2021. május 3., hétfő

A járványnak vége, és a koronavírus jelenti a legnagyobb csalást

Dr. Roger Hodkinson: az intézkedések rosszabbak a betegségnél és a szabadságok elvesztésével járnak

Dr. Roger Hodkinsonnak, a kanadai Western Medical Assessments igazgató főorvosának a véleményét cenzúrázzák, sőt halálos fenyegetéseket kapott…
Elítélőleg nyilatkozik arról, hogy a koronavírus-járvány alatt a kormány durván beavatkozott az egészségügybe, és azonkívül, hogy az intézkedések kudarcot vallottak, veszélyesek is voltak.

Az orvoslásban az etikai alapelvet a hippokratészi eskü jelenti. A legfontosabb szabály a „Ne árts!”, amelyet teljesen figyelmen kívül hagynak, mivel a karanténoknak, a maszkviselésnek, valamint a kísérleti vakcináknak… katasztrofálisan káros hatásai vannak.

A járványnak vége, és a koronavírus jelenti a legnagyobb csalást, amelyet a média folyamatos propagandája által okozott félelem és hisztéria tart életben, és mindez jogaink elvesztéséhet vezet.

Azonnal meg kell állítani ezt a folyamatot és nem szabad hagyni, hogy valaha is megismétlődjön! Ideje felébredni és megakadályozni jogaink lábbal tiprását.

„Mikor lesz vége ennek az egésznek?” - Amikor a világ urai úgy látják, hogy teljes mértékben átvették az uralmat a világ felett… amit el kell kerülnünk, mielőtt túl késő.

Amikor a világ urai úgy látják, hogy teljes mértékben átvették az uralmat a világ felett… amit el kell kerülnünk, mielőtt túl késő.

Ezeket az információkat cenzúrázzák, így nem jelennek meg a hivatalos médiában, ezért nagyon fontos terjeszteni őket és tudatára ébredni annak, hogy mit művelnek a védtelen emberiséggel.

Az RNS-vakcinák valójában hosszú távú hatású génterápiás szerek

Súlyos veszélyben vagyunk egy orvosi-társadalmi zsarnokság uralma alatt, melynek célja, hogy elpusztítsa az emberiséget.

Stefano Montanari olasz orvos elítéli a koronavírus-járványnak tulajdonított félrevezetést, a járvánnyal kapcsolatos csalást és az újabb hullámokat, és azt állítja, hogy az oltás után sem fogjuk visszakapni a szabadságunkat, mert kísérleti nyulak vagyunk…

 

A kormány táblázata azt üzeni, ha öngyilkos akarsz lenni, kérj egy Pfizert

 

Karikó Katalin a Telex-nek adott interjújában azt mondta, hogy a kormány által közreadott táblázat alapján "ha valaki öngyilkos akar lenni, ez alapján kér egy Pfizer-vakcinát, és azt hiheti, meghal tőle".

"Jaj, ne kérdezzen a táblázatról!" – mondta Karikó Katalin a Telex-nek adott interjújában, aki kulcsszerepet töltött be a Pfizer/BioNTech koronavírus elleni vakcinájának fejlesztésében. Karikó ezt arra a felvetésre mondta, hogy a magyar kormány publikált egy táblázatot, amiben az szerepel, hogy a Pfizerrel beoltottak közül százezer emberből 32-en haltak meg, ez sokkal magasabb arány, mint amit máshol mértek.

„Úgy történt, hogy Atlantában át kellett szállnom, és amíg vártam a csatlakozást, ránéztem erre a táblázatra, és mondom, mi ez? Ha valaki öngyilkos akar lenni, ez alapján kér egy Pfizer-vakcinát, és azt hiheti, meghal tőle. Félálmosan írtam rá egy választ, de nem kellett volna” – mondta Karikó. „Egy kollégám mondta egyszer, hogy soha semmi ilyen politikai dologba ne köss bele, ne legyél benne, mert belerántanak, és akármit mondasz, mindenbe belekötnek” – tette hozzá. A Pfizer-vakcinákért való tolongásra utalva azt mondta: „nem úgy nézett ki, hogy bárki nagyon elrettent volna” a táblázat miatt.

Karikó Katalin korábban Facebook-posztban reagált a megjelent táblázatra. Közölte: sajnálatosan lemaradt a táblázatból az az információ, hogy hány évesek voltak az elhunytak, ezt kötelező lett volna feltüntetni egy ilyen közleményben. Karikó Katalin úgy gondolja, a betegségek mellett a beoltottak és elhunytak korát is fel kell tüntetni, különben ez teljesen félrevezető információ.

