Gavin Newsom kaliforniai kormányzó pénteken több törvényt is aláírt.

Ezek mindegyike radikális baloldali szörnyűség, amely az állam feletti totalitárius irányítását segíti elő.

Ezek súlyossága a jelentéktelentől a szörnyűségig terjedt, megmutatva, hogy minden szinten képes előmozdítani a gonoszságot. De azt lehet állítani, hogy egyik sem érint több polgárt és valószínűleg több kaliforniait fog megölni, mint az AB2098.

A San Diego Tribune szerint:

Az Evan Low demokrata képviselő által benyújtott AB2098-as törvényjavaslat kimondja, hogy az orvos vagy sebész szakmai kötelességszegést követ el, ha "félretájékoztatást vagy dezinformációt" terjeszt a COVID-19 természetéről és kockázatairól, megelőzéséről és kezeléséről, valamint a vakcinák kifejlesztéséről, biztonságáról és hatékonyságáról.

 

 

Az az orvos, aki ilyen magatartást tanúsít, az állami orvosi kamara vagy az oszteopata orvosi kamara fegyelmével nézhet szembe, és súlyos esetben elveszítheti a kaliforniai praxisjogát.

A törvény megfogalmazása sokkal furcsábban hangzik, mint amilyen valójában.

Az orvosokat "megbüntethetik", ha nem teljesen igazodnak ahhoz a célhoz, hogy minden férfit, nőt és gyermeket a lehető legtöbbször injekciózzanak be olyan kísérleti gyógyszerekkel, amelyek drámai és gyakran halálos mellékhatásokat mutattak.

Bár nyitva hagynak teret az értelmezésnek azzal, hogy nem jelentik ki véglegesen, hogy az orvosokat fegyelmileg fogják megbüntetni, nézzünk szembe a valósággal.

SEMELYIK orvos, akit jobban érdekel a karrierje megtartása, mint a betegei szolgálata, nem fogja ezt megkockáztatni.

 

https://www.pokolafoldon.hu/pandemia/borzalmas-newsom-alairja-a-torvenyjavaslatot-amely-arra-kenyszeriti-az-orvosokat-hogy-toljak-az-oltasokat-vagy-kiatkozzak-oket-az-orvostudomanybol