Putyin alábbi szavait elhallgatják, holott az életünk múlhat azon, hogy halljuk-e őket. Putyin Krisztusra hivatkozik, és pontosan jellemzi a Nyugatot, mint sátáni, teljesen gátlástalan és Oroszország kifosztására törekvő embert.

Ukrajna ( azaz a NATO, Rothschildok) az agresszor!

Oroszország inkább kiirtja a Nyugatot, minthogy elfogadja a szolgaságot. Lehet, hogy pont ezt akarják a sátánisták.

Elkerülhetetlen, hogy a Nyugat megsemmisüljön egy katasztrofális atomháborúban.

Az illuminátusok nem tudtak elég életet elpusztítani a COVID és a "vakcinák" ürügyével, ezért helyette Ukrajnát használják ürügyként.

Putyinnak igaza van, amikor azt mondja: "Nem akarják, hogy szabadok legyünk, azt akarják, hogy gyarmat legyünk. Nem akarnak egyenlő együttműködést; fosztogatni akarnak. Nem szabad társadalmat akarnak, hanem lelketlen rabszolgák tömegét".

Putyin szerint az atombomba bevetése Hirosimában, valamint Hamburg és Drezda tűzbombázása a legutóbbi világháborúban olyan precedenst teremtett, amely lehetővé teszi Oroszország számára, hogy elpusztítsa a Nyugatot.

Nyugtalanító módon Putyin azt mondja, hogy nem várja el a Nyugat "vezetőitől", hogy kompromisszumot kössenek. Szükségük van egy katasztrófára, hogy elfedjék a sok baklövésüket. A nyugatiaknak fel kell ébredniük a kómából, és fel kell ismerniük, hogy halálos veszélyben vagyunk. Olyan politikusok mögé kell állnunk, akik ellenzik ezt az ukrajnai színjátékot, és szembe kell szállnunk azokkal, akik ellenzik.

 

 

Szemelvények Putyin beszédéből, avagy "Miért fog elhamvadni Ön, a családja és minden tulajdona". (Ha esetleg relevánsnak tartanád ezt az infót.)

"Ők [a Rothschild "nyugat", az amerikai térdvédővel] fütyülnek az emberek milliárdjainak, az emberiség többségének természetes jogára a szabadsághoz és az igazságossághoz, a saját jövőjük meghatározásának jogára. Már áttértek az erkölcsi, vallási és családi értékek radikális tagadására.

Válaszoljunk meg magunknak néhány nagyon egyszerű kérdést. [Kérdezem] Oroszország minden polgárát: akarjuk-e, hogy itt, az országunkban, Oroszországban "egyes számú szülő, kettes számú szülő és hármas számú szülő" (teljesen elvesztették!) legyen anya és apa helyett?

Azt akarjuk-e, hogy iskoláink a gyermekeinkre már az első iskolai napoktól kezdve olyan perverziókat erőltessenek, amelyek a leépüléshez és a kihaláshoz vezetnek?

Azt akarjuk-e, hogy a fejükbe doboljuk, hogy a nők és a férfiak mellett léteznek bizonyos más nemek is, és hogy nemi átalakító műtéteket ajánljunk nekik?

Ezt akarjuk az országunknak és a gyermekeinknek? Ez mind elfogadhatatlan számunkra. Nekünk más a jövőnk.

Hadd ismételjem meg, hogy a nyugati elit diktatúrája minden társadalmat célba vesz, beleértve magukat a nyugati országok polgárait is. Ez egy kihívás mindenki számára. Az emberi mivoltunkról való teljes lemondás, a hit és a hagyományos értékek megdöntése, a szabadság elnyomása egyre inkább hasonlít egy "fordított valláshoz" - a tiszta sátánizmushoz. A hamis messiásokat leleplezve Jézus Krisztus azt mondta a hegyi beszédben: "Gyümölcseikről ismeritek meg őket." Ezek a mérgező gyümölcsök már nyilvánvalóak az emberek számára, és nem csak hazánkban, hanem minden országban, beleértve sok embert magában a Nyugaton is.

 

 

 

Donbasszban nyolc hosszú éven át népirtás, bombázás és blokádok sújtották az embereket; Herszonban és Zaporozsjában bűnös politikát folytattak, hogy gyűlöletet szítsanak Oroszország, minden orosz iránt. Most is, a népszavazások idején a kijevi rezsim megtorlással és halállal fenyegette meg az iskolai tanárokat, a választási bizottságokban dolgozó nőket. Kijev elnyomással fenyegette meg az akaratukat kifejezni jött emberek millióit. De a donbászi, zaporozsjei és herszoni emberek nem törtek meg, és elmondták a véleményüket.

