2021. május 13., csütörtök

2009-es figyelmeztetés = 2021 valóság

 

Jesse Ventura [JV] és Dr. Rima E. Laibow, MD [RL]

Átirat következik.

2009. december 30.

RL: Újra elhagyom az országot, mert nagyon rövid időn belül, nem ma és nem holnap, de nagyon hamarosan kötelező oltással kell szembenéznünk az „önkéntes” oltás tévesen használt kifejezés alatt.
JV: Mi a helyzet ezekkel az oltásokkal, szerinted rosszak?

RL: Először is kezdjük azzal, hogy az Egészségügyi Világszervezet [WHO] úgy döntött, hogy 90% -kal több ember van mint kéne. A WHO 1974 óta dolgozik az oltásokon a tartós sterilitás érdekében.
JV: Doktor, a válasz az lesz, hogy őrült vagy. Hogyan mondhatod ezt a cuccot?

RL: Megmutatom nekik a dokumentációt.
JV: Ez elég megdöbbentő.

RL: Ez a folyamat már folyamatban van. A helyzetet tovább súlyosbítja: tudjuk, hogy az FDA által illegálisan jóváhagyott oltások szkvalén nevű anyagot tartalmaznak.

[?]: A szkvalén egy szerves vegyület, amelyet oltásokban használnak az immunrendszer stimulálására és a válaszreakció fokozására.

RL: Ha szkvalént injektálok beléd, az immunrendszered megtámadja a szkvalént, de ezután megtámadja a test minden részét. Úgy néz ki, amikor találkozik egy olyan személlyel, akinél ez történik, úgy tűnik, az Öböl-háborús szindróma, úgy néz ki, hogy a test minden ízülete duzzadt, elviselhetetlenül fájdalmas és mozgásképtelen.
JV: Azokban a felvételekben vannak, amelyeket nekünk adnak.

RL: Néhányukban van, de az amerikai kormánynak van egy trükkje a tarsolyában.
JV: Melyik?

RL: Az orrtampon-vakcina felhasználásával pandémiát fognak kiváltani , amely egy élő attenuált vírus [vagy orrtampon]. Ez azt jelenti, hogy ha elfogadom, megfertőzhetlek. Influenzát fogsz kapni, körülöttünk mindenki influenzás lesz. Aztán az amerikai kormány nyilatkozatuk alapján… .. VÉGE

A leválás oltásokon keresztül történik, azonban a covid jab kísérleti genetikailag módosított szer [tüskefehérje], nem oltóanyag. Az anamnézisben nem szerepelnek m-RNS-injekciók, ezért a leválás nem meggyőző.

Utólagos bölcsesség 20/20

Frissített kommentár a 2012. évi londoni olimpia nyitóünnepségéről. Tisztelgés a Nemzeti Egészségügyi Szolgálat előtt, amely zombi nővéreket, démonokat, rémült gyermekeket és pedofil szimbólumokat tartalmaz.

2 perc https://twitter.com/VanessaGray158/status/1392555757179183106

Lehetőség

A legtöbb ember traumára és személyes szenvedésre reagálva változik. A károk nyilvánosságra hozatala „jel” arra, hogy először magunkat változtassuk meg. Kezdje azzal, hogy elismeri, mi van, és vegyen részt a nehézségekben annak átalakítására. Amikor másokat ítélünk meg, akkor ítélet elé állítjuk magunkat. Ehelyett válassza az együttérzést.

Videó 2 perc https://www.facebook.com/elmvanwilhelmina/posts/1860298370800107

Izgalmas hír néhány csodálatos embertől Dél-Afrikából !!

Szívből jövő köszönet az új emberi új földi közösségeknek [link lent]

Ricardo Maarman mesterdiplomával rendelkezik a nemzetközi politikában (MA). Bíróságon beperelte a dél-afrikai kormányt, hogy bizonyítékot szolgáltasson a Sars-CoV2 izolálására, a vírus állítólag a Covid-19 állapotot okozza . Rendes ember. A hétköznapi embereknek ki kell állniuk mellette az igazságért.

Bírósági iratok és videók : bírósági iratok, valamint interjúk és panelbeszélgetés Dr. Kirstennel és Dr. Sherry Tenpenny-vel https://www.showusthevirus.info/about-3

Rólunk

Erőfeszítéseink nemcsak Dél-Afrika, hanem az egész emberiség javát szolgálják .

Igényünk középpontjában a Sars-CoV2 vírus tisztításának és izolálásának bizonyítéka áll. Ez minden cselekedetünk oka és igazolása.

…. 2021. április 20-án Ricardo Maarman megkereste a Nyugat-Fokföld felső bíróságát, hogy utasítsa az elnökséget a Sars-CoV2 vírus izolálásának bizonyítékainak bemutatására. A jelen ügyet 2021. május 27-én kell tárgyalni.

Segítséget kérünk ügyvédek, kutatók, tudásmegosztás és pénzügyi adományok formájában. Tegyük súlyunkat ebbe az ügybe, és térítsük vissza országunkat és szabadságjogainkat.

