2022. január 31., hétfő

A világ egy hatalmas színház "Senki sem léphet be az Új Világrendbe, hacsak nem tesz fogadalmat Lucifer imádatára. (David Spangler, Director of Planetary Initiative, United Nations)

A Világgazdasági Fórum egy fedőszervezet. Klaus Schwab egy bábszínész, aki Doktor Evil karakterét alakítja.

"Amire nagyon büszkék vagyunk, az az, hogy a WEF Young Global Leaders nevű szervezetünkkel behatolunk az országok globális kabinetjébe." - Klaus Schwab

Klaus Schwab Harvardon tett kinyilatkoztatása 2017-ben történt, ugyanabban az évben, amikor a jezsuita menyét Anthony Fauci "meglepetésszerű" járványt jelentett be a Georgetown Jezsuita Egyetem főelőadásán. Micsoda véletlen egybeesés!

A luciferi elit a Modus Operandi-t követve arról tájékoztatta a "haszontalan evőket", hogy a világ kormányainak évszázados átvétele befejeződött, és a Végjáték első szakasza, a Plandémia hamarosan elkezdődik.

"A Corona-akció kezdete óta sok ember kezdett ráébredni, hogy kormányaikat nagyon erős és rendkívül gonosz erők vették át, ami arra késztette a politikai vezetőket világszerte, hogy egységesen lépjenek fel, hogy példátlan zsarnokságot szabadítsanak a polgáraikra.":

A Világgazdasági Fórum, a Bill & Melinda Gates Alapítvány, a Római Klub, a Bilderberg Csoport, a Külkapcsolatok Tanácsa és sok más globalista agytröszt a jezsuita pápaságot szolgáló fedőszervezetek.

Ezeket a nagyhatalmú pápai rendek és szervezetek irányítják, mint például a Jézus Társasága, a Szuverén Katonai Máltai Lovagrend, a Kolumbusz Lovagok, a Szent Sír Rend, az Opus Dei és az Opus Dei Szent Kereszt Papi Társasága.

Ugyanezek a hatalmas rendek irányítják a világ pénzügyi rendszerét a pápaság mögött álló luciferi vérvonalak nevében.

 

 

A szabadkőművességet világszerte a Jézus Társaságán keresztül ellenőrzik és irányítják:

Ha végigkövetjük a szabadkőművességet, annak minden rendjén keresztül, amíg eljutunk a világ nagy csúcsfő szabadkőműveséhez, akkor felfedezzük, hogy a rettegett személy és a Jézus Társasága főnöke [azaz a jezsuita rend általános főnöke] egy és ugyanaz a személy. - James Parton, amerikai történész

Adolfo Nicolás Pachón volt a Jézus Társasága 30. generális főnöke és 2008-tól 2016-ig fekete pápa.

A világ leghatalmasabb embere - Arturo Marcelino Sosa Abascal, a Jézus Társaságának jelenlegi főfőnöke és Fekete Pápa

 

 

Francis Bergoglio - Az első jezsuita pápa

 

 

A Sátán helytartója ül az ENSZ trónján

És az asszony bíborba és skarlátba öltözött, és arannyal, drágakövekkel és gyöngyökkel volt feldíszítve, kezében arany pohár volt, tele utálatosságokkal és paráznaságának szennyével. És az ő homlokára volt írva egy név: Rejtély, Babilon Nagyszerű, a paráznák és a föld utálatosságának anyja. - Jelenések 17:4-5

A Mindent Látó Szem, a jezsuiták istene (youtube)

 

 

"Amikor az embereknek hősre van szükségük, mi fogjuk őket ellátni" - Albert Pike, 33. fokozatú szabadkőműves, okkultista, nagymester, a szabadkőműves skót rítusú szabadkőműves rend déli joghatóságának megteremtője.

Ugyanígy nevezik ki a "Gazembereket", akik valójában luciferi bábszínészek, a pápaság szolgái, akik a forgatókönyv szerinti szerepeiket játsszák. Ezek a bábok elterelik a világ lakosságának figyelmét a valódi római bábjátékosokról, a napirend valódi céljairól és Isten Igéjének igazságáról.