A kormány táblázatában azonban nemcsak a Pfizerrel, hanem a Modernával és Sinopharmmal oltottak esetében is magas a halálozás. Ezért a Portfolio utánajárt a kérdésnek. Semmilyen tudományos következtetést nem vonhatunk le arra vonatkozóan, hogy melyik vakcina jobb vagy rosszabb a kormányzati táblázat alapján, az viszont magyarázatra szorul, hogy miért halnak meg viszonylag sokan az oltások után koronavírus-fertőzésben – állították a Portfolio által megkérdezett kutatók. Véleményük szerint a táblázat alapján azonnal meg kell vizsgálni, hogy két oltás után miért halhatnak meg egyes emberek koronavírusban. Cikkünkben kutatók segítségét kértük, amelynek fő üzenetei:

  • Nemzetközi példák alapján a nyugati típusú vakcinákkal duplán oltottak közül extrém ritka esetben halhat meg valaki koronavírusban. Az 1,4 millió duplán oltott esetében az irodalmi adatok alapján 10 fő alatti halálozást kellene produkálnia az oltási programnak, ehhez képest a kormány által közölt táblázatban 273 halálos áldozat szerepel.
  • A halálozások magas számára a leglogikusabb magyarázat, hogy a koronavírusban elhunytak még jóval a védettség kialakulása előtt kapták el a betegséget, de ezt mégsem veszi figyelembe a magyar adatközlés. Erre vonatkozóan nem tartalmaz adatokat a kormányzati táblázat, de a vizsgálat megjelölt időpontját és védettség kialakulásának idejét figyelembe véve sejthető, hogy ez legalább részben magyarázattal szolgálhat.
  • Ha azonban ez nem jelent teljes magyarázatot, vagyis a védettség feltételezett kialakulása után betegedtek meg és haltak meg az emberek, és más módszertani oka sincs a magas számoknak, akkor felvetődik a vakcinák hatékonyságának a kérdése.
  • A nyugati vakcinák nemzetközi kutatások alapján nagyon magas hatékonyságúak, védenek a halálozástól koronavírus-fertőzés esetén, és működnek a brit mutánssal szemben is. A keleti vakcinák kapcsán kevesebb ilyen információ áll rendelkezésre.
  • A Szputnyik V esetében eddig nem merültek fel kérdőjelek, hiszen ennél a vakcinánál nem volt jellemző az oltás utáni halálozás itthon, azonban a Sinopharm hatékonyságát több nemzetközi példa is megkérdőjelezi. Az Egyesült Arab Emírségekben és Szerbiában is úgy találták, hogy több esetben nem alakult ki védettség a Sinopharmmal oltottak esetében, így harmadik dózisra lehet szükség. A Pfizer és a Moderna esetében pedig a "hűtési lánc megszakadások" kérdést kell felvetni Magyarországon, amennyiben valóban második oltás után betegedtek meg és haltak meg emberek.

https://www.portfolio.hu/gazdasag/20210503/kariko-katalin-a-kormany-tablazata-azt-uzeni-ha-ongyilkos-akarsz-lenni-kerj-egy-pfizert-481490

Ki éli túl az oltóanyag-holokausztot?

 

(David Dees illusztrátor ihletett látnok volt. Vegye figyelembe a Biden 2020 gombot a zombiban.)

 

5 éven belül a választással vagy kényszerből oltottak 80% -a legrosszabb esetben halott lesz, és legjobb esetben halálosan megsérül a prionok, a tüskefehérjék, a transzhumanista DNS-be átalakított Messenger RNS miatt; anafilaxiás sokk, a tüdő bénulása, halálos véralvadás, valamint az abortált magzati és állati szövet koktélja, amely vírusokat tartalmaz, beleértve az AIDS-et is. Ugyanaz a módszer, csak még több fájdalom.

 

Jogi nyilatkozat - Természetesen remélem, hogy Steven Fishman téved. De azért teszem közzé, mert félek, hogy nem. Filozófiám az, hogy  imádkozzunk a legjobbért, de készüljünk fel a legrosszabbra.

Charles Darwin 1859-ben, „A fajok eredete” című könyvében kijelentette, hogy csak a legerősebbek maradnak életben.

 

De az oltóanyag-holokauszt idején az erőt a kérdések kutatása, alapos tájékozódás, a valódi tudomány követése és annak ismerete adja, hogy miként lehet legyőzni a démonok támadását a kormányban és a médiában.

