2022. március 8., kedd

Washington megerősítette, hogy együttműködik Kijevvel annak érdekében, hogy Oroszország ne férhessen hozzá a laboratóriumokhoz.

 

Victoria Nuland politikai ügyekért felelős államtitkár-helyettes tanúskodik a szenátus külügyi bizottságának Ukrajnáról szóló meghallgatása előtt 2022. március 08-án.

Victoria Nuland amerikai külügyi államtitkár megerősítette, hogy Washington részt vett abban az erőfeszítésben, hogy Ukrajna biolaboratóriumaiban tartott "anyagok" ne kerüljenek az orosz hadsereghez.

"Ukrajnának vannak biológiai kutatási létesítményei, amelyek felett most valójában eléggé aggódunk... orosz csapatok, orosz erők igyekezhetnek megszerezni az ellenőrzést" - mondta Nuland kedden, amikor a szenátus külügyi bizottsága előtt vallomást tett.

"Együtt dolgozunk az ukránokkal azon, hogyan tudják megakadályozni, hogy ezek a kutatási anyagok az orosz erők kezébe kerüljenek, ha közelednének" - tette hozzá.

Az orosz hadsereg korábban azt állította, hogy az ukrán hatóságok elhamarkodottan megsemmisítették a veszélyes anyagokat, köztük a magas patogenitású bakteriális és vírusos anyagokat, amelyeket állítólag a Pentagonhoz kapcsolódó laboratóriumokban tartottak.

Oroszország újabb állításokat fogalmaz meg az USA által finanszírozott ukrajnai biolaboratóriumokról READORE: Oroszország újabb állításokat tesz az Egyesült Államok által finanszírozott ukrajnai biolaboratóriumokról.

 

 

Igor Kirillov altábornagy hétfőn azt mondta, hogy az orosz hadsereg által látott dokumentumok arra utalnak, hogy e laboratóriumok némelyikében többek között lépfeneirtóval dolgoztak. Kirillov azt is állította, hogy Kijev állítólag csak azért lépett az anyagok megsemmisítésére, mert aggódik amiatt, hogy az orosz szakértők "nagy valószínűséggel be fogják bizonyítani, hogy Ukrajna és az USA megsértette a biológiai fegyverekről szóló egyezményt", amint megvizsgálják a mintákat.

Miközben Moszkva aggodalmát fejezte ki az Ukrajnában állítólagosan kifejlesztett biofegyverek miatt, Nuland úgy tűnt, hogy előzetesen Oroszországot hibáztatja a veszélyes anyagok esetleges kiszabadulásáért a folyamatban lévő katonai konfliktus közepette.

Nuland egyetértett Marco Rubio szenátorral abban, hogy ha vegyi vagy biológiai "incidens" vagy "támadás" történik Ukrajnában, akkor Oroszország lesz a bűnös.

"Semmi kétségem sincs afelől, szenátor úr, és ez egy klasszikus orosz technika, hogy a másikra kenik azt, amit ők maguk terveznek" - mondta.

Kijev tagadta, hogy biofegyvereket tervezett volna. A Pentagon szerint a volt szovjet államokban folyó ilyen programokban való részvételéről szóló spekulációk "orosz dezinformáció".

RT

Nagy-Britannia erőlteti Lengyelországot a harmadik világháború kirobbantására

 

Nagy-Britannia fogadkozik, hogy "támogatni fogja" Lengyelországot "bármilyen döntést is hoz" a repülőgépek Ukrajnába való átadásával kapcsolatban

A Lengyel Légierő két orosz gyártmányú Mig 29-es repülőgépe repül a Lengyel Légierő két amerikai gyártmányú F-16-os vadászrepülőgépe felett és alatt a lengyelországi Radomban rendezett légi bemutató során, 2011. augusztus 27-én, szombaton - Sputnik International, 1920. augusztus 27., 2022.03.08.

Korábban Lengyelország hivatalosan kijelentette, hogy nem tervezi harci gépeinek Ukrajnába történő átadását, Andrzej Duda miniszterelnök pedig hangsúlyozta, hogy egy ilyen lépés a NATO-t is belerángatná a konfliktusba. Hozzátette, hogy országa humanitárius segélyekkel támogatja Ukrajnát.

Ben Wallace brit védelmi miniszter kedden kijelentette, hogy országa NATO-társként támogatná Lengyelországot, ha az megváltoztatná álláspontját, és úgy döntene, hogy szovjet korabeli MiG-29-es vadászgépeket ad Ukrajnának. "Támogatnám a lengyeleket és bármilyen döntést is hoznak" - idézte Wallace-t a Sky News.

