2023. szeptember 26., kedd

ZSENIÁLIS ANYAG a TWITTERRŐL:

“A Big Pharma és az ölebkutyái bűnrészesek voltak a nürnbergi kódex mind a 10 pontjának megsértésében a Covid elleni oltási kampányukkal.

1. Megkaták-e az oltottak „önkéntes, tájékoztatáson alapuló beleegyezését”? -Nem ❌
Hazudtak nekünk, és azt mondták, hogy minden 100%-ban biztonságos.

2. Jó volt az eredmény a társadalom számára? – Nem ❌
NEM állította le az átvitelt, és sokak számára károsnak bizonyult, amíg a többséget csekély mértékben vagy egyáltalán nem veszélyeztetett a Covid.

3. Voltak-e előzetes állatokon végzett kísérletek, és dokumentálták-e a kísérlet elvégzését”? -Nem ❌
Állatkísérleteket végeztek, de az adatok dokumentálásának és a biztonságosság/hatékonyság emberben való bizonyítás hiánya miatt a kísérletek nem relevánsak.

4. „Elkerültek minden szükségtelen testi vagy lelki sérülést”? -Nem❌
A hét minden napján 24 órában propagandának, agymosásnak és kényszernek voltunk kitéve a munkaadók, a média és a kormányzati szervek részéről. Nem is beszélve a vakcina mellékhatásairól.

5. Leállították az esetleges „halálos vagy rokkantsági eljárásokat”? -Nem ❌
Az állami egészségügyi hivatalok a súlyos mellékhatások és az egyre növekvő halálozások ellenére is folytatták a kísérleti oltásokat.
Nagy erőfeszítéseket tettek annak érdekében, hogy eltitkolják a VAERS-t, és a közösségi médiában az oltással kapcsolatos sérülésekről szóló híreket.

6. A „kockázat mértéke meghaladta az előnyöket”? -Nem – ❌
Az emberek 99%-át nem fenyegette a SARS-CoV-2 veszélye, és a kísérleti mRNS vakcinák pedig nem akadályozták meg a fertőzést.

7. Felkészültek-e a „sérülés, rokkantság vagy halál távoli lehetőségeinek” megelőzésére? -Nem❌
Az alanyok agymosásban részesültek, és nagyrészt nem tudták, hogy kísérleteztek velük, és nem tudták, hogy sérülés, rokkantság és halál veszélyének vannak kitéve.

8. A kísérleteket csak „tudományosan képzettek” végezték? -Nem ❌
Az mRNS-lövésekkel kapcsolatos tudósokat elhallgattatták, cenzúrázták és megfélemlítették a kormányhivatalok.
A gyógyszerészeti propagandisták arra kényszerítették az alacsonyabb szintű közegészségügyi dolgozókat, hogy olyan oltásokat adjanak be, amelyekről nem ismerték a valós adatokat. Az orvosok nem tudták, hogy az oltások biztonságosak, azt mondták nekik, hogy biztonságosak. Tévedtek.

9. A beoltottakat tájékoztatták-e arról, hogy valós idejű emberkísérletben vesznek részt? -Nem❌
A legtöbben nem tudják, hogy kísérleteznek velük, és még ha tudják is, az mRNS-technológiával olyan maradandó változások történtek a testükön, amelyeket tudomásunk szerint nem lehet visszavonni.

10. Leállították a kísérletet, amikor „veszélyesnek bizonyult”? -Nem ❌
Nemhogy nem álltak meg, folytatták, megduplázták, és visszaéltek a kormány sürgősségi jogkörével, hogy elhallgattassák és cenzúrázzák azokat az amerikai állampolgárokat, akik az mRNS-oltások valós veszélyeiről beszéltek a közösségi médiában.
Lehet, hogy ezt hivatalosan nem fogadják el törvényként, de kormányunk lépései sértik az összes orvosetikai normát, és sértik a bolygó minden szuverén nemzete által elismert alapvető emberi jogokat.
Van Isten, és lesz igazságunk.”
https://twitter.com/WarClandestine/status/1687954475904835584

Ukrajna: kapitulálni vagy megszűnni államként

 

Moszkva, 2023. szeptember 26. kedd (MB)

Ukrajnára az a sors vár, hogy megszűnik államként létezni, ha nem fogadja el az orosz feltételeket, azaz nem kapitulál – jelentette ki az orosz parlament elnöke hétfőn Moszkvában.

Vjacseszlav Volodin azzal érvelt, hogy az ukrán haderő kimerülőben, hiányzik az élőerő utánpótlás, a területek visszaszerzésére indított ellentámadás nem járt sikerrel, a NATO-államok mind kevesebb fegyvert szállítanak Kijevnek, mert látják, hogy nem sokra mennek vele, az ukrán sereg nem tud eredményt felmutatni, ráadásul nekik is fogytán a készletük, és súlyosbodó gazdasági gondokkal, és társadalmi feszültséggel találják szemben magukat.

