2024. augusztus 16., péntek

A világ elpusztítását a zsidók 1952-ben Budapesten tervezték

https://www.cia.gov/readingroom/docs/CIA-RDP80R01731R003000180037-4.pdf

Egy az amerikai Központi Hírszerző Ügynökség, a CIA irattárában található dokumentumból fogok idézni, mely 1952. október 15-én keletkezett mint hirszerzői jelentés a vasfüggönyön mögülről Budapestről, az ott tartott nemzetközi rabbi-kongresszuson elhangzottakról, melyet a CIA 1953-ban 50 évre titkositott, majd 2003. március 28-án szűnt meg a titkositása, s mint ilyet a CIA a weboldalán is hozzáférhetővé tette a széles nyilvánosság számára kutatás céljából, s mely irat tulajdonképpen bizonyittékként szolgál a világot irányitó sátánista összeesküvés létéről, aminek a kabbalista-chabados zsidók szerves részei, s mely iratot a hitelessége miatt nem lehet csak mint “zsidó-ellenes összeesküvés-elméletet” leirni. Tartalma érthetővé teszi, mi miért történt abban a sötét történelmi korszakban a hidegháború idején, s mely események hosszabbtávú következményeit a jelen generációi is isszák…

Megjegyzés: “zsidók” alatt az irásban nem Izrael lakosságát, hanem ezeket a sátánista-kabbalista chabados zsidókat értem, akikről Az okkult hatalom az NWO mögött, a Chábád-Lubavics szekta c. irás is szól, és akik a szabadkőműves hálózatokat is irányitják.

Az USA és a Szovjetunió a két világháború között vígan megfértek egymás mellett, a második világháború alatt még szövetségesek is voltak, majd ezután hirtelen, a semmiből “esküdt ellenségei” lettek egymásnak, létrejött a “két pólus” és az ún. “hidegháború”. Feltette már valaki a kérdést, hogy miért? A válasz ott van a CIA iratban…

De kezdjük az elején. Közismert, hogy a kapitalizmust a kabbalista-sátánista zsidók szabadkőműves hálózatai hozták létre, s mely folyamat 1945-ben, a második világháború befejeztével csúcsosodott ki a feudális régi rend világszintű felszámolásával. Magyarországon a folyamat jórészt a 19. században zajlott le, s az erkölcstelen, emberellenes jellege miatt az antiszemitizmus létrejöttéhez vezetett Magyarországon, mivel a nem zsidó lakosság a zsidókat mint teljes népcsoportot kezdte el okolni a történtekért. Ugyanez volt a helyzet a cári Oroszországban is.

A dúsgazdag sátánista zsidók (Rothschildok, Rockefellerek) ezután megdöntötték a cár hatalmát Oroszországban, s létrehozták az új, kommunista rendszerüket, mely valójában monopol-államkapitalista rendszer volt. Azért fért el a kapitalista USA és a kommunista Szovjetunió jól egymás mellett egészen 1945-ig, mert mindkettőt ugyanaz a kabbalista-sátánista erő hozta létre és uralta is. A Szovjetunióban ráadásul odáig ment pimaszságban, hogy a nem zsidó, antiszemita lakosság egy részét simán kiirtotta, lásd például az ukrajnai Holodomort, amikor a zsidó vörös komiszárok egyszerűen halálra éheztették az ukránok egy részét. Emberek milliói pusztultak el…

Németországban eközben a világelit főként nem zsidó, arisztokrata része, a még megmaradt királyi családok hatalomra juttatták Adolf Hitlert… A Holokauszt az 1940-es években bosszú volt a fehér fajt addig ért zsidó atrocitásokért – főként az 1920-30-as években a Szovjetunióban.

De Hitler a második világháborúban veszitett… amiáltal a zsidók ismét felülkerekedtek, és ezután a Holokausztért ők esküdtek bosszút a fehér fajon.

