A Spectator szerkesztője, Fraser Nelson nemrégiben eszmecserét folytatott Graham Medley-vel, a Sage Modeling egyik bizottságának, az SPI-M-nek az elnökével, aki meglehetősen borús kilátásokkal állt elő a Wuhan koronavírus (Covid-19) "Omicron" (Moronic) változatával kapcsolatban.

Kiderült, hogy a Sage csak a legrosszabb forgatókönyveket dobja ki, beleértve a Moronic-ot is, amelyek megkerülik a pozitív kimenetel minden lehetőségét, mert a politikusok ezt várják el, hogy még több fasizmust erőltethessenek.

Nelson elmagyarázza, hogy a Sage legutóbbi dokumentumai a Moronic okozta napi 200-6000 halálesettel számolnak, a bevezetett korlátozások mértékétől függően. A Sage szerint nincs olyan forgatókönyv, amelyben a Moronic nem rosszabb, mint a nátha, és Nelson tudni akarja, hogy miért csak a Fauci influenza legújabb törzse a végzet és a sötétség.

Kiderül, hogy a legtöbb ember, aki részt vesz a járvány terjesztésében, csak feltételezi, a semmire alapozva, hogy a Moronic miatt az emberek holtan fognak az utcákon hullani, hacsak nem lesznek további zárlatok és maszkokra vonatkozó előírások. A tényleges bizonyítékok ezzel szemben azt mutatják, hogy a Moronic alapvetően csak a szezonális nátha.

"A Sage legutóbbi papírfecnije - a napi 6000 haláleset - "forgatókönyvekre" utal, nem pedig előrejelzésekre" - írja Nelson. "Medley professzor hangsúlyozza a különbséget: azt mondani, hogy valami megtörténhet, nem azt jelenti, hogy reális esély van rá. De akkor miért tesznek közzé a Sage modellezői egyes forgatókönyveket és miért nem másokat?"

 

A hatalom rossz híreket akar (még ha hamisak is), hogy még több zsarnokságot tudjon bevezetni, elrejteni a vakcinák mellékhatásait...
Hogy megpróbáljon a végére járni a dolognak, Nelson a Twitteren felvette Medley-t. Nyomást gyakorolt rá, hogy miért nem a legjobb forgatókönyvvel állt elő soha a Sage, amire Medley azt válaszolta, hogy az establishment nem akar jó híreket, mert az nem "támogatja a döntést" - vagyis a dolgok gyorsan visszatérnének a normális kerékvágásba, amit a politikusok nem akarnak.

"A lényeg, amit nem vesznek észre, hogy ezek a forgatókönyvek nem előrejelzések" - tweetelte Medley. "Nem tudjuk megjósolni, hogy az emberek mit fognak tenni karácsonykor (sokan maguk is "bizonytalanok"). A döntés alátámasztására készültek, hogy illusztrálják a lehetőségeket és a bizonytalanságot".

Amikor Nelson válaszolt, és megkérdezte, hogy Sage miért nem vette fel a JP Morgan alacsonyabb virulenciára vonatkozó forgatókönyvét, "tekintve, hogy ez egy nagyon is valószínű opció, amely masszívan megváltoztatja a kilátásokat", Medley képtelen volt felfogni, hogy ez hogyan használna bármilyen módon a politikusoknak abban, hogy több korlátozást kényszerítsenek a tömegekre.

"Mi értelme lenne ennek?" kérdezte Medley, nem értve, hogy a jó hír hogyan segítene a politikusokat arra irányítani, hogy visszavegyenek az összes zsarnokságból, és hagyják az embereket, hogy csak éljék már az életüket. "Nem gúnyos kérdés - őszintén tudni szeretném, hogy szerinted mit tanulnának a döntéshozók ebből a forgatókönyvből."

 

Nelson a nyilvánvalóval válaszolt: a politikusok egy pozitív forgatókönyv alapján megtanulnák, hogy a zárlatok, a maszkmandátumok és az oltások előírása nevetséges, és csak kárt okoz a gazdaságnak és a társadalomnak egyaránt. Ezután megkérdezte Medley-t, hogy szerinte miért nem szabad kizárni egy kevésbé riasztó forgatókönyvet.

"Te tudod a választ" - vágott vissza Medley arrogánsan. "Ezt írja az újság. Ha valaki húz egy vonalat egy grafikonon, az nem ad hozzá további információt. A döntéshozókat általában csak olyan helyzetek érdeklik, amikor döntéseket kell hozni".

Medley még mindig képtelen volt felfogni, hogy a semmittevés mellett dönteni még mindig döntésnek számít, ezért még több választ kapott Nelsontól, aki megpróbálta ezt Medley vastag koponyájába sulykolni, sikertelenül.

"Tehát kizárólag olyan rossz kimeneteleket modellezel, amelyek korlátozást igényelnek, és kihagyod az éppen olyan valószínű kimeneteleket, amelyek nem igényelnének korlátozást?" Nelson tovább kérdezte Medley-t, csak hogy ugyanazokat az előre programozott válaszokat kapja. Úgy tűnik, hogy a plandémia terjesztői soha nem akarják, hogy a zsarnokság véget érjen, ezért a Moronicról vagy bármelyik nap megjelenő új bűnbakról kitalált végtelen rossz hírek.

https://www.pokolafoldon.hu/pandemia/a-covid-modellezok-vad-forgatokonyvekrol-fantazialnak-amelyekben-naponta-ezrek-halnak-meg-az-omicron-miatt-pedig-ez-csak-egy-ujabb-enyhe-megfazas