 

 

Arra is figyelmeztetett, hogy ennek közvetlen következményei lehetnek Lengyelországra nézve.

"Lengyelország meg fogja érteni, hogy a döntései nem csak közvetlenül segítik Ukrajnát, ami jó dolog, hanem közvetlen tűzvonalba hozhatják őket olyan országok részéről, mint Oroszország vagy Fehéroroszország... Ezt kalibrálniuk kell majd. Ez egy igazán nagy felelősség a lengyel elnök, sőt, a védelmi miniszter vállán" - mondta Wallace.

A brit védelmi miniszter megismételte, hogy nem fogja "megkérdőjelezni" Lengyelország döntését.

Ben Wallace, aki megígérte, hogy a képviselők szerdán tájékoztatást kapnak az Egyesült Királyság által az ukrán erőknek nyújtott támogatásról, azt állította, hogy országa "jó helyen" van ahhoz, hogy biztosítsa Kijev számára a "jobb és több védelemhez" való hozzáférést.

Egy másik keddi interjúban, amelyben Vlagyimir Putyin február 24-én bejelentett, Ukrajna "demilitarizálására és nácimentesítésére" irányuló oroszországi műveletről beszélt, Ben Wallace az orosz elnököt "elhasznált erőnek" nevezte.

"Bármi ... történjék is, Putyin elnök egy kimerült erő a világban, és neki vége, a hadseregének vége ... és ezt el kell ismernie ... A nemzetközi közösség összefogott ellene ... olyan helyzetben van, hogy hatalmas gazdasági nehézségeket fog okozni a népének" - mondta Wallace a Times Radio-nak.

 

 

Ben Wallace megjegyzései Lengyelország álláspontjával kapcsolatban a repülőgépek Ukrajnának való esetleges átadásának kérdésében azt követően hangzottak el, hogy Volodimir Zelenszkij ukrán elnök szombaton egy Zoom telefonhívásban könyörgött az amerikai törvényhozóknak, hogy adjanak neki repülőgépeket az orosz erőkkel szembeni ellenálláshoz - idézte Mike Quigley-t, a képviselőház ukrán frakciójának elnökét a CBS News.

Az ukrán elnök videokapcsolaton keresztül a brit képviselőkhöz intézett beszéde a tervek szerint még kedden lesz. Az ukrán vezetés könyörgései ellenére az Egyesült Államok és a NATO nem hajlandó közvetlenül beavatkozni az ukrán válságba.

Lengyelország korábban kijelentette, hogy nem küldi harci gépeit Ukrajnába.

"Nem küldünk repülőgépeket Ukrajnába, mert ez katonai beavatkozást nyitna az ukrán konfliktusba. Nem csatlakozunk ehhez a konfliktushoz. A NATO nem részese ennek a konfliktusnak. Humanitárius segélyekkel támogatjuk Ukrajnát, azonban nem küldünk repülőgépeket az ukrán légtérbe" - mondta Andrzej Duda miniszterelnök a Jens Stoltenberg NATO-főtitkárral közösen tartott sajtótájékoztatón március 1-jén.

Ennek ellenére a hétvégén olyan hírek keringtek, amelyek szerint Washington olyan üzletet fontolgat, amelynek keretében Lengyelország szovjet korabeli repülőgépeket szállítana Ukrajnának amerikai F-16-os vadászgépekért cserébe. A lépés annak a törekvésnek a részeként valósulna meg, hogy a kijevi hatóságokat halálosabb fegyverekkel lássák el - amitől Moszkva többször is óvta a Nyugatot.

Az orosz külügyminisztérium korábban megjegyezte, hogy a más országok által Ukrajnának szállított fegyverek a veszteségek növekedését és a fegyverek elterjedését eredményeznék az európai országokban.

 

 

A lengyel légierő Mig-29-es típusú repülőgépei a lengyel hadsereg napját ünneplő katonai parádén Varsóban, Lengyelországban 2015. augusztus 15-én, szombaton. - Sputnik International, 1920, 2022.03.06.

Az ukrajnai helyzet

Lengyelország, az USA állítólag fontolgatja, hogy szovjet korszakból származó repülőgépekkel látja el Ukrajnát

Március 6., 03:33 GMT

Miután a hírek szárnyra kaptak, Washington megerősítette, hogy kész továbbra is katonai segítséget nyújtani Kijevnek, és valóban fontolóra vette a Lengyelországnak nyújtott segítséget, ha az úgy dönt, hogy egy csereüzlet keretében átadja Ukrajnának a harci gépeket.

