2021. szeptember 13., hétfő

Kit Knightly: Covid, 9/11 és az örök háború

 

A terrorizmus elleni háborútól a "világjárványig" az elit hamis fenyegetéseket konstruál, hogy olyan háborúkat indítson, amelyeknek soha nem kell véget érniük.
Kit Knightly

A háborút nem arra szánták, hogy megnyerjük. Arra szánták, hogy folyamatos legyen.

George Orwell, 1984

Az idei, 20. évfordulós 9/11-es tudósításunk a 2001-es támadásokat a Covid "világjárvány" kirobbanásának szemszögéből vizsgálta.

A lényeg nem az, hogy a Covid19 és a 9/11 szükségszerűen ugyanannak a nagyszabású tervnek a része, hogy ugyanazok az emberek hajtották végre, vagy hogy bármilyen módon közvetlenül kapcsolódnak egymáshoz. Inkább tematikusan kapcsolódnak egymáshoz, meta-szinten.

Ugyanabból a kollektív késztetésből fakadnak, amelyet minden uralkodó és kormány táplál, és ugyanazt a célt szolgálják.

Ezek különböző eszközök, amelyeket ugyanannak a célnak az elérésére terveztek. Különböző megközelítések ugyanahhoz a problémához. Ugyanannak az állatnak különböző evolúciós szakaszai: A hadviselés alapvető céljainak, sőt magának a "háborúnak" a több évtizedes változása.

A háború mindig is létfontosságú volt az állam fennmaradásához. A háborúk gazdaggá teszik az uralkodókat, az embereket pedig megrémítik. Egyesítik a nemzeteket a vezetők mögött, és elterelik a figyelmet a belpolitikai kérdésekről.

De ahogy a nemzetek egyre erősebbek, a fegyvertechnológia egyre fejlettebb, és a globális hatalom nem a nemzetek, hanem az óriásvállalatok kezében összpontosul, a háború - hagyományos értelemben - egyre drágább, veszélyesebb és nagyrészt értelmetlenebb lesz.

Lényegében a hadviselés régimódi motivációi már nem érvényesek, de a háborús politika járulékos belpolitikai előnyei megmaradnak. Míg az államnak és vállalati támogatóiknak már nincs szükségük arra, hogy részt vegyenek a legjobb termőföldekért folyó harcokban, még mindig szükségük van arra, hogy az alattvalóik azt higgyék, hogy támadás alatt állnak.

Röviden, a "háború" szükségszerűen fokozatosan eltolódott az erőforrások feletti ellenőrzésért folytatott valódi államközi konfliktusoktól a pszichológiai manipuláció felülről irányított eszközévé.

És ennek a fejlődésnek az első állomása 9/11 volt.

9/11 ÉS A TERRORIZMUS ELLENI HÁBORÚ

9/11 belső munka volt. A bizonyítékok objektív vizsgálata csak erre a következtetésre vezethet. (Nem fogom ezt itt kiteregetni, tucatnyi cikkünk van, ami ezt részletezi. Ma nem erről írok).

Az amerikai kormány felrobbantotta a saját épületeit, megölte a saját civileit, megrémítette a saját népét. Az uralkodó osztály részt vett abban, amit Orwell "háborúnak nevezett az alattvalói ellen", a szó szoros értelmében.

A náci Németországban a Reichstag-tűzhöz hasonlóan ezt a megrendezett "támadást" is azért hajtották végre, hogy háborús mentalitást teremtsenek. Hogy elhitessék az emberekkel, hogy veszélyben vannak, és hogy a kormányzat számára új "ideiglenes vészhelyzeti hatáskörök" alapjául szolgáljanak.

De 9/11 tovább ment, és egy háború casus bellijeként szolgált: "A terrorizmus elleni háború".

A terrorizmus elleni háború egy újfajta háború volt, igen, kiindulópontként szolgált a hagyományosabb afganisztáni és iraki háborúkhoz, majd a szíriai, líbiai és jemeni proxy-háborúkhoz, de a fő célpontja valójában belföldi volt. Egy országos pszichológiai háború, amelyet arra terveztek, hogy 350 millió embert félig-meddig állandó félelemben tartson.

Ez volt a természetes következő lépés a "háború" mint fogalom orwelli újradefiniálásában.

Ha a háború elsődleges céljai a) a lakosság feletti belföldi ellenőrzés fenntartása, és b) az adófizetők pénzének a magánszektorral kötött, felfújt szerződésekbe való becsatornázása, akkor tényleg szükség van arra, hogy háborút üzenjünk egy külföldi országnak?

Sőt, egyáltalán szükség van-e tényleges fizikai "háborúra"? A háború gondolata nem ugyanolyan jó?

És ha csak a háború gondolatára van szükség, mi másra lenne jobb, mint egy eszmének hadat üzenni. Miért ne lehetne az ellenséged egy absztrakt fogalom?

Mert az a nagyszerű abban, ha egy elvont fogalom ellen indítasz háborút, hogy soha nem veszíthetsz, és soha nem kell győznöd. A háború örökké tarthat.

Ezt az ötletet először a kábítószer elleni háborúval próbálták ki. De ez nem működött, mert a) az emberek valójában szeretik a drogokat, és b) a drogok létfontosságú bevételi forrást jelentenek a mély állam számára. Szóval elszállt.

A terrorizmus elleni háború jobb. Mivel a "terror" egy absztrakt főnév, amelynek nincs szilárd valósága, azt jelenthet, amit csak akarsz. A "terror elleni háború" lehet belföldi vagy külföldi, politikai vagy katonai, nyílt vagy rejtett, vagy mindkettő. Nem lehet megnyerni, nem lehet elveszíteni, és csak akkor ér véget, amikor te mondod, hogy véget ér.

Tökéletes.

Nos, majdnem tökéletes.

Még mindig van néhány probléma.

Például valóban elég nehéz az embereket félelemben tartani egy absztrakt fogalomtól. Szükséged van a valós világra való emlékeztetőkre. Lényegében ahhoz, hogy a terror elleni háború folytatódjon, folyamatosan emlékeztetni kell az embereket, hogy a terror létezik. Ami azt jelenti, hogy a terrorizmusnak meg kell történnie. Ami azt jelenti, hogy vagy hagyni kell, hogy megtörténjen, vagy meg kell, hogy történjen (az esetek túlnyomó többségében ez utóbbi).

Ha terrortámadásokat rendezünk, akkor azoknak vagy valósnak kell lenniük, ami valódi áldozatokkal és valódi gyászoló családokkal jár, akik valódi kérdéseket tesznek fel... vagy hamisak, vagyis fizetett színészek. Mindkét megoldás logisztikailag bonyolult, nehezen ellenőrizhető és potenciálisan kínos.

Ott van még a probléma magukkal a terroristákkal. Nyilvánosan hadat üzentél nekik... de ők is nagyon hasznosak. Nem véletlenül finanszírozzák őket évtizedek óta. Az elkerülhetetlen eredmény az, hogy "jó terroristák" vannak A országban, és "rossz terroristák" B országban. És amikor kiderül, hogy lényegében ugyanolyanok, az rosszul néz ki.

De a legnagyobb probléma valójában az, hogy ez korlátozza az ambícióidat.

Lehet, hogy egy absztrakt fogalmat választottál a háborúd célpontjául, de ennek a fogalomnak valahogy emberi formát kell öltenie. És minden emberi ellenség csak annyira lehet ijesztő, és csak annyi kárt tud okozni, amennyit akar. Kizárt, hogy így egyszerre mindenkit megijeszthetsz.

Ráadásul az emberi ellenség kiválasztása - faji, nemzeti, etnikai vagy ideológiai vonalak mentén - elkerülhetetlenül megosztó. Soha nem lehet mindenkit egyesíteni egy zászló mögött.

Röviden: a terror és a terroristák elleni háború jó, ha egy országot akarsz uralni, de mi van akkor, ha egy bolygót akarsz uralni?

Nos, akkor egy új ellenségre van szükséged. Egy olyan ellenségre, amely bárhol és bárhol lehet, és amely biztosan nem emberi.

A COVID ELLENI HÁBORÚ

A Covid19 "világjárványt" a kezdetektől fogva háborúként állították be a nyilvánosság elé.

Már 2020 márciusában az ENSZ főtitkára arra szólította fel az országokat, hogy "üzenjenek hadat a vírusnak", és a Covidot már a "második világháború óta a legnagyobb fenyegetésnek" nevezte. Ezt az érzést az ENSZ szóvivői megismételték. Sokan.

A nemzeti vezetők ugyanilyen lelkesen tették a Covidot új nagy ügynek, a fasizmus elleni küzdelemmel összhangban álló új nagy ügynek.

Olaszország miniszterelnöke a nemzet "legsötétebb órájáról" beszélt. Gladys Berejiklian új-dél-walesi miniszterelnök éppen a múlt hónapban mondta a sajtónak, hogy "ez szó szerint háború".

Az Egyesült Királyságban a kormány számos átlátszó kísérletet tett arra, hogy egyházias, "a Blitz szellemének" hangulatát keltse. Szégyentelenül beledolgozták a II. világháborús párhuzamokat minden Covid-üzenetükbe, a királynő nyilvános beszédében szégyentelenül használta a We'll Meet Again (Találkozunk újra) sort.

Amerikában, a katonai metaforák mindig is központja, Trump "háborús elnöknek" nevezte magát, aki "láthatatlan ellenséggel" harcol. Andrew Cuomo, New York korábbi kormányzója az egészségügyi szakembereket "katonáknak" nevezte a Covid elleni harcban.

Világszerte a szakértők gyakran hasonlítják a Covidot a terrorizmus elleni háborúhoz, a Covidot pedig a terroristákhoz. A háborús metafora mindenütt jelen van a beszédekben, szalagcímekben és televíziós szpotokban.

Az üzenet világos és egyszerű: A vírus az ellenségünk. Háborúban állunk.

És ez a háború tényleg tökéletes.

