2021. december 25., szombat

Lehetséges Statáriumi helyzet Romániában

Eredeti videót kozzè tette: Őrálló

https://odysee.com/@%C5%90r%C3%A1ll%C3%B3:1/119435440_612060280060541_7214554363896703259_n:3

Dr. Lee Merritt: a tüskefehérje és a vakcina, mind biológiai fegyverek

Dr. Lee Merritt, akivel Stella Inmanuel készített interjút, azt mondja, hogy szinte mindenről hazudtak nekünk, ezzel félelmet és zavart keltve. A koronavírus csak ürügy a génterápiára és az agykontrollra, és azt állítja, hogy a tüskefehérje és a vakcina biológiai fegyverek..

Freudi elszólás? Dr. Rochelle Walensky, a CDC munkatársa, amikor a bekövetkezett halálesetekről kérdezték, helyesbíteni és visszakozni volt kénytelen, mivel spontán elismerte, hogy ezek oltóanyag okozta halálesetek.

Dr. Viviane Brunet: A WHO az új, Marburg-vírussal fenyegetőzik

Dr. Viviane Brunet leleplezi, hogy minden oltásellenes szakértőt cenzúráznak. És elítéli az ördögi tervet, a szabadalmakat, az oltóanyagokat, a Covid- útlevelet, és azt, hogy most egy új, még veszélyesebb vírussal, a Marburggal fenyegetőznek.

Hírességek a vakcinák ellen. VI. rész

SÜRGŐS FELHÍVÁS! Kérjük, hogy valamennyiünk érdekében a lehető legszélesebb körben terjesszék ezeket a videókat családtagjaik és ismerőseik között, mert súlyos veszélyben vagyunk egy orvosi-társadalmi zsarnokság uralma alatt, melynek célja, hogy elpusztítsa az emberiséget.

Számos, különböző területeken tevékenykedő híresség, nyíltan és bátran vállalja, hogy nem oltatja be magát, és hogy miért ellenzi a Covid vakcinákat. Laura Ingraham, Rick Nicholls, Gerard Rennick szenátor és mások.

Gerald Grosz: A kormány hazudott az embereknek és becsapta őket

Gerald Grosz osztrák író és volt politikus elítéli a kormányt, mert az hazudott és becsapta polgárait. Becsapta őket a kötelező tesztekkel, a bezárásokkal, a védőoltásokkal... Egy hazugsághoz mindig ketten kellenek: az egyik hazudik, a másik pedig hagyja, hogy hazudjanak neki. Továbbra is azt hinni, hogy a politikusok becsületesek, ez már a hanyagság határát súrolja.

Bíróságok Antikrisztuskövető Sátánfatty Biden oltási parancsa ellen

Jótanácsok leendő diktátoroknak

A Covid-modellezők vad „forgatókönyvekről” fantáziálnak, amelyekben naponta ezrek halnak meg az Omicron miatt, pedig ez csak egy újabb enyhe megfázás

 

A Spectator szerkesztője, Fraser Nelson nemrégiben eszmecserét folytatott Graham Medley-vel, a Sage Modeling egyik bizottságának, az SPI-M-nek az elnökével, aki meglehetősen borús kilátásokkal állt elő a Wuhan koronavírus (Covid-19) "Omicron" (Moronic) változatával kapcsolatban.

Kiderült, hogy a Sage csak a legrosszabb forgatókönyveket dobja ki, beleértve a Moronic-ot is, amelyek megkerülik a pozitív kimenetel minden lehetőségét, mert a politikusok ezt várják el, hogy még több fasizmust erőltethessenek.

Nelson elmagyarázza, hogy a Sage legutóbbi dokumentumai a Moronic okozta napi 200-6000 halálesettel számolnak, a bevezetett korlátozások mértékétől függően. A Sage szerint nincs olyan forgatókönyv, amelyben a Moronic nem rosszabb, mint a nátha, és Nelson tudni akarja, hogy miért csak a Fauci influenza legújabb törzse a végzet és a sötétség.

