2024. július 18., csütörtök

Magyar gyerek megölhető ?

Magyarországi magyarok és székelyek!!!

Dr. Boros László: FENEVAD BÉLYEGE következményei

Génkárosító Samsung gyárak

Farga Tamás: CSALIMPIA mióta?

 

Az 1920-as olimpián az egykori Központi hatalmak országai nem vehettek részt, az 1924-es párizsin a németeket meg mindig nem engedték indulni. Pedig hol volt akkor még Hitler... Az 1980-as, s 1984-es sztorikat mindenki ismeri. Dél-Korea mikor megkapta a rendezés jogát meg kőkemény diktatúra volt politikai foglyokkal es gyilkosságokkal. Egyedül az amerikaiakat nem itélték el soha semmiért sőt meg csak ötlet szintjén sem merült fel soha semmilyen retorzió. A 2021-es Tokyo-i olimpián már nem engedték indulni az oroszokat állami(!) doppingprogramra hivatkozva. Szóval nincs új a nap alatt, lehet tovabbhaladni, elvtársak!

https://oroszhirek.hu/csonka-olimpia-15-orosz-sportolo-lesz-parizsban/

Tömeggyilkos Sátánfatty Ursula közölte, hogy védelmi szövetséggé alakítja át az Európai Uniót, ha újraválasztják

 

Hazug Pokoltöltelék Ursula von der Leyen, aki reméli, hogy újraválasztják az Európai Bizottság (EB) elnökévé a HAMIS SZOBA MIATT, az EB által közzétett politikai programjában megígérte, hogy az EU-t védelmi szövetséggé alakítja át.

„A következő öt évben munkánk középpontjában egy valódi európai védelmi unió kiépítése áll majd” – áll a dokumentumban.

Von der Leyen hozzátette, hogy az uniós országok „mindig meg fogják tartani a felelősséget saját csapataikért, a doktrínától a bevetésig, de Európa sokat tehet a védelmi ipari bázis, az innováció és az egységes piac megerősítésére irányuló erőfeszítések támogatásáért és összehangolásáért”.

https://oroszhirek.hu/ursula-kozolte-hogy-vedelmi-szovetsegge-alakitja-at-az-europai-uniot-ha-ujravalasztjak/