A valódi háború minden előnye megvan benne, és semmi hátránya. A "terrorizmus elleni háború" minden múlandó alakíthatósága, és semmi a lehetséges bonyodalmakból.

Gondolj bele...

A Covid nevében az adózás, a cenzúra, a megfigyelés, a magánszektorra fordított állami kiadások és az állami hatáskörök növekedését láttuk. Ezek mind a közhelyes "vészhelyzeti hatáskörök", amelyeket az állam háborús időkben keres.

És ezt egy egyszerű háromlépcsős trükkel érték el.

Először is, vesznek egy vírust, nevet adnak neki, és pontosan ugyanazokat a tüneteket tulajdonítják neki, mint minden más megfázás és influenza vírusnak. Ezzel létrehoztál egy új betegséget.

Másodszor, vegyünk egy tesztet, amely "bárkiben bármit meg tud találni", futtassuk le mindenkin, aki kórházba kerül (különösen a halálos betegeken), és változtassuk meg a "halál okának" jogi meghatározását. Épp most hoztál létre "haláleseteket" az új betegséged miatt.

Harmadszor, kezdje el ugyanazt a tesztet lefuttatni mindenkin, hetente többször is. Épp most hoztál létre több millió "tünetmentes esetet".

Kombináld ezt a hármat, és máris létrehoztál egy "világjárványt".

A semmiből kreáltak egy ellenséget, a propaganda és a statisztikai manipuláció hullámával. A "Covid" nem más, mint egy szűrő, egy lencse, amelyet a közvélemény elé helyeztek, amely eltorzítja a valóságot anélkül, hogy valójában bármit is megváltoztatna.

Csakúgy, mint a "terrorizmus elleni háború" esetében, a valós fenyegetés szinte teljesen képzeletbeli, de ezúttal az optika sokkal jobb. Ahelyett, hogy a csapatokat imádnánk, most az "egészségügyi hősöknek", a "vírus elleni frontvonalban lévő katonáknak" hódolunk. Nincsenek bombák, nincs erőszak, csak táncoló ápolónők.

És mi nem történhet a Coviddal? Egyszerű, bármi, amit nem akarnak, hogy megtörténjen. A mesterséges járvány természetéből adódóan ők irányítják a narratívát.

A teszteken keresztül irányíthatják az "eseteket". Irányíthatják a "haláleseteket" a "halál okának" meghatározásán keresztül. Csak itt-ott meg tudják változtatni egy-egy szó jelentését, és szeszélyük szerint elindíthatják és leállíthatják a "világjárványt". Lelassíthatják vagy felgyorsíthatják a "terjedést". Bevezethetnek egy új tesztet vagy kezelést, vagy "meggyógyíthatják", majd létrehozhatnak egy új változatot, hogy visszahozzák.

Ez a háború valójában nem is létezik, így soha nem kell véget érnie, és biztosan nem veszíthetnek.

Eközben minden új törvény, amit elfogadnak, kiterjeszti az állam hatalmát az állampolgárok felett, és minden egyes lépésnél új, felduzzasztott magánszektorbeli szerződéseket kínálnak fel. Tesztelés és nyomon követés és PPE. Oltások, ventilátorok és karanténhotelek. A közpénzek magánkézbe áramlanak.

És a legjobb rész? Mindezt az "emberek megsegítésének" nevében teszik.

9/11-et követően a Hazafias Törvény felhatalmazást adott a tömeges megfigyelésre, a vád nélküli fogva tartásra és a polgári jogok hatalmas megsértésére, mert az emberek terroristák lehetnek.

Most az állítólagos kovászellenes "közegészségügyi intézkedések" pontosan ugyanezeket a dolgokat teszik lehetővé... mert az emberek betegek lehetnek.

Az állam átalakult. Ami egykor paranoiásnak és agresszívnek számított, az ma egyszerűen jótékony és paternalista.

Ez a Covid elleni háború zsenialitása.

AZ IGAZI ÖRÖKKÉ TARTÓ HÁBORÚ

Szóval... hogyan kapcsolódik össze a Covid és 9/11?

Az egyik közvetlenül átfolyik a másikba. A kettő az ellenőrzési narratívák folytonosságát alkotja, amelyek célja, hogy az embereket megrémítsék, hogy elfogadják szabadságuk drákói korlátozását, miközben igazolják az állandó, az egész társadalomra kiterjedő háborús mentalitást.

A "terrorizmus elleni háború" és a "Covid elleni háború" kettős pszichológiai hadművelet, amely a "háború" külpolitikából tisztán belpolitikává való átalakulását mutatja.

Orwell tökéletesen leírta ezt az 1984-ben:

A háború, mint látni fogjuk, most már tisztán belügy. A múltban minden ország uralkodó csoportjai, bár felismerhették közös érdekeiket, és így korlátozhatták a háború pusztító erejét, mégis harcoltak egymás ellen, és a győztes mindig kifosztotta a legyőzöttet. Napjainkban egyáltalán nem harcolnak egymás ellen. A háborút minden uralkodó csoport a saját alattvalói ellen vívja, és a háború célja nem a területszerzés vagy annak megakadályozása, hanem a társadalom szerkezetének fenntartása.

Az elmúlt két évben mindannyian meggyőződhettünk ennek igazságáról. A Covid megmutatta nekünk, hogy az állítólagosan ellenséges nemzetek hirtelen egyezségre jutnak, és szinte teljes célegységet mutatnak egyetlen nagy hazugság terjesztése érdekében.

A globális kapitalista hegemóniának már nincs szüksége arra, hogy földet hódítson vagy erőforrásokat lopjon. Már mindent birtokolnak, amit érdemes birtokolni, már csak arra van szükségük, hogy irányítsák a munkásaikat és megőrizzék az általuk létrehozott egyenlőtlenséget.

Ez az igazi háború, amit itt vívnak. Nem a terrorizmus elleni nevetséges háború. És nem a nevetséges háború Covid ellen. Nem, az igazi "örök háború" az, amit Niels Harrit vertikális háborúnak nevez, amit a legfelsőbb rétegek vívnak mindenki ellen, aki alattuk van.

A Covid ennek legfrissebb és legnyilvánvalóbb kifejeződése, de a vállalati média már évek óta az állam tekintélyelvű szívének szószólója.

Korábban már írtam arról, hogy a "progresszív" államiság korszakába léptünk. Ahol a zsarnokságot sajnálatos elkerülhetetlenségként adják el, és vezetőinket a vonakodó diktátorok új fajtájaként ábrázolják, akik szükségből és csak a legtisztább szándékkal alakítanak ki disztópikus politikai tájakat.

Azt mondják nekünk, hogy gondoskodó uraink nem azért irányítanak vagy diktálnak, mert így akarnak, hanem mert a mi érdekünkben így kell tenniük.

A "nagy visszaállítás" nem egy rosszindulatú "összeesküvés-elmélet", ez csak a mi jóságos főuraink gyermekbiztosítása a világban, hogy megvédjenek minket önmagunktól. Lebontják a társadalmunkat, hogy jobban felépíthessék egy neo-feudális utópiává, ahol senki sem birtokol semmit, és mindenki boldog, és mindenki azt teszi, amit mondanak neki... vagy másképp.

Ez a "járvány" egy gyorsan szélesedő ék vékony vége. Ezután jön az influenza, az elhízás és a globális felmelegedés. Nincs több hús. Nincs több cukor. Nincs több vakáció. Ezek rosszat tesznek neked, rosszat tesznek a bolygónak és rosszat tesznek a jegesmedvéknek.

Tiltsák be az iskolákat, a tüntetéseket és a félretájékoztatást. Tiltsátok be a rossz könyveket, a rossz beszédet és a rossz gondolatokat.

Viseljetek maszkot, szedjétek be az oltást, éljetek a gubóban és egyétek a bogarakat.

A globális hegemónia nem a hagyományos hadviselés vagy birodalmi hódítás útján fog létrejönni, hanem az egyéni szabadság korlátozásának konglomerátuma alakítja ki.

Ez az a háború, amely összeköti a 9/11-et és a Covidot. Az igazi háború, és ez nem a drogok, a terrorizmus vagy akár a Covid ellen folyik... hanem ellenünk.

A Rothschild-dinasztia a Kalergi elnéptelenedési terv megvalósítására törekszik

 

Hű, igyál egy kávét, és dőlj hátra egy kényelmes fotelben. Ez egy elképesztő áttekintés arról, hogy a Rothschildoknak hogyan sikerült 200 éven keresztül egy meghatározott, többirányú napirendet diktálniuk globálisan, amelyet az elmúlt 18 hónap során konkrétan megvalósítottak. Bár ez az aljasság nem velük kezdődött, ahogy Susan Bradford világossá teszi.

Amivel Bradford beszámolójában nem voltunk tisztában, az az a tény, hogy II. Erzsébet királynő törvénytelen. Nyitva tartjuk a szemünket, hogy további részleteket tudjunk meg erről. Természetesen minden, ami a királynővel kapcsolatos, már legalább néhány éve furcsa: a Buckingham-palota teljes kiürítése a "Covid" miatt, miközben pontos tartózkodási helye ismeretlen (a pletykák szerint meghalt); megjelenése egy Zoom híváson más "hírességekkel" a Covid-oltás népszerűsítése érdekében (lásd az alábbi tweetet/képet - ez egyáltalán ő? a hang és a beszédtempó furcsa a királynőhöz képest, a kamera szöge túl magas); egy párhuzamos királynői karácsonyi beszéd CGI felhasználásával (egy brit számára ez hallatlan, sőt szakrális és erősen gyanús, akárcsak a zoomhívás); egy turista által készített videó megjelenése, amelyen egy meztelen tinédzser mászik ki a palota ablakán; Andrew Epsteinnel való kapcsolata, amiért valószínűleg bukni fog. Ne feledkezzünk meg Trump rendkívül szimbolikus, de "véletlen" elsétálásáról sem egy katonai ellenőrzés során (lásd alább). Egy jelzés a világnak? Gyanítjuk, hogy igen.