"Most aktívan vizsgáljuk a Lengyelország által Ukrajnának esetleg átadott repülőgépek kérdését, és megvizsgáljuk, hogyan tudnánk pótolni, ha Lengyelország úgy döntene, hogy átadja ezeket a gépeket" - mondta Antony Blinken amerikai külügyminiszter vasárnap a moldovai Chisinauban tartott tájékoztatóján.

"Nem tudok időzítésről beszélni, de annyit mondhatok, hogy nagyon, nagyon aktívan vizsgáljuk a kérdést" - tette hozzá Blinken.

Másnap Jen Psaki, a Fehér Ház sajtótitkára azt mondta, hogy az Egyesült Államok Varsóval és más NATO-szövetségesekkel együttműködik ebben a kérdésben. "...ez Lengyelország szuverén döntése" - tette hozzá Psaki.

https://sputniknews.com/20220308/uk-vows-to-support-poland-whatever-choice-it-makes-regarding-transfer-of-jets-to-ukraine-1093681290.html

https://www.pokolafoldon.hu/hihetetlen/nagy-britannia-arra-keszteti-lengyelorszagot-hogy-megkezdje-a-harmadik-vilaghaborut

Vladimir Zelenko: EGYÜTT A MÉLTÓSÁGÉRT, AZ IGAZSÁGÉRT ÉS AZ EMBERSÉGÉRT

https://wirzeigenunsergesicht.org/

Mit akar az ellenség? Mi az az új világrend?

 

A legnagyobb háború nem Ukrajnában folyik, hanem ellenünk 2 év óta és talán még sokkal régebb óta. Az ellenség nem Putyin, hanem a Globalista elit (Mr.Globál). Szükséges, hogy megértsük, ki az ellenség, melyek a terveik, milyen harci cselekmények folynak most is ellenünk. Csak ezután van esélyünk, hogy védekezzünk az agresszió ellen.

A háború itt zajlik, semmi kétség, mindennap emberek halnak meg, közelebb kerülünk a végkifejlethez, amikor mindenki rabszolgává, vagy halottá válhat. Tudnunk kell pontosan, hogy miként fordítják át a COVID őrületet Ukrán háború őrületté, miközben azzal is még közelebb kerülnek a mi legyőzésünkhöz. Ébresztőt kell fújni, mert nem eshetünk megint ugyanabba a kábulatba, amiben a COVID hazugság alatt voltunk. Nagyon egyszerű pedig megérteni, hogy ugyanazok a személyek, intézmények, apparátus tömi most a magyarság fejét az Ukrajnáról szóló hazudozással, akik a COVID hazudozást folytatták, és ugyanaz a jámbor tömeg dől be ennek, aki a COVID-nak is bedőlt. Ha pedig bedőlünk, akkor megint semmi esély. Ébreszd a családod, rokonaid, környezeted, barátaid! Végveszély közeleg!

Lássuk tehát melyek az ellenünk vívott háború valós céljai!?

Világkormány létrehozása és központi irányítás az egész bolygón – ehhez nagy lépést jelentene, ha a magyar politikai vezetés egyetértőleg aláírná a WHO, vagyis az Egészségügyi Világszervezet nemzetállamoktól független kizárólagos jogát a következő járványok kezelésére vonatkozóan. Határidő május 1. Ha addig a WHO tagállamok két harmada aláírja, akkor a mindegyikre rákényszerítik a WHO irányítást akkor, amikor a WHO kihirdeti újra, hogy új járvány van. Az meg ugye nagyon gyorsan megy, hiszen kvázi hamis adatok és hamis propaganda alapján meg tudja tenni, akár az aláírás után néhány hónapon belül, mint új fajta világveszély.

Világ központi Bank és Világvaluta létrehozása – ez nagyjából azt jelenti, hogy tönkreteszik mindenki pénzét, vagyonát és bevezetnek egy digitális valutát, aminek értéke már attól függ, hogy mennyire felelsz meg a világuraknak. Ennek folyamata elindult az „inkább fizess kártyával, mert a készpénz terjeszti a betegséget”, használd a bank kártyádat bármikor ha vásárolsz, lock down lezárás, amikor csak a kártyád segítségével vásárolhatsz és futár viszi a terméket. Hyperinflációhoz juthatunk, amikor a jelenleg is gyors infláció még inkább felgyorsul. A forint jelentős romlásával ez a folyamat is elindult.

