2022. február 7., hétfő

Dr. Robert Malone Bill Gates-ről beszél

A tanárok felelősek az engedelmes bolondok és a megkérdőjelezhetetlen idióták létrehozásáért

Ma már teljesen világos, hogy az emberek többsége nem képes eredeti gondolkodásra, túl lusta ahhoz, hogy önállóan gondolkodjon, és fél a "dobozon kívüli gondolkodástól".

Ha a tautológia e hármas példáját idegesítőnek találja, akkor rendben van: mert a feltevés döntő fontosságú. És az ismétlés, ahogy Gertrude Stein kétségtelenül egyetértene vele, elengedhetetlen, ha valamit meg akarunk érteni.

A legtöbb polgárt ma már térdreflexek vezetik - arra reagálva, amit a televízióban látnak és hallanak. Elhiszik az olyan ostobaságokat, mint "az éghajlatváltozás ijesztő", "a kovász veszélyes" és "a védőoltások jók", mert egész nap ezeket a gondolatokat látják és hallják ismételgetni; ezeket az összeesküvők találták ki és terjesztik a kollaboránsok.

De miért hajlandóak az emberek annyira elhinni, amit hallanak, és miért fogadják el azt megkérdőjelezés nélkül?

Tanárok és előadók.

A modern oktatási rendszer (mind az iskolában, mind az egyetemen) elriasztja (valójában elnyomja) az eredeti gondolkodást és a vitát.

 

Úgy tűnik, a mai tanárok nincsenek tisztában azzal, hogy nagyobb erőfeszítésbe kerül egy gondolat elutasítása, mint elfogadása. Az elfogadás olyasmi, amit gondolkodás nélkül teszünk, de valaminek az elutasítása, amiről azt mondják, hogy erőfeszítést igényel.

Ahelyett azonban, hogy arra bátorítanák a diákokat, hogy megkérdőjelezzék, amit mondanak nekik, a tanárok egyszerűen arra utasítják a diákokat, hogy fogadják el a "hivatalos" nézetet.

Descartes úgy vélte, hogy miután előzetesen elfogadtunk egy eszmét, elgondolkodunk rajta, és eldöntjük, hogy elutasítjuk-e vagy sem.

De jó néhány évvel később Spinoza báró azt állította, hogy amikor elfogadunk egy eszmét, azt hisszük, hogy megértettük, és így már nem kérdőjelezzük meg.

Descartes szokás szerint tévedett. És legalább ebben Spinozának volt igaza.

Ma az a probléma, hogy az emberek hajlamosak elfogadni azt, amit látnak vagy hallanak - a televízióban, a rádióban vagy az osztályteremben.

A formális tanítás az, ami arra készteti a diákokat, hogy vakon, megkérdőjelezhetetlenül, kritikátlanul elfogadják mindazt, amit a későbbi életükben mondanak nekik. (Már megint ez a tautológia.)

A mainstream média azért van, hogy elárasszon minket olyan információkkal, amelyek megerősítik a meglévő hiedelmeket. Az újságírók, kommentátorok és összeesküvők pedig tudják, hogy a meglévő hiedelmek elutasítása energiát és erőfeszítést igényel.

A tanárok és előadók évtizedek óta elmulasztják elmagyarázni a diákoknak, hogy az, hogy nem hiszünk abban, amit belénk sulykoltak, a bölcsesség lényeges része, és ami még alapvetőbb, a felnőtté válás és a "saját elme" kifejlesztésének lényeges része.

 

Mindannyiunkat elárasztanak az információk, de a tanárok nem tanították meg a diákoknak, hogyan kezeljék ezt a túlterhelést. A legtöbb diák továbbra is kérdektelen marad, mert ez könnyű és kényelmes. És különösen most, hogy az osztályozás nagy részét a tanárok végzik, akiknek hatalmukban áll saját diákjaikat értékelni, ez az egyszerű út a jobb jegyekhez.

A diákok tehát egyszerűen elfogadják, amit mondanak nekik. És amikor felnőnek, még mindig elfogadják, amit mondanak nekik.