 

A Rothschild-dinasztia a Kalergi elnéptelenedési programját igyekszik megvalósítani

SUSAN BRADFORD

A velenceiek egykor Európa legerősebb tengeri hatalma voltak, birodalmuk az egész eurázsiai kontinensen átívelő volt.
A khazárok, mongolok és törökök zsoldos seregeivel szövetkezve, egymás után vágták és égették át magukat az egyes közösségeken, emberek millióit gyilkolták meg és zsákmányolták el a vagyonukat. Eközben olyan kereskedelmi útvonalakat hoztak létre, amelyek később a mai Selyem és Út kezdeményezésben éledtek újjá, összekötve Eurázsiát Izraelen keresztül a Közel-Kelettel.

A velencei birodalom a rablás, az eretnekség, a konvenciók, az emberi élet és a jogállamiság semmibe vétele, valamint a sötét, okkult művészeteknek való hódolat miatt káoszba, belharcokba és kalózok egymás utáni fosztogatásába fulladt. Az egész eurázsiai kontinensen határokon átívelő kémhálózatokat építettek ki, hogy figyelmeztessék őket a fenyegetésekre, így előnyre tettek szert a háborúban és a hódításban.

Azzal a céltudatos vággyal felfegyverkezve, hogy a világ vagyonát és hatalmát a saját kezükben halmozzák fel, és zsarnokként uralkodjanak a leigázott tömegek felett, akik senkinek sem tartoznak felelősséggel, csak maguknak, arra törekedtek, hogy megdöntsék a törvényes kormányokat és uralkodókat, és hatalmi pozícióba ültessék magukat.
Ahhoz, hogy a világ végső uralkodóivá váljanak, az isteni uralkodói jogot, amely a beavatáson és a vérségen alapult, "felvilágosult" uralkodókkal kellett kiszorítaniuk, akik elutasították Istent, és a törvényes, jogszerű kormányokat törvénytelenekkel és korruptakkal helyettesítették.

A Vatikán, amelyet hatalmas kereskedőcsaládok irányítottak, először is megpróbálta magának követelni a hatalmat, hogy az uralkodókra ruházza az "isteni uralmi jogot". Az opportunista Rothschild pátriárka tudomást szerzett a játékban lévő napirendről, és felhasználta azt, hogy családját és vérvonalát az egész emberiség feletti uralkodásra sorba állítsa. A taktika okkult fekete mágiát, végtelen háborút és forradalmat, a sérelmek kihasználását a másoktól a saját javukra történő jövedelem-újraelosztás céljából; adósságot, kompromisszumot, merényleteket és a közerkölcsök megrontását a magánnyereség (az ő) érdekében tartalmazta. Minden egyes háború, forradalom és csetepaté révén a társadalom vagyonának és hatalmának egyre nagyobb részét szervezték át az ellenőrzésük alá.

A fasizmus, a kommunizmus, a marxizmus, a szocializmus, a forradalom és az emberek egymás ellen uszítása mind Rothschild taktika volt, amelyet az ellenség (az emberiség) megosztására alkalmaztak, miközben ők (a Rothschild vérvonalak és ügynökök) céljukban egységesek maradtak.

Miután Rothschild sikeresen finanszírozta az amerikai és a francia forradalmat, ügynöke, Bonaparte Napóleon megbuktatta a kormányokat Európa-szerte, miközben Rothschild "segítőkészen" finanszírozta a háború minden oldalát, eladósítva a kormányokat és a Rothschildok ellenőrzése alá helyezve őket.

Napoleon Dynamite felrobbantja Európát

Mayer Amschel Rothschild (1744-1812) megalapította a Rothschild-házat Frankfurt am Mainban, a Szent Római Birodalom császári városában. Hamarosan csatlakozott az Oppenheimer Bankhoz, amely hozzáférést biztosított számára a Szent Római Birodalom hercegeihez, a brit monarchiához és a Kelet-indiai Társasághoz. E kapcsolatok révén a sóvárgó Rothschild-utánzat az elit és az arisztokraták bankárává vált, azzal a céllal, hogy elválassza őket vagyonuktól, és Európa leggazdagabb emberévé váljon.

Az amerikai forradalom és a Latin-Amerikában és másutt zajló forradalmak finanszírozásával a Rothschildok elválasztották a gyarmatokat a Monarchiáktól, ezzel mindkettőt meggyengítve, miközben a kormányokat Rothschild-adósságba taszították. Miután eladósodtak, a Rothschildok egy központi bankon keresztül megpróbálták ellenőrizni a pénzkínálatot ezekben az országokban, miközben egy racionális, felvilágosult kormányt hirdettek köztársaság formájában, amely a platóni modellen alapult, amelyben az elit birtokolta az összes vagyont és hatalmat, a népet pedig megfosztották vagyonától, és megtagadták tőle, hogy beleszóljon a saját kormányába.

A racionális felvilágosodás elveire támaszkodó francia forradalom banki finanszírozása segített a Rothschildoknak a rivális arisztokraták kiiktatásában és vagyonuk elrablásában, az arisztokraták kincsei pedig a Rothschild-kastélyokba kerültek.
Minden egymást követő háború és forradalom, amelyek mesterkélt sérelmeken alapultak, lehetővé tette a Rothschildok számára, hogy a társadalmat a Rothschildok irányítása alatt újjászervezzék, és a mások vagyonából még többet követeljenek maguknak.

Megértve, hogy a Vatikán "erkölcsi tekintélyt" hordoz Istentől, amelyből kiindulva az uralkodókra próbálta ruházni az "isteni jogot az uralkodásra", a Rothschildok célba vették a Vatikánt - és a Brit Monarchiát, amely törvényesen, a pápától függetlenül rendelkezett az isteni joggal, és amely a Kelet-indiai Társaságot alapította.

Míg az EIC egyszerű kereskedelmi társaságként indult, hogy segítsen a londoni kereskedőknek több piacot szerezni az észak-amerikai gyarmatokon és a világ más részein, a velenceiek beszivárogtak az EIC soraiba, és ezt a jóindulatú társaságot imperialista hódító erővé alakították át a Brit Birodalom számára, amely felett a velenceiek uralkodni akartak.

Miután sikeresen megvívták az amerikai forradalmat, amely elválasztotta a Monarchiát a gyarmataitól, a Rothschildok a Vatikán és a brit királyi család pénzügyi ellenőrzését tűzték ki célul. Elárulták a Szent Római Birodalom hercegeit is, akik a Rothschildoknak a befolyást és a kapcsolatokat adták a rabló bankárkarrierjük megalapozásához.

A velenceiek által hírszerzési céllal létesített frankfurti postahivatalon keresztül Rothschild képes volt lehallgatni a vezetők és riválisok közötti levelezést, hogy segítsen neki háborúkat nyerni és ellenfeleit megbuktatni. A Rothschildok később a meglévő velencei kémhálózatokra építve manipulálták az eurázsiai kontinensen és másutt a csapatmozgásokat, hogy elérjék a kívánt eredményt. A dinasztia ezekre a hálózatokra építve hozta létre a modern kori hírszerző ügynökségeket, amelyek a Rothschildok pénzügyi érdekeit szolgálták a nemzeti érdekekkel szemben, többek között a Stratégiai Szolgálatok Hivatalát, a CIA-t, a Moszadot, az MI-5/6-ot és a Csekát.

A napóleoni háborúk idején Velencét a Rothschildok alku tárgya volt, akik forradalmak és puccsok révén eltávolítottak arisztokratákat és uralkodókat, és bábkormányokat ültettek a helyükre. Ezúttal Ausztria Lombardiát cserélte Velencére, majd a velencei kormányba saját embereit ültette be a hatalomba, miközben a Rothschildok a pénzügyek révén Ausztriát irányították.

Arra a következtetésre jutva, hogy a velencei uralkodók kiváltságos, de műveletlen és fegyelmezetlen opportunisták voltak, akik a nepotizmusnak, az öröklésnek és a fosztogatásnak köszönhették pozíciójukat, az osztrákok nem engedték, hogy a velenceiek felelős pozíciókat foglaljanak el az új kormányban, ami kétségkívül újabb sérelmeket szított bennük, amelyeket Rothschild később ki tudott használni. Ily módon a Rothschildok kiszorították a megmaradt velencei királyi családok egy részét a lagúnából.

Mivel a Rothschildok a napóleoni háborúk minden oldalát pénzelték, Bonaparte Napóleon francia császár szétverte az Osztrák Birodalmat, és engedelmes báburalkodókat állított fel.
Lombardia Európa egyik legnagyobb kereskedelmi központja volt. A Lombard Királyságot a német longobárdok uralták, akik a bizánci Itália 568-as megszállása óta Itália nagy részét uralták. A longobárdok egykor a Vatikán és Velence kivételével egész Itáliát uralták - és most a Rothschildok voltak azon az úton, hogy mindet uralják.

Miután ellopták a bukott arisztokraták vagyonát és kincseit, és háborúk, forradalmak és infrastrukturális projektek révén eladósították a kiszemelt nemzeteket, a Rothschildok arisztokrata címeket vásároltak maguknak, hogy a nemesi rangot birtokolhassák, amelyre kétségbeesetten vágytak.

A Waterloo-i csata idején, amely véget vetett Napóleon európai hadjáratának, a Rothschildok összeomlasztották a brit tőzsdét, lehetővé téve számukra, hogy tenyésztési jogot vásároljanak a brit királyi családba.

Viktória királynő legnagyobb megdöbbenésére Viktória királynő nemi erőszak révén törvénytelen Rothschild fattyú örökösöket szült, akik folytatták Nagy-Britannia elpusztítását, és beházasodtak a királyi családokba szerte Európában.

A Rothschildok ekkorra már jó úton haladtak afelé, hogy arisztokratákká váljanak, de csak névleg, vásárolt címmel és lopott vagyonnal. A nemesek látszatát keltették, miközben teljesen degeneráltak, közönségesek, faragatlanok és méltatlanok maradtak. Ahelyett, hogy a társadalom nemes intézőiként szolgáltak volna, ragadozó kígyók voltak, akik csak magukra gondoltak.