"Senki sem léphet be az Új Világrendbe, hacsak nem tesz fogadalmat Lucifer imádatára. (David Spangler, Director of Planetary Initiative, United Nations) ENSZ igazgatója)

Ha azt hiszitek, hogy ezek a züllött bohócok a világ átvételének mesterei, kérlek, gondoljátok át még egyszer!

 

Emlékszel erre az 1998-as esetre?

Azzal, hogy Gates megkapta a pitét, beavatták a jövőbeli Plandemic sötét vakcinamágusának szerepébe.

 

"Tudjuk, hogy mi Istentől vagyunk, és hogy az egész világ a gonosz irányítása alatt áll." - 1 János 5:19

Az újjáéledt Római Birodalom - Nagy Babilon uralkodik, és nem az emberek erőfeszítései fogják megdönteni, hanem Isten fogja megítélni és elpusztítani.

A Nagy Babilon bukása - Jelenések 18. fejezet

4 És hallottam egy másik hangot az égből, amely ezt mondta: Jöjjetek ki belőle, én népem, hogy ne legyetek részesei a bűneinek, és ne vegyetek részt a csapásaiban.

5 Mert bűnei az égig értek, és Isten megemlékezett vétkeiről.

A Corona végjáték. Az igazság a szimbólumok mögött

https://www.pokolafoldon.hu/great-reset/a-vilag-egy-hatalmas-szinhaz

Ha szeretnél egy hosszabb, hosszabb betekintést abba, hogy mi zakatol a vén denevér fejében, ezt érdemes megnézni.

 

Ne várjátok, hogy sok minden igaz legyen belőle, ezen a ponton lehet, hogy csak őrült, és amúgy sem volt soha jó az "igazmondásban". De valószínűleg ez az, ahová "ők" elviszik a dolgokat, szóval fontos.

Itt a szöveg, ha nem akarod megnézni a videót.

Az alábbi megjegyzéseket a Hoover Institution - Kína a téli olimpia előestéjén című panel megnyitóján mondták el: Nehéz döntések a világ demokráciái számára - 2022. január 31-én.

2022 kritikus év lesz a világtörténelemben. Néhány nap múlva Kína - a világ legerősebb tekintélyelvű állama - megkezdi a téli olimpia megrendezését, és - akárcsak Németország 1936-ban - megpróbálja majd a látványosságot arra használni, hogy propagandagyőzelmet arasson a szigorú ellenőrzés rendszerének.

Olyan fontos döntések előtt állunk, vagy azok közelében, amelyek meghatározzák, hogy milyen irányba halad a világ. A német választások már lezajlottak, a francia választásokra 2022 áprilisában kerül sor. Ugyanebben a hónapban a magyar választók - nagy esélyekkel szemben - egy autoriter uralkodót taszíthatnak le a hatalomról. Putyin döntésével együtt, hogy megtámadja-e Ukrajnát, ezek a fejlemények meghatározzák Európa sorsát.

Októberben a kínai 20. pártkongresszus dönt arról, hogy Hszi Csin-ping harmadik alkalommal is pártfőtitkár lehessen-e. Novemberben pedig az Egyesült Államokban tartanak döntő jelentőségű félidős választásokat.

Az éghajlatváltozás továbbra is a világ egyik legfontosabb politikai kihívása marad, de a mai világ domináns geopolitikai jellemzője a két, egymással szöges ellentétben álló kormányzati rendszer közötti eszkalálódó konfliktus. Engedjék meg tehát, hogy a lehető legegyszerűbben meghatározzam a különbséget.

 

 

Egy nyitott társadalomban az állam szerepe az egyén szabadságának védelme. Egy zárt társadalomban az egyén szerepe az, hogy az állam vezetőit szolgálja.

A Nyílt Társadalom Alapítványok alapítójaként nyilvánvalóan a nyílt társadalmak oldalán állok. De a legfontosabb kérdés most az, hogy melyik rendszer fog érvényesülni.