A mainstream média olyan tartalmakkal táplál minket, amelyek megerősítik azt, amit gondolunk. Hamis és félrevezető információkkal bombáznak minket, amelyek alátámasztják a hamis és félrevezető elképzeléseket, amelyeket kaptunk.

És így a gondolkodás nélküli tömegek elfogadják ezeket a csalásokat.

És az eredmény az, hogy csak az intelligens és szabadon gondolkodó emberek kérdőjelezik meg a kovászos csalást és az éghajlatváltozással kapcsolatos csalást.

Az összeesküvők és kollaboránsaik (áruló szervezetek, mint például a BBC) elsősorban azért felelősek, hogy milliók viselnek maszkot (ami károsítja az egészségüket és nem használ) és fogadják el a védőoltásokat (ami károsítja az egészségüket és nem használ).

A tanároknak és az oktatóknak nagy részt kell vállalniuk a felelősségből, amiért nem tanítják meg a diákjaikat gondolkodásra.

Oktatási rendszerünk, akárcsak egészségügyi rendszerünk, alkalmatlan a célnak.

Copyright Vernon Coleman 2022. február

https://www.pokolafoldon.hu/blog/a-tanarok-felelosek-az-engedelmes-bolondok-es-a-megkerdojelezhetetlen-idiotak-letrehozasaert

 

Richard Boutry: A Covid-oltások és a totalitarizmus kudarca

Richard Boutry elmagyarázza a hivatalos oltás kudarcát, és beszámol arról, hogy a brit egészségügyi hatóság elismeri, hogy a második oltási adag után a fertőzötteknél alacsonyabb az ellenanyagszint.
Arról is beszámol, hogy milyen totalitarizmus uralkodik Franciaországban, ha a kormány az egyéni szabadságot korlátozó törvényeket hoz

Novak Djokovic kiáll az elveiért, a szabadság és a természetes védettség hőse

Novak Djokovics és a Covid-rezsim és a zsarnokság elleni hősies dac, az emberi jogokért, a szólásszabadságért és a természetes immunitásért folytatott harc. Ez a döntés megkönnyítette az emberek számára, hogy felszólaljanak a védőoltás ellen.

KANADA: Rendkívüli állapotot hirdettek a fővárosban

 

A kamionosok kontra kormány. Készüljetek fel a kamionos befeketítésre

Az ottawai rendőrség megkezdte a tüntetők letartóztatását, nem sokkal azután, hogy a város szükségállapotot hirdetett a Parlament dombjának folyamatos Szabadság-konvoj-foglalását követően.

Ha Ottawában komoly erőszak tör ki, a kormány áll mögötte.

Az erőszaknak nem szabadna visszariasztania az embereket a kamionosok támogatásától.

Talán észrevetted, hogy a George Floyd tüntetések és zavargások, valamint a fosztogatások, gyújtogatások és erőszak az USA számos városában senkit nem késztetett arra, hogy a politikai baloldalon bárki is meghátráljon a zavargók támogatásától.

A kormány lázadóknak vagy terroristáknak nevezte ezeket a támogatókat?

Ezt olyan emberektől hallhatod, "akik tényleg képben vannak": "Látod, az egész konvoj egy TERV volt, hogy erőszakot okozzon, és akkor mindenkit, aki ellenzi a mandátumokat és támogatja a kamionosokat, terroristának bélyegeznének...".

Valódi bizonyítékok nélkül ez a megfogalmazás felhasználható a tömeges tiltakozás MINDEN formájának elutasítására, bármilyen kérdésben. Akár azt is mondhatnád, hogy AZ EGÉSZ ÉLET HAMIS ZÁSZLÓ, és ezért nem szabad semmit sem tenni és semmit sem támogatni.

Ha Ottawában komolyabb erőszak tör ki, akkor egy tipikus gyalázkodó hadművelet fog indulni: "Ti, akik támogattátok a kamionosokat - ti vagytok a felelősek ezért. Azt hittétek, hogy a kamionosok becsületesek. De ők mindig megszegték a törvényt. A csőcselék mentalitása hergelte őket, ti, akik nem fogadjátok el a világjárvány valóságát és azt, hogy mit kell tennünk ahhoz, hogy visszatérjünk a normális élethez...".

