Ez nem történhet meg, ha nem szándékos.

Japán felfedezte:

1. Rózsaszínű cuccot tartalmazó lövések.

2. Fekete anyagot tartalmazó lövések.

3. Fényes, fémes, mágneses anyagot tartalmazó lövések.

És ez nem csak néhány lövés volt, hanem millióknak volt MINDEN PROBLÉMA. Ez azt jelenti, hogy nem volt probléma.

Láttam és figyelmen kívül hagytam "valaki, aki a pfizernek dolgozik" hozzászólását, aki azt mondta, hogy 10 különböző változata volt az injekcióknak, amelyek mindegyikét úgy tervezték, hogy valami mást tegyenek a befogadóval. Ha azonban Japán három különböző "szennyeződést" talált a pfizer injekcióban, és minden egyes eseményben több ezer injekciós üveg érintett, akkor talán az a bejegyzés pontos volt, mert ez nem történhet meg egy gyárban, ha nem szándékos, és egyetlen személy sem tudna kézzel ennyi injekciós üveget szennyezni. Az az alkalmazott azt mondta, hogy a 10 lehetőség közül az egyik sóoldat volt. Ez azt jelentené, hogy Japán a 10 változatból 4-et fedezett fel.

 

 

Teljesen elkönyveltem ezt, és figyelmen kívül hagytam. De jó esély van rá, hogy igaz legyen, most, hogy Japán felfedezte, hogy az injekciónak különböző változatai vannak (az alapján, amit találtak bennük), és a különbség az egészben az, hogy a japánok szkeptikusak voltak kezdetben, nem voltak teljesen ellenőrzött hazudozó, hazudozó sz*rzsákos kórházak és gyógyszertárak, és AZTÁN nem volt egy totális átverés, hogy a média ilyen dolgokat rejteget.
Szóval most Japán átáll az Ivermectinre, miközben a csaló amerikai média "tehénpasztának" hívja és azt mondja, hogy az emberek idióták, mert kipróbálják és túladagolják. De a valóság az, hogy az ivermektin olyan, mint bármely más gyógyszer, és az embereknek is készült. Régebben bárhol lehetett kapni. De mint a hidroxiklorokint, amit szintén lehetett kapni, mint az aszpirint az átverés előtt, az Ivermectint is olyan gyorsan vonják ki a gyógyszertárak polcairól, ahogy csak tudják, mert "ők" azt akarják, hogy a halálos lövésüket mindenkibe belelövik. Évente többszöri erősítés Fauci legújabb vígjátéki rapszódiája szerint.

HMMM, a vakcina 10 változata, az egyik sóoldatos. Így marad hely a 19, delta, lambda, "a New York-i törzs" zimbabwei és 4 másik változatnak, amelyek mindegyikéhez 2 oltás szükséges. Addigra elérjük azt a bűvös 500 milliót, amit az iránymutatók ajánlanak.

Csakhogy ez nem megy sokáig. Tehát valószínűleg lesz a "3. világháború" törzs, a "hazafiak körözése" törzs, az "ébredt személyzeti őrmester törzs" és az "Al Quaida" törzs, és ne feledkezzünk meg a "sötét tél" törzsről és az "ellátási zavar" törzsről, amelyet minden bizonnyal fokozni fog.

https://pokolafoldon.hu/pandemia/japan-felfedezte-hogy-legalabb-3-kulonbozo-valtozata-van-a-pfizer-injekcioknak