 

A politikának már kevés köze van ehhez a kérdéshez. A 45. és a 46. elnök egyaránt tönkreteszi a versenyt - látva, melyikük szerzi a legtöbb elismerést a „Warp Death Operation” -ért. Nem segítőkészek.

 

Szembesülni a valósággal itt: 5 éven belül a választással vagy kényszerrel oltottak 80% -a legrosszabb esetben halott lesz, és legjobb esetben halálosan megsérül a prionok, a tüskefehérjék, a transzhumanista DNS-be átalakított Messenger RNS miatt; anafilaxiás sokk, a tüdő bénulása, halálos véralvadás, valamint az abortált magzati és állati szövet koktélja, amely vírusokat tartalmaz, beleértve az AIDS-et is. Ugyanaz a módszer, csak még több fájdalom.

 

De nem az „oltottakról” beszélek. Ők a sétáló halottak. A „vakcinára” nincs gyógymód, mert ez nem „vakcina”, hanem Bill Gates és a Big Pharma kísérleti eugenikai depopulációs génterápiája, amelyet a „sürgősségi felhasználási engedély” leple alatt exportálnak.

 

Ügyesen megtervezték, hogy az emberek olyan „vonzó” dologra vágyjanak, amely megöli őket. És a vég [számukra] nagyon közel van. Az életbiztosító társaságok már arról beszélnek, hogy nem fizetnek az oltottaknak. Az őrültség, a butaság vagy a hiszékenység nem kompenzálható!

 

dees789.jpeg

Nekünk, a be nem oltottaknak kell védelmet keresnünk a sétáló halottak ellen. Idősebb srác vagyok, aki csodálja a gyönyörű nőket. De ha egy Victoria's Secret modell vagy egy James Bond lány azt mondaná, hogy “beoltották”, akkor pokolian menekülnék előle!

 

Az üldözött „be nem oltottak” felébrednek. Az olyan hősök és hősnők, mint Mike Adams egészségőr, Dr. Christiane Northrup, Dr. Carrie Madej, Dr. Simone Gold, Henry Makow és mások a fény jelzőfényei, akik egy napon hamarosan a „Vaccine Holocaust Sainthood” birodalmába kerülnek. Megmentve azok életét, akik hajlandóak hallgatni és követni az igazi tudományt, nem pedig Dr. Phony Fauci őrületét és tömeggyilkosait.

 

Miért írom ezt az írást? Mert nekünk, a „be nem oltottaknak” védelemre van szükségük ŐELLENÜK ! És „ŐK” -ön mindazokat értem, akik most a Messenger RNS-fertőzésüket terjesztik a „Hullás” nevű frekvenciaátvitel egyik formáján keresztül. Dr. Sherri Tenpenny hihetetlen kutatásokat végzett ebben a kérdésben. A „fertőző” még finoman sem írja le, mi az.

 

Párok ezrei elválnak a probléma miatt. A családok szétválnak. Az elme polgárháborújában vagyunk, amelyet végül megnyerünk, mert nem mi leszünk azok, akik mind holtan végeznek, mert tudjuk, mi történik körülöttünk, és nem!

 

Remélem, hogy valaki egy olyan pólót tervez, amely a következőt írja: "Ha beoltották, akkor maradjon távol tőlem!" Legalább százmillióra van szükségünk jelenleg !

 

Azok számára, akiket beoltottak, nem tehetünk semmit. Nincs gyógymód. Halálbetegek, és meghalnak. A legtöbben még nem tudják, de mindannyiukat eltalálja, mint egy darab tégla.

 

A mi társadalmunk összeomlik. Pénzrendszerünk, a „nagy visszaállítás”, ahogy a globalisták nevezik, javában zajlik. A Federal Reserve kötvények amúgy sem érnek semmit, mert adósságjegyek, és adóssággal soha nem lehet törleszteni adósságot. Az ingatlanértékek zuhanni fognak, és az eddigi legnagyobb lakhatási összeomlásba kerülnek, mert a halottak nem adják el házaikat, és az oltatlan túlélők kereslete nullára fog csökkenni!

 

Végül is vásárolna egy Oltóhalál-házat? Szóval, jó üzlet? Azt hiszem, a temetkezési vállalkozás: rengeteg kereslet van ott; de győződjön meg róla, hogy aranyban vagy ezüstben fizetnek, még sh-coinokban sem, mert a bankrendszer összeomlik.