Mindegyiknek megvannak az erősségei és a gyengeségei. A nyitott társadalmak felszabadítják az emberek kreatív és innovatív energiáit, a zárt társadalmak az egypárti állam kezében összpontosítják a hatalmat. Ezek az erősségek. A gyengeségek inkább a helyi és regionális viszonyokra jellemzőek. Például az Európai Unió és tagállamai közötti kapcsolat még mindig alakulóban van. Az EU-nak meg kellene védenie a Tajvant elismerő Litvániát Kína nem hivatalos blokádjától, de vajon meg fogja-e védeni? A nyílt társadalmak győzelme nem vehető biztosra egy olyan világban, amely a katonai agresszió szélén tántorog, mind Ukrajnában, mind Tajvanon.

Biden elnök általában véve helyes politikát követett. Megmondta Putyinnak, hogy Oroszország súlyos árat fog fizetni, ha megtámadja Ukrajnát, de az USA nem fog háborúba menni Ukrajna védelmében. Ha Putyin támad, a legsúlyosabb büntetése a nagyobb transzatlanti együttműködés lesz. Biden nem fog egyoldalú engedményeket tenni, de érdekelt a békés megoldás megtalálásában. A választás Putyinon múlik.

Ugyanakkor Biden világossá tette Hszi Csin-ping számára, hogy ha erőszakot alkalmaz Tajvan ellen, akkor Kínának nemcsak az Egyesült Államokkal, hanem egy nagyobb szövetséggel is szembe kell néznie, amely az AUKUS-ból, azaz Ausztráliából, az Egyesült Királyságból és az Egyesült Államokból, valamint a QUAD-ból, azaz az Egyesült Államokból, Japánból, Ausztráliából és Indiából áll, valamint számos más potenciális szövetségesből, akik még nem kötelezték el magukat teljes mértékben a közös fellépés mellett, például Dél-Korea és a Fülöp-szigetek. Japán az az ország, amely a legteljesebb mértékben elkötelezte magát Tajvan védelme mellett.

Másrészt Hszi Csin-ping kijelentette, hogy eltökélt szándéka, hogy szükség esetén erőszakkal is érvényesítse Kína szuverenitását Tajvan felett. Hatalmas erőforrásokat fordít a fegyverkezésre. Nemrégiben meglepte a világot egy hiperszonikus irányítható rakéta bemutatásával.

Az USA-nak nincs semmi hasonlója, és nem is szándékozik versenyezni vele. Szerintem ez a helyes politika, mert Hszi Csin-ping hiperszonikus vívmánya nem változtatja meg a kölcsönösen biztosított megsemmisítés egyensúlyát, amely megakadályozza, hogy az ellenségek egymást támadják. A rakéta csupán propagandagyőzelem. Mégis, az USA és ellenségei közötti háború egyre valószínűbbé vált, és ezt nem kellemes téma végiggondolni.

Mostanában feltettem magamnak a kérdést, hogyan alakult ki a jelenlegi helyzet? Amikor az 1980-as években belevágtam abba, amit politikai filantrópiának nevezek, az amerikai felsőbbrendűség nem volt kérdéses. Ez már nem így van. Miért?

A válasz részben a technológiai fejlődésben keresendő, amelynek nagy része a mesterséges intelligencián alapul, amely az 1980-as években még gyerekcipőben járt.

 

 

A mesterséges intelligencia fejlődése és a közösségi média és a technológiai platformok térnyerése együtt fejlődött. Ez nagyon nyereséges vállalatokat eredményezett, amelyek olyan erősek lettek, hogy senki sem tud velük versenyezni, de egymással igen. Ezek a vállalatok uralják a globális gazdaságot. Multinacionálisak, és hatókörük a világ minden szegletére kiterjed. Mindannyian meg tudjuk nevezni őket: Facebook, Google, Apple és Amazon. Kínában is vannak hasonló konglomerátumok, de a nevük kevésbé ismert nyugaton.

Ennek a fejlődésnek messzemenő politikai következményei vannak. Kiélezte a Kína és az Egyesült Államok közötti konfliktust, és teljesen új dimenziót adott neki.

Kína nemzeti bajnokká tette technológiai platformjait; az Egyesült Államok ódzkodik ettől, mert aggódik az egyén szabadságára gyakorolt hatásuk miatt. Ezek az eltérő hozzáállások új megvilágításba helyezik az Egyesült Államok és Kína által képviselt két kormányzati rendszer közötti konfliktust.

