2024. augusztus 18., vasárnap

Ladóczki Éva: COVID-19: AIDS-tól a a majomhimlőig

De menjünk tovább a leleplezésben:
Dr. Wofgang Wodarg német tüdőgyógyász:
“Amit majomhimlőként próbálnak eladni nekünk azt a legtöbb esetben övsömörnek nevezzük; a Covid-oltás egyik leggyakoribb mellékhatása”
De Dr Wolfgang Wodarg azon kijelentéséért hogy ezt a tünetet a COVID-vakcinák okozzák, nagyon hálásak vagyunk, de nem ad magyarázatot, hogy miért.
Ennek a magyarázata az, hogy a COVID 19-nek nevezett biológiai fegyver 4 db AIDS-szekvenciát tartalmaz.
Mi az AIDS legismertebb tünete? Az övsömör (herpes zoster). Bibgó! Megérkeztünk!

Nekem sikerült még 2020. elején lementenem az indiai tudósok ezen leleplezését, amelyet 2020. február 1-én tették közzé, és amelyet nem sokkal a megjelenése után visszavonattak a tudósokkal. Ez az anyag már nem található meg az interneten.
A tanulmányt az Indiai Technológiai Intézet, az Acharya Narendra Dev Főiskola és a Delhi Egyetem kutatói végezték el, és “a 2019-nCoV tüskefehérje újszerű betétjeinek rejtélyes hasonlósága” cím alatt tették közzé.

A vizsgálat 4 új AIDS-szerű beillesztést talált a koronavírusban, amelyek hiányoztak más koronavírusoktól. A tanulmány ezen megállapítása szerint ez nem egy természetben előforduló jelenség.
“Négy új inszertációt találtunk a 2019-nCoV- „GTNGTKR” (IS1), „HKNNKS” (IS2), „GDSSSG” (IS3) és „QTNSPRRA” (IS4) fehérjében.
Ezek azonosak, vagy nagyon hasonlóak a HIV-1gp120 és a HIV1Gag aminosav maradékaival.”
A vírust amerikai támogatással Wuhanban végeztél el.
Ebből következően a majomhimlőnek nevezett herpeszt a COVID-19 és az arra kifejlesztett vakcinákban található AIDS-szekvenciák okozzák.

https://orvosokatisztanlatasert.hu/magyarok-xi-vilagkongresszusa-nyito-konferencia-elo-adas/

Dr. Heiko Schöning: Mikrobion

„Túl alacsony a rokkantsági fok” – Nagy-Britannia elutasítja a koronavédő oltások áldozatainak kártalanítását

Nagy-Britanniában csaknem 14 ezren igényeltek kártérítést a kormánytól a COVID-19 elleni védőoltások beadása miatt feltehetően okozott fogyatékosságuk miatt – írja a The Telegraph újság.

Mindössze 175 ember, vagyis a jelentkezők kevesebb mint két százaléka kapott eddig 120 ezer fontot (körülbelül 140 700 eurót) egyszeri átutalással – közölte szombaton az újság.

A The Telegraph által az információszabadság megkeresésein keresztül megszerzett adatok azt mutatják, hogy azok, akik végül kártérítést kaptak, például agyvérzést, szívrohamot, veszélyes vérrögöket, gerincvelő gyulladást, a beoltott végtagok túlzott duzzadását vagy arcbénulást szenvedtek.

A megfelelő alkalmazások mintegy 97 százaléka a brit-svéd AstraZeneca cég és az Oxfordi Egyetem által kifejlesztett koronavektor-oltóanyaghoz kapcsolódott, amelyet Nagy-Britanniában gyakrabban használtak, mint más országokban. A cikk szerint a többi a Pfizer és a Moderna Egyesült Államokban gyártott mRNS-oltóanyaga volt.

Bár Németországban, Olaszországban, Franciaországban és más európai országokban 2021 márciusában leállították a vektoros oltóanyag alkalmazását a növekvő számú agyi vénás trombózisról szóló jelentések miatt, a brit kormány továbbra is az AstraZeneca vakcina alkalmazását javasolta.

Több ezer embertől tagadták meg a kártérítést, mert a kormány orvosszakértői azt állították, hogy “nincs konkrét bizonyíték” arra, hogy egészségügyi problémáikat az oltás okozta.

Több száz másik kérelmet elutasítottak, mert az érintettek „nem voltak elég rokkantak” – folytatja. Ahhoz, hogy a vakcina kártérítési rendszere (VDPS) keretében kompenzációra jogosult legyen, a kérelmezőnek legalább 60 százalékos rokkantsági szintjét kell igazolnia.
Az AstraZeneca szóvivője a The Telegraph-nak elmondta, hogy az AstraZeneca vakcinája “következetesen elfogadható biztonsági profilt mutat, és a szabályozó hatóságok szerte a világon továbbra is úgy találják, hogy az oltás előnyei meghaladják a rendkívül ritka lehetséges mellékhatások kockázatát”. Az oltás okozta egészségügyi szövődményekről a szóvivő azt állította:

„Részvétünket fejezzük ki mindenkinek, aki szeretteit vesztette el, vagy aki egészségügyi problémákról számol be.”

Az AstraZeneca csak 2024 áprilisának végén ismerte el egy dokumentumban, hogy a Vaxzevria COVID-19 vakcina mellékhatásokat okozhat, amelyek ritka esetekben halálhoz vezetnek. 2024 májusában az EU Bizottsága a cég kérésére visszavonta a vakcina jóváhagyását. A cég azzal indokolta, hogy a termék iránt már nem volt kereslet.

A VDPS 1979-es elindítása óta körülbelül 16 000 ember kért kifizetést, és a legtöbb kérelem a COVID-19 vakcinákkal kapcsolatos. A növekvő munkateher miatt tavaly négyről 80 főre nőtt a kérelmek feldolgozásával foglalkozó személyzet létszáma. „Folyamatosan felülvizsgáljuk eljárásainkat, hogy a kérelmek elbírálásának módját fejlesszük, és jobb szolgáltatást nyújthassunk a kérelmezőknek” – mondta az Országos Egészségügyi Szolgálat szóvivője.

https://orvosokatisztanlatasert.hu/a-biontech-mar-egereken-es-makakokon-vegzett-sikeres-allatkiserletekrol-szamol-be/

Botka István: Kötetlen beszélgetés Toroczkai Lászlóval

Dr. Horkovics-Kovács János: Nőgyógyászati szűrővizsgálatok pró és kontra