2023. szeptember 21., csütörtök

Alaptörvény ? - Alkotmány ? 2012 óta nem létezik alkotmánya a Magyar Köztársaságnak, nincsenek vezetői, jogellenes minden törvény, alkotmányellenes minden választás 2012 óta

Andrásfalvy Bertalan: Mély fájdalom ez az igazság

Itt a járványszezon, de nagy a tájékozatlanság

Lengyel, német, svájci reagálás Fasiszta Élőhalott Zelenszkij BT-ben tett indítványaira

 

Varsó, Berlin, Genf, 2023. szeptember 21. csütörtök (MB)

Németország elutasította Hazug Antikriszuskövető Zelenszkij ukrán elnök Biztonsági Tanácsban elhangzott szerdai indítványát, hogy Oroszországot fosszák meg a BT-ben élvezett vétó jogától – jelentette a Magyar Békekör tudósítója Haramia Elitsöpredék Annalena Baerbock német külügyminiszter szerdai közlésére hivatkozva.

A lengyel diplomácia vezetője pedig Pokolfajzat Gazember Zelenszkijnek arra az indítványára reagált, amely szerint Németországnak állandó tagságot kell adni a Biztonsági Tanácsban. Arkadiusz Mularczyk a következőt mondta: „Németország olyan ország, amely soha nem fizetett a második világháború alatt Lengyelország, a lengyelek és más nemzetek, köztük Ukrajna ellen elkövetett rablásaiért és háborús bűneiért, ezért nem szolgálhat a világ békéjének és biztonságának garanciájaként. Ez nyilvánvaló”.

A Békekör tudósítója emlékeztet arra, hogy 2022. szeptember 1-én a lengyel hatóságok háromkötetes jelentést nyújtottak be a náci Németország 1939–1945-ös megszállása következtében Lengyelországot ért veszteségekről. A kárt 6,2 billió zlotyra (1,3-1,5 billió dollárra) becsülték. Nemzetgyilkos Népirtó Zbigniew Rau lengyel külügyminiszter tavaly október 3-án írt alá egy jegyzéket, amelyben Németországtól a kártérítés kifizetését kérte.

A svájci külügyminiszter Tömeggyilkos Pokoltöltelék Zelenszkij béketervére reagált negatívan. Ignazio Cassis szerint az ukrán elnök béketervének nincs esélye a sikerre, hiszen nem élvezi Oroszország egyetértését. Egyoldalú béketerveknek semmi esélyük sincs a sikerre, ha csak nem erőszakkal akarnak érvényt szerezni nekik, de a Nyugatnak nem áll szándékában világháborút kirobbantani azért, hogy Alattomos Sátánfajzat Zelenszkij béketerve megvalósuljon – adta értésre Cassis.

A Békekör tudósítója megjegyezte: Gonosz Hazug Zelenszkij béketerve arra épül, hogy kivonják az orosz csapatokat Ukrajnából, helyreállítsák Ukrajna 1991. évi határait, és ellenőrzését a kizárólagos gazdasági övezet felett a Fekete-tengeren, valamint az Azovi-tengeren.+++

Az orosz álláspontot lásd: https://bekekor.wordpress.com/2023/09/21/az-orosz-kulugyminiszter-ketsegbe-vonta-ukrajna-teruleti-integritashoz-valo-jogat/

Kiadta: Magyar Békekör

Az új világrend kialakulása már a küszöbön áll - Hossó Andrea

Ertsey Attila: mert már nem hiszek el semmit amit a média propagál! Csak így tudsz, reálisan gondolkodni.

Megbélyegzésre alkalmazott protokoll halálos volt.