Világhadsereg létrehozása – hogy bárhol bárki rákényszeríthető legyen bármire, amire a Miszter globál szeretné, ne a helyi fegyveres testületeknek kelljen eljárni a saját polgáraikkal, hanem úgy, mint most a kanadai terror idején, idegen zsoldosokkal tapostatták el a békés tüntetőket.

Negyedik ipari forradalom – totális robotizáció (lsd lentebb) , transzhumanizmus (lsd lentebb), távmunka, távoktatás, távgyógyítás. A meggazdagodás kedvezményezettjeinek köre tovább szűkül, vagyis a világ jelentéktelen kisebbsége húz hasznot a negyedik ipari forradalomból, míg a többség tönkremegy („ők az új világrend vesztesei”, ahogyan Klaus Schwab fogalmaz)

Online távoktatás – ez a covid “járvány” alatt elterjedt, bizonyos területeken meg is maradt, állandósult, a gyerekeket hozzászoktatták. Nem kell mondani, hogy mennyire lerontotta az oktatás színvonalát, a gyerekek lelki és szociális fejlődését, de a mozgáshiány miatt az elhízás és testi bajok megjelenését is előmozdította.

Depopuláció – a világ lakosságának jelentős csökkentése – jó úton vannak az oltásokkal, hiszen a lakosság fele, két harmada felvette a méreginjekciókat, az ivarérett fiatal felnőtteket és a gyerekeket is oltatták, hogy mikor válnak meddővé és beteggé az csupán az idő és a szerencse kérdése, nem ismert ugyanis, hogy ki kapott placebo, valódi és módosított összetételű injekciót, kire hogyan hat a kísérleti génmódosító szer. A kísérleti nyulaknak nem árulják el, hogy mi vár rájuk, ha pedig megbetegednek, akkor már nem feltétlenül gyanakodnak az injekciókra. Ez a depopuláció tehát a valóságban azt jelenti, hogy fűnyíró elv alapján egyre több embert ölnek meg, oltásokkal, intézkedésekkel, háborúval, ellehetetlenítéssel.

A gyerekeket a család helyett az állam nevelje fel: ellehetetleníteni az iskolai oktatást, csupán a távoktatást gyakorolni, elvenni a gyerekeket a szülőktől – hogy „hozzászokjanak a közösségi elvekhez”. Kezdeti fázis, hogy a középiskolás gyerekek önállóan, a szülőktől függetlenül eldönthetik, hogy oltatják magukat.

Totális robotizáció – még az oktatást, a nővéri munkát is robotok végeznék majd, ami sok százmillió munkahely szükségtelenné válását jelentené majd a Földön.

A globális magánvállalatok és az állami vagyonok összeolvasztása (PPP – public privat partnership)– látható, hogy már most is az állam a nagy vállalatok igényeit elégíti ki elsősorban, speciális megállapodásokat kötnek, amelyben a nagyvállalat zsebeli be az állam hasznát, az államok pedig az amerikai tőzsdén bejegyzett magántulajdonban levő vállalatokká váltak. Magyarországot 2012-ben alakították újjá egy magántársaság formájában, amely már nem a népé, hanem vannak tőkés tulajdonosai és ők rendelkeznek az államunk felett.

A magánvagyon megszüntetése, a tulajdon államosítása. Alapjövedelem, amiért cserében mindent meg kell tegyél, amit kérnek tőled. – észrevétlenül olyan szabályokat hoznak, amelyekkel kamu veszélyekre hivatkozva hozzányúlhatnak a vagyonodhoz, elvehetik ingatlanodat, lefoglalhatják pénzedet, bankszámládat. Addig is a legváltozatosabb módokon eladósítanak és majd nagylelkűen kezet nyújtanak, hogy kifizetnek minden adósságodat de cserében le kell mondjál róla, hogy valaha lehessen újra magán vagyonod. Jelszavuk, „nem lesz semmid és boldog leszel”, vagyis mindent bérbe kaphatsz, ha jól viselkedsz, ha beoltatod magad rendszeresen, ha követed az előírásokat és nem fogalmazol meg ellenvéleményt. Szociális kredit rendszert vezetnek be, ami azt jelenti, hogy alapjövedelmet kapsz, de csak olyan mértékben, amilyen mértékben követted az előírásokat. Az alapjövedelem azonban nem lesz elég a költségeidre, de mivel lemondtál a saját vagyonról, vége, továbbiakban teljes rabszolgaságban élheted hátralevő életedet.

