Cooliót szerda este holtan találták, az első hírek szerint a hirtelen és váratlan halál oka szívroham volt. A zenésztársai és a hollywoodi sztárok, köztük Michelle Pfeiffer, akik "csak kegyesnek" nevezték őt, és gyászolták a túl rövidre szabott életét.

Megjelenése óta a "Gangsta's Paradise" minden idők egyik legsikeresebb rap számává vált, három hétig volt a Billboard Hot 100-as lista első helyén, és 1996-ban elnyerte a legjobb rap szólóelőadásért járó Grammy-díjat.

michellepfeifferofficial

Megszakad a szívem a tehetséges művész @coolio halálhírére. Túl rövidre vágott élet. Mint talán néhányan tudjátok, volt szerencsém vele dolgozni a Dangerous Minds című filmben 1995-ben. Grammy-díjat nyert a filmzene zseniális daláért - azt hiszem, ez volt az oka annak, hogy a filmünk olyan nagy sikert aratott. Emlékszem, hogy csak kegyes volt. 30 évvel később még mindig kiráz a hideg, amikor meghallom a dalt. Szeretettel és fényt küldök a családjának. Nyugodj erőben, Artis Leon Ivey Jr. ❤️

Coolio menedzsere, Sheila Finegan megerősítette, hogy a művész, akinek igazi neve Artis Ivey volt, szerdán meghalt, de nem volt hajlandó megerősíteni azokat a híreket, amelyek szerint szívrohamban halt meg.

 

 

De ez nem a teljes történet. Távolról sem az.

De mielőtt beszélnénk arról a projektről, amin Coolio a halála idején dolgozott, el kell ismernünk néhány szemet szúró megjegyzést, amit halála előtt tett. Mert nem kevés dolog van, ami nem stimmel ezzel a halálával. A hírességek halála gyakran bizarr, és ez alól Coolio halála sem kivétel.

Egy interjúban a Chit Chat podcastben, mielőtt holtan találták, Coolio azt mondta, hogy szerinte nem szabadna hagyni, hogy olyan hollywoodi pedofilok létezzenek, mint a zeneiparban dolgozó R. Kelly, majd azt mondta, hogy aktívan, tevőlegesen igyekszik elpusztítani őket, és az egyik munkája, hogy megölje őket.

"Én nem vagyok ezzel" - mondta Tomeicko podcast házigazdának, majd hozzátette: "Úgy gondolom, hogy a macskákat... a faszszopókat, akik ilyen szarban utaznak, el kell törölni... a föld színéről".

"Tudod, nem érdemlik meg az életet" - jelentette ki.

A "Gangsta's Paradise" énekese így folytatta: "Aktívan, aktívan keresem az ilyen típusú faszszopókat, és mindent megteszek, hogy elpusztítsam őket".

Miután azt mondta, hogy "ennyiben hagyom a dolgot", Coolio hozzátette: "Igen, ez az egyik munkám, oké? Tudod, hogy megölöm a pedofilokat."

Coolio leleplezte a szórakoztatóipar sötét szívét, és idén áprilisban közeli barátainak azt mondta, hogy nem fél a haláltól, de attól retteg, hogy az elit mit tehet a családjával, különösen a gyerekeivel.

 

 

Coolio azt is elárulta, hogy az "elit" vagy az "illuminátusok" olyan ajánlatot tettek neki, amely annyira megdöbbentő volt, hogy nem volt más választása, minthogy visszautasítsa.

Ha ez a történet kísértetiesen ismerősen hangzik, akkor nem deja vu-t élsz át. Azok a hírességek, akik elég bátrak ahhoz, hogy beszéljenek a szórakoztatóipar szívében rejlő sötétségről, és akik visszautasítják az elit közeledését, általában tragikus módon idő előtt meghalnak.

Tekintsük át néhány másik olyan személyiség sorsát, akik a gyermekkereskedelem és az elit pedofília ellen léptek fel.

