2024. június 26., szerda

Moszkva atomhatalmak közvetlen katonai összecsapásának veszélyére figyelmeztet

 

Moszkva, 2024. június 26. szerda (MB)

Nagyra nőtt az atomhatalmak közvetlen katonai összecsapásának veszélye – jelentette ki kedden Szergej Rjabkov orosz külügyminiszter-helyettes, a Magyar Békekör szerdai tudósítása szerint.

Oroszország nyugati ellenfelei szándékosan elfogadhatatlan feltételekhez kötik a tárgyalást arról, hogy elkerüljenek egy ilyen konfliktust – tudatta. „A Nyugat azt javasolja, hogy felejtsük el Oroszországgal szemben követett ellenséges politikáját, és térjünk vissza a válság kezdete előtti párbeszédhez” – mondta.

Rjabkov értésre adta, hogy Moszkva azért utasítja el a nyugati javaslatot, mert nem mond le Oroszország jogos biztonsági követeléseiről, hanem érvényt akar szerezni nekik.

Rjabkov nyilatkozatának közvetlen előzményeként Ukrajnából amerikai repeszbombát hordozó ATACMS rakétákkal lőtték a krími Szevasztopolt, és a repeszek megöltek négy strandolót, köztük két gyereket, 150 embert pedig megsebesítettek. Határmenti orosz területeket is mind gyakrabban ér támadás amerikai fegyverekkel, amióta Biden elnök engedélyezte, hogy orosz területeket támadhassanak velük.

A Rjabkov jelezte veszélyhelyzetben Lloyd Austin amerikai védelmi miniszter telefonbeszélgetést kért orosz kollégájától, Andrej Belouszovtól.

Belouszov közölte vele, hogy az Ukrajnának történő folyamatos amerikai fegyverszállítások miatt megnőtt a háború kiterjedésének veszélye.+++

Kiadta: Magyar Békekör

New Front Activated | Several Ukrainian Jets Struck in Base | Russian Naval Activity

A feketehattyú-esemény egy metafora, amely olyan ritka, váratlan jelenséget ír le, amelynek előfordulási valószínűsége alacsony, de jelentős hatással van a társadalom egészére. A kifejezést Nassim Nicholas Taleb, a Wall Street egykori kereskedője tette népszerűvé, aki 2001-ben megjelent Fooled by Randomness (A véletlen bolondja) című könyvében írt erről a fogalomról.
Capitol Hill: egy sűrűn lakott washingtoni negyed, kb. 35 000 emberrel
AIPAC: Amerikai-Izraeli Közügyi Bizottság

A videó, amire 1:38-nál utal:
https://rumble.com/v3qm92m-izrael-hamis-zszls-megtmadsa-hogy-szent-hbort-indtsanak-s-bevezethessk-a-vi.html

A repülők becsapódása holografikus kivetítés volt. Erről itt van egy dokumentumfilm (49:15-től van szó róla):
https://www.bitchute.com/video/gylWoZLmo5b2/

A Zeitgeist második 40 percében is szó van a tornyok felrobbantásáról. Aki még nem látta volna:
https://www.bitchute.com/video/48jGYYsXpZpm/
https://odysee.com/@GKamuV:8/Zeitgeist:b6

Forrás:
https://rumble.com/v53l84i-israeli-official-admits-we-orchestrated-911-to-sabotage-america.html

Magyar csoda, ötjegyű számokkal