 

Tehát miért ez a „darwini természetes szelekció?” Mert egyikünk sem, a „be nem oltott”, soha nem akar egy kéznyújtásnyira lenni a halottaktól és a haldoklóktól.

 

Elgondolkodtál már azon, hogy miért gyártották a „The Walking Dead” tévésorozatot ? A kreatív elmék egy kaszttársadalom gondolatát akarták kipróbálni, ahol csak azok az emberek, akik ép eszűek, képesek felfogni, az igazságot, valamint azok, akik képesek értékelni a valódi adatokat a hazugság, a kormányzati-hamis elbeszélések és a média futóhomoka "darwini túlélőként" fog megjelenni.

 

Bill-Gates-Vaccines-366x282.jpeg

Az „emberi faj megnyerésének” egyetlen módja az, hogy elkerüljük a „vakcinát”, mint a pestist [mert ez az, ami van]! Aki valaha hitt egy „oltásban” egy magasabb hatalom helyett, valószínűleg megérdemli, hogy feláldozza agyát, szívét és tüdejét Bill Gates-nek a Georgia Guidestones feneketlen gödrében, amelyet imád, és 500,000,000 főre kötelezi az emberi populációt. vagy kevesebbre, ezért akarja, hogy a 7 milliárd többi része elhulljon!

 

Ezt nem azért írom, hogy megijesszelek [bár tudatában vagyok a közelgő terrornak kétségkívül jó dolog], hanem inkább azért, hogy biztonságban és életben tartsalak benneteket! Még akkor is, ha azt jelenti, hogy soha ne szállj repülőgépre, vagy ne menj el egy sporteseményre vagy egy boltba fekete pénteken, tartsd magad távol az oltottaktól - hacsak nem médium vagy, és fel tudod ébreszteni az épelméjű oltottakat „juhságból”.

Utálok szívtelennek tűnni, de hagyd, hogy a természetes szelekció menjen végig, és miután öt éven át minden temetésen sírgödröt látunk, mi ép eszűek harci esélyekkel küzdhetünk a föld örökléséért.

 

A jó hír az, hogy a Walking Dead végül meghal. Bocs, ha szeretett ember volt. A tévésorozatban is volt bánat és szívfájdalom.

 

És remélem, hogy mi, a be nem oltottak és a „soha nem oltottak be” virágzunk és gyarapodunk elég sokáig, hogy érvényes igazságot láthassunk, ahol Bill Gates, Dr. Fauci és a globalisták az „[mRNA]” Modernában, Pfizer, Johnson & Johnson, valamint a náci-Zeneca bíróság elé állítják és elítélik őket a nürnbergi stílusú eljárásokban, majd lassan leeresztik forrásban lévő kénsavas kádba, hogy kompenzálják az emberek milliárdjainak halálát. És ezt kívánom nekik boldogan és a legkisebb harag nélkül, finom szarkazmusban.

 

Legyen biztonságban, egészséges és tartsa távol magát a Walking Dead-től!

https://besthirdetes.hu/tudasfa/ki-eli-tul-az-oltoanyag-holokausztot.html

America’s Frontline Doctors: A COVID-oltottak “üríthetik” a tüskefehérjét, károsítva a nem oltottakat

 

Mivel ezek a kísérleti vakcinák ” spike fehérjéket” hoznak létre, a beoltott egyének “ezekből a részecskékből néhányat átadhatnak a közeli hozzátartozóknak”, ami betegséget okozhat náluk, beleértve a gyermekeket is.