Kiderül, hogy a legtöbb ember, aki részt vesz a járvány terjesztésében, csak feltételezi, a semmire alapozva, hogy a Moronic miatt az emberek holtan fognak az utcákon hullani, hacsak nem lesznek további zárlatok és maszkokra vonatkozó előírások. A tényleges bizonyítékok ezzel szemben azt mutatják, hogy a Moronic alapvetően csak a szezonális nátha.

"A Sage legutóbbi papírfecnije - a napi 6000 haláleset - "forgatókönyvekre" utal, nem pedig előrejelzésekre" - írja Nelson. "Medley professzor hangsúlyozza a különbséget: azt mondani, hogy valami megtörténhet, nem azt jelenti, hogy reális esély van rá. De akkor miért tesznek közzé a Sage modellezői egyes forgatókönyveket és miért nem másokat?"

 

A hatalom rossz híreket akar (még ha hamisak is), hogy még több zsarnokságot tudjon bevezetni, elrejteni a vakcinák mellékhatásait...
Hogy megpróbáljon a végére járni a dolognak, Nelson a Twitteren felvette Medley-t. Nyomást gyakorolt rá, hogy miért nem a legjobb forgatókönyvvel állt elő soha a Sage, amire Medley azt válaszolta, hogy az establishment nem akar jó híreket, mert az nem "támogatja a döntést" - vagyis a dolgok gyorsan visszatérnének a normális kerékvágásba, amit a politikusok nem akarnak.

"A lényeg, amit nem vesznek észre, hogy ezek a forgatókönyvek nem előrejelzések" - tweetelte Medley. "Nem tudjuk megjósolni, hogy az emberek mit fognak tenni karácsonykor (sokan maguk is "bizonytalanok"). A döntés alátámasztására készültek, hogy illusztrálják a lehetőségeket és a bizonytalanságot".

Amikor Nelson válaszolt, és megkérdezte, hogy Sage miért nem vette fel a JP Morgan alacsonyabb virulenciára vonatkozó forgatókönyvét, "tekintve, hogy ez egy nagyon is valószínű opció, amely masszívan megváltoztatja a kilátásokat", Medley képtelen volt felfogni, hogy ez hogyan használna bármilyen módon a politikusoknak abban, hogy több korlátozást kényszerítsenek a tömegekre.

"Mi értelme lenne ennek?" kérdezte Medley, nem értve, hogy a jó hír hogyan segítene a politikusokat arra irányítani, hogy visszavegyenek az összes zsarnokságból, és hagyják az embereket, hogy csak éljék már az életüket. "Nem gúnyos kérdés - őszintén tudni szeretném, hogy szerinted mit tanulnának a döntéshozók ebből a forgatókönyvből."

 

Nelson a nyilvánvalóval válaszolt: a politikusok egy pozitív forgatókönyv alapján megtanulnák, hogy a zárlatok, a maszkmandátumok és az oltások előírása nevetséges, és csak kárt okoz a gazdaságnak és a társadalomnak egyaránt. Ezután megkérdezte Medley-t, hogy szerinte miért nem szabad kizárni egy kevésbé riasztó forgatókönyvet.

"Te tudod a választ" - vágott vissza Medley arrogánsan. "Ezt írja az újság. Ha valaki húz egy vonalat egy grafikonon, az nem ad hozzá további információt. A döntéshozókat általában csak olyan helyzetek érdeklik, amikor döntéseket kell hozni".

Medley még mindig képtelen volt felfogni, hogy a semmittevés mellett dönteni még mindig döntésnek számít, ezért még több választ kapott Nelsontól, aki megpróbálta ezt Medley vastag koponyájába sulykolni, sikertelenül.