Elméletileg a mesterséges intelligencia erkölcsileg és etikailag semleges; jóra és rosszra egyaránt használható. A gyakorlatban azonban a hatása aszimmetrikus.

A mesterséges intelligencia különösen jó abban, hogy az elnyomó rezsimeket segítő és a nyílt társadalmakat veszélyeztető ellenőrzési eszközöket hozzon létre. Érdekes módon a koronavírus megerősítette az elnyomó rezsimek előnyét azáltal, hogy legitimálta a személyes adatok nyilvános ellenőrzésre való felhasználását.

Ezekkel az előnyökkel azt gondolhatnánk, hogy Xi Jinping, aki a történelem bármely más uralkodójánál agresszívebben gyűjti a személyes adatokat állampolgárai felügyeletére, biztosan sikeres lesz. Ő minden bizonnyal így gondolja, és sokan hisznek neki. Szeretném elmagyarázni, hogy miért nem ez a helyzet. Ehhez szükség lesz a Kínai Kommunista Párt, azaz a KKP történetének ismertetésére.

A KKP első embere, Mao Zedong, aki a KKP-t uralta, elindította a Nagy Ugrás előreot, amely emberek tízmillióinak halálát okozta. Ezt követte a kulturális forradalom, amely a kulturális és gazdasági elit megkínzásával és meggyilkolásával elpusztította Kína hagyományos kultúráját.

Ebből a zűrzavarból egy új vezető, Deng Xiaoping emelkedett ki, aki felismerte, hogy Kína szánalmasan lemaradt a kapitalista világhoz képest. Az ő mottója az volt, hogy "Rejtsd el az erődet és várd ki az idődet". Meghívta a külföldieket, hogy fektessenek be Kínában, és ez a csodálatos növekedés időszakához vezetett, amely még Xi Jinping 2013-as hatalomra kerülése után is folytatódott.

 

 

Azóta Xi Jinping mindent megtett, hogy lebontsa Deng Xiaoping vívmányait. A Deng alatt létrehozott magáncégeket a KKP ellenőrzése alá vonta, és aláásta azt a dinamizmust, amely korábban jellemezte őket. Ahelyett, hogy hagyta volna virágozni a magánvállalkozásokat, Xi Jinping bevezette saját "kínai álmát", amely két szóban foglalható össze: teljes ellenőrzés. Ennek katasztrofális következményei lettek.

Denggel ellentétben Hszi Csin-ping a kommunizmus elkötelezett híve. Mao Zedong és Vlagyimir Lenin a bálványai. A KKP 100 éves évfordulójának ünnepségén Maónak öltözött, míg a közönség többi része üzleti öltönyben volt.

A Deng által felállított öröklési szabályok szerint Hszi Csin-pingnek 2022-ben kellene lejárnia a hatalomban. De Hszi, Lenin ihletésére, szilárd ellenőrzést szerzett a hadsereg és az elnyomás és a felügyelet minden más intézménye felett. Gondosan megkoreografálta azt a folyamatot, amely Mao Zedong és Deng Xiaoping szintjére emeli őt, és élethosszig tartó uralkodóvá teszi. Ehhez Hszinek át kellett értelmeznie a KKP történetét, hogy megmutassa, hogy az logikusan vezet ahhoz, hogy legalább egy újabb ciklusra kinevezzék.

Hszi Csin-pingnek sok ellensége van. Bár nyilvánosan senki sem szállhat szembe vele, mert ő irányítja a hatalom minden karját, a KKP-n belül olyan éles harc van kialakulóban, hogy az már különböző pártkiadványokban is kifejezésre jutott. Hszit azok támadják, akiket Deng Hsziao-ping eszméi inspiráltak, és nagyobb szerepet szánnak a magánvállalkozásoknak.

Maga Hszi Csin-ping úgy véli, hogy olyan kormányzati rendszert vezet be, amely eredendően jobb, mint a liberális demokrácia. De megfélemlítéssel uralkodik, és senki sem meri elmondani neki azt, amit nem akar hallani. Ennek eredményeképpen nehéz megingatni a hitét, még akkor is, ha a hit és a valóság közötti szakadék egyre szélesedik.