Malibuye Ilizwe Lethu! Hozd vissza hazánkat!
https://www.showusthevirus.info/about

Itt van egy nemrégiben 11 perces videófrissítés a Ricardótól:
https://www.facebook.com/chris.mass.9440

♥ ️

Az igazságért és a szabadságért,

FORRÁS köszönettel https://newhumannewearthcommunities.wordpress.com/2021/05/11/sars-cov2-isolation-court-case-show-us-the-virus/

A győzelemre összpontosítson

Igen, a bíróságok korruptak, azonban most van a „megtisztulás” ideje, mielőtt az új korszak eljön, és válaszaink megteremtik a jövőt, ezért elsősorban arra összpontosítsunk, amit akarunk. https://ourgreaterdestiny.org/2020/11/legal-action-taken-re-covid19-measures/

https://besthirdetes.hu/tudasfa/2009-es-figyelmeztetes-2021-valosag.html

FRANCIAORSZÁG: 12 család jelentette fel az AstraZeneca céget emberölés miatt

 

Eddig 15, addig egészséges ember hunyt el Franciaországban az oltási kampány következményeként. Valamennyien az AstraZeneca oltóanyagát kapták meg és valamennyien úgymond „nagyon ritka” és az orvosok számára is érthetetlen vérrögképződés miatti trombózisban hunytak el – írta meg a France Inter hírportál.

A 15 elhunyt közül 12-nek a családja jelentette fel a vakcinagyártó céget emberölés miatt. Az áldozatok zöme az ötvenes évei közepén járt, de akad köztük fiatalabb is. A legfiatalabb áldozat egy 24 éves, addig makkegészséges egyetemi hallgató, aki az oltás után  hunyt el. "Ismeretlen eredetű” trombózisos belső vérzése támadt a lépében, mely szétpukkadt a keletkező vérrögök miatt. Az egyetemista családjának ügyvédje elmondta a sajtónak, hogy a kórboncnoki jegyzőkönyv szerint a fiatalember agyában is találtak vérrögöket.

Az ügyvéd szerint a boncolás azt is bebizonyította, hogy a 24 éves  fiatalembernek nem  volt semmilyen más betegsége, sem fertőzése, tehát a halálos vérrög-képződést csakis az oltás idézhette elő.

Az elhunyt áldozatok családtagjai most boncolási jelentésekre várnak, hogy kiderítsék szeretteik halálának pontos okait. Összesen 12 vizsgálat folyik jelenleg Franciaország-szerte, közülük hármat a párizsi ügyészség népegészségügyi osztálya folytat. Ezzel párhuzamosan a valenciennesi ügyészség bírósági vizsgálat megindításáról döntött.

Teljesen nem tisztázott, kit lehet  ilyen esetekben felelősségre vonni, ugyanis

a covid19 vakcinák 2023-ig kísérleti fázisban levő kísérleti szernek számítanak s ilyen esetekben a gyártó elháríthatja a felelősséget, ha az oltás beadása előtt aláírattak olyan nyilatkozatot a beoltottal, hogy saját felelősségére, senkitől sem kényszerítve vette fel az oltást.

Ugyanakkor felmerül a hatalmas, kormányszintű oltáspropaganda felelőssége, ahol a gyógyszer-forgalmazási törvényekkel szembe menve szinte egyáltalán nem esik szó a kockázatokról és mellékhatásokról.

https://informatialibera.ro/hu/tizenket-francia-csalad-jelentette-fel-az-astrazeneca-ceget-emberoles-miatt-valamennyi-aldozat-az-oltas-utan-hunyt-el

Miért tapadnak a mágnesek a COVID vakcinára?

 

COVID mágnesek: a legújabb furcsa jelenség az, hogy a mágnesek ragadnak az injekció beadásának helyén, a beoltott COVID-hez, általában a karhoz.

Még egy valóban furcsa és érdekes COVID jelenség történt, annak a furcsa érzésnek az eredményeként, hogy a be nem oltott emberek rosszulléteket szenvednek, csak ha a COVID körül vannak, valószínűleg frekvenciaváltozás miatt. Ezúttal a jelenség a mágnesesség, nem pedig a frekvencia körül forog, bár az elektromosság és a mágnesesség ugyanazon erő 2 aspektusa, az úgynevezett elektromágnesesség. Számos ember video bizonyítékkal számol be arról, hogy amikor egy kis mágnest alkalmaznak az injekció beadásának helyén (általában a felkaron), ott, ahol a COVID nem oltóanyagot (amely génmódosító eszköz, és nem egy igazi oltás), a mágnes ragad! Mégis, amikor pontosan ugyanazt a mágnest teszik testük egy másik részébe, az nem ragad, és csak leesik. Köszönet TimTruth.com-nak (aki nagyszerű munkát végzett a COVID maszkokban talált furcsa élő rostok kivizsgálásában) a videó és a bemutatott videó összeállításához, amely megmutatja a világ különböző embereit, akik rögzítették ezt a furcsa jelenséget a saját testükön. Köszönet Jim Stone-nak is, aki tudtommal elsőként vagy az elsők között szakította meg a történetet.

Ez a COVID Vaxxed mágneses jelenség bizonyítéka a mágneses nanorészecskéknek?