A klíma védelem álságos köntösébe bujtatva extrém adókkal ellehetetlenítik az átlag állampolgárt, mondván túl nagy a karbon lábnyoma. A klímavédelem a járvány, a bankcsőd, a háború mellett a következő eszköz, hogy káoszt és engedelmességet teremtsenek az ellenünk támadó erők. Az intézkedés soron óriási erőkkel dolgoznak már az EU bürokratái. A kérdés az, hogy a magyar kormány ezeket is átveszi-e gondolkodás nélkül és ráerőlteti-e a magyar lakosságra, mint ahogyan a COVID intézkedéseket átvették.

Az élelmiszer-termelés átalakítása: magángazdaságok, kiskereskedelem megszüntetése, hús kivezetése, kémiai alapon termelt műhús és műélelmiszerek a tömegeknek.

A lakosság nagy részét a létminimumra kényszeríteni egy alapjövedelem formájában, amit viszont úgymond „ingyen” Mr. Globál biztosítana (nyilván feltételekhez kötve). Vagyis függőségben élő tömeget akarnak, akit lehet kényszeríteni bármire.

Mozgási szabadság megszüntetése: utazást, turizmust megszüntetik, de a lakókörnyezetedet sem hagyhatod el, csak ha elfogadott, igazolt munkád miatt teszed. Láthatjuk, hogy ez gyakorlatilag megtörtént, hiszen oltatlan már csak a saját országában utazhat és ott is feltételekhez kötik a nyaralást.

Transzhumanizmus, ami a komputerek, a robotok és az ember speciális hibridizációja, vagyis az emberekbe építenék a számítógépeket ún neurolink segítségével. Az emberi identitás teljes megszüntetése.  Ez a technika már létezik, Elon Musk már rendelkezik az eljárással, vélhetően már ilyen emberek (emberrobotok)  is vannak.

Teljes személyi kontroll – az emberek csippelése, mozgásuk és szabad döntéseik jelentős korlátozása, az emberek totális megfigyelő rendszerének kiépítése az 5 G hálózat és műholdak által. Nem engedik az utazásokat és a szabad mozgást, nem mehetsz ki a lakásodból, ha pl. a QR kódod alapján nem vetted fel az oltást, vagy túl sok ponton ellenvéleményed van. Több mint 40 ezer műholdat juttatnak fel a világűrbe csak azért, hogy minden ember, minden pillanatbani helyzetét ismerjék és 5G hálózatokkal próbálnak a világban minden sarkot megfigyelhetővé tenni. Létrehozzák a Mesterséges Intelligenciát, amely minden adatot tárol rólad és csak Miszter Globál számára teszi elérhetővé.

Megszüntetni a művészetet, a kultúrát– láthatjuk, hogy a coviddal elérték, hogy egész művészeti ágak mentek tönkre.

Egészségügy teljes átalakítása – távgyógyítás, oltások kultúrája. Megszüntetik az egészséges életmód, egészséges táplálkozás ismereteit és a propaganda gépezet segítségével azt hitetik el az emberekkel, hogy vírusoktól, kórokozóktól veszélyeztetettek és szükség van a rendszeres oltásokra. Az orvosok fél katonai szervezetként működnek, parancsokat követnek és szabadon áthelyezhetők. Az ápolónőket ápoló robotokkal váltják ki, ezek beszerzése megkezdődött és az ún. érzékenyítést, az emberek reakcióinak felmérését is elkezdték bizonyos kórházakban. Az egészségügyi dolgozók kötelező oltásával, azok mellékhatásaival, valamint a folytonos tesztelgetésekkel egyre csökken a hadra fogható egészségügyi személyzet és orvos, így az emberek egyre inkább valós orvosi ellátás nélkül maradnak.