Kína gazdasági válsággal néz szembe, amelynek középpontjában az ingatlanpiac áll, amely Hszi Csin-ping 2013-as hatalomra kerülése óta a növekedés fő motorja volt.

Az ingatlanboom alapjául szolgáló modell fenntarthatatlan. A lakásokat vásárló embereknek már azelőtt el kell kezdeniük fizetni a lakásokért, hogy azok megépülnének. A rendszer tehát hitelre épül. A helyi önkormányzatok bevételeik nagy részét a földek egyre emelkedő áron történő eladásából szerzik.

 

 

Végül az áraknak túl kellett emelkedniük azon a szinten, amit az átlagemberek megengedhetnek maguknak. Ez 2021 közepén történt meg. Addigra a boom egészségtelen méretűre nőtt. A gazdaság közel 30%-át tette ki, és egyre nagyobb mennyiségű hitelt emésztett fel.

A fokozatos gyorsulás után az ingatlanpiaci fellendülés robbanásszerűen ért véget. A lakóterületek árai 2021 júniusában több mint 30%-kal voltak magasabbak, mint egy évvel korábban. A hatóságok megpróbálták lassítani az ütemet, és utasították a bankokat, hogy ne növeljék a lakóingatlanok hitelezését.

Az utasítás a szándékkal ellentétes hatást váltott ki. Megnehezítette, hogy a legnagyobb és legnagyobb tőkeáttétellel rendelkező fejlesztő, az Evergrande teljesítse kötelezettségeit. A ki nem fizetett alvállalkozók abbahagyták a munkát, és a lakásokat vásárló emberek aggódni kezdtek, hogy talán soha nem kapják meg a lakásokat, amelyekért fizettek.

Amikor szeptemberben megkezdődött a fő értékesítési szezon, sokkal több volt az eladó, mint a vevő. Egy ideig alig volt tranzakció a meghirdetett árakon, de mára mind a telkek, mind a lakások árai kezdenek csökkenni. Ez sokakat azok közül, akik megtakarításaik nagy részét ingatlanokba fektették, Hszi Csin-ping ellen fordít.

Az Evergrande jelenleg csődeljárás alatt áll, és más fejlesztők is hasonló sorsra jutottak. Az Evergrande hitelezői harcba kezdtek azért, hogy javítsák helyzetüket a csődeljárási osztalék folyósításában. A bíróságok átvették az irányítást, és első lépésük az volt, hogy megvédjék a mintegy 70 millió vendégmunkást foglalkoztató alvállalkozókat.

Még nem tudni, hogy a hatóságok hogyan kezelik majd a válságot. Lehet, hogy túl sokáig halogatták a kezelését, mert az emberek bizalma mostanra megrendült. Hszi Csin-pingnek számos eszköz áll rendelkezésére a bizalom helyreállítására - a kérdés az, hogy megfelelően fogja-e használni őket. Véleményem szerint 2022 második negyedéve fogja megmutatni, hogy sikerült-e neki. A jelenlegi helyzet nem tűnik biztatónak Xi számára.

Az ingatlanokhoz szorosan kapcsolódva Kína komoly demográfiai problémával is szembesül. A születési ráta sokkal alacsonyabb, mint a közzétett adatok mutatják. Szakértők számításai szerint a tényleges népesség mintegy 130 millióval alacsonyabb, mint a hivatalos 1,4 milliárdos adat. Ez nem széles körben ismert, de súlyosbítja az ingatlanválságot, munkaerőhiányt, költségvetési feszültséget és a gazdaság lassulását eredményezi.

Hszi Csin-ping az oltóanyagokkal is komoly problémákba ütközött. A kínai vakcinákat a Wuhan-változat kezelésére tervezték, de a világ most más változatokkal küzd, először a Delta, most pedig az Omicron változattal. Hszi Csin-ping ezt nem ismerhette el, miközben arra vár, hogy kinevezzék egy harmadik ciklusra. Ezt bűnös titokként rejtegeti a kínai nép elől.

