De menjünk tovább a leleplezésben:
Dr. Wofgang Wodarg német tüdőgyógyász:
“Amit majomhimlőként próbálnak eladni nekünk azt a legtöbb esetben övsömörnek nevezzük; a Covid-oltás egyik leggyakoribb mellékhatása”
De Dr Wolfgang Wodarg azon kijelentéséért hogy ezt a tünetet a COVID-vakcinák okozzák, nagyon hálásak vagyunk, de nem ad magyarázatot, hogy miért.
Ennek a magyarázata az, hogy a COVID 19-nek nevezett biológiai fegyver 4 db AIDS-szekvenciát tartalmaz.
Mi az AIDS legismertebb tünete? Az övsömör (herpes zoster). Bibgó! Megérkeztünk!

Nekem sikerült még 2020. elején lementenem az indiai tudósok ezen leleplezését, amelyet 2020. február 1-én tették közzé, és amelyet nem sokkal a megjelenése után visszavonattak a tudósokkal. Ez az anyag már nem található meg az interneten.
A tanulmányt az Indiai Technológiai Intézet, az Acharya Narendra Dev Főiskola és a Delhi Egyetem kutatói végezték el, és “a 2019-nCoV tüskefehérje újszerű betétjeinek rejtélyes hasonlósága” cím alatt tették közzé.

A vizsgálat 4 új AIDS-szerű beillesztést talált a koronavírusban, amelyek hiányoztak más koronavírusoktól. A tanulmány ezen megállapítása szerint ez nem egy természetben előforduló jelenség.
“Négy új inszertációt találtunk a 2019-nCoV- „GTNGTKR” (IS1), „HKNNKS” (IS2), „GDSSSG” (IS3) és „QTNSPRRA” (IS4) fehérjében.
Ezek azonosak, vagy nagyon hasonlóak a HIV-1gp120 és a HIV1Gag aminosav maradékaival.”
A vírust amerikai támogatással Wuhanban végeztél el.
Ebből következően a majomhimlőnek nevezett herpeszt a COVID-19 és az arra kifejlesztett vakcinákban található AIDS-szekvenciák okozzák.

https://orvosokatisztanlatasert.hu/magyarok-xi-vilagkongresszusa-nyito-konferencia-elo-adas/