Bűnösség a társulás miatt, csakhogy kiderült, hogy azok, akikkel társultunk - a kamionosok - nem tettek semmi rosszat.

Ismétlem, ha valakinek van tényleges bizonyítéka az ellenkezőjére, bizonyíték, ami azt mutatja, hogy volt egy terv egy konvoj elindítására, ami erőszakba torkollott volna, és ami miatt a világ a fejét rázza, és azt mondja: "Erről szólt mindvégig a tüntetők és az oltásellenesek szándéka, mind őrültek...", akkor mutassa be ezt a bizonyítékot.

Azért mondom ezt, mert az elkövetkező napokban még több ilyen beszédet láthatunk és hallhatunk.

Amit én ebben a konvojban látok, az a becsület, az igazság, a szabadságharc.

Ne feledjétek: A konvoj sokkal több, mint a kamionosok.

Hanem az összes kanadai, aki támogatja. Tehát ha egy kamionos csak azért van ott, mert meg akar élni, de nem lépheti át a határt, ha nem mutatja fel az oltási útlevelét, és nem akarja bevenni az oltást, és ez a tiltakozásának az összege; rendben.

És ha valami kamionosról kiderül, hogy rossz színész, akkor mi van?

 

 

TŰNJÜNK EL AZ EGÉSZ ELŐL

Mindezeket a dolgokat tisztázzátok a fejetekben, mert ha a sok ember és teherautó jelenléte Ottawában kitart, akkor néhány tapasztalt PR-szakember MUNKÁLNI fog veletek; dolgozni fogtok, hogy megváltoztassátok a gondolataitokat, véleményeteket és érzéseiteket.

Ez a munkájuk. Így működnek.

Maradjatok szilárdan. Maradjon erős.

Hallassa a hangját.

Az erőszak mindig a kormányzat ütőkártyája. Kijátsszák, és aztán azt mondják, hogy a lázadók okozták vagy tették szükségessé. Az erőszakot a hírekben mutatják be, mert tudják, hogy ez sok embert megijeszt, akik aztán visszavonulnak.

Ne hátráljanak meg.

Az erőszak más célt szolgál. Az emberek azt akarják, hogy véget érjen, ezért a jelenlegi politikai vezetéstől várják, hogy állítsa le. Összefognak azokkal a fasisztákkal, akik az erőszakot elkezdték vagy kiváltották.

Ne dőljetek be ennek.

Ha az összes kamionos között van néhány rossz szereplő, akik a kormány ügynökei, és ők kezdeményeznek erőszakot, a hírek maximálisan ki fogják emelni őket. Ez tiszta Orwell 1984. Tegyék ki a képernyőre a "gyilkosok" arcának képeit, újra és újra, a bemondó hangja pedig mondja meg a közönségnek, hogy mit kell látnia, gondolnia és éreznie. Azzal a céllal, hogy felháborodást keltsenek.

Felháborodást mindenkivel szemben, aki támogatja a kamionosokat, vagy nem akarja bevenni az oltást, vagy ellenzi a kötelező védőoltást.

Ne vegyék be ezt a műveletet.

Maradjatok erősek. Legyenek erősek.

 

 

Ne feledjék, miről van szó. Harc a szabadságért.

Itt van még valami, ami megtörténhet. A kormány hirtelen bejelenti a COVID ügyek új hullámát. És a felelősséget a maszk nélküli kamionosok és az utcán lévő támogatóik tömegére hárítják. Szuper-szórók. A hírek természetesen ezt feldobnák. Vádaskodással és közvetett célzással a közvéleménynek azt mondják majd, hogy Éppen ez az, amitől a közegészségügyi hivatalnokok féltek.

A józan ész ellen lázadó felelőtlen emberek ellenőrizetlen száma felelős a törvénytisztelő polgárok megöléséért.

Ez egyenesen átverés. Az elmúlt két év során sokszor eljátszották.

Ne hagyják magukat becsapni. Az ügyszámokat egy pillanat alatt meg lehet hamisítani. Ez már a "járvány" kezdete óta így megy.

Maradjatok szilárdan.

A pandémiás történetet kizárólag azzal a céllal tervezték meg, hogy a szabadságot töröljék.