LOS ANGELES, Kalifornia, 2021. május 3. (LifeSiteNews) – Legutóbbi tájékoztatójukban az Amerikai Frontvonal Orvosok (AFLDS) arra figyelmeztetett, hogy a kísérleti COVID-19 génterápiás vakcinákból származó spike fehérjék képesek 1.) áthatolni a “vér-agy gáton”, neurológiai károsodást okozva, 2.) az oltottak által “kiürülni”, betegséget okozva az oltatlan gyermekek és felnőttek körében, és 3.) szabálytalan hüvelyi vérzést okozni a nőknél.
A múlt héten kiadott, “Az oltás utáni szövődmények és okaik azonosítása: a Covid-19 betegadatok elemzése” című dokumentum célja, hogy “további információkat nyújtson az aggódó polgárok, egészségügyi szakértők és politikai döntéshozók számára az Egyesült Államok Élelmiszer- és Gyógyszerügyi Hivatala (FDA) által jelenleg EUA (Emergency Use Authorization, sürgősségi felhasználási engedély) alapján beadott három kísérleti COVID-19 vakcinából eredő mellékhatásokról és egyéb oltás utáni problémákról”.
A nonprofit szervezet kiemelte az ezekkel az “oltóanyagokkal” kapcsolatos több ezer nemkívánatos eseményt, amelyeket a Centers for Disease Control and Prevention (CDC) Vaccine Adverse Event Reporting System (VAERS) nyilvántartásba vett. “Mégis ezek a szövődmények töredéknyi figyelmet kaptak, mint a J&J véralvadási vitája” – panaszolták megdöbbenéssel, és feltették a kérdést: “Miért?”.
Az AFLDS az adatok közelebbi vizsgálatakor “néhány olyan fő aggályos kategóriát mutat be, amelyekkel az FDA vagy a CDC még nem foglalkozott nyilvánosan”, és azt állítja, hogy e szabályozók elmulasztása, “hogy ezeket és más ‘ismert ismeretleneket’ figyelembe vegyenek, az alapvető orvosi kutatások elmulasztása”.
Általános aggodalomra okot adó kategóriáikat az alábbiak szerint bontják fel:
Először is, jelentős félelmek merülnek fel ezen új vakcinák széles körű elterjedésével kapcsolatban, amelyek új technológiát alkalmaznak, és az FDA teljes jóváhagyása nélkül csak kísérleti szakaszban vannak. Ahelyett, hogy egy legyengített antigénválaszt alkalmaznának – mint a hagyományos vakcinák esetében – ezek a kísérleti szerek egy úgynevezett “spike protein”-t juttatnak a szervezetbe.

“Évekbe telik, mire megbizonyosodhatunk arról, hogy valami új dolog biztonságos” – erősíti meg az AFLDS dokumentuma. “Senki sem tudja véglegesen, hogy ennek a spike fehérjének milyen hosszú távú egészségügyi hatásai vannak a szervezetre és az agyra, különösen a fiatalok körében. Ráadásul, ha a fehérjével kapcsolatban dokumentált problémák merülnek fel, soha nem lesz mód a káros hatások visszafordítására azoknál, akiket már beoltottak”.
Másodszor, a hagyományos vakcinákkal ellentétben ezek a spike fehérjék, valamint a “lipid nanorészecskék” képesek áthatolni a “vér-agy gáton”, ami különleges védelmet nyújt a szervezet ezen érzékeny területeinek.
“Egyszerűen még nem volt elég idő ahhoz, hogy tudjuk, milyen agyi problémák és milyen gyakran alakul ki ebből agyi probléma” – figyelmeztet a dokumentum.
Az ilyen behatolásból eredő kockázatok közé tartozik “a krónikus gyulladás és a trombózis (vérrögképződés) az idegrendszerben, ami hozzájárul a remegéshez, a krónikus letargiához, a stroke-hoz, a Bell-bénuláshoz és az ALS-típusú tünetekhez”. A lipid nanorészecskék potenciálisan összeolvadhatnak az agysejtekkel, ami késleltetett neuro-degeneratív betegséget eredményezhet. Az mRNS-indukált tüskefehérje pedig 10-20-szor erősebben tud kötődni az agyszövethez, mint az eredeti vírus (természetes) részét képező tüskefehérjék”.
Harmadszor, mivel ezek a kísérleti vakcinák sok trillió spike-fehérjét termelnek a befogadóban, ezek a beoltott egyének “ezekből a (spike-fehérje) részecskékből néhányat átadhatnak a közeli kontaktoknak”, betegséget okozva náluk.
Dr. Simone Gold, az AFLDS alapítója a LifeSiteNews-nak küldött e-mail levelezésében egy április 29-i tweetre irányította a cikkírót, amelyben a Pfizer kísérleti kísérleteinek egy dokumentumát tette közzé, amelyben a gyógyszeripari óriás “elismeri ezt a mechanizmust” a lehetséges vedlésnek, írta.
A dokumentum szerint az ember “a környezeti expozíció miatt ki lehet téve [a] vizsgálati beavatkozásnak”, többek között “belégzés vagy bőrkontaktus révén” a vizsgálatban részt vevő személlyel, vagy egy másik személlyel, aki ugyanilyen módon volt kitéve.
Ez pedig az AFLDS szerint veszélyes lehet. Ahogy a problémafelvető folytatja, “a tüskefehérjék ugyanúgy patogének (“betegséget okozó”), mint a teljes vírus”. Ráadásul ezek a “spike fehérjék szorosabban kötődnek, mint a teljesen ép vírus”, és ezért világszerte “szívburokgyulladás, övsömör, tüdőgyulladás, vérrögök a végtagokban és az agyban, Bell-bénulás, hüvelyi vérzés és vetélés eseteit jelentették olyan személyeknél, akik oltott személyek közelében voltak”. Úgy tűnik továbbá, hogy az ilyen kioltás “egyes személyeknél az autoimmun betegségek széles skáláját okozza (amikor a szervezet saját szöveteit támadja meg)”.”

