2022. október 1., szombat

Drágakövek eredete - Elátkozott ékszerek Hope Gyémánt, Sancy, Koh-I-Noor, Orlo

Ha drágakövekről beszélünk, akkor a bolygó misztériumáról beszélünk. A kristályok, kvarcok, ásványok, drágakövek, mint az ametiszt, achát, smaragd, kvarc, turmalin, gránát, rubin, zafír, gyémánt és még sok más, valamint az arany, ezüst, réz... szépsége, színe és fénye mind az Üreges Földdel kapcsolatos, és az Agharti lények ajándéka.
Drága ékszerek, amelyeket évmilliók során erőfeszítéssel és az elemekkel kovácsoltak. A nagyszerű tulajdonságokkal és rendkívüli rezgésekkel rendelkező ásványokat, amelyek a történelem legfontosabb pillanatait és szereplőit kísérték, a történelem különböző kultúrái és népei védelemre, gyógyításra és orvoslásra, a hosszú élet és a spirituális fejlődés érdekében használták. Számos talizmán van, amelyet a történelem híres emberei használtak.
De sokan vágytak rájuk, akik ellopták vagy tisztességtelenül szerezték meg őket. Az emberek becsvágya, a népek inváziói, háborúi és küzdelmei, egyesek uralma és rabszolgasága mások felett okán, nagy szerencsétlenségek és balszerencse sújtotta azokat, akik ellopták őket, fájdalmak és átkok kísérik őket mind a mai napig, mint a Hope gyémánt, a Sancy, a Koh-i-noor, a Fekete Orlov, a lila Delhi zafír és más drágakövek esetében, amelyekkel tulajdonosaik nemzedékeken át mindenféle tragédiákon és szörnyű halálokon mentek keresztül

Ebben az új dokumentumfilmben kicsit mélyebbre merülünk a drágakövek, különösen a kvarckristályok, ametisztek, achátok, smaragdok, gránátok, rubinok, zafírok, gyémántok és sok más drágakő lenyűgöző világában.
A nagy ékszerek mindig is a hatalom, a királyi családok, a hírességek vagy a nagy vagyonokat szerzettek kezében voltak: az ókori Oroszország Romanov-ékszerei, a Fekete Orlov, a vörös foszforeszkáló Hope-gyémánt, a Koh-i-Noor, amely most a brit koronában van, a Kék Szív a Titanicról...
Ezek hihetetlen kövek, amelyeket évmilliárdokkal ezelőtt kovácsoltak a Föld belsejében, és amelyek, ha egyszer napvilágra kerülnek, az ember belső énjének legjobb vagy legrosszabb oldalát hozzák ki. Sokukat gyilkosságok, rablások után szerezték meg, ami generációról generációra szerencsétlenséget okozott a tulajdonosoknak és családjuknak.
A legtöbb esetben a becsvágy, a kapzsiság, az irigység... és olyan körülmények övezik őket, amelyekben így vagy úgy jelen van a bűnözés, megmaradnak a kristályok emlékezetében, felhalmozva azokat a negatív frekvenciákat, amelyek aztán továbbadódnak leendő tulajdonosaiknak, sok esetben balszerencsét, bajt és szerencsétlenséget hozva családjuknak, a Wittelsbach gyémánt, Elizabeth Taylor gyémántja, a Bálványszem, az Agra, a Fekete Hercegnek nevezett spinell, az elátkozott Heron-Allen ametiszt, XII. Alfonz gyűrűje és még sok más.
Sok szerző úgy véli, hogy a "kövek átkának" ezt a valóságát életre szóló leckeként kell felfogni: a rossz cselekedeteknek következményei vannak.

Az elrejtett kincsek a kalózkalandok, a keresők, az arab sivatagok vagy a karibi szigetek világába visznek el minket képzeletünkkel, sok olyan kincsről van szó, amelyet még nem találtak meg, mint a templomosok kincse, a montseguri katharok, a bölcs Salamon ophiri aranybányái, mások, mint El Dorado, a limai kincs és még sok más.
E kincsek némelyike az őket elrejtő emberekhez vagy a hajókhoz kapcsolódik, amelyeken hajótörést szenvedtek. Mások mitikus kincsek, amelyeket mitológiai lények őriznek, legyenek azok óriások, dzsinnek vagy sárkányok. El is lehet őket varázsolni, mások ajándékot és örömöt hoznak gazdájuknak, és csak tiszta és igaz szívvel érhetők el... és vannak, amik csak szenvedést hoznak, mert lopásba, bűncselekményekbe, ambíciókba keveredtek.
Ez azért van így, mert ők nem a bolygó e felszíni világához tartoznak, hanem annak belsejéhez, az Agharti varázslatos világához és gyönyörű városaihoz, mint Shamballah, Erks, Telos, földalatti városokhoz, amelyeket fejlett lények és más, Atlantiszból, Lemúriából és Hyperboreából menekültek laknak.
A víz alatti kincsek paradicsoma kétségtelenül a Karib-tenger, ahol Amerika felfedezése óta több ezer hajó, gálya, fregatt és elsüllyedt hajó található, de a történelem során, szerte a bolygón sok más kincset is találunk, mint például Alarik kincsét, Priamosz kincsét, amely a mitikus Trója városának felfedezéséhez vezetett, a Homok Iramját, a Son Bhandar barlangok kincsét (India), a Zafír könyvét... és még sok mást, amelyeket még fel kell fedezni.

"30 perc alatt eltűnt" - a következő Európa végítéletlistáján: A mobiltelefon-hálózatok összeomlása

 

Nem csak a fűtés hiányozhat Európa-szerte ezen a télen: a mobiltelefonok lehetnek a következők.

Ha ugyanis az áramkimaradások vagy az energiaadagolás miatt a mobilhálózatok egy része kiesik az egész régióban, a Reuters legfrissebb világvége-jelentése szerint a mobiltelefonok egész Európában elsötétülhetnek ezen a télen.

Míg mostanra már mindenki tudja, hogy Európában azóta, hogy Moszkva felfüggesztette a gázszállításokat, robbanásszerűen megnőtt az esélye a fejadagolásnak és az áramhiánynak, Franciaországban még rosszabb a helyzet, mivel több atomerőmű karbantartás miatt leállt. És a hab a tortán: a távközlési ágazat tisztviselői a Reutersnek elmondták, hogy attól tartanak, hogy a kemény tél próbára teszi Európa távközlési infrastruktúráját, ami arra kényszeríti a vállalatokat és a kormányokat, hogy megpróbálják enyhíteni a hatásokat (azaz még több mentőcsomagot kérnek).

Négy távközlési vezető szerint a probléma az, hogy jelenleg számos európai országban nincs elegendő tartalékrendszer a széles körű áramkimaradások kezelésére, ami a mobiltelefonok leállásának lehetőségét vetíti előre. Felismerve, hogy Európa akár heteken belül mobiltelefon-mentes lehet, olyan országok, mint Franciaország, Svédország és Németország, azon fáradoznak, hogy biztosítsák a kommunikáció folytonosságát még akkor is, ha az áramkimaradások kimerítik a területükön szétszórt több ezer mobilantennára telepített tartalék akkumulátorokat.

 

 

Sajnos, mint minden más esetben Európában, ez is túl kevés és túl késő, és Európa egy valóban történelmi mobiltelefon-kiesés előtt áll, mert bár Európában közel félmillió távközlési torony van, a legtöbbjüknek a tartalék akkumulátorai körülbelül 30 percig tartanak a mobilantennák működtetéséhez. Ezt követően elsötétülnek.

Az egyik megvitatott alternatíva az, hogy Európát a kommunista korszak áramszüneti rendszereihez visszavezetik: Franciaországban az Enedis áramszolgáltató által előterjesztett terv a legrosszabb esetben akár kétórás áramkimaradást is tartalmazhat - mondta két, az ügyet ismerő forrás.

Az általános áramszünetek az országnak csak bizonyos részeit érintenék rotációs alapon. Az olyan alapvető szolgáltatásokat, mint a kórházak, a rendőrség és a kormányzat, ez nem érinti - mondták a források. És most úgy tűnik, hogy a mobiltelefonokat is alapvető fontosságúnak tekintik: a Francia Távközlési Szövetség (FFT), az Orange, a Bouygues Telecom és az Altice SFR érdekképviseleti csoportja az Enedisre vetette a szemét, amiért nem tudta kivonni az antennákat az áramkimaradások alól.

Az Enedis azt mondta, hogy a hálózat egyes szakaszait el tudta különíteni a kiemelt ügyfelek, például kórházak, kulcsfontosságú ipari létesítmények és a hadsereg ellátása érdekében, és hogy a helyi hatóságok feladata, hogy a távközlési szolgáltatók infrastruktúráját felvegyék a kiemelt ügyfelek listájára.

"Talán a télre javulnak az ismereteink a kérdésben, de nem könnyű elszigetelni egy mobilantennát (a hálózat többi részétől)" - mondta a francia pénzügyminisztérium egyik, a tárgyalásokról tudó tisztviselője.

 

 

A svédországi és németországi távközlési vállalatok szintén felvetették kormányuknak az esetleges áramhiány miatti aggodalmukat - mondta több, az ügyet ismerő forrás. A svéd távközlési szabályozó hatóság, a PTS a távközlési szolgáltatókkal és más kormányzati szervekkel együttműködve keresi a megoldásokat - hangzott el. Ennek keretében arról is tárgyalnak, hogy mi történne, ha az áramot adagolni kellene. A PTS finanszírozza szállítható üzemanyagtöltő állomások és mobiltelefonokhoz csatlakoztatható mobil bázisállomások beszerzését a hosszabb áramkimaradások kezelésére - mondta a PTS szóvivője.

Az olasz távközlési lobbi még határozottabban lépett fel, és a Reutersnek azt mondta, hogy azt szeretné, ha a mobilhálózatot kizárnák minden áramszünetből vagy energiatakarékossági leállásból, és ezt fel fogja vetni az új olasz kormánynak. Az áramkimaradások növelik az elektronikai alkatrészek meghibásodásának valószínűségét, ha hirtelen megszakításoknak vannak kitéve - mondta Massimo Sarmi, a távközlési lobbi vezetője egy interjúban.

Amíg nem születik megoldás, a távközlési cégek az energiatakarékosság érdekében szoftverekkel optimalizálják a forgalomáramlást, a tornyokat "alvó üzemmódba" helyezik, amikor nem használják őket, és különböző frekvenciasávokat kapcsolnak ki - mondták a Reuters forrásai. A távközlési szolgáltatók a nemzeti kormányokkal is együttműködnek, hogy ellenőrizzék, vannak-e tervek a kritikus szolgáltatások fenntartására. Németországban a Deutsche Telekomnak 33 000 mobil rádiótornya van, és a mobil vészhelyzeti áramellátó rendszerei egyszerre csak kis részüket tudják ellátni - mondta a vállalat szóvivője.

https://www.pokolafoldon.hu/politika/30-perc-alatt-eltunt-a-kovetkezo-europa-vegiteletlistajan-a-mobiltelefon-halozatok-osszeomlasa

Szakértők becslése szerint 20 millióan haltak meg a COVID oltás miatt és több mint 2 milliárdan sérültek meg

 

A megtévesztés és a ködösítés rétegeit lehámozva egy megdöbbentő igazság tárul fel, ami tájékozott olvasóink számára talán nem is annyira megdöbbentő: A Covid-19 "vakcinák" sokkal több embert sebesítenek meg és ölnek meg, mint amennyit a kormány elárul.

