2022. június 6., hétfő

A Pandémiáról szóló szerződés: WHO vereséget szenvedett, mivel az országok tömegesen ellenzik a globalista terveket.

 

A múlt héten Genfben tartották az Egészségügyi Világközgyűlést. Az Egészségügyi Világszervezet (WHO) tagállamai többek között a Nemzetközi Egészségügyi Szabályzat vitatott módosításairól tárgyaltak.

Olyan országok, mint Ausztrália, Nagy-Britannia és az Egyesült Államok támogatásukról biztosították a módosításokat, és felszólították a többi országot, hogy tegyék ugyanezt, ezzel gyakorlatilag feladva szuverenitásukat - írja Stephen Andrew ausztrál parlamenti képviselő.

Az országok azonban tömegesen ellenzik a globalisták terveit. "Nagyszerű hír!" - jelentette ki Andrew. Május 25-én, Afrika napján Botswana 47 afrikai tagállam nevében nyilatkozatot olvasott fel. Az ország közölte, hogy nem fogja támogatni a "reformokat", amelyek miatt az afrikaiak nagyon aggódnak.

Más országok is fenntartásaikat fejezték ki a módosításokkal kapcsolatban, és nem támogatták azokat, köztük Brazília, Oroszország, India, Kína, Dél-Afrika, Irán és Malajzia. Brazília kijelentette, hogy inkább kilép a WHO-ból, minthogy népét kitegye az új módosításoknak.

Végül a WHO kénytelen volt visszalépni. "De még nem adták fel. Inkább létrehoztak egy új munkacsoportot, hogy "technikai ajánlásokat tegyenek a javasolt módosításokkal kapcsolatban", amelyeket 2024-ben a 77. Egészségügyi Közgyűlésen a pandémiás szerződéssel együtt újra beterjesztenek" - mondta Andrew.

Megjegyezte, hogy az Egyesült Államokban a republikánusok erőteljesen visszavágnak, és olyan törvényjavaslatokat nyújtottak be, amelyek megakadályoznák, hogy a WHO még nagyobb hatalomra tegyen szert. Andrew hangsúlyozta, hogy a polgároknak továbbra is fokozniuk kell a nyomást az ESG-menetrendre. Az ESG a "Environmental, Social and Governance" (környezetvédelem, szociális és kormányzási kérdések) rövidítése. A globalisták egyre inkább ezeket az ideológiai, nem pénzügyi tényezőket alkalmazzák a gazdasági "kockázatok és növekedési lehetőségek" azonosítására.

Videó: "Bill Gates, téged itt nem látunk szívesen": Globalizmus-ellenes gyűlés Vancouverben a TED előadás előtt.

https://www.pokolafoldon.hu/pandemia/a-pandemiaszerzodest-ket-evvel-elhalasztottak

Megöltétek a Sajó folyónkat

Dr. Zelenko: Miért oltják be a gyerekeket valami ellen, ami biztonságosabb, mint az influenza?

Dr. Zelenko szerint míg a normális társadalmakban a szülők áldozatot hoznak gyermekeikért, hogy azok anyagilag és szellemileg jobb életet élhessenek, addig a pogány társadalmakban a felnőttek saját hasznukra áldozzák fel gyermekeiket. Miért oltják be a gyermekeket valami ellen, ami biztonságosabb, mint az influenza? Más célok is vannak a háttérben.

Dr. Robert Young: A grafén a szervezetben sterilitást, véralvadást okoz és antennává változtat minket

Dr. Robert Young elmagyarázza, hogy amikor az oltóanyagokban jelen lévő grafén a szervezetbe kerül, annak célja a pusztítás és a sterilizálás, az egész szervezetben vérrögképződést okoz, de nem csak ezt, hanem az egyént emberi telefontoronnyá is változtatja, és hatásai felgyorsítják a halálozási arányt.