Ezen túlmenően más, súlyosabb veszélyek is fennállhatnak még az oltatlanokra nézve is, mivel ezek a ” spike fehérjék a hagyományos vakcinákkal ellentétben képesek átjutni a vér-agy gáton”.
Negyedszer, az ilyen kioldódás veszélyeztetetté teszi a gyerekeket, ha olyan szülők és tanárok közelében vannak, akik megkapták ezeket a kísérleti vakcinákat. Bár a COVID-19 fiatalokat fenyegető veszélyét joggal nevezik “jelentéktelennek”, beleértve a 20 év alattiak 99,997%-os túlélési arányát, az AFLDS aggódik, hogy néhány gyermek tüneteket kaphat a beoltottak ilyen közelsége miatt. Ilyenkor fennáll a veszélye annak, hogy a “közegészségügyi bürokraták” az ilyen eseteket arra használják fel, hogy “azt találgassák, hogy a gyermek betegsége a SARS-CoV-2 “változatához” köthető”, holott az a beoltott felnőttekkel való érintkezés következménye.
“A másik aggodalmunk az, hogy a gyermekeknél hosszú távú krónikus autoimmun betegség alakulhat ki, beleértve a neurológiai problémákat is, ami annak köszönhető, hogy a gyermekek előtt évtizedek állnak, és a fent említett tüskés fehérjékből trilliónyi van”.
Ötödször: “Az AFLDS-nek több ezer olyan jelentésről van tudomása, amelyek a COVID-19 vakcinázást követően hüvelyi vérzéssel, menopauza utáni hüvelyi vérzéssel és vetéléssel kapcsolatosak, valamint anekdotikus jelentések hasonló mellékhatásokról a beoltottakkal szoros kapcsolatban állók körében.” Az AFLDS-nek ez a véleménye. Bár ezen a ponton a független orvosok szervezete “nem tud határozottan nyilatkozni a közeli kontaktusokról” azon kívül, hogy megemlíti, hogy “világszerte hallottak erről beszámolókat”, az oltás utáni hüvelyi vérzéssel kapcsolatos számos bejelentett eset egyértelmű “kapcsolatot teremt a vakcina és a szabálytalan vérzés között”.
“Ezen egyértelmű bizonyítékok ellenére a menstruációs ciklus megváltozásait az FDA nem sorolta fel a gyakori mellékhatások között a harmadik fázisban részt vevő klinikai résztvevőknél. A nők reproduktív egészségét komolyan kell venni, ahelyett, hogy a napirendi pontok által vezérelt közegészségügyi hivatalnokok elhessegetnék” – olvasható a tájékoztatóban.
Végül, elismerve a “gyógyszeripari cégek fékezhetetlen gazdasági ösztönzését” a szükségtelen és veszélyes gyermekkori COVID vakcinák, emlékeztetők és hasonlók forgalomba hozatalára, az AFLDS ragaszkodik ahhoz, hogy “a közegészségügyi szakembereknek meg kell állniuk és értékelniük kell a vakcinák lehetséges mellékhatásaira és a kapcsolódó oltás utáni kérdésekre vonatkozó adatokat, mielőtt még túl késő lenne”.

https://koronaigazsaga.info/americas-frontline-doctors-a-covid-oltottak-urithetnek-a-tuskefeherjet-karositva-a-nem-oltottakat/

Az EMA elindítja a COVID-19 Comirnaty vakcina alkalmazásának vizsgálatát

 

A bűnük már égbe kiállt! Gyermek áldozatok napjainkban a mammonnak.

 

Az EMA elindítja a COVID-19 Comirnaty vakcina alkalmazásának értékelését 12 és 15 év közötti fiatalok körében.
Hírek 03/05/2021
Az EMA megkezdte a COVID-19 Comirnaty vakcina alkalmazásának a 12 és 15 év közötti fiatalokra történő kiterjesztésére irányuló kérelem elbírálását.