Az összeollózott adatokból összeállított becslések szerint világszerte eddig 20 millió ember halt meg a lövések következtében, míg további 2,2 milliárd ember szenvedett sérüléseket - és még csak most kezdtük el.

"Adjuk össze az EUDRA és a VAERS nemkívánatos eseményekre vonatkozó adatait a halálesetekről és "eseményekről", szorozzuk meg a 40-es aluljelentési tényezővel, és globálisan az EU+USA egynyolcadát a 12,5 milliárd globális dózisból.

VAERS (csak az amerikai adatokat vesszük) 13 972 haláleset és 854 084 mellékhatás 2022. augusztus 5-ig.

VAERS-összefoglaló a COVID-19 vakcinákról 2022. 8/5-ig - VAERS-elemzés

EUDRA (hagyja figyelmen kívül a főcímet, és lapozzon az első képre a nyitóoldalon) 46 999 haláleset és 4 731 833 károsodás.

76,789 haláleset 6,089,773 sérülésről számoltak be az amerikai és európai adatbázisokban a COVID-19 oltóanyagokat követően - Az oltás hatása

 

 

Az USA-ban beadott injekciók száma = kb. 600 millió (az elmúlt hetekben 608 millióra nőtt).

CDC COVID Data Tracker: Oltások az Egyesült Államokban

Az EU-ban beadott oltások száma = kb. 900 millió (az elmúlt hetekben 915 millióra nőtt).

Az oltások száma világszerte = körülbelül 12 milliárd (az elmúlt hetekben 12,5 milliárdra nőtt).

Koronavírus (COVID-19) elleni védőoltások - Világunk az adatokban

A Lázár-jelentés szerint 100 oltási sérülésből kevesebb, mint egyet jelentenek be - lásd a 7. oldal 6. oldalát, amely szerint -

"...az oltási mellékhatások kevesebb mint 1%-át jelentik. Az alacsony jelentési arányok kizárják vagy lassítják a közegészségügyet veszélyeztető "problémás" gyógyszerek és vakcinák azonosítását."

A közegészségügy elektronikus támogatása - Vakcina mellékhatások jelentési rendszere (ESP:VAERS) (ahrq.gov)

Egy a 100-ból egy aluljelentési tényezőt (URF) alkalmazva az injekciók borzalmasan halálos és sérüléssel járó (1,4 millió haláleset és 85 millió sérülés a 600 millió beadott dózisra).

 

 

Egy újabb kísérlet az URF becslésére 40 körül van, itt: (healthimpactnews.com).

Tehát EU+USA halálesetek = 13 972 + 46 999 = 60 971 haláleset.

és EU+USA sérülések = 854 084 + 6 089 773 = 6 943 857 (személyenként többszörös, amelyek fele "súlyos").

Szorozzuk meg 40-nel az URF-hez, majd 8-cal a "globalizáláshoz".

A globális halálesetek száma 19,5 millió körül van SO FAR és a globális sérülések száma 2,2 milliárd körül van.

Az elkövetkező hónapokban és években ezek a számok még magasabbra fognak felszökni, mivel az elhúzódó tüskefehérjék fokozatosan károsítják a "teljesen beoltott" emberek szervezetét, így nemcsak minden betegségre hajlamosak lesznek, ami csak jön (autoimmun betegség), hanem halálos vérrögökre is (pl. szívizom- és szívburokgyulladás).

Egy kis kutakodásra van szükség ahhoz, hogy a fent említett számadatokra jussunk, mivel a kormányok túlóráznak, hogy minden vonatkozó adatot elrejtsenek, vagy legalábbis összezavarjanak. Az injekció beadása utáni sérülések és halálesetek kiszámításának módja országonként, sőt településenként is eltérő, ami megnehezíti a pontos számok megállapítását.

Az oltások biztonságosságára és hatékonyságára vonatkozó állítások is erősen torzítottak, többek között a Fauci influenza "eseteinek" meghatározása során. Az állítólagos világjárvány során a megbetegedéseket és haláleseteket mindvégig hamisan a "vírusnak" tulajdonították, hogy később az injekciókat "gyógymódként" lehessen feltüntetni.

 

 

2020-ban, az oltóanyagok hivatalos bevezetése előtt a járványos "megbetegedések" évesített száma 70 millió körül volt - és ne feledjük, hogy az "eset" hivatalos meghatározása ma is ugyanolyan homályos, mint a "világjárvány" kezdetén.

A Warp Speed hadművelet elindítását követően az USA-ban a kovid megbetegedések évesített száma közel ötszörösére, 330 millióra emelkedett. Az éves halálozási arány szintén megnőtt a Warp Speed művelet előtti 1,7 millióról 2,9 millióra a Warp Speed művelet után.

Ez azért jelentős, mert azt mutatja, hogy az oltások nem "mentik meg az életeket", ahogyan azt még mindig állítják. Valójában az ellenkezője igaz, mivel sokkal több ember betegszik meg és hal meg az injekciók korszakában.

"Ahelyett, hogy 95%-kal (vagy a vizsgálatokban 91%-kal) csökkent volna a megbetegedések és a halálesetek száma, az éves szinten számolt megbetegedési arány 370%-kal NÖVELTE" - írja Peter Halligan a Substack című könyvében. "Az évesített halálesetek száma 180%-kal NÖVEKEDETT."

Halligan a kormányzat Vaccine Adverse Event Reporting System (VAERS) adataiból nézte ki a 20 millió halott és 2,2 milliárd sérült adatot. Mivel a VAERS csak a tényleges, oltással kapcsolatos nemkívánatos események nagyon kis százalékát rögzíti, Halligan a valós számadatokat szorzással extrapolálta.

A "hentes számlája a csatatérről", ahogy ő nevezi, arra utal, hogy ezek a számok sokkal pontosabbak, mint amit a kormány vagy a Big Pharma beismer. És ha ezek a számok széles körben elterjednének a lakosság körében, akkor bizonyára rengeteg dühös ember lenne, akik sok kérdést intéznének a hatalomhoz.

https://www.pokolafoldon.hu/pandemia/szakertok-becslese-szerint-20-millioan-haltak-meg-a-covid-oltas-miatt-es-tobb-mint-2-milliardan-serultek-meg

A tervezett szülőség igazgatója azt állítja, hogy a biológiai férfiak is lehetnek terhesek

Ismét egy tanú, akit a demokraták az abortusztörvényekről szóló meghallgatások során tanúskodni hívtak, azt állította, hogy biológiai férfiak is teherbe eshetnek és szülhetnek.

A képviselőház felügyeleti bizottságának e heti meghallgatásán Dr. Bhavik Kumar, a texasi Houstonban működő Planned Parenthood abortuszszakértője és az alap- és transz-ellátás orvosi igazgatója azt mondta a törvényhozóknak, hogy "férfiak is lehetnek terhesek, különösen a transz férfiak".

És ez a tudomány pártja!

Kumar nem részletezte, hogy szerinte a "transz férfiak" mellett a férfiak mely más csoportja lehet terhes.

A Summit News beszámolója: Andrew Clyde, a GOP képviselője megkérdezte Dr. Bhavik Kumartól: "Tehát a biológiai férfiak teherbe eshetnek és szülhetnek?", mire Kumar azt válaszolta: "A férfiaknak lehet terhességük, különösen a transz férfiaknak".

Clyde folytatta: "Tehát azt mondja, hogy egy biológiai nő, aki férfiként azonosítja magát, és ezért teherbe esik, idézem, férfi? Ezt akarja mondani?"

Kumar így válaszolt: "Ezek a kérdések arról, hogy ki eshet teherbe, tényleg nem a lényeget érintik, és én azért vagyok itt, hogy arról beszéljek, ami Texasban történik".

 

 

"Itt én kérdezek, ön pedig válaszol" - vágott közbe Clyde, hozzátéve: "Én teszem fel a kérdést, uram, nem ön".

 

"Így van, és én válaszolok a kérdésre" - válaszolta Kumar, majd kijelentette: "Valaki, akinek méhe van, képes lehet teherbe esni, akár nő, akár férfi, ez nem számít".

 

"Oké, végeztünk" - válaszolta elkeseredetten Clyde, hozzátéve: "Ez nem bonyolult. Hadd mondjam el: ha valakinek van méhe, és nőnek születik, akkor nő. Az nem férfi, és a világ túlnyomó többsége azt nőnek tekinti, mert biológiai különbségek vannak a férfiak és a nők között."

 

"Nem hiszem, hogy szükséges ezt kimondani, de a férfiak nem eshetnek teherbe és nem szülhetnek, függetlenül attól, hogy hogyan azonosítják magukat" - állította Clyde, majd hozzátette: "Mi a fenéért hoznának a demokraták egy olyan személyt, akinek a címe a transzgondozás igazgatója, egy abortuszmeghallgatásra, amikor csak biológiai nők eshetnek teherbe?".

 

 

Clyde ezután újra felolvasta Kumar nyitóbeszédét, amelyben a Planned Parenthood igazgatója az abortuszkorlátozásokat "eredendően rasszistának, eredendően klasszicistának és alapvetően a fehér felsőbbrendűség napirendjének részének" nevezte.

Clyde ezután megjegyezte, hogy a szervezetet, amelynek Kumar dolgozik, Margaret Sanger alapította.

"Margaret Sanger egész tevékenysége arra irányult, hogy a színes bőrű közösségeket az abortuszon keresztül megtizedelje, hogy kiiktassa a jövő generációit" - sürgetett Clyde.

"Hány abortuszt hajtott végre életében?" - kérdezte ezután a képviselő Kumartól, mire az orvos azt válaszolta: "Valószínűleg több ezret".

Clyde visszavágott: "Szóval, mint orvos maga is úgy gondolja, hogy elég csecsemőt vetett el, hogy igazolja Margaret Sanger meggyőződését és az örökségének folytatását? Ez lelkiismeretlen, ez megbocsáthatatlan, hálás vagyok, hogy ez most már bűncselekmény, és várom azt a napot, amikor az életet ismét tiszteletben tartják egész nemzetünkben".

https://www.pokolafoldon.hu/hihetetlen/a-tervezett-szuloseg-igazgatoja-azt-allitja-hogy-a-biologiai-ferfiak-is-lehetnek-terhesek

Chemtrails és az új világjárvány

 

Alien chemtrails - Idegen vegyi nyomok

Rejtélyes "X betegség" söpör végig a bolygón: Amíg Önt a Coronavírus zavarta meg, addig más, halálosabb és rejtélyesebb betegségek gyilkolják az embereket és az állatokat szerte a világon...

A COSMIC TOP SECRET CHRIS EVERARD új filmje.
A COSMIC TOP SECRET a valaha látott legjobb, legtisztább felvételeket tartalmazza az UFO-król...
...De ez az új film sokkal többről szól, mint az UFO-k...