1817-ben Ausztria volt az első ország, amely címerrel ruházta fel a dinasztiát. Ezt a megtiszteltetést Salamon Rothschildnak ítélték oda, jutalmul azért, mert finanszírozta Ferdinánd császár Nordham vasútvonalát, Ausztria első gőzvasútját és más kormányzati projekteket. A Rothschildok által benyújtott tervezet négy kvadránsra osztotta a címert, amely a következőket tartalmazta: egy sas (a császári és királyi osztrákokat jelképezi); egy leopárd (az angol királyi családot jelképezi); egy oroszlán (a hesseni hódításukat jelképezi); és egy kéz, amely öt nyilat szorongat (az öt Rothschild testvér közötti egység szimbóluma, akik Európa felosztására törekedhettek egymás között).

A következő évben az angolok Nathan Rothschildnak és örököseinek címert adományoztak.

Négy évvel később a Rothschildok osztrák császári rendelettel megkapták a "bárói" címet.

A Londonban tanult Karl Marx szolgáltatta a Rothschildok által irányított forradalmak és hatalomátvételek szellemi alapját.

A francia (velencei) racionális felvilágosodás elterjedt egész Európában, előmozdítva a feminizmust, a társadalmi igazságosságot és a marxista kultúrkritikát, amelynek célja a család gyengítése és a forradalom szítása volt, hogy meggyengítse a társadalmakat a Rothschildok zsarnoksága alatti végső hódítás érdekében. A szalonok, a 16. század olasz találmánya, a forradalmi elvek népszerűsítésére jöttek létre, amelyek később teljesen felemésztették Európát.
Ahol Rothschild volt, ott a szalonok hírneve és népszerűsége is nőtt. Az elit intellektuális társasági összejöveteleiként hirdették a racionális felvilágosodás elveit, és gyakran vonzották a jó szándékú embereket, akiket a méltányosságot, egyenlőséget és képviseleti kormányokat hirdető magasztos elvek és eszmék inspiráltak, amelyek az emberek magasabb rendű törekvéseire való hivatkozással használt szavak voltak, de amelyek a Rothschildok baljós hatalomátvételét leplezték.

Rothschild és szövetségesei nagylelkű finanszírozásával 1848-ban a racionális felvilágosodás által inspirált forradalmak tovább terjedtek Európa-szerte. Bár ezek a mozgalmak demokratikusnak és liberálisnak vallották magukat, mégis a legitim keresztény uralkodókat támogató régi monarchikus struktúrák felszámolására és a Rothschildok által ellenőrzött független nemzetállamok létrehozására irányultak. Több mint 50 országot érintettek, és emberek tízezrei vesztették életüket.

A hitvány Rothschildoktól undorodva Viktória királynő titokban, titkos házasság révén fenntartotta a valódi királyi vérvonalat - egy törvényes örököst, akit a Rothschildok megpróbáltak meggyilkolni, de nem sikerült.
II. Sándor orosz cár keresztszülője lett a későbbi Viktória királynőnek, akit Alexandrina Viktória névre kereszteltek. Sándor osztotta Viktória királynő azon törekvését, hogy a keresztény monarchia megőrzése érdekében egy "Harmadik Róma" révén ösztönözze a kereszténység újjáéledését.

Az Antikrisztus régóta velencei cél volt, hogy Jézus szellemi hatalmát kiszorítsa Európa felett egy zsarnok világi hatalmával, aki hatalmát az okkultizmusból merítette.

Az Antikrisztus rezdülései

A Harmadik Róma tant valló orosz regényírók között volt Vlagyimir Szolovjov is. Az oroszországi zsidók kultúráját támogató társaság aktív tagjaként Szolovjev hidakat épített a zsidóság és a kereszténység között, és úgy vélte, hogy a zsidók és keresztények közötti természetes állapot a harmónia és a barátság, amit a Rothschildok ellenségeskedéssel és bizalmatlansággal igyekeztek felváltani.

Az Antikrisztusról szóló apokaliptikus meséjében, amelynek alcíme A csaló meséje volt, Szolovjov egy gonosz erőre figyelmeztetett, amely a keresztény Oroszország meghódítására törekszik. Ezt az erőt úgy jellemezte, mint "pánmongolizmus - Kelet-Ázsia összes fajának egyesítése azzal a céllal, hogy döntő háborút folytasson az idegen betolakodók, vagyis az európaiak ellen". A mongolok a velenceiek zsoldosai voltak, akik okkult, többek között sátáni rituáléikból merítettek erőt, hogy "egy új mongol igát" vethessenek Európa fölé.

Szolovjov A sátáni csaló jeleiről A világbéke és a világjólét nyílt útja című könyvében írt. Szerinte az Antikrisztus egy látszólag jó szándékú személy lesz, aki szabadságot ígért, de rabszolgaságot hozott; egyetemes jogokat hirdetett, de zsarnokságot vezetett be; világkormányt hirdetett a háború legyőzésére a béke érdekében; és a bőség helyett a hiányt hirdette.

Az ördögök - jegyezte meg - radikálisok, reformerek és forradalmárok voltak, akik felvilágosodást, békét és jólétet ígértek, miközben pusztulást, szegénységet és örök sötétséget hoztak.

Az Antikrisztus, mondta, egy "kiáltványt" fog kiadni, amely "arra kényszeríti a kormányokat, hogy csatlakozzanak az Európai Egyesült Államokhoz a római császár legfőbb hatalma alatt".

A Római Birodalom bukása óta a velenceiek arra törekedtek, hogy a Római Birodalmat az irányításuk alatt feltámasszák. A Rothschildok, mint törekvő világtiprók, megpróbálták teljesíteni ezt a napirendet. Miután a világháborúk elpusztították Európát, emberek tízmillióinak halálát okozva, a Rothschildok és szövetségeseik a Wall Street-en és a kormányokban nyújtott bőkezű finanszírozással, a dinasztia támogatta az Európai Szén- és Acélközösséget, amely az Európai Unió alapja lett, mint a Róma helyreállítása felé tett következő lépés.

A Rothschildok voltak az árnyékhatalom az olyan csoportok mögött, mint a Kerekasztal, a Zarándokok Társasága, a 300-as Bizottság és a Római Klub, amelyek olyan állam- és kormányfőket, ENSZ-adminisztrátorokat, politikusokat és kormánytisztviselőket, diplomatákat, tudósokat, közgazdászokat és üzleti vezetőket toboroztak, akik segíthettek nekik a programjuk megvalósításában.
1972-ben a Római Klub kiadta a Korlátok a növekedéshez című kiadványt, amely a "népességfelesleg" felszámolását és a társadalom dezindusztrializálását javasolta, hogy a Rothschildok megoszthassák az erőforrásokat, hogy az embereket a létminimum szintjére csökkentsék, miközben a Rothschildok és a kiválasztott kevesek korlátlan bőségben, mindenki más hátán élvezhessék az elkényeztetett arisztokraták életét.

A Rothschildok elnéptelenedési tervét H.G. Wells is elismerte, sok más mellett, akik beavatottak voltak benne.

A Római Klub alapítói között volt David Rockefeller, a Standard Oil vagyon örököse, aki egyszerre volt Jacob Rothschild riválisa és barátja.

A Rothschildok arra a következtetésre jutottak, hogy a világ uralma érdekében a népességet kezelhető számban kell tartani. A világháborúk után Richard von Coudenhove-Kalergi kidolgozott egy európai népirtási tervet, amelyet Kalergi-tervnek neveztek el. "A jövő európai embere vegyes fajú lesz" - írta Kalgeri.

"A mai fajok és osztályok eltűnnek a nemzetek, az idő és az előítéletek eltűnése miatt. A jövő eurázsiai-negroid fajtája, amely külső megjelenésében az ókori egyiptomiakhoz hasonló, a népek sokféleségét az egyének sokféleségével fogja felváltani."

A Rothschildok hatékonyan kooptálták a velenceiek és zsoldos khazár, mongol és török horda hadseregeik világhódítási programját.

Az osztrák apa és japán anya vegyes fajú fia, Kalgeri lelkes híve volt az európai integrációnak - vagyis a nemzeti szuverenitás felszámolásának, hogy egy nemzetek feletti struktúra épülhessen ki Európában, amely létrehozza az európai közös piacot, európai hadsereggel, európai gazdasággal és egy olyan európai politikai struktúrával, amelyet Rothschildok által irányított bürokraták vezetnek, akik nem tartoznak hűséggel egyetlen nemzetnek sem.

A vagyont és a kiváltságokat meg akarták fosztani az emberektől, a bevételeket pedig a Rothschild-érdekeltségek javára osztották volna szét.

Ebben a felfogásban az elit arra törekedett, hogy a világ összes hatalmát és gazdagságát magának követelje, miközben az embereket megfosztja minden hatalmuktól, tulajdonuktól és joguktól, ami nem különbözik a Rothschildok és ügynökük, a Világgazdasági Fórum alapítója, Klaus Schwab által ma is támogatott Nagy Újraindítástól.

A Kalgeri-terv támogatójaként a Rothschildok Európa iszlamizálására törekedtek azáltal, hogy a Kelet-indiai Társaság külföldi beavatkozása révén radikalizálódott muszlimok számára lehetővé tették, hogy a törökországi szárazföldi hídon keresztül átkeljenek Európába - majd a schengeni megállapodás révén szabad, vízummentes mozgást biztosítottak számukra a kontinensen, lehetővé téve számukra, hogy megcsapolják az európaiaknak szánt jóléti programokat, és megtámadják a zsidókat és a keresztényeket.
Miközben a Rothschildok titokban fegyverként a radikális iszlámot a Nyugat ellen, a cionistákat az iszlám ellen mozgósították a zsidó-keresztény civilizáció megőrzése érdekében, fajokat és vallásokat állítva egymás ellen az "oszd meg és uralkodj" stratégia részeként, hogy a Nyugat és lakossága pusztulásra ítéljék.