Történelmi mélypontra süllyedt az amerikai és a nyugat-európai vezetők támogatottsága. A teljesítményüket rosszallók aránya Antikrisztuskövető Sátánfatty Joe Biden amerikai elnök esetében 57 százalékos, kisszarv Emmanuel Macronnál 69, Nemzetgyilkos Pokolfajzat Olaf Scholz német kancellár esetében 72 százalákos. Az Egyesült Államokban és az európai országokban az emberek többsége ellenzi az Ukrajnába irányuló fegyverszállítást.

“Az eurózóna országainak gazdaságai recesszión mennek keresztül. Ukrajna militarizálásának költségei arra kényszerítették Németországot, hogy csökkentse a szegény családoknak folyósított segélyeket. Franciaország csökkentette a segélyezettek számát, a rászorulók már nem kapnak élelmiszercsomagot és gyógyszerköltség-térítést. A nemzetközi ügynökségek leminősítették az Egyesült Államok hosszú távú befektetési besorolását, mivel azzal számolnak, hogy a következő három évben az ország pénzügyi helyzete romlik” – mondta Volodin.

Ami Ukrajnát illeti, lakosságának 53,7%-át veszítette el 2014 óta. Több mint 10,5 millióan menekültek el az országból, további 11,2 millió krími, szevasztopoli, donyecki, luhánszki, zaporozsjei és herszoni lakos pedig úgy döntött úgy, hogy csatlakozik Oroszországhoz.

Mint ismeretes, Oroszország ahhoz a hármas feltételhez kötötte a békekötést Ukrajnával, hogy Ukrajnát nácitlanítsák, demilitarizálják és legyen semleges.+++

Lásd: https://bekekor.wordpress.com/2023/08/10/az-ukrajnai-konfliktus-bekes-rendezesenek-orosz-feltetelei/

Kiadta: Magyar Békekör

Dr. Ronald Weikl: Egyetlen tanulmány sincsen, ami bebizonyítaná, hogy a maszkok védelmet nyújtanak!

Dr. Ronald Weikl:
“Orvosként felfordul a gyomrom, mert tudom, hogy egyetlen olyan tanulmány sincsen, ami tudományosan bebizonyítaná, hogy a maszkok aktívan vagy passzívan védelmet nyújtanak. Viszont több tíz tanulmány van, ami bizonyítja, hogy mennyire veszélyes a maszkhordás.”

Riporter:
“Az egyiket te magad csináltad.”

Dr. Weikl:
“Igen, gyerekekkel végeztünk egyet. Ennél a tanulmánynál láttuk, hogy egy percen belül a CO2 koncentrációja a belélegzett levegőben átlagosan több mint 6-szorosára emelkedett. A gyerekek ezáltal állandó terhelésnek vannak kitéve. Ez az egyik téma. A kevesebb oxigén és a CO2 visszalégzése anyagcserezavarokat okoz. A legrosszabb az egészben, hogy az összes tanulmány azt mutatja, hogy a maszkhordás semmi eredményt nem hoz, különösen egy teljesen új tanulmány az elismert szakfolyóiratban, a “Breath Research”-ben, ami azt mondja, hogy a maszk semmit nem ér és soha többé ne legyen semmiféle ajánlás semmilyen pandémia esetén. És ennek ellenére ezek a korrupt politikusok mégis ezt követelik. Ez sokkoló számomra. És azt kell mondanom az embereknek, hogy kérlek benneteket, emlékezzetek arra, hogy ne tegyetek olyasmit, aminek semmi értelme, csak az egészségeteket veszélyeztetitek. Mindenkinek joga van védeni az egészségét. És ezért azt mondom, hogy emberek, ne engedjétek ezt tenni magatokkal. Pont.”

Riporter:
“Ez lett volna a következő kérdésem, hogy te továbbra is orvosként, apaként és privát emberként is azt kérnéd minden embertől, hogy kérdőjelezzék meg a maszkhordás értelmét?”

Dr. Weikl:
“Természetesen. Az MWGFD-kollégám (Az MWGFD prof. Bhakdi egyesülete), prof. Haditsch még azt is mondja, hogy tulajdonképpen mindenkit egészségügyi szempontból meg kellene vizsgálni, hogy képes-e maszkot hordani. A munkavédelemben korábban ez így is volt. Most meg gyerekeknek ajánlják! Milyen beteg dolog ez!”

Biró Éva

Griga Zsuzsanna: A totális diktatúrának asszisztál a magyar kormány