2021. október 26., kedd

Beszólt a hírszerkesztőknek a közszolgálatis tévés: kirúgták

 

Ole Skambraks a Südwestrundfunk (SWR )szerkesztője október 5-én nyilvánosan bírálta a COVID-19 világjárványról szóló közszolgálati jelentéseket és a kapcsolódó politikát. A következmény meglepte: el akarják küldeni a munkahelyéről.

Október 5-én Ole Skambraks azt mondta:

"Nem maradhatok tovább csendben. Nem tudom többé csendben elfogadni azt, ami a munkáltatómnál, a köztévénél másfél éve folyik."

Az SWR Skambraksnak  küldött levelében egyetlen szóval sem reagált a kritikájára.

Skambraks múlt hét péntekig betegszabadságon volt, hétfőn pedig vissza akart menni dolgozni. De ezt nem tehette meg. Az e-mailekhez, az internetes szerkesztő felületekhez már letiltották a hozzáférését. RT

Újabb lezárás? Közelgő pénzügyi összeomlás? Világméretű gazdasági és társadalmi szabotázs?

 

Klaus Schwab, a WEF alapítója és ügyvezető igazgatója, a "Nagy Újraindítás" tervezője a következőképpen írja le a válság forgatókönyvét:

"Egy átfogó kibertámadás ijesztő forgatókönyve teljesen leállíthatja az áramellátást, a közlekedést, a kórházi szolgáltatásokat, az egész társadalmat. A COVID-19 válság ebből a szempontból egy kisebb zavarnak minősülne egy nagyszabású kibertámadáshoz képest". (kiemelés hozzáadva)

Jeremy Jurgens, a WEF ügyvezető igazgatója:

"Úgy vélem, hogy lesz még egy válság. Jelentősebb lesz. Gyorsabb lesz, mint amit a COVID esetében láttunk. Nagyobb lesz a hatása, és ennek következtében a gazdasági és társadalmi következmények még jelentősebbek lesznek." (Kiemelés hozzáadva)

Ezeknek a merész "jóslatoknak", amelyek a pénzügyi intézményrendszer érdekeit képviselik, messzemenő következményei vannak.

Amit leírnak, az a gazdasági és társadalmi káosz forgatókönyve, amely magában foglalja a kommunikációs rendszerek, az internet, a pénzügyi és pénzforgalom (beleértve a SWIFT-et is), az elektromos hálózat, a globális közlekedés, az árukereskedelem stb. megzavarását, valamint a valószínűsíthető "geopolitikai zavarokat".

A Cyber Polygon 2021 nyitóülését (2021. július) Mihail Mishustin, az Orosz Föderáció miniszterelnöke tartotta (alábbi videó) Klaus Schwabbal, a WEF főigazgatójával együtt.

Ez a forgatókönyv egy közelgő kiberválság főpróbája?

Miért zárták ki Kínát a Cyber Polygon gyakorlatból? A főbb partnerek a volt szovjet blokkból érkeztek.

Videó. A nyitóülés (2021. július).

A 2021 júliusában végrehajtott szimuláció a Cyber Polygon 2021 címet viseli.

"Kibertámadás forgatókönyvét" fontolgatja a pénzügyi intézményrendszer?

Bár nem lehet találgatni, a kérdéssel mégis foglalkozni kell.

A Delta-változat

Vajon a "halálos" Delta-változatot fogják-e ürügyként használni a koronaválság új szakaszának elindítására, ami a milliárdosok gazdagodásának további folyamatát eredményezi, növekvő állami és magánadóssággal, inflációval, munkanélküliséggel és szegénységgel párosulva?

Ráadásul a kibontakozó válság ezen szakaszában a kormányok és a média most egy olyan félelemkampányt folytat, amely nagyrészt a "halálos" SARS-CoV-2 változatra összpontosít.