A Kalergi-tervet az osztrák Louis Nathaniel báró, báró de Rothschild találta ki, aki bemutatta Kalergit Max Warburgnak, aki viszont finanszírozta Kalergi páneurópai törekvéseit.

Egy másik Kalergi támogatója volt "Wild Bill" Donovan, a Stratégiai Szolgálatok Hivatalának (Office of Strategic Services) alapítója, a CIA elődje, amely segített elindítani a Rothschild vérvonal Mao Ce-tung kommunista forradalmát, előkészítve a terepet a kommunista Kína számára, amelyet titokban a Rothschildok irányítottak, hogy az amerikai kivételesség elpusztítása és az Egyesült Államok csődbe ment jóléti állammá csökkentése után az új világrendet vezesse.

Az orosz forradalmat az orosz kormány ellen szították, amelyet a Rothschildok és Jacob Schiff bankár finanszírozott, aki az 1800-as évek óta kapcsolatban állt a Rothschildokkal, és mindkét család ugyanazt az épületet foglalta el a Frankfurt am Main-i zsidó gettóban.

Schiff később megalapította a Kuhn, Loeb & Co-t, a Rothschild bankbirodalom kiterjesztését, és felvette Paul Warburgot, aki létrehozta a Federal Reserve Bankot, amely az Egyesült Államok pénzügyeit és monetáris politikáját a Rothschildok ellenőrzése alá helyezte.

Az elkövetkező évtizedekben a szövetségi kormányt dollárbillióktól fosztották meg, miközben a Rothschildok és ügynökeik rabló módon kifosztották az állami vagyont.
A Rothschildok egy globális, zsarnoki jóléti államot képzeltek el, amelyet az adófizetők által támogatott vállalataik irányítanak, a dinasztia pedig felhalmozza az összes vagyont és ellenőrzi a hatalom minden karját.

A neves szocialista író, H.G. Wells ezt a jövőt ábrázolta Az új világrend és A nyílt összeesküvés című műveiben:

"Ezt az új és teljes forradalmat, amelyet szemlélünk, nagyon kevés szóval lehet meghatározni. Ez a teljes világszocializmus; tudományosan megtervezett és irányított..... Számtalan ember fogja gyűlölni az új világrendet, és meghalnak, hogy tiltakozzanak ellene. Amikor megpróbáljuk értékelni az ígéretét, szem előtt kell tartanunk az elégedetlenkedők egy vagy több generációjának szorongását. Az "internacionalizmus" kifejezést az utóbbi években népszerűsítették, hogy egy világkormány létrehozása céljából összefogott pénzügyi, politikai és gazdasági világhatalmat takarjon."

A koronavírus azután tört ki, hogy felfedezték a brit Monarchián belüli "betegséget".

A Rothschild koronavírus

A koronavírust "wuhani influenzának" vagy "kínai vírusnak" nevezni a kínaiak megsértése. Pontosabban, ez a Rothschild-vírus, a dinasztia húzza a kommunista kínaiak zsinórjait, hogy fedezetet biztosítson a globális gazdasági buboréknak, még több elnyomó intézkedéssel büntesse a világot, amiért ellenáll a globális ellenőrzésének, és a Nyugatot Kína ellen hangolja egy újabb, túlságosan is kiszámítható "oszd meg és uralkodj" stratégia részeként.

Minden a Rothschildok új világrendje felé haladt, amíg Londonban bizonyítékot nem találtak II. Erzsébet királynő törvénytelenségére vonatkozóan, ami viszont leleplezte a világ összes Rothschild bábkormányának törvénytelenségét. És csak így egy évszázadok óta készülődő terv felbomlásnak indult, ami tömeges letartóztatásokat és büntetőeljárásokat eredményezett minden érintett számára.

A Rothschild-terv már a Clinton-kormányzat idején lelepleződött. Rothschild vérvonalként Bill Clinton elnök nem cselekedett ennek megfelelően - bár Tom DeLay kongresszusi képviselővel összefogott, hogy segítsen biztosítani Kína tagságát a Kereskedelmi Világszervezetben. Mindketten eltökéltek abban, hogy a kommunista Kínában a vállalati Amerika érdekeit az Egyesült Államok és az amerikai nép jóléte fölé helyezzék.

A nép elleni lopakodó háború - a csendes háborúk csendes fegyverei, amelyet II. Erzsébet királynő megkoronázásával indítottak el - most nyílt terepre került, és gyors ütemben haladt előre, hogy végrehajtsa a napirendet, mielőtt az még kisiklatható lenne. A második Bush- és az Obama-kormány dühödten rántotta keresztül az Egyesült Államok alapvető átalakítását célzó menetrendet, Hillary Clinton pedig készen állt arra, hogy elnökként elnököljön az összeomlás felett.

És akkor Isten közbelépett, Donald Trump minden esélyt legyőzve lett elnök, és adott az emberiségnek egy második esélyt.

A Rothschildok, akik úgy vonultak fel, mint Krisztus második eljövetele, most támadásba lendültek. Nem akartak csendben elmenni.

A nyilvános feljegyzésekből kiderül, hogy az Egyesült Államok szabadalmat adott ki a koronavírusra (és egy leendő vakcinára) a Pirbright Intézetnek, egy brit székhelyű kutatószervezetnek, amelyet a Wellcome Trust, a Bill & Melinda Gates Alapítvány, az Európai Bizottság, az Egészségügyi Világszervezet és a Védelmi Minisztérium új katonai technológiákkal foglalkozó ügynöksége, a Defense Advanced Research Projects Agency (DARPA) finanszíroz.

Egy kínai laboratórium Wuhanban, amely Dr. Anthony Fauci irányításával a szövetségi kormánytól kapott pénzt, a járvány kitörésének idején denevéreken végzett kutatásokat. Ez Gatesnek és másoknak fedezetet biztosított, valamint hihető tagadhatóságot. A szabadalmat azonban már korábban jóváhagyták.

Ugyanazok a pénzügyi érdekeltségek, amelyek a Pirbright Intézetet finanszírozták, támogatták és finanszírozták a kormány és a média globálisan összehangolt válaszlépéseit is. Miután szabadalmaztatták a koronavírust és annak vakcináját, ugyanaz a beágyazott hálózat dollármilliárdokat szorgalmazott vakcinákra, kutatásokra és más, a koronavírus gyógyítására szolgáló eszközökre.
A szponzoroknak érdekükben állt a katonai technológia alkalmazása a vakcinákra, hogy profitot termeljenek és megszilárdítsák a korona ellenőrzését Rothschild rosszul szerzett birodalma felett.

Lady Lynn Forester de Rothschild: Erényjeleket ad a Vatikánnal, hogy meggyőzze a népet, hogy bízza családjára az egész világ irányítását és tulajdonjogát, és ajánlja az inkluzív kapitalizmust, hogy a dinasztia kioszthassa az ellopott vagyont, cserébe azért, hogy véget vessen a Rothschildok által támogatott Antifa és BLM zavargásoknak, és mindenki másnak egyetemes alapjövedelmet biztosítson.

A Wellcome Trust előzménye a Burroughs, Wellcome & Co, amely kísérleti vakcinákat szállított a briteknek a második búr háború idején, amely több mint 60 000 ember halálát okozta. A Pirbright Institute-ot Henry de Worms, 1. báró Pirbrightról nevezték el, egy Rothschildról, akinek unokatestvérei az N.M. Rothschild & Co-nál dolgoztak. Pirbright dédapja Mayer Amschel Rothschild volt, a dinasztiát megalapító pátriárka.

Pirbright a Kelet-Indiai Társaságnál dolgozott, az imperialista Rothschild-erőnél, amely a rabszolga- és ópiumkereskedelem révén finanszírozta a brit birodalmat, és amely szponzorálta a Yale Egyetemen működő titkos Koponya és Csontok társaságot, amely elnököket és más államférfiakat termelt ki, akik a mély állam napirendjét előmozdították, és felkészítették Mao Ce-tungot a kínai kommunista forradalom vezetésére, amely 40-80 millió ember halálát okozta.

1880-ban Henry Solomon Wellcome, egy amerikai születésű brit vállalkozó megalapította a Burroughs Wellcome & Company gyógyszeripari vállalatot, amelyből végül a Glaxo Smith Kline alakult, amely jelenleg a kínai Clover Biopharmaceuticals céggel együttműködve dolgozik egy klinikai stádiumban lévő vakcinán a koronavírus terjedése ellen.

Ha az emberek megtagadják az engedelmességet, a Rothschildok által ellenőrzött Korona olyan módszerekkel rendelkezik, amelyekkel leigázhatja az emberiséget nanotechnológia segítségével, amely képes az alanyokat sejtszinten irányítani, lehetővé téve számukra, hogy felülírják a szabad akaratot, és rádiófrekvenciákon keresztül irányítsák az ember döntéshozatalát és tetteit, amit a mancsukba ültetett számítógépes chipekre irányított energia segítségével labirintusokon keresztül irányított patkányok bizonyítottak.

Az 5G technológia révén a lakosságot robotizálhatják technológiailag feljavított vakcinákkal, beteljesítve ezzel egy beteges transzhumanista programot, amely az embert és a lelkét örökre elválasztaná a Teremtőjétől. Ahelyett, hogy Isten akaratát keresnék, az embereket Rothschild irányítaná.

A kreatív, szabadon gondolkodó ember helyett egy automatizált robotgép állna, amely addig szolgálná az úgynevezett elitet, amíg hasznossága el nem fogy, és ekkor megszüntetnék. Csoda-e, hogy Bill Gates, Őfelsége orvosi programjának nyilvános arca, a médiában vidáman beszélt a népességcsökkentésre, sterilizálásra és vakcinákra vonatkozó terveiről?

A koronavírus világjárvány olyan elrendelt zárlatokat eredményezett, amelyek életeket tettek tönkre, megfosztották a polgárokat polgári szabadságjogaiktól és vagyonuktól, és támogatták a vállalati fasizmust.

