Lépjünk túl a hidroxiklorokvinen és az ivermektinen, a COVID-19 vírusfertőzések kezelésére használt két széles körben dicsért vényköteles gyógyszeren. A COVID-19 természetes gyógymódját, amely széles körben elérhető és megfizethető még a világ legszegényebb emberei számára is, megerősítette egy virológuscsoport, amely egy életen át tanulmányozta a vírusfertőzések kiváltó okait.

A herpesz-családba tartozó vírusokra vonatkozó több évtizedes kutatási és biztonsági adatokkal alátámasztva a nevadai Renóban működő Bio-Virus Research Inc. amerikai kutatói arról számolnak be, hogy a Dominikai Köztársaság egyik klinikáján az első 30 elsővonalbeli orvos és ápoló, valamint több mint ezer beteg sikeres kezelést kapott a COVID-19 koronavírusfertőzés megelőzésére, sőt megszüntetésére szolgáló aminosav lizin segítségével. Meglepő módon a COVID-19 tünetei a jelentések szerint e természetes kezelést követően órákon belül megszűntek.

A Dominikai Köztársaság egyik klinikájának orvosi személyzete havonta két coronavírusos megbetegedéssel küszködött, mielőtt a lizin-terápiát bevezették.

A virológusok, Dr. Christopher Kagan, Bo Karlicki és Alexander Chaihorsky, határozottan javasolták, hogy a frontvonalban dolgozó egészségügyi dolgozók kezdjék el a napi lizinterápiát, mivel naponta ki vannak téve a vírusnak. Úttörő jelentésük a ResearchGate.net oldalon jelent meg online.

Arginin/lizin egyensúly

A lizin-terápia megszakítja a vírusok, köztük a COVID-19 koronavírus szaporodását azáltal, hogy ellensúlyozza az arginin, egy olyan aminosav ellen hat, amely elősegíti a szunnyadó vírusok kitörését. A lizint évtizedek óta biztonságosan használják az ajkakon megjelenő ajakherpeszt (herpes labialis) okozó herpeszvírus kitöréseinek megfékezésére, amely kezelést a Bio-Virus Research kutatócsoport egyik tagja vezette be 1974-ben.

A lizin elérhető élelmiszerekben és koncentrált formában olcsó étrend-kiegészítőkben (250 darab 500 milligrammos lizin tabletta kapható kevesebb mint 5 amerikai dollárért, azaz tablettánként 2 centért), ami lehetővé teszi a megfizethető lizin-terápiát.

A lizin/arginin egyensúlyhiány megmagyarázná, hogy a COVID-19 vírussal fertőzött betegeknél a védőoltás után is visszatérő fertőzések fordulnak elő.

Lizin Rx a Dominikai Köztársaságban

A Dominikai Köztársaságban az egészségügyi személyzet napi terápiás kiegészítési rendje 2000 milligramm lizinkapszulából állt, valamint az argininben gazdag élelmiszerek, például diófélék, csokoládé, narancslé, tök, szezámmag, búzacsíra korlátozott diétás fogyasztásából.

A Bio-Virus kutatócsoport a 4000 milligrammig terjedő kiegészítő lizin adagokat biztonságosnak és hatékonynak találta.

Azok az élelmiszerek, amelyekben a lizin aránya magas az argininhez képest, mint például a tojás, a tofu, a hal (nem nyersen), a szardínia, a sajt, a húsok, mint például a sertéshús, a baromfi és a vörös hús, valamint a joghurt) magas arányban tartalmaznak lizint az argininhez képest, így gátolják valamennyi koronavírus, köztük a COVID-19 szaporodását.

A riporter által megkérdezett virológusok szerint már több mint 1000 beteget kezeltek sikeresen, a tünetek meglepően gyors megszűnésével és az egészségi állapot helyreállításával. Az orvosok szerint még a súlyosan fertőzött COVID-19-es betegek is le tudtak jönni a lélegeztetőgépről a lizinterápiával.

A lizin-terápia harmadik fél általi validálása

Az International Journal of Infectious Diseases című folyóiratban megjelent írásukban egy másik New York-i és texasi kutatócsoport arról számol be, hogy az arginincsökkentés mind a koronavírusok, mind a herpeszfélék családjába tartozó egyéb vírusok elnyomására alkalmas stratégia.

A kutatók 2016-ban dokumentálták, hogy a lizin laboratóriumi edényben károsítja a koronavírusok növekedését.

A Bio-Virus Research csapata nem magányos, és nem is áll ki a tudományos életből. Egy, a Journal of Antivirals & Antiretrovirals című folyóiratban megjelent jelentés az, ami a mostani felfedezéshez vezetett, amelyet a Dominikai Köztársaságban a klinikai gyakorlatba ültettek át. A tudomány már a bejelentés előtt is megvolt, hogy egy mutálódott koronavírus söpört végig a világon, amellyel szemben senki sem rendelkezik immunitással.

Étrendi bevitel

A lizin napi ajánlott étrendi bevitele 2660 milligramm egy 70 kilogrammos felnőtt számára; terhesség alatt 3640 milligramm.

A nyugati népességekben a lizin étrendi bevitele napi 40-180 milligramm között mozog testsúlykilogrammonként, vagyis 2800-12 600 milligramm egy 154 font (70 kilogramm) súlyú felnőtt esetében.

