"Az oltás után azt látjuk, hogy csökken a gyilkos T-sejtek, a CD8 sejtek száma" - mondta Dr. Ryan Cole.

BOISE, Idaho (LifeSiteNews) - Egy orvos a COVID-19 oltás bevezetése óta a rákos megbetegedések számának növekedését tapasztalta.

Március 18-án Dr. Ryan Cole, a szakvizsgával rendelkező patológus és egy diagnosztikai laboratórium tulajdonosa és üzemeltetője egy videóban, amelyet Idaho állam kormányának "Capitol Clarity" projektje készített, arról számolt be a nyilvánosságnak, hogy a különböző autoimmun betegségek és rákos megbetegedések tömeges "felszaporodását" tapasztalja azoknál a betegeknél, akiket beoltottak.

Ez az orvos a Mayo Klinikán képezte magát, és Idaho legnagyobb független vizsgáló laboratóriumát vezeti.

Hallgassa meg, mit mutatnak a laboratóriumi vizsgálatai:

 

 

"Január 1-je óta a laboratóriumban az endometriális rákos megbetegedések hússzoros növekedését látom az éves szinten tapasztaltakhoz képest" - számolt be Dr. Cole a Twitteren megosztott videoklipben.

"Egyáltalán nem túlzok, mert ha megnézem a számaimat évről évre, akkor azt mondom: 'Istenem, még soha nem láttam ennyi endometriumrákot'" - folytatta.

A március 18-i rendezvényen az eredményeit ismertetve Cole elmondta az idahóiaknak, hogy a vakcinák a jelek szerint komoly autoimmun problémákat okoznak, olyan módon, amit ő "fordított HIV-válaszként" jellemzett.

Cole elmagyarázta, hogy az immunrendszer megfelelő működéséhez kétféle sejtre van szükség: "Segítő T-sejtek", más néven "CD4-sejtek" és "gyilkos T-sejtek", gyakran "CD8-sejtek" néven.

Cole szerint a HIV-fertőzött betegeknél a "segítő T-sejtek" masszívan elnyomódnak, ami az immunrendszer funkcióinak zuhanását okozza, és a beteget fogékonnyá teszi a különféle betegségekre.

Hasonlóképpen, írja le Cole, "az oltás után azt látjuk, hogy csökken a gyilkos T-sejtek, a CD8 sejtek száma".

"És mit csinálnak a CD8 sejtek? Minden más vírust kordában tartanak" - folytatta.

Ahogy a HIV a CD4 "segítő" sejtek elnyomása révén okoz immunrendszeri zavarokat, ugyanez történik, amikor a CD8 "gyilkos" sejtek elnyomása történik. Dr. Cole szakértő véleménye szerint a COVID-19 oltások esetében ez a helyzet.

Cole a továbbiakban azt állítja, hogy a vakcina által kiváltott "gyilkos T-sejtek" elnyomása következtében nemcsak az endometriumrák, hanem a melanomák, valamint a herpesz, az övsömör, a mono és a HPV "hatalmas fellendülését" is tapasztalja, amikor "a nők méhnyakbiopsziáit vizsgálja".

Nem ez az első eset, hogy a COVID-19 vakcinákat a nők egészségét érintő súlyos problémákkal hozzák összefüggésbe.

Egy német kutatási tanulmány szerint a Pfizer és a Moderna oltásokban található polietilénglikolról kiderült, hogy "potenciális toxicitási kockázatot" jelent a nők petefészkeire nézve.

Dr. Michael Yeadon, a Pfizer korábbi alelnöke a német tanulmányra hivatkozott, mint lehetséges magyarázatra a menstruációs zavarok és vetélések nagy számára, amelyekről az oltott nők beszámoltak.

Yeadon arra figyelmezteti a fiatal nőket, hogy kerüljék az oltást, mivel toxikológus szakértői véleménye szerint az oltás valószínűleg akadályozza a nők teherbeesési és kihordási képességét.

Dr. Cole a videójában azt állítja, hogy nemcsak gyakrabban jelennek meg a melanomák, mint a méhnyálkahártya rákok, hanem a melanomák is gyorsabban fejlődnek ki, és súlyosabbak a fiatalabbaknál, mint amit korábban valaha is tapasztalt.

"Ami a legaggasztóbb, hogy a szervezetben az ilyen típusú immunsejtek mintája tartja kordában a rákot" - jelentette ki az orvos.

"Invazív melanomákat látok fiatalabb betegeknél; általában ezeket korán elkapjuk, és vékony melanomákról van szó, [de] az utóbbi egy-két hónapban az egekbe szöktek a vastag melanomák" - tette hozzá.

Cole 2021 januárjában került a figyelem középpontjába, amikor az idahói kormány "Capitol Clarity" néven erőfeszítést tett, amelynek célja az volt, hogy az idahóiakat tájékoztassa a COVID-19 körüli tényekről.

A Capitol Clarity azóta többször is vendégül látta Dr. Ryan Cole-t, hogy tájékoztassa a nyilvánosságot a vakcinabiztonságról és a COVID-19-es intézkedésekről tágabb értelemben.

A Dr. Cole-ról ezeken az eseményeken készült videókat, amelyeket eredetileg a YouTube-ra tettek fel, azóta a Google tulajdonában lévő videoplatform törölte a Big Tech folyamatos cenzúrázási törekvései keretében.

"Nem mondják el az igazságot" - mondta Yeadon - "Ha erre gondolok, megpróbálom elképzelni, hogy a saját fiatal felnőtt lányaimhoz beszélek, akikért nagyon aggódnék, ha megkapnák ezeket a vakcinákat".

A LifeSiteNews egy átfogó COVID-19 oltóanyagokat tartalmazó forrásoldalt készített. Tekintse meg itt.

https://pokolafoldon.hu/pandemia/idahoi-orvos-husszoros-rakos-megbetegedest-jelentett-a-beoltott-betegeknel