2021. július 24., szombat

John Voight a hollywoodi kommunista propagandáról

FONTOS: Mostantól név szerint jelentenek az oltatlanokról Magyarországon - itt a kormányrendelet.

 

Kormányrendelet született arról, hogy mostantól hetente jelenteni kell azokról a koronavírus ellen még be nem oltott magyarokról, akik elmúltak 60 évesek.

Magyar Közlönyben megjelent rendeletben az áll, a járvány elleni intézkedésről szóló egyes intézkedések című részben:

"Azon 60. életévüket betöltött magyar állampolgárokról, akik magyarországi lakcímmel és Társadalombiztosítási Azonosító Jellel rendelkeznek, azonban a SARS-CoV-2 koronavírus elleni védőoltásban nem részesültek, a Nemzeti Egészségbiztosítási Alapkezelő heti rendszerességgel tájékoztatást nyújt a fővárosi és megyei kormányhivatalokat irányító miniszter, valamint az érintett személy háziorvosa részére."

A szöveg szerint ez a jelentés a védőoltás beadásának elősegítését célozza és tartalmazza az érintett személy egészségbiztosítási nyilvántartásban rögzített nevét, lakcímadatait, valamint Társadalombiztosítási Azonosító Jelét.

A rendelet szól arról is, hogy felsőfokú oktatási intézményben tanuló orvostanhallgatók - az oktatási intézménnyel való egyeztetés után - kirendelhetők ezentúl háziorvosokhoz. A kirendelt hallgatók dolga az lesz, hogy tájékoztassák az oltakozás lehetőségeiről és hasznáról a 60 év feletti, oltatlan pácienseket, akiknek listája  az új jelentési kötelezettség alapján ott lesz a háziorvosoknál is.

Kristálytechnológia


 

Az NGO-k szerepe

A "nem kormányzati szervezetek", az NGO-k valójában a demokrácia semlegesítére szolgáló eszközök a globalista politikai célok érdekében. A közvéleményt befolyásoló csatornákon keresztül a "nép hangjaként" tüntetik fel őket, mint olyan civil csoportosulásokat, akikkel konzultálva a poltikiai hatalom meg tudja teremteni a demokrácia látszatát. Az NGO-k feladata a globalista politikai célok visszaigazolása, sőt egyenesen azok végrehajtásának a megkövetelése. A politikai elit így a "nép kérésének" tesz eleget amikor saját globalista céljait valósítja meg és eközben még előadja a demokrácia színjátékát is. A valóban alulról jövő politikai kezdeményezéseket pedig "szélsőségesnek" bélyegzi, a valóban alulról jövő érdekeket képviselő politikai erőket pedig "populistának". Már évtizedek óta zajlik ez a társadalomátalakító színjáték a művelt Nyugaton.
De nekünk is volt benne részünk, mielőtt csatlakoztunk volna a Szabad Nyugathoz. Pontosan ugyanezt a feladatot látta el hajdanában danában a Hazafias Népfront is

Pontrendszer kínai mintára A Nagy Reszet nem más, mint a Világkommunizmus

Hogyan semmisítették meg hetven év alatt pszichológiai hadviseléssel a német népet

Pontosan ez történik velünk, magyarokkal is. És a teljes mostani ellenzék kollaboráns benne, tevékeny részese ennek a társadalomátalakítási pszichológiai hadviselésnek.

Kik laknak a Fehér Házban?

Nem lesz ennek jó vége
Olyan folyamatok indultak el Amerikában, amelyekről mindannyian pontosan tudjuk, hogy nem lehet jó vége. Többszörös történelmi példa van rá. Talán az ellenőrzés mélysége és kiterjedtsége hiteti el velük, hogy ebből már nem lesz kiút. De lesz. És nem lesz valami szép

Lehet, hogy Európa megkapta a túlnépesedés-elleni oltást?