A tiédet, az enyémet, mindenkiét.

Ne adjátok meg magatokat.

Ne hagyd magad manipulálni.

Nem számít, mi történik.

Még egy javaslat. Játsszon el a fejében egy legrosszabb forgatókönyvet: A konvojt rossz szereplők tervezték meg azzal a szándékkal, hogy lejárassák a tényleges szabadságharcosokat és azokat az embereket, akik elutasítják a vakcinát, és ellenzik a COVID mandátumokat és korlátozásokat. Rajta! Készítsenek ebből egy gondolatfilmet.

Hová vezet ez? Mi a végeredmény?

 

 

Ez így mi?

Mert az összes ember az utcán és a teherautókon a szabadságért VAN; és ha az eredmény a kormány által tervezett erőszak, az SEMMIT sem jelent arról, amiért harcolunk. Ez SEMMIT semmit sem hiteltelenít.

Ha erősek maradunk.

Ha kiállunk.

Ha hallatjuk a hangunkat.

Írhatnék még 10.000 szót a konvojjal párhuzamos eseményről, de rövidre fogom. A párhuzamos esemény a január 6-i washingtoni tüntetés volt az elnökválasztás után, az a tüntetés, amelynek semmi köze a Capitoliumba való betöréshez. Ahol több százezer ember gyűlt össze.

Ezeknek az embereknek a fejében számos gondolat volt: egy ellopott választás; szabadság a zárlatoktól és más fasiszta COVID korlátozásoktól; ellenállás a vakcinával szemben; ellenállás Amerika önjelölt gondolatrendőrségével szemben...

Véleményem szerint Trump nem érdemelte meg ezt a masszív lojalitási megnyilvánulást. Egyáltalán nem. Más cikkekben már kifejtettem, hogy miért. De az emberek, akik ott voltak - ők voltak a fontosak. Függetlenül attól, hogy ki és milyen okokból tervezte a betörést. ŐK, a százezrek, szabadságot akartak. És még mindig akarják.

Az amerikai kormány minden lehetséges módot megpróbál kitalálni, hogy lejárassa és megsemmisítse őket. Most.

Ez a nagyobb kép.

Tartsátok rajta a szemeteket.

Tudom, tudom. Nem szabadna felhoznom a január 6-i gyűlést. Aki szabadságot akar, annak ezt el kellene felejtenie. Csitt, csitt. Mert AZT az eseményt kíméletlenül lecsapták, lejáratták, és csúnya horror-show-t csináltak belőle.

De engem nem érdekel. Az egész világon ugyanaz a minta ismétlődik. Azokat az embereket, akik a szabadban akarnak élni és levetni a láncaikat, bűnözőknek festik le. Bármilyen okból, amit ki lehet találni.

És nem, nem minden tüntetés egyforma, vagy nem pontosan ugyanazokból az okokból indul. De a lényeg, az impulzus és az alap ott van: VISSZAVESSZÜK. A SZABADSÁGOT.

Ez nem Qanon-szarság, nem trumpizmus, nem rasszizmus, nem őrültség, nem is akármilyen huszárvágás.

 

 

Ez a valóság.

A nagy rágalmazás, a bűnösnek vélt asszociáció és az összes többi ops nem fog minket becsapni.

Ha nem hátrálunk meg.

Ha kitartunk.

Ha nem adjuk fel.

Ha hallatjuk a hangunkat.

Nem számít, mi történik.



Jim Watson, Ottawa polgármestere úgy nyilatkozott, hogy a kamionos konvojhoz csatlakozott tüntetők száma meghaladja a rendőrökét, így a hatóság nem ura a helyzetnek.

A tüntetés komoly veszélyt és fenyegetést jelent a lakosok biztonságára – írja közleményében Watson.

A fenyegetettség miatt a polgármester rendkívüli állapotot hirdetett ki, hogy véget vessen a tíz napja tartó kamionos tüntetésnek, amely teljesen megbénította a városközpontot. Szerinte a napok óta tartó tűzijáték és dudálás már teljesen kikészíttette a főváros lakóit.

