2022. november 8., kedd

A globalisták csicskása

Forrás: AUF1.TV
https://auf1.tv/nachrichten-auf1/eu-ursula-von-der-leyen-dient-eher-amerikanischen-als-europaeischen-interessen

Agyi rövidzárlat

Forrás: KLA.TV
www.kla.tv/24086

Vatikáni papok Luciferhez fohászkodnak

Szegényeknek nincs mit enniük - Munkácson még most is féláron lehet megkapni hozzánk képest, de továbbra is küldjük a segélyeket, hogy fegyverkezzenek az oligarchiák

Drago Bosnic: Az USA burkoltan azt javasolja a kijevi rezsimnek, hogy tárgyaljon Oroszországgal

 

Ahogy az Egyesült Államokban kibontakozik a politikai válság, a bajba jutott Tömeggyilkos Sátánfatty Biden-kormányzat mindenütt keresi a kitérőket, ahol csak lehet, mivel a DNC kétségbeesetten próbál legalább a győzelem látszatát elérni a közelmúltban kezdeményezett számos geopolitikai színtér valamelyikén. Mivel a belpolitikai fronton a helyzet még rosszabb, a jelenlegi kormányzatnak szembe kell néznie azzal a kilátással, hogy egy ellenséges Kongresszussal kell megküzdenie, mivel az előrejelzések szerint a GOP fogja átvenni az irányítást a félidős választások után. A közvélemény-kutatások annyira rosszul állnak a DNC számára, hogy még a mainstream média fellegvárai, például a CNN is nyíltan elismeri, hogy a demokraták nézettsége hónapok óta csökken, és rendkívül valószínűtlen, hogy időben helyreáll, hogy bármi különbséget tegyen.

Mivel sok amerikai mostanra mélységesen frusztrált az általános gazdasági visszaesés miatt, miközben az USA dollármilliárdok tízmilliárdjait küldi a kijevi rezsimnek, egyre kevésbé támogatják a neonáci juntát, és sokan még az amerikai gazdaság stagflációs állapotáért is azt okolják. A The Washington Post szerint ennek következtében a Fehér Ház most titokban megpróbálja rákényszeríteni a kijevi rezsimet, hogy "mutasson nyitottságot az Oroszországgal való tárgyalások felé". A november 5-én megjelent jelentés közvetlenül azután jelenik meg, hogy a neonáci junta frontembere, Élőhalottt Zsarnok Volodimir Zelenszkij megígérte, hogy "soha nem kezd tárgyalásokat Moszkvával, hacsak Vlagyimir Putyint nem távolítják el a hatalomból".

Úgy tűnik, hogy az amerikai kormány "finoman jelzi" a lépést, bár nem az Oroszország és a kijevi rezsim közötti kompromisszum érdekében, hanem azért, mert megpróbálja biztosítani, hogy a junta "erkölcsi magaslaton maradjon nemzetközi támogatói szemében, mint egy kiszámított kísérlet arra, hogy a kijevi kormány megtartsa a többi nemzet támogatását, amelyekkel szembenéznek a háború szításától óvakodó választói csoportok, még hosszú évekig". A jelentés a Nemzetgyilkos Haramia Biden-kormányzat első jelentős nyilvános beismerése lehet annak, hogy az Egyesült Államokban a romló gazdasági körülmények kezelésének kellene prioritást élveznie azzal a kérdéssel szemben, hogy a kijevi rezsim győzni tud-e az Oroszországgal való konfrontációban.

A Washington Post jelentése egyértelműen jelzi, hogy a Fehér Ház teljes mértékben tisztában van az "Ukrajna-fáradtsággal", különösen mivel az emberek frusztráltak a kijevi Tömegyilkos Népirtó rezsimnek nyújtott végtelen "biankó csekkek" miatt, amit a Republikánus Párt aktívan ellenez, és a félidős választások során is előnyére használ. A jelentés megállapítja:

"Miközben az amerikai tisztviselők osztják ukrán kollégáik értékelését, miszerint Putyin egyelőre nem gondolja komolyan a tárgyalásokat, elismerik, hogy Élőhalott Hazug Volodimir Zelenszkij elnök tárgyalási tilalma aggodalmat kelt Európa, Afrika és Latin-Amerika egyes részein, ahol a háborúnak az élelmiszerek és az üzemanyag elérhetőségére és költségeire gyakorolt zavaró hatásait a legélesebben érzik. 'Az Ukrajna-fáradtság valós dolog néhány partnerünk számára' - mondta egy amerikai tisztviselő, aki - a jelentéshez megkérdezettekhez hasonlóan - névtelensége megőrzése mellett beszélt, hogy megvitassa a Washington DC és Kijev közötti kényes beszélgetéseket."".