Ellenséges folyamatok

  • Veszélyhelyzeti kormányzás – bár a maszk használatát megszüntették (2022.március 7-től), a rendeleti kormányzást megtartották, vagyis bármelyik pillanatban hozhatnak bennünket korlátozó olyan rendeletet, amely a fenti folyamatot gyorsítja.
  • Az ukrajnai háborús helyzet szándékos eszkalálása és az erre hivatkozó korlátozások bevezetése, a háborúról szóró hírek szándékos manipulálása – látható, hogy a tömeg ugyanazzal a lelkesedéssel hiszi el a propagandát, mint ahogyan a COVID járvány behirdetését elhitte.
  • A WHO minden országgal alá akarja íratni 2022 május 1-ig, hogy egy következő járvány esetén minden járványügyi intézkedést a ő, vagyis az Egészségügyi Világszervezet irányít. Ennek több eltitkolt híre létezik. Ez gyakorlatban azt jelenti, hogy az államok lemondanak a saját intézkedéseik irányítási lehetőségéről és a Világkormány a WHO és az ENSZ formájában veszi át az egészségügy területén az irányítást. Ezt szeretnék kiterjeszteni a Kormányzás minden területére.
  • WHO Vaxpass – egységes oltási igazolvány, QR kód bevezetése a háttérben, amely lehetővé teszi valamennyi cselekedetünk kontrollálását.
  • Mivel Mr. Globál a multinacionális vállalatokon keresztül is gazdagodik, ezért, ha náluk vásárolsz, akkor előmozdítod az ő további gazdagodásukat és ez a céljuk. Tönkretenni a kiskereskedéseket, kis szolgáltatókat és mindenkit a multikhoz terelni.
  • Az egészségügy átalakítása: járványpropaganda harsogása, megfelelő háziorvosi és szakorvosi ellátás megtagadása, kórházi felvételek, műtétek tiltása
  • járványokban vagy háborús propagandában való feltétlen hit, az ezek alapján kialakított félelem
  • emberi munkaerő fokozatos kikapcsolása (pl. automata pénztárgépek)
  • egyes bankok ellehetetlenítése (pl. SBER)
  • digitális elszámolás (kreditkártyák használatának erőltetése a készpénz helyett)
  • 5 G hálózat továbbépítése, 5 G eszközök további terjesztése
  • felgyorsított infláció, a kis országok fizető eszközeinek tönkretétele (a cikk írásakor a forint már extrém módon arányul az euróhoz, 400 forintos határ felett van)

Az ellenség kicsoda?

  • Az a néhány ezer extrém gazdag globalista a világ számtalan részén élve, aki egy láthatatlan államot hozott létre, szövevényes pénzügyi manipulációik révén minden országot irányításuk alá vettek. Ismert személyiségeik pl. Klaus Schwab, Soros György, Bill Gates, Elon Musk. A politikusok, államvezetők jelentős része elvégezte a Klaus Schwab által létrehozott “Fiatal Globális Vezetők” iskoláját, így pl. Emanuel Macron, Angela Merkel, Ursula von der Leyen, Justin Trudeau, Jeff Besos, Vlagyimir Putyin, Orbán Viktor is, de a sor nagyon hosszú.
  • A main stream média cégei, dolgozói, akik felelősek az emberek agymosásáért
  • Az álcelebek, álszakértők, akik folyton erősítik az emberek félelmét, hogy azok pánik hangulatuktól vezérelve készek legyenek elfogadni a fenti intézkedéseket –
  • A multinacionális cégek, amelyek a globalista elit számára biztosítják a növekvő profitot, a további gazdagodást
  • A politikusok, a “parlamenti demokrácia” eddigi szereplői, függetlenül attól, hogy bal, vagy jobb oldalhoz tartoznak
  • Az egészségügy szereplői, különösen a megvásárolt orvosvezetők és orvosok, akik gondolkodás, utána olvasás nélkül elfogadják a main stream bulvár szintű propaganda agymosását, a tényeket mutató tudományos adatok helyett.
  • Maguk az államok többnyire magán cégekként, a Globalista Elit tulajdonába tartoznak. Az államgépezet szereplői valójában az ő alkalmazottaik: köztisztviselők, hivatalnokok, a fegyveres testületek bizonyos szereplői, különösen vezetőik.
  • Így az emberek egy részével (állami alkalmazottakkal és kollaboráló egyéb (fenti) szereplőkkel) kényszerítik a többi embert az új világrend bevezetésére.

Megoldás pedig van!

  • Legfontosabb a helyes állásfoglalás. Akkor is, ha eddig nem szólaltunk meg, ha eddig felvettük az összes ránk erőltetett oltást, ha az állami szférában, vagy multinacionális cégnél, vagy az egészségügyiben dolgozunk, ha eddig folyton a main stream médiát figyeltük. Fel kell emelni a szavunkat a terror ellen.
  • Zárjuk el a main stream média agymosó programjait és figyeljük az alternatív médiákat, híreket, pl. az Orvosok a Tisztánlátásért csoport weboldalát, a Médiaforrást, a vírusinfókat, az alternatív híreket, a Phytomintet, vagy a külföldi oldalakat. A mai ember szereti a képeket nézni, ezért ajánlom az orvosok a tisztánlátásért fő oldalán a futó banner alatti televíziók linket.