2022. július: A mainstream média elismeri, hogy egy új programot, amelynek célja a "PLANET lehűtése", részben BILL GATES finanszírozza... A TV-ben olyan ábrákat vetítenek, amelyeken több ezer repülőgépet mutatnak, amelyek az eget kémiai úton szállítják - a tervük a SZULFÁTOK használata - amelyek lebontják a fehérjéket, és rákkeltő reakciókkal vannak kapcsolatban.

De ez még nem minden... Az izraeli űrprogram keresztapja szerint a királyi-politikai mélyállam üzletet kötött az idegenekkel, és ez megmagyarázná a chemtrailing jelenséget, és azt is megmagyarázná, hogy a királyi elit által elfoglalt régiók - mint Tanzánia, Uganda és más afrikai nemzetek - miért kerültek a hatalmukba.

Ezek a nemzetek egy rejtélyes betegségben szenvednek, amelytől az ember a saját belső szerveit és vérét hányja - és az oroszlánok, csimpánzok és elefántok rejtélyes módon elhullanak - Botswanában, egy olyan földön, amelyet a brit és belga királyi elit a viktoriánus korszakban ellopott a kalahári bozótemberektől, 400 elefánt hullott el.

 

 

Ezt "X-betegségnek" hívják, de sem a mainstream média, sem a YouTuberek nem merik megemlíteni.

INDIA fellázadt a királyi mély állam ellen az 1930-as és 1940-es években - és ma egy másik rejtélyes betegség öli az embereket Indiában.

Nos, nagyon valószínű, hogy a MÉLY ÁLLAM valamiféle ALKUT köt az idegenekkel - valószínűleg területeket, ásványi anyagokat vagy akár emberi DNS-t cserébe azért, hogy egy láthatatlan idegen mesterfaj nevében leigázhassák és kormányozhassák a bolygónkat - és ez megmagyarázná, hogy a mainstream média és a youtube miért cenzúrázza folyamatosan a valódi UFO-klipeket és miért cenzúrázza az idegenek általi elrablásokról szóló információkat.

Egy másik történet, ami nem szerepel a hírekben, az a hatalmas számú különböző ŰRREPÜLŐ, amelyeket szinte naponta küldenek az űrbe...

Miért van szükség a Boeing mini űrsikló tisztítására egy biológiailag veszélyes ruhát és légszűrőt viselő csapat által? Nyilvánvaló, hogy valamilyen biológiai fiola kórokozó volt a fedélzeten - ez azt jelenti, hogy a mély állam az űrből embereket kémiai nyomkövetővel szállít az űrlényekkel összejátszva?

 

 

A COSMIC TOP SECRET bizonyítja, hogy Háború van az űrben.

Ez a háború már évtizedek óta folyik.

Nem csoda, hogy Trump elnök elindította a SPACE FORCE-t, amint hozzáférést kapott a Pentagon UFO-aktáihoz.

A COSMIC TOP SECRET egy mélyreható film, amely a brit szerző, COLIN ANDREWS kiváló fotóit mutatja be az UFO-król a GABONAKÖRÖKről.

Colin kiváló archívumot gyűjtött össze a kiváló gabonakörökről és a kapcsolódó UFO-adatokról.

Colin találta fel a "gabonakör" kifejezést.

 

 

MIÉRT SZÓRNAK UFÓK A LÉGKÖRÜNKBEN DOLGOKAT AZ ÉGRE?

Mi van ebben a földönkívüli CHEMTRAIL-ben? És - ha jobban belegondolok...

MI VAN A MI CHEMTRAILJEINKBEN?

Az SFU műholdon tenyésztett szupermérgező LIZARD EGGS-t NEUROTOXIN CHEMTRAIL FEGYVEREKKÉNT használják? ...És ha igen - az ALIENS elleni fegyverként használják, vagy az emberek elleni fegyverként?

Akárhogy is nézzük - ha ez egy KEMTRÉL HÁBORÚVÁ válik neurotoxinokkal és idegenekkel - valószínűleg emberek és állatok ezrei mérgeződnek meg és halnak meg a chemtrail szórás miatt.

Ha ez (többnyire) igaz, akkor elgondolkodtató, hogy az oroszokat más idegen lények tanácsolják, mint az angol-amerikaiakat.....emlékszem, hogy Medvegyev pár éve ezt elismerte egy youtube-on. Gondolom, már nem található meg.

A hozzászólások, miszerint Oroszország amerikai technológiát kapott az újrafegyverkezési programjához, nem adnak magyarázatot arra, hogy az orosz rakéták és fegyverek miért teljesítenek jobban, mint a NATO megfelelői. Vagy az orosz tudósok jobbak. Az orosz fegyvergyártásban kevésbé korrupt a korrupció, vagy magasabb rendű lények irányítják a technológiai inputot.

https://www.pokolafoldon.hu/hihetetlen/chemtrails-es-az-uj-vilagjarvany

Zelenszkij a NATO segítségével szeretné visszahódítani az Oroszországhoz csatlakozott ukrán területeket

 

Kijev, Washington, Moszkva, 2022. október 1. szombat (MB)

Volodimir Zelenszkij Ukrajna NATO-ba történő felvételének meggyorsítását kérte azzal a szándékkal, hogy az Észak-Atlanti Szövetség segítségével visszaszerezze az Oroszországhoz csatlakozott országrészeket. Az amerikai kormány tudatta, hogy nem tartja időszerűnek Ukrajna NATO-felvételét, bár nyitva hagyja a kaput előtte, addig is minden támogatást megad Kijevnek – jelentette a Magyar Békekör tudósítója szombaton.

Donyeck, Luhánszk, Herszon és Zaporozsje vezetői pénteken az orosz elnökkel a Kremlben aláírták a csatlakozásról szóló nemzetközi szerződéseket, melyeknek a nevezett területeken szeptember 23-27. között megtartott népszavazás szolgál jogalapul.

Az Egyesült Államok határozati javaslatot terjesztett az ENSZ Biztonsági Tanácsa elé, hogy orosz annektálásnak minősítsék az ukrán régiók csatlakozását, és nemzetközi jogba ütköző cselekedetként elítéljék, de Oroszország vétót emelt ellene. Kína tartózkodó álláspontra helyezkedett.

Joe Bidern amerikai elnök pénteken törvényjavaslatot írt alá arról, hogy 2023-ban további 12,4 milliárd dolláros támogatásban részesítsék Zelenszkij rendszerét. Az összegből 3,7 milliárdot katonai célra fordítanának. A német külügyminiszter, Annalena Baerbock további nehézfegyver szállítmányt helyezett kilátásba Kijevnek.

Oroszország áhított feldarabolására, és természeti kincseinek remélt megkaparintására utalva Nyikolaj Patrusev, az orosz Nemzetbiztonsági Tanács titkára azt mondta, hogy „az Egyesült Államok a második világháború vége óta próbálja újjáéleszteni a fasizmust Európában, és Ukrajnát a világ szélsőjobboldali szélsőségeinek hídfőjévé változtatta. A neonáci mozgalmak elődeik sorsára jutnak”.

A Biztonsági Tanács orosz kezdeményezésre összeült pénteki rendkívüli ülésén a BT NATO-tagjai (USA, Nagy-Britrannia) visszautasították az orosz elnök kijelentését arról, hogy a gázvezeték felrobbantásához „angolszász” nyomok vezetnek. Az orosz képviselő, Nebenzija nagykövet nemzetközi vizsgálatot sürgetett a szabotázsakció körülményeinek tisztázására, és javasolta, hogy a vizsgáló bizottságban Oroszország mellett vegyenek részt mindazok az államok, amelyeknek parti vizeinél a gázvezeték elhalad. Ezek Németország, Dánia és Svédország.

Szergej Nariskin, az orosz hírszerzés főnöke pénteken közölte: arra utaló információkkal rendelkeznek, hogy a Nyugat részt vett az Északi Áramlat 1-es és Északi Áramlat 2-es vezeték ellen elkövetett szabotázsakcióban.+++

Kiadta: Magyar Békekör

Borzalmas Newsom aláírja a törvényjavaslatot, amely arra kényszeríti az orvosokat, hogy tolják az oltásokat, vagy kiátkozzák őket az orvostudományból

Gavin Newsom kaliforniai kormányzó pénteken több törvényt is aláírt.

Ezek mindegyike radikális baloldali szörnyűség, amely az állam feletti totalitárius irányítását segíti elő.

Ezek súlyossága a jelentéktelentől a szörnyűségig terjedt, megmutatva, hogy minden szinten képes előmozdítani a gonoszságot. De azt lehet állítani, hogy egyik sem érint több polgárt és valószínűleg több kaliforniait fog megölni, mint az AB2098.

A San Diego Tribune szerint:

Az Evan Low demokrata képviselő által benyújtott AB2098-as törvényjavaslat kimondja, hogy az orvos vagy sebész szakmai kötelességszegést követ el, ha "félretájékoztatást vagy dezinformációt" terjeszt a COVID-19 természetéről és kockázatairól, megelőzéséről és kezeléséről, valamint a vakcinák kifejlesztéséről, biztonságáról és hatékonyságáról.

 

 

Az az orvos, aki ilyen magatartást tanúsít, az állami orvosi kamara vagy az oszteopata orvosi kamara fegyelmével nézhet szembe, és súlyos esetben elveszítheti a kaliforniai praxisjogát.

A törvény megfogalmazása sokkal furcsábban hangzik, mint amilyen valójában.

Az orvosokat "megbüntethetik", ha nem teljesen igazodnak ahhoz a célhoz, hogy minden férfit, nőt és gyermeket a lehető legtöbbször injekciózzanak be olyan kísérleti gyógyszerekkel, amelyek drámai és gyakran halálos mellékhatásokat mutattak.

Bár nyitva hagynak teret az értelmezésnek azzal, hogy nem jelentik ki véglegesen, hogy az orvosokat fegyelmileg fogják megbüntetni, nézzünk szembe a valósággal.

SEMELYIK orvos, akit jobban érdekel a karrierje megtartása, mint a betegei szolgálata, nem fogja ezt megkockáztatni.

 

https://www.pokolafoldon.hu/pandemia/borzalmas-newsom-alairja-a-torvenyjavaslatot-amely-arra-kenyszeriti-az-orvosokat-hogy-toljak-az-oltasokat-vagy-kiatkozzak-oket-az-orvostudomanybol

 

Coolio a halála előtt le akarta buktatni a hollywoodi pedofil bandát

Cooliót szerda este holtan találták, az első hírek szerint a hirtelen és váratlan halál oka szívroham volt. A zenésztársai és a hollywoodi sztárok, köztük Michelle Pfeiffer, akik "csak kegyesnek" nevezték őt, és gyászolták a túl rövidre szabott életét.