Először is létrehozták a Szovjetunió és USA közti hamis ellentétet, a megjátszott “hidegháborút”. A CIA irat magyarázatot ad arra, hogy miért is: hogy megfosszák, legfőképp a rájuk veszélyes fehér faj nemzeteit, a szuverenitásuktól. A fehér nemzetek egy részét arra kényszeritették, hogy a kapitalista-cionista USA irányába adja fel szuverenitását, a másik részét pedig arra, hogy a kommunista-cionista Szovjetunió irányába.

Ezután még két további célt tűztek ki maguk elé az irat szerint:

1. A fehér faj összekeverését más fajokkal (ázsiaiakkal, arabokkal, négerekkel) és ezáltali beolvasztását és megszüntetését. Ebből született meg később a Kalergi-terv, melynek megvalósítása azóta is lassacskán folyamatban van, mivel a világelit balos-kommunista-sorosista része sajnálatos módon teljesen magáévá tette: az EU-t jelen napjainkban is özönlik el a arab, ázsiai és néger “menekültek”, az USA-t pedig a mexikói és dél-amerikai illegális bevándorlók, s amely folyamat viszont jóval korábban, például Nyugat-Németország török vendégmunkásokkal való elárasztásával kezdődött el a 60-as években.

2. Megpróbálni kiirtani a fehér fajt egy megrendezett harmadik világháborúban, az egyik “oldalon” a cionista USA és európai fehér kényszerszövetségeseivel, a másik “oldalon” a Szovjetunió és kommunista fehér kényszerszövetségeseivel (mint az akkori Magyarország).
Ez utóbbit tervezgették 1952-ben a vasfüggöny mögött Budapesten, az ott tartott nemzetközi rabbi-kongresszuson.

A hidegháborúnak öt éven belül “forró háborúvá”, a harmadik világháborúvá kellett volna változnia az irat szerint, s a keleti és nyugati blokk államainak kölcsönösen el kellett volna pusztitaniuk egymást ebben a nukleáris háborüban. Ne feledjük, még egy évtized se telt el azokban az időkben a Holokauszttól, s a rabbikban égett a radikális bosszúvágy a fehér faj ellen.

Ami megmaradt volna a harmadik világháború után a nemzetekből, az egy a sátánista zsidók által uralt poszt-apokaliptikus világ, melyben főleg Ázsia, Afrika és Latin-Amerika fajaiból maradt volna fel valami, melyeket az alacsonyabb intellektuális képességeik miatt könnyű lett volna az irat szerint hosszú évezredekre leuralni.

Az irat szerint minden zsidónak kb. 10 000 szinesbőrű rabszolgája (!) lett volna ebben az “új civilizációban”, melyben viszont a fehér faj számára nem maradt volna hely.

https://pokolraveluk.info/2024/08/16/a-vilag-elpusztitasat-a-zsidok-1952-ben-budapesten-terveztek/

A hibás Crowdstrike-frissítés szándékosan lett kibocsátva

A Bush család állt mögötte, és jó dolog volt! Bemutatta, mennyire veszélyes lenne  megszüntetni a készpénzt, és kizárólag a központi banki digitális pénzre (CBDC) támaszkodni olyan számitógépes-internetes infrastruktúrában, melyet egészében összeomlaszthat egy aprócska kis szoftver-frissités. Ha ugyanis már nincs készpénz, az internet pedig összeomlik, nem tudsz venni még ennivalót se, és éhezés, bolti kifosztások és káosz, civilizációs “infarktus” lehet a vége.

2024.7.19: Teljes a káosz a világban, lehalt a fél internet

2024.7.19: Globális informatikai hiba állította le a reptereket, bankokat és távközlési cégeket

Egy globális technológiai kiesés több iparág működését is megzavarta: a légitársaságok leállították a járatokat, egyes műsorszolgáltatók nem adtak adást, és a banki tevékenységtől kezdve az egészségügyig mindenhol rendszerproblémák léptek fel.

A Budapest Airport közlése szerint a Liszt Ferenc-repülőtéren a probléma a Eurowings, a Ryanair, a Turkish Airlines és a Wizz Air járatait érinti. Több légitársaság az utasfelvétel manuális elvégzése mellett döntött.