A Comirnaty a COVID-19 megelőzésére szolgáló vakcina. Jelenleg 16 éves és idősebb személyek esetében engedélyezett. Egy hírvivő RNS-nek (mRNS) nevezett molekulát tartalmaz, amely a COVID-19-et okozó vírusban, a SARS-CoV-2-ben természetes módon jelen lévő, spike fehérje néven ismert fehérje előállítására vonatkozó utasításokkal rendelkezik. A vakcina úgy működik, hogy felkészíti a szervezetet a SARS-CoV-2 elleni védekezésre.

Az EMA humán gyógyszerekkel foglalkozó bizottsága (CHMP) gyorsított eljárásban értékeli a Comirnaty-t forgalmazó vállalat által benyújtott adatokat, köztük egy nagy, folyamatban lévő, 12 évesnél idősebb serdülők bevonásával végzett klinikai vizsgálat eredményeit, hogy eldöntse, javasolja-e az indikáció kiterjesztését. A CHMP véleményét ezután továbbítják az Európai Bizottságnak, amely az EU valamennyi tagállamában alkalmazandó végleges, jogilag kötelező érvényű határozatot hoz.

Az EMA közölni fogja az értékelés eredményét, amely várhatóan júniusban lesz, hacsak nincs szükség kiegészítő információkra.

A Comirnaty 2020 decemberében kapott első engedélyt az EU-ban.  Forrás

 

A dolog nem áll meg itt, már Müller Cecília korábban elmondta, hogy megkezdik a 13-15 éves korú fiatalok oltását.

https://www.facebook.com/kormanyzat/posts/5478673372205338

Ertsey Attila: Tégy a Covid-fasizmus ellen

 

Május elsején kinyitott az Állatkert, kinyitottak a strandok, az éttermek és a szállodák. De csak négymillió ember számára. Hatmillió egészséges ember ki van tiltva, ők legfeljebb a teraszon ülhetnek. Miért? Mert nincs oltási igazolvány. Csalódott és dühös emberek mentek haza, síró gyerekek, káromkodó felnőttek.

Magyarországon 2021 május elsejével megvalósult az apartheid. Míg az emberi jogokat valaha lábbal tipró dél-afrikai rezsim legalább biztosította, hogy a feketék is hozzáférhessenek mindenhez, csak elkülönítve a fehérektől, nekünk még ez se jár.

Négerek lettünk a saját hazánkban.

„Bújt az üldözött s felé
Kard nyúl barlangjában,
Szerte nézett, s nem lelé
Honját a hazában.”

Ez van. Ma, 2021 Magyarországán. Konkrétan.

A Himnusz sorai ismét beteljesültek. Az oltás önkéntes, ugye. Vannak egyenlők és vannak egyenlőbbek. Aha.

Ti, akik megkaptátok, önként vagy félelemből, szabad akaratból vagy kényszerből, hogyan néztek testvéreitek szemébe, amikor állat módjára kitessékelik őket abból, ami az övék?

Ti, szálloda- és étteremtulajdonosok, akik azzal nyugtatjátok vendégeiteket, akik visszamondani kényszerültek foglalásukat, hogy május 24-e után majd jöhetnek, csak türelem? Szóval egy kis apartheid oké, de aztán minden rendben lesz? Ti, korrupt jogászok, jogvédők, akik megmagyarázzátok, honnantól jogos az apartheid, a szólásszabadság, mikortól kell kirúgni azt, aki másként gondolkodik?

Valóban rendben lesz minden május 24-e után? Becsapjátok magatokat egy év mézesmadzagos ígérgetés és az utána jövő botütés után is? Idomított állatokká tettek titeket? Nem látjátok, hogy a prést egyre jobban nyomják, míg mindenki „önként” be nem adja a derekát? A kés a torkunkon.

Nem az lenne az egyetlen természetes reakciónk, hogy EGYETLEN EMBER KIREKESZTÉSE SEM MEGENGEDHETŐ?

Hogyan engedhettük, hogy ilyen önző állatokká tegyenek minket, akik már fajtatársaikat is megtámadják?

Hova lett az emberségünk, magyarságunk, kereszténységünk? Ezek után be mertek menni a templomba, és szenteltvíz helyett fertőtlenítőtől várjátok a megváltást? Nem fog menni!