Megjelenése óta a "Gangsta's Paradise" minden idők egyik legsikeresebb rap számává vált, három hétig volt a Billboard Hot 100-as lista első helyén, és 1996-ban elnyerte a legjobb rap szólóelőadásért járó Grammy-díjat.

michellepfeifferofficial

Megszakad a szívem a tehetséges művész @coolio halálhírére. Túl rövidre vágott élet. Mint talán néhányan tudjátok, volt szerencsém vele dolgozni a Dangerous Minds című filmben 1995-ben. Grammy-díjat nyert a filmzene zseniális daláért - azt hiszem, ez volt az oka annak, hogy a filmünk olyan nagy sikert aratott. Emlékszem, hogy csak kegyes volt. 30 évvel később még mindig kiráz a hideg, amikor meghallom a dalt. Szeretettel és fényt küldök a családjának. Nyugodj erőben, Artis Leon Ivey Jr. ❤️

Coolio menedzsere, Sheila Finegan megerősítette, hogy a művész, akinek igazi neve Artis Ivey volt, szerdán meghalt, de nem volt hajlandó megerősíteni azokat a híreket, amelyek szerint szívrohamban halt meg.

 

 

De ez nem a teljes történet. Távolról sem az.

De mielőtt beszélnénk arról a projektről, amin Coolio a halála idején dolgozott, el kell ismernünk néhány szemet szúró megjegyzést, amit halála előtt tett. Mert nem kevés dolog van, ami nem stimmel ezzel a halálával. A hírességek halála gyakran bizarr, és ez alól Coolio halála sem kivétel.

Egy interjúban a Chit Chat podcastben, mielőtt holtan találták, Coolio azt mondta, hogy szerinte nem szabadna hagyni, hogy olyan hollywoodi pedofilok létezzenek, mint a zeneiparban dolgozó R. Kelly, majd azt mondta, hogy aktívan, tevőlegesen igyekszik elpusztítani őket, és az egyik munkája, hogy megölje őket.

"Én nem vagyok ezzel" - mondta Tomeicko podcast házigazdának, majd hozzátette: "Úgy gondolom, hogy a macskákat... a faszszopókat, akik ilyen szarban utaznak, el kell törölni... a föld színéről".

"Tudod, nem érdemlik meg az életet" - jelentette ki.

A "Gangsta's Paradise" énekese így folytatta: "Aktívan, aktívan keresem az ilyen típusú faszszopókat, és mindent megteszek, hogy elpusztítsam őket".

Miután azt mondta, hogy "ennyiben hagyom a dolgot", Coolio hozzátette: "Igen, ez az egyik munkám, oké? Tudod, hogy megölöm a pedofilokat."

Coolio leleplezte a szórakoztatóipar sötét szívét, és idén áprilisban közeli barátainak azt mondta, hogy nem fél a haláltól, de attól retteg, hogy az elit mit tehet a családjával, különösen a gyerekeivel.

 

 

Coolio azt is elárulta, hogy az "elit" vagy az "illuminátusok" olyan ajánlatot tettek neki, amely annyira megdöbbentő volt, hogy nem volt más választása, minthogy visszautasítsa.

Ha ez a történet kísértetiesen ismerősen hangzik, akkor nem deja vu-t élsz át. Azok a hírességek, akik elég bátrak ahhoz, hogy beszéljenek a szórakoztatóipar szívében rejlő sötétségről, és akik visszautasítják az elit közeledését, általában tragikus módon idő előtt meghalnak.

Tekintsük át néhány másik olyan személyiség sorsát, akik a gyermekkereskedelem és az elit pedofília ellen léptek fel.

Isaac Kappy hollywoodi színészt, aki a hollywoodi pedofília és a sátáni rituális visszaélések elleni felszólalása révén vált ismertté, 42 éves korában holtan találták Arizonában. Halála előtt Kappy robbanásveszélyes vádakat fogalmazott meg a hollywoodi A-listás színészek, köztük Steven Spielberg, Tom Hanks és Seth Green ellen, azzal vádolva őket, hogy pedofil visszaélők. Azt is mondta, hogy soha nem követne el öngyilkosságot.

A múlt hónapban elhunyt Anne Heche szintén annak szentelte az életét, hogy leleplezze a Hollywood szívében működő pedofil hálózatot. Gyermekként szenvedett egy pedofil kezétől, és eltökélt szándéka volt, hogy megvédje a gyerekeket attól, hogy ugyanarra a sorsra jussanak, mint ő fiatal lányként. Az áldozatok kétféleképpen járhatnak. Vagy felnőnek, és maguk is elkövetővé válnak. Vagy elutasítják a gonoszt. Ahelyett, hogy hagyta volna, hogy a gyermekkora összetörje a lelkét, Heche megfogadta, hogy a Földön töltött idejét arra használja fel, hogy mások számára jobb hellyé tegye azt.

 

 

Paul Walker, aki Anne Heche-hez hasonlóan szintén gyanús autóbalesetben halt meg, állítólag információk birtokába jutott az elit pedofíliáról, és a hatalom elhallgattatta.

Chris Cornellt szintén gyanús körülmények között holtan találták, és állítólag szintén egy robbanásveszélyes gyermekszexuális emberkereskedelemről szóló leleplezésen dolgozott.

Akárcsak jó barátja, Chester Bennington, akinek halála sokkolta a világot.

És Avicii, a szupersztár DJ, aki egy felkavaró klipet tett közzé, amelyet a kiadója "kereskedelmi öngyilkosságnak" nyilvánított, és amelyben egy gyermekszex áldozat felnőtt változatát alakította. A videó utolsó jelenetében egy politikus szerepelt, akinek a bőrére a pedofil szót égették. Mit tudott Avicii, és mi volt a folyamat, amit a tömegek előtt leplezett le? Holtan találták 27 éves korában, így már sosem fogjuk megtudni.

A hirtelen és gyanúsan elhunyt, az elit pedofíliához köthető hírességek listája még hosszan sorolható.

Tragikus módon Coolio is csatlakozott a soraikhoz.

 

 

 

 

A mainstream média gyorsan "összeesküvés-elméletként" utasítja el az e hírességek által megosztott pedofíliához fűződő kapcsolatokat. Az a gondolat, hogy az elit gyerekekkel kereskedik és pedofíliát folytat, túl sok számukra, hogy szórakoztassák őket, annak ellenére, hogy az elmúlt években Jeffrey Epstein és Jimmy Savile tevékenységével kapcsolatban lelepleződtek, mindketten az elit közeli barátai voltak, akik hatalmas hatalommal rendelkeztek felettük.

Ugyanez történik most mindenkivel, aki meg meri kérdőjelezni Anne Heche, Isaac Kappy és mások, köztük Coolio halálának okait. A mainstream média, a tényellenőrzők és a Big Tech túlórázik, hogy lezárja a vitát, korlátozva a szólásszabadságunkat.

De tartozunk annyival, hogy megkérdezzük, elhallgattatták-e őket a nézeteik miatt.

Sikeres és népszerű hollywoodi bennfentesként, akit világszerte milliók követnek a közösségi médiában, az a férfi, aki azt mondta, hogy "az egyik munkája" a pedofilok megölése, egyedülálló helyzetben volt ahhoz, hogy a tömegeket vörös pillérekkel lássa el.

Cooliót kinyírták?

Nézd meg!

https://www.pokolafoldon.hu/hihetetlen/cooliot-kinyirtak

Itt az ideje, hogy a kovidos átverésért, a bezárásokért és a vakcinákért felelős embereket bíróság elé állítsák.

 

Oltóanyag-holokauszt: "Teljesen beoltott" emberek százezrei halnak meg hetente, a hivatalos kormányzati jelentések szerint.

A "teljesen beoltottak" két lábon járó halottak, akik magukkal cipelik a tüskés fehérjékkel és más halálos méreganyagokkal fertőzött, sérült immunrendszerüket, amely elárasztja az egészségügyi rendszereket beteg és haldokló betegekkel.

A szakértők becslése szerint 20 millióan már meghaltak a COVID oltás miatt és több mint 2 milliárdan megsérültek.

Az elkövetkező hónapokban és években ezek a számok még magasabbra fognak duzzadni, mivel a visszamaradó spike fehérjék fokozatosan károsítják a "teljesen beoltottak" szervezetét, így nem csak minden betegségre hajlamosak lesznek (autoimmun betegségek), hanem halálos vérrögökre is (pl. szívizom- és szívburokgyulladás).

Egy kis kutakodásra van szükség ahhoz, hogy a fent említett számadatokra jussunk, mivel a kormányok túlóráznak, hogy minden vonatkozó adatot elrejtsenek, vagy legalábbis összezavarjanak.

 

 

2020-ban, a vakcinák hivatalos bevezetése előtt a kovidtól fertőzött "esetek" száma éves szinten 70 millió körül volt - és ne feledjük, hogy az "eset" hivatalos meghatározása ma is ugyanolyan homályos, mint a "világjárvány" kezdetén volt.

A Warp Speed hadművelet elindítását követően az USA-ban a kovid megbetegedések évesített száma közel ötszörösére, 330 millióra emelkedett. Az éves halálozási arány szintén megnőtt a Warp Speed művelet előtti 1,7 millióról 2,9 millióra a Warp Speed művelet után.

Ez azért jelentős, mert azt mutatja, hogy az oltások nem "mentik meg az életeket", ahogyan azt még mindig állítják. Valójában az ellenkezője igaz, mivel sokkal több ember betegszik meg és hal meg az injekciók korszakában.

"Ahelyett, hogy 95%-kal (vagy a vizsgálatokban 91%-kal) csökkent volna a megbetegedések és a halálesetek száma, az éves szinten számolt megbetegedési arány 370%-kal NÖVEKEDETT" - írja Peter Halligan a Substack oldalán. "Az évesített halálesetek száma 180%-kal NŐTT."

https://expose-news.com/2022/10/01/20milllion-dead-covid-vaccination/

https://www.reddit.com/r/conspiracy/comments/xsaosn/young_healthy_people_have_virtually_zero_risk_for/

https://www.thetruthseeker.co.uk/?p=259274

Készülj fel a halálra Ukrajnáért

 

Putyin alábbi szavait elhallgatják, holott az életünk múlhat azon, hogy halljuk-e őket. Putyin Krisztusra hivatkozik, és pontosan jellemzi a Nyugatot, mint sátáni, teljesen gátlástalan és Oroszország kifosztására törekvő embert.

Ukrajna ( azaz a NATO, Rothschildok) az agresszor!

Oroszország inkább kiirtja a Nyugatot, minthogy elfogadja a szolgaságot. Lehet, hogy pont ezt akarják a sátánisták.

Elkerülhetetlen, hogy a Nyugat megsemmisüljön egy katasztrofális atomháborúban.

Az illuminátusok nem tudtak elég életet elpusztítani a COVID és a "vakcinák" ürügyével, ezért helyette Ukrajnát használják ürügyként.

Putyinnak igaza van, amikor azt mondja: "Nem akarják, hogy szabadok legyünk, azt akarják, hogy gyarmat legyünk. Nem akarnak egyenlő együttműködést; fosztogatni akarnak. Nem szabad társadalmat akarnak, hanem lelketlen rabszolgák tömegét".

Putyin szerint az atombomba bevetése Hirosimában, valamint Hamburg és Drezda tűzbombázása a legutóbbi világháborúban olyan precedenst teremtett, amely lehetővé teszi Oroszország számára, hogy elpusztítsa a Nyugatot.

Nyugtalanító módon Putyin azt mondja, hogy nem várja el a Nyugat "vezetőitől", hogy kompromisszumot kössenek. Szükségük van egy katasztrófára, hogy elfedjék a sok baklövésüket. A nyugatiaknak fel kell ébredniük a kómából, és fel kell ismerniük, hogy halálos veszélyben vagyunk. Olyan politikusok mögé kell állnunk, akik ellenzik ezt az ukrajnai színjátékot, és szembe kell szállnunk azokkal, akik ellenzik.