A hatóságok 450 büntetést osztottak ki a közlekedési szabályok megsértése miatt, de ennek semmi hatása nem volt. Ottawa rendőrkapitánya egyszerűen ostromnak nevezte a helyzetet.

Tömeggyilkos Népirtó Justin Trudeau miniszterelnök meg nem nevezett helyen tartózkodik a családjával együtt Németországban. Kizárta annak a lehetőségét, hogy a tüntetők ellen a hadsereget vessék be.

Előzmény:

Az országot átszelő 10 napos konvoj után január 29-én kamionosok százai vonultak fel a kanadai parlament előtt. A Freedom Truck Convoy eredetileg azért indult el, mert január 15-től az Egyesült Államok és Kanada között ingázó kamionsofőröknek kötelezővé tették a koronavírus-elleni védőoltás, ha nem akarnak két hetet karanténban tölteni.

A tüntetések hamar a járványügyi korlátozások szimbólumává váltak: a demonstrációhoz azóta több szervezet is csatlakozott, így már nem csak a kamionosokra vonatkozó szabályok ellen, hanem az oltatlan civilek jogaiért is tüntetnek.


https://mediaforras.com/kanada-rendkivuli-allapotot-hirdettek-a-fovarosban-1376

https://www.pokolafoldon.hu/blog/breaking-a-rendorseg-megkezdi-a-parlament-elott-konvojban-tuntetok-letartoztatasat

A lezárásokról kiderült, hogy NINCS HATÁSUK a közegészségügyre, ami azt jelenti, hogy az úgynevezett "tudomány" nem más, mint csalás.

 

Három kutató, akik 24 különböző tanulmányt elemeztek a témában, azt találták, hogy a wuhani koronavírus (Covid-19) terjedésének megállítása egyáltalán nem vezetett semmire.

Steve Hanke, a The Johns Hopkins Institute for Applied Economics, Global Health and the Study of Business Enterprise társalapítója vezetésével a kutatás során először elképesztő 18 590 különböző tanulmányt vizsgáltak meg, amelyekből választották ki a végső 24-et.

Ez alapján a csapat megállapította, hogy a zárlatok mind az Egyesült Államokban, mind Európában átlagosan 0,2 százalékkal csökkentették a Fauci-fluenza okozta halálozási arányt, ami statisztikailag értelmezhetetlen.

Hasonlóképpen, az óvóhelyi védekezési utasítások körülbelül 2,9 százalékkal csökkentették a halálozási arányt, ami a hibahatárokat figyelembe véve szintén statisztikailag értelmezhetetlen.

"Bár ez a metaanalízis arra a következtetésre jut, hogy a bezárási tilalmaknak alig vagy egyáltalán nem volt közegészségügyi hatásuk, hatalmas gazdasági és társadalmi költségeket okoztak ott, ahol elfogadták őket" - írták a kutatók.

"Következésképpen a lockdown-politikák megalapozatlanok, és el kell vetni őket, mint világjárványpolitikai eszközt."

A zárlatok, a gyülekezési korlátozások valójában növelték a halálozást

A kutatók által vizsgált egyéb intézkedések között szerepeltek a maszkmandátumok és az utazási tilalmak - vagyis olyan dolgok, amelyek kötelezőek voltak, szemben az önkéntességgel.

 

Ezek a mandátumok szinte minden esetben nem hozták azt az eredményt, amit mondtak, kivéve azt, amit a kutatók most úgy vélik, hogy az olyan bárok bezárása, ahol alkoholt szolgálnak fel.

"Egyedül az üzletek bezárása mutat következetesen bizonyítékot a COVID-19 halálozással való negatív kapcsolatra, de a becsült hatás szórása nagy" - magyarázza a tanulmány.

"Három tanulmány kevés vagy semmilyen hatást nem talál, három pedig nagy hatást. A nagyobb hatások közül kettő a bárok és éttermek bezárásával függ össze".

Összességében a tanulmány szerint a zárlatok és a gyülekezési korlátozások nem csökkentették a halálozást, sőt, 0,6 százalékkal, illetve 1,6 százalékkal növelték azt.

"Összességében arra a következtetésre jutottunk, hogy a lezárások nem hatékony módja a halálozási arányok csökkentésének a világjárvány idején, legalábbis a COVID-19 világjárvány első hullámában nem" - írták továbbá a kutatók.