Miközben a világ romba dőlt, a Rothschildok támogatták a Világgazdasági Fórumon elindított Nagy Újraindítást - a világ dezindusztrializációját, amely megakadályozza, hogy az emberek függetlenséget szerezzenek vagy autót vezessenek. Az élelmiszert adagolni akarták, és GMO-laborokat hoztak létre, miközben az embereket techno-gulágokba terelték, otthonról dolgoztatták őket, korlátozták a szaporodás vagy utazás lehetőségét, nyomon követték és nyomon követik őket, megfigyelték és adagolták, és garantált jövedelemtől függtek, az önfoglalkoztatás és a vállalkozói szellem lehetőségeit pedig kiirtották, és a Rothschildok által ellenőrzött monopóliumokkal helyettesítették.

Az emberiség arcát állandóan taposó láb helyett a szabad beszédet elfojtó maszk lenne. Az emberek valahogy "boldogok" lennének szolgaságukban, ígérték a Rothschildok és ügynökeik.

Klaus Schwab úgy gondolja, hogy joga van irányítani a saját életét és dönteni az emberiség sorsáról, mivel II. Erzsébet királynő lovaggá ütötte, a Rothschildok által létrehozott ENSZ-nek dolgozott, és kinevezte magát a Világgazdasági Fórum élére.

A WEF alapítóját és Kissinger pártfogoltját, Klaus Schwabot ebben a törekvésében Lynn Forester de Rothschild támogatja, aki megalapította az Inclusive Capital Partners-t. Rothschild a Rothschildok által ellenőrzött Vatikánnal társult, hogy végtelen erkölcscsőszködéssel elősegítse, hogy mindenkit bevonjanak a gazdaságba, hogy senki se maradjon ki. Ahelyett, hogy visszaadnák azt a vagyont, amelyet a Rothschildok generációkon keresztül elloptak a világtól, úgy döntöttek, hogy garantált jövedelmet kínálnak, amelyet el lehet venni, ha valaki a Rothschildok mesterséges intelligencia algoritmusai alapján negatív társadalmi hitelminősítést kap.

Miután a Rothschildok tönkretették a kisvállalkozásokat, az adófizetők által támogatott megavállalataikban fognak munkát kínálni.

Ahelyett, hogy a jólétet támogatnák, a Rothschildok a betegséget ösztönzik, hogy növeljék gyógyszeripari cégeik profitját.

Miközben a hajléktalanok száma növekszik az utcákon, ami korábban a bőség földje volt, a Rothschildok menekülteket és rászoruló bevándorlókat hajtanak át az ország határain, ártatlan csecsemőket filmeznek, akiket bántalmaznak és átdobnak a falakon, egy olyan Rothschildokhoz kötődő szervezetek által támogatott program, mint a Nemzetközi Mentőbizottság, amelynek tanácsadói csoportjában olyan emberek vannak, mint Tim Geithner, Barack Obama elnök pénzügyminisztere; Laurence Fink, a Blackrock vezérigazgatója, aki felügyeli a Rothschild által az adófizetők által támogatott nagyvállalatok hatalmas szövetségi kormányzati mentőcsomagjait; és Winston Lord, aki segített kidolgozni a Rothschild Kína-politikáját, amely az Egyesült Államokat a kommunista Kína kegyeibe taszította.

A Rothschild honlapja szerint az Inkluzív Kapitalizmus Tanácsának tagjai "a Világgazdasági Fórum Nemzetközi Üzleti Tanácsának a fenntartható értékteremtés pilléreivel - emberek, bolygó, kormányzási elvek és jólét - összhangban álló, megvalósítható kötelezettségvállalásokra törekszenek, amelyek előmozdítják az ENSZ fenntartható fejlődési céljait".

A csoport a "fenntarthatóbb növekedést" támogatja, hogy választ adjon "a Föld kiáltására" és a "szegények kiáltására", miután a dinasztia világszerte trilliárdos vagyont fosztogatott, szennyezte a bolygót, és tönkretette a gazdaságokat, kormányokat és társadalmakat.

A szocialista író, H. G. Wells disztópikus jövőt vizionált az emberiség számára a műveit megrendelő Rothschildok által kidolgozott tervek alapján. Megjósolta a nagy visszaállítást és az inkluzív kapitalizmust, mielőtt Lynn Forester de Rothschild vagy Klaus Schwab egyáltalán megszületett volna.

A nyílt összeesküvés

A Rothschildok elnéptelenedési terve évtizedek, sőt évszázadok óta készül. H.G. Wells brit író 1928-ban a Nyílt összeesküvés - Tervek a világforradalomra című könyvében ismertette a Rothschild-Kalergi tervet. Könyvei a Rothschildok megrendelésére készültek. Ezek a könyvek lépésről lépésre bemutatják a Rothschildok és ügynökeik által követett tervet a világuralomra való törekvésük során, amelynek nagy része már megvalósult:

A Nyílt Összeesküvés először, úgy vélem, intelligens, és néhány esetben gazdag emberek tudatos szerveződéseként, határozott társadalmi és politikai célokkal rendelkező mozgalomként fog megjelenni...

Egy Egy Világkormány és egy egységnyi pénzrendszer állandó, nem választott örökletes oligarchák alatt, akik maguk közül választanak, egy feudális rendszer formájában, mint a középkorban.

Ebben az Egy Világ egységben a népességet korlátozni fogják a családonkénti gyermekszám korlátozásával, betegségekkel, háborúkkal, éhínségekkel, amíg a világ teljes népessége nem marad egymilliárd ember, akik hasznosak az uralkodó osztály számára, szigorúan és világosan meghatározott területeken. Nem lesz középosztály, csak uralkodók és szolgák.....

Minden törvény egységes lesz a világbíróságok jogrendszere alatt, amelyek ugyanazt az egységes törvénykönyvet gyakorolják, amelyet egy Egy Világkormány rendőri erő és egy Egy Világ egységes hadsereg támogat, hogy érvényt szerezzen a törvényeknek minden korábbi országban, ahol nem léteznek nemzeti határok.

A rendszer egy jóléti államon fog alapulni; azok, akik engedelmesek és alárendeltek az Egy Világkormánynak, az élethez szükséges eszközökkel lesznek jutalmazva; azokat, akik lázadnak, egyszerűen éhen halnak, vagy törvényen kívüliekké nyilvánítják, így célpontot jelentenek bárki számára, aki meg akarja őket ölni.....

A magántulajdonban lévő lőfegyverek vagy bármilyen fegyver betiltásra kerül.

Csak egy vallás lesz megengedett, mégpedig az Egy Világkormány Egyház formájában, amely már 1920 óta létezik, mint látni fogjuk.

A sátánizmust, a luciferianizmust és a boszorkányságot legitim Egy Világkormány tananyagként fogják elismerni, magán- vagy egyházi iskolák nélkül.

Minden keresztény egyházat már felforgattak, és a kereszténység a múlté lesz az Egy Világkormányban.

Egy olyan állam kialakításához, ahol nincs egyéni szabadság vagy a szabadság bármilyen fogalma túlélve, nem lesz olyan dolog, mint a köztársaság, a szuverenitás vagy az emberek jogai.

A nemzeti büszkeséget és a faji identitást ki kell irtani, és az átmeneti szakaszban a legszigorúbb büntetésekkel kell sújtani azt, aki akár csak megemlíti a faji származását.

Minden személyt teljes mértékben be kell avatni abba, hogy ő az Egy Világkormány teremtménye, és egy azonosító számot kell feltüntetni a személyükön, hogy az könnyen hozzáférhető legyen, amely azonosító számnak a fő aktában kell lennie, és az Egy Világkormány bármely szerve bármikor azonnal lekérdezheti.

A nem elit tömegeket az irányított állatok szintjére és viselkedésére fogják csökkenteni, akiknek nincs saját akaratuk, és akiket könnyen lehet szabályozni és irányítani. A gazdasági rendszer alapja az uralkodó oligarcha-etikai osztály lesz, amely éppen annyi élelmiszert és szolgáltatást enged megtermelni, amennyi a tömeges rabszolgamunkatáborok fenntartásához szükséges.

Minden vagyon az elit tagjainak kezében összpontosul. Minden egyes embert úgy kell indoktrinálni, hogy megértse, a túlélés érdekében teljesen az államtól függ.

Az ipart teljesen el kell pusztítani....

Csak az elitnek lesz joga a Föld erőforrásaihoz. A mezőgazdaság kizárólag az elit kezében van, az élelmiszertermelés szigorúan ellenőrzött.

Amint ezek az intézkedések elkezdenek hatni, a városok nagy lakosságát erőszakkal távoli területekre kell költöztetni, és azokat, akik nem hajlandók elmenni, ki kell irtani.

A halálos betegek és az idősek számára kötelező lesz az eutanázia.

Egyetlen város sem lehet nagyobb egy előre meghatározott számnál, ahogyan azt Kalergi munkája leírja. A nélkülözhetetlen dolgozókat más városokba költöztetik, ha az, ahol vannak, túlnépesedik.

A többi, nem alapvető fontosságú munkást véletlenszerűen választják ki, és alulnépesedett városokba küldik, hogy kitöltsék a kvótákat.

2050-ig legalább négymilliárd haszontalan falánkot kell eltüntetni korlátozott háborúk, halálos, gyors lefolyású betegségek szervezett járványai és éhezés révén.

Az energiát, az élelmet és a vizet a nem elit számára a létminimum szintjén kell tartani, kezdve Nyugat-Európa és Észak-Amerika fehér lakosságával, majd elterjedve a többi fajra. Kanada, Nyugat-Európa és az Egyesült Államok lakosságát gyorsabban fogják megtizedelni, mint a többi kontinensen, amíg a világ népessége el nem éri az egymilliárdos kezelhető szintet, amelyből 500 millió a kínai és japán fajból fog állni, akiket azért választanak ki, mert ők olyan emberek, akiket évszázadok óta reglementáltak, és akik megszokták, hogy kérdés nélkül engedelmeskedjenek a tekintélynek.