 

 

Szemelvények Putyin beszédéből, avagy "Miért fog elhamvadni Ön, a családja és minden tulajdona". (Ha esetleg relevánsnak tartanád ezt az infót.)

"Ők [a Rothschild "nyugat", az amerikai térdvédővel] fütyülnek az emberek milliárdjainak, az emberiség többségének természetes jogára a szabadsághoz és az igazságossághoz, a saját jövőjük meghatározásának jogára. Már áttértek az erkölcsi, vallási és családi értékek radikális tagadására.

Válaszoljunk meg magunknak néhány nagyon egyszerű kérdést. [Kérdezem] Oroszország minden polgárát: akarjuk-e, hogy itt, az országunkban, Oroszországban "egyes számú szülő, kettes számú szülő és hármas számú szülő" (teljesen elvesztették!) legyen anya és apa helyett?

Azt akarjuk-e, hogy iskoláink a gyermekeinkre már az első iskolai napoktól kezdve olyan perverziókat erőltessenek, amelyek a leépüléshez és a kihaláshoz vezetnek?

Azt akarjuk-e, hogy a fejükbe doboljuk, hogy a nők és a férfiak mellett léteznek bizonyos más nemek is, és hogy nemi átalakító műtéteket ajánljunk nekik?

Ezt akarjuk az országunknak és a gyermekeinknek? Ez mind elfogadhatatlan számunkra. Nekünk más a jövőnk.

Hadd ismételjem meg, hogy a nyugati elit diktatúrája minden társadalmat célba vesz, beleértve magukat a nyugati országok polgárait is. Ez egy kihívás mindenki számára. Az emberi mivoltunkról való teljes lemondás, a hit és a hagyományos értékek megdöntése, a szabadság elnyomása egyre inkább hasonlít egy "fordított valláshoz" - a tiszta sátánizmushoz. A hamis messiásokat leleplezve Jézus Krisztus azt mondta a hegyi beszédben: "Gyümölcseikről ismeritek meg őket." Ezek a mérgező gyümölcsök már nyilvánvalóak az emberek számára, és nem csak hazánkban, hanem minden országban, beleértve sok embert magában a Nyugaton is.

 

 

 

Donbasszban nyolc hosszú éven át népirtás, bombázás és blokádok sújtották az embereket; Herszonban és Zaporozsjában bűnös politikát folytattak, hogy gyűlöletet szítsanak Oroszország, minden orosz iránt. Most is, a népszavazások idején a kijevi rezsim megtorlással és halállal fenyegette meg az iskolai tanárokat, a választási bizottságokban dolgozó nőket. Kijev elnyomással fenyegette meg az akaratukat kifejezni jött emberek millióit. De a donbászi, zaporozsjei és herszoni emberek nem törtek meg, és elmondták a véleményüket.

Azt akarom, hogy a kijevi hatóságok és a nyugaton lévő igazi kezelőik most meghallgassanak, és azt akarom, hogy mindenki emlékezzen erre: a Luganszkban és Donyeckben, Herszonban és Zaporozsjában élő emberek a mi polgáraink lettek, örökre.

Felszólítjuk a kijevi rezsimet, hogy azonnal szüntesse be a tüzet és minden ellenségeskedést; vessen véget a háborúnak, amelyet még 2014-ben szabadított el, és térjen vissza a tárgyalóasztalhoz. Készen állunk erre, ahogy azt már többször is elmondtuk. De a donyecki, luganszki, zaporozsjei és herszoni emberek választása nem kerül szóba. A döntés megszületett, és Oroszország nem fogja elárulni. Kijev jelenlegi hatalmának tiszteletben kell tartania a népakarat e szabad kinyilvánítását, nincs más út. Ez az egyetlen út a békéhez.

Minden erőnkkel és erőforrásunkkal meg fogjuk védeni földünket, és mindent megteszünk, hogy biztosítsuk népünk biztonságát. Ez nemzetünk nagy felszabadító küldetése.

Eközben a Nyugat továbbra is kereste és keresi az újabb lehetőséget, hogy csapást mérjen ránk, hogy meggyengítse és szétverje Oroszországot, amiről mindig is álmodott, hogy kettészakítsa államunkat és egymás ellen hangolja népeinket, és szegénységre és kihalásra ítélje őket. Nem tudnak megnyugodni, tudván, hogy van egy ilyen nagyszerű ország a világon, ilyen hatalmas területtel, természeti gazdagsággal, erőforrásokkal és emberekkel, akik nem tudnak és nem is akarnak másnak parancsolni.

 

 

A Nyugat kész minden határvonalat átlépni, hogy megőrizze azt a neokoloniális rendszert, amely lehetővé teszi számára, hogy a világból éljen, hogy a dollár és a technológia uralmának köszönhetően kifossza azt, hogy tényleges adót szedjen be az emberiségtől, hogy kivonja a meg nem érdemelt jólét elsődleges forrását, a hegemónnak fizetett bérleti díjat. Ennek a járadéknak a megőrzése a fő, valódi és abszolút öncélú motivációjuk. Ezért áll érdekükben a teljes szuverenitás-mentesítés. Ez magyarázza a független államokkal, a hagyományos értékekkel és az autentikus kultúrákkal szembeni agressziójukat, a nemzetközi és integrációs folyamatok, az új globális valuták és az általuk nem ellenőrizhető technológiai fejlesztési központok aláásására tett kísérleteiket. Kritikusan fontos számukra, hogy minden országot arra kényszerítsenek, hogy adja át szuverenitását az Egyesült Államoknak.

Bizonyos országokban az uralkodó elit önként beleegyezik ebbe, önként beleegyeznek, hogy vazallusok legyenek; másokat megvesztegetnek vagy megfélemlítenek. És ha ez nem működik, akkor egész államokat rombolnak le, humanitárius katasztrófákat, pusztítást, romokat, milliónyi tönkretett és megcsonkított emberi életet, terrorista enklávékat, társadalmi katasztrófaövezeteket, protektorátusokat, gyarmatokat és félgyarmatokat hagyva maguk után. Nem érdekli őket. Csak a saját hasznukkal törődnek.

Szeretném még egyszer hangsúlyozni, hogy telhetetlenségük és a korlátlan uralmuk megőrzésére irányuló eltökéltségük a valódi okai annak a hibrid háborúnak, amelyet a kollektív Nyugat Oroszország ellen folytat. Nem azt akarják, hogy szabadok legyünk; azt akarják, hogy gyarmat legyünk. Nem egyenlő együttműködést akarnak; fosztogatni akarnak. Nem szabad társadalmat akarnak bennünket, hanem lelketlen rabszolgák tömegét.

A nyugati országok évszázadok óta azt mondják, hogy ők hozzák el a szabadságot és a demokráciát más nemzeteknek. Semmi sem áll távolabb az igazságtól. Ahelyett, hogy demokráciát hoztak volna, elnyomtak és kizsákmányoltak, és ahelyett, hogy szabadságot adtak volna, rabszolgasorba taszítottak és elnyomtak. Az egypólusú világ természeténél fogva antidemokratikus és szabadságellenes; hamis és képmutató.

A Nyugat nyilvánvalóan nem számított ilyen engedetlenségre. Egyszerűen hozzászoktak ahhoz, hogy sablon szerint cselekedjenek, hogy zsarolással, megvesztegetéssel, megfélemlítéssel bármit megkaparintsanak, amit akarnak, és meggyőzték magukat, hogy ezek a módszerek örökké működni fognak, mintha a múltban megkövesedtek volna.

Ez az önbizalom nemcsak a hírhedt kivételesség fogalmának közvetlen terméke - bár ez soha nem szűnik meg meghökkenteni -, hanem a Nyugaton uralkodó valódi "információéhségnek" is. Az igazságot mítoszok, illúziók és hamisítványok óceánjába fojtották, rendkívül agresszív propagandát alkalmazva, hazudozva, mint Goebbels. Minél hihetetlenebb a hazugság, annál gyorsabban elhiszik az emberek - így működnek, ezen elv szerint.

 

 

De az embereket nem lehet nyomtatott dollárral és euróval etetni. Ezekkel a papírdarabokkal nem lehet őket etetni, és a nyugati közösségi médiavállalatok virtuális, felfújt kapitalizációjával nem lehet fűteni az otthonaikat. Minden, amit mondok, fontos. És amit az imént mondtam, az nem kevésbé: senkit nem lehet papírral etetni - élelemre van szükség; és senki otthonát nem lehet ezekkel a felfújt kapitalizációkkal fűteni - energiára van szükség.

Külön szeretném megjegyezni, hogy minden okunk megvan azt hinni, hogy a nyugati elit nem fog konstruktív kiutat keresni a globális élelmiszer- és energiaválságból, amelyről csak ők és csakis ők tehetnek, hosszú távú politikájuk eredményeként, amely jóval az ukrajnai, donbásszi különleges katonai műveletünk előttre nyúlik vissza. Nem áll szándékukban megoldani az igazságtalanság és az egyenlőtlenség problémáit. Attól tartok, inkább más, számukra kényelmesebb formulákat használnának.

És itt fontos felidézni, hogy a Nyugat az I. világháborúval mentette ki magát a 20. század eleji kihívásokból. A II. világháborúból származó nyereségek segítettek az Egyesült Államoknak abban, hogy végül leküzdje a nagy gazdasági világválságot, és a világ legnagyobb gazdaságává váljon, és hogy a bolygóra kényszerítse a [DEBT] dollár mint globális tartalékvaluta hatalmát. És az 1980-as évek válsága - a dolgok ismét az 1980-as években csúcsosodtak ki - a Nyugat nagyrészt az összeomlott és megszűnt Szovjetunió örökségének és erőforrásainak kisajátításával került ki belőle sértetlenül. Ez tény.

Most, hogy megszabaduljon a legújabb kihívások hálójából, mindenáron le kell bontaniuk Oroszországot, valamint más, a szuverén fejlődési utat választó államokat, hogy tovább fosztogathassák más nemzetek vagyonát, és azt saját lyukaik befoltozására használhassák. Ha ez nem történik meg, nem tartom kizártnak, hogy megpróbálják majd az egész rendszer összeomlását előidézni, és mindent erre fogni, vagy, ne adj' Isten, a háborún keresztüli gazdasági növekedés régi receptjét választják.

Oroszország tisztában van a nemzetközi közösséggel szembeni felelősségével, és mindent megtesz annak érdekében, hogy higgadtabb fejjel járjon el.

A jelenlegi neokolonialista modell végső soron kudarcra van ítélve, ez nyilvánvaló. De megismétlem, hogy valódi urai a végsőkig ragaszkodni fognak hozzá. Egyszerűen nem tudnak mást nyújtani a világnak, mint hogy fenntartják ugyanazt a kifosztó és zsaroló rendszert.

