A Világgazdasági Fórum (WEF) múlt heti panelbeszélgetésén az ENSZ egyik képviselője bejelentette, hogy "övék a tudomány", utalva a Google-lal kötött "éghajlati információs" partnerségükre.

Senki sem mondta? Ők birtokolják a tudományt. Az övék a narratíva.

Bárki, aki nem ért egyet a narratívájukkal, az "dezinformációt" terjeszt, és meg kell büntetni. Most pedig beismerik, hogy "partnerek" a nagy tech cégekkel, hogy biztosítsák, hogy azokat az információkat kapjuk meg, amelyeket ők akarnak, hogy lássunk, vagy amiket ők jóváhagynak, hogy lássunk.

Úgy tűnik, tanultak néhány leckét Kínától és Észak-Koreától, és ezeket a leckéket a gyakorlatba akarják átültetni, hogy biztosítsák, hogy mindannyian az ő igazságukkal (vagy hazugságukkal) és csakis az ő igazságukkal (vagy hazugságukkal) tartunk.

A Világgazdasági Fórum "Sustainable Development Impact Meetings" című rendezvényén az ENSZ, a CNN és a Brown Egyetem résztvevői a "Tackling Disinformation" (A dezinformáció elleni küzdelem) című panel keretében megvitatták a "narratívák ellenőrzésének" legjobb gyakorlatait.

Az ENSZ globális kommunikációért felelős főtitkárhelyettese, Melissa Fleming felhozta a nagy technológiai cégekkel, köztük a TikTokkal és a Google-lal való partnerségüket, amelyek hozzájárulnak a narratívák ellenőrzéséhez.

 

 

Fleming szerint az internetet már most is megtisztítják az olyan információktól, amelyek ellentmondanak a narratívájuknak. A Google keresési eredményei például mostantól az ENSZ-linkeket részesítik előnyben.

"Együttműködtünk a Google-lal" - mondta, hozzátéve, hogy "ha például a Google-ban rákeresünk a 'klímaváltozás' kifejezésre, akkor a keresés tetején mindenféle ENSZ-forrásokat kapunk".

"Akkor kezdtük el ezt a partnerséget, amikor megdöbbenve láttuk, hogy amikor a 'klímaváltozás' kifejezésre gugliztunk, hihetetlenül torz információkat kaptunk rögtön az első helyen" - mondta, mielőtt a tudomány tulajdonjogát követelte volna.

"Sokkal proaktívabbá váltunk. Mi birtokoljuk a tudományt, és úgy gondoljuk, hogy a világnak ismernie kell, és maguk a platformok is" - mondta.

Az ENSZ és a WEF ezen beismerése nem meglepő. Bárki, aki az utóbbi időben odafigyelt, észrevehette, hogy az internet az utóbbi időben komolyan veszélybe került.

Az információáramlás irányításával, és bárki vagy bármi emlékezetkihagyásával, aki vagy ami ellenkezik a narratívájukkal, az elit szorosabbra fűzi halálos szorítását az emberiségen.

 

 

Biztos vagyok benne, hogy egyetértenek ebben a nyugtalanító dologban.

Az internet az a hely, ahol az emberi tudás felhalmozódik.

A funkciók szándékos kivonása a világhálóról, az emberi tudás törlése, a világháló egyes részeinek vállalati tulajdonként való igénybevétele, a történelem offline kényszerítése, mind-mind szörnyű visszaélések azzal, ami az internetet naggyá teszi.

Az internet az emberek helye, mint a parkok, könyvtárak, múzeumok és történelmi helyek. A globalista elitet meg kell állítani abban a küldetésében, hogy megfossza az emberiséget ettől az értékes helytől.
Nézze meg! https://youtu.be/Xis4eTOnyU0

https://www.pokolafoldon.hu/blog/megrendito-bizonyitek-hogy-a-wef-es-az-ensz-csendben-torli-az-internetet