“A Big Pharma és az ölebkutyái bűnrészesek voltak a nürnbergi kódex mind a 10 pontjának megsértésében a Covid elleni oltási kampányukkal.

1. Megkaták-e az oltottak „önkéntes, tájékoztatáson alapuló beleegyezését”? -Nem ❌
Hazudtak nekünk, és azt mondták, hogy minden 100%-ban biztonságos.

2. Jó volt az eredmény a társadalom számára? – Nem ❌
NEM állította le az átvitelt, és sokak számára károsnak bizonyult, amíg a többséget csekély mértékben vagy egyáltalán nem veszélyeztetett a Covid.

3. Voltak-e előzetes állatokon végzett kísérletek, és dokumentálták-e a kísérlet elvégzését”? -Nem ❌
Állatkísérleteket végeztek, de az adatok dokumentálásának és a biztonságosság/hatékonyság emberben való bizonyítás hiánya miatt a kísérletek nem relevánsak.

4. „Elkerültek minden szükségtelen testi vagy lelki sérülést”? -Nem❌
A hét minden napján 24 órában propagandának, agymosásnak és kényszernek voltunk kitéve a munkaadók, a média és a kormányzati szervek részéről. Nem is beszélve a vakcina mellékhatásairól.

5. Leállították az esetleges „halálos vagy rokkantsági eljárásokat”? -Nem ❌
Az állami egészségügyi hivatalok a súlyos mellékhatások és az egyre növekvő halálozások ellenére is folytatták a kísérleti oltásokat.
Nagy erőfeszítéseket tettek annak érdekében, hogy eltitkolják a VAERS-t, és a közösségi médiában az oltással kapcsolatos sérülésekről szóló híreket.

6. A „kockázat mértéke meghaladta az előnyöket”? -Nem – ❌
Az emberek 99%-át nem fenyegette a SARS-CoV-2 veszélye, és a kísérleti mRNS vakcinák pedig nem akadályozták meg a fertőzést.

7. Felkészültek-e a „sérülés, rokkantság vagy halál távoli lehetőségeinek” megelőzésére? -Nem❌
Az alanyok agymosásban részesültek, és nagyrészt nem tudták, hogy kísérleteztek velük, és nem tudták, hogy sérülés, rokkantság és halál veszélyének vannak kitéve.

8. A kísérleteket csak „tudományosan képzettek” végezték? -Nem ❌
Az mRNS-lövésekkel kapcsolatos tudósokat elhallgattatták, cenzúrázták és megfélemlítették a kormányhivatalok.
A gyógyszerészeti propagandisták arra kényszerítették az alacsonyabb szintű közegészségügyi dolgozókat, hogy olyan oltásokat adjanak be, amelyekről nem ismerték a valós adatokat. Az orvosok nem tudták, hogy az oltások biztonságosak, azt mondták nekik, hogy biztonságosak. Tévedtek.

9. A beoltottakat tájékoztatták-e arról, hogy valós idejű emberkísérletben vesznek részt? -Nem❌
A legtöbben nem tudják, hogy kísérleteznek velük, és még ha tudják is, az mRNS-technológiával olyan maradandó változások történtek a testükön, amelyeket tudomásunk szerint nem lehet visszavonni.

10. Leállították a kísérletet, amikor „veszélyesnek bizonyult”? -Nem ❌
Nemhogy nem álltak meg, folytatták, megduplázták, és visszaéltek a kormány sürgősségi jogkörével, hogy elhallgattassák és cenzúrázzák azokat az amerikai állampolgárokat, akik az mRNS-oltások valós veszélyeiről beszéltek a közösségi médiában.
Lehet, hogy ezt hivatalosan nem fogadják el törvényként, de kormányunk lépései sértik az összes orvosetikai normát, és sértik a bolygó minden szuverén nemzete által elismert alapvető emberi jogokat.
Van Isten, és lesz igazságunk.”
https://twitter.com/WarClandestine/status/1687954475904835584