Azt akarom, hogy a kijevi hatóságok és a nyugaton lévő igazi kezelőik most meghallgassanak, és azt akarom, hogy mindenki emlékezzen erre: a Luganszkban és Donyeckben, Herszonban és Zaporozsjában élő emberek a mi polgáraink lettek, örökre.

Felszólítjuk a kijevi rezsimet, hogy azonnal szüntesse be a tüzet és minden ellenségeskedést; vessen véget a háborúnak, amelyet még 2014-ben szabadított el, és térjen vissza a tárgyalóasztalhoz. Készen állunk erre, ahogy azt már többször is elmondtuk. De a donyecki, luganszki, zaporozsjei és herszoni emberek választása nem kerül szóba. A döntés megszületett, és Oroszország nem fogja elárulni. Kijev jelenlegi hatalmának tiszteletben kell tartania a népakarat e szabad kinyilvánítását, nincs más út. Ez az egyetlen út a békéhez.

Minden erőnkkel és erőforrásunkkal meg fogjuk védeni földünket, és mindent megteszünk, hogy biztosítsuk népünk biztonságát. Ez nemzetünk nagy felszabadító küldetése.

Eközben a Nyugat továbbra is kereste és keresi az újabb lehetőséget, hogy csapást mérjen ránk, hogy meggyengítse és szétverje Oroszországot, amiről mindig is álmodott, hogy kettészakítsa államunkat és egymás ellen hangolja népeinket, és szegénységre és kihalásra ítélje őket. Nem tudnak megnyugodni, tudván, hogy van egy ilyen nagyszerű ország a világon, ilyen hatalmas területtel, természeti gazdagsággal, erőforrásokkal és emberekkel, akik nem tudnak és nem is akarnak másnak parancsolni.

 

 

A Nyugat kész minden határvonalat átlépni, hogy megőrizze azt a neokoloniális rendszert, amely lehetővé teszi számára, hogy a világból éljen, hogy a dollár és a technológia uralmának köszönhetően kifossza azt, hogy tényleges adót szedjen be az emberiségtől, hogy kivonja a meg nem érdemelt jólét elsődleges forrását, a hegemónnak fizetett bérleti díjat. Ennek a járadéknak a megőrzése a fő, valódi és abszolút öncélú motivációjuk. Ezért áll érdekükben a teljes szuverenitás-mentesítés. Ez magyarázza a független államokkal, a hagyományos értékekkel és az autentikus kultúrákkal szembeni agressziójukat, a nemzetközi és integrációs folyamatok, az új globális valuták és az általuk nem ellenőrizhető technológiai fejlesztési központok aláásására tett kísérleteiket. Kritikusan fontos számukra, hogy minden országot arra kényszerítsenek, hogy adja át szuverenitását az Egyesült Államoknak.

Bizonyos országokban az uralkodó elit önként beleegyezik ebbe, önként beleegyeznek, hogy vazallusok legyenek; másokat megvesztegetnek vagy megfélemlítenek. És ha ez nem működik, akkor egész államokat rombolnak le, humanitárius katasztrófákat, pusztítást, romokat, milliónyi tönkretett és megcsonkított emberi életet, terrorista enklávékat, társadalmi katasztrófaövezeteket, protektorátusokat, gyarmatokat és félgyarmatokat hagyva maguk után. Nem érdekli őket. Csak a saját hasznukkal törődnek.

Szeretném még egyszer hangsúlyozni, hogy telhetetlenségük és a korlátlan uralmuk megőrzésére irányuló eltökéltségük a valódi okai annak a hibrid háborúnak, amelyet a kollektív Nyugat Oroszország ellen folytat. Nem azt akarják, hogy szabadok legyünk; azt akarják, hogy gyarmat legyünk. Nem egyenlő együttműködést akarnak; fosztogatni akarnak. Nem szabad társadalmat akarnak bennünket, hanem lelketlen rabszolgák tömegét.