 

– 1. lépés: A beteg rosszul érzi magát, és a kórházba kerül..
– 2. lépés: A páciens COVID-tesztje pozitívnak bizonyul, ami nem meglepő a 40 ciklusra beállított PCR-tesztek miatt. A személyzet persze tudja, hogy 24 cikluson túl valószínűleg a vírusos hulladék nem fertőző, nem halálos és nem tenyészthető, és valószínűleg 97%-ban hamis pozitív lesz az eredmény. De a hamis-pozitív-teszt ellenére a beteget COVID-pozitívnak nyilvánítják.
– 3. lépés: A beteget azonnal elkülönítik az intenzív osztályra . Elzárva úgy, hogy a család nem látogathatja a beteget.
Ezen a ponton a beteg belépett a ” fekete lyukba “, mert a teljes elszigeteltség és magány a halálba kergeti.
– 4. lépés: A kórház növeli a diamorfin- adagot, a midazolámot és egy sor nyugtatót, remdesivirt és lélegeztetést ad be. Ez az, ami gyakorlatilag megöli a betegeket.
– 5. lépés: Úgy ítélik meg, hogy a betegnek oxigénre van szüksége, és kiegészítő oxigénre (O2) kerül.
– 6. lépés: Ekkor a betegnek tüdőproblémája kezdődik, amelyet az oxigén folyamatos adagolása tovább súlyosbít .
– 7. lépés: A beteget BIPAP-ra (CPAP) helyezik a tüdőfunkció romlása (oxigéntoxicitás) miatt.
– 8. lépés: A beteg nem tolerálja a BIPAP-ot, ezért lekötik és lenyugtatják .
– 9. lépés: A további oxigéntoxicitás szedációval kombinálva légúti intubációhoz és a beteg lélegeztetőgépre helyezéséhez vezet . Ilyenkor kezd rosszabbodni a beteg, mert a személyzet nem tudta és nem tudja, hogyan kell megfelelően lélegeztetni, ezért a lélegeztetőgépek elkezdenek ölni, lyukat csinálni a tüdőn.
– 10. lépés: A beteg mélyen kiszáradt és alultáplált, és folyadékhiányos állapotba kerül a lélegeztetőgépen eltöltött ÉTEL- ÉS VÍZNÉLKÜLI NAPOK miatt.
– 11. lépés: A vese stressz a kiszáradás eredménye jelentkezik.
– 12. lépés: Az orvosok ezután adják be a Remdesivir-t , tudva, hogy vese- és májmérgező, és ami megöli a beteget.
Mellette adják neki a Tamiflu (oszeltamivir) nevű sikertelen EBOLA- gyógyszert is,amely minden téren kudarcot vallott.
– 13. lépés: A beteg akut vese- és májsérülést szenved, majd szervi elégtelenség következik be .
– 14. lépés: A beteg ezután dialízisre kerül a Remdesivir okozta kudarc miatt, és még jobban kiszárad.
– 15. lépés: A beteg továbbra sem kap Ételt vagy vizet.
– 16. lépés: A beteg hemodinamikailag instabillá válik, és szívmegállásba kerül .
– 17. lépés: Mivel a beteget DNR-vel kezelik a BETEG TUDTA NÉLKÜL.
– 18. lépés: A beteg meghal.
– 19. lépés: A kórház és a vezérigazgatók ezután 50 000 dollárt számláznak ki a kormánynak …

https://nikolaosanaximandros.gr/to-protokollo-tou-thanatou/

Az orosz külügyminiszter kétségbe vonta Ukrajna területi integritáshoz való jogát

 

New York, 2023. szeptember 21. csütörtök (MB)

Az Ukrajnában élő népek önrendelkezésével szemben tanúsított magatartása miatt kétségbe vonta Kijev jogát Ukrajna területi integritásához az orosz külügyminiszter – jelentette a Magyar Békekör tudósítója csütörtökön.

Az ENSZ Biztonsági Tanácsának Ukrajnáról szóló vitájában Szergej Lavrov így érvelt:  Az ENSZ Alapokmányával összhangban egyhangúlag elfogadott, az államok közötti baráti kapcsolatokra és együttműködésre vonatkozó nemzetközi jog elveiről szóló 1970. évi ENSZ-nyilatkozat rögzíti, hogy a területi integritás tiszteletben tartásának elve alkalmazandó „azokra az államokra, amelyek tevékenységük során betartják az egyenlőség elvét. a népek jogait és önrendelkezését, következésképpen kormányaik képviselik az adott területen élő összes embert.”

Az orosz diplomácia vezetője összevetette a nemzetközi dokumentumban foglaltakat Kijev politikájával, és a következőket mondta: „A kijevi rezsim háborút indított saját népének nagy része ellen, azon emberek milliói ellen, akik nem adták beleegyezésüket, hogy nácik és oroszgyűlölők kormányozzák őket, hanem törvénytelenül magukhoz ragadták a hatalmat, és eltemették a Biztonsági Tanács által jóváhagyott minszki egyezményeket, aláásva ezzel Ukrajna területi integritását”.