Időről időre mesterségesen előidézett élelmiszer- és vízhiányt és egészségügyi ellátást kell biztosítani, hogy emlékeztessék a tömegeket arra, hogy puszta létük az (elit) jóindulatától függ. A lakás-, autó-, acél- és nehézipar lerombolása után csak korlátozott számú lakás lesz, és mindenfajta ipar, amely megmaradhat, az (elit) irányítása alatt áll.

Az Egyesült Államokat elárasztják majd az idegen kultúrájú népek, akik végül elárasztják a fehér Amerikát, olyan emberek, akiknek fogalmuk sincs arról, hogy mit képvisel az Egyesült Államok alkotmánya, és akik ennek következtében semmit sem fognak tenni annak védelmében, és akiknek az elméjében a szabadság és az igazságosság fogalma olyan gyenge, hogy nem számít.

Akik megszegik a törvényt, azokat azonnal kivégzik.

Nem lehet készpénz vagy pénzérme a nem elit kezében. Minden tranzakciót bankkártyával kell lebonyolítani, amelyen rajta van a tulajdonos azonosító száma.

Bárki, aki bármilyen módon megsérti az (elit) szabályait és előírásait, a jogsértés jellegétől és súlyosságától függően különböző időre felfüggeszti a kártyája használatát. Az ilyen személyek vásárláskor azt fogják tapasztalni, hogy kártyájuk feketelistára került, és semmilyen szolgáltatást nem kaphatnak. A régi érmék, azaz a korábbi és mára már megszűnt nemzetek ezüstérméinek kereskedelmére tett kísérleteket halálbüntetéssel sújtandó főbenjáró bűntettnek kell tekinteni.

Minden ilyen érmét egy adott időn belül le kell adni, a fegyverekkel, puskákkal, robbanóanyagokkal és gépkocsikkal együtt. Csak az elit és az Egy Világkormány magas rangú funkcionáriusai számára lesz engedélyezve a magán közlekedés, fegyverek, érmék és autók használata.

Súlyos szabálysértés esetén a kártyát a bemutatás helyén lévő ellenőrzési ponton lefoglalják. Ezt követően az adott személy nem juthat élelemhez, vízhez, menedékhez és munkaügyi egészségügyi szolgáltatásokhoz, és hivatalosan törvényen kívüliként tartják nyilván.

Így törvényen kívüliek nagy csoportjai jönnek létre, és olyan régiókban fognak élni, ahol a legjobban megélhetést biztosítanak számukra, és akiket levadásznak és azonnal lelövik őket.

A törvényen kívülieket bármilyen módon segítő személyeket szintén le kell lőni. Azok a törvényen kívüliek, akik egy meghatározott idő után nem adják meg magukat a rendőrségnek vagy a hadseregnek, egy véletlenszerűen kiválasztott korábbi családtagjukat börtönbüntetésre ítélik.

A rivális frakciók és csoportok, mint például az arabok, zsidók és afrikai törzsek közötti ellentéteket fel kell nagyítani, és lehetővé kell tenni, hogy kiirtó háborút folytassanak egymás ellen. Ugyanezt a taktikát fogják alkalmazni Közép- és Dél-Amerikában. Ezekre a kimerítő háborúkra az Egy Világkormány hatalomátvétele előtt kerül sor, és minden olyan kontinensen meg kell tervezni őket, ahol etnikai és vallási különbségekkel rendelkező emberek nagy csoportjai élnek.....

Az etnikai és vallási különbségeket felnagyítják és kiélezik, és a nézeteltérések rendezésének eszközeként bátorítják és elősegítik az erőszakos konfliktusokat.

Minden információs szolgáltatás és nyomtatott sajtó az Egy Világkormány ellenőrzése alá kerül. A rendszeres agymosást ellenőrző intézkedéseket szórakoztatásnak kell kiadni, ahogyan azt az Egyesült Államokban gyakorolták és művészetté vált.

Ez a Rothschildok által elképzelt terv, amennyiben a nyilvánosság el akarja fogadni.

Egy évszázaddal később a világnak kriptovalutákkal, v-útlevelekkel, társadalmi hitelpontozással, nyomkövető technológiákkal, halálos járványokkal, "fenntartható" okos városokkal, társadalmi részvételhez kötött kényszeroltásokkal, gyártott, a vállalatok által szponzorált faji háborúkkal és társadalmi zavargásokkal, a társadalom dezindusztrializációjával, az autók kiirtására irányuló törekvésekkel, az államtól való kényszerű függőséggel, az ellátási láncok és a magántulajdonban lévő gazdaságok megsemmisítésével, az idősek és a gyengék kivágásával kell szembenéznie, a megavállalatok fosztogatása a gyorsan terjedő fasiszta államban, a Rothschildok által támogatott nonprofit szervezetek, amelyek menekültekkel árasztják el a fehér országokat, miközben gyűlöletet szítanak a fehérek és a keresztények ellen, Amerika történelmének, szokásainak és hagyományainak eltörlése, a tények nélküli média, amely tele van elfogultsággal, propagandával és félretájékoztatással, Isten elutasítása, és egy erénytelen társadalom, ahol az emberi életet megfosztják értékétől, és az erkölcs kevés.

A Rothschildhoz kötődő elit "jobbat akar visszaépíteni". Ezt úgy lehet elérni, ha visszaállítjuk kormányaink tisztességét, a társadalom értékeit és Istenét a szívünkbe. A "visszaépíteni a jobbat" azt jelenti, hogy a Rothschildoktól különálló kormányokat és intézményeket kell létrehozni, valódi köztársaságokat, amelyek nekünk, az embereknek felelnek, olyan nemzetközi kapcsolatokkal, amelyek a jóakaraton, a barátságon, az emberi jogokon és a jogállamiságon alapulnak, nem pedig a kizsákmányoláson, a fosztogatáson, a háborún és az áruláson. Az integritás helyreállításával az egyetemek, kórházak, a média és a társadalmi intézmények ismét a közérdeket szolgálhatják, nem pedig a profitérdekeket minden más rovására. Egy globális pénzügyi rendszer (ER: a QFS), amely teljesen független a korrupt, illegitim elitektől, szilárd, gazdasági elveken alapulva, kemény eszközökkel alátámasztva létrejöhet. A jogállamiság, az emberi jogok és az alkotmányos védelem helyettesítheti az Orwell 1984 című, hátborzongatóan disztópikus regényében prognosztizált örökös fejbe csizmát.

Az emberekre ruházott jogokat nem a Rothschildok adják, hanem Isten adja ingyen, akinek világa bőséggel, nem pedig szűkösséggel teli.
A Rothschildokat, a nyomorúság, a káosz és a rosszindulat végső szállítóit a történelem szemétdombjára kellene küldeni, hogy elrettentő példaként szolgáljanak, nehogy a történelem megismételje önmagát.

*******

Forrás:
Susan Bradford a Royal Blood Lies című könyv szerzője: The Inside Story on How the Rothschilds Took Over the British Monarchy, Purhed Royals, Created Marionett Vezetők, Waged Forradalmak, Korrupt Morals and Institutions, Plundered Wealth, Created False Realities, and Pited Nations, Societies, and Peoples Against Each Other in a Ruthless, Megalomaniacal Quest for World Domination.

https://jamesfetzer.org/2021/05/susan-bradford-rothschild-dynasty-is-seeking-to-fulfill-kalergi-depopulation-agenda/

https://www.pokolafoldon.hu/great-reset/a-rothschild-dinasztia-a-kalergi-elneptelenedesi-terv-megvalositasara-torekszik

Jon Rappoport: Kezdődik a Great Walkout az oltási mandátum ellen

 

Stat News: "Több millió fel nem használt Covid-19 vakcina megy veszendőbe, mivel a kereslet csökken az Egyesült Államokban, és a dózisok valószínűleg idén nyáron lejárnak, a közegészségügyi tisztviselők szerint..."."

"Jelenleg az államok 52,36 millióval kevesebb adagot adtak be, mint amennyit kiosztottak nekik a szövetségi adatok szerint."

"A Pfizer adagok egy jelentős része várhatóan augusztusban jár le... A csökkenő hazai oltóanyag-kereslet miatt ezeket az adagokat valószínűleg nem fogják teljesen felhasználni, mielőtt kidobják őket."

"'Azt látjuk, hogy a kereslet [a vakcina iránt] minden államban csökken' - mondta Marcus Plescia, az Állami és Területi Egészségügyi Tisztviselők Szövetségének főorvosa."

Children's Health Defense: "Több ezer szülő és pedagógus tervezi, hogy 'kisétál', hogy tiltakozzon a maszekolás, az oltási kötelezettség ellen. Szeptember 13-án kezdődő országos 'Sétáló Hetet' indítottunk, válaszul az ország iskoláiban és üzleteiben bevezetett maszk és oltási kötelezettségekre. Szülők, pedagógusok és aggódó állampolgárok vesznek részt az egész Egyesült Államokban a békés be nem tartásra összpontosító, összehangolt egyhetes rendezvényen, hogy emlékeztessék a kormánytisztviselőket arra, hogy az egyénnek kell az utolsó szót mondania, amikor saját és gyermekei egészségéről van szó." - olvasható a közleményben.

Nny360: "A [New York] kormányzójának, Kathy Hochulnak és Howard Zucker állami egészségügyi biztosnak címzett levélben a GOP törvényhozók arra figyelmeztettek, hogy az [oltási] mandátum tömeges felmondásokhoz és kirúgásokhoz vezethet az oltást megtagadó egészségügyi dolgozók körében."

Madison[dot]com: "Wisconsinban és szerte az országban egyre több egészségügyi intézmény követeli meg alkalmazottaitól az oltást. Mégis a hosszú távú ellátást nyújtó intézményekben, például az idősotthonokban - ahol a lakók nagyon hajlamosak a COVID-19 okozta súlyos megbetegedésre és halálra - egyes dolgozók megtagadják az oltást"."

"Augusztus végén Wisconsinban a teljesen beoltott ápolási otthonok alkalmazottainak aránya 60% körül volt."

Bloomberg: "Jelenleg 8 ápolóból majdnem 1 nem oltatta be magát, és nem is tervezi, hogy beoltatja magát."