A nyugati országok évszázadok óta azt mondják, hogy ők hozzák el a szabadságot és a demokráciát más nemzeteknek. Semmi sem áll távolabb az igazságtól. Ahelyett, hogy demokráciát hoztak volna, elnyomtak és kizsákmányoltak, és ahelyett, hogy szabadságot adtak volna, rabszolgasorba taszítottak és elnyomtak. Az egypólusú világ természeténél fogva antidemokratikus és szabadságellenes; hamis és képmutató.

A Nyugat nyilvánvalóan nem számított ilyen engedetlenségre. Egyszerűen hozzászoktak ahhoz, hogy sablon szerint cselekedjenek, hogy zsarolással, megvesztegetéssel, megfélemlítéssel bármit megkaparintsanak, amit akarnak, és meggyőzték magukat, hogy ezek a módszerek örökké működni fognak, mintha a múltban megkövesedtek volna.

Ez az önbizalom nemcsak a hírhedt kivételesség fogalmának közvetlen terméke - bár ez soha nem szűnik meg meghökkenteni -, hanem a Nyugaton uralkodó valódi "információéhségnek" is. Az igazságot mítoszok, illúziók és hamisítványok óceánjába fojtották, rendkívül agresszív propagandát alkalmazva, hazudozva, mint Goebbels. Minél hihetetlenebb a hazugság, annál gyorsabban elhiszik az emberek - így működnek, ezen elv szerint.

 

 

De az embereket nem lehet nyomtatott dollárral és euróval etetni. Ezekkel a papírdarabokkal nem lehet őket etetni, és a nyugati közösségi médiavállalatok virtuális, felfújt kapitalizációjával nem lehet fűteni az otthonaikat. Minden, amit mondok, fontos. És amit az imént mondtam, az nem kevésbé: senkit nem lehet papírral etetni - élelemre van szükség; és senki otthonát nem lehet ezekkel a felfújt kapitalizációkkal fűteni - energiára van szükség.

Külön szeretném megjegyezni, hogy minden okunk megvan azt hinni, hogy a nyugati elit nem fog konstruktív kiutat keresni a globális élelmiszer- és energiaválságból, amelyről csak ők és csakis ők tehetnek, hosszú távú politikájuk eredményeként, amely jóval az ukrajnai, donbásszi különleges katonai műveletünk előttre nyúlik vissza. Nem áll szándékukban megoldani az igazságtalanság és az egyenlőtlenség problémáit. Attól tartok, inkább más, számukra kényelmesebb formulákat használnának.

És itt fontos felidézni, hogy a Nyugat az I. világháborúval mentette ki magát a 20. század eleji kihívásokból. A II. világháborúból származó nyereségek segítettek az Egyesült Államoknak abban, hogy végül leküzdje a nagy gazdasági világválságot, és a világ legnagyobb gazdaságává váljon, és hogy a bolygóra kényszerítse a [DEBT] dollár mint globális tartalékvaluta hatalmát. És az 1980-as évek válsága - a dolgok ismét az 1980-as években csúcsosodtak ki - a Nyugat nagyrészt az összeomlott és megszűnt Szovjetunió örökségének és erőforrásainak kisajátításával került ki belőle sértetlenül. Ez tény.

Most, hogy megszabaduljon a legújabb kihívások hálójából, mindenáron le kell bontaniuk Oroszországot, valamint más, a szuverén fejlődési utat választó államokat, hogy tovább fosztogathassák más nemzetek vagyonát, és azt saját lyukaik befoltozására használhassák. Ha ez nem történik meg, nem tartom kizártnak, hogy megpróbálják majd az egész rendszer összeomlását előidézni, és mindent erre fogni, vagy, ne adj' Isten, a háborún keresztüli gazdasági növekedés régi receptjét választják.

Oroszország tisztában van a nemzetközi közösséggel szembeni felelősségével, és mindent megtesz annak érdekében, hogy higgadtabb fejjel járjon el.

A jelenlegi neokolonialista modell végső soron kudarcra van ítélve, ez nyilvánvaló. De megismétlem, hogy valódi urai a végsőkig ragaszkodni fognak hozzá. Egyszerűen nem tudnak mást nyújtani a világnak, mint hogy fenntartják ugyanazt a kifosztó és zsaroló rendszert.

Leszarják az emberek milliárdjainak, az emberiség többségének természetes jogát a szabadsághoz és az igazságossághoz, a saját jövőjük meghatározásának jogát. Már áttértek az erkölcsi, vallási és családi értékek radikális tagadására.

https://www.pokolafoldon.hu/politika/keszulj-fel-a-halalra-ukrajnaert