Az életek megmentése érdekében az egészségügyi hatóságok azt sugallják, hogy ha a variánsokat nem sikerül ellenőrzés alá vonni, akkor nagyszabású lezárást kell fontolóra venni.

Ez a narratíva nyílt hazugságokon és torzításokon alapul. A hibás és érvénytelen RT-PCR tesztből származó tudományos bizonyíték nem igazolja az állítólagos halálos SARS-CoV-2 "variánsok" létezését.

A Covid Agenda az amerikai hegemón projekt része?

A pénzügyi intézményrendszer által kirobbantott Covid-válság egy hegemón projekt része, amely a világgazdaság stratégiai ágazatai feletti ellenőrzésre vonatkozik, ahogyan azt Klaus Schwab, a WEF főigazgatója leírta?

Ez egy gazdasági hadviselés?

Ez "imperializmus emberi arccal", amely "életek megmentése" mellett kötelezte el magát.

Láthatóan ez Joe Biden elnök külpolitikai programjának része. Geopolitikai és stratégiai vonatkozásai vannak.

Az amerikai hírszerzés és a Pentagon (beleértve a DARPA-t is), valamint a NATO közvetlenül vagy közvetve érintett a koronaválságban. A kiberhadviselés már a tervezőasztalon van.

A 2020. március 11-i lockdown, amely a nemzetgazdaságok bezárásához vezet világszerte, szintén hozzájárult számos olyan ország destabilizálásához, amelyeket "Amerika ellenségei" kategóriába soroltak.

Nincs szükség arra, hogy Washington részleges szankciókat vezessen be Irán, Venezuela és Kuba ellen. Ezek az országok jóváhagyták a covid narratívát. Elfogadták a "végső szankciót", nevezetesen a nemzetgazdaságuk bezárását, mint a "V vírus" elleni küzdelem eszközét.

A kubai helyzet különösen drámai. A 2020. márciusi zárlat következtében megsemmisül Kuba turisztikai ipara, amely az ország fő devizaforrását jelenti. Az 1980-as évek óta a turizmusból származó devizabevételeket élelmiszer-importra fordították. Most pedig a turisztikai ipar bezárása következtében Kubában súlyos élelmiszerhiány lépett fel.

A kubai kormány mégis elfogadta a "nagy hazugságot", és jóváhagyta a zárlatot, amely szó szerint tönkreteszi a kubai forradalom vívmányait.

És sajnos a progresszív értelmiségiek teljesen vakok. Nemcsak támogatják a Covid-narratívát, hanem nem értik meg, hogy a Covid lockdown politikáját, valamint a halálos mRNS vakcinát hogyan használják fel arra, hogy egymás után destabilizálják és elpusztítsák az országokat. Ezeket az országokat most már teljes mértékben a nyugati hitelezők és a milliárdos alapítványok irányítják.

Tervezett gazdasági és társadalmi káosz. Ez nem az amerikai hegemón projekt része?

https://ordogugyvedje.hu/blog/ujabb-lezaras-kozelgo-penzugyi-osszeomlas-vilagmeretu-gazdasagi-es-tarsadalmi-szabotazs

Az orosz népirtó titkosszolgálat Nemzetgyilkos Putyin parancsára megzsarolta Tömeggyilkos Orbán Viktort

 

Három dologgal tartják sakkban a felcsúti zsebdiktátort:

1, Az orosz elhárításnál van Orbán eredeti, III/III-as beszervezési kartonja és egyéb iratai, jelentései, amelyeket besúgóként aláírt.

2, Egy sor korrupciós ügyet hoznak nyilvánosságra, ha Orbán nem engedelmeskedik. (A Hernádi-ügy volt a figyelmeztetés.)

3, Feltárják azokat a politikai gyilkosságokat is, amelyek végrehajtói orosz és csecsen bérgyilkosok voltak, aki az Orbán-Pintér duó megbízásából hajtottak végre több leszámolást is Magyarországon.