"Tehát kizárólag olyan rossz kimeneteleket modellezel, amelyek korlátozást igényelnek, és kihagyod az éppen olyan valószínű kimeneteleket, amelyek nem igényelnének korlátozást?" Nelson tovább kérdezte Medley-t, csak hogy ugyanazokat az előre programozott válaszokat kapja. Úgy tűnik, hogy a plandémia terjesztői soha nem akarják, hogy a zsarnokság véget érjen, ezért a Moronicról vagy bármelyik nap megjelenő új bűnbakról kitalált végtelen rossz hírek.

https://www.pokolafoldon.hu/pandemia/a-covid-modellezok-vad-forgatokonyvekrol-fantazialnak-amelyekben-naponta-ezrek-halnak-meg-az-omicron-miatt-pedig-ez-csak-egy-ujabb-enyhe-megfazas

KIMÉRIKUS SPIKE FEHÉRJE; A SZELEKTÍV DEPOPULÁCIÓS MÓDSZER ESZKÖZE!

 

Kérem, olvassák el ezt a jelentést teljes figyelmükkel, ha nem akarják, hogy egy betegség megöljön, oltva vagy sem, mindenkit, kivéve a Moderna hamarosan gyártandó, "Multi Variant Efficient" mRNS-t kapott embereket!

Hogyan lehet egy kiméra mRNS szekvenciát, amely egy soha nem létező új fehérjét kódolna, egy oltóanyagban használni, ha nincs valós életbeli referencia vírusfehérje, amellyel összehasonlítható lenne? Anélkül, hogy a tudósok bármi szokatlant látnának a használt mRNS-szekvenciában, hogyan lehet egy másik immunizációt adni a vírus sokkal halálosabb változata ellen? Hogyan lehetne megteremteni a szükséges logikai okokat egy mRNS vakcina előállításához egy létrehozott, de nem kibocsátott vírus (nevezzük el "Omegának") genetikai szekvenciájával anélkül, hogy tudományos vizsgálat alatt gyanús lenne? Egy kissé eltérő mRNS genetikai kód egy kissé eltérő fehérjét hozna létre, amely eltérő immunizációt biztosíthatna! Az előállított oltóanyag, az új kiméra fehérje még szélesebb körű immunizációt is adhatna, és ezt könnyen felhasználhatnák egy jövőbeli globális biológiai támadás során, egy csavaros, átgondolatlan módon; "Másik védelmet adva", titokban, egy valódi halálos kórokozó ellen. Egy másik immunitás egy ugyanolyan családba tartozó, de sokkal halálosabb mesterséges vírus ellen a Sars Cov 2 mellett!

Csak a tervezett számú emberek minden országban, egy "Multi Valent mRNS vakcina" használatával, majd a jövőben, a Vírus halálos változatának felszabadításával és a lakosság többségének kiirtásával, akik nem kapták meg EZT a Védelmet" az mRNS technológia használatával!

A Moderna közleménye szerint három lehetőségen gondolkodnak az Omicron ellen, de a fent említett terv szerint, látni fogjátok, hogy végül nem ezek mellett a lehetőségek mellett döntenek, hanem egy új Multi Valent hatékony vakcina előállítása mellett! Mert ennek a Multi Valent mRNS-nek a genetikai szekvenciája a meglévő variánsok Spike fehérjék genetikai kódjainak kiválasztott részeiből lesz felépítve. Ami azt jelenti, hogy kódolni tudják a kívánt fehérjeszerkezetet bármelyik Corona vírusfajtából, hivatalosan! Még ha a Szekvenciát ellenőrzik is, akkor is csak a Vírus Béta, Delta, Omicron változataiból vett részekből felépített Szekvencia lenne. Ezért van szükség arra, hogy néhány havonta mutációkat adjanak ki, amíg az összes szükséges darab (mutált Szekvencia részek) kint van, hogy referenciaként és/vagy okkal lehessen használni.
Minden kiadott variánsnak tartalmaznia kell a szükséges mutált részeket, hogy a Multi Valent mRNS-ben felhasználható legyen, amely kódolja a jövő fehérjét, az eredeti Vírust!