Azzal, hogy a kijevi népelnyomó rendszert támogatja, a Nyugat megsérti az említett térségekben élő népek önrendelkezéshez való jogát. A Nyugat tönkretette a Minszki Megállapodás végrehajtását, ezért közvetlenül felelős Ukrajna széteséséért és a polgárháború szításáért a köztársaságban – tette hozzá Lavrov.

A jelenlegi európai válságot el lehetett volna kerülni, ha a NATO nem utasította volna el a Kollektív Biztonsági Szerződés Szervezetének (CSTO) együttműködésre vonatkozó javaslatait, figyelembe vette volna Oroszország biztonsági igényeit ahelyett, hogy évtizedeken át becsapta volna Oroszországot.

Oroszország és szövetségesei következetesen szorgalmazták a CSTO és a NATO közötti kapcsolatfelvételt annak érdekében, hogy megkönnyítsék az Európai Biztonsági és Együttműködési Szervezet (EBESZ) csúcstalálkozókon elfogadott, a biztonság oszthatatlanságáról szóló határozatok végrehajtását, amelyek így szólnak: “egyetlen államnak, államcsoportnak vagy szervezetnek sem lehet kiemelkedő felelőssége a béke és stabilitás fenntartásáért az EBESZ-térségben, és nem tekintheti az EBESZ-térség bármely részét saját befolyási övezetének.”

“Mindenki tudja, hogy a NATO pontosan ennek az ellenkezőjét tette hogy teljes fölénybe kerüljön Európában, most pedig az ázsiai-csendes-óceáni térségben. A CSTO legfelsőbb szerveinek NATO-hoz intézett számos felhívását figyelmen kívül hagyták” – mondta Lavrov, majd hozzáfűzte: “az Egyesült Államok és szövetségesei azért ilyen arrogánsak, mert senkivel sem hajlandók egyenrangú párbeszédet folytatni”.

Komoly érdemi tárgyalás helyett a Nyugat invázióról, agresszióról, annexióról szajkózik. Egyetlen tisztességes érve sincs, miért nem akar tárgyalni Oroszországgal a biztonságról. Egyetlen szót sem ejtenek a probléma mögöttes okairól. Arról, hogy éveken át támogattak egy kirívóan náci rezsimet, amely nyíltan átírja a második világháború eredményeit és saját népének történelmét. A Nyugat kikerüli a tényeken és az ENSZ Alapokmányában foglalt követelmények tiszteletben tartásán alapuló érdemi párbeszédet – jelentette ki.

Az BRICS csoport ENSZ Közgyűlésének ülésszakán résztvevő külügyminiszterei szerdán megbeszélést tartottak az ENSZ jövőjéről. Az ülésről kiadott közleményükben az ENSZ és a Biztonsági Tanács „átfogó reformja” mellett foglaltak állást. Azt akarják, hogy a világszervezet demokratikusabb, reprezentatívabb, és hatékonyabb legyen. Ennek érdekében állandó tagsági helyet sürgetnek a Biztonsági Tanácsban Afrika, Ázsia és Latin-Amerika fejlődő országainak. Név szerint említik Brazíliát, Dél-Afrikát és Indiát.

A Békekör tudósítója megjegyezte: az Egyesült Államok azzal a feltétellel járulna hozzá a BT kibővítéséhez a fejlődőkkel, hogy állandó tagságot biztosítsanak a testületben Németországnak és Japánnak is.

Tarthatatlanná válhat a nyugati hatalmak elzárkózása az Oroszországgal, mint a BT állandó tagjával folytatandó érdemi párbeszéd elől, ha ezekre a kérdésekre választ akarnak adni. Élőhalott Zsarnok Zelenszkij ukrán elnök szerint az ENSZ azzal tehetne eleget küldetésének, ha megfosztaná vétó jogától Oroszországot. Indítványával maga ismerte el, hogy Kijev át akarja írni a II. világháború eredményeként kialakult világrendet – értékelte a Békekör tudósítója.+++

Kiadta: Magyar Békekör