?

Az ukrán-orosz háború előtt, és a milliárdos nyugati Oroszország-ellenes kampány előtt csak kb. egyharmad, max. 40%-a, mindkét ország lakosságának valamennyire kedvezően állt a NATO-hoz - ez egyértelmű kisebbség.

A háború kezdete és a teljesen eltorzított oroszellenes hazugság-propaganda kampány után a NATO-belépés népi támogatottsága állítólag 70% körülire ugrott. Ezt a két NATO-tagjelölt ország által közölt adatot azonban tudományosan igazolni kellene, mivel mindkét nemzetnek magasan képzett lakossága van. Tudják, hogy milyen kockázatot vállalnak azzal, hogy a NATO-tagsággal Oroszország tényleges ellenségeivé válnak.

Ukrajna már jóval a 2014-es Majdan puccs előtt is NATO-tagjelölt volt. Valójában a Majdan puccs egy eszköz volt Ukrajna NATO-tagságának felgyorsítására. Oroszország - Putyin elnök - kezdettől fogva azt mondta, hogy Nyet Ukrajna NATO-tagságának. Nemcsak az 1991-es ígéretre, hanem a 2014-es minszki megállapodásra is hivatkozott. Az Egyesült Államok által tervezett és irányított kijevi Majdan puccs után a minszki jegyzőkönyvet Franciaország és Németország tárgyalta meg. A minszki megállapodás értelmében Ukrajna semlegesnek, demilitarizáltnak kellett volna maradnia, nem volt NATO "soha". A jegyzőkönyv Ukrajna nácimentesítését is követelte, valamint a két donbászi köztársaság, Donyeck és Luganszk különleges státuszát.

A de-nazifikáció elsősorban a náci Azov zászlóalj(ok)ra vonatkozik, amely(ek) az elmúlt 8 évben a két "független" donbászi köztársaságban főként civileket bántalmaztak és támadtak, mintegy 14 000 halálos áldozatot követelve, akiknek körülbelül egyharmada gyermek.

Oroszország - Putyin elnök és a Kreml nagy része - különösen érzékeny az ukrajnai nácikra, mivel a második világháborúban, az Oroszország elleni háborúban együttműködtek a hitleri náci Németországgal, amikor mintegy 27 millió orosz embert öltek meg.

A NATO tud erről. Ezért a NATO Washington vezetésével és Brüsszel követésével folyamatosan provokálta és provokálja Oroszországot azzal, hogy először katonai "tanácsadókat" és titokban fegyvereket küldött Ukrajnába.

A NATO-országok számára kulcsfontosságú cél Oroszország meghódítása - elsősorban a természeti erőforrásokban való gazdagsága, valamint a hatalmas szárazföldi területe, a világ legnagyobb országa miatt - és a hatalom miatt, amelyet a nagy és gazdag Oroszország dominanciája adna ebben a beteg nyugati személyi és vállalati oligarchiában.

A háború előkészítése során nyugatról titokban fegyvereket szállítottak Ukrajnába. Most az USA és az európai NATO-országok több tíz, ha nem százmilliárd dollárral egyenértékű fegyverszállításai teljesen nyíltak. Nem titok. Még csak nem is rejtett többé. A NATO-országok úgy érzik, hogy joguk van közvetve Ukrajnát felhasználni Oroszország elleni harcra.

De mi a JOG?

Legalábbis az elmúlt két évtizedet a WEF (Világgazdasági Fórum) által bevezetett ál-ovid ijesztgetés, bezártság, a világgazdaság megölése, az egyszerű emberek megélhetésének megölése, a gyermekek jövőjének megölése - ami a tinédzserek öngyilkossági arányának ugrásszerű növekedésében és még több mérhetetlen nyomorúságban tükröződik - súlyosbította; mindezek kiirtották a JOGOK és JOGOK emberi fogalmát.

Ebben az időszakban a nemzetközi jogállamiság teljesen eltűnt. Senki sem tiszteli többé. A hágai Nemzetközi Büntetőbíróság (ICC) bírái eddig nem fogadtak el egyetlen olyan követelést sem, amely a cabal, többnyire angolszász vezetésű nyugatiak - valamint az őrülten gazdag pénzügyi vállalatok, a BlackRock, a Vanguard, a State Street és a Fidelity - érdekeivel ellentétes - ezt látják.

