2023. április 5., szerda

Gyuribá' gyógyszere elgurult

Forrás: AwakenWithJP @ YouTube
What Democracy?
https://youtu.be/D3Cl3mA66V4

Gonzalo Lira: A Hegemón végnapjai

Forrás: Gonzalo Lira Again @ YouTube
The Rainbow Empire Is Alienating The Rest of The World
https://youtu.be/yHMHQ-1Pe6k

Az amerikai gazdák ebben a hónapban kezdik meg az mRNS-oltások beadását az állatállományba

1:06-nál: tumefacient = daganatot előidéző
Az emlegetett Bill Gates-féle műhúsról egy korábbi videó:
https://www.bitchute.com/video/O4U0QkEsq8Ow/

Forrás:
https://www.bitchute.com/video/9EV2LazhNIt0/

VÉSZHELYZETI RIADÓ!

 

– Az Egyesült Államok a mély állam totális támadása alatt áll. Polgárháborút akarnak kirobbantani.
Nem lesznek választások 2024-ben. Biden azon videója, hogy Trump nem lesz elnök, erre célzott.
Hamarosan bevezetik a Vészhelyzeti törvényt, és emögött a totalitárius rendszert, a CBDC-vel, és a szólásszabadság, és az emberi jogok drámai korlátozásával.

Nézzük, hogy milyen események történtek az USA-ban?
A vonatok kisiklanak, a gyárak felrobbannak, az erőművek meghibásodnak, vagy rejtélyes tűzesetek történnek.
Ezek a támadások terrorista támadások az élet ellen, amivel veszélyeztetik az élelmezést, az ivóvizet, a földet, a levegőt.
Mindent, ami az élethez szükséges.

– Február 26-án a Norfolk Southern cég kereskedelmi vonata kisiklott Észak-Karolinában. Korábban az FBI 50 000 dollár jutalmat ajánlott fel minden információért az állam három erőművében elkövetett szabotázsról.
– Február 28-án kisiklott egy vonat Floridában. A Fox News szerint 135 000 liter propánt szállított a tartályaiban.
– Március 1-én robbanások hallatszottak egy kohászati üzemben Clevelandben (Ohio). Ugyanezen a napon ismeretlen vegyi anyag szivárgott ki a wisconsini Burlingtonban, ahol megkezdődött a lakók evakuálása.
– Március 4-én nagy tűz ütött ki Cincinnatiben (Ohio fővárosa), amely két nagy épületet érintett, a tűzoltók fél napig küzdöttek a tüzet megfékezésével.
– Március 5-én egy másik Norfolk Southern vonat kisiklott az Ohio állambeli Clark megyében. A hatóságok arra kérnek minden lakost, hogy maradjanak biztonságban és kerüljék a baleset helyszínét, mivel a vonaton vegyszereket szállítottak.
– Március 5-én Atlantában (Grúzia) egy 50 fős csoport megtámadta az épülő rendőrségi kiképzőközpontot, a bűnüldöző szervek visszaverték a támadást, letartóztattak 35 embert, közülük 23-at azonnal terrorizmussal vádoltak.
– Március 7-én újabb furcsa vonatbaleset történt Ohióban: egy vonat nekiütközött egy szemeteskocsinak, az autók felborultak, legalább egy ember meghalt, a katasztrófavédelem pedig azt kéri, hogy ne közelítsék meg azt a helyet, ahol az autók találhatók.
– Március 8-án egy kőolajtermékeket szállító vasúti konvoj kisiklott Oklahomában. Ugyanezen a napon egy másik vonatbaleset történt Nyugat-Virginiában (három sérült), nagy mennyiségű gázolaj ömlött a New Riverbe, és nagyszabású tűz ütött ki egy többszintes olajfúró platformon veszélyes anyagokkal Mobile-ban (Alabama)., a tűzoltók meg sem próbálták kikapcsolni.
– Március 9-én nagy tűz ütött ki a nebraskai Omaha egyik raktárában. A tűzoltók nem tudták megfékezni a lángokat. Ugyanezen a napon Alabamában kisiklott egy kőolajtermékeket szállító vonat.
– Március 10-én három ember megsérült, amikor kisiklott egy vonat a nyugat-virginiai Summers megyében. A balesetet a síneken lévő szikladarab okozta.
– Március 13-án egy vonat nekiütközött egy pótkocsinak, ami egy teherautót hagyott el egy vasúti átjáróban Arkansasban.
– Március 14-én kigyulladt egy vegyi üzem Indianában.
– Március 15-én felrobbant egy szennyvíztisztító telep Marylandben. Ugyanezen az éjszakán egy kereskedelmi vonat kisiklott az arizonai Mojave megyei Topoque városánál.
– Március 16-án egy kereskedelmi vonat kisiklott Washington államban, több tartályból (több mint 19 tonna) gázolaj ömlött ki.
– Március 17-én újabb vonatbaleset történt Kentucky államban egy felborult vonattal. Ugyanezen a napon egy másik kereskedelmi vonat kisiklott Louisianában.
– Március 21-én egy kőolajtermékeket tartályokban szállító vonat kisiklott Maine államban.
– Március 22-én egy személyvonat kisiklott Kaliforniában a síneken lévő fa miatt.
– Március 22-én hatalmas robbanások történtek a texasi Pasadenában található Ineos fenol vegyi üzemben. Több ipari létesítmény megsemmisült a tűzben.
– Március 23-án a Norfolk Southern Company kereskedelmi vonata kisiklott Massachusettsben.
– Március 24-én új sugárzásszivárgás történt egy minnesotai atomerőműben (az előző, 2022. novemberi szivárgás során 400 000 gallon radioaktív víz ömlött a talajvízbe).
– Március 25-én robbanás és nagy tűz történt az RM Palmer csokoládégyárban Readingben (Pennsylvania), több épület összedőlt, és beszorult a dolgozók. A Susquehanna Valley Tribune több sérültről és hét halálos áldozatról számolt be. A hatóságok azt tanácsolták a lakosságnak, hogy “elővigyázatosságból” igyanak palackozott vizet, miután vegyi anyag ömlött a Delaware folyóba.
– Március 27-én egy veszélyes anyagokat szállító vonat kisiklott az észak-dakotai Windmere város közelében, több mint 30 autóval. A jelentések szerint az aszfaltgyártáshoz használt kőolajtermékek kiszóródtak. Ugyanezen a napon robbanás történt Houston (Texas) külvárosában egy vegyi üzemben, ami sérüléseket okozott. Kaliforniában kevesebb mint 24 óra leforgása alatt kisiklott egy második vonat, amely 55 autóból és 2 motorból állt. Nem sokkal ezután több bárka “részlegesen elsüllyedt” az Ohio folyóban Louisville közelében, köztük egy 1400 tonna metanolt, “mérgező alkoholt, amelyet az iparban oldószerként, növényvédőszerként és alternatív üzemanyagforrásként használnak”.
A kaliforniai incidens egy hónapon belül a tizenhatodik (!) ilyen jellegű vonatbaleset volt. A hatóságok hallgatnak ezen események okairól.
Csak februártól novemberig, azaz 10 hónap alatt legalább 108 szabotázscselekményt követtek el az Egyesült Államok energetikai létesítményei ellen lőfegyverek, fegyverek, sziklák, gyúlékony anyagok és más robbanószerkezetek felhasználásával.

Történelmi időket élünk. Az elit bármire képes birodalma megtartásáért!
Isten óvjon bennünket!

Ladóczki Éva