Leszarják az emberek milliárdjainak, az emberiség többségének természetes jogát a szabadsághoz és az igazságossághoz, a saját jövőjük meghatározásának jogát. Már áttértek az erkölcsi, vallási és családi értékek radikális tagadására.

https://www.pokolafoldon.hu/politika/keszulj-fel-a-halalra-ukrajnaert

Eric Zuesse: Az amerikai kormány pszichopátiájának további elrejtésének rendkívüli veszélye

 Minden pszichopata gyakorlott a hazugságban; aki eltűri az ilyen személy hazugságát, az nemcsak bátorítja a pszichopátiát, hanem maga is pszichopata módon nem törődik a nyilvánosság jólétével, mert minden ilyen bátorítás maga is elősegíti a hazugságok további terjedését és a nyilvánosság megtévesztését. Így válik a pszichopátia, amely pusztán személyes betegség, elterjedtté és járványossá, ezáltal egy diszfunkcionális társadalmat, széleskörű megtévesztést eredményez. Ez nem csak a pszichopaták jelenléte miatt történik, hanem a passzív segítőik miatt is, akik elmulasztják a hazugságot és a hazugot felhívni és nyilvánosan leleplezni, hogy segítsék a büntetésüket, ahelyett, hogy a hazugságoknak és a hazugoknak segítenének, hogy azok terjedjenek és gyarapodjanak.

Egy társadalom tagjának lenni annyit jelent, hogy az embernek jogai és kötelességei is vannak benne. A hallgatás a hazugságokkal szemben, amelyekről az ember tudja, hogy hamisak, egy ilyen kötelezettség elmulasztása: az a kötelezettség, hogy ne terjesszünk önként egy társadalmi betegséget - a hazugságok és a hamisságok terjesztésének betegségét - a féktelenül és egyre jobban fertőzött közönség körében.

Így történhetett meg, hogy 2003-ban az Egyesült Államok és az Egyesült Királyság kormánya szétverte és kiherélte az ENSZ-t azzal, hogy Irakot kizárólag hazugságok alapján szállta meg és szállta meg, és soha nem vonták felelősségre őket, amiért ezt tették. Sem a kormányokat (vezetőiket) nem vonták felelősségre ezért, sem a hírmédiát (az őket irányító tulajdonosokat), amelyeket ugyanaz a milliárdosok csoportja (az amerikai milliárdosok, mindkét politikai pártból) irányított, nem vonták felelősségre ezekért a nemzetközi háborús bűnökért. E vezetők és propaganda-szervezeteik (vagy a hírmédia - a tulajdonosaik) egyikét sem vonták felelősségre azért, mert ezt tették, vagy segítettek ebben. Ez az egyértelmű tény precedenst teremtett, amelyet azóta is követ az állandó nemzetközi hazugság, amelyet ugyanez a két pszichopata rezsim folytat, és most a III. világháború kitörése felé tart, ugyanezen az alapon, az állandó kormányzati és hírmédia hazugságok és hazugságok terjesztése alapján. Az "oroszországi rendszerváltás" helyett az "iraki rendszerváltás" érdekében, de, csakúgy, mint korábban, az Egyesült Államokban és az Egyesült Királyságban lévő rezsimek, amelyeket kétségbeesetten KELL "megváltoztatni", ennek a hatalmas csalásnak az elkövetői. Az Egyesült Nemzetek Szervezete sajnos képtelen erre - 2003 óta gyakorlatilag semmissé vált -, de meg kell tenni, mielőtt a végeredmény mindannyiunkat megsemmisít.

Amerika vezetésének pszichopátiája most már nem csak egy nemzet (Irak; vagy mondjuk Szíria - annyi más példa van) lakosaira jelent halálos veszélyt, hanem minden nemzet lakosaira (III. világháború); és ha ezt most nem állítják meg, akkor a világnak is vége lesz, méghozzá hamarosan. Ez lenne a szélsőséges vége a hazugságok járványának, amelyek nem csak büntetlenül maradnak, hanem a nyilvánosság elől elrejtve, ahelyett, hogy a nyilvánosság elé tárnák őket (mint ahogyan itt történik). Ha ez a világjárvány - amely sokkal rosszabb, mint a covid-19 betegség vagy bármely más pusztán fizikai világjárvány az egész emberi történelemben - nem kerül most a teljes, őszinte nyilvánosság fényében leleplezésre (feltehetően olyan hírmédiumok által, amelyek NEM amerikai és szövetséges milliárdosok tulajdonában vannak), akkor mi remény marad a gyermekeink és az unokáik számára (ha a gonoszságnak ez a világjárványa addigra nem fog véget vetni a világnak)? Ez nem CSAK a szélesebb nyilvánossággal, hanem még a saját utódainkkal (ha vannak) szemben is kötelesség, mert ez kötelesség - és mindenki nevében - mindenkivel szemben. A bűntudat elrejtegetésének most kell véget vetni, mert később lehet, hogy már késő lesz. Tehát: kérem, küldje el ennek a cikknek az URL-jét mindenkinek, akit ismer, és minél több olyan embernek, akit nem ismer, mert ez mindenkit érint.

https://southfront.org/the-extreme-dangerousness-of-continuing-to-hide-the-u-s-governments-psychopathy/

Eric Zuesse oknyomozó történész új könyve, AMERICA'S EMPIRE OF EVIL: Hitler's Posthumous Victory, and Why the Social Sciences Need to Change, arról szól, hogyan vette át Amerika a világot a II. világháború után, hogy az USA és a vele szövetséges milliárdosok rabszolgasorba taszítsák. Kartelljeik nemcsak a "hírmédiát", hanem a társadalomtudományokat is ellenőrizve - a közvéleményt megtévesztve - a világ vagyonát vonják ki.

'Az új világrend az Armageddon felé tart' figyelmeztet a szenátor

 

Az "Új Világrend" az Armageddon felé menetel az emberiséget - figyelmeztetett Richard Black nyugalmazott Virginia állam szenátora és nyugalmazott tengerészgyalogos ezredes.

Black ezredes szerint Ukrajna NATO-tagság iránti kérelme és Oroszország több százezer katonájának mozgósítása jelentős eszkalációt jelent.

"A globalisták könyörtelenül terelnek minket a nukleáris armageddon felé" - írta kedden a kongresszushoz intézett nyílt levelében.

A Zerohedge.com beszámolója: Black rámutatott:

Nem lett volna háború, ha nem buktattuk volna meg Ukrajna demokratikusan megválasztott kormányát azzal, hogy 2014-ben erőszakkal megbuktattuk Janukovics elnököt. A háborút azzal segítettük elő, hogy utána hatalmas fegyverszállítmányokkal árasztottuk el Ukrajnát.

A volt szenátor szerint az USA elérhette volna a békét, ha egyszerűen nyomást gyakorol Ukrajnára, hogy hajtsa végre az általa aláírt 2014-es minszki békemegállapodásokat, amelyek világos keretet biztosítanak a fennálló kérdések békés rendezéséhez. Ukrajna megígérte, hogy végrehajtja a minszki megállapodásokat, de ehelyett úgy döntött, hogy a következő hét évben háborút folytat a Donbasszban".

 

 

Szerinte a NATO törekedhetett volna a békére, de ehelyett a háborút választotta.

A NATO-nak bőséges lehetősége lett volna a békére, de szándékosan a háborút választotta. Az USA felismerte, hogy Oroszország háttal a falnak, nem lesz más választása, mint támadni. 2007-ben William Burns, az Egyesült Államok oroszországi nagykövete élesen figyelmeztetett arra, hogy az Ukrajna NATO-ba való beolvasztása felé tett lépések háborút válthatnak ki Ukrajna és Oroszország között. Ennek ellenére az Obama-kormányzat megbuktatta az ukrán elnököt, és fegyverekkel árasztotta el az országot, tudván, hogy ez háborút vált ki.

Black szerint a térségben érdekelt milliárdos elitek "háborús profitra tesznek szert, még akkor is, ha ez azt jelenti, hogy emberek százmillióinak életét teszik kockára szerte a világon".

"Meg kell semmisítenünk a világ lakosságát, hogy beavatkozzunk egy olyan határháborúba, ahol az USA-nak nincs létfontosságú nemzeti érdeke?" - tette fel a kérdést a volt szenátor.

Black a háború azonnali befejezésére szólított fel azzal, hogy Ukrajnát semleges, el nem kötelezett állammá kell tenni, "ahogyan azt 1955-ben a hidegháború idején tettük Ausztriával".

Úgy tűnik azonban, hogy a volt szenátor kérése a további konfliktus elkerülése érdekében meghallgatás nélkül maradt, miután Zelenszkij kinyilvánította szándékát, hogy gyorsított NATO-tagságért folyamodik, miközben Putyin elnök Ukrajna 15%-ának annektálását hirdette meg.

 

 

Az 5. cikkely alapján Ukrajna NATO-ba való felvétele automatikusan Oroszország-Nyugat világháborút (III. világháború) váltana ki.

Putyin pénteki beszédében azt mondta, hogy az USA "precedenst" teremtett azzal, hogy a második világháborúban nukleáris fegyvereket vetett be Japán ellen.

A múlt héten Charles A. Richard haditengerészeti admirális - aki jelenleg az amerikai stratégiai parancsnokság vezetőjeként szolgál - arra figyelmeztetett, hogy "lehetséges közvetlen fegyveres konfliktus egy nukleáris képességekkel rendelkező egyenrangú féllel" állhat előttünk.

https://www.pokolafoldon.hu/great-reset/az-uj-vilagrend-az-armageddon-fele-tart-figyelmeztet-a-szenator

2023 januárjára eltűnik a fiatpénz? Minden bankszámla kiürül?

 

A királynő proklamációja Windsorban 2022. június 8-án, a Newensign által javasolt. Lényeges információk.

A királynő windsori kiáltványa 2022. június 8-án.

2023 januárjára eltűnik a fiatpénz? Minden bankszámla kiürül?

Ezt a valutabombát nagyon titokban tartották, amibe a "Rumble" botlott bele. A fiat valuta mint fizetőeszköz legkésőbb 2023 januárjában megszűnik. Amikor a fiat valutát eltávolítják, minden bankszámlát lenulláznak. Míg több ország megteszi, ami szükséges az emberek számára, addig Anglia, Wales, Skócia és Észak-Írország egyelőre nem teszi meg, ami jellemző.

Az embereknek tudatosítaniuk kell, hogy valójában kié az összes fiat valuta, vagy adósság, mielőtt túl késő lenne. Az emberek abban a hitben gyűjtögetik az értéktelen papírdarabot, hogy az az övék. Pedig kategorikusan nem így van. MINDEN fiat valuta a központi bank tulajdonában van, amelyik kinyomtatta. Az emberek használatot kaptak - és csakis használatot -, de sohasem tulajdonjogot.

Amit a legtöbb ember nem tud, az az, hogy legkésőbb 2023 januárjában minden fiat valutát el kell törölni mint fizetőeszközt.

Ezt az időszakot a Nemzetközi Fizetések Bankja ("BIS") és a kormányok azért állapodtak meg, hogy az országoknak elegendő idejük legyen arra, hogy létrehozzák a Nemzetközi Kereskedelmi Bankjukat és egy leányvállalatukat, a Kereskedelmi Bankot, amely lehetővé teszi a megfelelő joghatóság alatt álló embereknek - föld és talaj -, hogy igényt tartsanak a hitelre, amelyet szándékosan eltitkoltak előlük.