Xi Jinping most már csak annyit tehet, hogy "nulla Covid" politikát vezet be. Ez súlyos zárlatokat jelent a járvány legkisebb jelére, de ez negatívan hat a gazdasági tevékenységre. Emellett súlyos nehézségeket okoz az embereknek, akiket azonnal karanténba zárnak, bárhol is vannak, és panaszaikat nem lehet elhallgattatni.

Az omikron azzal fenyeget, hogy Hszi Csin-ping vesztét okozza. Sokkal fertőzőbb, mint bármelyik korábbi változata, bár sokkal kevésbé káros mindazok számára, akiket megfelelően beoltottak. A kínaiakat azonban csak a wuhani változat ellen oltották be, és Xi Jinping bűnös titkára minden bizonnyal a téli olimpia alatt vagy hamarosan utána derül fény.

 

 

Az Omicron főként Tianjin kikötővároson keresztül jutott be Kínába, amely 30 perc alatt elérhető Pekingtől nagysebességű vasúttal. Mostanra egyre több kínai városban is elterjedt. Már nincs ellenőrzés alatt.

Mivel a téli olimpia Hszi Csin-ping presztízsprojektje, a kormányzat hihetetlen erőfeszítéseket tesz a siker érdekében. A versenyzőket hermetikusan elzárják a helyi lakosságtól, de az esemény után nincs értelme folytatni az erőfeszítéseket. Az egész városra kiterjedő lezárások nem valószínű, hogy működnének egy olyan fertőző változat ellen, mint az Omicron. Ez nyilvánvaló Hongkongban, ahol az Omicron járvány egyre súlyosabbnak tűnik. A nulla kovidózis költségei azonban napról napra nőnek, mivel a város el van szigetelve a világ többi részétől, sőt még Kínától is. Hongkong rávilágít arra a szélesebb körű kihívásra, amelyet az Omicron jelent Xi Jinping számára.

Megpróbált teljes ellenőrzést bevezetni, de kudarcot vallott. Tekintettel a KKP-n belüli erős ellenállásra, Xi Jinping gondosan koreografált felemelése Mao Zedong és Deng Xiaoping szintjére talán soha nem fog megtörténni.

Remélhető, hogy Hszi Csin-ping helyére egy otthon kevésbé elnyomó, külföldön pedig békésebb ember kerül. Ezzel megszűnne a legnagyobb fenyegetés, amellyel a nyitott társadalmaknak ma szembe kell nézniük, és minden tőlük telhetőt meg kell tenniük annak érdekében, hogy Kínát a kívánt irányba való elmozdulásra ösztönözzék.

Köszönöm.


KÖVETKEZTETÉSEM: Nem tudja manipulálni a kínai választásokat, nem tudja manipulálni Kínát pénzügyileg, egyáltalán nem tudja befolyásolni Kínát, ezért őrült. Soha nem szokott így előbújni a burokból, nyilvánvalóan dühös. Tanácstalan. Nem tud bánni a kínaiakkal. Ott NEM lesz "MOVMIENTO NARANJA" (színes mozgalom). És ami még rosszabb? Az amerikaiak, európaiak és kanadaiak annyira ki vannak akadva a saját kormányaikra, nagyrészt SOROS beavatkozásai miatt, hogy nem maradt semmi, amivel gyűlölhetnék Kínát, NAGY az esélye, hogy a Soros által már átvert emberek támogatni fogják a háborút az egyetlen nagy országgal, amellyel kudarcot vallott. Úgy néz ki, hogy ez a vén csirkefogó kifogyott.

https://www.pokolafoldon.hu/blog/jackpot-george-soros-24-perces-nyilatkozata-a-sajat-weboldalarol

Ausztria, alkotmánybírói mattot adnak az Osztrák kormánynak?

Vége Ausztriában a Covidizmusnak? Prof. dr. Andreas Hauer alkotmánybíró nevéhez fűződik ez a vizsgálat. https://t.me/ehrlichalexander/395 Eredeti Facebook poszt amelyet felolvastam, Bíró Éva megfogalmazásában : https://www.facebook.com/eva.sebestye... Az eredeti cikk, forrás hivatkozása: https://reitschuster.de/post/game-ove... A level eredeti tartalma: https://chrisveber.blogspot.com/2022/....