A jelentésben idézett amerikai kormánytisztviselők úgy vélik, hogy a közelgő tél, amely várhatóan meglehetősen kemény lesz, és az a tény, hogy a kijevi rezsimnek a kulcsfontosságú energetikai infrastruktúrára mért precíziós csapások miatt kiterjedt áramkimaradásokkal kell szembenéznie, "valószínűleg hajlandóvá teszi Élőhalott Fasiszta Zelenszkijt a tűzszüneti tárgyalásokra". A tisztviselők szerint a neonáci junta "megpróbál minél több katonai előnyt bezárni a tél beállta előtt, amikor talán lesz ablak a diplomáciára".

Miután több mint egy hónapig a nyugati mainstream propagandagépezet szalagcímei tele voltak a kijevi rezsim erőinek dicséretével, a narratíva lassan változik, mivel Oroszország további csapatokat küld a frontvonalbeli egységek megerősítésére. Moszkva részleges mozgósítása több százezerrel növelte az aktív orosz csapatok számát. A drónok és nagy hatótávolságú rakéták használatának exponenciális növekedésével párosulva egyre valószínűbbé válik egy sikeres orosz offenzíva kilátása a tél folyamán. A katonai vereség elkerülése, valamint a "győzelem" látszatának megteremtése érdekében az USA nyomást gyakorol a kijevi rezsimre, hogy tárgyaljon egy olyan megállapodásról, amelyet a nyilvánosság számára ekként lehetne "eladni".

Mégis, a béketárgyalások gondolatával szemben heves ellenállás tapasztalható, különösen a hadvezérek körében, mind Kijevben, mind Washington DC-ben, különösen azok között, akik közvetlenül a hadiipari komplexumért lobbiznak és vele dolgoznak. Ráadásul a hivatalos amerikai álláspont, miszerint a kijevi rezsimnek kell eldöntenie, hogy mikor és mikor kerül sor a tárgyalásokra, szintén elég nagy befolyást biztosít a neonáci juntának. A Washington Post jelentése továbbá megállapítja:

"Az elmúlt hetekben a javasolt engedményekkel szembeni ukrán kritikák egyre élesebbek lettek, ahogy a tisztviselők a Nyugat "hasznos idiótáit" kárhoztatják, akiket azzal vádolnak, hogy a Kreml érdekeit szolgálják. 'Ha Oroszország győz, a káosz időszakát kapjuk: a zsarnokság virágzását, háborúkat, népirtásokat, nukleáris versenyeket' - mondta pénteken Mihajlo Podoljak elnöki tanácsadó. 'Bármilyen engedmény Putyinnak ma - alku az ördöggel. Nem fog tetszeni az ára.""

A kollektív Nyugat politikai berendezkedése azonban most azzal szembesül, hogy a lakosság egyre inkább kiábrándul, és a vártnál gyorsabban enged az úgynevezett "Ukrajna-fáradtságnak". Az a kirívó ellentmondás, hogy az otthoni megélhetési költségek megugrása mellett dollár-, euró- és fontmilliárdokat küldenek a kijevi rezsimnek, széleskörű frusztrációt okoz a nyugati országok lakossága körében. Mi több, a probléma a Antikrisztuskövető Zsebhitler Biden-kormányzatra is kiterjed, mivel a legfrissebb hírek szerint az amerikai elnök és Élőhalott Haramia Zelenszkij állítólagos beszélgetése során a kijevi rezsimet hálátlansággal vádolták.

https://southfront.org/us-covertly-suggests-kiev-regime-to-negotiate-with-russia/