2022. május 8., vasárnap

AZ OLTATÓ BIRKA: A COVID-19 a valaha végzett legnagyobb Asch-megfelelőségi kísérlet

A pszichológia egyik legrégebbi kutatási eszközét, az Asch-konformitáskísérletet használva az egész COVID-járvány segítői közel 5 milliárd embert győztek meg arról, hogy szembemenjenek azzal, amit valósnak és érvényesnek ismernek, és olyan "biztonsági" döntéseket hozzanak, amelyekről úgy gondolják, hogy a "tömegek" is ezt teszik.

Emberek milliárdjai a Föld bolygón, minden kontinensről és minden országból igazodtak ahhoz, amiről azt hitték, hogy a többiek többsége is ezt teszi. Mivel nagyon szociális lények, az emberek többsége azt akarja, hogy "elfogadják", "kedveljék", és ne "szegüljön szembe a rendszerrel". Ezt hívják konformitásnak és a nem-konformitástól való félelemnek, és ez a nagy kísérlet mindannyiuk egészségébe, megélhetésébe, emberi jogaiba, orvosi szabadságjogaiba és az utolsó fillérjükbe is kerülhet.

Birkaszindróma: A döntéseikkel kapcsolatos teljes hitetlenséggel szembesülve milliárdok mégis belementek, csak hogy "beilleszkedjenek" a tömegbe.

Kijelentenéd, hogy a lila szín narancssárga, ha körülötted mindenki ezt tenné először, még akkor is, ha éppen ránéztél, és tudtad, hogy lila? Mi lenne, ha 10 másik ember mondaná először, hogy narancssárga? Mi lenne, ha 100, vagy 1000, vagy 1 millió ember mondaná, hogy narancssárga, mit mondanál, miközben a választásodat rögzítik, hogy mindenki megtudja?

 

 

Aztán mi lenne, ha lilát mondanál, csak hogy alkalmazkodj, de később kiderülne, hogy mindenki, aki narancsot mondott, színész volt, akinek azt mondták, hogy narancsot mondjon, plusz más hamis emberek hamis válaszai? Akkor is "szembe mennél a tévével", amikor legközelebb már tudnád az igazságot, de a válaszod/választásod más lenne, mint a "tömegeké"?

A Salamon Asch-féle konformitáskísérletet a világ színpadán végezték el. Egy "vírust", amely nem volt halálosabb, mint a szezonális influenza, a következő fekete pestisnek állították be, és a tömegekkel elhitették, hogy mindenki beoltatja magát és maszkot visel, hogy "megmentse magát" a biztos haláltól. Valójában erről szólt az oltási útlevél, hogy megmutassák mindenkinek, milyen "ostoba" és "vakmerő", ha nem oltatja magát.

Érted?

A nem-konformitástól való félelem arra késztette a birkákat, hogy halálos véralvadást okozó oltásokat kapjanak, és egész nap oxigénhiányos maszkot viseljenek.

 

 

A COVID-19-ről szóló világméretű narratíva emberek milliárdjait győzte meg arról, hogy a saját jobb belátásukkal ellentétben "alkalmazkodjanak".

A legtöbb ember tudja, hogy a vakcinák kifejlesztése évekig tart a laboratóriumokban, és kiterjedt klinikai vizsgálatokon kell keresztülmenniük, mielőtt tömeges beadás céljából a nyilvánosság elé kerülnének.

A COVID vakcinákat siettek a piacra dobni, és még a "csak sürgősségi engedélyezésre" és "csak sürgősségi felhasználásra" szóló címkével is ellátták őket. Más szóval, emberek milliárdjai tudták, hogy egy veszélyes kísérletben vesznek részt, de úgy döntöttek, hogy ezt teszik, mert a tömegmédia elhitette velük, hogy mindenki más alkalmazkodik, mielőtt még ők is így tettek volna.

A legtöbb ember, miközben maszkot visel, beismerné, hogy nem tud rendesen lélegezni, és rövid idő után levenné, a józan ész segítségével megértené, hogy hatással lenne az egészségére és a jólétére, ha egész nap viselné, bárhová is menne. A narratíva azonban ennek az ellenkezője volt, és meggyőzte őket arról, hogy "biztonságos és hatékony", ha egész nap elzárjuk az oxigénellátásunk 20%-át, hogy megmentsük magunkat a COVID-19-től, egy másik összeesküvés-elmélet, amelynek valódiságát soha nem bizonyították (a világjárványt okozó "vírust" még mindig nem sikerült laboratóriumban izolálni). Ezért a PCR-tesztek mind hamisak. Ezek csak egy újabb eszközei az Asch-féle konformitás-kísérletnek.

 

 

A COVID-19 soha nem bizonyult halálosnak egészséges emberekre, sem tinédzserekre, sem gyerekekre, sem csecsemőkre. Mégis a narratíva meggyőzte a fiatal, egészséges embereket minden korosztályból, hogy beoltassák őket a kísérleti génmanipulációs "technológiával", beleértve a szülőket is, akik újra és újra beoltatják a gyermekeiket ezzel a veszélyes és halálos "injekciós" kísérlettel, holott ezek valójában nem is "vakcinák". A konformitás az egész kísérlet tömeggyilkos támaszpontja. Olyan sok ember fél attól, hogy nem azt teszi, amit a "tömeg" látszólag tesz, hogy ez tény vagy kitaláció, vagy sem, nem is számít.

Nézze meg és tanulja meg, hogy világszerte közel 5 milliárd ember hogyan és miért hajlandó részt venni egy nagy kísérletben, ahol hamarosan megbetegedhetnek és meghalhatnak, csak azért, mert HIBÁS döntéseket hoznak, amiről azt hiszik, hogy a legtöbb más ember teszi.

A Solomon Asch konformitás-kísérlet

Ha nem hiszed el, hogy ez történik most a FAKE NEWS-ben a COVID-19-ről, akkor súlyosan tévedsz. Nézd, ahogy a hírek hazudnak a világnak, ugyanazt a hamis narratívát használva.

A cikk forrásai a következők:

SimplyPsychology.org

TheBurningPlatform.com

NaturalNews.com

https://www.pokolafoldon.hu/pandemia/az-oltato-birka-a-covid-19-a-valaha-vegzett-legnagyobb-asch-megfelelosegi-kiserlet