 

 

Míg több ország megteszi a 2023. januári határidő előtt, ami szükséges az ott élők számára, addig Anglia, Wales, Skócia és Észak-Írország egyelőre nem teszi meg ezt.

Amikor a fiat valutát megszüntetik, MINDEN bankszámlát lenulláznak, mint "bail-in". Ez tulajdonképpen azt jelenti, hogy a bankok visszaveszik a tulajdonukat. Tehát itt Angliában az emberek ijesztő kilátásokkal néznek szembe: a közeljövőben nem lesz pénzük a lakbérre, a jelzáloghitelre, az élelmiszerre, a közüzemi és orvosi számlákra.

Az angol kormánynak álcázott dolognak nem áll szándékában, hogy az emberek tudatában legyen. Ha ezt megtenné, akkor az Egyesült Királyság vállalati kormánya képtelen lenne hozzáférni a hitelhez, amely minden férfit, nőt és gyermeket illet ebben az országban.

 

 

Téves az a felfogás, hogy amikor az emberek bankszámláit lenullázzák, a bankok kárpótolni fogják őket. Ez a megállapodás, amelyet a bankok egy meghatározott összegre kötöttek, csak addig érvényes, amíg a fiat valuta létezik. A pénz eltörlése után nem lesz érvényes. Azoknak, akiknek megtakarításaik vannak, vagy a matrac alatt tartják az adósságpénzt, két választásuk van:

1. Az értéktelen papírt árucikkekké alakítják, amelyeknek a pénzügyi összeomlás után is lesz értékük.

2. Vagy megtartják, és elveszítik az egészet, és nem kapnak érte cserébe semmit.

A BIS már kétszer is megpróbálta megszüntetni a fiat valutát a 2023. januári határidő előtt. Ez az akció, ha sikerrel járt volna, a világ lakosságának körülbelül 70%-a éhen halt volna. Miután a BIS-t hatalmas büntetésekkel sújtották az esetlegesen elvesztett életekért, nem volt más választása, mint a megállapodás folytatása.

Ezeket a tényeket azért mutattuk be, hogy az emberek tudatában legyenek annak a súlyosságnak, amellyel a tudatlanság és a tények elhallgatása miatt szembesülnek.

A fiat valuta adósság.

Egy olyan váltó, amely egy adósság egy későbbi időpontban történő kifizetését ígéri. Az adósságot nem lehet adóssággal kifizetni. Soha senki nem fizetett még adósságot fiat valutával.

Senki. A bankban lévő egymillió fiat valuta naponta kamatozik, amelyet a bankok szándékosan elrejtik a hitelkönyvből.
Bár a bankszámlák lenullázásának kilátása ijesztő lehet azok számára, akiknek ilyen összegű fiat valuta van a bankszámlájukon, valójában ez egy jó dolog. Ez az adósság, és semmi más, csak adósság, ami eltűnik.

Ennek ellenére az embereknek fel kell fogniuk a valóságot, mielőtt bezárul a lehetőség, hogy felkészüljenek az elkerülhetetlen összeomlásra.

 

 

1 A fiatpénz egy olyan kormány által kibocsátott valuta, amelyet nem egy fizikai árucikk, például arany vagy ezüst fedez, hanem a kibocsátó kormány. A legtöbb modern papírpénz fiat-pénz, beleértve az amerikai dollárt, az eurót és más jelentős globális valutákat.

2 A bail-in a bailout ellentéte. A mentőcsomagok segítenek megakadályozni, hogy a hitelezők veszteségeket vállaljanak, míg a bail-inek arra kötelezik a hitelezőket, hogy veszteségeket vállaljanak. "Technikailag a betéttulajdonosok ["Savers", például a takarékszámla-tulajdonosok] a bankok hitelezői" - magyarázta Norbert Häring egy 2013-as cikkben, amelyben a ciprusi banki megtakarításokra kivetni tervezett adót tárgyalta.

A walesi Llantrisant Royal Mint Häring azt javasolta, hogy egy apró, de igen széles körű hatású változtatás lenne, ha a folyószámlákon elhelyezett betétek, valamint az értékpapírok az ügyfelek tulajdonában maradnának, és megszűnnének a bankoknak nyújtott önkéntelen kölcsönként működni.

"A fizetési rendszer többé nem függne a bankok szolidaritásától - a bankok csődje nem érintené a [megtakarítókat], így válság esetén az államnak nem kellene többé bankokat kisegítenie csak azért, hogy megvédje a fizetési rendszert"."

https://www.pokolafoldon.hu/great-reset/2023-januarjara-eltunik-a-fiatpenz-minden-bankszamla-kiurul

Aki nem hiszi gúglizzon rá a klímaváltozásra, ami csak az Antikrisztuskövetők elmejébén létezik

A Világgazdasági Fórum (WEF) múlt heti panelbeszélgetésén az ENSZ egyik képviselője bejelentette, hogy "övék a tudomány", utalva a Google-lal kötött "éghajlati információs" partnerségükre.

Senki sem mondta? Ők birtokolják a tudományt. Az övék a narratíva.

Bárki, aki nem ért egyet a narratívájukkal, az "dezinformációt" terjeszt, és meg kell büntetni. Most pedig beismerik, hogy "partnerek" a nagy tech cégekkel, hogy biztosítsák, hogy azokat az információkat kapjuk meg, amelyeket ők akarnak, hogy lássunk, vagy amiket ők jóváhagynak, hogy lássunk.

Úgy tűnik, tanultak néhány leckét Kínától és Észak-Koreától, és ezeket a leckéket a gyakorlatba akarják átültetni, hogy biztosítsák, hogy mindannyian az ő igazságukkal (vagy hazugságukkal) és csakis az ő igazságukkal (vagy hazugságukkal) tartunk.

A Világgazdasági Fórum "Sustainable Development Impact Meetings" című rendezvényén az ENSZ, a CNN és a Brown Egyetem résztvevői a "Tackling Disinformation" (A dezinformáció elleni küzdelem) című panel keretében megvitatták a "narratívák ellenőrzésének" legjobb gyakorlatait.

Az ENSZ globális kommunikációért felelős főtitkárhelyettese, Melissa Fleming felhozta a nagy technológiai cégekkel, köztük a TikTokkal és a Google-lal való partnerségüket, amelyek hozzájárulnak a narratívák ellenőrzéséhez.

 

 

Fleming szerint az internetet már most is megtisztítják az olyan információktól, amelyek ellentmondanak a narratívájuknak. A Google keresési eredményei például mostantól az ENSZ-linkeket részesítik előnyben.

"Együttműködtünk a Google-lal" - mondta, hozzátéve, hogy "ha például a Google-ban rákeresünk a 'klímaváltozás' kifejezésre, akkor a keresés tetején mindenféle ENSZ-forrásokat kapunk".

"Akkor kezdtük el ezt a partnerséget, amikor megdöbbenve láttuk, hogy amikor a 'klímaváltozás' kifejezésre gugliztunk, hihetetlenül torz információkat kaptunk rögtön az első helyen" - mondta, mielőtt a tudomány tulajdonjogát követelte volna.

"Sokkal proaktívabbá váltunk. Mi birtokoljuk a tudományt, és úgy gondoljuk, hogy a világnak ismernie kell, és maguk a platformok is" - mondta.

Az ENSZ és a WEF ezen beismerése nem meglepő. Bárki, aki az utóbbi időben odafigyelt, észrevehette, hogy az internet az utóbbi időben komolyan veszélybe került.

Az információáramlás irányításával, és bárki vagy bármi emlékezetkihagyásával, aki vagy ami ellenkezik a narratívájukkal, az elit szorosabbra fűzi halálos szorítását az emberiségen.

 

 

Biztos vagyok benne, hogy egyetértenek ebben a nyugtalanító dologban.

Az internet az a hely, ahol az emberi tudás felhalmozódik.

A funkciók szándékos kivonása a világhálóról, az emberi tudás törlése, a világháló egyes részeinek vállalati tulajdonként való igénybevétele, a történelem offline kényszerítése, mind-mind szörnyű visszaélések azzal, ami az internetet naggyá teszi.

Az internet az emberek helye, mint a parkok, könyvtárak, múzeumok és történelmi helyek. A globalista elitet meg kell állítani abban a küldetésében, hogy megfossza az emberiséget ettől az értékes helytől.
Nézze meg! https://youtu.be/Xis4eTOnyU0

https://www.pokolafoldon.hu/blog/megrendito-bizonyitek-hogy-a-wef-es-az-ensz-csendben-torli-az-internetet

Szó szerint észbontó: Nanorobotokat aeroszolizálhatunk

 

Szó szerint észbontó: Nanorobotokat aeroszolizálhatunk, hogy összecsomósítsuk a vért vagy neuromoduláljuk a tömegeket - DARPA szakértői előadások

"Semmi sem sci-fi, amit itt elmondok"

NÉHÁNY TANULSÁG A TÖBB ÓRÁS ELŐADÁSOKBÓL ÉS AZ ALÁBBI HÍREKBŐL

Giordano elismeri, hogy léteznek olyan nanorobotok, amelyek képesek átvenni a rovarok irányítását, és "biodrónokká" változtatni őket.

De nagyjából ugyanezt el lehet érni az emberekkel is, csak komplexitás kérdése.

Az agy egy csatatér, és a drónok ehhez már léteznek.

Az agy a védelem hiánya miatt ugyanúgy feltörhető, mint bármelyik olcsó tablet, ha nem jobban.

Ezt nem invazív módon, akár műholdról is megtehetik, ahogy az elmúlt két évben figyelmeztettünk.

 

Az MK Ultrától a társadalom szövetének megbontásáig az idegtechnológia ma már szinte korlátlan képességekkel rendelkezik.

 

 

TALÁLKOZZANAK DR. JAMES GIORDANO, PH.D., VEZETŐVEL, NEUROETIKAI TANULMÁNYOK PROG, GEORGETOWN UMC

Dr. James Giordano a Pellegrino Klinikai Bioetikai Központ Neuroetikai Tanulmányok Programjának vezetője, valamint a neurológiai tanszék és a Georgetown Egyetem (Washington, DC, USA) Neurológiai Tanszékének és Szabadegyetemi Programjának professzora. A müncheni Ludwig Maximilians Egyetem Humán Tudományok Központjának (München, Németország) neurotudományi és etikai tanszékének Clark Fellowja, ahol korábban a JW Fulbright Alapítvány vendégprofesszora volt. Dr. Giordano a William H. és Ruth Crane Schaefer Distinguished Visiting Professor of Neuroethics a Gallaudet University-n (Washington, DC); a Defense Advanced Research Projects Agency (DARPA) neuroetikai, jogi és társadalmi kérdések tanácsadó testületének tagja, és a Pittsburgh-i Egyetem (PA) Nemzeti Felkészültségi Központjának munkatársa.

Folyamatos kutatásai a fejlett neurotechnológiák felhasználására összpontosítanak a fájdalom és más neuropszichiátriai spektrumzavarok neurobiológiájának feltárására; az erkölcsi döntéshozatal neurotudományára, valamint az idegtudomány és az idegtechnológia kutatásban, klinikai orvoslásban, közéletben, nemzetközi kapcsolatokban és politikában, valamint nemzetbiztonságban és védelemben való alkalmazásából eredő neuroetikai kérdésekre (további információkért lásd: https://www.neurobioethics.org).