Nyilvánvaló, hogy a COVID oltás nélküli főzetében van valami mágneses, ami miatt ezek a mágnesek megtapadnak. Néhány ilyen mágnes nagy mágnes, amelyet hűtőszekrényre tehet a papírok fenntartására. Jim Stone összeköti ezt a jelenséget azzal a ténnyel, hogy egyes orvosi klinikák azt tanácsolják a betegeknek, hogy várjanak 6-10 hetet a COVID lövés után, mielőtt MRI-t kapnának. Az MRI rövidítés az orvosi rezonancia képeket jelenti, és azok számára, akik nem tudják, mágneses mező és számítógép által generált rádióhullámok használatával részletes képeket készítenek a test szerveiről és szöveteiről. Amíg az eljárás megtörténik, egy kamrában kell lefeküdnie. Jim ezt írja:

„Most megerősítettem, hogy a lövés valószínűleg nanobotokat tartalmaz, mert állítólag 6-10 HETET kell várnia a felvétel után, mielőtt MRI-t kapna, valószínűleg azért, mert a nanobotoknak el kell oszlaniuk, vagy az MRI széttépi a karját ...

A DARPA és a Profusa által készített, a hidrogélről szóló korábbi cikkemben egy katonai cikket idéztem, amely arról beszélt, hogy a hidrogél 2 részből áll - „polimer láncok” és „elektronikus alkatrészek”. Úgy tűnik, hogy az ezen COVID nem vakcinákban alkalmazott nanotechnológiának van egy fémes eleme, azonban, amint ez a cikkből kiderül, a nanorészecskék szintetikus műanyagokból, kerámia részecskékből, fémes részecskékből, szol-gél vegyületekből (részben gélszerű anyagokból szilárd részecskékből) és még sok más - még kondenzált és koagulált gázokból is.

Több a kérdés, mint válasz

Ez egy másik történet, ahol több a kérdés, mint a válasz. Ha a COVID nem oltóanyag valóban sok fémes nanorészecskét tartalmaz, akkor állítólag miért tarthat 6-10 hétig a szétszóródásuk? Milyen egészségügyi következményei vannak annak, ha fém van a véráramában elegendő töltéssel ahhoz, hogy a mágnest a helyén tartsa? Milyen további fiziológiai rendellenességeket okoz ez a COVID nem oltóanyag azokban, akik szedik?

Ez az első szörnyű lépés a transzhumanista szintetikus ember, az Emberi 2.0 felé?

Mivel a dolog által hivatalosan regisztrált halálesetek száma meghaladja a 11 000-et (az amerikai és az európai statisztikák szerint), és a valós szám nyilvánvalóan sokkal nagyobb, a COVID nem oltóanyag gyilkos. Bármely más ilyen halálos hatású orvosságot vagy gyógyszert már régen kivontak volna a piacról.

Egy biztos: ez a teljesen természetellenes, nem oltásos COVID-alapú főzet jóval másabb fenevad, mint a normál üzem közbeni mérgező vakcinák, amelyeket az emberiség több mint egy évszázada kap.

By Makia Freeman thefreedomarticles.com

https://besthirdetes.hu/tudasfa/miert-tapadnak-a-magnesek-a-covid-vakcinara.html

SVÉDORSZÁG: Több mint 30 000 korona-oltás mellékhatást jelentettek

 

A Svéd Gyógyszerügynökséget elárasztják a COVID-19 oltások utáni mellékhatásokról szóló jelentések. Idén már összesen 31 844 jelentést regisztráltak a hivatalos felületen. A jelentések háromnegyede nem orvosoktól, hanem magánszemélyektől származik.

Veronica Arthurson, a Gyógyszerügynökség osztályvezetője sajtótájékoztatón elmondta:

"Kivételesen nagy számú mellékhatásról számolnak be az emberek."

Ebba Hallberg, a svéd kábítószer-ellenőrzési és felügyeleti hatóság ügyvezető igazgatója szerint a jelentések nagy száma nem meglepő, mivel az oltások témája uralja a médiát és a közbeszédet.

Az egészségügyi szolgálat honlapján mindenki szabadon bejelentheti az oltások után tapasztalt mellékhatásokat. A leggyakrabban jelentett mellékhatások láz, fejfájás, fáradtság és hidegrázás.

Eddig 20 004 bejelentés az AstraZeneca oltására vonatkozott. A BioNTech / Pfizer vakcinára 9146 jelentés érkezett, míg a Moderna esetében 2106.

Hallberg azt gyanítja, hogy az AstraZeneca oltás esetében azért jelentettek ennyi mellékhatást, mert azt nagy számban kapták a fiatalok, akik számára a digitális módon történő bejelentés egyszerű folyamat.

A 10 milliós Svédországban eddig 3,9 millió oltást adtak be. Déli szomszédjával, Dániával ellentétben Svédország továbbra is használja a vitatott AstraZeneca oltást, amelynél a veszélyes mellékhatás, a vérrögképződés miatt lettek óvatosabbak egyes felhasználó országok.

rt.com/europa/117431-schweden-mehr-als-30000-falle