 

 

Az ok, amiért az mRNS technológiát széles körben kezdték el használni ebben a Pandémiában, az lehet, hogy azért, mert csak ezzel a technológiával lehetséges az embereket titokban immunizálni bármelyik variáns ellen, azáltal, hogy a Multivalens Vakcina mRNS szekvenciájában felhasználják AZOK a változatok Genetikai Szekvenciájának részeit. A vakcinák előállításának klasszikus módja (amely gyengített Vírus vagy Vírus komponensek felhasználásához szükséges) nem használható egy újabb rejtett immunizáció beadására, mert a jövőben kibocsátandó, még nem forgalomban lévő, halálos Vírus komponensekkel történő vakcina előállítása a tudósok számára látható lett volna! Az mRNS vakcina előállításához NEM használtak Vírust vagy Vírus komponenseket!

Ha a Moderna oltottjain kívül mindenki más megbetegedne és meghalna a közeljövőben: a 60 év feletti, súlyos egészségügyi problémákkal és fogyatékossággal élő emberek többsége, a kormányok kritikus helyzetben lévő politikai, védelmi és igazságügyi személyzete több mint 150 országban (ahol a Moderna bejelentette, hogy a jövő év második felétől oltóanyagot fog árulni) nem élné túl, mert a legtöbbjüket már nem érné el a Moderna az Egészségügyi Világszervezet kiemelt oltási csoportjai miatt. A túlélők többnyire egyszerű, 60 év alatti, viszonylag egészséges, munkásosztálybeli emberek lennének.

Minden országban a túlélők tervezett számát az adott országba eladandó dózisok számának ellenőrzésével határoznák meg! Az olyan hatalmon lévő országok, mint Kína, Oroszország, Irak, Irán, Törökország, Észak-Korea, amelyek nem kapnak Modernát, teljesen eltörlésre kerülnének! Izrael és a Vatikán, amely csak Pfizer BionTech, kell találni egy okot, és elkezdi használni az új változat hatékony Moderna mRNS vakcina 2022-ben.

Ez a Moderna és Izrael hivatalos megállapodása
https://investors.modernatx.com/news/news-details/2021/Moderna-Announces-New-Supply-Agreement-with-Israel-for-2022-04-20-2021/default.aspx
A WHO prioritási csoportjai a világ népességét kor- és egészségi állapot szerinti csoportokra osztották - ez biztosítja, hogy a kívánt oltóanyagok a megcélzott népesség oltási idején érjenek el, NEM korábban!

Dr. Ralph Baric több mint 35 éve kísérletezik a Corona vírusokkal, hogy megpróbálja létrehozni a vírus halálosabb változatait és megszerezni a genetikai szekvenciáikat a "Gain of Function" nevű program nevében. Hivatalos feladata az volt, hogy halálos mutációkat hozzon létre, mielőtt a mutáció a természetben bekövetkezne. Csak azért, hogy felkészült legyen! Minden tanulmányát a kormány támogatta. A Gain of Function tanulmányok során Baric és csapata talán sikerrel teljesítette a feladatát, és elsőként egy halálos, Omega vírust fejlesztett ki. Genetikailag úgy tervezték meg, hogy ne mutálódjon tovább, így nem lesz ellenálló és nem törli ki az egész emberiséget hosszú tünetmentes lappangási idővel.

 

 

Az emberek megfertőznék egymást anélkül, hogy tudnák, hogy már betegek. Ezután az Omega vírus más egyszerű változatait kellett létrehozni, kezdve az Omikronnal, majd a Deltával, aztán a Bétával, az Alfával és a végén a Sars Cov 2 változatával (teljesen fordított sorrendben, mint az időbeli sorrend felszabadítása), oly módon, hogy mindegyik változat genetikai szekvenciája közös volt az Omega változatéval. A legegyszerűbb változatot, a SARSCOV2-t azért kellett kiadni, hogy okot adjon a globális vakcinázásra. A kívánt fehérjét a Moderna következő Multi Variant hatékony vakcinájában a kiadott változatok mutált részeinek felhasználásával kódolják majd!