Ez a következtetés szöges ellentétben áll egy 2020 végén készült metaanalízis eredményeivel, amely kijelentette, hogy a lockdownok sikeresen csökkentették a Fauci influenza okozta halálozást. Ez a metaanalízis több olyan modellező tanulmányra támaszkodott, amelyeket az új kutatásból "kifejezetten kizártak".

 

Az új kutatás azonban megerősíti egy későbbi, tavaly őszi metaanalízis megállapításait, amely 100 különböző tanulmányt vizsgált. Az a tanulmány a jelenleg rendelkezésre álló bizonyítékok alapján arra a következtetésre jutott, hogy "a zárlatok legfeljebb marginális hatással voltak a Covid-19 halálesetek számára".

Amit azonban ezek a bezárások tettek, az az, hogy szükségtelen fájdalmat és szenvedést okoztak, mivel az embereket természetellenesen önelszigetelésre kényszerítették, megfosztva őket a többi emberhez és a szociális környezethez való egészséges hozzáféréstől.

A lezárások csúcspontján, 2020 júniusában az amerikai felnőttek 40 százaléka kényszerült arra, hogy késleltesse vagy elkerülje a sürgős orvosi ellátást. Az Egyesült Királyságban pedig a tüdőrák diagnosztizálásának zárlat miatti késedelme legalább 2500 további halálesetet okozott, amelyek nem következtek volna be, ha a dolgok szabadon maradnak. Ezt a számot az Egyesült Királyság Tüdőrák Koalíciója állapította meg.

 

"Mindannyian tudjuk, hogy a zárlatok részei voltak annak a totális tervnek, hogy átvegyék a hatalmat a világ népei felett" - írta valaki a The Epoch Timesban - "Nézd meg, hogy működött is! Még mindig félelemben, maszkban futnak."

"Ezeket "közegészségügyi" tanulmányoknak nevezni szégyen" - írta egy másik. "Semmi említés a mentális egészségre gyakorolt hatásokról, az öngyilkosságról, a halasztott orvosi vizsgálatokról, a halasztott rákszűrésekről, a halasztott műtétekről, a halasztott szívgyógyászati kezelésekről, az orvosi ellátás minden formájának csökkent kapacitásáról és elérhetőségéről. Folytathatnám a sort."

"Nem lehet ok nélkül 40%-os növekedést elérni a munkaképes korú felnőttek összhalálozásában egy év alatt. Minden gondolkodó ember tudja, hogy mi ez az ok."

A cikk forrásai a következők:

TheEpochTimes.com

NaturalNews.com

https://www.pokolafoldon.hu/great-reset/a-lezarasokrol-kiderult-hogy-nincs-hatasuk-a-kozegeszsegugyre-ami-azt-jelenti-hogy-az-ugynevezett-tudomany-nem-mas-mint-csalas

A tragikus agyvérzést szenvedett 49 éves amerikai szenátor teljesen be volt oltva

 

A tragikus agyvérzést szenvedett 49 éves amerikai szenátor teljesen be volt oltva és fel volt turbózva

A demokraták 50-50 százalékos többsége a szenátusban egy hajszálon függ, miután Ben Ray Luján szenátor (D-N.M.) agyvérzést szenvedett nem sokkal azután, hogy "beoltották" és "felturbózták" a Wuhan coronavírus (Covid-19) ellen.

Amikor Luján még jó egészségnek örvendett, a demokraták vezették a szenátust, Kamala Harris ál-"alelnökkel", aki a szavazategyenlőséget döntő szavazatot tartotta kezében. Most azonban, hogy Luján potenciálisan a szélén áll, a demokraták tehetetlenek, hacsak Luján nem tér vissza.

"Ez csak emlékeztet arra, hogy egy 50-50-50 arányú szenátusban bármilyen váratlan fejlemény kihívást jelenthet a demokrata frakció által osztott napirendünk továbbvitelében" - jelentette ki Chris Coons szenátor (D-Del.), hozzátéve, hogy nagyon optimista abban, hogy a 49 éves Luján teljesen felépül.