Fentiek miatt Orbán kénytelen folytatni a Paks II. beruházást az oroszok által diktált feltételekkel, amelyek miatt elkerülhetetlen lesz a magyar államcsőd.

Ezeket a magas kamatozású hiteleket ugyanis az Uniós forrásokból akarta finanszírozni a fideszes maffia, de a brüsszeli pénzcsapok is el lettek zárva. Ráadásul a kommunista Kíntól is több ezer milliárd forintnyi hitelt vettek fel Orbánék az államháztartás hiányának a pótlására, a letelepedési kötvények utáni uzsora kamatok kifizetésére, illetve a választások előtti osztogatások fedezésére.

Mindezen körülmények hatására a forint hamarosan bedől és államcsőd lesz, még ha azt az orbáni diktatúra tagadja is.
Ráadásul pedig Paks II. elavult, veszélyes technológiával készül majd, amely Csernobilban is súlyos katasztrófát okozott.
Orbánék ámokfutása tehát törvényszerűen katasztrófához fog vezetni sajnos!

Üdv: az ördög ügyvédje

Amerikai rendőr 'Esküt tettem, hogy a népet szolgálom és védem'.

Egy amerikai rendőr megbánja, hogy törvénytelen parancsokat hajtott végre, és figyelmeztet, hogy még akkor sem teszi meg újra, ha kirúgják, mivel esküje kötelezi arra, hogy szolgálja és védje az embereket, amit nem lát biztosítva az őket kötelező törvénytelen parancsok végrehajtásával.

Dr. Carrie Madej: Covid vakcinák a mikroszkóp alatt - mi van bennük?

Stew Peters interjút készít Dr. Carrie Madejjel, és megrémülve mutatja be, mit talált több fiola Covid vakcinában. Figyelem!

A kiszivárgott kormányzati jelentés azt állítja, hogy az oltási útlevelek nem tudnák megállítani a COVID terjedését

 

A vakcinaútlevél-rendszer lehetséges hatásait vizsgáló kormányzati vizsgálat arra a következtetésre jutott, hogy az intézkedésnek negatív hatása lenne a Covid terjedésének megállítására. A jelentés azt a nem szándékolt következményt hozta fel, hogy azok, akik nem hajlandóak megfelelni az utasításnak, a nagyobb, szabadabb terű rendezvények helyett rosszabbul szellőző helyszínekre mennének. Emellett a jelentés kitér egy ilyen politika gazdasági káraira is, és elismeri, hogy a vállalkozásoknak több pénzt kellene áldozniuk a bejáratok ellenőrzésére, ami a vásárlók számának csökkenésével párosulna. A cikket a Telegraph közölte.

A Telegraph birtokába jutott a Covid-19 tanúsítás gazdasági és társadalmi hatásairól szóló belső elemzés, amelyet a Digitális, Kulturális, Média- és Sportminisztérium (DCMS) írt.

A 13 oldalas, "hivatalos érzékeny" jelzéssel ellátott, szeptember eleji keltezésű dokumentumban egy sor aggály fogalmazódik meg a politika működésével és annak következményeivel kapcsolatban.

A hatásvizsgálat egyik szakasza arra keresi a választ, hogy a szakpolitika "bármilyen áthelyező hatást gyakorolhat-e más típusú, a tanúsításba nem bevont helyszínekre".

A dokumentum így szól: "Az élő rendezvényhelyszínek és a vendéglátóhelyek között lehetséges a kiszorulás. Az ágazatban az a fő aggodalom, hogy a tanúsítás a tevékenységet és a vállalkozásokat a zenei helyszínekről például a zenei és késői alkoholfogyasztási engedéllyel rendelkező kocsmákba stb. helyezheti át, ami ellentétes és potenciálisan kontraproduktív lehet.".