  • Keressük a csatlakozás lehetőségét nagyobb hasonlóan gondolkodó közösségekhez (SzKITA J. Egyesület, Helyi csoportok, Szociális médiában formálódó csoportok, de vigyük ki a digitális térből az életbe)
  • Ismerjük meg a Sorsfordító Nemzetgyűlés programját, segítsük ennek megvalósulását.
  • Csatlakozzunk demonstrációkhoz, akciókhoz, megmozdulásokhoz – hogy ezzel is növeljük az emberek téma iránti figyelmét.
  • Alakítsunk saját kiscsoportot (“tizedet”) és kezdjünk helyi akciókba.
  • Foglalkozzunk a megújulás utáni időkkel: önellátó gazdálkodás, cserekereskedelem, multiktól független élet stb.

Források:

ENSZ okmány az új világrendről, valamint itt

Mit jelent valójában a 2030 ENSZ Agenda

WFA

Klaus Schwab könyve

Videók arról, hogy hogyan játszották le előre a COVID cirkuszt

Magyarország Kormánya elkötelezett az új világrend bevezetésében

Az ENSZ Agenda 2030 magyarul is hozzáférhető


Digitális rubel

https://www.reuters.com/business/russia-expects-launch-digital-rouble-prototype-early-2022-2021-11-09/

Sikeresen indult a digitális rubel tesztelése

https://www.globalgovernmentfintech.com/bank-of-russia-digital-ruble-testing-off-to-successful-start/

Oroszország 12 bankkal indít CBDC-kísérletet, magyarázatot ad a motivációkra

https://www.ledgerinsights.com/russia-launches-cbdc-digital-ruble-trial-with-12-banks-motivations/

A Bank of Russia sikeresen megkezdi a “Digitális rubel” nevű CBDC tesztelését

https://gadgets360.com/cryptocurrency/news/russia-digital-ruble-cbdc-trial-central-bank-crypto-regulation-2771200

A Covid vakcinával kapcsolatos követelések elérik a 110 millió fontot, de a családok nehezen tudják bizonyítani az ügyüket

https://archive.ph/iCoqm#selection-794.0-794.1

Az Egészségügyi Világszervezet szerződést kötött a Deutsche Telekom leányvállalatával

https://www.msn.com/en-us/news/technology/deutsche-telekom-to-build-global-covid-vaccine-verification-app-for-who/ar-AAUc8tG

Újabb bizonyíték, hogy a Covidot egy laborban bütykölték meg? Most a tudósok felfedezték, hogy a vírus egy apró DNS-töredéket tartalmaz, amely megegyezik a Moderna által szabadalmaztatott szekvenciával HÁROM ÉVVEL a világjárvány kezdete előtt.

https://www.dailymail.co.uk/news/article-10542309/Fresh-lab-leak-fears-study-finds-genetic-code-Covids-spike-protein-linked-Moderna-patent.html

Nemzetközi szerződés a világjárvány megelőzéséről és a felkészültségről

https://www.consilium.europa.eu/en/policies/coronavirus/pandemic-treaty/

A Pfizer BioNTech COVID-19 mRNS-vakcina BNT162b2 intracelluláris reverz transzkripciója in vitro emberi májsejtvonalban

https://www.mdpi.com/1467-3045/44/3/73/htm

A vakcinák DNS károsodást okoznak

https://dailyexpose.uk/2022/02/27/mrna-incorporates-into-dna-in-six-hours/

Több mint 20 000-rel nőtt a szívmegállásokkal kapcsolatos sürgősségi hívások száma 2021-ben

https://www.hartgroup.org/an-epidemic-of-cardiac-arrests/

38.983 haláleset és 3.530.362 sérülés a COVID oltást követően az európai adatbázisban, mivel Svájcban tömeges temetést tartottak a Pfizer oltóanyag után elhunyt gyermekekért.

https://healthimpactnews.com/2022/38983-deaths-and-3530362-injuries-following-covid-shots-in-european-database-as-mass-funeral-for-children-who-died-after-pfizer-vaccine-held-in-switzerland/