Isaac Kappy hollywoodi színészt, aki a hollywoodi pedofília és a sátáni rituális visszaélések elleni felszólalása révén vált ismertté, 42 éves korában holtan találták Arizonában. Halála előtt Kappy robbanásveszélyes vádakat fogalmazott meg a hollywoodi A-listás színészek, köztük Steven Spielberg, Tom Hanks és Seth Green ellen, azzal vádolva őket, hogy pedofil visszaélők. Azt is mondta, hogy soha nem követne el öngyilkosságot.

A múlt hónapban elhunyt Anne Heche szintén annak szentelte az életét, hogy leleplezze a Hollywood szívében működő pedofil hálózatot. Gyermekként szenvedett egy pedofil kezétől, és eltökélt szándéka volt, hogy megvédje a gyerekeket attól, hogy ugyanarra a sorsra jussanak, mint ő fiatal lányként. Az áldozatok kétféleképpen járhatnak. Vagy felnőnek, és maguk is elkövetővé válnak. Vagy elutasítják a gonoszt. Ahelyett, hogy hagyta volna, hogy a gyermekkora összetörje a lelkét, Heche megfogadta, hogy a Földön töltött idejét arra használja fel, hogy mások számára jobb hellyé tegye azt.

 

 

Paul Walker, aki Anne Heche-hez hasonlóan szintén gyanús autóbalesetben halt meg, állítólag információk birtokába jutott az elit pedofíliáról, és a hatalom elhallgattatta.

Chris Cornellt szintén gyanús körülmények között holtan találták, és állítólag szintén egy robbanásveszélyes gyermekszexuális emberkereskedelemről szóló leleplezésen dolgozott.

Akárcsak jó barátja, Chester Bennington, akinek halála sokkolta a világot.

És Avicii, a szupersztár DJ, aki egy felkavaró klipet tett közzé, amelyet a kiadója "kereskedelmi öngyilkosságnak" nyilvánított, és amelyben egy gyermekszex áldozat felnőtt változatát alakította. A videó utolsó jelenetében egy politikus szerepelt, akinek a bőrére a pedofil szót égették. Mit tudott Avicii, és mi volt a folyamat, amit a tömegek előtt leplezett le? Holtan találták 27 éves korában, így már sosem fogjuk megtudni.

A hirtelen és gyanúsan elhunyt, az elit pedofíliához köthető hírességek listája még hosszan sorolható.

Tragikus módon Coolio is csatlakozott a soraikhoz.

 

 

 

 

A mainstream média gyorsan "összeesküvés-elméletként" utasítja el az e hírességek által megosztott pedofíliához fűződő kapcsolatokat. Az a gondolat, hogy az elit gyerekekkel kereskedik és pedofíliát folytat, túl sok számukra, hogy szórakoztassák őket, annak ellenére, hogy az elmúlt években Jeffrey Epstein és Jimmy Savile tevékenységével kapcsolatban lelepleződtek, mindketten az elit közeli barátai voltak, akik hatalmas hatalommal rendelkeztek felettük.

Ugyanez történik most mindenkivel, aki meg meri kérdőjelezni Anne Heche, Isaac Kappy és mások, köztük Coolio halálának okait. A mainstream média, a tényellenőrzők és a Big Tech túlórázik, hogy lezárja a vitát, korlátozva a szólásszabadságunkat.

De tartozunk annyival, hogy megkérdezzük, elhallgattatták-e őket a nézeteik miatt.

Sikeres és népszerű hollywoodi bennfentesként, akit világszerte milliók követnek a közösségi médiában, az a férfi, aki azt mondta, hogy "az egyik munkája" a pedofilok megölése, egyedülálló helyzetben volt ahhoz, hogy a tömegeket vörös pillérekkel lássa el.

Cooliót kinyírták?

Nézd meg!

https://www.pokolafoldon.hu/hihetetlen/cooliot-kinyirtak