"Az ország egyes részein pedig a kórházigazgatók szerint az ápolószemélyzetnek csak körülbelül a fele van beoltva."

Franknek heti találkozója van a terapeutájával.

Doki, volt egy nagyon nyugtalanító álmom.

Nos, Frank, tudja, a világjárvány és a zárlatok idején a tudatalatti nagy sebességre kapcsol. Sok embernek vannak kellemetlen álmai.

Ettől nem érzem magam jobban.

Felírhatok neked egy receptet Depoxywraparound-3-x-re.

Mi az?

Nem számít. Nem fog többé álmodni.

Tényleg? - Igen. Szóval az álmomban egy vidéki városban voltam egy kis gyűlésen. Biden beszélt néhány emberrel. Aztán ott álltam vele egyedül, oldalt, egy sátor mellett. Odaadtam neki egy fagylaltos tölcsért. Úgy nyúlt hozzá, mintha az lett volna az utolsó vacsorája.

Láttad a fogait?

Nem tudom. Nem tudom. Miért?

A fogak szimbolikusak lehetnek.

Ezért megkérdeztem tőle: "Tényleg tudja, hogy mit csinál ezzel az új vakcinamegbízással?". Ez százmillió embert érint.

Mit válaszolt?

Folytatta a jégkrém zabálását. Két falat között azt mondta: "Ennyi ember? Az jó. Mindenkit meg akarok kényszeríteni." Miért, kérdeztem. Azt mondta: "Mert ez a szabvány. Kell, hogy legyen egy szabvány. Különben az emberek a saját feje után mennek. Az veszélyes lenne."

És ez a megjegyzés zavarta önt?

Igen. Amikor azt mondta, hogy a saját feje után mennek, akkor úgy értette... úgy értette, hogy bármi olyat csinálhatnak, ami nincs szabályozva. Bármiről.

Honnan tudja, hogy így értette?

Tudtam. Az álomban nyilvánvaló volt.

Félreérthetted volna.

Nem. Láttam valamit az arcán.

Mi volt az?

A bosszúvágyat. Szenvedett, és mindenkit másokat akart hibáztatni. Üres volt az arca. Mintha parancsra cselekedett volna.

Ez egy elég nagy értelmezés. Nagyon sokat feltételezel.

Nem feltételezem. Láttam mindezt.

Az álomban telepatikus voltál?

Nem volt még olyan álmod, amikor egyszerűen csak tudtad, hogy mi történik?

Én nem álmodom.

Soha?

Soha.

Nem gondolja, hogy ez furcsa?

Nem.

Miért nem álmodik, doki?

Több okból is. A terápia során megoldottam sok olyan problémát, ami miatt a tudatalattim túlórázik alvás közben. Néhány évvel ezelőtt részt vettem egy szerződésben a Védelmi Minisztériummal.

Milyen szerződésben?

Automatikus reflexeket tanulmányoztunk. A képzés során fizikai ingerekre adott reakciókat kellett megváltoztatni.

Nem értettem.

Tegyük fel, hogy ha valaki meghallja a lövések hangját, félelmet érez. Meg akarjuk változtatni ezt a reflexet. Azt akarjuk, hogy a katona ne érezzen semmit, vagy izgalmat.

Hogyan lehetséges ez?

A bemeneteken keresztül. Bizonyos frekvenciák.

Elektronikusan?

Mondhatnád ezt. Szóval folytasd az álmod leírását, Frank.

Azt mondtam Bidennek: "Ilyen még nem történt Amerika történetében - több mint százmillió embernek azt mondani, hogy nem dolgozhatnak, ha nem kapnak védőoltást". Ez elképzelhetetlen.

Válaszolt önnek?

Igen. Azt mondta: "Most már ott tartunk. Elképzelhetetlen dolgokat kell tennünk." Miért, kérdeztem. Azt mondta: "Benne van a menetrendben."

Ez érdekes.

Olyan volt, mintha létezett volna egy ütemterv, és Biden nem tudott volna tenni ellene semmit. Ezt elfogadta.

Az életben vannak bizonyos dolgok, amiken nem tudunk változtatni. Az érettség jele, amikor beletörődünk...

Nem. Nem erre gondoltam. Biden egy fogyatékos öregember volt, aki ezt mondta. Tudta, hogy mi folyik itt, és ő...

Mi volt?

Túl a kétségbeesésen. Már érezte a kétségbeesést, és rájött, hogy az nem használ. Évekkel ezelőtt. Látod? Teljesen átadta magát valaminek.

Már megint mindenféle feltételezésekbe bocsátkozol.

Nem, nem teszek. Az álmomban, amit mondok... olyan világos volt, mint a nap.

Tudod mi a te problémád, Frank?

Mondd el.

Amikor elalszol, álmodsz. Ez az alapvető probléma. Látom, nem tudom lebeszélni az álmok saját értelmezéséről. Szóval egyszerűen abba kell hagynod.

Abbahagyni az álmodást?

Igen, abbahagyni.

Ez nem hangzik jól.

Nem hangzik jól. Miért?

Nem tudom, miért. Úgy hangzik, mint egy műtét. Ha abbahagyom az álmodást, más leszek ébren?

Én azt mondanám, hogy igen. Nem leszel olyan érzelmes. Sokkal kiegyensúlyozottabb leszel.

Mint Biden az álmában? Üres leszek? Tudod, folyton jégkrémet evett. A tölcsér nem fogyott ki. Mindig volt benne fagyi.

Ez már önmagában is elárulja... az álmodban nyilvánvalóan nem Bidennel beszélgettél. A maga verziója volt róla.

Nem vagyok benne biztos.

Gyerünk, Frank. Nem hiheted, hogy az álmodban szereplő férfi olyan volt, mint a valódi Biden.

Miért nem?

Hadd írjak neked egy receptet. Próbálja ki egy hétig. Nem fog többet álmodni. Ha nem tetszik a hatása, akkor leállítom a gyógyszerről.

Addigra már lehet, hogy túl késő lesz.

Hogy érti ezt?

Az új lelkiállapotomban, lehet, hogy továbbra is szedni akarom.

És mi lenne ebben a rossz?

Biden... ő feladta a... ő más emberek irányítása alatt állt. Tudta ezt. Még a múltban harcolt ellene, és vesztett.

Már megint itt tartunk. Mit akarsz megváltoztatni az életedben, Frank?

Most rögtön?

Igen, most.

Nem is tudom...

Boldog akarsz lenni. Nem akarod, hogy zavarjanak és zavarjanak a problémás dolgok. Nem így hangzik?

Talán.

Bejön ide egy álommal - persze, elemezhetném magának, de ez csak egy álom...

Egy kínai hivatalnokkal beszélgetett.

Egy kínai kormányzóval beszélt.

Biden. Egy székben ült egy üres előadóteremben. Egy kínai tiszt állt fölötte, és kioktatta.

Már megint itt tartunk. Miért nem hívod fel a Fehér Házat, és mesélsz nekik az álmodról, Frank? Mondd el. Felírnak a bolondok hosszú listájára. Ezt akarja?

Nem.

Beveszed a gyógyszert, amit be akarok adni neked?

Nem.

Rendben... Biden meggyes vaníliát evett?

Mi? Igen, igen, evett.

Megszórva?

Igen. Hogyan...

Szürke öltönyt viselt, kék nyakkendővel?

Igen...

A hely, ahol az oltási kötelezettségről kérdezte, ott volt egy fa, egy nagy tölgyfa. Az árnyékában állt. Volt egy sátor a közelben.

Honnan tudja ezt?

A jégkrémtölcsér. Sötétbarna volt.

Igen, így van.

Egy kisfiú biciklizett arra.

Honnan tudod mindezt?

Az elmúlt két hétben tíz páciensem látta ugyanezt az álmot.

Ez lehetetlen.

Egyetértek magával. Kivéve a tíz beteget.

Hogy tudod megmagyarázni?

Nem tudom. Valójában több mint tíz. Beszéltem néhány kollégával. Mindegyiküknek volt olyan páciense, aki ugyanezt álmodta.

Valaki beülteti az álmot a fejünkbe?

Nem hinném. Szerintem ez egy organikus esemény.

Micsoda? - Igen.

Az emberek lázadást rendeznek, belsőleg. Ez lenne az én értelmezésem. Az oltási mandátum túl messzire megy. A közös álom az ellenállás első hulláma. Az ellenállás új szintje.

Mi lesz a következő lépés?

Nem tudom.

Volt még valami, amit az álomban mondtam neki.

Tudom, mi volt az, Frank. Azt mondtad, hogy az egész ország sztrájkba fog lépni. Az egész ország otthon marad a munkahelyén. Tiltakozásul a mandátum ellen.

Pontosan ezt mondtam.

Minden beteg álmában ezt mondta Bidennek.

Akkor csináljuk, doki.

Engem is beleértve, Frank?

Gyerünk, doki. Nem gondolja, hogy tudom, mi folyik itt? Neked is ugyanezt álmodtad.

Tíz éve először álmodtam ilyet.

Milyen érzés volt?

Másnap reggel eszembe jutott, milyen érzés boldognak lenni.

A helyzet a következő, doki. Már elkezdődött. Csak még nem tudunk róla.

Mi kezdődött?

A sztrájk. A nővérek, például. Otthagyják a munkájukat, mert nem akarják bevenni a vakcinát. Több nővér, mint amennyiről tudunk. Sokkal többen.

Tudod, Frank... az unokatestvérem meghalt Vietnamban. Az anyja álmodott róla, mielőtt jelentették volna neki. A hadsereg elhalasztotta a jelentést, mert a fiát baráti tűzben ölték meg.

Valójában a fia halála után látta az álmot, de még azelőtt, hogy az esetről beszámoltak volna...

Ezért álmodunk, doki. Mert a munkabeszüntetés elkezdődött, de a hírek nem akarják közölni a mértékét...

 

https://www.pokolafoldon.hu/blog/kezdodik-a-great-walkout-az-oltasi-mandatum-ellen