 

 

Dr. Giordano, több mint 200 lektorált tanulmány és 7 neurotudományi és neuroetikai könyv szerzője, a Philosophy, Ethics and Humanities in Medicine című folyóirat főszerkesztője, a Neuroethics című folyóirat társszerkesztője, valamint az Advances in Neurotechnology című könyvsorozat főszerkesztője: Ethical, Legal and Social Issues (a CRC Press kiadónál). -

NEUROTECHNOLÓGIA A NEMZETVÉDELEMBEN - A DARPA DR. JAMES GIORDANO @ MAD SCIENTIST CONFERENCE 2017

BOMBSHELL! 5G HÁLÓZAT AZ ESZKÖZÖK VEZETÉK NÉLKÜLI ÁRAMELLÁTÁSÁRA. TALÁLD KI, MIT TEHET EZ A

NANOTECHNOLÓGIÁVAL (DARPA ÁLTAL FINANSZÍROZOTT)

A következő előadásai csak fokozatos aktualizálásai az előzőnek, a gerinc nagyrészt hasonló, de mindegyikben találhatunk néhány kifizetődő aranyrögöt, ha van türelmünk.

Én pedig kiegészítem őt néhány villanásnyi saját tudósításunkkal.

Videók:

NÉPSZÁMLÁLÁS 2022. Itt a Szabad Magyar Teremtői Társadalom /SZMTT/ tagjai által elkészített kétféle tiltakozó levél.

 

Használhatjátok ezek közül azt, amelyik éppen szimpatikusabb nektek, vagy akár más forrásokból származókat is. A tartalmuk magáért beszél, törekedtünk a közérthető megfogalmazásra.
Kérünk titeket, hogy oldalaitokon OSSZÁTOK MEG A LEVELEKET, hogy a ti barátaitok, ismerőseitek is hozzájuthassanak a levelekben fellelhető lényeges információkhoz. Mi a magunkét következő hét elején postára adjuk, mert az óra közben ketyeg.

Fontos még megjegyeznem, hogy ez a lépés csak az első menet, lehet, hogy lesz több is. Ezért tanulnunk kell, nekünk is és nektek is.
Mi, az SZMTT tagjai várunk benneteket is tagjaink sorába, mert együtt sokkal erősebbek leszünk! Ez mindannyiunk közös érdeke.
Sok sikert kívánunk!

1. levél

Népszámlálás 2022.

Tisztelt Dr. Vukovich Gabriella!

Levelemet a következők miatt küldöm Önnek.

Kaptam a lakásom címére egy levelet. Az aláírás szerint Öntől, melyben olyan kötelező nyeremény játékra szólítanak fel, ahol pénznyeremény kerül kisorsolásra, amennyiben egy internetes felületen megadok igen sok és rendkívül személyes adatot, nem csak magamról, de a munkáltatómról is.

 

 

Tekintettel arra, hogy manapság rendkívül sok hasonló csalás van az országban, s erre a rendőrség is felhívja a figyelmünket, ezért tisztelettel kérdezem a következőket:

– Valóban Ön küldte-e a levelet?
– Ha igen, akkor milyen jogcímen írt ki Ön egy nyereményjátékot kötelező jelleggel, ahol igen személyes adatokat kérnek?
– Ki szponzorálja ezt a nyereményjátékot?
– Amennyiben Ön szponzorálja a nyereményjátékot, úgy elég aggályos számomra, hogy Ön milyen célra kívánja felhasználni az adataimat, ha ilyen nagy összeget hajlandó kifizetni. Amennyiben nem Ön szponzorálja, úgy kérem megnevezni a támogató céget, s ezen cég elérhetőségét megküldeni részemre, hogy megkérdezhessem őket is, milyen üzleti megfontolásból támogatnak egy szigorúan személyes adatokra vonatkozó adatgyűjtést.
– Viszont, ha Ön szponzorálja, mert a levél alján az Ön sokszorosított, véleményem szerint ezért hamis aláírása szerepel, s nincs fő támogató megnevezve, akkor még aggályosabb, hisz Ön egy közfeladatot ellátó cég elnöke. Tehát Ön közpénzből finanszíroz egy nyereményjátékot, aminek célja, hogy teljes életemre és anyagi helyzetemre vonatkozó adatokat adjak ki úgy, hogy a munkáltatóm, mint harmadik fél adatait is kötelezően meg kell adnom.
– Kérdem, ha Ön és az Ön által vezetett, bizonyíthatóan külföldi regisztrációs számmal rendelkező cég, egy hasonló tevékenységi körrel rendelkező, külföldi cég megbízásából készítenek rólam meta adatokat és profilozást akkor lesz csak igazán kétséges a helyzet, hiszen ez már a GDPR-be ütközik.

Központi Statisztikai Hivatal D-U-N-S® száma: 40-117-0352

Eurostat D-U-N-S® száma: 37-211-5353

Mert a fent említett vállalkozások az itt megjelölt D-U-N-S® számokkal bizonyíthatóan magán vállalkozások, és ennek megfelelően saját céljaikra gyűjtik az adatokat.

Nos, Ön is beláthatja, hogy jogosak az aggodalmaim.

Kérem 8 munkanapon belül válaszait megküldeni részemre. Amennyiben ez nem történik meg, a rendőrségi felhívásoknak megfelelően meg kell tennem a szükséges jogi lépeseket is, már csak az Ön védelmében is, hisz valaki, valakik, az Ön aláírásával próbálnak csalást elkövetni.

Amennyiben Ön szerint a fenti aggályaim nem helytállóak, ezt kérem kellő bizonyítékokkal támassza alá. Válaszát erre is 8 munkanapon belül várom. Amennyiben a cáfolat nem érkezik meg a megjelölt időn belül, úgy tekintem, hogy aggályaimat elfogadja, így adatszolgáltatásra kötelezésem semmis, illetve Ön is úgy gondolja, hogy ezen kérdések megválaszolása nem lehet kötelező senki számára.

 

 

2. levél

Népszámlálás 2022.

Tisztelt Dr. Vukovich Gabriella!

A postaládámba bedobtak egy nem névre szóló „ Hivatalos értesítést”, miszerint a KSH természetes személyekről és a lakásokról nép- és lakás számlálást tart.
Itt rögtön leszögezem, hogy semmilyen szerencsejátékban, sorsolásban nem kívánok részt venni. Nem is értem, hogy egy állítólagos népszámláláshoz, hogy kapcsolódhat ilyen kezdeményezés.
A levélből és a kérdőív kérdéseiből számomra az derül ki, hogy a Központi Statisztikai Hivatal olyan adatokat gyűjtene rólam, a lakásomról és életkörülményeimről, amelyek nagyon bizalmasak, személyesek.

Ez a statisztikai adatgyűjtés körülményeit és kérdéseit tekintve bennem aggályokat kelt és megannyi kérdést vet fel.
Az interneten fellelhető információk alapján a KSH és az Eurostat is, mint jogi személy, valójában kereskedelmi jogokkal is felruházott cégek, amelyeknek DUNS száma:

KSH D-U-N-S® száma: 40-117-0352

Eurostat D-U-N-S® száma: 37-211-5353

D-U-N-S® szám egyedi 9 jegyű szám, amely az üzleti egységeket helyspecifikus alapon azonosítja.

Ezzel egyértelműen a fent említett vállalkozások az itt megjelölt D-U-N-S® számokkal bizonyíthatóan magánvállalkozások, és ennek megfelelően saját céljaikra gyűjtik az adatokat.
A jelenlegi népszámlálás nem anonim, hanem személyesített, kitér bizalmas, személyes adatokra. Ilyenekre mint pl. szokások, vagyoni helyzet, személyes mozgástér feltérképezése, lakhatással, fogyasztással kapcsolatos adatok. Ezek az információk különböző üzleti, politikai és egyéb célokra és visszaélésekre is alkalmasak lehetnek. Például marketing célok, fogyasztási szokások felmérése, profil alkotás, különböző hitel- és fedezeti konstrukciók megalkotása. Ezeken felül alapot adhatnak bűncselekmények elkövetésére, és koncepciós eljárások indítására.

Ezek megtörténte esetén Önt személyes felelősség terheli.

Tekintettel arra, hogy háborús vészhelyzet, gazdasági világválság, recesszió és gigantikus infláció van, ráadásul folyamatos migrációs nyomás alatt is állunk, még óvatosabb vagyok és nem kívánom megadni senki számára a bizalmas, csak rám tartozó adataimat, információimat és nem is várom el, hogy más megadja nekem az övéit. Ezeket továbbra is jogom van a GDPR és az emberi jogaim által megtartani magamnak.

 

 

Egy valódi népszámlálás kérdésével nincs gondom, mert kellő biztosítékokkal érdemes lehet felmérni az adott területen életvitelszerűen élők számát, de a jelenlegi „népszámlálás” ennél jóval részletesebb és bizalmasabb információkat kíván megszerezni, ami szerintem nem indokolt.

Ezen aggodalmak miatt kérem fokozottan az emberi jogaim tiszteletben tartását, valamint élek a GDPR 21. cikkében foglaltakkal, nevesítve a tiltakozáshoz való jogommal. Ennek 2. és 3. pontja a következőképpen rendelkezik:

„(2) Ha a személyes adatok kezelése közvetlen üzletszerzés érdekében történik, az érintett jogosult arra, hogy bármikor tiltakozzon a rá vonatkozó személyes adatok e célból történő kezelése ellen, ideértve a profilalkotást is, amennyiben az a közvetlen üzletszerzéshez kapcsolódik.”

„(3) Ha az érintett tiltakozik a személyes adatok közvetlen üzletszerzés érdekében történő kezelése ellen, akkor a személyes adatok a továbbiakban e célból nem kezelhetők.”

Mivel a kért adatokból profilalkotás hozható létre, mely akár üzletszerzésre is használható, ezért a 6. cikk (1) pontjának (3) bekezdésre hivatkozva nem kívánok profilalkotásban és üzletszerzésben részt venni.

Az intézményeknek is kötelező Alaptörvény értelmében az emberi jogokat tiszteletben kell tartaniuk.

Alaptörvény VI. cikk

(1) Mindenkinek joga van ahhoz, hogy magán- és családi életét, otthonát, kapcsolat tartását és jó hírnevét tiszteletben tartsák.

(2) Az állam jogi védelemben részesíti az otthon nyugalmát.

(3) Mindenkinek joga van személyes adatai védelméhez, valamint a közérdekű adatok megismeréséhez és terjesztéséhez.

Amennyiben Ön szerint a fenti aggályaim nem helytállóak, ezt kérem kellő bizonyítékokkal támassza alá. Válaszát 15 napon belül várom. Amennyiben a cáfolat nem érkezik meg a megjelölt időn belül, úgy tekintem, hogy aggályaimat elfogadja, így adatszolgáltatásra kötelezésem semmis, illetve Ön is úgy gondolja, hogy ezen kérdések megválaszolása nem lehet kötelező senki számára.

  • Forrás: Szabad Magyar Teremtői Társadalom