A DARPA Thor programjának és Francis Collins Nemzeti Egészségügyi Intézetek (NIH) által finanszírozott Humán Genom programjának adatai és eredményei alapján Baric úr könnyen megtervezhetett volna egy olyan halálos kórokozót, amely a genetikai különbségektől függetlenül minden emberi védekezési mechanizmust képes elkerülni, és megszerezte a génszekvenciákat. Képzelje el, ha Ön lenne az, aki egy ilyen részletes tervvel rendelkezik a szelektív elnéptelenedésről, nem hozna létre MINDEN DIVERZIÓT, ami szükséges ennek leplezéséhez azáltal, hogy az embereket lefoglalja az adott okok elleni küzdelemmel, mint például: a halálozási arány növekedése, a kényszeroltások, mellékhatások, gazdasági küzdelmek, korlátozások (zöld bizonyítvány, kötelező maszk, társadalmi távolságtartás), naponta keringő, irányított pro és anti médiahírek.

Egy ilyen terv célja nem az lenne, hogy életben tartsa az összes Moderna oltott embert! Még kevésbé gyanús, ha a Moderna oltott emberek egy része szenved a mellékhatásoktól. Ha valaki valahogyan beszélne erről a tervről, az emberek azonnal azzal reagálnának, hogy "de hát a Moderna elleni oltással beoltott emberek közül néhányan károsodnak, sőt, meg is halnak". Ez további garanciát jelent arra, hogy senki sem hallgatna rájuk, ha a valódi terv nyilvánosságra kerülne. A médián keresztül manipulálják az embereket, hogy azt gondolják, hogy ez "csak egy újabb összeesküvés", anélkül, hogy ellenőriznék a tényeket!

A munka, az oktatás, a nemzetközi utazások és a társadalmi tevékenységek okkal kikényszerített oltási szabályozása leginkább a 60 év alattiakat fogja arra kényszeríteni, hogy beoltassák magukat. A különböző korú és egészségi állapotú emberek különböző márkájú oltóanyagokat használva könnyen felhasználható egy biológiai fegyver bevetésére a jövőben, mivel csak néhány embernek ad immunitást egy halálos kórokozóval szemben.

A jövőben csak azok a KALKULÁLT számú emberek maradnának életben, akik megkapták AZT a genetikai kódot, amikor a betegséget a szabadba engednék!

 

 

A megoldás az, hogy a tudósok és az orvosok hivatalosan követelik, hogy ne használjanak semmilyen kiméra mRNS szekvenciát, amely egy soha nem létező új fehérjét kódolna, és nincs valós referencia vírusfehérje, amellyel összehasonlítható lenne!

Mindenkit tájékoztatni kell az mRNS használatának lehetőségéről a leírt módszerben. Ez az egyetlen módja annak, hogy ez a szörnyű lehetőség ne váljon valósággá! Még ha a "Multi Variant Efficient" mRNS szekvencia részek külön-külön Béta, Delta, Omicron referenciával lesznek is ellátva, a teljes szekvencia egy teljesen új formájú Fehérjét kódolna!

Ez az a mód, hogy a kódolt Fehérje (tervezett) végleges szerkezete és vagy alakja újabb immunizációt ad-e, azt egyetlen tudós sem tudhatná, amíg az Omega változat elterjedése meg nem történik!

Kapcsolódó linkek A Moderna új Omicron elleni vakcina jelölteket jelentett be. Meglátják, hogy a Multi Valent oltóanyagot fogják kiválasztani, végül!
https://investors.modernatx.com/news-releases/news-release-details/moderna-announces-strategy-address-omicron-b11529-sars-cov-2

Baric professzor önéletrajza, lásd a Corona vírusokkal kapcsolatos eredményeit.
https://media-speakerfile-pre.s3.amazonaws.com/documents/cc4e5e5d442320c20c7f76a0c3cadce51445358867.pdf

A Moderna vállalat közös vállalati befektetései
https://www.fiercebiotech.com/r-d/moderna-s-top-scientist-steps-down-amid-a-billion-dollar-r-d-push

2013-ban a DARPA 25 millió dollárig terjedő támogatást ítél oda a Moderna Therapeuticsnak.
https://investors.modernatx.com/news-releases/news-release-details/darpa-awards-moderna-therapeutics-grant-25-million-develop

A DARPA 56 millió dollárt ítél meg a Modernának mRNS vakcinák előállítására.
https://investors.modernatx.com/news-releases/news-release-details/darpa-awards-moderna-56-million-enable-small-scale-rapid-mobile