Az arginin és a lizin egyensúlya szabályozza a szervezetben szunnyadó vírusok kitörését. Az arginin átlagos bevitele napi 4000-6000 milligrammra becsülhető.

Egyéb egészségügyi előnyök

A kiegészítő lizin más egészségügyi előnyökkel is rendelkezik. A lizin növeli a kalcium felszívódását, enyhíti a szorongásos rohamokat, elősegíti a sebgyógyulást, és hasznos más betegségek esetén. A koleszterin a koszorúerekben lévő kötőhelyeken rakódik le. Ha a lizin (és a C-vitamin) elfoglalja ezeket a kötőhelyeket, a koleszterin nem rakódik le az artériákban.

A herpeszvírus-fertőzések előfordulása

Világszerte sok milliárd ember hordozza a szunnyadó herpeszvírusokat, amelyek időről időre betegségben törnek ki. 2016-ban becslések szerint 3,7 milliárd embernek volt herpes simplex vírusfertőzése - a világ 0-49 éves népességének mintegy 66,6%-a.

A lizin elérhetősége

A lizint nagyrészt tonnaszámra állítják elő az állati takarmányok számára. Évente nagyjából 2 200 000 tonna lizint állítanak elő. Nincs hiány belőle.

Milliárdok részesülhetnek

A lizin terápia leggyakoribb orvosi alkalmazása az aktív herpeszfertőzések (bőrön, ajkakon stb.) elfojtása, valamint az Epstein-Barr-fertőzés, a Bell-bénulás stb. felszámolása.

A kutatók fájlalják, hogy a lizin-terápia nem vált a világ lakosságának ~80%-át érintő herpeszfertőzések kezelésében a drága és problematikus vírusellenes gyógyszerekkel szemben, mert nem termel elegendő profitot ahhoz, hogy a humán klinikai vizsgálatok finanszírozását vonzza. A lizin jobb, mint a különböző vírusellenes gyógyszerek.

Ha a lizin beváltja az ígéretét, mint univerzális COVID-19 ellenszer terápiás és megelőző célokra, hacsak a milliárdos Bill Gates fel nem vásárolja és be nem molyolja a világ összes lizingyártó üzemét, ahogyan a mezőgazdasági földterületeket is felvásárolta, és nem vásárolta fel a hírmédiát, a vakcinagyártókat és a politikusokat, akkor a COVID-19 számára a vakcinák szükségessége vitatható és értelmetlen gyakorlattá válik.

Ennek az étrendi aminosavnak a hosszú távú biztonsági adatai miatt a lakosság a lizint vény nélkül kapható megelőző "gyógyszerként" szedheti.

A járványügyi szakemberek értetlenül állnak a coronavírusfertőzések alacsony aránya előtt Indiában

A nagy népesség és a rossz higiéniai körülmények ellenére a járványügyi szakemberek értetlenül állnak a coronavírusfertőzések alacsony aránya előtt Indiában. Talán az indiaiak joghurtból, bárányból, csirkéből, halból, curryből álló, lizinben gazdag étrendje védi meg a lakosságot a vírusos megbetegedésektől. A Herpes Simplex-2 fertőzések országonkénti előfordulási gyakoriságának szembetűnő különbségét (a délkelet-ázsiai országokban mindössze 9,6%, Európában 10,7%, míg Amerikában 24,0%, Afrikában 43,9%) a bennszülöttek étrendjének lizin/arginin aránya magyarázhatja.

Kezelje a súlyos betegeket; hagyja ki a problémás vakcinákat

Az oltás nem bolondbiztos. A beoltott betegek COVID-19 tesztje pozitív. Az orvosok dönthetnek úgy, hogy a 10 000-ből 3 COVID-19-vel súlyosan fertőzött beteget, akiknél fennáll a halálos kimenetel kockázata, inkább lizinnel kezelik, minthogy emberek milliárdjait oltják be feleslegesen. Nem lenne szükség tömeges vakcinázásra, sem lezárásokra, karanténra és megkérdőjelezhető tömeges arcmaszkhasználatra. A világjárványt a lizinben gazdag élelmiszerekről és étrend-kiegészítőkről szóló nyilvános tájékoztató kampány gyorsan felszámolná. A lakosság ma már magától is cselekedhetne káros következmények nélkül. Szó szerint dollárbilliókat lehetne megtakarítani világszerte. Ha a COVID-19 esetében nem is, legalább a herpeszfertőzések esetében.

Szégyellje magát az Egészségügyi Világszervezet 8,482 milliárd dolláros költségvetéssel, vagy a Centers For Disease Control 7,875 milliárd dolláros költségvetéssel, amelyek figyelmen kívül hagyják az olyan biztonságos és gazdaságos gyógymódokat, mint a lizin. Ez a jelentés bizonyítékul szolgál arra, hogy a világot átverik, hogy a tömegeket megfosszák egészségüktől és vagyonuktól. A világ népeinek fel kell hagyniuk a közegészségügyi tisztviselők tanácsainak meghallgatásával, és saját akaratukból kell gyakorolniuk a megelőző orvoslást.

További bizonyítékok vannak arra, hogy a lizin megállítja az influenza- és a coxsackie-vírusok növekedését is.

https://pokolafoldon.hu/pandemia/a-vilag-magatol-orvoslas-nelkul-is-meggyogyulna