A Crowdstrike kiberbiztonsági cégről tudni kell, hogy a székhelye a Texas állambeli Austinban található. Ugyanez szövetségi államban találhatóak a Bush család hatalmas birtokai és “főhadiszállása” is.

Florida pedig a másik, nagy Bush-befolyással biró szövetségi állam. Egy ideig Jeb Bush volt a kormányzója. Jelenleg pedig Ron DeSantis az, aki Jeb Bush embere:

2023.2.27: Jeb Bush reménysége, Ron DeSantis is beszáll az elnökválasztási versenybe

S végül még egy hir, melynek elolvasása után nem nehéz rájönni, merről fúj a szél:

2023.3.21: A CBDC-k betiltását szorgalmazza a floridai kormányzó

Ron DeSantis floridai kormányzó szerint a digitális jegybankpénzek (CBDC) aláássák a pénzügyi szabadságot, amiért arra ösztönzi az államokat, hogy a lakosok védelme érdekében hagyjanak fel a CBDC-k bevezetésével. DeSantis úgy véli, a CBDC-párti törekvések a polgárok pénz feletti ellenőrzését a kormányra ruházza át, aminek megakadályozására egy törvényjavaslatot terjesztett elő, hogy megvédje a lakosokat az államok „felügyelete és ellenőrzése” ellen. Kihangsúlyozta, hogy Florida nem fogja támogatni a pénzügyi szabadság elnyomását.

Tán nincs igaza? Mindenki, aki erről hallgat, az az emberiség ellensége, az emberi szabadság eltörlésén, az emberiség lerabszolgásitásán dolgozik, beleértve például Donald Trumpot és Orbán Viktor rezsimjét is.

Engem egyébként meglepett, hogy – ismerve a múltjukat – ezek az erőfeszitések épp a Bush családtól származnak. Az új generáció úgy tűnik, már messze nem olyan gonosz, mint az előzőek voltak.

https://pokolraveluk.info/2024/08/16/a-hibas-crowdstrike-frissites-szandekosan-lett-kibocsatva/

A Majomhimlő Kínai Túlkapásai: Hamis Biztonság és Jogkorlátozások

 

Kína legújabb intézkedései a majomhimlő (mpox) kapcsán nem csupán az egészségügyi vészhelyzetek kezelésének régi hibáit idézik, hanem újabb aggályokat is felvetnek a társadalmi kontroll és az emberi jogok terén.

Szakács Árpád augusztus 16-i cikkében rávilágít arra, hogy a kínai hatóságok a Covid-19-es forgatókönyvet alkalmazzák az mpox kezelésében, és ezzel újra korlátozzák a legfontosabb emberi jogokat.

A legújabb bejelentés szerint Kína a következő hat hónapban minden, az országba belépő személyt és árut szigorú ellenőrzésnek vet alá, köztük kötelező tesztelést és fertőtlenítést. Az Egészségügyi Világszervezet (WHO) globális egészségügyi vészhelyzetet hirdetett, amit Kína azonnal kihasznált, hogy megszorító intézkedéseket léptessen életbe.

Az intézkedések között szerepel a majomhimlővel érintett területekről érkező személyek kötelező tesztelése, valamint az influenzavírussal fertőzött területekről származó áruk kötelező fertőtlenítése. Mindez éppen úgy, mint a Covid alatt, a gyülekezések betiltásához, iskolák és munkahelyek bezárásához, és egyéb szigorú szabályokhoz vezethet. Azonban a majomhimlő főként szexuális úton és fertőzött vadhússal terjed, ami megkérdőjelezi a széleskörű intézkedések valódi szükségességét és hatékonyságát.

A kínai hatóságok lépései ismét rávilágítanak arra, hogy a közegészségügyi vészhelyzetek ürügyként szolgálnak az emberi jogok korlátozására és a társadalmi ellenőrzés fokozására.

https://orvosokatisztanlatasert.hu/a-majomhimlo-kinai-tulkapasai-hamis-biztonsag-es-jogkorlatozasok/