2016-ban a Bill & Melinda Gates Alapítvány 20 millió dolláros hozzájárulást nyújt a Moderna számára mRNS vakcinák előállításához.
https://www.modernatx.com/ecosystem/strategic-collaborators/foundations-advancing-mrna-science-and-research

A Moderna még csak nem is válaszol Afrika oltóanyag-igényeire.
https://www.theglobeandmail.com/world/article-vaccine-supplies-for-africa-dwindling-as-moderna-opts-out/

Pan Corona vírus elleni vakcina
https://sph.unc.edu/sph-news/new-universal-vaccine-effectively-targets-coronaviruses/

A DARPA gazdaszervezetek ellenálló képességét szolgáló technológiái
https://www.darpa.mil/news-events/2015-03-31

Humán genom projektek
https://www.genome.gov/human-genome-project

https://wethepundit.com/speech-about-vaccine-magnetic-nanoparticles-in-1995-26-years-ago/

https://www.pokolafoldon.hu/pandemia/kimerikus-spike-feherje-a-szelektiv-depopulacios-modszer-eszkoze-visszaepitett-jobb-kiegeszites

Izrael: A Covid vakcina áldozatai felemelik a hangjukat

Izraelt mindig úgy mutatják be nekünk a médiában, mint a világjárvány elleni védekezés úttörőjét. Az ország gyorsabban és korábban oltott, mint bárki más. A digitális "zöld útlevelet" már 2021 februárjában bevezették. Ez azt jelenti, hogy Izrael állampolgárai a közélet számos területére csak az oltás vagy a gyógyulás igazolásával léphetnek be. Sokan beoltatták magukat, hogy újra színházba vagy moziba mehessenek. Sokaknak szüksége volt az oltásra ahhoz, hogy egyáltalán munkába mehessenek. Sokan nem tudtak ellenállni a nyilvános nyomásnak, mert a társadalom terroristának tekintette őket, és gyűlöletet szítottak ellenük. A politikusok és a média ezt az állami akciót a Covid-válság elleni küzdelem sikereként propagálják. A közösségi hálózatokban azonban más kép rajzolódik ki erről az oltási kampányról. Emberek ezrei számolnak be az oltás súlyos mellékhatásairól, akár halálról is. A nyilvánosság erről semmit sem hall. Izraelben nincs hivatalos jelentési központ az oltás mellékhatásaira vonatkozóan, amelyhez az érintettek fordulhatnának. Az állam magára hagyja őket. Ez aggasztotta a kétgyermekes anyát, Avital Livnyt, mivel őt és gyermekeit is be kell oltani. Elkezdte megkeresni ezeket az oltáskárosodott embereket, és nyilvánosságra hozta szenvedéseiket. Talált 40 bátor embert, akik hajlandóak voltak megmutatni az arcukat, és elmondani, mit tapasztaltak az oltások után. Ennek eredménye egy mélyen megindító egyórás film lett "Vallomások Projekt" címmel. A filmben most mindenki láthatja, hogy az oltásoknak milyen drámai hatásai vannak. A https://www.vaxtestimonies.org/hu/ weboldalon Livny asszony további tanúvallomásokat gyűjt, és azt mondja: "Projektünkkel platformot szeretnénk nyújtani mindazoknak, akiket a Covid-19-oltás károsított. Biztosítani akarjuk, hogy a hangjukat meghallják. Mert a fő média nem hallgatja meg őket. Ezúton szeretnénk bátorítani titeket, hogy mondjátok el a történeteiteket - nem vagytok egyedül!"

ettől Inc. rw.

Források/Linkek: „Vallomások Projekt“ című film https://www.vaxtestimonies.org/hu/
Izrael úttörő szerepet játszik a világjárvány elleni védekezésben https://www.welt.de/politik/ausland/plus233992872/Israel-Der-Fluch-das-Labor-der-Welt-zu-sein.html
Avital Livny a Koronavírus Vizsgálóbizottságban https://www.bitchute.com/video/irT3EhzH3f8m