De most jön a hahotázás. Csak egy kis részlet. A NATO alkotmányának 10. cikke szerint a szövetség mind a 30 tagjának bele kell egyeznie egy új tag felvételébe.

Törökország, a NATO egyik legfontosabb tagja, amely különösen stratégiai földrajzi és geopolitikai helyzetben van, ellenzi Finnország és Svédország NATO-ba való belépését. Mégpedig azzal az ürüggyel, így Erdogan török elnök, hogy "a két skandináv ország "terrorszervezetek vendégháza"". Ő [Erdogan] a szeparatista Kurdisztáni Munkáspártra (PKK) és a Forradalmi Népi Felszabadítási Frontra (DHKP/C) utalt, amelyeket Ankara betiltott".

"Ezeknek az országoknak nincs egyértelmű, egyértelmű álláspontjuk a terrorszervezetekkel szemben. Svédország a terrorszervezetek inkubációs központja. Terroristákat hoznak, hogy beszéljenek a parlamentjeikben... Nem mondanánk igent arra, hogy csatlakozzanak a NATO-hoz, egy biztonsági szervezethez... Hétfőn jöttek volna, hogy meggyőzzenek minket. Sajnálom, nem kell fáradozniuk" - mondta Erdogan.

A svéd külügyminisztérium hétfőn [2022. május 16.] közölte, hogy magas rangú helsinki és stockholmi tisztviselők utaznak Törökországba, hogy megvitassák az ügyet. Erdogan azonban a sajtótájékoztatón jelezte, hogy az ilyen tárgyalások értelmetlenek lennének. Lásd ezt a Le Monde International című lapból.

Törökország a NATO egyik legfontosabb NATO-országa lehet a szövetség számára, földrajzi-stratégiai elhelyezkedése és helyzete miatt. Törökország azonban Oroszország szövetségese is. És az elmúlt hónapokban és években Erdogan inkább Oroszország felé, általában kelet felé hajlik, mint nyugat felé, nyugati NATO-szövetségesei felé. Észrevette Erdogan, hogy a Nyugat/NATO mennyire megbízhatatlan és megtévesztő, és trükközik, és milyen trükkösen viselkedik a világban? Nagyon valószínű.

Egy ilyen lépést megelőzve Jens Stoltenberg már napokkal ezelőtt kijelentette, hogy ha Törökország, vagy bármely más NATO-tag ellenezné Finnország és Svédország belépését a szövetségbe - a NATO különleges intézkedéseket fog alkalmazni a NATO 10. cikkelyének felülbírálatára. Nem részletezte, hogy milyen intézkedéseket alkalmazna.

De egy szabályok nélküli világban minden lehetséges.

Amikor 2017-ben Recep Erdogan török elnök közvetített egy állítólag 2,5 milliárd dollár értékű üzletet Vlagyimir Putyin orosz elnökkel a rendkívül kifinomult orosz Sz-400-as légvédelmi rendszer megvásárlásáról, szó volt arról, hogy Törökország esetleg kilép a szövetségből. Törökországot valóban "szankciókkal" sújtották emiatt, és a Törökországban állomásozó nukleáris robbanófejek közül sokat, ha nem is az összeset, kivonták és Európában helyezték el, a legtöbbet Olaszországban.

Lehet, hogy ez ismét egy olyan pillanat, amikor Törökország kimondja, és valóban úgy dönt, hogy kilép a NATO-ból, és szorosabb szövetségre törekszik Oroszországgal és Kínával - és általában kelettel?

Az Eurázsiai Gazdasági Bizottság üdvözölhetné a stratégiai Törökországot a soraiban. Törökország számára egy pozitív alternatívát jelentene a nyugat folyamatos fenyegetéseivel és szankcióival szemben.

Szétesne a NATO, ha Törökország a kilépés mellett döntene? Jó, hogy megszabadultunk tőle. Ez áldás lenne a világ számára.

https://www.pokolafoldon.hu/hihetetlen/skandinav-nato-bovites-vagy-a-nato-osszeomlasa