A közlemény a továbbiakban megállapítja: "Hasonlóképpen, ha a tanúsítás kiszorít egyes szurkolókat a strukturált és jól szellőző sportstadionokból, ez azt eredményezheti, hogy helyette strukturálatlan és rosszul szellőző kocsmákba járnak, ahol több alkoholhoz jutnak hozzá, mintha a stadionokban lennének. Az Európa-bajnokságról származó bizonyítékok azt mutatták, hogy a kocsmákhoz kapcsolódó esetek száma még akkor is megugrott, amikor Anglia külföldön játszott."

https://pokolafoldon.hu/pandemia/a-kiszivargott-kormanyzati-jelentes-azt-allitja-hogy-az-oltasi-utlevelek-nem-tudnak-megallitani-a-covid-terjedeset

Cienna Knowles ausztrál 19 éves fiatal belerokkan a 2. Pfizer oltásba.

A 19 éves fiatal lány 2021. október 21-én kapta meg a 2. Pfizer oltását.
Az oltásba zsarolás és bűntudat okozás miatt egyezett bele, külső kényszer hatására.
Aznap éjszaka rosszul lett, rengeteg mellékhatással felkereste az orvost, bekerült a sürgősségire.
Megállapították, hogy a lábai, mellkasa és mindkét tüdeje tele lett vérrögökkel.
Emellett számos mellékhatással kűzd.
Hazaküldték azzal, hogy ha rosszabbul van, menjen vissza.
Október 23-án került be megint a kórházba.

https://www.news.com.au/lifestyle/health/health-problems/teen-equestrian-star-cienna-knowles-hospitalised-with-blood-clots-after-pfizer-vaccine/news-story/286e7cd42e896b091e4b257322296a05

Mehet a 3.
https://www.tga.gov.au/media-release/tga-approves-booster-doses-pfizer-covid-19-vaccine-comirnaty

Erdély bevonult Budapestre

 

Mint ahogyan az várható volt, rengeteg embert mozgósított a Hazaáruló FIDESZ a békemenetre. Elképesztő számban jelentek meg külhoni emberek, akik nem Magyarországon fizetik az adót. A legtöbb Erdélyből érkezett becsült számuk 120 000 fő volt. Ők buszokkal érkeztek és a buszokat nem a román önkormányzat fizette, hanem egy magyar vállalat. Az egyik résztvevő, magát nem kívánta megnevezni és elmesélte hogyan került Budapestre. Egy erdélyi férfi megkereste, hogy nem e szeretne Magyarországra kirándulni és még pénzt is kereshet vele. Azt is elmondták, hogy a buszok ingyen viszik őket Magyarországra és nem kell aggódnia, hogy nincs oltása, mert ezeket a buszokat nem fogják ellenőrizni. A férfi azt mondta, hogy a buszon kapja meg a 20 000Ft-ot, amikor már a helyén ül. Azt is elmondta, hogy Tömeggyilkos Orbán Viktorról csak jót és szépet lehet mondani, akár ki is kérdezné. Ezt a buszon lévő többi utassal is közölte. Hasonlóan több külhoni magyart szállítottak a buszok Budapestre 2021. 10. 23-án. Azok a magyarok voltak többségben Népirtó Antikrisztuskövető Orbán gyűlésén, akiknek közvetlenül semmi köze nem volt az 56-os forradalomhoz. A múlt évben is voltak buszok és akkor 25 000-et fizettek azoknak, akik elmennek Orbán beszédére. A magyarság már oda süllyedt, hogy gondolkodását és szabadságát eladja 20 000Ft-ért. Az anyaországban élők, pedig félnek és nem mernek kiállni magukért és hagyják, hogy külföldről hozott emberek tapsoljanak 56 emlékére. Ha ma lenne 56 nem lenne miről emlékezzenek az unokák, mert ezzel a nemzeti tudattal nem lenne forradalom. 56 a szabadságról szólt, ma pedig 20 000-ért elfogadjuk a rabszolgaságot. Meddig létezhet még Magyarország?

https://press.fmr-europe.com/news.php?extend.421