Amíg ez nem történik meg, addig a demokratáknak csak 49 aktív mandátumuk lesz a szenátusban plusz Harris, míg a republikánusok 50-et birtokolnak. Ez holtversenyt eredményez, ami valószínűleg jó dolog, hogy egyik párt se tudja átverni az amerikaiakat, legalábbis egy kis időre.

Luján bokasérülésének híre arra késztette a Kereskedelmi Bizottság demokratáit, hogy szinte azonnal visszavonjanak három jelölést, amelyekről szerdán kellett volna szavazni.

 

Egy segítőjük kifejtette, hogy a napirendet "át kell kalibrálni, hogy figyelembe vegyék, hogy az összes demokrata szavazatra szükség van ahhoz, hogy bizonyos jelöléseket előrébb lehessen vinni".

"Ó, te jó ég, ezt nem tudtam" - fejezte ki Dick Durbin szenátor (D-Ill.), a szenátus második számú demokrata képviselője, aki láthatóan nincs tisztában azzal, hogyan működnek a dolgok egy ilyen forgatókönyvben.

"Ó, te jó ég**" - fejezte ki Jon Tester szenátor (D-Mont.) is, ugyanolyan blaszfémikus szavakat használva, mint Durbin, amikor újságírók megkérdezték tőle, hogy mi fog történni ezután.

"Majd kiderül" - tette hozzá Tester. "Ezt nem tudtam, hűha".

Úgy tűnik, a kongresszus nem tud elég egészséges szenátort jelenlétben összehozni ahhoz, hogy bármiről is szavazzanak
Számos republikánus, köztük Mitt Romney utahi szenátor és John Hoeven észak-dakotai szenátor állítólag "karanténban" van, miután "pozitív" lett a Fauci influenza tesztje. John Thune dél-dakotai szenátor, a szenátus második számú republikánusa azt mondja, hogy a jövő héten várja vissza őket.

Arra a kérdésre, hogy Luján mikor térhet vissza a Capitoliumba, az irodája nem válaszolt azonnal a kérdésekre. Egy közleményben azonban kifejtették, hogy a demokraták Lujántól "teljes felépülést várnak".

A szenátusban a demokratáknak az elmúlt napokban meglehetősen nehéz dolgokról szavazniuk a járványtól való félelmek miatt. Egy másik szavazást a választásokkal kapcsolatos jogszabályokról, valamint a törvényhozás filibuster-eljárásának megváltoztatásáról szólót is el kellett halasztania Chuck Schumer New York-i szenátusi többségi vezetőnek, miután Brian Schatz hawaii szenátor pozitív lett a Fauci-baktériumra.

 

Az év elején a demokratáknak több szavazást is el kellett halasztaniuk, miután Tim Kaine virginiai szenátor állítólag 27 órán át rekedt az autójában, miközben megpróbált visszautazni Washingtonba egy hó- és jégviharban.

A jövő héten a szenátusban várhatóan mintegy 20 jelöltet fognak szavazásra bocsátani, akiket Schumer már fel is sorakoztatott. A GOP-sok távolléte miatt a demokraták még mindig megerősíthetik Joe Biden ál-"elnök" jelöltjeit.

Ha azonban az összes GOP-s szenátor végül mégis jelen lesz, akkor a demokratáknak republikánus segítségre lesz szükségük ahhoz, hogy bármelyik jelöltet megerősítsék.

A demokraták még mindig arra várnak, hogy Kína Joe megnevezze helyettesét Stephen Breyer bíró utódjának a Legfelsőbb Bíróságon. A demens főbeteg ígéretet tett arra, hogy február végéig kiválasztja az utódját, és ha ezt megteszi, akkor várhatóan legalább egy hónapig tart, amíg a szenátus eljut a végleges megerősítő szavazásra.

A cikk forrásai a következők:

Twitter.com

Yahoo.com

NaturalNews.com

https://www.pokolafoldon.hu/pandemia/a-tragikus-agyverzest-szenvedett-49-eves-amerikai-szenator-teljesen-be-volt-oltva

Grafén, mikrotechnológia és morgellonok a Pfizer-vakcinában

Forrás:
https://www.orwell.city/2022/02/morgellons.html