Orvosi központ megerősíti, hogy a Pfizer Covid-19 oltóanyag beadását követő órákon belül meghalt a tinilány, miután vért hányt

https://dailyexpose.uk/2022/02/10/teen-girl-died-within-hours-of-receiving-the-pfizer-covid-19-vaccine/

A Covid-19 oltóanyag okozta az idegrendszeri megbetegedések 1048%-os növekedését a katonák körében 2021-ben az amerikai kormány hivatalos adatbázisa szerint.

https://dailyexpose.uk/2022/02/10/covid-vaccines-cause-huge-increase-diseases-us-military/

A szólásszabadság teljes kriminalizálása az USA-ban

https://www.dhs.gov/ntas/advisory/national-terrorism-advisory-system-bulletin-february-07-2022

Több mint 60 Telegram-csatornát blokkoltak Németországban

https://archive.ph/vK018#selection-309.0-309.61

Uniós leleplezés: Hogyan “alapította a blokkot egy olasz kommunista – de SENKI sem beszél róla

https://www.express.co.uk/news/uk/1185863/eu-news-brexit-latest-boris-johnson-no-deal-italy-altiero-spinelli-spt

Így nézhetne ki egy új kormányzási modell

https://archive.is/Lf3bX

Németország teljesen elesik Davosban

https://www.zerohedge.com/geopolitical/germany-falls-completely-davos

https://www.politico.eu/article/germany-elections-government-europe-olaf-scholz-angela-merkel-sdp-fdp-greens-brussels/

Az “új normális” és a civil társadalom megtévesztése

https://unlimitedhangout.com/2021/12/investigative-reports/the-new-normal-the-civil-society-deception/

https://in-this-together.com/what-is-the-global-public-private-partnership/

“Nincs digitális chipek nélkül”: Bejelentették az új európai chiptörvényt

https://www.weforum.org/agenda/2022/01/theres-no-digital-without-chips-new-european-chips-act-announced/

Ursula von der Leyen nem hajlandó közzétenni a Pfizer-főnökkel folytatott üzeneteket

https://archive.ph/5VdX4

Irán a jelentések szerint Központi Bank digitális valutát indít el hamarosan

https://cbdcinsider.com/2022/01/19/iran-to-reportedly-pilot-central-bank-digital-currency-soon/

Kína azt akarja, hogy digitális valutája nagyobb használatot érjen el

https://cbdcinsider.com/2022/01/18/china-wants-its-digital-currency-to-reach-greater-use/

A Visa platformot indít a központi banki digitális valuták tesztelésére

https://archive.is/2DOGn#selection-860.0-860.1

Al Gore: Gore: A kibocsátáscsökkentés az űrből végzett AI-méréseken múlik

https://thehill.com/policy/equilibrium-sustainability/590663-al-gore-emissions-reductions-hinge-on-ai-measurements-from

https://www.weforum.org/events/the-davos-agenda-2022/sessions/live-from-space-the-next-frontier-for-knowledge-and-action

Fauci -Hatchett-Bancel –Az a célunk, hogy évente egyszeri oltást végezhessünk, hogy ne legyenek megfelelési problémák.

https://www.weforum.org/events/the-davos-agenda-2022/sessions/covid-19-what-s-next

A kínai Xi felszólítja a nemzeteket a globális ellátási lánc kockázatainak csökkentésére

https://www.bloomberg.com/news/articles/2022-01-17/china-s-xi-tells-davos-crowd-he-welcomes-foreign-investment

Globális kockázatok 2022

https://www3.weforum.org/docs/WEF_The_Global_Risks_Report_2022.pdf

Diagramok

https://www.weforum.org/reports/global-risks-report-2022/data-on-global-risks-perceptions#report-nav

A jövő sokkjai a Világgazdasági Fórum 2019-es globális kockázati jelentésének részét képezik

https://widgets.weforum.org/future-shocks/digital-panopticon/

https://widgets.weforum.org/future-shocks/Future_Shocks_Affective_Fallacy_AMNC_2019.pdf

Julian Assange: "A háború a média hazugságának eredménye" (2011)

Hírességek szenvednek és meghalnak a vakcinák káros mellékhatásai miatt. XIV. rész

Hírességek, mint Céline Dion, Pedro Almodóvar, ‘El Cordobés’, Dr. Malone és mások küszködnek a mérgező vakcinákkal, és elítélik azok káros hatásait. Ha ez a hírességekkel megtörténik, akkor sokkal több névtelen személy lehet érintett, akik nem jelennek meg a médiában.