A Bush család állt mögötte, és jó dolog volt! Bemutatta, mennyire veszélyes lenne  megszüntetni a készpénzt, és kizárólag a központi banki digitális pénzre (CBDC) támaszkodni olyan számitógépes-internetes infrastruktúrában, melyet egészében összeomlaszthat egy aprócska kis szoftver-frissités. Ha ugyanis már nincs készpénz, az internet pedig összeomlik, nem tudsz venni még ennivalót se, és éhezés, bolti kifosztások és káosz, civilizációs “infarktus” lehet a vége.

2024.7.19: Teljes a káosz a világban, lehalt a fél internet

2024.7.19: Globális informatikai hiba állította le a reptereket, bankokat és távközlési cégeket

Egy globális technológiai kiesés több iparág működését is megzavarta: a légitársaságok leállították a járatokat, egyes műsorszolgáltatók nem adtak adást, és a banki tevékenységtől kezdve az egészségügyig mindenhol rendszerproblémák léptek fel.

A Budapest Airport közlése szerint a Liszt Ferenc-repülőtéren a probléma a Eurowings, a Ryanair, a Turkish Airlines és a Wizz Air járatait érinti. Több légitársaság az utasfelvétel manuális elvégzése mellett döntött.

A Crowdstrike kiberbiztonsági cégről tudni kell, hogy a székhelye a Texas állambeli Austinban található. Ugyanez szövetségi államban találhatóak a Bush család hatalmas birtokai és “főhadiszállása” is.

Florida pedig a másik, nagy Bush-befolyással biró szövetségi állam. Egy ideig Jeb Bush volt a kormányzója. Jelenleg pedig Ron DeSantis az, aki Jeb Bush embere:

2023.2.27: Jeb Bush reménysége, Ron DeSantis is beszáll az elnökválasztási versenybe

S végül még egy hir, melynek elolvasása után nem nehéz rájönni, merről fúj a szél:

2023.3.21: A CBDC-k betiltását szorgalmazza a floridai kormányzó

Ron DeSantis floridai kormányzó szerint a digitális jegybankpénzek (CBDC) aláássák a pénzügyi szabadságot, amiért arra ösztönzi az államokat, hogy a lakosok védelme érdekében hagyjanak fel a CBDC-k bevezetésével. DeSantis úgy véli, a CBDC-párti törekvések a polgárok pénz feletti ellenőrzését a kormányra ruházza át, aminek megakadályozására egy törvényjavaslatot terjesztett elő, hogy megvédje a lakosokat az államok „felügyelete és ellenőrzése” ellen. Kihangsúlyozta, hogy Florida nem fogja támogatni a pénzügyi szabadság elnyomását.

Tán nincs igaza? Mindenki, aki erről hallgat, az az emberiség ellensége, az emberi szabadság eltörlésén, az emberiség lerabszolgásitásán dolgozik, beleértve például Donald Trumpot és Orbán Viktor rezsimjét is.

Engem egyébként meglepett, hogy – ismerve a múltjukat – ezek az erőfeszitések épp a Bush családtól származnak. Az új generáció úgy tűnik, már messze nem olyan gonosz, mint az előzőek voltak.

https://pokolraveluk.info/2024/08/16/a-hibas-crowdstrike-frissites-szandekosan-lett-kibocsatva/