Jézus Krisztus odament a betegekhez, a leprásokhoz, és nem lett beteg. Nem azért, mert Isten fia volt, hanem azért, mert emberré lett, hogy példát mutasson nekünk. Világosan fogalmazott, nem?

„Hallgassatok rám mindnyájan – mondta –, és értsétek meg: Kívülről semmi sem kerülhet be az emberbe, ami beszennyezhetné. Hanem ami belőle származik, az teszi az embert tisztátalanná. Ha valakinek van füle a hallásra, hallja meg!” (Márk 7,14-23)

Ma naponta tagadjátok meg Krisztust.

A gonoszság, a kirekesztés belőlünk, belőletek ered. Nem menekülhettek. Kiszolgáltatjátok magatokat, testvéreiteket a hatalomnak, akiket foglyul ejtett néhány gazember kapzsisága, akik a világ legnagyobb üzletét kötötték meg, az élethosszig kinyújtott oltásokkal? Már tavalyig sem ér az emlékezetetek? Mit ígértek tavaly ilyenkor?

És mit is csinál a csodavakcina? Beavatkozik az immunrendszeredbe, azt stimulálja, hogy termeljen ellenanyagot, igaz? Szóval a vakcina is a te immunrendszeredtől várja, hogy meggyógyítson, igaz? Mert nem elég jó az immunrendszerünk? Akkor, amikor ti is olvashatjátok a patikák hirdetményein, a Covid-tudnivalók közt, hogy az emberek 90 %-a minden nehézség nélkül esik át a betegségen? Az immunrendszerének köszönhetően, igaz? Minden mellékhatás és szövődmény nélkül, igaz?

Akinek a saját immunrendszere győzte le a betegséget, az kisebb értékű ember lett? Muszáj beoltani, mert veszélyt jelent másokra? Miközben a Covid-osztályokon ma már több a frissen oltott, mint az oltatlanul odakerült beteg? És ezt titkolják a fegyverrel őrzött kórházak, ahol a többi osztály kong az ürességtől, gyógyítás nem folyik? Majd, ha lecseng a járvány? Majd? A kezeletlenül maradt halottaknak mikor majd? Nekik már késő.

Miért őrzik fegyveres katonák a kórházakat, rendőrök az Állatkertet? A géppisztoly véd a vírustól?

Mi készül itt?

2021 május 1-én Magyarországon létrejött egy fajgyűlölő, apartheid rendszer. Hatmillió oltatlan ember meg lett bélyegezve, és állandó revolverezés alatt áll, hogy oltassa be magát különben nem élhet, csak dolgozhat? Megengedhetjük egyetlen percig is, hogy politikusaink, rendőreink, honvédeink az Alaptörvényt és alapvető szabadságjogainkat elvegyék, átlátszó hazugságokkal bombázva minket?

Mondjuk ki végre: aki nem engedi meg, hogy éljük saját életünket, az fasiszta. FASISZTA.

Fasiszta a rendőr, fasiszta a katona, fasiszta a biztonsági őr, és fasiszta mindenki, aki embertársát kirekeszti, aki enged a hazug, áltudományos félelempropagandának, aki ha szembejön veled a járdán, inkább lemegy az úttestre, mert neki te leprás vagy.

Fasiszta az orvos, aki kollaborál, pedig tudja az igazságot, de megfenyegették, hogy elveszti állását. Fasiszta lesz mindenki, aki fél. Félelemből átáll az ellenséghez.

Hová jutottunk? Ember ember ellen, testvér testvér ellen uszul.

Elég legyen ebből!

Ne engedj a fasizmusnak! Ne várd meg, hogy egészséges emberként állatot csináljanak belőled, és végül a mobil járványkórháznak keresztelt, kettős szögesdróttal körülvett koncentrációs táborokba vigyék először a nem oltott rokonaidat, testvéreidet, barátaidat, majd téged is?

Azt hiszed, megúszod? Nem, senki nem ússza meg.

Írj alá és mozdulj. Hazádért, családodért, önmagadért, az emberiségért!

Nem késlekedhetsz! Ma még megteheted, de holnap már nem biztos.

Tégy a covid-fasizmus ellen, MA!

https://orvosokatisztanlatasert.hu/tegy-a-covid-fasizmus-ellen/

Az Oltási Útlevél A Személyes Szabadságod Végét Jelenti

Ez a NÁCI Németország!

Itt is tudsz követni:

https://www.minds.com/antikommunistaantifasiszta/

Oltási Sérültek Csoportja: https://www.minds.com/groups/profile/1233806285752184832/feed